7 Days To Die
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megmondom őszintén nekem még semmi se. Egyébként tegnap live-ban Csatornapatkány meghalt a szerveren és neki se veszett el semmi a zsákjából, pedig eléggé tele volt rakva. Azt elhiszem, hogy a 80-teljesen tele van akkor az öveden lévő cuccnak nincs hely halálkor. meg a ruháidnak és valami elvész.
Amúgy a modlaunchert mindenkinek ajánlom erősen a Facebook csoportomban erről postoltam is a napokban. Lényegesen könnyebben kezelhetők a modok és mindig friss verziót használhatsz.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
#14102-ben van a link,és kis leirás a launcherről.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.07. 14:23:44
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
vagy más nem hal meg?
32-es backpack változat:
http://subquake.com/downloads/UndeadLegacy?type=client&bp=32&version=1.2.2.1
szerintem,de nem biztos (Random irta hogy a 80-ast kell letölteni)
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.07. 12:21:21
Ezt mégis, hogy lehetne kivitelezni? Nem megyek gyűjtögetni, csak 32 helyig? Nem pont az lenne az érdekessége, hogy 80 - as a zsák?
Vagy ne haljak meg? Tudom, legyek profi, és soha, semmilyen körülmények közt ne haljak meg.
Na nekem ez nem kell, most per pillanat több bosszúságot okoz, mint örömöt.
Olyan is volt például, hogy az eldobott hátizsákot nem szedtem teljesen fel,mire visszamentem már nem volt meg,eltünt. Egyedül voltam a szerveren.
Olyan is volt, hogy egyszerűen nem volt meg kilépés - belépés után a hátizsákomból egy halom cucc.....
https://www.twitch.tv/sp1gu
Nem olvastam a fórumot, hogy ez csak itt hiba vagy általánosan, de ha valaki erről tud valamit az megírhatná. Egyébként örülök, hogy egyre többen próbáljátok ki. Remélem örömötöket lelitek a modban és kicsit megszínesíti a várakozást az új alpháig. Na és legalább ki van használva a szerver, nem viszonylag üresen tátong.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Az eset tanúsága, hogy a 80 férőhelyes hullazsákba nem fér bele 80 tárgy a táskából, a deréköv tartalma és a ruházat.
Ezért nem ajánlott teli puttonnyal mászkálni mert ha jólétre szenderülsz, akkor elveszik a derékövből minden cucc és az összes ruházat.
Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64
Nekem a régi rust tetszett a blueprintes időben, a maga egyszerű fegyverkészítéi lehetőségeivel. A mostani nem tetszik. Ez a mód az új rust irányába ment el. Aki szeret receptekkel szüttögni, annak jó opció lehet. Harc az agyatlanok ellen jobban bejön számomra.
The Matrix has you...
Az éjszaka persze más, de pl mi észrevétlenül másztunk bele az estébe és éjfél környékén mentünk haza a lootolásból. Egy zombival se találkoztunk! Szóval ki lehet mozdulni éjjel, persze ésszel és jó ha van lőfegyvered a meredekebb helyzetek kezelésére.
Egyelőre Málykival vagyunk egy háztartásban, de még üllőt se tudtam craftolni a forge-ben. 😄
Viszont a menü a kezelőfelület annyira bejön! Tök jó!
Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.01.02. 10:35:04
Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti
Remélem idén jobb lesz a 7 days to die.
A szerveremre felpattintottam az Undead Legacy modot! Letölteni erről a linkről tudjátok.
A napok 120 percesek loot respawn 30 napos. Azért hosszabbak a napok, hogy legyen idő elmélyülni a játékban. Majd a tapasztalat eldönti, hogy mi a helyes beállítás.
A 80 Slot Backpack Single Player (Multiplayer client)) verziót szedjétek le, telepítéshez útmutató videó:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Majd lehet csinálok egy magyar nyelvű telepítési útmutató videót is. Amúgy simán elmásolod a 7DtD telepítésed és a letöltött fájlokat felülírod. Így lesz egy modolt verziód, de az eredeti játékod is megmarad eredeti helyén.
Azt hiszem meglepődtem volna. Mindegy, ilyen helyen én nem játszom. Értem, hogy egymást akarják szívatni, de akkor nézze már meg, hogy hova csalja be magát....
Egyelőre befejeztem a multit, nem szeretnék ilyen szerveren játszani.
Lesz 50 napos loot respawn.
Ha lehet igényelni újra jelszót majd ide írok, addig még senki se rágja a fülem!
Loggolok be, látom hogy valaki éppen ássa szét a kertem, teszi tönkre a veteményest. Előbb kiosztottam egy fejlövést puskával, utána megkérdeztem, hogy mégis mit csinált itt.
Körbeszaladtam, mind a két ajtó be volt zárva, a rejtett bejárat földdel lezárva, minden betonelem sértetlen volt. Kérdőre vontam, hogy mégis hogy jutott be, mondta hogy az admin dobta be a házamba, mert valaki feldúlta az ő házát (valami Hegyi) és ezért rajtam áll bosszút CSALÁSSAL. Azt hitte, hogy én vagyok a "Hegyi" és ezért szétdúlhajta a házam. És nem megtalált, hanem a szerver adminjával közösen becsalta magát a rejtett házamba.
Legyetek résen, a Bala szerveren széttúrják a házatokat, ha az adminnak rossz napja van.
Itt egy kép a beszélgetésről:

holnap olyan leszel mint a lajhár,
sarokba csak azért fogsz állni,
hogy kapaszkodva tudjál hányni!
B.U.É.K.