7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Marfy
Nem tudom, én ezt valahogy nem annyira élvezem, hogy bennem a tudat hogy előbb-utóbb elfogy minden.

Random_
Ahol én jártam a boltokat ott is végigjárták amúgy én a szemétkupacokat kotrom receptek után. 😊

A küldetésekre vonatkozóan az öltönyös sráccal kapcsolatos olyan lehetne, hogy egy komplett szettet kellene összeszedni mert pl a kereskedő esküvőre megy vagy randira. 😊 Vaaaagy amit más játékos berendel azt akárki teljesíthetné, persze csak az első kapna jutalmat, de így mint közvetítő kapna szerepet a kereskedő.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Marfy
Tegnap mentem egy jó nagy felfedező kört, 4 várost találtam jó messzire a kezdőtől, de már az össze fegyverbolt üres volt.

Infrath
ezekre a fejlesztésekre azért gondoltam mert
csökkentené a loot-ot, de többet mozognál is (ezért lényegében ugyan ott tartanál csak több lenne a dolgod)
és sztem ez a lényeg, ezt több téren is el lehet játszani..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.05. 04:29:41

https://www.twitch.tv/infrath

Infrath
egy kicsit szerintem érdekesebb lenne ha kicsit mmo-s filingje lenne
viszont ilyen fejlesztésekhez jobb lenne egy nagy külön szeró maga a cég -től
és természetesen ehhez több pénz és ember kell 😞
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.05. 04:26:41

Infrath
sztem meg lehetne velük akár barátkozni is
lehetne egy pár szavas párbeszéd
amiből kiderül hogy rosz normal vagy jóban lesztek e
és ettől függhet az ár vagy mennyiség
ugyis van pár /ha nem jön össze tovább mész 😄

de nekem az is bejönne ha a questek lvl ket adnának
és a max lvl 100 lenne
a 120 at meg questekkel éred csak el
természetesen a trade is adna questeket
sőt ő nem adna hanem
beszélgetnél vele időnként
és mondjuk el mondaná hogy ott egy hatalmas medve jobbra az uton ami zavarja az ide betévőket és rontja az űzletet
és mek leőlöm

vagy ott állomásozik pár bandita(akár bandita, motoros zombik stb.) /dobd ki őket!
vagy ölj le mondjuk 10 üzletember zózot ebben az iroda házban (na erre nem találtam ki külön story 😄 )

így talán jobban szét szóródnának az emberek (de érdekes lenne ha a haverommal összebarátkozik velem meg nem) 😞 😄 kkor hagyom hadd menjen ő kereskedni 😄
ami akár jó akár nem, de ha vkinek 10 x sem jön össze viccesen jó messze menne 😄

lehetne még a kincses ládákból is large normal small
és természetesen a small ból több lene
large ritka lenne
gondolom nem kell ecsetelnem a ládák tartalma közti különbségeket
és így ezt kipróbálva sztem nem kell airdrop
meg nem kell loot reset se
viszont a ládákból essen nagyobb esélyel herbal recept
pl. 5 re találjak az egyik normal ban mondjuk
a herbal is nak is van értelme így mivel az air dropok miatt csak halmoztuk az elsősegélyt
konkrétan nem is gyártottunk medik kit et, antit vagy herbalt o.o ha megvolt a reci
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.05. 04:21:52

Az utakon,már majdnem minden empty,de a házakba nem megy be senki se érdekes.Nagyon sok le van még zárva.Egyébként nem kell félni hogy elfogy a loot,baromi hatalmas városok vannak.Amiben most voltam,kb 20 katonai bázis,kb 15 szeméttelep egymás mellett sorakozva.Nem beszélve a lakónegyedekről,és a lepusztult részekről is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

