7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A következő ami jött az UMA zombik ami Alpha15-el terjedtek el és azok szintén más módon viselkednek és más tulajdonságokkal bírnak.
És később rájöttek, hogy ez az UMA zombi dolog zabálja az erőforrásokat és visszatérnek a kidolgozottabb zombikhoz, de UMA nélküliek lesznek. Most, hogy melyik milyen tipusba tartozik már nem fejtem ki neked itt, hiszen régóta követed a játékot te is láttad hogy jelentek meg eltérő típusok.
Arra kérnélek meg, ha írsz ilyen dolgokat, hogy "mi lenne, ha le lehetne csapni a zombik végtagjait" kicsit gondolkoznál, akár olvasd át a bejegyzésed mielőtt a küldés gombra nyomsz. Mert annyira logikátlan és követhetetlen dolgokat írsz le olykor egy bejegyzésen belül. És ne mond, hogy te egy chathez vagy szokva. Ezért írsz így ahogy írsz. Fogadd el, hogy ez egy fórum ahol nem chatelsz! Basszus 1300 órád van a játékban és tényleg olyanokat hiányolsz és kérsz számon amitől a hajam égnek áll!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
én nem
még videókban sem
de most komolyan a zombik hitbox -áról akartok bemesélni nekem mikor van 1300 órám benne
és e téren semmi új nem jött be..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.06.21. 00:50:09
https://www.twitch.tv/infrath
és folyton mindenhol az van hogy vki fejbe akar lőni egy zombit és leszakad a karja??!
és a zombi mind két lábát nem lehet leütni stb.
én egyszer próbáltam nem ment
egyet elütsz aztán el van..
vagy ha mégis összejön-- az nagy szerencse az a gond
olyan szar télleg a hitbox hogy vagy 10. próbálkozásra minimum jönne össze, de addig a legtöbb zombi halott.
és az a másik, hogy én próbáltam feral zombinak a lábát is
a nagy beton kalapáccsal ráütöttem vagy 10 et utána sem szakadt le a lába..
pedig van egy olyan lábra effektet adó statja is
gondolná az ember többet ér
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.06.21. 00:44:58
külön karok lábak és fej hitbox
jól nézne ki ha kiütöm egyesével mindkét lábat aztán kuszna felém.."
ha játszanál vele és nem csak csipegetnéd az infót ki tudja honnan, akkor tudhatnád, hogy pontosan így működik. ha pl. kilövöm a jobb lábát, akkor az "szakad" le, és így tovább. nem egyszer játszottam már azzal, hogy kvázi megnyúztam a zombit. a sikolyokat pl. rendszeresen lelassítom azzal, hogy ellövöm a lábát, így nincs a többiekkel egy kupacban és nem ölöm meg véletlenül. a hitboxok pontossága az viszont már egy más kérdés.
(neheze)
fekve lehetet vmit csinálni?
lőni stb.?
Nagyon tettszik!
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Egyébként valamennyire már most is benne van a "sleeper rendszer".Van olyan beállítás, hogy amikor valaki kilép, akkor minden cuccát ledobja egy táskában, ahol épp elhagyta a játékot.Szóval ez is van már, csak máshogy.Illetve senki nem használja. 😄
Az 1 blokkon való átférés még alpha 11-ben került be, de csak néhány build-ig.Ha jól emlékszem nem ért meg, már egy verzió váltást sem.Hogy miért vették ki, azt nem tudom, de nekem nem volt vele gondom soha, sőt!
Ironman: Én úgy küszöbölöm ki az időjárás viszontagságait, hogy mindig van nálam egy bőr poncsó, ami lehűt, és egy bőr ballon kabát, ami megvéd a hideg ellen.Persze gyakran váltogatni kell, mert a karakter épp "változó korban" van, és hol ez a baja, hol pedig az. 😄 kicsit macera cserélgetni a holmikat, de megszokható. 😊
Volt is ilyen. Ha Ti nem emlékeztek rá, akkor alighanem megboldogult tesztelő koromban találkozhattam vele, akkor se túl sokáig. Működött, bár az animációja elég hülyén nézett ki, de akkor is működött.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.06.20. 15:32:12
külön karok lábak és fej hitbox
jól nézne ki ha kiütöm egyesével mindkét lábat aztán kuszna felém..
most is van vmi tök random kar láb elvesztés dolog, de az nem jó..
ah tudom túl sokat kérek..
inkább leülnek és csinálnak még pár block pózt ^^ , hogy lelegyen tudva a napi
komolyan az nem jutot eszükbe ha már vmivel el kell ütni az időt
akkor több fajta fa legyen mondjuk
vagy tudom is én
mert ügye bár akkor mindenki lcb -kel járogatna és tele lenne a város velük..
(de persze van rá megoldás csak sok munka lenne.. sigh)
de most mondanám, hogy én a kúszást is hiányolom
legalább ebben a játékban lehetne hogy 1 block -on átmehet az ember
annyira jó lenne
és lenne akkor benne vmi egyedi..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.06.20. 14:51:58
Itt nem a modokra gondolok amiket be lehet rakni új épületeket,hanem egy játékos által megépített prefab kezeléséről mentéséről.
