7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mályki86
Én is Undead Legacy-val játszok most. Rengeted új kaja recept, új nyersanyagok, csomó "szarság" található a szákokban, szekrényekben, amik még élethűbbé teszik a játékot. Persze, ezek nagy része lebontható nyersanyagaira, ha mást nem eladni is megéri a rengeteg apróságot.Az elektromosság része is még részletesebb lett. A fegyverek is némileg kibővültek. Sajnos a kezedben ezek a változások nem látszanak, csak a képe más, de még ez sem zavaró, mert nem sok mindent változtattak rajtuk. Épp csak annyit, hogy ne a jól megszokott ikonokat lásd mindig. No' de a UI! Az mindenért kárpótol. Elsőre azért is szerettem bele. Nekem nagyon tetszik a felújított kinézet benne. Tényleg nagyon igényes, és jól átgondolt. Csak ajánlani tudom mindenkinek. 😊
nem csak grafikai mod
Én is Bala szeron nyomatom meg vagyunk még páran az admin nincs jelen ezen a forumon ??
Sanctuary szerver február elsejéig megy ha jól tudom,de majd meglássuk mit akar DON,én támogatnám a hosszabbítást.Jó most nem játszik rajta senki se,de ha valaki akar,akkor indithatok új mapot,de ahhoz kéne egy közösség is,ne csak egy emberke tolja.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

etniez
Bala szerveren eltűnt a trader, remélem valamikor respawnol.
A menedék majdnem kész, hetes darab steel kell a tüskékre és annyi. Most kiléptem, mert a horda múltkor elkezdett leásni hozzám.
Nem tudom ki kérte a zombik buffolását, mikor nagyrészt egyedül vagyok a szerveren... Ez így meg játszhatatlan.
Elég bosszantó, egyelőre felfüggesztem a jelenlétem a szerveren.
ezek csak grafikai modok ? mennek bármelyik szeron ?
Ezzel a moddal tolom most és nagyon igényes, bugmentes, gyönyörű!
Undead legacy
etniez
A mellette lévő sziklában van a rejtett bejárat 😊
Láttam 😊 Hogy mész fel a tetejére ?😊
etniez
Építettem Bala-ra egy kis ajándékot vérholdra, megtekinthető a trader előtt.
Mályki86
Csak kötöd sorba dolgokat. Amiket nem tudsz sorba kötni azokat relay közbeiktatásával tudod a rendszerbe iktatni. Most itt nem sorolnám fel a bekötési lehetőségeket, mert majd végtelen van belőlük. Próbálgasd. Maradandó sérülést nem tudsz tenni a rendszerbe, ha valamit nem jól kötsz.Vagy nézz körül ITT. Van pár tutorial videó is az oldalon.
Nekem a generátorból,8 vezeték jött ki,külön elosztókra is.És az eszközöket is össze lehet kötni vezetékkel,átviszik az áramot egymásnak.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Tudnátok segíteni elektromosság kapcsolatában ? Kész a generátor feltöltve,beizzitva minden, rátettem egy iylen elosztót, megvan a kábel hozz. de csak egy nyomorult reflektort sikerült rákötnöm, hogy lehet lényegében teljes elektromos hálozatot kiépíteni ? gondolok itt a keitésre,csapdákra lámpákra.
etniez
Szerintem a gyors fejlődés lényege, hogy kitudjuk tolni az odakint töltött időt.
Nappal kell egy bike, mert akkor reggel négytől este tízig tudsz kolbászolni odakint, este visszarobogsz a szállásodra.
Ha viszont megvan az éjjellátó, akkor este is tudsz osonva lootolni, tehát 24/24 lesz a hasznos óra. Minibike-al kb 11/24. Minibike nélkül 8/12.
Bike-ban a motor a lényeg, a többi lehet vacak, éjjellátóból meg a vacak a legjobb, mert olcsón adja a kereskedő.
lipovics
Grocery és bookshop rush van kezdőként, sok halált összeszedtem, de megérte.
Magyarítás jelenlegi verziója: 16.3

