7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Van egy mod amivel respawnoltat autókat, de azért nem szívesen pakolok be modot, mert okozhatnak problémát is.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Infrath
kétlem hogy elfogynának
pl. nálam van 3 város és azért nem vok olyan messze
itt még egy autót sem szedet szét senki
mind az enyém
volt... 😄

van még pár város a térképen skacok..
ha más nem akkor a kereskedők
bár nála eddig csak 3-4 motort vettem
aksit még nem láttam

sztem növelni kéne az esélyt ezeknek mint drop
csak egy olyan minimum 5-10% esélyre gondoltam
mert nem azért de az hogy átfuttam párszor ezen a 3 városon
és sztem 1 embernek 1 városnyi autó biztos kell
ha mindent ki akar próbálni
és nem akar csak egy sok motor szerelgetni folyton át
a furóba lánc ba stb.
ha tegyük fel lennék 30-50 ember itt na akkor elégé télleg vándorolgatni kéne messze is
bár azt hiszem lehet közel vagyunk már 30 hoz 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.25. 13:06:56

https://www.twitch.tv/infrath

De állítólag lehet külön utasitással berakatni újra autókat a játékba,csak azt nem tudom hogy kell.(ha netalán elfogynának)

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
LC blokk nincs akkor az nem gond, ha esetleg alapanyag kell szívesen támogatom a munkát csak írd meg privibe mennyi és milyen elem kell.
Ha kevés lábat szeretnél, akkor Z-nation egyik videójában épít hidat vas rács áthidalással és beton felülettel.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

A Fun Pimps Programozókat keres,már épp ideje volt

LINK

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

wasteland területein mindig sok auto van,de nem kizárt hogy egyszer csak elfogy a pályáról az összes autó.DD még én se jutoittam el odáig,egy aksim van csak

franky79
Ja és egy kérdés, idővel gondoltam csinálok egy hidat a kereskedőhöz a folyó felett és akkor már tovább felfelé a szakadék felett, mert kb. 2* annyit kell jelenleg menni, hogy oda érjek, mintha lenne híd. Viszont ez 10-15 blokkal a kereskedő falától kapcsolódna a jelenlegi talajhoz. Ez probléma lehet, vagy ha nincs LC blokk, akkor nem okoz gondot ill. szabályt sem szegek Randomnál?
franky79
Nálam még nem jött el az elektromosság kora, de kicsit félek tőle. Még csak most jutottam el odáig, hogy a betonkeverőt összedobjam és ebbe is alig találtam motort, aksit meg még nem is láttam.
Ti honnan szerzitek be ezeket? Ha autók szétszedéséből, akkor mire én ennyi játékidővel eljutnék a tornyokig, arra 1 autó sem lesz! 😊
köszönöm, " átmentem " az ötletét<#awink>
Ebben a Z-nation videóklipben van ötelt hogyan kell védeni a turetteket:

#15945-ben

Az igen!!

Van, hogy random kidob a játék a menübe, semmi üzenet, semmi nélkül. Ma 1-2 órát játszottam 2x is kidobott. Valakinek valami ötlet, hogy mit csináljak? Nem éppen jó időkben szokott kidobni..
Eljött nálam az elektromosság, az automatika, na és a tapasztalás kora.....
Szóval, csináltam 2 autoturret és 2 sörétes turrettet, kicsit nehezen ment a bekonfigurálás, de rá lehet jönni, próbálkozni kell.
Jött a vérhold napja, nem is figyeltem, csak azt hogy alig egy órám maradt kezdésig.....a 2 MP5 re épülő tornyot rátettem egy-egy lcb blokkra, a két sörétest oldalra, egy wood frame re. 1500 töltény megy az MP5 ösbe, 750 pedig a sörétesbe. Jöttek a zozók, jött egy radioaktív rendőr. Megállt jó messze, egyet fújt, majd a wood frame re telepített sörétes automatám eltűnt. A szám legörbült 😞 750 db lőszer és a torony hussss
tanulság számomra, drágább üzemeltetni az MP5 ös tornyot, de távolabbra is hatásos és nem szabad csak kemény, erős blokkra telepíteni....
Más, a tornyokat nem tudom csak a vízszintes tengely mentén forgatni, pedig milyen sukár lenne a plafonról belógatni..... az " R " betű hosszan megnyomására előjön egy gomb, amit ha megnyomok, pont nem történik semmi....
Random_
Most igen, újraindítottam a szervert és sikerült belépnem reggel, nem tudom egyelőre az okát.

franky79
akkor ez most általános szerver probléma?
+1 Sajnos én se tudtam belépni,de jó lett volna meló után megint egyet tolni.

