7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Random_
Srácok az nem lehet, hogy lokálisan ti a 32-es zsákos verziót telepítettétek a 80-as helyett? Ezért lehet az, hogy látszik a cucc, pakolhatsz bele mégis elvész?

Megmondom őszintén nekem még semmi se. Egyébként tegnap live-ban Csatornapatkány meghalt a szerveren és neki se veszett el semmi a zsákjából, pedig eléggé tele volt rakva. Azt elhiszem, hogy a 80-teljesen tele van akkor az öveden lévő cuccnak nincs hely halálkor. meg a ruháidnak és valami elvész.

Amúgy a modlaunchert mindenkinek ajánlom erősen a Facebook csoportomban erről postoltam is a napokban. Lényegesen könnyebben kezelhetők a modok és mindig friss verziót használhatsz.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Az UI felületeket is!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Na végre hozzáadták a modlauncherhez is ! Egy kattintással lehet telepiteni! A modlauncher zseniális program,az összes eddigi modot ismeri,és fel is telepiti,úgy hogy nem sérülnek az eredeti fájlok (helyükön maradnak)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#14102-ben van a link,és kis leirás a launcherről.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.07. 14:23:44

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

számodra nem értelmetlen? 80 as zsák, de csak 32 rakjál bele......ugyanakkor, hogy ne rakjál bele annyit, mikor a receptekhez jóval több dolog kell? nincs ebben egy kis visszásság?
Megkérdeztem bent,másik játékosnál is ugyanigy van.Ne pakolj bele 32-nél többet,aztán kész.De állitólag 64-ig lehet pakolni.

most ez engem zavar csak, hogy ha meghalok nem marad a zsákban csak 32?

vagy más nem hal meg?
Én felraktam most a 32-est,ugyanugy 80 slotos a backpack,szóval lényegtelen

Az elsőt töltötte le,de ha szerveren a 80-as van,akkor nem lesz kompatibilis vele.

32-es backpack változat:
http://subquake.com/downloads/UndeadLegacy?type=client&bp=32&version=1.2.2.1

szerintem,de nem biztos (Random irta hogy a 80-ast kell letölteni)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.07. 12:21:21

mit értesz az alatt, hogy normál táskaméret mellett használod?
én normál táskaméret mellett használom már ezt a modot egy jó ideje. eddig semmi bajom sem volt vele.
letöröltem a modot, többszöri cucc vesztés miatt. Számomra az nem járható, hogy ha kilépek, meghalok akkor a 80 slotból csak 32 marad meg, véletlenszerűen.
Ezt mégis, hogy lehetne kivitelezni? Nem megyek gyűjtögetni, csak 32 helyig? Nem pont az lenne az érdekessége, hogy 80 - as a zsák?
Vagy ne haljak meg? Tudom, legyek profi, és soha, semmilyen körülmények közt ne haljak meg.
Na nekem ez nem kell, most per pillanat több bosszúságot okoz, mint örömöt.
Mályki86
Este 8 Csatornapatkány live ITT. Aki lemarad, kimarad! 😄
Olyan, mint ha eltünedeznének a dolgaim, ezzel a moddal.....létezhet?
Olyan is volt például, hogy az eldobott hátizsákot nem szedtem teljesen fel,mire visszamentem már nem volt meg,eltünt. Egyedül voltam a szerveren.
Olyan is volt, hogy egyszerűen nem volt meg kilépés - belépés után a hátizsákomból egy halom cucc.....
Mindenki ezzel az új móddal tolja? Jó hamar kifutott ennek az alfának is a tartalma. 😞 Lehet ki kéne nekem is próbálnom ezt...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Random_
Hát igen, ez nem teljesen kerek, hogy halálod esetén a hátizsákban nem fér el minden ami egyébként rajtad volt. Én ma reggel találtam meg a hátizsákom még első nap haltam meg és szerencsére nem volt telepakolva.

Nem olvastam a fórumot, hogy ez csak itt hiba vagy általánosan, de ha valaki erről tud valamit az megírhatná. Egyébként örülök, hogy egyre többen próbáljátok ki. Remélem örömötöket lelitek a modban és kicsit megszínesíti a várakozást az új alpháig. Na és legalább ki van használva a szerver, nem viszonylag üresen tátong.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

