7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem a lopást és a turettel való védelemmel semmi gond. Ha már mindenki rettentő kreatív ebben a játékban, mert mindenki építget nyakra faszra, akkor már legyen annyi kreativitás is az emberben, hogy eltudja rejteni a cuccait, ami értékes.
Random szerverén mindenki úgy játszik, mintha minecraftozna textura pakkal.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Egyébként véletlen balesetek vannak, engem pont tegnap robbantottak fel egy dinamittal bányászás közben 😊
Az esti horda közben is többször előfordult már, hogy hárman négyen ugrálunk össze vissza és valakit beleugrott egy magnum lövésbe ami átsegített a másvilágra, és itt az jutott eszembe, hogy ha meghal egy játékos horda éjszaka az visszatérhetne valami extra szuper feral mega zombi alakjában egy időre, majd elporladna. Ha jól emlékszem volt valami olyanról szó, hogy a karakter is átváltozhat zombivá ha megfertőződik.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Kezdőknek egy alap túlélési jó tanácsom: Elterelés, és többé nem kell aggódnod, hogy kirabolnak.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
és berakni a forge ba..
csak annyit kell tudni hogy a tool -t meg bad mechanic ot mindig húzni kell
https://www.twitch.tv/infrath
Tegnap beléptem a szerverre (Random), éppen esett az eső, a játék 1 - 3 FPS-el futott, egyből nyomtam gép újraindítást, de nem segített.
Elindítottam egy másik játékot ami simán futott, tehát ez a játék a ludas.
Megoldás: Játék indítása Launcher-el a steam-ből, majd DATA celar (mindent töröltem) és Restore Default gomb megnyom.
Figyelem: A DataClear teljes törlésnél törlődik a profil beállítás és a helyi mentett játékok is ha be van pipálva.
Ezután felhúztam mindent maxra és szakadó esőben a városban 60+ FPS el futott megint a játék.
http://sokszinuvidek.24.hu/mozaik/2017/06/27/bamulatos-spiral-kilato-epul-az-erdo-kozepen/
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.07.18. 23:21:14
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Ablakosba kisebb felbontással játszom, mint teljes képernyősbe..
Csak teljes képernyősben jó...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Szerintem egyébként ha 200 blokkra építesz az se tragédia gondolom lefutja a karakter azt is pillanatok alatt.
(egyszer loptam keveset vkitől -.-, de gondoltam visszaültetem, hát nem ment)
a16 ban már leszedni sem lehet sztem
vki megnézné, ha vki vkinek a közelében van pls
A térkép koordinátái alapján könnyedén ellenőrizhető.
Aki ilyet tapasztal az szól.Természetesen nem Random fog körbe-körbe repkedni, és ezt figyelni. 😄
írja a métert
Ezt amúgy ki fogja ellenőrizni? Odamész egy bázishoz,és leléped a 100 métert? DD
Biztos ami biztos,én kiszámoltam,és több mint 100 blokra vagyok a várostól
Szerintem nem célunk egymás kisemmizése és ellehetetlenítése. Ezért úgy gondolom igazán megérdemel annyit a másik, hogy nem szedjük el mindenét. Egyébként a ládáimat védi LC, de a kertem még nem készült el magas falak között.
Egyszerűen nem bírtam velük, mást pedig simán ölök, nem jelent gondok a zombi számomra, de így... nagyon is.
Azt hittem meghaltam, közben kitisztult a kép és megyek tovább mintha misem történt volna.
Én összeütöttem egy 5x5 alapon egy garázst LC blokkal a motornak, ha kilépek ott pihen, fosztogatás közben eldugom, nem hagyom az úton, ha valaki megtalálja és ledurrantja, hát vigye, biztos örülni fog neki, nekem meg tanúság lesz, hogy nem rejtettem el elég ügyesen 😊
Ha jól tudom a lakat pont azért van, hogy ne lehessen ellopni, így ha valaki egy olyan motort talál amin lakat van az felérhet egy LC blokkal talán.
Ja, minap bementem egy házba, kiütöttem a falat mert jött az este, odalépek a hűtőhöz és látom tele van minden földi jóval, nem is kelet több jól belakmároztam.
A fáklya fényében hátrafordulok és látom, hogy a falon fent van egy láda, nocsak mondom, rácsapok párak és kinyílik.
Elgondolkodtam, vajon miért nem védte le a tulaj a házat LC blokkal ha ilyen sok mindent összegyűjtögetett magának.
Térülök fordulok és megakad a szemem a távoli sarok padlózatán, hát mi van ott? egy LC blokk, ami több sebből vérzett 😊
Aki nem tudná, az LC blokk nem védi a lootolható dolgok nyitását, azaz jelen esetben hűtőt, itt a kaják még nem romlanak meg, lehet dobozban tárolni őket.
A szerveren (Randomé) 9 blokk távolságig véd az LC, ha azon kívül rakod le a ládád akkor az szabad préda.
Amikor lerakod a LC blokkot egy nagy fehér négyzetrács jelzi a védelmi terület nagyságát, ami több LC blokkal növelhető.
