7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De valóban félreérthetetlen fogalmaztam köszönöm hogy jelezted 😊
Gigabyte ax370-gaming k7,Ryzen 7 1700,32gb HyperX 3200 DDR4,R9 290 4GB,AX1200i.
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
*-Nagyon hosszú lootspawn,nagyobb egymásrautaltság.Szakirányultságnak ,gyártásnak így nagyobb szerepe lesz.
-Gyakori Airdrop
A szerverrel azt a szegmenst szeretném lefedni amit nem találtam meg a kínálatban.
-Nem lesz szerverjelszó külföldiek is játszhatnak rajta 165-ös pingig.
-PvP beállítások lesznek de a raidért meg kell majd szenvedni NAGYON* 😊 (LC-t elég erősnek tervezem)
-A játék nem lesz túl nehéz és a loot is gyakoribb bőségesebb lesz picit az átlagnál.
-Ha a szerver is bírja akkor sok zombit szeretnék de a hangsúly a játékosokon lenne.Akár a futást is mellőzném.
-Szabályok nem lesznek,itt a világvége nincsenek törvények.
-Szeretném ha mindenki kitudná élni a kreativitását,de ne féljen senki elsütni a puskacsövet.
A16 stabilig úgy terveztem csak szórakozás,fun és tesztelgetés lesz.Örülnék is neki ha felnéznétek minél többen akár csak ideglenesen is hogy lássam hogy és menyit bírunk el.Nyilván a dolgok még változhatnak ,lesznek ötletelések.Modokhoz egyelőre nem tudom hogy aljak majd kiderül.
DevEagle:
Itthon sajnos nagyon hitvány a felhozatal host terén,és az ügyfélszolgálat is kuka.A választás azért esett a https://botmanservers.com/-ra mert nagyon kedvező ajánlatot kaptam és jó kilátásokkal.Ha nem válik be váltok bármerre.Igen jellemzően a német hostok nagyon jók és a ping is jobban alakul.Persze van negatív példa is.Viszont ha nagyon jót akarsz annak nagyon zsebbenyúlós ára van😊Kisebb cégek jobban törődnek az ügyfelekkel,ugranak az egyedi igényekre bármikor segítenek. Olcsóbbak viszont kevesebb a rutinul mint a nagyoknak.
Utoljára szerkesztette: Aniko69, 2017.06.19. 06:05:05
Jah, amúgy én is csak hallomásból tudtam, hogy kell hozzá a land claim.Addig már nem jutott el az infó, hogy wrench az nem is kell hozzá. 😄
Hosszan nyomj "E" betűt a forge-on, és ott a KÉZ ikon-t válaszd ki. Elindul egy számláló mint a loot-nál.
De csak annál működik amit TE tettél le, és a CLAIM blokk-nak kell először lerakva lennie.
Amikkel teszteltem és tutti működik:
- Forge
- Campfire
- Workbench
Kezdésnek az ideiglenes bázison lerakom a claim-et, utánna ezeket a cuccokat fel tudod majd szedni amikor meglesz a végleges helyed ahova rakni akarod.
Azt hogy ha forge lerakása után teszed le a CLAIM blokkot utána fel lehet-e szedni bármit is, azt nem teszteltem (nem akartam elveszteni a forge-omat). Ha felszeditek, ami benne volt a FORGE-ban (vas, agyag stb.) elveszik!! Vigyázzatok! Előtte illik kiüríteni!
Utoljára szerkesztette: DevEagle, 2017.06.19. 00:23:27
Eddig tőle nem megszokott, IRL leforgatott teaser, trailerrel fűszerezve.Szerintem elég menő lett. 😄
Utoljára szerkesztette: Mályki86, 2017.06.18. 23:26:02
Aniko69:Csak akkor tudsz felvenni bármit is wrenchel, ha a land claim blokkod sugarában van letéve.Arról nincs infóm, hogy akkor is működik ez, hogy ha utólag raktad le a claim blokkot.Talán valaki már ki tapasztalta, és kiegészít ennyivel. 😊
A berendezéseket nem lehet már felszedni?Kemencét,munkaasztalt stb...
mert nem indítottam el egy hónapja?
vannak fórumok, egy halom stream-er, youtube, twitch
ezért is írtam be, hogy a megjelenítés napján hogy lehet ilyen sz*r
(nem kevés videóban történik az ahogy sikoltoznak a mögéjük spawn -oló zombik miatt)
max azért lehetne okolni, hogy miért mondom el ezt évente állandóan mikor kijön egy új patch..
https://www.twitch.tv/infrath
Amióta itteni szerókon játszok nem emlékszek ilyesmire.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Nekem legújabb patch-ben csak a sima storage box van, amin semmilyen jel nincs...
Vagy kivették volna ezeket? Próbáltam már a workbench-ben is, de ott se találom egyik fülön sem.
ez a felszíngenerálás egy nagy kalap szamóca. ennyi erővel hozzá sem kellett volna nyúlni. csak rontottak rajta.
