7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
De valóban félreérthetetlen fogalmaztam köszönöm hogy jelezted 😊
Gigabyte ax370-gaming k7,Ryzen 7 1700,32gb HyperX 3200 DDR4,R9 290 4GB,AX1200i.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
*-Nagyon hosszú lootspawn,nagyobb egymásrautaltság.Szakirányultságnak ,gyártásnak így nagyobb szerepe lesz.
-Gyakori Airdrop
A szerverrel azt a szegmenst szeretném lefedni amit nem találtam meg a kínálatban.
-Nem lesz szerverjelszó külföldiek is játszhatnak rajta 165-ös pingig.
-PvP beállítások lesznek de a raidért meg kell majd szenvedni NAGYON* 😊 (LC-t elég erősnek tervezem)
-A játék nem lesz túl nehéz és a loot is gyakoribb bőségesebb lesz picit az átlagnál.
-Ha a szerver is bírja akkor sok zombit szeretnék de a hangsúly a játékosokon lenne.Akár a futást is mellőzném.
-Szabályok nem lesznek,itt a világvége nincsenek törvények.
-Szeretném ha mindenki kitudná élni a kreativitását,de ne féljen senki elsütni a puskacsövet.
A16 stabilig úgy terveztem csak szórakozás,fun és tesztelgetés lesz.Örülnék is neki ha felnéznétek minél többen akár csak ideglenesen is hogy lássam hogy és menyit bírunk el.Nyilván a dolgok még változhatnak ,lesznek ötletelések.Modokhoz egyelőre nem tudom hogy aljak majd kiderül.
DevEagle:
Itthon sajnos nagyon hitvány a felhozatal host terén,és az ügyfélszolgálat is kuka.A választás azért esett a https://botmanservers.com/-ra mert nagyon kedvező ajánlatot kaptam és jó kilátásokkal.Ha nem válik be váltok bármerre.Igen jellemzően a német hostok nagyon jók és a ping is jobban alakul.Persze van negatív példa is.Viszont ha nagyon jót akarsz annak nagyon zsebbenyúlós ára van😊Kisebb cégek jobban törődnek az ügyfelekkel,ugranak az egyedi igényekre bármikor segítenek. Olcsóbbak viszont kevesebb a rutinul mint a nagyoknak.
Utoljára szerkesztette: Aniko69, 2017.06.19. 06:05:05
Jah, amúgy én is csak hallomásból tudtam, hogy kell hozzá a land claim.Addig már nem jutott el az infó, hogy wrench az nem is kell hozzá. 😄
Hosszan nyomj "E" betűt a forge-on, és ott a KÉZ ikon-t válaszd ki. Elindul egy számláló mint a loot-nál.
De csak annál működik amit TE tettél le, és a CLAIM blokk-nak kell először lerakva lennie.
Amikkel teszteltem és tutti működik:
- Forge
- Campfire
- Workbench
Kezdésnek az ideiglenes bázison lerakom a claim-et, utánna ezeket a cuccokat fel tudod majd szedni amikor meglesz a végleges helyed ahova rakni akarod.
Azt hogy ha forge lerakása után teszed le a CLAIM blokkot utána fel lehet-e szedni bármit is, azt nem teszteltem (nem akartam elveszteni a forge-omat). Ha felszeditek, ami benne volt a FORGE-ban (vas, agyag stb.) elveszik!! Vigyázzatok! Előtte illik kiüríteni!
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2017.06.19. 00:23:27
Eddig tőle nem megszokott, IRL leforgatott teaser, trailerrel fűszerezve.Szerintem elég menő lett. 😄
Utoljára szerkesztette: Mályki86, 2017.06.18. 23:26:02
Aniko69:Csak akkor tudsz felvenni bármit is wrenchel, ha a land claim blokkod sugarában van letéve.Arról nincs infóm, hogy akkor is működik ez, hogy ha utólag raktad le a claim blokkot.Talán valaki már ki tapasztalta, és kiegészít ennyivel. 😊
A berendezéseket nem lehet már felszedni?Kemencét,munkaasztalt stb...
mert nem indítottam el egy hónapja?
vannak fórumok, egy halom stream-er, youtube, twitch
ezért is írtam be, hogy a megjelenítés napján hogy lehet ilyen sz*r
(nem kevés videóban történik az ahogy sikoltoznak a mögéjük spawn -oló zombik miatt)
max azért lehetne okolni, hogy miért mondom el ezt évente állandóan mikor kijön egy új patch..
https://www.twitch.tv/infrath
Amióta itteni szerókon játszok nem emlékszek ilyesmire.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Nekem legújabb patch-ben csak a sima storage box van, amin semmilyen jel nincs...