+1. Minden megpróbáltam.
franky79
Én is belefutottam Random által korábban írt hibába, hogy nem töltődik be a térkép. Az érdekes az, hogy az F7 gombbal, ami elvileg az UI-t hivatott ki-be kapcsolni, váltogathatok a játék béli nézet és a töltő képernyő között, de a játék teljesen lebutított grafikájú és nem tudok semmit csinálni, viszont látom pl. az üzeneteket, hogy valaki épp kilépett.
ANGERFIST84 szervere (Random Gen PvP) 94.250.222.44:26950 ideiglenesen szerver jelszót kikapcsoltuk!
köszi!
Infrath
eladtam 250-et machete blade -ből (asszem hanem több) eddig még csak most értem el a limitet belőle egy időre..
majd megnézem a beton kockát is

terveztem megnézni mit lehet majd még kraftolni kőből fából amit ellehet adni jó áron úgy is
mert a vas kell azért nekünk is 😊

úgy tűnik a kúszó rendőr zombik azért mégsem állnak olyan messze..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.22. 13:33:26

csak amatőrök hordanak blade-t a traderhez😊. el tudsz adni 3*10-et és várhatod míg leürül. betonkockát vigyél, abból egy típusból 3*500-at tudsz eladni, és ha telítődik egyszerűen csak típust váltasz. abból pedig van rengeteg. és nem kell hozzá csak stone.
ezt így konkrétan nem vennék igaznak. három traderhez járok, tonnaszámra hordom a betonkockát, van is több mint 1600e zsetonom, de az összes lila fegyveremet kombináltam, amihez az alapot lootból szereztem vagy airdropból. kereskedőtől elvétve tudok csak vásárolni, pedig ott is minden maximumon van. legtöbbször shootihoz tudnék venni alkatrészt, de az meg nekem annyi van, hogy nem is tudom hová tenni. egyedül a fűrész alkatrész ami érdekelni szokott.
igazából a loot minőségét kell minél előbb feltornázni, és akkor már dőlnek be a jobbnál jobb minőségű cuccok. a scavanger skillre dobálgatom is a pontokat rendesen, hogy minél hamarabb 100-as legyen.
a valmod rohadt jó mod. bár pont az erőssége volt a skill rendszer amit most eléggé összekuszáltak a 16-ban, de ha sikerült visszaállítani a valmodban az eredetit akkor már csak jó lehet.
azért szoktak leírásokat is gyártani, választ kapnál belőle mindkét kérdésedre ha olvasgatnád😊.
na jó, rendes leszek: forgatás kapott menüt: hosszan nyomod az "R" billentyűt és feljön. a bal egér gombbal csak egy tengelyen tudod körbeforgatni a lerakandó blokkot. tehát meg kell változtatni a tengelyt. az az egyik nyilacskás ikon lesz.
ha már "R" billentyű: az ecset funkciói is így érhetőek el.
machetat úgy kraftolhatsz, hogy először legyártasz egy "machete blade"-t a forge-ban, majd a workbench-ben össze tudod rakni. skill is kell hozzá, ponttal ki kell váltani.
Modokkal kapcsolatban nem tudok segiteni,de van modtopik is,ott megbeszélhetitek,vannak akik tolták sokat.Én csak a Spider féle modot ismerem kicsit

Nálunk elég gyakran előfordul hogy random horda elhalad a házunk mellett, sokan fenn is szoktak akadni a ház körül található drótcsapdákon.

