7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
A baráti tűz fogalmáról hallottál? Nem egyszer történik ilyen mikor egymást lövik vagy keresztbe fut a másik előtt mert nem figyel oda.

Ha már próbálunk realitásokhoz közelíteni, azaz nincs szellem aki feltölti a tárolókat és nincs túlélő aki bőkezűen dobálja repülővel a ládákat nekünk. Akkor igenis a barátodat is meg tudd sebesíteni. Ha harcoltok helyezkedni kell és figyelni, én még egyszer se lőttem le haveromat véletlen. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Hát vagy maradj 16.2-ben vagy kezdj tök új játékot. Mert áttéréskor lehetnek gondok, de érdekel a tapasztalatod, ha kipróbálod.
Esetleg biztonsági mentést készíts a játékállásodról és ha elromlana akkor visszatérsz a mentett állapothoz.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Adott a lehetőség én mindenkinek azt mondom. 😊

megy már a szerver?
és mikor ül a lesen a két vadász, egyik számszerrel, és combon, azon belül is a comb artérián lövi a másikat, vadászheggyel? másfél perc......
megtörtént
ja, még egy. A volt kolléga, ahol dolgozott, pénzszállítóként, ott volt a következő, ültek a kocsiban, és az egyik játszott, átlőtte a másik térdét.
órákig tudnám ezeket a sztorikat mesélni
Utoljára szerkesztette: havenday, 2017.09.01. 18:08:42
Infrath
most szórakozol ügye?

ügye tudod, hogy szarvasokat, kacsákat lőnek messziről, mondjuk huntig rifle lel
ami nem 2 méter..

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2 métert nem véletlen mondtam
csak a pisztollyal játszó gyerekek
meg a késel elbotlók szoktak így talán meghalni

Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.01. 18:06:51

https://www.twitch.tv/infrath

Infrath
sok mindent kilehetne találni arra hogyan legyen ez szabályozva hogy pve szeretők is meglegyenek a ovo sek mellet
mint anno creativerse pls
veszel egy zónát és azon a földön a te szabályaid vannak
nincs pvp ásás bontás stb.

engem csak az basz föl mindig inkább hogy random mindig azzal jön hogy ez a valóságban is így lenne és ez reaállis
egy nagy sz*rt

egy ki**zott monitor elött ülök
nincs szaglás
érzékelés nulla
én tuti oldalról ütném a zombit nem függőlegesen, omfg..

nincs semmi szinte tökéletesen leprogramozva, hogy azt mondjam
rendben legyen ez így..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.01. 18:08:17

" elég kevés lenne rá az esély hogy a haveromat fejbe lövöm pisztollyal 2 méterről egy vadászat alatt.. "
minden ilyen vadászbaleset után, csak egy millióm, ha lehetne.....
Infrath
amíg nincsnek az npc -k
meg a pvp része normálisan leprogrmozva,
addig ne beszéljünk már arról mi valóságos mi nem és ez így jó bla bla sigh..

Ha a fejlesztőknek lenne esze, - nincs - akkor ez kliens oldalról lenne szabályozható.

Engedélyezem-e másoknak, hogy sebezzenek engem és/vagy az általam elhelyezett blokkokat.

Igen.

Nem.

A nem opció választása esetén Te sem leszel képes ugyanerre visszafelé, függetlenül a másik játékos beállításaitól. Problem solved.

