7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
pl. nálam van 3 város és azért nem vok olyan messze
itt még egy autót sem szedet szét senki
mind az enyém
volt... 😄
van még pár város a térképen skacok..
ha más nem akkor a kereskedők
bár nála eddig csak 3-4 motort vettem
aksit még nem láttam
sztem növelni kéne az esélyt ezeknek mint drop
csak egy olyan minimum 5-10% esélyre gondoltam
mert nem azért de az hogy átfuttam párszor ezen a 3 városon
és sztem 1 embernek 1 városnyi autó biztos kell
ha mindent ki akar próbálni
és nem akar csak egy sok motor szerelgetni folyton át
a furóba lánc ba stb.
ha tegyük fel lennék 30-50 ember itt na akkor elégé télleg vándorolgatni kéne messze is
bár azt hiszem lehet közel vagyunk már 30 hoz 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.25. 13:06:56
https://www.twitch.tv/infrath
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ha kevés lábat szeretnél, akkor Z-nation egyik videójában épít hidat vas rács áthidalással és beton felülettel.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ti honnan szerzitek be ezeket? Ha autók szétszedéséből, akkor mire én ennyi játékidővel eljutnék a tornyokig, arra 1 autó sem lesz! 😊
#15945-ben
Szóval, csináltam 2 autoturret és 2 sörétes turrettet, kicsit nehezen ment a bekonfigurálás, de rá lehet jönni, próbálkozni kell.
Jött a vérhold napja, nem is figyeltem, csak azt hogy alig egy órám maradt kezdésig.....a 2 MP5 re épülő tornyot rátettem egy-egy lcb blokkra, a két sörétest oldalra, egy wood frame re. 1500 töltény megy az MP5 ösbe, 750 pedig a sörétesbe. Jöttek a zozók, jött egy radioaktív rendőr. Megállt jó messze, egyet fújt, majd a wood frame re telepített sörétes automatám eltűnt. A szám legörbült 😞 750 db lőszer és a torony hussss
tanulság számomra, drágább üzemeltetni az MP5 ös tornyot, de távolabbra is hatásos és nem szabad csak kemény, erős blokkra telepíteni....
Más, a tornyokat nem tudom csak a vízszintes tengely mentén forgatni, pedig milyen sukár lenne a plafonról belógatni..... az " R " betű hosszan megnyomására előjön egy gomb, amit ha megnyomok, pont nem történik semmi....
majd megnézem a beton kockát is
terveztem megnézni mit lehet majd még kraftolni kőből fából amit ellehet adni jó áron úgy is
mert a vas kell azért nekünk is 😊

úgy tűnik a kúszó rendőr zombik azért mégsem állnak olyan messze..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.22. 13:33:26
igazából a loot minőségét kell minél előbb feltornázni, és akkor már dőlnek be a jobbnál jobb minőségű cuccok. a scavanger skillre dobálgatom is a pontokat rendesen, hogy minél hamarabb 100-as legyen.
na jó, rendes leszek: forgatás kapott menüt: hosszan nyomod az "R" billentyűt és feljön. a bal egér gombbal csak egy tengelyen tudod körbeforgatni a lerakandó blokkot. tehát meg kell változtatni a tengelyt. az az egyik nyilacskás ikon lesz.
ha már "R" billentyű: az ecset funkciói is így érhetőek el.
machetat úgy kraftolhatsz, hogy először legyártasz egy "machete blade"-t a forge-ban, majd a workbench-ben össze tudod rakni. skill is kell hozzá, ponttal ki kell váltani.
Am kijött a Valmod Overhaul A16-ra. Valaki próbálta már? Lehet ha kijátszottuk a simát haverral, rápróbálunk, eléggé megváltoztatja a dolgokat a játékban ahogy láttam, még sosem játszottam vele hosszabb ideig csak felraktam kipróbálni. Hosszú távon is jó?
azért jó ez a láncfűrész is skacok
sok fát elültetsz mire megnőnek kimész és pillantok alatt végzel velük
meg van magnumom meg rockét launcherem is tőle
meg lila smg hunting rifle, meg van egy kék ak is 😄
de most hogy van fúró úgy elkezdek termelni hogy ihaj csuhaj..