mondjuk ja<#awink>

kíváncsi vagyok, ha fogynak a dolgok a szerón, az fog e kiváltani valami változást, a játékosok hozzáállásában, játékstílusukban. Ugye, a mi világunkban ilyenkor fordulna át káoszba, anarchiába. Most mindenki barátságos, jó fej, mindenki mindenkinek kínál fel és ajánl dolgokat, segítséget. De ha már fogyóban lesz minden? Itt mondjuk le tud lépni a játékos, meg is unhatja, valóságba ilyenkor kezdenék a késeket élesre fenni és az utolsó tartalék töltényekkel a szomszédba átlátogatni...
a valmodban van egy tábla, ha lerakod magadnak akár több darabot is, akkor abból tudsz vásárolni. na ez pont arra jó, hogy hazavágd a játékod. csak loot nélküli szerveren játszom, eddig még sohasem volt gond a loot-al. mindig tudok bármit szerezni, csak jobban meg kell dolgozni érte. sokkal jobb így, mint amikor már nem tudom hová rakni azt a sok felesleges holmit.
Random_
Hát úgy öld meg, hogy ne lőszert használj.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

na jó, de az se járja, hogy jön egy 10-15 zozó és többe kerül a lőszer, mint amit hoznak magukkal
franky79
Attól hogyan lenne nehezebb a játék? Pont az ennek a beállításnak a lényege, hogy ne röhögve pár nap alatt kijátszható legyen. Ha ez a több zombi több cuccot is dobna, könnyebb lenne, mint volt.
én meg arra gondoltam, hogy ha már nincsen loot, akkor a kedves zozók hozhatnának több és jobb ajit

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Amit leszedhetnél és tiéd lenne a loot! 😊

franky79
Az airdrop helyett lehetne drón posta a kereskedőtől. 😄
Random_
Nekem egy fejlesztési dolog jutott eszembe ami a kereskedőket érintené.
Lehetne rendelni tőlük árút. Pl neked szükséged lenne egy fegyver alkatrészre akkor megrendelhetnéd a kereskedőtől és ha megjön akkor értesítene és átvehetnéd. Esetleg előleget kellene neki fizetni, de a minőség nem lenne garantált a Secret Stash szintedtől függne és oda tenné mikor megérkezik.

Random_
Nekem elég nehézkesen szokott menni. érdemes megvárni míg teljesen betölti. Én 4-es mérettel szoktam generálni. Az ötös sarkai már úgyis pályán kívüli részek (4-esnél is picit)

WASD mozogsz, egérklikkel irányítasz, és a görgővel gyorsítasz, illetve lassítasz(, Space-el emelkedsz?) - vagy valami ilyesmi
Szerk.: nem a map mozog, hanem Te
Utoljára szerkesztette: FIstvan93, 2017.09.03. 19:17:20
a random gen preview ablakban, hogy/mivel lehet mozgatni a mapot?
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.09.03. 17:33:36
Remek, már próbálom is, köszönet, remélem menni fog az én szőkeségemmel is <#awink>

Ez van.Sorry.

Random_
Létrehoztam egy Paypal linket melyre kattintva és az összeget megadva hozzájárulhattok a szerver bérléséhez. Volt aki jelezte, hogy szeretné támogatni, íme a lehetőség. Nem tudom milyen visszajelzést fogok kapni, de aki küld összeget az írja meg nekem privát üzenetben is az összeget és küldje el a SteamID64 azonosítóját. Akkor belövöm, hogy pl. mindig legyen szabad helye a szerveren. Sokkal többet nem tudok ajánlani. 😊 Az összeget szabadon lehet megadni ezt nem kívánom megszabni. Azért szerintem 500 forint alatt küldeni összeget nem hiszem, hogy megéri, de aki akar 10 forintot is. Az ő dolga.

@Ironman: ahogy te nem bízol a paypal-ban én úgy nem szeretném megosztani idegenekkel a számlaszámom. Ezért nem lesz arra mód, hogy számlaszámomra utaljon bárki is összeget. A paypal azért kényelmes nekem, mert onnan fizetem a szervert is és így egyszerű.

Persze hogy van rá lehetőség,le is irtam akkor hogyan kell.A MODTOPIK-nál megtalálod a linket a bannerban.A modlauncher kimásolja az eredeti játékot egy előre megadott mappába,és az eredetit békénhagyja.Több modot is fel lehet ezután telepiteni rá.

