7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

8 GB os kártyán is......
Pacsi Bull World Gaming! Respect minden mondatodért! Detto a véleményem. Nem is értenek ezek a Unity engine-hez annyira hogy megtudják csinálni. Ha megfigyelitek, olyan dolgok kerülnek bele régóta amit megoldottak a modderek. A gépeket is onnan rakták bele. Azt kellett megoldaniuk hogy migrálják a modolt kódot meg balanszolják. A kocsi nagy szám? Van már motor. Fizikáját megváltoztatni meg a modell méretét megcsinálni Unity-ben nem nehéz, tutorial videók milliószámra vannak youtube-on róla. Mind-mind olyan dolog amit NEM ők találtak ki, csak bele "kókányolják" a játékba. Netto vicc 2018-ban 6gb-s videókártyámmal még a vanília fagyi is laggol, meg 20-50 FPS-t droppol, nem csak full grafikán...

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Hallod, nem mondod? Mennyit segítettek neki régebben. Most komolyan mondod hogy bannolt? Mert csak akkor nem látja más a hsz-eket, meg a chat üzeneteidet. Erre mit reagál Ronin? Kérdezted? De amúgy igen, én is észre vettem változást nála. Én akkor égtem ki rajta amikor abbahagyta a 7d2d videókat, mert kifagyott neki 1-2 óra alatt. Előjött nekem is a dolog, win reinstall, meg új map, új karakter generálás megoldotta. Mikor irogattam neki anno, akkor nekem nem volt ilyen bajom, mégis ezeket javasoltam neki. Ignorálta meg magyarázkodott... A pénztarhálást meg hagyjuk, tarhálhat, csak loots-ot kap mert ingyen van. Ahhoz tenni is kell valamit hogy adakozzanak. Aki meg van olyan hülye hogy adakozik csak mert kéregetnek, az az ő saját baja.

Szívemből szóltál! Ár érték arány nem igazán stimmel, a játékban rejlő lehetőségek kihasználása nagyon kicsi<#felkialtas>

Pedig a legjobb játék lehetne a kategóriájában a piacon <#falbav> <#felkialtas>
Sziasztok!
Azért 23 Eurós a játék, a magyar fizetésekhez viszonyítva, azért nem olcsó és ahhoz képest meg lehetne sokkal jobb. Bugos nagyon, a grafikája meg 2018-ban, pfff. A Rustnál minden héten jön ki hozzá frissítés és javítás, látszik foglalkoznak vele, most attól függetlenül mennyire pozitív vagy negatív, számomra az a játék inkább pozitív. Nekem az az érzésem, hogy ezt a játékot leszarják. De jól beharangozták, meg jó trélert kinyomtak, nem politizálni akarok, de olyanok mint a mi politikusaink vagy a cégnél ahol dolgozok a vezetők, aranyozzák be a szart, csak az attól még szar marad. Pedig tudok kockulni, csak nem tartom értelmét, hogy annyi időt beleöljek. Azért a játék ára meg egy fél tank benzin, kondibérlet ára stb... az a baj, hogy csak próbálkoznak vagy még azt sem. Yoda mit is mondott Luke-nak, tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! <#alien> No de remélem, ha már megvettem, hogy lehet egyszer meglepődök és jó játék lesz belőle, remélem meg is élem és azért már nem tizenéves és huszon éves vagyok...<#idiota><#hawaii><#nezze>
Random_
Ha képes lesz arra, hogy más ember véleményének is teret engedjen aki nem csak ajnározza, akkor újra nézem!
De második alkalommal tilt úgy le, hogy nem szól és a legaljasabb módon engedi a hozzászólásom és látom a saját írásaim, de senki más nem látja azt. Én barom meg néztem és írtam a videó alá és követtem. Aztán kiderült hogy senki se látja, hülyének éreztem magam. Ha nem tudja kezelni a kritikát akkor ne engedje a commentelést. Persze a pénztarhálás az jól jön a támogatásokból.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ronin újra elkezdett live-olni! Twitchen és youtubeon is fent van a 6.5 órás stream.

Mályki86
Nekem is jobban tetszett a régi (alpha 13 előtti) dizájn. Főleg a craft rendszer volt ínyemre, mikor még a rácsban ki kellett rakni a a szerszám formáját az alapanyagaiból. A jelenlegi nagyon le lett egyszerűsítve. Gondolom a játék konzolos megjelenése miatt lett ennyire puritán. Nyilván már megszoktam azóta, viszont most, hogy az Undead Legacy-ban a hozzá készült UI-t használjuk , nehéz lesz majd a visszaállás, ha egyszer megunjuk a modot, és vissza kell majd térnünk az egyszerű, szürke négyzetekhez. Totál beleszerettem ebbe a kicsit Fallout-os kinézetbe. Remélem majd elérhető lesz később, külön a vanillához is ez a kinézet. 😛

Az, hogy a játék megjelenésének időpontja, még évek múltán is kérdéses, engem speciel egyáltalán nem zavar. Sőt! Amíg nincs egy végleges verziója, minden egyes alpha-val egy új játékot kapunk, amihez érdemes visszatérni.