Gigabyte ax370-gaming k7,Ryzen 7 1700,32gb HyperX 3200 DDR4,R9 290 4GB,AX1200i.
A kerteces dolognál át kell gondolni újra a történetet. Én alapvetően szeretném lootolni őket, de így nem megy. És ráadásul nem is adnak olyan nagy lootot a zombik. Rengetegben nincs semmi vagy csak szemét. Amikor régen hordáztam másfél láda cuccom lett, most ez kevesebb. Jelenleg a karakterem szintje elég magas, de mellette nincs tűzerőm amivel meg tudom magam védeni hordaeste.
Na és ez az a dolog amit bebukhat az aki csak a föld alatt bányászik és úgy nyomja a képességeit. Már ki kell menni lootolni nem hozzák a hordák házhoz a cuccot.
Továbbá úgy látom ez a ketreces dolog már nem lesz olyan jó? 😞
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.06.20. 12:33:39
https://www.twitch.tv/sp1gu
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.20. 12:27:24
és kíváncsi leszek, hogy behozzák e a sleeper rendszert e
csak mert az ügye azt eredményezi hogy kilépéskor a tagyó ott marad
ami nem egy nagy dolog
de mégsem csinálták eddig azt sem meg
15 perc után eltűnik a tagyó és ha többször halsz az előző helyzete is eltűnik.. sigh
Amennyire én látom (és MekNzi is) a te szervered viszont csak +1, ami a másik két szerverről von el pár embert feleslegesen, az amúgy sem túl népes magyar játékos közösségben. Miben más annyira a te szervered, mint a fenti listában alulról a második, amin szoktak jócskán lenni?
Apropó rendőrök felraktam egy hordavideót akit érdekel nézzen rá.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.06.20. 09:39:58
Majdnem belehaltam a robbanásba..100-ról 40-re lesett az életem..
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
Iron, akkor ne hari, te írtad 😄 Viszont nem tudom, hogy speciel te hogy gondoltad a közös nagy szervert, sokak igényének megfelelően, amikor ha 1 el több zombi van a pályán, és kicsit nehezebb a játék, akkor neked az már nem jó <#banplz>#banplz>
Egyébként öröm volt tegnap hogy CsP,Drag,és Random is együtt játszottak.Nekem most sincs időm bemenni sajnos.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.06.19. 15:22:19
Mellesleg nagyon sok embert ti sem láttok szívesen azok meg ne játszanak?Vagy aki nem azonosul az egyik szerverrel az ne játszón egyikkel sem?Gondold ezt újra Mek.
Gigabyte ax370-gaming k7,Ryzen 7 1700,32gb HyperX 3200 DDR4,R9 290 4GB,AX1200i.
Ezt a fórumot nem szeretném a saját szerverem dolgaival kidekorálni, mert nem arra szolgál. Majd a steam csoportban és a Facebook oldalon rakok ki szavazást meg híreket.
Most is 3 szerveren vannak hatan, abból van aki egyedül játszik, van aki a haverjával.
Én speciel bajban vagyok, mert szeretem ha van kivel, ki ellen játszanom, tehát én a nagyobb létszámú szerver felé kacsingatok, viszont Random szerverén játszik nagyjából mindenki, akiket ismerek.
Jó lenne összegyúrni 1-2 szervert, már nőne a szerver népessége.
Hát hétvégén volt egy hordánk hárman védekeztünk egy helyen és elég durván nehéz társaságot küldött ránk. Az elején azonnal Feral jött meg zölden világító rendőr és pók zombi. Igazából a dicsőséges fogas ketrecen átrágták magukat gyorsan. Mi meg csak nyilakkal és szögesbunkóval voltunk felszerelve. Nagy menekülések és elbújások voltak egész éjszaka. 😄 Majd este töltök fel róla videót.
A szerverrel kapcsolatban sajnos kicsi a közösségünk és eltérők az igények. Van a PvE és a PvP meg még a többi beállítás is megosztja a társaságot. Én úgy vagyok, hogy kitartok a havi díjat tudom fizetni. Lehet a 30 főt visszaveszem, mert bőven alatta van a létszám, de megvárom mit hoz a végleges Alpha16 mert sokan arra várnak.
A beállításokon lehet csiszolni kell, mert az Alpha16 elég más. Kevesebb loot jön a zombikból, de még mindig tartom magam a 30 napos loot respawnhoz. Az airdrop meg 7 napos lesz szerintem. A 2000 koordináta teletti területeken PvP lesz alatta PvE ott élhetik ki magukat akik építkezni és békésen dolgozni szeretnének. Minden mozdítható ami nem LC védett PvP területen meg lehet örjöngeni. Most ez adott, ha él vele a társaság akkor él, ha nem akkor nem. Nem kötelező feljönni PvP-re de a lehetőség megadatik hozzá.