DevLupius
Pukkandur tegnap bányaomlás áldozata lett teli zsákkal.
Az eset tanúsága, hogy a 80 férőhelyes hullazsákba nem fér bele 80 tárgy a táskából, a deréköv tartalma és a ruházat.
Ezért nem ajánlott teli puttonnyal mászkálni mert ha jólétre szenderülsz, akkor elveszik a derékövből minden cucc és az összes ruházat.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Sétálj 4 kilométert és nézd meg mennyi réztárgyat kukázol össze. Jelentős a visszalépés. Sok szirszarral tömheted a tagyódat, amiből emiatt ennek a kétszerese kellene. Imádok gyűjtögetni pedig. Főleg rezet.
Nekem a régi rust tetszett a blueprintes időben, a maga egyszerű fegyverkészítéi lehetőségeivel. A mostani nem tetszik. Ez a mód az új rust irányába ment el. Aki szeret receptekkel szüttögni, annak jó opció lehet. Harc az agyatlanok ellen jobban bejön számomra.
tesztelgetem.....<#fejvakaras>
<#integet2> Jó lett ez a mod, nekem legalábbis tetszik, csak elfelejtettem a billentyű dolgokat <#alien>, nézem a hudon 21 nap, mondom ez hordanap lesz <#taps> úgyis kellett lemennem a városba. 😊
Tegnap elkezdtem Én is. Speciel nekem egész éjjel kint kellett maradnom, mert nem találtam olyan helyet ahova bemehetnék...de nem is volt gond, tényleg nincs olyan sok zombi...bár ez lehet a szint emelkedésével majd változik. az osonás eddig bevált, csak sajnos fertőzést kaptam, gyógyszerem meg nincs.

The Matrix has you...

Random_
Tegnap is toltuk a szerveren Málykival, hát azt kell mondanom baromi kényelmes a 120 perces nap beállítás! Nagyon élvezem, lootoltunk házakat és nem úgy éreztem, hogy végig kell rohanni mindenen mert pár ház után is még csak dél volt. Sokkal kényelmesebb így a játék!

Az éjszaka persze más, de pl mi észrevétlenül másztunk bele az estébe és éjfél környékén mentünk haza a lootolásból. Egy zombival se találkoztunk! Szóval ki lehet mozdulni éjjel, persze ésszel és jó ha van lőfegyvered a meredekebb helyzetek kezelésére.

Mályki86
Csp! <#falbav> <#nyes>
na siker! véletlenül a dedikált szerveres letöltésre nyomtam és másoltam XD
Igen meglett közbe remélhetőleg a hiba! Másolás közbe lehetett valami gebasz 😄
nekem is volt ilyen még mikor kezdtem a játékot. Ezért hanyagolom a modolt szerokat pl.
Mályki86
Nagyon szép kép beillesztések! 😄 Hát valószínű csak neked. 😞 Lehetséges, hogy nem sikerült mindent bemásolnod a játék mappájába? Nekem úgy tűnik, hogy hiányzik néhány textúra.
Ez most csak nekem ilyen?

jön a horda
Mályki86
Éjszaka merjetek kimozdulni. Én tegnap este/éjjel két napig voltam fent. Nappal a várost jártam, éjjel meg a mezőt/erdőt, nyersanyagokat farmoltam. Kicsit monoton, de az elején ez kell sajnos, hogy tudjatok fejlődni. Bányászni, és zombit ölni. A zombik meg olyan bambák, hogy az éjszakában 5 méterről se vesznek észre, ha ott kalapálom mellettük a követ. 😄 Szemet, fület hegyezni, és guggolva bányásszatok. gud lák' 😊
Szokni kell a modot , valóban kaotikus , szerencsére egy város mellett léptem be ahol találtam munkapadot , anélkül nagyon nehéz lenne , saját munkapadot összerakni viszont egyenlőre kilátástalan , meglenne minden hozzá minden csak satu nincs , ahhoz viszont kellene piros festék amit csak vegyi laborban lehet késziteni amit nem találtam , igy marad a remény , hogy lesz valahol piros festék , . Igy most ingázok a bázis és a munkapad között ( egy csákányhoz kell a fej + nyél , nyelet pedig csak munkapadon lehet csinálni és ott is lehet összeszerelni , a térkő blokkhoz egy más fajta munkapad kell , amit persze csak az alap munkapadon lehet gyártani. Nagyon megkell nézni a letelepedés helyét , ha nincs a közelben müködőképes munkapad rémálommá válik a világvége D a Játékban Hagan néven ügyködök
Random_
Első éjszaka én is rettegtem a házban kinn hörögtek és a sok talált kacatot válogattam. Nem merem lebontani őket mert nem tudom mi mire lenne jó, de tetszik, hogy nagyon sok kacat van! Ez így valóságos, nem kell mindent összeszedni, válogatni kell és a nagy hátizsák azért hasznos, mert fér bele cucc.

Egyelőre Málykival vagyunk egy háztartásban, de még üllőt se tudtam craftolni a forge-ben. 😄

Viszont a menü a kezelőfelület annyira bejön! Tök jó!
Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.01.02. 10:35:04

FerencHuN
Nos kb 2 óra játék után megosztom véleményem a módról (UndeadLegacy). Kaotikus item rendszer ! Rengeteg item se vége se hossza persze 1 világban vannak ilyen dolgok de egyenlőre számomra átláthatatlan 😄 Realisztikusabb craftolási rendszer. Ami annyit jelent kell szög kell fa és kell zsanér is egy egyszerü ajtóhoz vagy chesthez 😄 Bonyolultam craftolásokat meg se néztem 😊 Tetszik! De meg kell szokni! 120 perces nap hossz nagyon jó nappal de éjjel örökké valóság. És az elején nagyon nincs mit tenni venni max a sok itemet lescrappelni éjszaka 😄 Ennyi.

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Hosszabbodnak a nappalok, rövidülnek a szoknyák <#zavart1><#taps>
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! 😊
Boldog Új Évet Kívánok Nektek!

