7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Infrath
az elejétől fogva szerencsénk volt, volt furónk (én találtam és megvettem a hiányzó részeket meg kraftoltam őket, ő meg összerakta)
egyébként igen nap 24 ben tólja és nem is olyan nagy az a bázis..
és nem kell max dura motoroknak lennie csak több generátornak
és a skill eket ha az ember nem költi ell másra hanem mondjuk csak az építkezésre akkor nem is kell akár 60 asnak sem lenned
én sem költöttem bányászarta mivel volt egy 160 as furón
tök jól el voltam vele ráadásul gyorsan fejlődők

és most mentem el két traderhez is
vettem 250db 7 est
és 450db 9 es lőszert
meg 245db acél nyíl hegyet nyílpuskába
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.07. 16:33:15

https://www.twitch.tv/infrath

ha jól látom 99. nap van a szerveren. ekkorra ilyen bázis, ennyi lőszerrel? a 24 órából legalább 48-at játszik a kedves kolléga, de szerintem még az is kevés.😊 már csak a generátorhoz mennyi cucc kell, hogy le tudja adni azt a teljesítményt ami ide kell. ebbe már nem elég a 200-as motor. és azért elgondolkodtató az is, hogy ahhoz, hogy ezt mind meg tudja csinálni mennyi skill kell, amit most már nem is lehet olyan gyorsan felhúzni, max. bányászattal. de akkor meg lenne rengeteg nyersanyaga és semmi más. hát tényleg egy csoda.😊)
Infrath
egyébként ez az idő time, hogy mikorra hozta össze az egészet honnan jött? kitől?
följebb lakott a hegyen velem, onnan meg vett/elkészített mindent és lehozta egy síkabb területre

Infrath
paladins és az overwatch ezek szerint nem komoly? 😞

Talán 2 év múlva. 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

Infrath
hát vagy 15 kincses ládát fosztott ki eddig?
egyébként szinte mindent elad a keresekedőnek
amint lesz vmiből stack je..

Banhammer inc.

Random_
Jó hát a Battlefield Heroes-al én is játszottam rengeteget, de az egy arcade vicc. Komolytalan játék, egyszeri szórakozásnak oké, de sokkal több komolyabb játék van kategóriában.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Hát én is pont ezen agyalok mióta látom milyen bázisa van mennyi halála hányas szinten van. Hogy ezt honnan hozta össze?

Az hogy a kereskedőket bejárja fura, de lehetséges ahhoz pénz kell, hogy lőszert vegyen. Pénzt honnan szerez? Nagyon érdekel, mert ha ezt összehozta szombat reggelre az egy csoda. Ha meg kihasznált egy hibát akkor más elbírálást érdemel. (gondolom még mindig lehet tetemekkel duplázni dolgokat....)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Infrath
igen mondom, nem cod-on, cs-n, és battlefield-en (meg az ehhez hasonlók) nőttem fel
az első multis lővös game amire emlékszem is az a /battlefield heroes/ volt

és mi az hogy nem venné észre a kisebb sebzésű srác random
az egész ötletnek az volt az lényege, hogy a zombi normálisan legyen leprogramozva
egy irányba megy stb.
sztem a kis srác is élvezné mert a második lővéssel kinyírja, ha az leső lővést más elbaszta (mert el tudja biztosan találni mert egy irányba megy)

figyelj random én nem is tudom hol kezdjen mi zavar
semmi gondom nem lenne az egésszel ha lenne több normális animáció és a meglévő dolgok is rendesen működnének
1 lehessen normálisan headshot -olni
2 ne csak föntröl lefele üthessek könyörgöm én oldalazva akarok vagy csak simán bökni vele hogy ellökjem (sledge hammer nem mert nehéz még meg értem de a többi?)
annyival egyszerűbb lenne
ha a combat System kicsit több lenne pontosabb jobb, lehet akkor nekem sem lenne bajom vele..

semmit sem csinálnak meg normálisan még pár hét és a játék belép a 2 évébe amióta elkezdték a 13 as verziót..

Infrath
crafthoz elláttam pár hozzávalóval pl. motorok
de nagy rész mindent ő gyűjtőt be
pl. a rezet is
nem is tudom hány kereskedőhöz járt minden nap hogy vásárolgasson lőszert

Akkor ő volt az aki már szombat reggelre full bázis + motorja volt? Érdekes...