Link
Ahhoz találnod kellett minibike könyvet.Azért nem olyan egyszerű dolog.(mondjuk ha könyvtárakra gyúrsz,akkor könnyen előfordul hogy találsz)

szerk:nem úgy működik hogy ""csinálok csákányt,fejszét,és kismotort"
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.12.27. 23:41:11

Magyarítással senki nem játssza? 16.4 -ig teljesen le van fordítva
etniez
Az én fejlődési koncepcióm az, hogy az elején rámegyek az vasra, csinálok csákányt,fejszét és kismotort. Közben nyomom fel a wellnesst és a scaveninget ezerrel. Ha megvan a moci, akkor mindent sokkal, de sokkal gyorsabban elintézel.
Szerintem nagyon fontos.

Updateltem a bázist:
1. fentről leszedtem a csapóajtót, mert ha valaki meglátja, tudni fogja mi van odalent. Sod-al takarom el a lejáratot, így láthatatlan
2. bent lebetonoztam mindent, átraktam a gombafarmot a sarokba (fájdalmas tárgyázni újra, de jobb helyen van ott)
3. a bejáratot megerősítettem, dolgozzon meg a betörő. Bár PVP szerveren ha meglátnak, akkor úgy is mindegy...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: etniez, 2017.12.27. 22:04:11
Neked ,hogy van már most kismotorod ?😊
etniez
Ilyen volt a kezdeti bázisom Balu szerverén:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
etniez
Kitaláltam a technikát. Este csendben kell lenni, ezért nappal nincs idő tökölni, úgy lootolok, mint a villám.
Kismocival száguldom a területre, ajtó előtt leugrok, előkapom a kispisztolyt és körbeszaladok a helyiségben, fejlövéssel mindenkit fektetek, E és R, mindent felporszívózok, futás ki a mocira és kezdődik elölről a folyamat. Ha tele az inv, akkor gyors scrap.
Este szigorúan guggolva kell kummantani, éjjellátó aranyat ér. Beosonok a területre, íjjal kiosztom a fejeseket, motort mindig úgy helyezem el, hogy ne legyen messze és egyből menetirányba legyen.
Szerintem itt rövidebbek a nappalok, mint a single-ben.
Majd felveszek egy videót.
etniez
Azt akkor fogod tudni legyártani, ha megvan a steel készítő skill. Ahhoz 3-as science, 5-ös tools és meg valami kell, ott van a skillek között. Ha az megvan, akkor a workbench-ben legyárthatod magadnak.
etniez
Én valami potom összegért vettem, talán nyolc font volt egy akcióban. Jól befektetett pénz volt, már közel 200 órám benne van.
Mályki86
A crucible-t asztalban le tudod gyártani magadnak. Nem olcsó, de elengedhetetlen az acél gyártáshoz. A tool & die set csak található. Alattam leírták hogy hol. Ez a rakéta alkatrészeinek az előállításához, és valamelyik elektromos cucclihoz kell csak. Szóval lehet nélküle élni. 😊
Utoljára szerkesztette: Mályki86, 2017.12.27. 18:09:47
Ja már megvan az egyiket késziteni lehet a másikat lootolni. sorry
úgy emlékszem bárhol 😊 kukában, polcon, akárhol. de van ilyen szerszámosbolt vagy mi a fene, ott többet előfordul.

The Matrix has you...

Én is Bala szerverén játszok és tényleg nehezebb lett 😊
remélem nem hagyjátok ez miatt ott a szervert mert jó lenne összekovácsolni egy valamire való társaságot .
Sziasztok, bocs hogy megzavarom ismét a tanácskozást. Kohóba az üllőn kivül kell két tárgy hogy teljes értékű legyen, ezeket hol találom meg ?
Ez ha jól értelmezem azt jelenti hogy úgy változnak majd a küldetések,ahányan csatlakoznak hozzá.