Remélem idén jobb lesz a 7 days to die.
Random_
BUÉK barátaim! 😊

A szerveremre felpattintottam az Undead Legacy modot! Letölteni erről a linkről tudjátok.

A napok 120 percesek loot respawn 30 napos. Azért hosszabbak a napok, hogy legyen idő elmélyülni a játékban. Majd a tapasztalat eldönti, hogy mi a helyes beállítás.

A 80 Slot Backpack Single Player (Multiplayer client)) verziót szedjétek le, telepítéshez útmutató videó:

Majd lehet csinálok egy magyar nyelvű telepítési útmutató videót is. Amúgy simán elmásolod a 7DtD telepítésed és a letöltött fájlokat felülírod. Így lesz egy modolt verziód, de az eredeti játékod is megmarad eredeti helyén.

Random_
Mályki is mondta már ezt a 120 perces napokat, megfontolom a döntést!

FerencHuN
Tényleg? 😄 😄 ("Mi szervereinken" nagyon ritkán történik hasonló lehet azért mert csak azokkal szoktunk játszani akiket ismerünk)

Etni ezeket tisztázni kell .Ne hagyd el a szero gyere segítek amibe akarod 😊
Nyugodj le barátom! Nekem még a síromat is megcsinálták egyszer a házam mellé.DD

etniez
Ja, ha éppen nem akkor lépek be, hanem tíz perccel később, akkor üresen és szétverve találom a bázisomat, sértetlen falakkal és ajtókkal.
Azt hiszem meglepődtem volna. Mindegy, ilyen helyen én nem játszom. Értem, hogy egymást akarják szívatni, de akkor nézze már meg, hogy hova csalja be magát....
de félreértés volt nem ???
etniez
Éppen szétvágta a trágyázott földet, három órát szenvedtem, mire összeszedtem a trágyát. Éppen időben érkeztem, pont akkor kezdte el dúlni, amikor beloggoltam.
Egyelőre befejeztem a multit, nem szeretnék ilyen szerveren játszani.
WTF Boszit pedig rendes playernek ismertem !Elvitt bármidet is ?
Jól hangzik. 120 perces napban nem gondolkodol? Jóval nagyobb szabadságot ad és a csak hordanapkor lehetne hátránya, de még sincs. Ugyanis hajnal 1-től nem jön semmi. Szóval nem kell 4-ig kitartani. Van egy olyan opció is, hogy hordanapkor mennyi zombi spawnoljon. Amíg ehhez nem nyúlsz, nem lenne nehezebb kibírni. Nehezítésnek lehetne emelni ezen, ha nép is egyetért.
Random_
Na lehet felrakom a szerveremre a modot! Megnézem mit kell csinálni és holnap csinálok egy wipe-ot.

Lesz 50 napos loot respawn.

Ha lehet igényelni újra jelszót majd ide írok, addig még senki se rágja a fülem!

Jobb ha hozzászoksz.Ezek ilyenek.

etniez
Nos, egy kis szösszenet a Bala szerverről.

Loggolok be, látom hogy valaki éppen ássa szét a kertem, teszi tönkre a veteményest. Előbb kiosztottam egy fejlövést puskával, utána megkérdeztem, hogy mégis mit csinált itt.
Körbeszaladtam, mind a két ajtó be volt zárva, a rejtett bejárat földdel lezárva, minden betonelem sértetlen volt. Kérdőre vontam, hogy mégis hogy jutott be, mondta hogy az admin dobta be a házamba, mert valaki feldúlta az ő házát (valami Hegyi) és ezért rajtam áll bosszút CSALÁSSAL. Azt hitte, hogy én vagyok a "Hegyi" és ezért szétdúlhajta a házam. És nem megtalált, hanem a szerver adminjával közösen becsalta magát a rejtett házamba.
Legyetek résen, a Bala szerveren széttúrják a házatokat, ha az adminnak rossz napja van.

Itt egy kép a beszélgetésről:

FerencHuN
OFF!
Ma befogsz rúgni, mint a szamár,
holnap olyan leszel mint a lajhár,
sarokba csak azért fogsz állni,
hogy kapaszkodva tudjál hányni!
B.U.É.K.

Mályki86
Én is Undead Legacy-val játszok most. Rengeted új kaja recept, új nyersanyagok, csomó "szarság" található a szákokban, szekrényekben, amik még élethűbbé teszik a játékot. Persze, ezek nagy része lebontható nyersanyagaira, ha mást nem eladni is megéri a rengeteg apróságot.Az elektromosság része is még részletesebb lett. A fegyverek is némileg kibővültek. Sajnos a kezedben ezek a változások nem látszanak, csak a képe más, de még ez sem zavaró, mert nem sok mindent változtattak rajtuk. Épp csak annyit, hogy ne a jól megszokott ikonokat lásd mindig. No' de a UI! Az mindenért kárpótol. Elsőre azért is szerettem bele. Nekem nagyon tetszik a felújított kinézet benne. Tényleg nagyon igényes, és jól átgondolt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 😊