7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
https://www.twitch.tv/sp1gu
A tárolókat majd szét kell ütni, vagy csak érdemes szétütni? Csak mert az elején van egy időszak, amíg még nincs az embernek csavarkulcsa, és addig hűtőt, autót, stb. nem szívesen vernék szét.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
https://www.twitch.tv/infrath
Ezért megy most a dumálás róla, hogy ha kijön akkor már kész terv legyen.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Changed
Terrain generation rules to not generate so many jagged peaks in rwgmixer.xml
Socket generation rules in rwgmixer.xml
Challenge quests yield more skill points
Fixed
Game sometimes stopping to save power / vehicle data
Gamestage calculates offline days as survived days
Planted crops/trees stop growing when chunk has been reloaded
Players can kill chunk generation by planting crops or trees at the top of the world Griefing
Player is invisible to others on death
RWG highway connection issues
Roads generating as Clay, Dirt, Gravel and Sand
Deep roadside hole in RWG
Odd hole in the road
Weird spikes in the road
Both turrets are missing firing sound
Rebuilding road cave
Being stuck in 1*1 holes and then be catapulted
Zombies sometimes clip into the ground and blocks when they jump
Vultures and Chickens artifact when rag doll rolling down a slope
Being disconnected while tabbed out of game causes menu unresponsiveness
Typo in rwgmixer prevents spawning of utility_celltower_02
Corrected up/downgrade issues with windows
"Start a Base" quest asks for too much wood
Some item types purchasable from traders cannot be sold back
Stag run/walk state in water is not viewed the same between client and hostP2P
Wolves dont properly attack zombies or stags
Game sometimes stopping to save power / vehicle data
Typo in rwgmixer prevents spawning of water_tower_02
Painting ramps with 1x2 textures like redwood makes it invisible
Wood debris (32) bad normal map metadata
Snowpack causing ceiling shadow on underground terrain blocks
When on a slope both bears have difficulty in attacking the player
Beverages do not restore stamina properly
Zombies not using ladders properly and float/walk away from the ladder
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.08.25. 20:18:58
Két dolgot vehet észre:
1. - meghalt
2. - semmit (mert nem találtam el)
ebből az lesz, hogy akinek nem számít hányszor hal a játékban, az szét fogja trollkodni magát. Akineg meg az a cél, hogy hc túlél míg el nem éri a 200-ik szintet, az elmegy single playerbe és felejti a társaságot.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Aki oda bemegy, úgy is kész meghalni. 😊
Én a Rustban rengetegszer elmenekültem, mikor megkaparintottam dropot. Főleg, hogy ott igazán sokat ért amit kaptunk. Nem vagyok egy kegyetlen ember. Fene akarta kockára tenni.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.08.25. 17:02:37
A zombikat nem lehet felhasználni bázis lebontására kivéve, ha a játékos akinek a bázisa ellen támadsz online. Logból ki lehet deríteni, hogy mikor hová dob be vándor hordát vagy sikolyt a játék és össze lehet nézni ezt ha valaki úgy gondolja ilyen aljas módon bontották meg a bázisát.
Nem szeretném azt se, hogy teljesen oktalan gyilkolászásba és egymás szarrá szopatásába torkoljon az egész. Egy közösség vagyunk és nem hiszem, hogy ez hiányzik a saját virtuális énünk polírozásához, hogy mennyi trófeát gyűjtöttünk be.