Am kijött a Valmod Overhaul A16-ra. Valaki próbálta már? Lehet ha kijátszottuk a simát haverral, rápróbálunk, eléggé megváltoztatja a dolgokat a játékban ahogy láttam, még sosem játszottam vele hosszabb ideig csak felraktam kipróbálni. Hosszú távon is jó?
Srácok, a macsetét hogy tudom legyártani? Milyen recept kell hozzá? Másik, van golyóálló ablaktáblám, hogy tudom forgatni, mert a szokásos nyomom az egér bal gombját és forgatja az nem működik, illetve forgatja, de csak vízszintesen.....nem adja be, a kocka minden oldalára, ahogy másnál
Infrath
bezony már beszereztem lila fúrót meg lánc fűrész is tőle

azért jó ez a láncfűrész is skacok
sok fát elültetsz mire megnőnek kimész és pillantok alatt végzel velük
meg van magnumom meg rockét launcherem is tőle
meg lila smg hunting rifle, meg van egy kék ak is 😄

de most hogy van fúró úgy elkezdek termelni hogy ihaj csuhaj..

Napi szinten járok traderhez, barterem már 100as, néha akad jó cucc, megéri farmolni az eladásra szánt dolgokat.
Gilmoor
hamarább van jó fegyvered, ha eladásra való dolgot termelsz/eladsz és veszel a kereskedőtől valami használható fegyvert

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Amúgy alakul a bázisom,hordanap elfogadó hellyel,de még sok hiányossága van neki,nem tökéletes (nem is lesz az,amig nincs jó fegyverem),szóval mehetek továbbra is lootolni jó fegyverekért,alkatrészekért.

Betonra kell gyúrni,mert ezt a cobblestonet hamar kiütik,már nem annyira biztonságos.Azért már jobban haladok.Igaz ebben segédkeztek a szomszédok is,innen is kösz!

Na azért működik rendesen a heatmap.Egy forge,és egy campfire,majd hallom a sikolyok hangját.Amúgy meg a kutya nem jön arra,csak néhányszor 1-1 zombi.

Infrath
hm találtam még utána 2 öt 😄

és érdekes a ház alatt ahol ásogatok van szén, vas és nitrát bánya
tök jó hogy nem kell el járogatnom mindenhova 😄

csak a sledge hammer recipe -et akarom még megtalálni 😄 az hiányzik :'(

és ha vkit érdekel akkor machete blade -ket jó áron el lehet adni trader -nél
eladsz 50 -et és megvagy egy darabig
a kész machete többet ér de sajna abból nem fogad be korlátlan mennyiséget..
de csak, ha vas at akarsz eladni, mert ehhez ráadásul nem is kell annyi clay, fele annyi kell mint steel -hez (és több pénzt is ér a blade )
sztem ez éri meg
van még olajos hordó is estleg
meg ügye a bányászat a sivatagban még királyabb így 😄

és ki volt látógatóba nálam?
látom trade -ert meg lerakot egy hálózsákot a közelben 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.20. 15:57:27

Attól még meg lehet kérdezni hogy mi a véleményed róla.Amúgy kösz.Tehát akkor pvp-nek számit ha playerre vezérlem a turrettet.Ezt nem tudtam.

Szerintem jó ötlet
Infrath
lol nem tudom mi van ezzel a szerverrel, de van herbal, battery bank receptem és találtam a sivatagban

6 silver nugget 5 diamond
és kövek voltak benne
8000hp ja volt

egy kincses térképet sem rendes fegyvert nem találtam még
kezdtem azt hinni nincs most szerencsém 😊
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.20. 12:36:26

Gilmoor
Sok új embert látunk itt a fórumon is megfordulni. Lehet nagy részük most találkozik először a játékkal. Csináljak egy oktató videót (Nem ilyen bemutatom, hogy építek nagyszerű búvóhelyet típusút)?
Lenne rá igény? Egy alternatívát arra, hogyan kezd a játékot, mire figyelj, mit mi után tegyél vagy ne tegyél... stb.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.07.20. 10:14:05

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Random_
Aki ládát hagy lc védelem nélkül az számítson rá, hogy elvihetik a tartalmát. Én is szoktam ilyet találni és viszem a tartalmát. Nem kell agysebésznek lenni hogy az ember elrejtsen egy ládát. Legyen annyira gondos, hogy erre fordít időt és energiát. Az lc védelem az első üztésnél kiderül és tudható, hogy ott más bázisa van és nem rendetlenkedek. A 9x9 védelem nagyobb is mint az alap és nem drága további lc-t létrehozni se.

Random_
Lehet, megnézem újra.

Egyébként meg nekem még senki nem panaszkodott, senki nem keresett meg sérelemmel, hogy szabályzatot megszegte xy vagy ezt meg ezt fedezte fel.

