7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem tetszene<#awink>
De sok bajotok van! Mindenkinek nem lehet megfelelni egyszerre sajnos.Egyébként ha megvan a minibike,akkor meg ennek a sokszorosát kapod.Mi van akkor ha még bevezetik a fejlődést a hátizsákban is,amit már régebben hangoztattak? Lehet az elején csak öved lesz,más tárolód nem.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Kicsi a tatyó. 😊 Egy jó 72 -es lenne a szerverre. SMX UI módnál maradok. Addig sp.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.01.14. 15:53:35
Ez egy kényes ügy,nem lehet vele mit kezdeni,már én is sokszor hangoztattam itt a fórumon amikor másik szervereken is folyamatosan kilépkedtek vérhold estéjén.Szabályzatban nem szerepel,én meg nem vagyok admin se hogy döntsek,hiába van ftp hozzáférésem a szerverhez,ezt Wulfy-val kell majd megbeszélni,a tulajjal.Így marad a bosszúság egyelőre.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.14. 14:04:07

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Nálam még nem volt ilyen,hála istennek

FerencHuN
Nekem eddig mindig megvolt. Remélem ez után is.. 😊

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

találkozott valaki még azzal a hibával a Survivor Empire - n, hogy eltűnik a földön lévő zsákja? Nekem 4 alkalommal fordult elő, úgy hogy egyedül voltam a szerveren, az egyik alkalommal tőlem pár méterre volt a zsák, mikor eltűnt.....
FerencHuN
Valaki kilépett 22:04 kor horda napon Survivor Empire szerveren..

Angerfist szervere megszűnt? Akkor kiveszem a bannerból ha nem megy már többet.

FerencHuN
Hali Csp livol akit érdekel jöjjön

Ne legyen annyi bosszúság,az öv tartalma megmarad halál után is a Survivors szerveren,igy némiképp lehet taktikázni,mit rakunk az övbe,ha barangolunk.

Random_
Hamarosan lájvolunk aki akar minket követni az nézzen be a youtube csatornára
Itt elvileg elérhető

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ne nekem mond,én nem nagyon játszottam vele,csak belestem.

Ironman. A launcher alapból úgy van beállítva hogy frissítse indításnál a modpackot. Ha kirakod asztalra a jó exe ikont nincs ilyen probléma. Nem csak a szerveren, neked is a jó dll-nek kell lennie hogy működjön. Azért javaslom a manuálist mert nekem nem egyszer letöltötte a packot de nem telepítette helyesen. ha telepítés után te magad felülírod még egyszer a fájlokat az a biztos. nem akkor derül ki, mint nálatok hogy 2-3 óra game után első halálkor elvesznke a cuccaid fele.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

A Survivors szerver egyelőre PvE,de ha vissza lesz rakva a botman,akkor megint feleződik a pálya,északon lesz PVP,és ott lehet gyilkolászni meg raidelni.Egyébként 50 slotos a szerver,24/7 üzemel,és sürün van mentés is,ja és gyors,elég sok zöldövezet van.A program figyelmeztet ha átléped a PvE zona határát,minden irányba! Lesz megint virtuális zseton a zombik gyilkolásáért,amit el lehet költeni ha lehivjuk azt a bizonyos menüt.Egyelőre sikerüljön azt visszarakni rá.

Sőt! Le is lehet ellenőrizni manuálisan a fájlokat,de asszem be lehet állítani hogy a mod indítása előtt végezze el a fájlellenőrzést.

Random_
A szerveren ki van kapcsolva az eac és az assembly sharp dll is frissítésre került már az elején. Én modlauncherből futtatom az elég jól követi a frissítéseket és véletlenül se tudod a rossz 7DtD exe-t indítani. (Mikor kézzel másoltam le egy példányt belőle előfordult, hogy a steamból indítottam a játékot, de a szerverre belépés előtt eszembe jutott, hogy a modolt szeróra nem jó a Vanilla)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Havenday. A modpackot se tudod feltenni, minek is legyen akkor pvp. Megkéne tanulni a manuális moddingot. pl. leszedem launcherben a modpackot. ahova leszedte, ott megtalálod becsomagolva az egészet. bemásol, felülír, örül. Az a bizonyos assembly sharp dll ha hiányzik akkor elvesznek a tárgyak a 32 slot felett. ez már nagyob régóta így van. eac nélkül kell futtatni, mert a dll módosítása olyan mintha csalás lenne. ja és a modpack mappájából a sima 7daystodie.exe vel kell indítani, mert akkor nincs eac. Ha a 7daystodielauncher.exe vel indítod, eac is indul. remélem aki nem értette idáig az most megértette. Csak azért nemultizok, pedig próbáltam tavaj liveban random szerverét, mert az hogy mimdent kidobálnak az emberek ami nem kell nekik elszomorító. full város teljesen üres volt... marad a single.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Hiányzik az adrenalin? Tök megértelek, mert én is hozzászoktam. Bázis nélküli hordanap? Hatalmas élmény, javaslom kipróbálásra.
PVP please......
Random_
Az Undead Legacy mod frissítve lett a szerveren 1.2.3.3 verzióra.