Szerk: és akkor ezzel a landclaim mint blokk értelmét is vesztette.
Utoljára szerkesztette: Rittihilatti, 2017.09.01. 18:00:51
Infrath
a legegyszerűbb az lenne ha barátot nem lehetne bántani
aki pvp zik nem jelöl vissza senkit és kész

egyébként nem tudom honnan jön ez a golyó nem válogat duma barát vagy ellenség egyremegy
már nem azért, de ha ez nem játék lenne
elég kevés lenne rá az esély hogy a haveromat fejbe lövöm pisztollyal 2 méterről egy vadászat alatt..

ez egy játék vannak opciók amik kurvára szükségesek a normális játék menethez
amik a valóságban nem történnének meg soha
mivel nem ütnék félre
vagy csak simán tisztán látom a célpontot hallom stb.

a leprogramozása is baromság
a valóságban nem oda menne a zombi aki utoljára rálő
meg ilyenek

ezért szeretném én már egy ideje hogy barátot ne lehessen sebesíteni
mert így én pl. teljesen feladtam azt hogy segítsek bárkinek aki ép zombi val hadakozik

cserébe a haverom vagy 3x halt meg a városban mikor elmentünk loot -olni TÖK JÓ

ha lelennének programozva a zombik hogy oda megy aki a legközelebb van
vagy aki a legtöbbet sebezte belé
vagy csak aki elösször lötte meg stb.

akkor azt mondanám jól van de ÍGY!..
Utoljára szerkesztette: Infrath, 2017.09.01. 17:57:04

akb48b
Van aki még a 16.2-vel létrehozott világgal játszik, de már 16.3 -as frissítéssel?

Csak mert nem szeretnék frissíteni, ha muszáj (16.3-nál) új világot generálni. Túl sok időm van benne, akkor maradok 16.2-n.

Valakinek van bármiféle tapasztalata?
Nem kell olyan messzire menni.
most néztem épp😊 egy 20slotos szerver, valami voice klienssel, egy évre előre fizetve, mert úgy olcsóbb, kb 200 ojró
Gilmoor
srácok én egy racionális, lelketlen, materialista, antiszociális és még t..kmsetudja mi vagyok. Egy dolgot tudok. Ha az én szerverem lenne, úgy repülnétek 1-2 hétre az ellenkezéseitek miatt, mint a pinty.
- Van egy szerver üzemeltető, aki fizeti a nem kevés manit. .... MENNYI IS EZ EGY ÉVBEN??? Valaki nyögje már be.
- Meghozta a döntéseit, kedvetekért le is írta, mert volt olyan "jófej" hogy megkímélt benneteket a gondolatolvasástól.
ahelyett, hogy csendben örülnétek, hangosan fikáztok és keresitek, hol lehet beszólni. Alkalmatlanok vagytok az evolúció azon fokára lépni, hogy elfogadjátok, ez van. Jobbat egyiktek sem mondott ezidáig, csak a lehúzó szarozást lehetett eddig olvasni. Én tuti porigégetném a lehetőséget, hogy együtt játsszatok.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

nagyon az igazinak se.....láttál már videót a Haiti n volt földrengés után? vagy olvastál róla?
Utoljára szerkesztette: havenday, 2017.09.01. 17:00:44
Egyesek szerint az olyan balgaságok mint az etika vagy az erkölcs nem részei a virtuális világnak. Tehát?
Csak egy ötlet. Aki nem akar atrocitásba keveredni másokkal, az vegyen fel egy cowboy kalapot, ezzel jelezve, hogy békések a szándékai Olyan fehér zászló jelleggel. Bárhol bármikor legyártható. Tudom így minimális páncél csökkenés van, de mint mondtam,csak ötlet.
Gilmoor
...arra a következtetésre jutottam, hogy kiábrándító tevékenység a felvilágosítás. Ha valaki kíváncsi rá, akkor szükségtelen a felvilágosítás, mert anélkül is megérti. Aki pedig nem kíváncsi rá, annak pedig felesleges mondani.

Etika:
"Ez nem zárja ki a pusztítás lehetőségét amennyiben arra szükség van, és nem a szándékos ártani akarás következtében történik. Például ha fizikai konfliktus fenyeget, és nincs más mód a megoldásra, abban az esetben az önvédelemből alkalmazott, szükséges mértékű sérülés okozása elfogadható. Az etika tehát nem szabályokat ad mint az erkölcs, hanem morális (társadalmi értékeket, pl. etikát, erkölcsöt előtérbe helyező szemlélet, viselkedés) érték meghatározóként használható."