Ha meg azt szeretnénk, hogy a szerveren rendezetten menjen a játék jelezni kell az adminnak a problémát ahogy a szabályzatban le van írva.

Random_
Mi lenne a véleményem? A szabályok egyértelműek! NINCS PVP! Ha valaki a turretet úgy állítja, hogy nem csak zombira kapcsol be az PVP! Szabályszegés!

De miért is itt beszéljük a szerverem szabályzatát és dolgait? Elvileg ezt itt nem lehet, ningyárt jön valaki és joggal jelzi ezt.

Infrath
egyetlen ember elkezdet fujolni mert kezdő és nem akarja hogy kirabolják
de már ekkora nagy marhaság alakult ki belőle??

hogy tiszta legyen
motort amin lakat van nem lopunk , onnan tudod hogy van rajta lakat hogy nem tudsz ráülni
lcb vel védett dolgokat nem üthetsz szét
minden mást lehet
ha nincs védve dobozod lopható és kész

értem én ha vki kezdő, de ez nem számít (kezdő vagy tanulsz belőle /ez a dolgod kezdőként) mindenki kap az elején lcb -t ,és már a játék elején is tudsz készíteni nem úgy mint régen

ezen kívül ez egy kulturált csapat és én, random, többség is kéri hogy ne legyen huligán a szerveren
teszem azt ha látja hogy van ott egy ház vagy bármilyen fajta építmény amit használnak/nem (építmény függő)
nem rombolja le és ehhez hasonlók stb.
látható hogy ki hol lakik
fák, csapdák fény
bemész ajtón -> van ott lcb stb.
lcb nem halhatatlan csak magasan van az értke/ a sérthetetlenségnek
ebbe a játékba még/vagy nem is akarnak talán berakni szerver opciót a full pve/pvp re
a pve még mindig csak szóban tárgyalható igazán meg
és remélve betartatik..
és ölni bűn 😊

én így tudom

és Random_ a kertnél nincs olyan nekem hogy zöld és akkor nőni fog
sztem lcb -d volt a közelben
nekem mind fehér (kivéve az lcb -zet)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.20. 00:57:26

hollo
ezt igazábol most nem nagyon értem amiről beszéltek ha pve a game akkor miért van gyilok egyáltalán on? a másik az lcb beállitása elvileg sérthetetlenséget ad nem?pve beállitás
vagy most ti ilyen fél pve fél pvp vagy mivan random szerverén?és ha nincs lcb de full pve akkor nemértem hogy rabolhat ki vki attol hiszen egyböl elvileg ban full pve.na mindegy,merthogy a ládákat lelehet zárni nyitni ami zárva van tilos nyukapiszka ami nyitva az azért van nyitva hogy egyél igyál stb 😄
Ne bassz ki velem,2 ládám is van elszórva.D

PVE, tökmindegynek kellene lennie, hogy van-e LCB lerakva vagy nincs, ha látom, hogy az valakinek a bázisa, vagy csak lesz a bázisa, de még az alapok sincsenek meg, egyértelmű, hogy nem megyek oda és veszem el a cuccait. Viszont, ha ez nem így megy és elvehetik a rosszul elrejtett dolgaim, akkor én leszek olyan ügyes, hogy vállveregetés helyett eltalálom egy golyóval az illetőt :\ persze ahhoz nekem is fent kell lenni a szerveren....

Más cuccaihoz ne nyúljunk, ha még is akkor adjunk és ne elvegyünk.
PVE szerver, ne keressük a kiskapukat, hogy ha valaki béna akkor rabolható stb...
Nekem most egy LCB-n van rajta egy ládám kb és ennyi a bázisom, bízom benne, hogy még ott találom.

Kósza ládákat, legyen az városban, erdőben én is kifogom fosztani, mert azt nem lehet tudni, hogy az illető aki lerakta még játszik -e a szerveren (nehogy útban legyen valakinek 😄).
PVP ben, megvédheted
Szerintem is lehessen megvédeni a bázisunkat,főleg hogy van egy rakás új ember.Az ördög nem alszik.

/off
Nem volt nehéz kitalálni, ha szabadidőmben csak 7daysezek és nem Arkozom 😄
Ark topikot meg 2-3 naponta átfutom, de semmi olyan téma nincs amihez lenne hozzáfűznivalóm <#action>
/off
Ahá, hát ide bujtál te áruló 😊