Change: Loading Screen includes mod version.
Bugfix: Assemble weapon/tool window wasn't aligned properly.
Bugfix: Auger descriptions overlapping part icons.
Bugfix: Smithing Hammer description said crafted in Workbench, should be Backpack.
Change: Required Tool text font size increased, color changed to orange.
Bugfix: Crude Iron Axe should be repairable with scrap iron. Couldn't be scrapped.
Bugfix: Dyes had their material displayed wrong in the description. Instead of Iron, should be Paper
Bugfix/Balancing: Battery Banks require 100W for recharge (vanilla had 5W)
Bugfix: Fusion Cell Bank (Fusion Generator) requires 500W to be recharged.
Bugfix: Repeating Crossbow in the description said: Ammo: Iron Darts, should be Ammo: Crossbow Darts

Jöhettek,jelszó nincs egyelőre,és teljesen PVE,de majd alakulgat közben.Simple UI van rajta megint,megnövelt láda,és minibike kosár.Viz,és kaja kijelző..stb
Az elérhetőség:

Survivors Empire 7Days to die szerver:
213.181.201.64:29840

Jó játékot!
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.09. 18:24:31

FerencHuN
Remek kösz az infót!

Figyelem! DON szerója eddig tartott,de nem szűnt meg teljesen,hanem átköltözött egy másik szerverparkra,elég nagy támogatást kaptunk,megköszönjük a Survivors Empire csapatának a lehetőséget.Kapásból egy 50 slotos szervert inditottak,ugyanazon beállítással ami volt DON szerverén,majd be fog figyelni a botman,és ugyanazon szabályok lesznek érvényben.Egyelőre tesztelünk,hamarosan irom az elérhetőséget.Survivors Empire linkje már a bannerban van!

Random_
Szerintem pedig a Launcher a legjobb választás. Tegnap este jött ki pl új verzió a játékhoz és a launcher ezt azonnal érzékelte. A halálkor elvesző dolgokat ki is javította a gyerek.
"Bugfix: Increased of player dropped backpack size to 100 slots so that it can store all items when you die."

Érdekes amúgy mert Mályki kipróbálta, hogy telepakolta mindenét a táskában valamivel és kilépett majd vissza és neki nem veszett el semmi. Launcherrel rakta fel a 80 stackes hátizsákot.

Tegnap este volt első Live próbálkozásom a videót itt találjátok éppen horda is jött. Spontán volt nem terveztem így csak utólag osztom meg veletek. Páran rátaláltak, nem tudom lesz-e rendszeres felvétel, de ha igen akkor se rendszeres időben.

Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.01.09. 07:03:03

meg volt a 4. nekifutás. Most másképp csináltam. Leszedtem az oldalról a modot, és a launcher kihagyása nélkül telepítettem. Úgyse volt jó
most mit mondjak....letöltöttem újra a launchert, ami elvileg a javított modot tartalmazza, aknára szaladtam és viszlát jó sörétes.....
ha jól emlékszem ez volt a 3. , na próbáljuk meg nekifutás
DevLupius
Oké, már frissítettem is a 1.2.3 -as verzióra.

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

Random_
Sajnálom, mi Málykival toljuk és nagy terveink vannak építést illetően. Remélem azért olykor felnézel a szerverre.

Random_
Kijött az Undead Legacy modból az 1.2.3 verzió!

A halálkor elvesztett cuccokat javították a visszajelzésemnek hála. Ezentúl 100-as mérete lesz a hátizsáknak amiben tárolódik a halálkor eldobott cucc. Így belefér a 80-as hátizsák teljes tartalma és a ruházat meg az övön lévő dolgok is.

"Bugfix: Increased of player dropped backpack size to 100 slots so that it can store all items when you die."