Ebből következik, hogy az együtt időt töltő társaság értékét nagyrészt meghatározza az etikus viselkedésük. Ha a társasági életre szánt idő elértéktelenedik, a társaság széthullik. Nyilván lehetnek más okai is az értékcsökkenésnek, de az etikátlan viselkedés nagyban meghatározza ezt.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

van ilyen is, igen. Az állításomat fenntartom, hogy az ember az egója miatt képtelen a legtöbbször olyan játékot játszani, ahol veszíthet.
Random_
Nem etikátlan szerintem bázist betámadni az etikátlan, ha valaki menekül jelzi, hogy nem akar veled harcolni, de te ennek ellenére üldözni kezded és lelövöd.

Én igazából nem tudom építsek-e fix bázist. Első időkben nem fogok, mert úgyis menni kell a lootért.

Vicces, de a munkám jutott eszembe. Jön a kliens, ez szar, az szar, amaz szar. Szar a hely, szar a szolgáltatás, szar vagyok én, meg az összes kollégám is. Az árról már nem is beszélve. Ez azért érdekes, mert ha nekem nem tetszik valahol valami, akkor nem megyek oda többet. Magától értetődőnek tűnik, hogyha a környezetedben egyedül Te vagy az, aki kellemetlenül érzi magát, akkor valószínűleg Te vagy az alkalmatlan ember, alkalmatlan helyen, alkalmatlan időben. Ezt belátni, ahhoz önkritika is kéne, ami a legtöbbeknek nincs. Na ez a típus újra és újra jön, igénybe veszi a szolgáltatást és eljátssza ugyanazt, minden egyes alkalommal. Miért?

Nem válaszolok a saját kérdésemre, nekünk, magunkfajtának, aki abból él, hogy másokkal foglalkozik, nincs más fegyvere az idiotizmussal és rosszindulattal kellően felvértezett egyénekkel szemben, mint a türelem. Amíg el nem fogy, utána jön az ecetes balta.
Random_
Azért elmosol dolgokat elég egyértelműen, mert ha tényleg ezt csinálod adott esetben, hogy megölsz elveszed a cuccaimat és csá akkor azt mondom korrekt, jobb voltál és beszoptam.

De te nem ezt fogod csinálni, hanem kilesel, elbújsz és lelősz. Majd mikor visszamegyek a zsákomért újra leszedsz esetleg követsz és megkeresed a bázisom és amint kilépek onnan újra leszedsz. Ezután ezt megismétled ötszázszor és már úgy röhögsz hogy fáj a hasad. Én meg rage quitelek és soha nem fogok visszatérni a szeróra.

Franky leírta ugyanezt...

franky79
Amúgy én is örülnék, ha egyértelműen el lehetne dönteni a szabályok alapján, hogy mit lehet és mit nem, mert jelenleg nem tudom még azt sem, hogy föld feletti vagy alatti bázis építsek. Szabályok alapján lehet bázist támadni, de ha nem kerülök senkivel összetűzésbe, akkor etikátlannak tartanám, hogy betámadjon valaki, így meg mehetne a föld feletti bázis. Le fel cuccolni azért meg nincs kedvem, mert szívesebben vagyok fent, de féltem a cuccaim.
köszönjük a mindig gyors magyarosítást<#taps>
Random_
Az egy nagyon kényelmes hozzáállás, hogy PvP-ben nincsenek szabályok. Ahogy erősebb kutya baszik stb...

Szerintem meg intelligencián múlik az egész és hozzáálláson. Persze ha szarok bele mindenbe akkor azt mondom nincs szabály, de akkor lehet menni 40-50 fős tömegszerverekre ahol pár óra alatt kihúzod a karaktered és már lehet is ölni egymást. Van olyan szerver is, de van olyan szerver ahol van egy tematika. Valamint van egy társaság akik egymással szeretnének játszani. Ha pedig te szeretnél ebbe a társaságba beletartozni akkor elfogadod a szabályokat.