A védelmi területen belül lévő dolgok megütésénél egy hang jelzi az LC védelmet, úgy mint a kereskedőnél.
Sajnos a városok tele vannak étel/ital automatákkal amik naponta újratermelődnek így végtelen kaját és italt biztosítanak némi aprópénzért cserébe.
A generátor és akkumulátor állomások miatt megnövelt akksi és motor drop rate miatt napi szinten 10 motort tudnék kigurítani a gyártósorból, így a kismotor is elvesztette számomra az értékét.
A zombik ölésével nagyon "túl" gyorsan lehet szintet lépni, és túl sok receptet lehet találni.
A Random gen beta az szerintem random gen béna.
Egyébként nagyon hangulatos a játék, a skill pontok új rendszere is tetszik.
Az éjjellátó segítségével már éjszak sem kell a bunkerben szöszmögni, mi a horda éjjelén is lent harcoltunk a zombik között.
A teljesen megcsonkított zombi nagyon odab***, hörög a földön és seggbe harap ha közel mész.
A rádióaktív feral zombi rendőr talán a csúcsragadozó most, mindig viszi a lőszerkészletünk felét.
Jó lenne egy tutaj mód, mert ez a víz tetején futás kicsit kiábrándító.
És az elektromossággal még nem is játszottunk, de látom ez darálós csapda ütni fog.
Kéne valami nagyon nehezen megszerezhető dolog a játékba, mint pl. anno Ragnaros kalapácsa 😊

Itt lesz a hid:
Dicsak,erre a helyre vágytam:

Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.07.18. 14:08:59
mert akkor lopható..
lehet van vki a közeledben van aki elvitte (mert mint mondtad 2x is)
1-2 np alatt..
egyébként lehet a szabályzatba be kéne írni, hogy a lakatos motorok nem lophatóak..
mert csak az lcb vel védett rész van megemlítve /vagy akkor azok lophatók? világosíts fel Random_ pls)
nekem meg soha nem volt tervben valaha is hogy vmi bike kijáró kellene..
sztem ha motoron lépsz ki akkor csak kilépsz a motor ott marad és mikor belépsz és ha még ott a motor akkor mellé rak
de oszton Random_ gondolatait nem hinném, hogy ezzel kezdtek volna vmit, sztem sor végén van
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.18. 11:49:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de amúgy 8x8 a max de az egy 45 fokkal elfordított kocka
ráadásul itt néha előfordul hogy nem nő meg a széle
néha néha
( de egyszer kiszámoltam egy embernek mekkora föld kelhet
és arra jutottam, hogy 2x 5x5 ös trágyázott föld elég egy embernek, és ez még úgy van kiszámolva ha nem teszel semmit az éhség szomjúság skill re , és ebben minden benne van, mert a második termőföldön marad hely még + termesztésre bármi másra is)
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.17. 16:50:39
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.07.17. 14:33:07
azt sose jutott eszembe enni
akkor ezek szerint az is adhat.
nem tudtam
és nem nem ott vok az én tradem pont átnyúlik havas tájékra
nem nagy az esély bárki lenne ott
sokat mentem észak kelet fele, a multkor 3-4 en lootoltunk egy várost
már akartam egy kicsit egyeül lenni is 😉
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.17. 14:28:48
ami csak stamin -át csökkent egy időre és ez idő alatt a wellness is csökken
gyomor rontást csak rossz víztől lehet kapni
én ezért szoktam a healnut -ot nyomni fölfele a víz és az étel skill helyett
én tök jól el vok a vízen meg a rotting flesh en
de ez is csak azért mert inkább építgetni szeretek és így kényelmes, hogy az ételre nem kell különösebb figyelmet fordítanom
majd később foglalkozok fele
meg külön még az is tetszik hogy a + és - effect -ek stack -elődnek
nem pedig elölről kezdődnek
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.07.17. 09:29:32
van itt is néha keselyű
pár város
kiderült a hegy másik oldalán a van a trade (szerencsére nem csináltam meg a quest-et így kijelezte a legközelebbit)
nálam volt egy olyan keselyű ami a vízben repült
air drop ért mentem
visszafele a vízben nem volt nagy öröm..
sok mindent csináltak a fejlesztők
a fákat is jól megcsinálták már csak sima talajra engedi lerakni
elég csak rohangászva nyomogatni a gombot
nem teszi rá füre nem bugolodik el stb.
viszont visszatért a gore block ban való duplikálás
ami engem nagyon érzékenyen érint..
a motorok sem bugolodnak el, nekem normalisak azok is
csak a vissza spawnoló zombik meg a duplikálás zavar
hihetetlen hogy a cégnél felvett emberek csinálnak mindent
mert azok az emberek csinálják a konzol részét
pc sek madmole meg a többiek csak lekopizták pc re
nagyon sok dolog van megint ami visszatért mert ügye konzolban lehetetlen volt használni egy két pc-s bugot olykor
meg ha felveszem a bőrből készült gatyót ami jobb mint a fűből készült
nem értem miért nem kerül az is a vas páncél alá
így elég idiótán néz ki a karakter..