Az oknyomozásra ott a chat log pl. ha vitás eset merülne fel. Aki pedig annyira bamba, hogy nem hall meg egy figyelmeztető lövést a füle mellett és nem veszi észre a chatet se az megérdemli a sorsát. Én akkor magasra ugrok a székben, ha az SMG lövegtorony bekapcsol egy zombi miatt. Szóval az kamu ha valaki nem veszi észre, hogy rajta kívül más is van a közelben. Ha pedig felveszi a kesztyűt és nem lép le figyelmeztetés hatására akkor indulhat a harc. Én tuti sunyi lapulós elmenekülős leszek kivéve, ha van a zsákomban kéznél egy rakétavető. 😄
Azt azonban nem szeretném, hogy emberke gondozza a kertjét és valaki oda megy motorral lelövi shotival elveszi mindenét aztán továbbmegy. Esetleg bekempel a közeli szikla fedezékében és amint kidugja a fejét az újraszülető egyén ismét leszedi. Ilyet nem szeretnék! Aki ilyet akar az megegyezik a másikkal, hogy "figyi Jóska nem tetszik a képed játszuk le! erre Jóska azt mondja oké, gyere ki a hóra" Ezek pedig szépen elkezdik egymást gyepálni.
Szeretném azt, hogy életszerű és azért reális legyen a viselkedés és nem az, hogy következmények nélkül elkezd az ember állatkodni a szerveren. Ha ez csak így megy, akkor az az ember máshol keresse a boldogulását.
Az se életszerű, hogy odamész random emberhez bárhol lelövöd/elvágod a torkát/leütöd és kifosztod. Legalábbis mifelénk nem és ha megnézitek alapul pl a Walking Dead-et ott se bevett szokás az öncélú ok nélküli mészárlás. A The Road már egy kicsit durvább ebből a szempontból, de ott meg is ették egymást mert hát különben éhen haltak.
Az Airdoppal kapcsolatban aki hiányolja én asszem 100 napot nyomtam le a szerveren (legalábbis ennyit éltem egyhuzamban és még nem haltam meg) és összesen talán két droppal találkoztam, de lehet csak egy volt. Pedig sokszor játszom hajnalban mikor csak egyedül vagyok szerveren. Túl lehet nélküle élni és nem kell az embernek.
A PVP-hez én csak annyit fűznék hozzá, hogy aki nem akar áldozat lenni egyszerűen amint meghallja a lövést leguggol ezzel jelezve, hogy nem akar bajt, megy el onnan, esetleg még pluszba felvesz egy fehér inget vagy valami ilyesmit és az is azt jelezné hogy peace van 😄. Valószínűleg lootolás közben lesz a legtöbb harc meg esetleg egy két bázis elfoglalásáért, de például én simán adnám, hogy megbeszéljük és egymást támadjuk csak azért hogy kiderüljön ki csinálja az erősebb ötletesebb bázis védelmet.
Az az ötlet, hogy az LCB védelem alatt álló blokkok törhetetlenek amíg a játékos offline megint egy zseniális ötlet.
Én kiegészíteném azzal, hogy mindenki a bázisa elé tenne egyet és rá egy valamilyen blokkot így aki arra jár raid szándékkal csak megüti és ha nem sebez bele semmit akkor ott nincs matatás, így ki lehetne küszöbölni az olyan hibákat ami inkább a kezdő playereket érinti: nincs elég nyersanyag, nem tudja még legyártani így nem tudja a bázisa teljes terjedelmét lefedni stb.
Utoljára szerkesztette: ozeus, 2017.08.25. 13:53:11
Wipe esetén szeretnék pár dolgon állítani a szerveren. Például a landclaim hatósugarát 9-ről 11-re növelni. De az erősségét úgy módosítanám, hogy ha offline a játékos akkor sérthetetlen. Így mikor nem vagy a szerveren nem tudják a házad feltörni. Ha viszont online vagy akkor csak 16-20x védelmet nyújt. Azaz jelez és erősíti a dolgaidat, de nem feltörhetetlen.
PvP-t szeretnék bizonyos feltételekkel engedélyezni, mert szerintem érdemes teret engedni neki. De pl úgy, hogy csak online játékos házát lehet feltörni. (a beállítások is ezt engedik hiszen a Landclaim védelem offline játékos esetén végtelen) Egymás elleni harc előtt meg kell egyezni a feleknek. Figyelmeztetni kell a másikat mielőtt megtámadod. Ha elmulasztja valaki akkor repül a szerverről.