Nyugodtan csinálhat bárki más is szervert ott a lehetőség. Kíváncsian várom milyen hardcore pvp szerót lehet üzemeltetni tartósan. Ahol azért van agyaggalamb is akit le lehet lőni.

Azért el kell fogadni, hogy ez a játék nem egy CS:GO vagy World of Tanks vagy egyéb más játékok ahol egy kör 15-20 perc és azután újra indulhat minden veszed a fegyvert és újra gyilkolsz. Itt elő kell teremtened az alapot mellesleg a saját szükségleteid is ki kell elégíteni és még ott vannak a zombik is meg a vadállatok.

De mondom, ha nem működik a rendszer visszalövök mindent PvE-be. Ez rajtatok áll, hogy miként viselkedtek és ezzel szerintem mindent elmondtam. A szerver olyan amilyenné ti alakítjátok mert ti töltitek meg élettel. Ha ti csak az erőszak nyelvén értetek akkor annak is lesz következménye.

Nem fogok krokodik könnyeket hullajtani, ha két hét múlva kiürül a szerver mert pár hülyegyerek célbalövősdit játszot. Akkor resetelem az egészet és lehet elgondolkodni. (a hülyegyerekeknek persze nem lesz min, mert bannolva lesznek)

franky79
Nincs igazad! 😉
Amúgy tényleg nincs, mert tényleg más egy AI ellen "PvP"-zni, meg egy ember ellen, mert az AI nem kapja fel a vizet, ha már a 500 ikertesóját kinyírtad és nem fog szemétkedni patkánykodni, bosszút állni. Amúgy attól, hogy nem zombi jön, hanem bandita, még nem PvP, az ugyanúgy PvE.
nehéz dió......
de ezt az egyet próbáljátok meg nekem elmagyarázni, jó,
Szóval, volt itt egy pár ember, aki síííííírt, hogy ilyen meg olyan szar a fejlesztése a játéknak, meg uncsi, és milyen jó lesz majd, ha lesznek majd banditák. Ugyanezek az emberek ismét síííírtak, mikor arról volt szó, hogy PVP (is) lesz (esetleg) majd a szerveren. Itt most Random szerveréről beszélek.

Kérdem én, a bandita mit csinálna a játékban? Odajön, viccelődik, sörrel és nővel kínál? NEM! megöl, kifoszt. Ezt akartátok, ezt szajkóztátok minden egyes megjelent patch után...... Nem érzitek egy kicsit sem magatokban a visszásságot? Az rendben van, hogy jön a bandita, megöl, kifoszt, színesíti a játékélményt, de az nem KÓSER ,ha jön a játékos, megöl, kifoszt és színesíti a játékélményt?

Hja, ember miatt szopni fájóbb, rosszabbul esne netalántán? Akkor Ti veszíteni nem tudtok, az egótok mondja, hogy PVP t NEEEEEEEEEE
Mondjátok, ha nincs igazam!
Most nem az amúgy is galamblelkűekről írtam, akik nem akarnak PVP t....
Régebben nem volt ennyire túlkomplikálva az egész.Felmentünk DON,vagy Dragscorp szerverére,aztán játszottunk,és jól éreztük magunkat.Ennyi
Semmi szabály nem volt,játék közben beszéltük meg hogy mi legyen.Szerintem egyértelműsíteni kell hogy pvp.vagy pve.Amit te akarsz létrehozni Random,azt úgy hivják hogy PvPvE.Valaki irta hogy pvp-ben nincsenek szabályok,ez igy van sajnos.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Én se.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

franky79
"Lehet egymás ellen harcolni, ha úgy gondoljátok és egymás között megegyeztek. Pl havenday és Userx2 megbeszélik egymással, hogy ők keményen PvP-znek és ezt egymás között így elkezdik lejátszani."
E miatt kérdeztem rá, hogy lehet e látni messziről, hogy ki kicsoda, mert mondjuk ketten megdumálják, hogy lövik egymást, de ha nem tudják távolról eldönteni, hogy ki kicsoda, akkor lazán lelőnek mást is.
Ezt mondtam én is anno.Ebben a játékban nincs értelme pvp-nek egyszerüen.