Vagy kivették volna ezeket? Próbáltam már a workbench-ben is, de ott se találom egyik fülön sem.
ez a felszíngenerálás egy nagy kalap szamóca. ennyi erővel hozzá sem kellett volna nyúlni. csak rontottak rajta.
Ti hogy csináljátok?
Ha kijön a "stabil" alfa 16 értelem szerűen szerver reset lesz, de karakter is? Mert ha az nem, akkor mondjuk felhúzok egy karit.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.06.18. 17:02:37
Ha valaki annyira "buta" hogy nem tudja meglesni a statot egyes eszközöknél, hogy mennyit sebez, akkor üsse csak baltával...
Új patchnél nekem is vannak állva alvó zombik, és tényleg néha alig lehet megölni egyes zombikat, míg a mellette levőket 1-2 ütés, Ja ugyanolyan zombi mind a kettő.
Nektek a sikoltós nem bug-ol? Volt hogy direkt hagytam sikítani, de csak dünnögött, inkább leöltem.
A LEGFONTOSABB:
Ha shift-klikkel rakom be a cuccot a kemencébe, tábortűzbe, nektek nem fordult elő hogy eltűnt a cucc. nem rakja bele, de az invertoryból eltűnik...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az időjárás szerintem inkább idegesítő. Lehet a 16-ban már jobb, de a 15-nél még mindig van, hogy havas területen fel akar forrni az agyvizem. Olyan mintha nem lenne kibalanszolva a dolog, fázni sose fázik a karakterem szinte, ellenben olyankor is melege van, amikor szerintem nem kellene. Ebből kifolyólag mindig pucér vagyok, egyszerűen nem indokolja semmi a felöltözést. Oké, hogy bukok némi védelmet, de inkább ez, mint hogy egy sarokban guggolva szenvedjek az idióta időjárás buff-tól és nézzem, ahogy lezabálja a staminám meg a wellnessem.
Egyébként én guggolva szoktam végigmenni és benézni a szobákba osztom a fejeseket és azonnal összeesnek. Kivéve a kövéreket azokba kellhet második lövés is. Ha már felébrednek kell több is nekik. Elég kiismerhető hová rakja a játék egy idő után. Annyi a dolog lényege, hogy ne világítsunk rájuk közelről és ne csapjunk zajt. Ez szerintem elég reális, mondjuk a szagló hús hiánya engem kicsit zavar ez remélem csak egy bug.
Amúgy szerintem a fejszénél sokkal jobb megoldás egy vasalt bunkó, persze autentikus fejszével ütni őket, de a játék mechanikája szerint a bunkós botok valók erre, szerintem a túlélési esélyed javulna ha azt használnád. 😊 Persze ez csak egy tanács, haverom is fejszével esett neki a kövér nőnek level 10-esként mikor én még 40-es szinten is inkább távolságot tartva íjjal lövöm őket.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szerk:egy kicsit ment a hasam is<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.17. 20:49:22
Itt páran nagyon panaszkodnak, hogy így szar és úgy szar. Igen, nehezebb lett a játék! Te is biztos elkezdesz majd erről írni, de addig ne alkoss már véleményt róla amíg egy percet sem játszottál alpha16-al. Thx véleményed akkor lehet róla, ha kipróbáltad.
Bocs a kiborulásomért, de ennél idegesítőbb dolog nincs mikor valaki elolvassa a bejegyzéseket és ezután rámondja, hogy ja ez tényleg szar...
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.06.17. 20:43:54
nem értem ezek nem derülnek ki mikor joe vagy a twitch -es nép stream-el?
havenday: a farkasok gondolom nem véletlen vannak a parton
úgy látszik a System közeledbe akarja tenni őket, de van egy olyan program is írva, hogy vízre - vízbe nem spawn-olnak
tehát a rendszer megoldja vhogy 😊
az hogy miért teremnek be folyton egy másik tészta 😊
wipe: nem kell mindig full reset ez tény, de te és mindekni másnak sincs fogalma sokszor arról mi mindent változtattak a játékon
nem mindent írnak le!
anélkül viszont nem tudjuk biztosan kell -e
az adott változtatásoktól függ kell e reset/wipe
de a helyükben én is inkább azt ajánlanám full map reset wipe
főleg inkább azért is, ha vmilyen hiba felmerül akkor biztosat lehessen jelenteni
Vagy akár lehetne Az útvesztő 4 reklámplakátja.
Na ez a szép generálás szeveren. Saját privát otthoni 😄 Szerintem inkább a szerver gen-el lehet baj, mert single-ben nincs ilyen...
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse