7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mennyi ilyen hiba volt benne idáig,és mégis sokan kihasználták.A rengeteg duplikázós bug amik voltak.Senki se tudott büntetni,mert egyszerűen nem lehetett ellenőrizni honnan van annyi nyersanyagod.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ez a kapával 5 csapás és lvl up, számomra annyira hihetetlen, hogy hogy lehetett ezt elbaszni, hogy tudták ezt összehozni? Mint már írtam is, ami eddig jó volt, ahhoz mi a fszért nyúlkálnak hozzá?
Aztán csodálkoznak, ha szarásig van buggal..
zorrobomber
Így van, A 7 Days to Day 2pack-ot még épp időben behúztam, a Rust máshol olcsóbb volt... de a lényeg hogy azt is megvettem mindkettőnknek, már csak azért is, mert azt a haverjai is tolják. Aztán majd max én is beszállok 😊 Meglátjuk, de az biztos hogy első körben 7D2D teszt lesz még ma 😊 Köszi a választ.

ezért nem is büntethetnél, ugyanis az a normális játék menet, hogy kapával szeded a füvet. azonkívül ez csak a fű, ugyanilyen normál játékmenettel lehet fát (egy csapás ~150), vasat (egy csapás ~300) meg csomó mindent "termelni". ez nem bugkihasználás, mert semmit sem teszel másként mint kellene. a normál játék van elég alaposan elcseszve. ezen csak a javítás utáni wipe segíthet.
Random_
Mindkét játékkal jót lehet coopozni. A Rust azért kicsit alkalmasabb a PvP-re, mint a 7DtD, sőt ott igazán csap a PvP-nek van értelme, mert nincs más ellenfél csak más játékos. A Rustban az állatok persze okozhatnak gondot, de nem olyan mértékben, mint a 7DtD-ban a zombi hordák. Lehet még akciósak a nyári leértékelés keretében, akkor érdemes lecsapni rájuk, szervereket lehet találni bőven.

A gépkövetelményt nem ismerem lehet a játék leírását kellene megnézni a steam-en.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

zorrobomber
Sziasztok!

Unokaöcsémmel keresünk valami korrekt survival játékot amit valamelyest lehet coop üzemmódban tolni, tehát minimális PVP-vel. Az első alapkérdés tehát az, hogy a 7DTD megfelel ennek? Gondolom vannak PVE szerverek szóval ez kicsit költői kérdés.

A gépem nagyjából mediumon fogja vinni simán 30 FPS felett? -> i5+gtx 760 (unokaöccsé i7+gtx 970 laptop szóval ott nem kéne gondnak lennie)

A másik kérdés, hogy coop témában van valami kezdő guide amit tudtok ajánlani? Bármilyen egyéb általános tanács is jöhet, vagy alternatív tipp játékra 😊 Ezen irányban nyomoztam már, és a másik esélyes a Rust.

Előre is köszi minden választ!

Én 12 ezer füvet dobtam ki,de amúgy tudnak róla,a köv patchben javítva lesz! Ha földet lazitok,akkor mindig avval a kertészkapával irtom a füveket,nekem nem gáz,csak pár szintet léptem,nem akarom kihasználni a bugot.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Viszont késre nem kapod meg az XP bónuszt a végén, nekem az kicsit többet ér.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Infrath
még egy érdekesség
érdemes rotting flesh gyűjtés közben,
az adott gore block -ot előbb késsel szétszedni addig amíg marad minimum 1 hp -ja
majd baltával szétcsapni
(baltával több cucc jön a gore block okból
és előtte még lehet késelni is..)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.05. 09:45:08

https://www.twitch.tv/infrath

Random_
Ezzel úgy vagyok, hogy ja lehet mindened és a szintedet kihúzhatod 1-2 nap alatt kényelmesen acélig vagy amit akarsz. De mögötte nincs loot aztán olyan hordát kapsz nyakadba amitől kettéáll a füled.

Elvileg a szerveremen tilos kihasználni az ilyen bugokat és glicheket, de most elnézem. Experimentalban vagyunk és bízom benne a véglegesre ezt kijavítják. Gondolom valami xml-ben elrontottak egy nagyságrendet.

Srácok, ez a kapával füvet dolog eszméletlen nagy hiba... Szerveren 1 kapa után azonnal lehet mindened, csak kapálni kell és javítani...