Random_
A további értetlenkedők számára szeretném bemásolni annak a szervernek az ismertetőjét ami számomra példaként szolgált. Szerintem elég korrekt és ha kellően intelligens az ember, akkor ebből megérti mi a játék lényege. Ezt szeretném itt is ezen a szerveren is életre hívni.

"You may attack other players, but not in harassment. No specific rule on that, just do not chase after and kill same player repeatedly. Specially if that player is trying to avoid you and/or is much weaker than you. You can kill (or make friends with) any player you encounter just do not harass players not looking for fight. Same rules apply for player bases. You may raid another player's base, but you are NOT allowed to destroy the base any more than is needed to break in or take more than you can carry with you in one go. Totally destroying other players containers or dropping the contents to ground is bannable offence. You are not allowed to attack same base more than once in 24h and gite them time to repair and improve defences."

Lényeget kiemelve annak nincs sport értéke és abban nincs kihívás, ha tőled gyengébbet ölsz meg. Ezen felül azt gondolom egy bizonyos kor felett már az se poén, ha az újraspawnoló vagy menekülő embert szedjük le. Ahogy az se poén, ha találunk egy bázist és addig raboljuk amíg csak lehet amit nem tudunk elvinni azt meg szétverjük vagy megsemmisítjük. Kérdezhetnétek erre, hogy mért?

Azért mert az a játékos többé nem fog a szerverre fellépni akivel így kicsesznek és csak kevesebb lesz tőle a közösség. Ha viszont betörsz valakihez elviszel egy adag cuccot, de hagysz neki is. És így legközelebb újra megtámadhatod. Lehet már keményebb védelme lesz, de az nagyobb győzelem számodra is, ha ennek ellenére betörsz hozzá.

Ugyanez igaz PvP harcban is. Mi a nagyobb dicsőség? Egy tűzpárbajból kijönni nyertesen vagy a menekülőt lelőni sniperrel? Ezen gondolkozzatok el.

Lehet egymás ellen harcolni, ha úgy gondoljátok és egymás között megegyeztek. Pl havenday és Userx2 megbeszélik egymással, hogy ők keményen PvP-znek és ezt egymás között így elkezdik lejátszani.

FerencHuN
Szia zsákos Kooma dehogynem. Viszont akkor csak mikor már leszel 😊Remélem nem spawnolunk túl távol egymástól .. 😊 Én csak holnap reggel tudok felmenni munka miatt..
Utoljára szerkesztette: FerencHuN, 2017.09.01. 14:06:46

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

bocsi, de Te valószínűleg nem láttál nagyon részeget és vagy drogost, aki bárminek és bárkinek nekimegy. Mert ott, és akkor úgy gondolja, sőt cselekszi....
ja, vagy csak simán elmebeteg
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nincs már megelőző válaszcsapás. Világbéke van. Megteheti-e Észak-Korea hogy elindít egy rakétát atomtöltettel célzottan bárkire is? Nem mert az USA föld színéről is letakarítaná őket. Ugyanígy az USA sem teheti meg hogy akármilyen támadó hadi cselekményt foganatosítson ezekkel az őrültekkel szemben. Tehát világbéke.
Random_
1. Miért nem ölték azon a szerveren egymást? Erre tudod a választ? Lehet a szerver nevében is utalnak erre "walking friends" azaz első sorban barátok másod sorban szeretnek zombiapokalipszisest játszani. Te mért nem lőtted le a csajt? Megtehetted volna!