Van lehetőség arra, hogy egyszerre játsszak a normál játékommal (elég sok idő van most is benne) illetve vele párhuzamosan kipróbálhassam a valmod-ot? Utóbbi elég sok mindent változtat, gondolom ez kihatással van az alapjáték fájljaira is..

Városban még mindig leesik az fps majdnem felére.Főleg amit mondtam a középponttól keletre lévőben.Azt ha valaki kilootolja akkor rendesen meggazdagodik.4 egyforma emeletes épület is áll egymás mellett abban a negyedben.

Infrath
smory nak is elég jó a gépe azért és muszály volt levennie high ról hogy az épületben legyen 30-40 fps e
és régi a gépem persze, de az overwatch és a as black flag sem olyan régi gémek és simán elfutnak
ahogy a creativerse is
de lássuk be ott van pl. a left4dead sztem a mai napig elég gyönyürő game
pedig jóó öreg
a játék a gond és ezt mindenki tudja
optimalizálatlan
ami annyit tesz egy halom felesleges dolgon dolgozik a gép mikor sétálok vmelyik írányba
és jó lenne ha bizonyos dolgokat letölt betölt akkor azt ne töltse be újra

ne gyertek azzal folyton milyen gépem van he?
minden elfutna egy gépen ha megvásároltm legujabb best of ot
te jó ég

egyébként is rendszerkövetelmények ellég alacsonyak a leírás alapján
tehát simán futtatnom kéne
de szenvedek

de azt vágod hogy a creativerse több helyet igényel mint a 7days
én mondjuk az elejétől fogva nem értettem ez hogy-hogy csak 1 - 1 1/2 giga..

franky79
Figyi Infrath, azért a játéknak és úgy általánosságban véve a mai kornak van egy minimum gépkövetelménye. Van egy laptopja a kislányomnak, és nem a Creativerse játék készítőit szapulom, amikor az egyik frissítésnél már elérte a minimum grafikán a játszhatóság határát a játék, hanem felfogtam, hogy az a laptop már nem felel meg a kor követelményeinek és beterveztem egy gépcserét neki.
Nem tudom milyen géped van, de ha minimum grafikán kevés a teljesítménye, akkor cseréld le!
Random_
Hát azért kicsit érződik az erősebb beállítás az imént kaptam egyszerre két vándorhordát. Ami azért masszív volt, de ez kell ha nincs loot respawn. Két halált sikerült begyűjteni egyik egyszer 5 HP-val kaktuszba sétáltam ami buta halál volt és szerencsétlen, mert éppen kötöztem magam.

A másik már nagyobb felelőtlenség volt mikor katonai sátortáborba mentem csak lazán és egy exferal (nemtudom mi most a neve) megkergetett. Eleve fél HP-val voltam.

Egyébként nekem is szoknom kell, hogy nem szedek fel minden szart amit találok. Csomó esetben ha betelek, inkább kirakom valami tárolóba, mint eldobom. Hiszen lehet később felvehetem vagy más játékos hasznát venné. Csúnya világ lesz itt, ha minden szó szerint le lesz lootolva.

Infrath
én jobban örülnék neki ha megkérdezné csatlakozáskor, hogy "hajlandó e letölteni a teljes térképet a gépére a jobb játék élmény érdekében"
én biza letölteném azt az 5-30gb -ot simán

én személy szerint szaggatok mint állat
el is mentem a várostól hátha az, de nem
elméletileg kisebb texturát cseréli ekkor a rendszer
de szörnyen rossz
nekem most pont olyan mikor single ben nyomtam 16.2 ben (most nem tudom milyen)

Nibron. Unity engine hibák ide-oda. Rustban nem süt a nap a föld alatt, a fákják nem látszanak át... Ne kezdjünk bele. Nem értenek hozzá, nem akarnak vele foglalkozni. Ez a baj.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Alig mentem még amugy

Nagyon jó ez a map,már vagy 6 nagyvárost találtam eddig,van egy brutális város a nullpontról kicsit keletre,rengeteg emeletes házzal,le is esett az fps-em 24-re.