Random_
Olvastam chaten, hogy miből mennyi van neki és elég hihetetlen számok. Ezek kapcsán több dolog futott át az agyamon.
1. honnan szerezte azt a rengeteg motort, alkatrészt stb... ami ehhez kell.
2. hogy tudja fenntartani?
3. nem szeretnék a szomszédja lenni.
4. ezek után mi motiválja további játékra?

Random_
Hát ezt még nekem is meg kell tudom. Azt látom a szerveren hol tárolja a cellákat, de a beazonosításuk még nem egyértelmű és az se, hogy mekkora, de fórumon rátekintek.

franky79
Honnan vesz ennyi rezet, hogy a fegyverek folyamatosan bírják, vagy nem sokat fogyasztanak ezek a tornyok? (még nem építettem, nem tudom mennyit eszik)
franky79
Mi is ott voltunk, de nem mi voltunk! 😄
Amúgy mekkora egy cella területe, amit ki tudsz törölni, ha bebugol a kereskedő? (korábban írtad)
Csak a biztonság kedvéért kérdem, mert most két kereskedő közé költöztünk be és kb. 450-450 m-re vagyunk mindkettőtől. Ha törölni kellene, akkor még benne lennénk a cellában?
Random_
Velem előfordult már előző játékban is, hogy a közeli trader elbugolt és nem tudom miért. Vagy a napok számával lehet összegfügésbe vagy a kereskedésekkel. Nem tudom.

Random_
Ugyan már egyszer azt mondod hülyeség, hogy oda megy a zombi aki utoljára belelő máskor meg azt mondod így szoktatok párosan nyomulni és játszani. Most mennyire élveznéd, ha csak arra támadna a zombi aki nagyobb sebzést okozott neki? A kisebb sebzésű srác meg kalapálná a fejét és nem venné észre? Erre meg azt mondanád ez nem reális.

Az szintén marhaság, hogy nincs baráti tűz, mert te ilyen játékon szocializálódtál! Minden játék ami kicsit is komolyan veszi a harcot ott bekapcsolják a baráti sebzést, mert ez a harc része ezért is kell figyelni, hogy hová milyen sebzést lövöldözöl. Gondolj már bele ember! Egy tömegbe lövöldözöd a rakétákat meg dobálod a csőbombákat, gránátokat és majd a repesz kiválogatja ki a barátod és ki nem??? Na ez a nagy baromság! És ne vedd magadra, de számomra kicsit félelmetes is. Az ilyen gondolatmenetek vezetnek oda, hogy gyerekek a való életben okoznak egymásnak sebesülést, mert párhuzamot vonnak a játék és a valóság között.

A játékon számonkéred a realitást, de mikor az neked ciki és nem tudod alkalmazni akkor már szarozod! Vedd már észre, hogy teljesen védhetetlen az elképzelésed! A barátot is le lehet lőni és számomra a legnagyobb ökörség és az IQ hiánya mikor srácokat nézek pl videóba és egymást lövik haverok mókából??? Mi abban a mókás? A való életben is pofozgatod a havert?? Debil dolog és mikor be van kapcsolva a barát sebzése ott pislognak, hogy megölték a játékostársukat. Csatornapatkányék is el szokták ezt játszani. Ezzel "szivatja" és szórakozik a másikat, hogy olykor belelő.

Nagyon király,mikor nem messze telepedtem le egy trader közelébe.Azt nem tiltja a szabályzat.Amúgy nekem még sose volt gondom a trader-al,nappal nyitva volt,este belevisított a fülembe hogy záróra,és kirakott rendesen.Reggel megint kinyitott.Zárt,és bugos eladással még soha nem találkoztam.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Infrath
én nem ezeken az fps játékokon nőttem fel, lehet ezért zavar
de ezeknek a játékoknak mind más a felépítése játék menete

marhaság összehasonlítani a kettőt egyébként is

Az hogy lelövök vkit messzebről vagy középtávon
vagy hogy rádrohan egy zombi ami (és ráadásul egy zombinak több a hp ja mint neked, arról nem is beszélve hogy teljesen leszarja néha ha fejen ütöd megy tovább, akkor még ez a fej lővés hitbox is szar stb.stb.) (a 2 ember közötti rohangálás is baromság, oda kéne menni aki az egyszeri legnagyobb sebzést okozta vagy az első lővést) összevissza cikázik majd néha odajön..
te meg könyörögsz a havernak hogy szedje már le mert beledöglesz..

szal sztem teljesen más..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.07. 01:21:01

Random_
Azért a baráti tűz az baráti tűz legyen a játék Cs:Go vagy bármi más. Pont ezért kell taktikázni és helyezkedni, nem rohangálni fel-alá és a tűz gombon tartani az ujjunkat negyed órára és elengedni mikor vége a csatának.