Loot respawn nem lenne vagy nagyon ritkán. Airdrop se lesz, mert kiszámítható és ha tudod mely napokon jön kivársz és lenyúlod főleg ha nincs loot respawn olyan előnyt ad ami túl nagy lehet másokkal szemben. Szeretném kicsit nehezebbre belőni a körülményeket. Legalábbis adni neki egy esélyt. Aztán ha nem megy még mindig lehet visszaállítani.
Én is játszom a szerveren és kutyával nem találkozom, mindenki ugyanazon a területen cövekel és esze ágában nincs elmozdulni másokkal bizniszelni stb... Szerintem sokkal izgalmasabb lenne a játék, ha másokra is hagyatkoznunk kellene és nem csak kifosztani a szomszéd város házait kétnaponta. Elvinni a kereskedőhöz és venni az árán lőszert vagy fegyvert.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2017.08.25. 13:34:55
Ha lesz egy wipe 2 hónap múlva szintén kevesen fognak játszani, egy játékban sincs hónapokon át tartó kihívás.
Én simán játszanék wipe nélkül, néha felmegyek és kalandozom amíg kedvem tart.
RANDOM!
Elnézést ha egy kicsit indulatos voltam tegnap.(Amúgyis szar napom volt).Persze támogatom a szervert,hisz az eleje óta már beszéltük a lehetőségeket,és ebből a csapatból nem szeretnék kimaradni.Nekem csak egy gondom van hogy nincs paypalom,és nem is nagyon akarok még nyitni,sőt netbankolni se nagyon szeretnék,nálam csak az átutalás jöhet szóba,és csak akkor lennék benne ha pve marad a játék,(vagy lesznek pve zónák,ahol nem raidelik ki a bázisomat).
Köszi a figyelmet!
Úgy látom marad egy pvp vagy sp játék,... amúgy se találkoztam senkivel, meg talán nem is akartam, így olyan mintha SP-ben toltam volna.
Igaz nem olyan régóta, csak pár hete játszom a szerveren, de részemről rendben van a támogatás.
Viszont a pvp minden formájától elzárkózom. Tehát hogy én építkezem és vérpistike 2km-ről fejbe lő, majd habzó szájjal ezt még vagy 10x eljátssza, nekem ez nem hiányzik. Persze ezt én is meg tudom csinálni, de nekem ez nem nyújt élvezetet, nem érdekel. Illetve mint ahogy már korábban írták, a gyengébb géppel és kevesebb szabadidővel rendelkező játékosok, hatalmas hátrányt fognak szenvedni.Mindezek mellett először is emberekre lenne szükség mert az elmúlt hétben, még csúcsidőben is max 4-5 játékos volt fent a szerveren. Ez persze mind az én saját véleményem, bármennyire is szeretek ide feljárni és jó a társaság, pvp esetén sajnos le kell mondjak róla.
#16643 Havenday, tökigazad van.
Sajnos a játék nagyon könnyű, és nagyon nem izgalmas, (lásd ezeket) ezért mindenképpen érdemes lenne nehezíteni. Ennek egyik része, hogy minimum warriorban menjen, emelendő a hordanapkor érkező zombik száma. Player kill része kell legyen a szabályzatnak, ne gyerekeskedjünk már. MekNziékkel, Infrathal kipróbáltuk baromi jó volt. Soha nem felejtem a csatát a szállodánál. Bár akkor együtt nyomtuk külföldi szerveren, szerintem egyedül is sokkal izgalmasabb lenne, ha nem csak egy ütővel kellene bemenni a városba.
Random_ azt már pontosan tudod, nem lehet mindenkinek megfelelő szerveret csinálni. Lehet olyan, amit a gyengébb játékosoknak nagyon megfelelő és egy- két hétig elvannak rajta a tapasztaltabbak is és utána megint behal az egész. Kicsit többször halunk meg, mert nehezebb, akkor mi van? Ez csak játék.