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Random_
Hát ja, az a minimum ha kitalálják azt, hogy kapával több füvet tudsz szerezni akkor legalább egy kapavágást tesznek tesztelésként. Azonnal kiderülne, hogy bugos.

fával, kővel, vassal mifenével ugyanez, csak tudni kell milyen beállítással mész ütlegelni. a titok nyitja a változáslistában van. azért nem semmi, hogy egy ilyen egyszerű dolgot sem lehet elsőre megugrani. egyáltalán kipróbálta valaki? mert nem úgy néz ki.
Nem tudom valaki észrevette már b129 óta épp kertet csinálok csépelem a fibereket kapával 1 csapás 5-600 fiber nafene mondom, kicsapok vagy 6-7 ilyen 600 as csómót szintet lépek, megint kicsapok vagy 7 csomót megint szintet lépek és ez így menne, a végtelenségig, ha lenne értelme.
Srác ismerkedik az elektromos cuccokkal.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ja megint nem néztem rá 😊

Mert gyári épületbe költöztetek,én biztos nem fogok ilyet választani.

jah, azóta meg nézegethetem milyen gyönyörűen lebeg a levegőben a toronyház. na ennyit a játék fizikájáról. hiába ütögetem, pár elem kivételével nem akar összedőlni. komolyan mondom, nevetséges. hogy lehet már ilyen szarul valamit megcsinálni? mi lehet vajon a fontossági sorrend a fejlesztőknél? mert valóban fontos lehet ilyen hatalmas objektumokkal elbni az időt, amit aztán globálisan a gép semmilyen szinten sem tud lekezelni.
Infrath
random_ kérlek majd a baráti tüzet kapcsold át léci (tehát hogy ne sérüljön az ember -> barát tól)

egyszerűen rossz a hitbox meg futkosnak mint örült, jó párszor meghaltunk már egymás miatt
ez így nem jó

/kérlek ne hivatkozz arra hogy így valósághűbb/
2-3an játszunk együtt 30 as szintem már dobja be folyton a zöld zombikat a házba nekem
de egyszerűen folyton egymást nyilazzuk vagy ütjük meg
szinte játszhatatlan így csapatban

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.03. 16:26:25

Random_
Ez meg a másik, tesztelni kell és kipróbálni mindent... majd reset után lehet enni a kefét ilyenek miatt.

Azt nem tilthatom meg, hogy ne lépjen ki valaki 21:55-kor.

Random_
Belépés előtt nézd meg hányadik napon és hány órán áll a szerver és azt tudom tanácsolni, hogy úgy lépj ki, hogy belépéskor bármi is van felkészült legyél. Hiszen más is pörgeti az időt és nem csak te velem is előfordult már, hogy annyi időm volt, hogy felszaladtam az emeletre és osztottam is már a hordát. Kilépéskor mindig van nálam fegyver és ott lépek ki ahol belépéskor se lehet gond még hordaéjjel se.

Úgy sincs tétje míg experimental... 😄 Kár érte idegeskedned.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Nem kell megdögleni. Gyorsan megnyitod a minimapot, teszel 1 jelölőt az első vízre, és futás. Akkor van kicsi gond, ha wastelanden lépsz ki, mint én. Bár motorral vagyok. Azzal minden aknára futást túléltem.
Sok újonc van a szerveren, megesik az ilyen. Te meg már rutinos vagy, nem lehet ez gond. 😊
franky79
Nem értem Iron, miért meztelen seggel lépsz ki? Én már az első kilépésemkor is úgy hagyom ott a karit, hogy elásom magam, így akármikor is térek vissza nincs gond.
Persze egyetértek veled, hogy szemétség 21:55-kor kilépni, de úgy is tudod, hogy vannak olyan emberkék, akkor inkább előzd meg, hogy problémád lehessen belőle.
Fákjú!!! Ismét köszi gyerekek,hogy vérhold elött hagytátok a játékot.Nembaj,meghaltam,belefér,de volt vér a pucámban hogy megvárjam mig megdöglök a szabadban.Kivárom az estét a lobbyban.

franky79
végül is láthattad, hogyan omlik össze, csak nem az épület, hanem a játék! 😄
Infrath
igen

Random_
Nekem azzal volt a bajom az experimental elején, hogy a quality joe nem működött. Megbékéltem én a nehezebb hordával, de mikor fegyverből se jön össze normális minőségű mert csupa barna cucc esik és a kombinálás se ad sokat a minőséghez az nagyon kevés. Ezt áthidaltam egy zöld sniper vásárlásával a kereskedőnél és elfogadtam az új játékszabályokat.