Többi változás:
Version 1.2.3 is out, patch notes:

New Items: Crude Iron Ingot, Crude Iron Axe, Crude Iron Shovel, Bowstring, Resin, Varnish, Minibike Rim
New Items: 2x new find only / tradable items
New User Interface Layout: Paint Tool Material Selection Screen
New User Interface Layout: Quest Tracker
Change: You can now harvest Resin and Twigs from trees. Knives, Shivs and Machete will yield more Resin, but a lot less wood.
Change: Machete, shiv and knife will yield more yucca fruits from cactuses if used as harvesting tool.
Change: Multiple recipes now require Resin as a resource.
Change: Orange Paint now craftable
Change: Orange Dye now craftable
Change: Pliers now craftable
Change: Brown Paint recipe adjusted
Change: Bow and Crossbow now requires bowstring to be crafted first
Change: Repeating Crossbow requires the regular Crossbow as base item
Change/Balancing: Storage chests renamed to Wooden Chests, Secure wooden chest now craftable @ workbench with screwdriver & additional screws to reduce confusion in the backpack when starting the game.
Balancing: Lowered the chance to get Minibike Wheels from smashing Tire blocks lying on the ground.
Change/Bugfix: Cigar stack size changed to 1 (Because they are cosmetic equipable item). Cigar box now requires to be Examined to get Cigars, gives 4 instead of 10.
Change: Steel Claw Hammer and Titanium Claw hammer now repairs more per swing/hit.
Change: New icons for Chest, Secure Chest, Trash Pile.
Change: Trash Pile recipe updated.
Change: Newly crafted Steel Safes will have 120 slots.
Change/Balance: Bellows added to loot list.
Change: Improved localization on many items (English only)
Bugfix: Repeating Crossbow Schematic didn't have localization.
Bugfix: Increased of player dropped backpack size to 100 slots so that it can store all items when you die.

Nagyon fontos, hogy a 80-as hátizsákos verziót telepítsd, ha viszont a mod launchert használod akkor automatikusan frissül a játékod.

FerencHuN
Sziasztok. Nekem se bejövös a mod valamiért nekem túl sok , ami nem azt jelenti ,hogy nem jön meg hozzá a kedvem a jövőben. Ahogy havenday is irta ha jól emlékszek valamit megszoktál nagyon nehezen szoksz át 😊 Azért köszönöm a lehetőséget Randomnak és Málykinak . Majd singlebe tolom ha már úgyis megjött a kedvem a játékhoz. Vagy lesz másik szerver?

Minden meg lesz változtatva az alfa17-re,és igazuk is volt.Egy teljesen új rendszert kapunk majd,fegyverek moddolhatók lesznek,teljesen saját magunkra alakithatjuk őket.(ilyet láttunk a Borderlandsban is,meg többféle játékban is) Egy tipusnál akár 30 ezer variáns is lehet,xml fájlokban lesznek majd a fegyver alkatrész variációk.Kiváncsi leszek rá nagyon.Egy vadiúj túlélőrendszer lesz,minden függeni fog mindentől.Új buffrendszer,új fejlődési tábla,lecserélik az egész fejlődési rendszert is,valami másra.Én már nagyon várom az első videót az új rendszerről.

Azt ki is kell kapcsolni!

Sőt! Elsőre nem is lehet zárható ládát késziteni,mert kell hozzá egy pánt,amit nem is olyan egyszerü legyártani.Minden secure ajtóhoz,meg ládához kell ez a pánt.A ládának meg mind a négy oldalát is külön kell craftolni,eszméletlen.Mondjuk ez jó,mert megint csak craftolással megy el egy éjjel,mint anno régen.Ja és a wood plank is visszajött.Korábbi alfában volt.Tetszik az ábrás megoldás is.Kár hogy nem a mátrix szerü jött vissza,hülye barmoknak kellett kivenni azt,pedig olyan jó volt.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.08. 13:42:29

