7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Így lesz az üldözőből üldözött 😄
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Ha mondjuk lenne Airdrop és egyszerre érnénk oda akkor mondhatnám, hogy na most itt csak egy megy el élve a helyszínről. Vagy ha egyszerre érünk oda egy felfedezetlen fegyverbolthoz.
De alap esetben annak nem látom sport értékét, hogy valaki matat egy gyógyszertár körül és te sniperrel kilövöd mire minden zombit semlegesít. Aztán szépen kifosztod őt és az üzletet.
De lehet az is, hogy pl kitűzök a fejedre fejpénzt vagy tárgyjutalmat! Aki levadász téged (mivel te közveszélyes vagy) kap pénzt vagy bármi más jutalmat. Akár XP-t. Így is lehet játszani. 😊
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Bekérhettem volna e-mailt és akkor mindenki kapott volna levélben értesítést, de akkor csak újabb kérdéseket vetne fel, hogy miért akarom én mások e-mail címeit tudni.
Ha nagyon elszabadul a pokol és nem működnek ezek a szabályok, akkor visszaállunk PvE-re.
De az is lehet, hogy teljesen működni fog a kereskedelem mindenki mindent be tud szerezni és nem lesz erre szükség. Bár nem vagyok optimista attól félek nagy rablás lesz az elején később meg panaszkodás, hogy sehol nincs semmi. 😊
A pvp egyetlen szabálya, hogy nincs szabály.
Ezzel most az lesz elérve hogy senki sem mer a másikra lőni, mert fél hogy bannolni fogják.
Pl. ha valaki fegyverrel jön felém, én veszélyben érzem magam.
Igaz írtam korábban hogy számomra kizárt a pvp de a társaság miatt továbbra is fel fogok járni és senkit sem fogok megölni. Szóval senki ellen nem fogok támadólag fellépni, tehát ha engem megöl valaki akkor azt jelenthetem hogy frag szerzés céljából tette?
Azt feltételezem, ha fellépsz egy szerverre, ahol a társaság 50-60 százalékát ismered régóta és már játszottatok együtt csomót akkor lehet úgy viszonyulsz hozzá, hogy nem lövöd le csak úgy mint a kutyát, mert fenyegetve érzed magad.
Persze lehet én várok túl sokat az emberektől. Nekem nem nyújt élvezetet lelőni valakit és ezzel felvállalni a közösség haragját és egy bannt kockáztatni, mert nem tudom később megindokolni a tettem. Nem fogok leírni példákat, kinézem az emberekből, hogy elég intelligensek azaz hivatkozok a szabály egy másik pontjára: "Mindig számoljatok el a tetteitek következményeivel, mielőtt bármibe is belevágtok!"
Továbbá remélem szem előtt tartják a játékosok a szerver alap tematikáját:
"Az világot és az emberiség túlnyomó többségét egy katasztrófa megsemmisítette. A túlélők kis csoportja ebben a környezetben próbál boldogulni. Az erőforrások végesek ezért megfontoltan kell velük gazdálkodni. Ami számodra haszontalan lehet másnak értékes lehet! Gondolj erre illetve arra, hogy nem egymás levadászása a cél, hanem a túlélésünk és csak akkor fordítjuk fegyverünk a másik ellen, ha a saját életünk forog kockán.... "
Amennyiben bárki is úgy érzi, hogy:
1. nem tudja megállni, hogy ne lőjje halomra a többieket
2. nem érzi biztonságban a közösségben magát és fél, hogy lelövik ok nélkül
AZ NE CSATLAKOZZON FEL A SZERVERRE!
Én magam részéről aki a saját házam körül matat azt figyelmeztetés után lelövöm. Aki betör hozzám azaz már betámadott azt figyelmeztetés nélkül lelövöm. Lootolás közben meg próbálok kompromisszumra törekedni. Pl összeállunk és felezzük a szajrét.
https://www.twitch.tv/sp1gu
nekem nem egyértelmű
https://www.twitch.tv/infrath
Ez csak egyéni vélemény, nem fikázás!
Pukkandúrral elmélkedtünk és felmerült egy kérdés: Ha nincs loot respawn, akkor miért nem lehet a városokban építkezni és LC blokkot lerakni?
Hiszen ebben az esetben semmi jelentősége nincs, hogyha beépít valaki egy üzletet mert úgysem termelődik újra semmi.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
5 Játékosok közötti harc szabályai
5.1 Csak akkor ölhetsz meg más játékost, ha a saját életed van veszélyben vagy a másik játékos támadólag lép fel ellened. Csak pontszerzés, frag gyűjtés céljából nem ölhetsz meg másokat!
