7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A küldetésekre vonatkozóan az öltönyös sráccal kapcsolatos olyan lehetne, hogy egy komplett szettet kellene összeszedni mert pl a kereskedő esküvőre megy vagy randira. 😊 Vaaaagy amit más játékos berendel azt akárki teljesíthetné, persze csak az első kapna jutalmat, de így mint közvetítő kapna szerepet a kereskedő.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
csökkentené a loot-ot, de többet mozognál is (ezért lényegében ugyan ott tartanál csak több lenne a dolgod)
és sztem ez a lényeg, ezt több téren is el lehet játszani..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.05. 04:29:41
https://www.twitch.tv/infrath
viszont ilyen fejlesztésekhez jobb lenne egy nagy külön szeró maga a cég -től
és természetesen ehhez több pénz és ember kell 😞
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.05. 04:26:41
lehetne egy pár szavas párbeszéd
amiből kiderül hogy rosz normal vagy jóban lesztek e
és ettől függhet az ár vagy mennyiség
ugyis van pár /ha nem jön össze tovább mész 😄
de nekem az is bejönne ha a questek lvl ket adnának
és a max lvl 100 lenne
a 120 at meg questekkel éred csak el
természetesen a trade is adna questeket
sőt ő nem adna hanem
beszélgetnél vele időnként
és mondjuk el mondaná hogy ott egy hatalmas medve jobbra az uton ami zavarja az ide betévőket és rontja az űzletet
és mek leőlöm
vagy ott állomásozik pár bandita(akár bandita, motoros zombik stb.) /dobd ki őket!
vagy ölj le mondjuk 10 üzletember zózot ebben az iroda házban (na erre nem találtam ki külön story 😄 )
így talán jobban szét szóródnának az emberek (de érdekes lenne ha a haverommal összebarátkozik velem meg nem) 😞 😄 kkor hagyom hadd menjen ő kereskedni 😄
ami akár jó akár nem, de ha vkinek 10 x sem jön össze viccesen jó messze menne 😄
lehetne még a kincses ládákból is large normal small
és természetesen a small ból több lene
large ritka lenne
gondolom nem kell ecsetelnem a ládák tartalma közti különbségeket
és így ezt kipróbálva sztem nem kell airdrop
meg nem kell loot reset se
viszont a ládákból essen nagyobb esélyel herbal recept
pl. 5 re találjak az egyik normal ban mondjuk
a herbal is nak is van értelme így mivel az air dropok miatt csak halmoztuk az elsősegélyt
konkrétan nem is gyártottunk medik kit et, antit vagy herbalt o.o ha megvolt a reci
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.05. 04:21:52
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
kíváncsi vagyok, ha fogynak a dolgok a szerón, az fog e kiváltani valami változást, a játékosok hozzáállásában, játékstílusukban. Ugye, a mi világunkban ilyenkor fordulna át káoszba, anarchiába. Most mindenki barátságos, jó fej, mindenki mindenkinek kínál fel és ajánl dolgokat, segítséget. De ha már fogyóban lesz minden? Itt mondjuk le tud lépni a játékos, meg is unhatja, valóságba ilyenkor kezdenék a késeket élesre fenni és az utolsó tartalék töltényekkel a szomszédba átlátogatni...
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Lehetne rendelni tőlük árút. Pl neked szükséged lenne egy fegyver alkatrészre akkor megrendelhetnéd a kereskedőtől és ha megjön akkor értesítene és átvehetnéd. Esetleg előleget kellene neki fizetni, de a minőség nem lenne garantált a Secret Stash szintedtől függne és oda tenné mikor megérkezik.
Szerk.: nem a map mozog, hanem Te
Utoljára szerkesztette: FIstvan93, 2017.09.03. 19:17:20
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.09.03. 17:33:36
@Ironman: ahogy te nem bízol a paypal-ban én úgy nem szeretném megosztani idegenekkel a számlaszámom. Ezért nem lesz arra mód, hogy számlaszámomra utaljon bárki is összeget. A paypal azért kényelmes nekem, mert onnan fizetem a szervert is és így egyszerű.