Mi is haverral csináltuk azt, hogy egy zombit ketten lőttünk és elég ha arra figyelsz, hogy ne legyen a zombi takarásában a társad. Jobbra vagy balra lépsz két métert és már szögben vagytok és kikerülsz a tűzvonalból.

Pont az bizonyítja, hogy mi többet játszottunk csapatban, mint Te, mert nem okozunk baráti sérülést. Tudjuk hogy kell játszani, Counter Strike-ban is ez volt meg Battlefieldben is. Mindkettőben klán szinten játszottam sokat még európa kupában is. Szóval azért van benne rutin. Egy alap dolog, hogy kerülöm a tűzvonalat és nem a baráti tűz kikapcsolása a megoldás, hanem tudd mindig hol van a barátod és merre az ellenség.

Pók? <#wow2> Vannak pókok is? uh.. még egyet nem láttam, de már most átgondolom akkor az eddigi játékomat <#csodalk>

Infrath
videó

itt a mostani Smory -s verziójú érinthetetlen bázis 😄

előre szólok nem a minőség a lényeg
minimum 10fps vesztettem azzal hog bekapcsoltam a capture-t de így is látszik mit alkotott smory

+én, stalker, nazal látogattuk meg Smory rendíthetetlen bázisát
de csak nézelődtünk 😄
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.06. 19:46:11

Infrath
ez csak egyik példa, nem mindig van 5fps em
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.06. 19:44:57

nemtom, nekem ez a baráti tűz még sohasem okozott gondot. de neked inkább az 5fps-el van bajod, sokat laggolsz, a program nem tudja kiszámítani rendesen a hitboxodat, és ezért halsz folyton. nagyon sok mp-ben pont ezek okozzák a problémát, ezért is tiltják ki a nagyon laggolós játékosokat.
Mikor jelenik meg a játék?
DevLupius
Ma volt egy kis szerver lagggg.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Föld alatt motorozás, de végül csak kidobott a felszínre.

A motor lóugrásban ütötte a bástyát 😊

Utoljára szerkesztette: DevLupius, 2017.09.06. 18:44:58

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Infrath
a játék és akár a valóság szempontjából megtettem azt hogy bejelöltem mint barát és visszaigazolt
vagyis se itt se ott nem akarnám megölni bántani
játék szempontjából mindent megtettem hogy ne okozzak benne kárt
ha a valóságot nézzük biztos mindent szempontból elkezdenék gondolkozni rajta mit hogyan tegyek, de ez egy játék
és lazítani jővők ide
vagy pl. levezetni a feszkót stb.
pierra is vagy 2x megölt mert azt hitte zombi vok még anno drag vagy kinek a szerverén..

egyszerűen sztem ez az egész baromság alap a kikapcs..

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.06. 18:30:02

Infrath
nem hordázáskor az röhej lenne
legtöbbször történő dolog inkább az mikor együtt megyünk épületet lootolni
pl. az egyik eset este lett
katona feral rendőr zombik felkeltek és jöttek én rohangásztam mint az örült mert tuti nem veszem fel a harcot 5 fps el..
elkezdtünk visszafutni ahol ajtó még van (leraktunk egy falat ajtóval az egyik részlegben)
de egyszerűen nem jön össze sehogy sem
én futok ő lő én meghalok vagy fordítva
szűk helyen vagy éppen a zombi két oldalán helyezkedünk el épp stb. stb.
szerintem max a robbanó fejeknek kéne sérülést okoznia másnak vagy legalább a haverodnak csak

örülök franky hogy ti megtudjátok oldani fogadok én is megtudnám mert tudom mibe halok bele..
de az nem játék hogy az egyik erre a másik meg arra megy folyton

én jobban szeretem ha ugyanabban a szobában vagyunk ugyanazt a széfet ütjük és ugyanazt a zombit ütjük
nincs 200hp -m ez van
és nincs temérdek heal packom
meg nincs pont rakva a kaja vízre hogy algopirinezzek hülyülésig

egy lővés ütés is leteríthez ez van

és nehogy azzal gyertek hogy ezt fogadjam el..