Most már a quality joe jobban működik és a kombinálással is lehet fejleszteni az alkatrészeken. Szerintem teljesen jó ez a kemény horda, mert így már én is kénytelen vagyok csapdákat építeni. Eddig simán az alap zombikat leütöttem közelharci fegyverrel a nehezeket meg puskával lelőttem. Kaptam 1-1,5 láda loot-ot és nem győztem hova pakolni a sok cuccot. Most azért nincs annyi loot se szerencsére a zombiknál ami reálisabb, hiszen mit kapjál egy feslett retkes élőhalottól?

miután csontra kilootoltam a dishong towert, körbevágtam, hogy megnézzem hogyan omlik össze. na az utolsó kocka kiverése után "out of memory". beszarás.
<#eljen>

Az élet nem Hollywood! 😊
franky79
Engem születéskor kapásból megevett egy keselyű. Ilyen a világ, van, hogy peched van! 😉
és ez milyen? a Játékban kezdőként vagyok, bemegyek a trader hez, be az egyik épületbe, utánam száll egy keselyű, bejön az épületbe és megöl. Nem túlzás ez egy kicsit?
Eddig a hordák túl gyengék voltak szerintem, de amilyenek most az brutál.. 3 infected rendőr zombi irreál..
ANIKO69 szerverére nem lehet csatlakozni, feljön a konzol, hibaüzenettel. Gondolom még nem lett frissítve.....
Azért odaértem hozzátok éjjelre! Micsoda kis menedék.Hárman vagytok ott?

Nem vagyok én nekrofil<#idiota>

Infrath
biztonság kedvéért
mindkettő 😊

Infrath
egyedül voltam amikor találkoztam velük
és akikkel vok szintén most kezdték a játékot 0 szint

Ajaj,ezt most megöljem,vagy elvigyem haza?

De azért jó ez a pingálás:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.07.02. 13:46:28

A jelzett storage boxokat meg kivették,eü,meg kaja,helyette csak 1-et hagytak meg.Gondolom mindenki feliratozta azért,vagy pedig ki lehet festeni,de az még nem jelent meg nálam.

Nem olvasok változtatás logokat, de érzem a folyamatos fejlesztést. Pl. forgó kés nagyon jó textúrát kapott a minap. A különböző hp szintekhez jó hangok jöttek. Jól a dolgozik most a fejlesztő csapat. Ezer dologgal foglalkoznak, sorra kerülnek majd a különféle javítások, amellett folyamatosan megy a balanszolás is. Jó lesz ez. Nem volt még ez közel sem kész mikor kiadták. De valamit már mutatni kellett.
Ez velem is így volt, de mióta lvl 20 vagyok, kaptam random hordát is elég szép számmal, közvetlen a horda nap után, reggel leptek meg 😄
Ezt még exp.ben megoldják, biztos lehetsz benne. Hallgatnak a népre. Most pl. beraktak két új beton elemet. Sok lehetett a panasz, a drót alatt flangáló spiderekre. Ahogy várható volt, buffolták a kütyüket. Nagyobb hp, kisebb amortizáció.
Én egyedül kezdtem, rám is özönlöttek a zozók. Most már félnek tőlem. 😊
Persze mert ha együtt vagytok,akkor megsokszorozza a zombispawnt,és a legnagyobb szintű playert veszi figyelembe.Én egyedül bóklásztam idáig,és csak elvétve vannak zombik az utakon,de minden épületben is találhatók sleeperek.

Azért, hogy azt mondhassam ez egy normális realisztikus játék, igen bemennék a városba, hogy ne a "farkukat" kergető feralokat lássak napközben 😄
Infrath
na nem bírtam magammal csatlakoztam tomihoz random szerverén
első benyomások:
-lehet sokat nyomtam creativerse-t meg overwatch ot mostanában de a kurzor el van baszva sztem
próbáltam állítgatni az érzékenységet de nem az igazi
-a zombik fejéén elég durván átlehet lőni, de ez inkább azokra zombikra igaz ami a legtöbb zombi tól eltérően kicsit nagyobbak..
-2x 30db csapat zombit is a nyakamba rakott már 0 ás szinten mi az szösz?! és elég gyakram jönnek ezek..
-zombik nagyon buták már egyik sem riasztja a másikat és elég durván nem vesznek észre olykor olykor
-nagyon sok zombit spawnol a rendszer folyton legalább 20-30 zombi van mindig körülöttem, Egy kicsit megyek megint van vagy 5
bár ha a skill rendszert nézem, ez nem is akkora nagy gond, legyen mit ölni így persze..
leöltem a ház körül a zombikat volt vagy 40
és van egy csomó vasam bőröm fegyvereim , kicses térkép xD a loot okból
shotgun meg a pisztolyom és hozzá töltények is..
-egy állatot sem láttam még..

Sziasztok 😊
Van TeamSpeak , vagy Discord ?
OK<#eljen>