2. Mi akadálya van annak, hogy ezen a szerveren amit most futtatok szintén ne öljétek halomra egymást? Ugyanaz megvalósítható, csak hozzáállás kérdése egyedül.

Random_
Figyelj ez a társaságon múlik egyedül, ha van egy érett társaság aki megérti, hogy többet ér el ha egymással szemben etikusak a pillanat uralásánál akkor működhet. Biztos ott is volt aki keménykedett aztán kibannolták.

Random_
Nos az a helyzet, hogy minden egyes szabályra lehet keresni kibúvót, ha akarok. A városban PvP-re is lehet. mert jön infrath és kérdezi, hogy na de mi számít városnak? A kistelepülés vagy ahol toronyház van. Az minek számít, ha városban vagyok, de akit lelövök az városon kívül? Vagy városon kívül lövök le valakit, de ő a városban van? Az minek számít, ha lerakok egy aknát és az öl meg valakit? Vagy ha a torony ami a bázisom védi valakit úgy lő le, hogy a városba belóg még a teste?

Nagyon egyszerű, ha te embereket akarsz halomra lőni, ne gyere a mi szerverünkre! Ha neked ez nyújt csakis sport értéket akkor biztos találsz megfelelő szervert ha te csak úgy tudsz mástól szerezni dolgot, ha lelövöd, akkor ne gyere a szerverre! Ez a szerver tematikus! Ismét belinkelem a tematikát ide:
"Az világot és az emberiség túlnyomó többségét egy katasztrófa megsemmisítette. A túlélők kis csoportja ebben a környezetben próbál boldogulni. Az erőforrások végesek ezért megfontoltan kell velük gazdálkodni. Ami számodra haszontalan lehet másnak értékes lehet! Gondolj erre illetve arra, hogy nem egymás levadászása a cél, hanem a túlélésünk és csak akkor fordítjuk fegyverünk a másik ellen, ha a saját életünk forog kockán.... "

Azaz elsődleges szempont a saját életed védelme, azaz ha rád támad valami azt semlegesíted. (nem kell azonnal sniperrel fejbelőni)
Másodlagos szempont a túlélés és a társaság túlélése, hiszen csak ti vagytok akik a világon megmaradtatok.

Ez nem túl bonyolult szerintem. És ismét belinkelem ide a szabályzat azon részét, hogy: "Csak akkor ölhetsz meg más játékost, ha a saját életed van veszélyben vagy a másik játékos támadólag lép fel ellened. Csak pontszerzés, frag gyűjtés céljából nem ölhetsz meg másokat!"

Ha fellépek hétfőn a szerverre és azt látom, hogy Userx2-nek van 3-4 killje másnak meg egyse és közben panaszkodnak emberek. Akkor elgondolkozom, hogy mi lehet a helyzet. Valószínű nem arról van szó, hogy mindenki rád támadólag lépett fel, inkább te kezdtél el megelőző csapásként lelőni másokat!

Komolyan mondom, ha valaki nem biztos magában akkor keressen egy tisztán PvP szervert! Biztos van 100+1 darab a neten... de fel lehet jönni ide is és kicsit beleéled magad, hogy apokalipszis van és tengődsz örülsz, ha látsz élő embert és nem azonnal lelőni akarod. (ahogy valóságban is).

És próbáljunk meg etikusak lenni hiszen a szabályzat része. Ebbe beletartozik az is, hogy nem találunk ki mondva csinált okokat arra, hogy a másikat leöljük!

" Egyet ígérhetek skacok addig nem bántok senkit amíg engem sem "
ismerős valakinek az a fogalom a politikából, hogy megelőző válaszcsapás?
Egyet ígérhetek skacok addig nem bántok senkit amíg engem sem. Semmilyen király loottért sem fogok gyilkolni.
azon gondolkodtam az este, hogy én annyira szeretnék egy PVP szervert, olyan jó nehezet, amin mondjuk még újratermelődés sincs, hogy lehet nem is találok ilyet. Akkor viszont nekem kell egyet üzemeltetni<#heureka>
had mondjak egy példát....most egy német szerveren játszom, a walking friends en.