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
és érdekes a ház alatt ahol ásogatok van szén, vas és nitrát bánya
tök jó hogy nem kell el járogatnom mindenhova 😄
csak a sledge hammer recipe -et akarom még megtalálni 😄 az hiányzik :'(
és ha vkit érdekel akkor machete blade -ket jó áron el lehet adni trader -nél
eladsz 50 -et és megvagy egy darabig
a kész machete többet ér de sajna abból nem fogad be korlátlan mennyiséget..
de csak, ha vas at akarsz eladni, mert ehhez ráadásul nem is kell annyi clay, fele annyi kell mint steel -hez (és több pénzt is ér a blade )
sztem ez éri meg
van még olajos hordó is estleg
meg ügye a bányászat a sivatagban még királyabb így 😄
és ki volt látógatóba nálam?
látom trade -ert meg lerakot egy hálózsákot a közelben 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.20. 15:57:27

6 silver nugget 5 diamond
és kövek voltak benne
8000hp ja volt
egy kincses térképet sem rendes fegyvert nem találtam még
kezdtem azt hinni nincs most szerencsém 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.20. 12:36:26
Lenne rá igény? Egy alternatívát arra, hogyan kezd a játékot, mire figyelj, mit mi után tegyél vagy ne tegyél... stb.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.07.20. 10:14:05
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Egyébként meg nekem még senki nem panaszkodott, senki nem keresett meg sérelemmel, hogy szabályzatot megszegte xy vagy ezt meg ezt fedezte fel.
Ha meg azt szeretnénk, hogy a szerveren rendezetten menjen a játék jelezni kell az adminnak a problémát ahogy a szabályzatban le van írva.
De miért is itt beszéljük a szerverem szabályzatát és dolgait? Elvileg ezt itt nem lehet, ningyárt jön valaki és joggal jelzi ezt.
de már ekkora nagy marhaság alakult ki belőle??
hogy tiszta legyen
motort amin lakat van nem lopunk , onnan tudod hogy van rajta lakat hogy nem tudsz ráülni
lcb vel védett dolgokat nem üthetsz szét
minden mást lehet
ha nincs védve dobozod lopható és kész
értem én ha vki kezdő, de ez nem számít (kezdő vagy tanulsz belőle /ez a dolgod kezdőként) mindenki kap az elején lcb -t ,és már a játék elején is tudsz készíteni nem úgy mint régen
ezen kívül ez egy kulturált csapat és én, random, többség is kéri hogy ne legyen huligán a szerveren
teszem azt ha látja hogy van ott egy ház vagy bármilyen fajta építmény amit használnak/nem (építmény függő)
nem rombolja le és ehhez hasonlók stb.
látható hogy ki hol lakik
fák, csapdák fény
bemész ajtón -> van ott lcb stb.
lcb nem halhatatlan csak magasan van az értke/ a sérthetetlenségnek
ebbe a játékba még/vagy nem is akarnak talán berakni szerver opciót a full pve/pvp re
a pve még mindig csak szóban tárgyalható igazán meg
és remélve betartatik..
és ölni bűn 😊
én így tudom
és Random_ a kertnél nincs olyan nekem hogy zöld és akkor nőni fog
sztem lcb -d volt a közelben
nekem mind fehér (kivéve az lcb -zet)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.20. 00:57:26
ezt igazábol most nem nagyon értem amiről beszéltek ha pve a game akkor miért van gyilok egyáltalán on? a másik az lcb beállitása elvileg sérthetetlenséget ad nem?pve beállitás
vagy most ti ilyen fél pve fél pvp vagy mivan random szerverén?és ha nincs lcb de full pve akkor nemértem hogy rabolhat ki vki attol hiszen egyböl elvileg ban full pve.na mindegy,merthogy a ládákat lelehet zárni nyitni ami zárva van tilos nyukapiszka ami nyitva az azért van nyitva hogy egyél igyál stb 😄
Más cuccaihoz ne nyúljunk, ha még is akkor adjunk és ne elvegyünk.
PVE szerver, ne keressük a kiskapukat, hogy ha valaki béna akkor rabolható stb...
Nekem most egy LCB-n van rajta egy ládám kb és ennyi a bázisom, bízom benne, hogy még ott találom.
Kósza ládákat, legyen az városban, erdőben én is kifogom fosztani, mert azt nem lehet tudni, hogy az illető aki lerakta még játszik -e a szerveren (nehogy útban legyen valakinek 😄).
Nem volt nehéz kitalálni, ha szabadidőmben csak 7daysezek és nem Arkozom 😄
Ark topikot meg 2-3 naponta átfutom, de semmi olyan téma nincs amihez lenne hozzáfűznivalóm <#action>#action>
Ahá, hát ide bujtál te áruló 😊