és régi a gépem persze, de az overwatch és a as black flag sem olyan régi gémek és simán elfutnak
ahogy a creativerse is
de lássuk be ott van pl. a left4dead sztem a mai napig elég gyönyürő game
pedig jóó öreg
a játék a gond és ezt mindenki tudja
optimalizálatlan
ami annyit tesz egy halom felesleges dolgon dolgozik a gép mikor sétálok vmelyik írányba
és jó lenne ha bizonyos dolgokat letölt betölt akkor azt ne töltse be újra
ne gyertek azzal folyton milyen gépem van he?
minden elfutna egy gépen ha megvásároltm legujabb best of ot
te jó ég
egyébként is rendszerkövetelmények ellég alacsonyak a leírás alapján
tehát simán futtatnom kéne
de szenvedek
de azt vágod hogy a creativerse több helyet igényel mint a 7days
én mondjuk az elejétől fogva nem értettem ez hogy-hogy csak 1 - 1 1/2 giga..
Nem tudom milyen géped van, de ha minimum grafikán kevés a teljesítménye, akkor cseréld le!
A másik már nagyobb felelőtlenség volt mikor katonai sátortáborba mentem csak lazán és egy exferal (nemtudom mi most a neve) megkergetett. Eleve fél HP-val voltam.
Egyébként nekem is szoknom kell, hogy nem szedek fel minden szart amit találok. Csomó esetben ha betelek, inkább kirakom valami tárolóba, mint eldobom. Hiszen lehet később felvehetem vagy más játékos hasznát venné. Csúnya világ lesz itt, ha minden szó szerint le lesz lootolva.
én biza letölteném azt az 5-30gb -ot simán
én személy szerint szaggatok mint állat
el is mentem a várostól hátha az, de nem
elméletileg kisebb texturát cseréli ekkor a rendszer
de szörnyen rossz
nekem most pont olyan mikor single ben nyomtam 16.2 ben (most nem tudom milyen)
I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.
- az alagútban a napsütés az unity engine sajátossága, szerintem az még most is megvan. ugyanúgy mint a falon átvilágító fáklya.
- textúrahiba és terrain hiba elsősorban a procgen miatt van, ez miatt is érdemes váltani. nálam nem jelentkezett ill. még nem láttam szokatlan hibát.
- forge, campfire és a többi menüs eszköz, pedig már nagyon régi hiba (optimalizálatlan háttérszimuláció), ez miatt kell időnként a favorites beállítást használni. bár most a 16.3-ban még nem tapasztaltam, sok reményt nem fűzök hozzá. a játék előrehaladtával valszeg elő fog jönni.
viszont ami feltűnt, hogy eltűnt az időnkénti szaggatás, bár még nem voltam toronyházak közelében. és sokkal stabilabb a játék.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.09.02. 19:10:36
Remélem ha lesz 16.4 annál nem kell megint újra eljátszani.
Nibron:nem lesz paypalom,mert nem akarom.ennyi
Egyre több hiba keletkezett (3 óra játék után).
Pl.:
- rengeteg textúra hiba (volt előtte is, de nem ennyi, volt hogy eltűnt a fél világ)
- alagútban lesütött a nap (ki se volt fáklyázva, mégis világos volt lent)
- kemencébe belépve beszaggatott a játék (nem engedett behelyezni vagy kivenni tárgyakat)
- növények megálltak a növésben
Új világot kezdek.
merthogy cseppet sem lehetne visszaélni vele. a hét vicce: "pvp, kliens oldali sérthetetlenséggel". inkább hagyjuk is.
de ha valóságosságról akarunk beszélni egy zombi apokalipszisben (nevada -ban)
akkor nem fogok szitává lőni véletlenül senkit..
persze történhetnek ilyen balestek vki lelkileg tiszta roncs mert megkellet ölnie az anyját stb. stb.
és fegyvert adnak olyannak aki lelkileg nem labilis pl.
de pl. ha haverral egy zombit akarunk megölni a városban
az nem baleset hogy képtelenek vagyunk eltalálni mert oda vissza futkos közöttünk és ilyenkor simán eltalálod a másikat
egyszerűen szar a játék le programozása..