Alpha 13 óta szinte csak dedi. szerveren játszok. Elenyésző, amit azóta single-ben bele raktam. Volt időm megszokni, és megtanulni alkalmazkodni ahhoz, hogy messzebbről elérnek, és egy "ütemmel" előbb kell ütnöm, ahhoz, hogy betaláljak a melee fegyverekkel. Így ez sem zavar. Jó mondhatjátok, hogy de hát ez nem normális a játékban, és ennek nem így kellene működnie...én magasról teszek rá, mert a játék többi eleme, mechanikája számomra elnyomja ezeket a problémákat. Én nem ennek ellenére szeretem ezt a játékot, hanem már ezekkel együtt. 😊
De most komolyan.Csinálnak egy fasza grafikai menürendszert,az alfa 1 óta,először zöld volt,aztán átváltott ilyen barnásra nem is olyan rég,tök jól néz ki,meg egyedi hangulatot ad a játéknak,erre most lecserélik sima egyszerű szövegekre,és tesznek valami szürkés palettát a háttérbe a beállításoknál.Ez valóban ílyen hányadékul fog kinézni? Minek kellett ezt megváltoztatni?

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Azért az új menün sokat dolgoztak,látszik rajta<#idiota>

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

az egyik szerveren már negyedjére tűnt el a hátizsákom, csak úgy......annyira frusztráló.....
Random_
Na hát erről meg végképp nem tudok, hányan és milyen másik játékra?

Egyébként pont most néztem egy videót ahol a DayZ-vel veti össze a gyerek a 7 Days to Die-t mivel szinte egy időben (4 éve) jöttek ki és az béta fázisba lépett. Hát ott is ég és föld a két dolog. Zombis túlélős open world, de pont itt áll meg az azonosság érdemes megnézni a videót angolul van.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

+Hót kevesen is dolgoznak ezen a projekten... meg ahogy "hallottam", inkább a másik játékukra fókuszálnak már, úgyhogy nem is csoda.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Random_
Körtét almával nem kellene összehasonlítani szerintem. Azért más ha a világot teljesen bonthatóvá teszed, mint a 7 Days to Die-ban..

A Long Dark, Ark, Subnautica, már kilépett a korai hozzáférésű fázisból február 8.-án a Rust is kifog lépni. Ez a játék meg a ronda, optimalizálatlan grafikájával kullog valahol a távolban. Most néztem az Arkot, annak orbitális gépigénye volt, most az én gtx 960-as kártyámmal is meseszép!

Hol vannak ezek a srácok?
Random_
Mikor meglátsz a távolban zölden világítani valamit akkor mindig kicsit összeszorul a gyomrom. Akkor jön a kemény dió és hát a zöld önmagát gyógyító wight a legnagyobb kicseszés. Itt is kaptunk és talán háromszor fektettük meg? Ott tényleg csak az segít, ha leválasztod a fejét a testéről. 😊

Áhh, az iszonyat. Már korábbi videókban is, meg hát még anno élőben a másik moddolt szerón is amikor átéli az ember az iszonyat, csak özönlenek és hörögnek meg csapkodnak...brrr 😄

The Matrix has you...

Random_
Én is utálom szerveren még nehezebb ezzel számolni, mert van egy kis lag. Elvileg nincs elég közel mégis bekapom az ütést. Az tetszett nagyon mikor az első wight zombit sikerült kalapáccsal lefejeznem. Később is próbáltam, de akkor már nem ment. Annyira sokan jöttek, hogy gyakran kellett a pisztollyal fellazítani a támadók tömegét. 😄

fuh, azok a mozgások mikor már kijöttetek a ketrecből...az még mindig nevetséges. körbe-körbe rohangál, próbáld eltalálni, de persze egy pillanat alatt odafordul és megüt...ezt utálom legjobban benne...

The Matrix has you...

Random_
Reklám helye: pakoltam fel új hordázós videót tegnap vettük fel Málykival

Karebantartás van a Survivors szerveren,türelem mindenkinek.Nem tudni meddig tart.

Az a sárga csík gondolom a láthatóságot mutatja,de igy mi értelme van neki?

0.63-nál jár

Ja,pont azt röhögtem én is,a yuccán átmegy,a tuskó meg feldobja

az ötlet, az tényleg jó, reméljük, hogy kihozzák belőle amit lehet.
Gilmoor
a jeep hangja, a hang szinkronja katasztrofális. A fizikája úgy szintén. Az ötlet zseniális, a használhatóságból egyelőre sokat nem látni. Mindenképp új szintre emeli a játékélményt, remélem kevesebb bosszúságot fog okozni, mint a minibike.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

ez inkább bénácska, mit jó
miért, a dayz már béta? vagy kész van?😄D
Random_
Nekem ez nagyon nem jön be, hogy egy kis fa tuskó így kilendíti a mozgásából. Legalább a Yucca-n átmegy az valami. Jó a mozgást és a sebzést lehet finomhangolni. Ez azért jelentősen új szintre helyezi a játékélményt és nagyon örülök neki. Úgy érzem ismét egy kicsit új játékot fogunk kapni az Alpha17-el.