én akkor is úgy gondolom, hogy egy játékban a baráti tűz ki kapcsolása a legfontosabb opció! ami kell!
és nekem fura hogy senki nem így gondolja
de lehet azért mert vagy sokan kezdők vagy non sokan szolóztok

én nagyon sok ehhez hasonló közösségi játékkal játszottam már anno
sok hülye ember van és sok olyan akit játék közben nem érdekelnek bizonyos dolgok
(pl. hogy eltalálom e társam vagy sem..)
mert játék közben elengedi magát
ne kelljen összpontosítani dolgokra stb.

Random_
Nekem a rendőr egy lövés volt előző játékmenetben sniperrel és a vadászpuska még nagyobbat sebez! A sugárzó pók zombi egy lövés volt a compoud bow-al. Annyi a trükk, hogy alvó állapotban kell lőni és guggolásból én mindig így lootoltam a házakat. Szobáról szobára szisztematikusan kitakarítva. A compound a leghalkabb fegyver persze ezt már leírtam párszor. Az alapabb zombikat meg fejbe lehet csapni. Ez takarékos módja a játéknak és a hosszú élet záloga.

Építkeznék mint az állat de az tényleg becsapós, mert elszáll a szinted és túl erősek lesznek a zombik, szóval most lootolok egy ideig így is szalad a szintem felfelé, mert pár favágó megölése elég sok XP-t ad. A modolt HUD-on lehet követni egy-egy zombi megölésének mekkora értéke van mert azonnal látszik a csík növekedésén.

Random_
Ja és egy további ok, hogy én nem játszom rendszeresen, olykor kimarad 2-3 nap is. Akkor meg nincs értelme együtt lakni, csak ha azonos ritmusban tudtok játszani.

Random_
Tradert ami bebugol nem tudok kibugoltatni, ajtót kiverni, mert az én admin eszközeim se sértik a védett dolgait. Azt tudom, hogy azt a térképrészletet törlöm a szerveren és újragenerálja. Ekkor viszont minden ami azon a térképszeleten volt visszaáll eredeti állapotba. Ha valakinek a bázisa belelóg, akkor ő beszopta. Többek között ezért se érdemes a trader seggébe költözni.

Infrath látod én ezért nem költözök össze akárkivel és nem jelölök vissza bárkit havernak. Egy kezemen meg tudom számolni azokat akikkel együtt tudnék élni 7DtD-ban. Velük már sikerült közösen élni és nem voltak gondok, mert egyformán kivettük a részünk a melóból, nem lőttük le egymást és azonos stílusban építkeztünk.

Egyébként én inkább az egymáshoz közel költözést támogatom de azt is olyan közel, hogy papucsban nem lehet már átmenni. Laci esete volt olyan, asszem, hogy úgy alábányászott a házamnak, hogy a teteje elkezdett omlani. szóval kényelmes 1 km az elég komfortos, külön bányák és külön veteményes, de ha kell valami átmehetünk a másikhoz.

Ja igen,volt olyan,de nekem automatikusan törölte az összeset,lehet valamelyik steam update volt.Most csak 2 szerver van a listámban.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Mályki86
Ironman, ha jól emlékszem te kérdezted, hogyan lehet eltüntetni a nem kívánatos szervereket a kedvencek közül.
Steam kliens->Nézet->Szerverek->jobb klikk a választott szerverre->eltávolítás a kedvencekből
Nem próbáltad újratelepiteni az egész játékot? Az is ajánlott néha.

franky79
Infrath, komolyan nem értem, hogy te/ti mit csináltok együtt hordázáskor. 😊 Én is folyamatosan együtt játszok haverral, de még soha nem nyírtuk ki egymást, de még talán meg se sebeztük. Nálatok mindenki AK-val lő és addig nyomja, míg mindenki fekszik körülötte? 😄 <#violent>
+Nálam a patch előtt 80+ fps-el ment a játék full grafikán... Most ha minimumra állítom, ugyanolyan... Tudom, hogy nem a szerver hibája, hanem a .....

Infrath
kibbugolodot a trader már ha van ilyen kifejezés -.-

viszont a reset sztem kell még
20-30 fps van az erdőben ahol eddig 50-60 volt..