Ti hogy csináljátok?
Ha kijön a "stabil" alfa 16 értelem szerűen szerver reset lesz, de karakter is? Mert ha az nem, akkor mondjuk felhúzok egy karit.
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.06.18. 17:02:37
Ha valaki annyira "buta" hogy nem tudja meglesni a statot egyes eszközöknél, hogy mennyit sebez, akkor üsse csak baltával...
Új patchnél nekem is vannak állva alvó zombik, és tényleg néha alig lehet megölni egyes zombikat, míg a mellette levőket 1-2 ütés, Ja ugyanolyan zombi mind a kettő.
Nektek a sikoltós nem bug-ol? Volt hogy direkt hagytam sikítani, de csak dünnögött, inkább leöltem.
A LEGFONTOSABB:
Ha shift-klikkel rakom be a cuccot a kemencébe, tábortűzbe, nektek nem fordult elő hogy eltűnt a cucc. nem rakja bele, de az invertoryból eltűnik...
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Az időjárás szerintem inkább idegesítő. Lehet a 16-ban már jobb, de a 15-nél még mindig van, hogy havas területen fel akar forrni az agyvizem. Olyan mintha nem lenne kibalanszolva a dolog, fázni sose fázik a karakterem szinte, ellenben olyankor is melege van, amikor szerintem nem kellene. Ebből kifolyólag mindig pucér vagyok, egyszerűen nem indokolja semmi a felöltözést. Oké, hogy bukok némi védelmet, de inkább ez, mint hogy egy sarokban guggolva szenvedjek az idióta időjárás buff-tól és nézzem, ahogy lezabálja a staminám meg a wellnessem.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egyébként én guggolva szoktam végigmenni és benézni a szobákba osztom a fejeseket és azonnal összeesnek. Kivéve a kövéreket azokba kellhet második lövés is. Ha már felébrednek kell több is nekik. Elég kiismerhető hová rakja a játék egy idő után. Annyi a dolog lényege, hogy ne világítsunk rájuk közelről és ne csapjunk zajt. Ez szerintem elég reális, mondjuk a szagló hús hiánya engem kicsit zavar ez remélem csak egy bug.
Amúgy szerintem a fejszénél sokkal jobb megoldás egy vasalt bunkó, persze autentikus fejszével ütni őket, de a játék mechanikája szerint a bunkós botok valók erre, szerintem a túlélési esélyed javulna ha azt használnád. 😊 Persze ez csak egy tanács, haverom is fejszével esett neki a kövér nőnek level 10-esként mikor én még 40-es szinten is inkább távolságot tartva íjjal lövöm őket.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
szerk:egy kicsit ment a hasam is<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.17. 20:49:22
Itt páran nagyon panaszkodnak, hogy így szar és úgy szar. Igen, nehezebb lett a játék! Te is biztos elkezdesz majd erről írni, de addig ne alkoss már véleményt róla amíg egy percet sem játszottál alpha16-al. Thx véleményed akkor lehet róla, ha kipróbáltad.
Bocs a kiborulásomért, de ennél idegesítőbb dolog nincs mikor valaki elolvassa a bejegyzéseket és ezután rámondja, hogy ja ez tényleg szar...
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.06.17. 20:43:54
nem értem ezek nem derülnek ki mikor joe vagy a twitch -es nép stream-el?
havenday: a farkasok gondolom nem véletlen vannak a parton
úgy látszik a System közeledbe akarja tenni őket, de van egy olyan program is írva, hogy vízre - vízbe nem spawn-olnak
tehát a rendszer megoldja vhogy 😊
az hogy miért teremnek be folyton egy másik tészta 😊
wipe: nem kell mindig full reset ez tény, de te és mindekni másnak sincs fogalma sokszor arról mi mindent változtattak a játékon
nem mindent írnak le!
anélkül viszont nem tudjuk biztosan kell -e
az adott változtatásoktól függ kell e reset/wipe
de a helyükben én is inkább azt ajánlanám full map reset wipe
főleg inkább azért is, ha vmilyen hiba felmerül akkor biztosat lehessen jelenteni
Vagy akár lehetne Az útvesztő 4 reklámplakátja.
Na ez a szép generálás szeveren. Saját privát otthoni 😄 Szerintem inkább a szerver gen-el lehet baj, mert single-ben nincs ilyen...
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
AMD Ryzen 7 5800X, MSI MAG X570S Tomahawk MAX WIFI, G.Skill DDR4 3600MHz 32GB, MSI Radeon RX Vega 64 8G, Samsung 980 Pro 1TB, EKWB Extreme Custom Kit, Corsair HX1000i, Corsair Keyboard & Mouse
A vadonban azért a farkashordán kívül én lényegesen kevesebb farkast találok a patch óta.