Az enemy hp kijelző azért már nagyon kellett,bár szerintem elég durva az a csík.Lehetne vékonyabb is.
Ez viszont érdekes lesz a csoportos küldetés.Aminek a végére,dinamikusan spawnolni fog egy boss-t.MMO játékokban van ilyen.Nekem kicsit gyanús hogy ebből is MMO-t akarnak gyártani. (bár lehet egyedül is meg lehet oldani,majd meglássuk).Mondjuk barlangokba kell menni kristályokért,vagy jó cuccokért,mint az ARK-ban,akkor elfogadom,jó lesz.

Ez azért érdekesen hangzik:
"Here’s what I’ve been able to see from team chatter:

Someone is working on a way for players to join a party for a quest and quests are being designed to hijack and change conditions of POIs once they are activated. So it sounds as though Quests will be able to be tailored for parties of 1+ which would keep them viable for single player."
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2017.12.27. 12:32:58

Félő, hogy ez is Rust sors lesz, ott is még nagyon hosszú idő a megjelenés vagy lehet ki se kerül...

https://www.twitch.tv/sp1gu

Ja és arra számítsatok,ha ez is kikerül early acces állapotból,akkor ugyanúgy fog járni mint a többi játék,megfejelik még vagy 10-15 euroval az árát.Most az eredeti ára 22 euro,úgyhogy kb 32-38 euros árra lehet majd számítani.Az is előfordulhat hogy az alfa18 után már béta állapotba kerül a játék,és onnan márcsak pár hónap a teljesig.Szóval jobb most megvenni.

Jó hogy még ilyen lelkes játékosok vannak.Öröm olvasni.Remélem jópáran csatlakoznak még a fórumhoz.Vegyétek a játékot steamen,mert még mindig rohadt olcsó.Felül a steam link!

etniez
" Sokan még azt se fedezték fel, hogy a toronyházakban a fáklyák jelölik azt az irányt melyen keresztül könnyen feljuthatsz a tetejére, hanem gyorsba átvertek pár rácsot meg építettek áthidalásokat."

Ebben a játékban pont az a szép, hogy azt csinálsz, amit akarsz, nem? 😄
Volt olyan ház, ahol követtem az alkotók által kijelölt utat, volt olyan, ahol átütöttem a falakat és volt olyan, amire felmásztam 150 létra segítségével kívülről és lefelé indultam el 😊

Single-be is minden lerombolt hidat újjáépítek, ezzel szórakoztam magam, a zombik már nem kihívás.

Apropó, játszom Balu szerverén, de egyelőre abbahagyom, mert a zombik szerintem túl vannak húzva. Este nem lehet semmilyen tevékenységet folytatni odakint, mert 20-30 fős sprinter hordák szakadnak a nyakamba a legkisebb zajra is.
Ezért rendes házat sem lehet építeni. Boszi mondta, hogy az ő házukat egy hatalmas szakadék/szurdok veszi körbe, ők ásták. Ez az egyetlen módja a felszíni háznak, minden mást lebont a horda alólad.
Most úgy lakom, hogy fúrtam egy rejtett lyukat, majd bebányásztam magam egy trader alá, oda meg nem tudnak spawnolni a zombik, tehát lehet krafoltni.
Csináltam a föld alá egy 15-ös gombafarmot és egy medencét, tök hangulatos az egész, de minden este szét kell kapni a mocit és levinni, stb. Elég kényelmetlen.
SZóval ha jön az admin erre, akkor légyszi tegyen valamit a zombikkal, mert ez így játszhatatlan. Szerintem.
Random_
Boldog Karácsonyt mindenkinek! Én feleségemtől egy zombis társast kaptam. 😊

Az új videó kapcsán nekem folyamatosan az motoszkált a fejemben, hogy szép ez a labirintus rendszer minden egyes házban, de az egész nem működik, ha szétverem a belsejét vagy berobban egy rendőr és ledől a fele. Értem, hogy így van minden háznak egy története, de megnézem melyik játékos halad ezeken végig rendesen. Sokan még azt se fedezték fel, hogy a toronyházakban a fáklyák jelölik azt az irányt melyen keresztül könnyen feljuthatsz a tetejére, hanem gyorsba átvertek pár rácsot meg építettek áthidalásokat.