PVP, még se öli egymást a a nagy átlag. Néztem van olyan, aki 1300 zombit ölt meg, és egy embert. Én is tegnap elszaladtam egy csaj mellett, az tűnt fel, hogy milyen jól néz ki, zombi létére, visszafordultunk, megnéztük egymást, ő még köszönt is a mikrofonjával, aztán ő arra én meg erre...viszont, hogy valami olyat is mondjak, ami nem szimpi. A játék elején elkezdtem használni az íjat, minden lövésre ment fel a tapasztalati pont, 3 zozo után 50 es lettem!!!!!! megnéztem, max 50es szint van. Lehet csak ennél a szervernél, mert régen 100 volt a max.
Az ilyenek nekem nagyon eltudják venni a kedvem a játéktól, mert ez teljesítmény nélkül értem el, nevetséges.....

Szóval, alap felvetésem, lehet kellene egy PVP szerver is?
Szia Feri a megyéből nem gondoltad meg magad,hogy együtt nyomuljunk én ma este tudok kezdeni annyi a gáz, hogy hétfőtől nem vagyok 4-5 napig max csak netközelbe.?
Gilmoor
Korábban már le lett írva egy teljesen világos szabály. Játssz etikusan. Ha nem tudod mi az "etikusan játszani" javaslom keress rá a wikipédiában mi az etika. Egyértelműen meg van fogalmazva. Azt pedig, hogy a rendszergazda saját belátása szerint cselekedjen saját jogkörén belül, nincs szabály ami megakadályozhatná. Ha a rendszergazda nem etikus, akkor tök mindegy milyen szabályt kreálsz. Ha pedig az, akkor nincs mitől tartanod.

In facto. Jelen társaság számos tagja eltérő, sőt egymással szemben álló álláspontot képvisel. Ez a tény kizárja egy olyan választás lehetőségét, ami mindenkinek jó.
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.09.01. 13:12:44

Látom, hatalmas a vita, pedig rém egyszerű a dolog. Estig eldöntöd, hogy totál PVE, vagy bárki lelőhát bárkit a VÁROSBAN.
Nincs más opció.
PvP-vel pár kezdőt veszíthetsz majd később, ha viszont PVE, akkor sok vén róka hamar megunja.
Akkor legyen tilos vidéken emberre lőni, így te is játszhatod a 0 halálos játékodat, de megadod az izgalmat a népnek, ha bemegy a városba farmolni, ami életben tartja a játékot. Ezekkel a szabályokkal pont azt veszíti el a PvP ami a lényege.
Gilmoor
Én Random helyében tuti beszüntetném a szerver üzemeltetését.

Ez olyan mint a meztelenek (MEGINT) Rust-ban. 😄 Teljesen veszélytelennek és szűznek tűnnek, aztán ott van náluk a full mati és miegymás loot. Hidd el, hogy nagyon is megadja az előrehaladás előnyét!

https://www.twitch.tv/sp1gu

gyerünk, mondja csak el szépen mindenki önként, hogy merre megy.....
Random_
Nem tudom, szerintem sehogy. Esetleg, ha a levegőbe lősz és valaki megkérdezi ki lőtt, akkor tudod beazonosítani. 😊

Amúgy még mindig él a discort ahol szerintem tök jól el lehetne kommunikálgatni, ajánlom mindenkinek.

Ja és barátok is megölhetik egymást, ez egy reális világ. A golyó nem válogat, hogy barát vagy ellenség. Szóval hordaéjjelen óvatosan harcoljatok. 😄

Random_
Én tuti kifelé indulok meg bárhová is rak 😄