ki
Gondolom az EAC ki van kapcsolva.
Pár nap tapasztalata a modról, szubjektív véleményem.....
Nagyon tetszenek az új tárgyak, az új fegyverek, gyártható dolgok és főleg az új zombi textúrák!!!! Nagyon pofásak lettek<#smile>
Viszont letöröltem, és nem is fogom használni, ha ki nem javítják azt a dolgot, amit Lupius is megírt alább.
Valami eszméletlen lehangoló tud lenni, hogy megyek a kereskedőhöz teli zsákkal, megtámad egy csapat kutya és viszlát profi és vagyonba kerülő fegyverek, viszlát válogatott ruhák, páncélok....
Megszoktam már, hogy vesztek cuccokat, mert elbuggol a holmim, motorom....azt is, hogy valaki elveszi, mert PVP szerveren játszom.....
De azzal nem tudok kibékülni, hogy a mod miatti rosszul megírt hátizsák kezelés miatt veszítek rengeteg értékes holmit....
És nem vagyok hajlandó arra figyelni, hogy egy 80 as hátizsákba csak ennyit, meg annyit rakhatok bele.....
Otthagytam egy tisztes mennyiségű dolgot a pályán, akinek kell, vigye.
A helye 2102S 3008E egy rom első emeleti széfjében, sok sikert.
Random_
Fórumon megkérdeztem és azt mondják nem megfelelő a telepítés a szerveremen. Ellenőrizni fogom, bár kétlem hogy hibás verziót telepítettem volna.
Közvetlen az én hozzászólásom után más is erre panaszkodott ő is ugyanezt a választ kapta... nem tudom hogy az aktuális 1.2.2.1 verzió lehet hibás? Mert mikor a szerveren frissítettem a dátuma a fájlnak nekem fura volt mert novemberi volt. Vagy tényleg én néztem be valamit.

Random_
A modot folyamatosan fejleszti a srác, és nekem is tetszik az irány. Kicsi mélységet ad a játéknak és nem mindig ugyanazon kacatokat kotorjuk ki a tárolókból. A craftolás is bonyolultabb és gondolkozni kell ahogy te is mondtad mi mire épül át kell látni.

DevLupius
Tegnap én is a halál árnyékában jártam, gyűjtögetés közben teli táskával összeismerkedtem egy falka kutyával.
Az eredmény papírforma szerint alakult. A 80 tárgy megmaradt a táskában, viszont buktam az összes ruhámat és a derékövemet.
A mód nekem tetszik, sok apró dolog van benne amiből egy komplex egész készíthető, mindennek megvan a helye, végre kicsit kell az agyunkat is használni a hogy fejlődjünk (a technológiai fejlődésre gondolok).
Az alpha 17-ről megjelenéstől tudni valamit?

Gigabyte GA-B85M-D3H/ 16 GB DDR3 / Intel Core I7 4790 / GTX 1070 8 GB / 240 GB SSD / W10 x64

valahogy nem jön ez nekem össze.....tegnap újra telepítettem, játszottam vele, jó volt. Ma belépek, újra csak 32 résznyi maradt meg a zsákból. Tudom, velem van a baj.
Valahogy ne vagyok nyitott a túlbonyolításra. Emlékeim szerint a Valmod jó volt. Néhány új kaja, fegyver és lőszer, plusz extra küldetések. Ma felraktam az egyiket, de pont az Overhaul verziót sikerült választottam, amiben még az íjhoz is recept kell. Az expansion a jobb, de táska abban nem túl nagy. Táska mániás vagyok, úgy látszik. 😊 Az SMX UI a 72 slotos táskával bejön. 500 + óra után nem tudom elfogadni a nagyon más dolgokat. Pl rustban. 1400 + al itt meg pláne.
Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.01.07. 17:34:23
Szerintem a True Survival jobb volt.D

Én már nem a Legacy móddal nyomom. Nem igazán jön be. Simle UI-val próbálkoztam ott volt cucc vesztés.
Biztos hogy ti jót raktatok fel korábban? Random is az előbb rákérdezett.
#17607-ben irja hogy a 80 slotos backpack változatot kell letölteni,de amugy már ott v an a launcherben is!

nekem nem veszett el semmim sem normál halálesetnél, de amikor hordanapon betörtek az éppen kiszemelt házba a zombik és ott nyüszögtek alattam, nekem meg sikerült ráesnem az alvózsákra és ott elhaláloznom, akkor tényleg eltűnt mindenem...de ez nem hinném, hogy a mod hibája, inkább a játéké...

The Matrix has you...

próbálom felrakni még egyszer......
Köszönöm. Végre sikerült felrakni egy működő nagy tagyó módot. Lancherból ezt raktam fel: UI's-ból az SMX Big Back Back-ot. Kilépés után se veszett el semmim.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2018.01.07. 17:05:26
Ja és 5 perc alatt 3 halál,mert a rohadt dögöket nem tudtam kicselezni

Én a 80-ast telepitettem,csak próbáltam segiteni havendaynek,egyébként már launcherből raktam fel,és az hozzáad még egy zombie texture overhaul modot is