Vasember nem értem a "problémád". Tovább maradt ingyenes a szerver, amivel semmi gond nincs.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2017.08.24. 15:56:13
random, én a te helyedben, nem gondolkodnék másikon. csinálj egyet, lehetőleg jól. azt kell beállítani amennyire lehet, hogy mindegyikőtöknek jó legyen. plusz vannak lehetőségek, amit futás közben is lehet változtatni.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Nagyon kíváncsi vagyok mikor jön ki a 16.3 és mit fog jelenteni számunkra. Megpróbálunk áttérni rá zökkenőmentesen és ha problémák adódnak akkor újra kezdjük új seed-el és lehet kicsit túlélősebb beállításokkal. Lehet! Talán! Semmi sem biztos!!!
2 szervernek párhuzamosan nem tudom mennyire van értelme, csak elaprózzuk a társaságot, inkább amit a többség szeretne, olyan legyen az 1 szerver.
A támogatás is teljesen rendben van, csak én is olyan vagyok, aki két nagy verzió között eltűnik, és már érzem, hogy annyira nem vonz a játék. Így még meggondolom. Viszont visszafelé szívesen kifizetek egy részt, mert stabil jó szervert üzemeltettél! 😉
Úgy gondolom hogy egy szerver fennmaradását tudom állni főleg ha visszaveszem a létszámot 15-20 fősre mert eddig full leterheltség esetén is csak 18-an voltak a szerveren. A másik ok pedig talán ha elég összeg jönne be beállítanék mellé egy modolt szervert is. A mod az szavazás alapján kerülne kiválasztásra (Valmod, True Survival stb... ami alkalmas erre)
Persze joggal lehet felháborodni, hogy micsoda dolog ez és pénzt akarok kihúzni belőletek holott máshol bárhol lehet ingyen játszani. Ezt persze mindenki magában eldönti és ha akar jön ha akar nem. Nem máról holnapra élek, van fölös pénzem amit elverhetek, de azért ez a 30 fős szerver éves szinten 80ezer+ kiadást jelent nekem. Ha ezt a kiadást megosztjuk és cserébe még fellövünk egy újabb szervert az szerintem elég jó dolog.
Részleteket nem találtam még ki ezért fokozottan kérem mielőtt bárki rémhíreket terjesztene! Csak beszélgessünk a témáról!
Két dolog érdekelne azon túl, hogy leírjátok a véleményetek a témában:
- ki lenne hajlandó havi/negyedéves szinten hozzájárulni a szerver üzemeltetéséhez? (500-1000 Ft/negyedév)
- kit érdekelne egy modolt szerver? (10-12 fős)
Ha komoly érdeklődés nyílik rá akkor jobban megfuttatom a témát szélesebb körben szavazással stb...
Fizetési módnál a paypall-ra gondoltam mert úgy is azon keresztül fizetem a szerverbérletet és akkor egyenesen oda megy vissza az összeg.
Persze nem vagyok rutinos szerver üzemeltető, de az elmúlt időszak adott némi tapasztalatot és kezdem egyre jobban kiismerni a lehetőségeket.
biztos szeptemberre lesz meg, mert akkor lesz vége a nyárnak
addig ők is biztos kihúzzák 😄
off.: nincs vkinek kedve vindictus -ozni
azt hiszem kezdek egyet elölről újra, rég volt már..
egyedül uncsi lenne, discord stb.
a kereskedőnél az összes recept kapható
csak az egész full random
és csak 1-2, 3-4 recept van mindig
és a különböző recepteknek más más az esélye
mivel pve a szerver, nem igazán lényeg, hogy már rögtön a legelején benn legyél a játékban. egyrészt a pve miatt nem beszélhetünk előnyről, a másik, hogy még így is hetekig tele lesz loot-al, a 3. pedig, hogy mire elfutsz a szomszéd városba, más már régen felhúz egy komplett bázist.😊