Infrath
1966N 3610E
ez a trader bebuggold locked nappal is, jó lenne Random_ ha lenne egy reset a szervernek és pls üsd ki ennek a tradernek az ajtaját
gondolom ki buggoltatta be ,de értelmetlen neveket/nevet mondanom

már egy ideje komolyan nagyon zavar a játékban az hogy akármikor odaköltözök emberek közé a trader elbuggol
és ha eldöntöm hogy játszok vkivel/vkikkel akkor azok állandóan megölnek véletlen~
már kezd ez nagyon idegesíteni

Marfy
A snipert és a shotgunt egyik sem szereti, ha fent leszek tudni adni pár sniper alkatrész, azt hiszem csak a cső hiányzik. Szerintem az smg nem egy erős fegyver. Vagy próbálj meg valakivel összetársulni. Én is tegnap bepofátlankodtam valakihez, szégyenemre nem tudom a nevét és nagyon élvezetes volt a horda. Pont erre van a multiplayer, mert ha csak egyedül játszunk, arra jó a single is 😊.

Gilmoor
Nem tartom valószínűnek, hogy a játékfejlesztők kijátszottak volna akár csak egy alternatívát is egy karakterrel, nem hogy 3-4 et. Magas szint, szinthez mért "zombi spawn" és már borul is a játék. A zombikat nem szinthez mérten kellene megidézniük, hanem a harci képességek átlagához mérten. Akkor lenne kiegyensúlyozott. De ha valakinek ez túl felhasználóbarát, akkor meg területhez, távolsághoz, vagy biomhoz mérten. Nyilván a szint a legegyszerűbb, nem tartom szerencsésnek ezt az "Icarus" effektust.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

annyira könnyű az SMG vel a radiaktív zombi pók, hogy 4 tárral se tudtam lelőni, ugye mozog. A szintén sugárzó rendőr be volt ragadva egy szűk helyre, nem nagyon mozgott, neki elég volt 2 tár. Ez minden csak nem könnyű. Jó, még nincsenek felmaxolva a skillek.

lehetne a játékban, ilyen alap kiegészítők a fegyverekhez, hamár a fegyverboltok megmaradtak az apokalipszisben
franky79
😊 viszont az "egy szint felett" már nem akadály azoknak a zombiknak a leverése. Előző szerveren 120 körül már 2-3 ütés volt a zöld rendőr is. AK-val vagy SMG-vel meg még egyszerűbb. Ha nincsenek jó fegyvereid vagy skilled hozzá, akkor gyorsan kezdj rágyúrni, mert áskálódással elérve magas szintet tényleg gáz utána a zombizás.
azért annyira nem könnyű, egy szint fölött már jönnek nappal is a radioaktív zombik, ki se lehet már lépni a házból....
Random_
Kicsit károsnak érzem most a minibike-ot mert az olyan vízválasztó ami után a játék nagyon könnyű lesz. Azután nem lesznek távolságok és a hordák és egyéb veszélyek is megúszhatók.

Nekem pl még csak 18-as a szintem, de sokan már 80-100 fölött vannak és számukra nincs akadály. Bár én úgy érzem a loot elfogyása után tényleg átértékelődnek a dolgok.

az biztos, hogy más gondolkodást kíván a mostani játékmenet, pro-aktív gondolkodásmódot
Marfy
Lehet hozzá kellene csapódnom valaki(k)hez és többen jobb lenne.
Nem keres valaki szomszédot? 😄

Infrath
de télleg! egyébként érdemes mindent szintet meglesni
én nem először veszem észre, hogy az alsó vagy a felső szint teljesen tele van recikkel is
1. vagy lusta, nem tetszik az illetőnek, nem megy fel
2. vagy csak estére húzza meg magát fent és annyi
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.05. 11:56:08

Infrath
a trader mindent add
ha nem elég keres fel 1 -nél többet

franky79
Én teljesen máshogy fogom fel. Korábban arról szólt a játék, hogy kerestem egy pofás várost, bankkal, könyvesbolttal közelben kereskedővel és kész. Nem érdekelt a horda, max csak kihívásként, a kóborlók meg inkább zavartak, mint vártam őket. Folyamatosan mentem a városba és bejártam ugyanazt a kört minden alkalommal.
Most viszont örülök, ha látok egy zozot, még jobban, ha egy kis hordát küld a játék, és igyekszem horda éjszakára is felkészülni már végre. A kereskedőkre is jobban számítok, nem csak mint átvevőpontra.