Nem tudom hogy lesz-e optimalizáció, mert az szép, hogy így fut egy-egy ház, de egy komplett térkép hogy fog működni zombikkal és állatokkal? Nagyon remélem, hogy nem kell a gépre beruháznom, mert akkor inkább felteszem a kezem és hagyom a fenébe.

A fegyver módosítások már nagyon régóta várt dolgok és annyira keveset kellett volna rajta dolgozni. Látszik, hogy azért a tömeg nyomása lassan eljut a fejlesztők felé, csak miért ilyen nehezen?

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

a skillek alatt a "stamina degradation"-t kell keresned. az csökkenti a felhasznált energiát.
futáshoz az atlétikát, csákányozáshoz, ásáshoz a bányászatot, kalapáláshoz a konstruktőrit. a sexdino csak a visszatöltésre van. de, hogy minél lassabban merüljön azt csak a tevékenységekhez kapcsolódó skillekkel lehet megoldani.
Mályki86
Sexualtiranosaurus
Melyik képességemet kellene fejlesztenem hogy a kitartásom ne zuhanjon le szinte azonnal csákányolás,ásá,futás közben ?
Mályki86
Karácsonyi live Csatornapatkány csatornájában (Random szerveréről). Akit érdekel jöjjön, nemsokára (20:30-kor) kezdődik. 😊 ITT
Nálam SP-ben volt nemrég, a szokásos villám wipe. Összef*sta magát a win10, de úgy ahogy régen, még az WinXP korában volt divat. Feladatkezelőt nem tudtam előhívni, Alt+Tab, Alt+F4 sem működött, maradt a reset. "Szerveridő" maradt, tudásom ment a levesbe. Azóta repcsiből ugrálok és azt próbálom minél tovább túlélni.
FerencHuN
Sziasztok volt valamelyik szerón mostanában wipe?

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Mályki86
Wellcome to the 7 Days... 😄 A föld alatti acél ajtók is behavazódnak, ha odafent esik a hó. Sőt, még az eső is lelesik az ajtóknál. De kit érdekel. Így szeretjük. 😊
azt is el tudom képzelni, hogy nem adtak neki olyan adatot amiből Ő tudná, hogy a havat meg kell szűrni, érted hogy gondolom. mivel alapvetően ablak, ezért nem írtak neki ilyet, oldalról nem esik a hó. az hogy az esőt meg nem engedi át, azt meg éppen még beleírták..aztán lehet tök nem így van, de nekem ez lenne a logikus 😊

The Matrix has you...

etniez
Nem tudom, de a megoldás ki kell cserélni az üveget. Az egész ház bulletproof üveglapokból állt, a tető is. Ha havazott, akkor bokáig belepett a hó, a tetőn kicseréltem bulletproof kockákra az üveget, így már csak deres lesz a szoba. Lehet, hogy az oldal ablakokat is ki kell cserélni. Arra gondolok, hogy ahogy forgattam a lapokat, maradt valami szemmel nem látható rés vagy ilyesmi.
bug? 😄 nem lennék meglepődve...

The Matrix has you...

etniez
Van valakinek elképzelése arról, hogy miért esik be a hó a bulletproof ablakon? Az eső kint marad, de hó bejön és belepi a házam...
Mályki86
Ölsz, vagy bányászol.
Szerintetek hogy lehet a leggyorsabban fejlődni ? Zombi tömegmészárlás?