5.2 Az általad Land Claim blokkal védett lakókörzeted megvédheted, ha azt más játékos fenyegeti.
5.3 Tilos az elrejtőzés, campelés és POI-n várakozás más játékos megölése céljából!
5.4 Lootolás közben megvédheted az adott területet másoktól akik szintén az adott zsákmányra pályáznak.
"
ennyi a pvp re vonatkozó szabály
ha a saját életem van veszélyben?
egy headshot azt nincs semmi veszélyben se..
lootolás közben bárhol megölhetnek?
az egész játék a lootolásról és kraftrol szól
sztem ezeknek a szabályoknak kicsit részletesebnek kell lenniük
mert ebből a pár mondatból csak annyit szűrtem le hogy full pvp
"Csak akkor ölhetsz meg más játékost, ha a saját életed van veszélyben vagy a másik játékos támadólag lép fel ellened"
melyik volt előbb a csirke vagy a tojás?
Ezeket reggel lefuttattam a matrac az vízzel jobban szabdalt és talán dombosabb terep. A másik kettő síkabb terület az a16fotelen mintha több lenne a víz az aaaaaaaa seeden meg van hó talán.
Azt tapasztaltam, hogy ha sok a víz kevesebb települést tud berakni a víz miatt. Ha kevés a víz akkor meg az okozhat gondot túlélés szempontjából. Érdemes megnézni őket.
Nem feltétlenül kell mindent értened amivel találkozol.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.09.01. 09:29:44
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
- így garantált, hogy a szabályzattal szembesül mindenki aki a kódot meg akarja szerezni
- nem nekem kell mindenkinek válaszolni SG-n, Facebookon, Steamen hogy mi a jelszó
- az igénylőnek nem kell megvárnia a válaszom, mert a kitöltéssel automatikusan megkapja a végén a jelszót és azonnal beléphet
- nem nekem kell kérnem őket, hogy írd már meg a SteamID-t, megmutatni hol találja meg
Az ID és a játékosnév azért kell, mert ezeket nyilvántartom és időnként a logokat visszanézem. Rászűrök a belépésekre és ha olyan lép be, akinek a listában nincs meg az ID-je (igénylők listájában) azt bannolom. Úgy gondolom kicsi szellemi munkára kényszerítem a társaságot.
Nem áll fenn a veszélye, hogy 10 éves buta gyerekek ellepik a szervert, bár akár tehetik is. Azért nem akarom azt megkapni, hogy utólag alakítok a szabályokon meg a feltételeken. Inkább magasabbra teszem a lécet ami azért szerintem átugorható.
én csak arra akartam a figyelmet felhozni, hogy olyan adatokat kell megadni amik nyilvánosak
és jó eséllyel nem ellenőrzik le
és arra hogy felesleges, ha vkivel probléma lenne
arra az egy emberre elég rákeresnie akkor Random_ nak és kész
tehát most pl. pénz veszek fel más számlájáról
-és a megadott adatok alapján kerestek meg?
-vagy felkeresitek a bankos pénztáros csajszit hogy személyleírást adjon?
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
nem mintha az előző verzióban naponta bannoltattál volna embereket..
és ha mégis kellene akkor rákereshetsz te magad az illető adataira, ha valóban szűkséges..
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ha trollkodnék akkor a kitöltésdivel még esélyem is lenne megúszni, más adatokat adnék meg vagy másét.. persze ehhez egy kicsit figyelmetlennek kell lenni
Összehoztam egy honlapot melyen elérhető a szerver beállítások, szabályzat és jelentkezési oldal a szerverre. Sokan már megkapták a jelszót! 😊
Facebook oldalamon szavazást indítottam az új seedről
Jelszó igénylés itt a jelszó holnap este fog élni, addig még a régi jelszó és Alpha16.2 verzió fut a szerveren!
Alfa 16.3 changelog
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.31. 19:44:06
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
A szervert új seeddel új jelszóval és keményebb beállításokkal újraindítom, de csak holnap, azaz péntek este!
Addig aki akar bemehet és elbúcsúzhat az alkotásaitól aktiváltam a kreatív módot az utolsó napra. Szóval akár még gyorsan építgethet valamit vagy befejezheti amit nem tudott.
"Alpha 16.3 Patch Is Out!"
+++Úgy látom, hogy a lépés hang bug megmarad a sleepereknél....
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2017.08.31. 17:41:51
de remélem javítottak rajta úgy ahogy lennie kell..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.08.30. 15:37:41
Arra is van lehetőség, hogy ha valaki kreatívkodni akar, addolhatok neki dolgokat. Mivel már érdemi játék alig van a szerveren. Én tegnap ástam egy több km-es alagutat szép betonozott bejáróval. 😄 Át wasteland alatt déli területen.... valakinek volt egy fahídja az egyik végén azt folytattam, elég menő lett szerintem...
remélem ez alkalommal sikerült is nekik.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.08.30. 14:36:36
Changed
Tuned in weapon bob when running and walking for new smooth bob code
Fixed
ERROR: VM.mesh<0>0>.Vertices.Count (65248) has too many vertices
When going underwater the Cannot Breathe Tooltip shows up
Feral and Radiated feral version of zombies don't count towards quest progression.
UFPS Stutter issues
Sleeper spawn issue where killing the last surviving sleeper would trigger a new set of sleepers to spawn
Freeze while "Creating Player"
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.08.30. 14:21:04