- a növények át lettek dolgozva, ezért logikus, hogy nem működnek. amúgy elég sok hiba volt bennük, úgy látom javították is őket. egyébként elég lett volna felszedned és újraültetned.
- az alagútban a napsütés az unity engine sajátossága, szerintem az még most is megvan. ugyanúgy mint a falon átvilágító fáklya.
- textúrahiba és terrain hiba elsősorban a procgen miatt van, ez miatt is érdemes váltani. nálam nem jelentkezett ill. még nem láttam szokatlan hibát.
- forge, campfire és a többi menüs eszköz, pedig már nagyon régi hiba (optimalizálatlan háttérszimuláció), ez miatt kell időnként a favorites beállítást használni. bár most a 16.3-ban még nem tapasztaltam, sok reményt nem fűzök hozzá. a játék előrehaladtával valszeg elő fog jönni.

viszont ami feltűnt, hogy eltűnt az időnkénti szaggatás, bár még nem voltam toronyházak közelében. és sokkal stabilabb a játék.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2017.09.02. 19:10:36
akb48b
Tudom, csak reménykedtem benne, hogy hátha nem lesz gond, de hiú ábránd volt.
Remélem ha lesz 16.4 annál nem kell megint újra eljátszani.
Irják is a changelognál hogy kötelező az új map!

Nibron:nem lesz paypalom,mert nem akarom.ennyi

akb48b
Nálam nem használható régi 16.2 map a frissített 16.3 játékkal.

Egyre több hiba keletkezett (3 óra játék után).

Pl.:

- rengeteg textúra hiba (volt előtte is, de nem ennyi, volt hogy eltűnt a fél világ)
- alagútban lesütött a nap (ki se volt fáklyázva, mégis világos volt lent)
- kemencébe belépve beszaggatott a játék (nem engedett behelyezni vagy kivenni tárgyakat)
- növények megálltak a növésben

Új világot kezdek.
paypal-on elég csinálni egy reg-et, és tudod használni a bankkártyád. nem egy atomfizika, kell hozzá majdnem 5 perc.😊) azonkívül nem árt ha van ilyen az embernek, én elég sok mindent tudok sokkal egyszerűbben intézni róla. én sem tartok rajta pénzt, mert minek.
Én sajnos paypal-al nem tudok fizetni,mert nincs,de ha priviben adsz egy számlaszámot akkor utalok.

ha a klienseknek lenne esze - nincs - akkor könnyen beláthatnák, hogy ez miért lenne orbitális baromság.😊)
merthogy cseppet sem lehetne visszaélni vele. a hét vicce: "pvp, kliens oldali sérthetetlenséggel". inkább hagyjuk is.
tényleg nagyon jó😊. most éppen egy havas tájon vagyok, +31C a ruhám és folyamatosan a tűznél kell lennem, hogy ne fagyjak meg. úgyhogy már csak pont egy -10C-os cowboy kalap hiányzik.😄DD
Random_
Ez egy jó ötlet én megvettem!

Random_
Legalább lesz értelme a helyfoglalásnak, ha bevezetem a támogatói rendszert. 😛 Nagyon meglepődtem én is a létszámon!

aki kimarad lemarad
Most meg visszavetted 18-ra a slotokat,annyi új ember volt este hogy csak néztem,szerintem ma be se férek.D

továbbra is köszönjük a lehetőséget, hogy játszhatunk a szerveren<#worship>
Random_
Mit mondjak? Vagy célozzatok jobban vagy öljetek külön zombikat.

Ejha, lehet érdemes lesz visszatérni, jó sokan játszotok!
Infrath
egy fps játékban ezt biztos megszoktad
de ha valóságosságról akarunk beszélni egy zombi apokalipszisben (nevada -ban)
akkor nem fogok szitává lőni véletlenül senkit..

persze történhetnek ilyen balestek vki lelkileg tiszta roncs mert megkellet ölnie az anyját stb. stb.
és fegyvert adnak olyannak aki lelkileg nem labilis pl.

de pl. ha haverral egy zombit akarunk megölni a városban
az nem baleset hogy képtelenek vagyunk eltalálni mert oda vissza futkos közöttünk és ilyenkor simán eltalálod a másikat
egyszerűen szar a játék le programozása..

Random_
hát heten már fenn vannak 😄