Zöldséget írtam, egy évben jött ki a Dayz-vel.
Itt is belaggol néha, akkor mi lesz velem...

4 éves a játék, egy évvel a Dayz után jött ki. Mikor lesz beta és normális gépigénye?
Mályki86
Új videó Alpha 17 off road járgányáról.
Random_
Havernak is telepíteni kell, magától nem tölti le. Szerintem a legjobb erre a Mod Launcher.

Srácok! Ha haverommal saját szerveren akarunk játszani csak ketten, és modokat tennék fel, akkor azt havernak is ugyan úgy le kell tölteni, és berakni a mappába/telepíteni, vagy rám csatlakozás közben letölti neki?
Na nemsokára jön az új videó,elkészül a Jeep.Kiváncsian várjuk.

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?74084-Developer-Diary-Alpha-17!!!&p=780550&viewfull=1#post780550

Random_
Hát van akit megzavar a sok elem és elsőre nem tudja mit mire használhatna főleg, ha nem megy neki az angol nyelv. Egyébként a fejlesztő srác azért mindenhez ad tisztességes leírást és ha rááll a szemed akkor mindent megtalálsz.

Ha valakinek segítség kell én tudok adni tanácsot ha megkeres játék közben. Nekem is eleinte nehezen ment mert hozzá voltam szokva, hogy egy-két ládával elvoltam a játék elején. Most le kell rakni 4-6 ládát és oda szelektálni. El kell olvasni mi mire szolgál. Azért ami valamire hasznos az elapvetően nem "junk" azaz szemét elnevezést kap és ezen felül van hozzá pár soros ismertető. Az egyes workstationokban pedig minden elemnél kiírja milyen tool vagy képesség kell a gyártásához. Kell türelem, de én nagyon megkedveltem és úgy érzem egy ideig biztos menni fog a szerveren ez a mod.

Szóval ez is már olyan mint a starvation mode? Már "túl" részletes?

Random_
A 7 Days to Die módok topickban szoktam írni a frissítésekről és ott írtam véleményt a modról is.

Én nagyon egyben jónak tartom a mezőnyben a modot. Persze a többit nem követen napi szinten. A srác kibővítette a workbencheket duplájára. Persze így kicsit komplikáltabb a gyártás, de megszokható. A lootban található dolgokat is felbővítette jelentősen, így igazán változatos a loot és nem csak konzevdobozt és üres üveget találsz a konyhaszekrényben. Új anyagokat vezetett be receptekkel: szerves anyag (mindent erre bonthatsz le ami rohadt étel), gumi, műanyag, kén, titán. A receptek is ehhez mérten módosultak.
Teljesen új UI ami nagyon igényes és úgy általában grafikailag nagyon egyben van a mod. A zombik az alapok azok csak egy új megjelenést kaptak, kicsit véresebbet. A megnövekedett loot variációhoz jár egy nagyobb 80 slotos hátizsák.

A szerveren 120 perces napok vannak, hogy legyen idő elmélyedni az újdonságokban és 30 napos a loot respawn. Jelszót a szokásos módon lehet kérni a honlapomon.

Viszonylag kevés rendszerrel, de videózom a szerverről. Mályki társaságában építkezünk meg kertészkedünk és lootolgatunk.utoljára tegnap volt live éppen.
Utoljára szerkesztette: Random_, 2018.01.17. 04:13:17

Gondolkodom rajta, hogy megint elkezdek játszani, de ahogy látom megint megosztott az a kicsi népesség is ami van.
Random szerverén lévő modrol tudna valaki tájékoztatni, néhány lényeges pontban, hogy mit tartalmaz?
Mindenhol jó társaság van,ha nem moddolt szerveren akarsz játszani,akkor gyere ahol vagyunk a Survivors Empire szerveren,felül van a link.Falu nincs,de páran egymás mellé költöztek.

Sziasztok tudtok olyan szerver cimet mondani ahol egy családként, közöség vagy faluként megy az épitkezés és egyébb ?
De messze volt már július 13,mikor kijött az A16.

Ebben az évben!

Mikon jön az A17? <#vigyor>

Random_
Tegnap este ismét live volt a szerveren a felvételt aki szeretné megnézni annak belinkelem ide

"januárban semmilyen játékfrissítés nem lesz,de kiadhatunk egy videót"

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?74084-Developer-Diary-Alpha-17!!!&p=779149&viewfull=1#post779149

grat! szerintem még 9 embert vegyenek fel,akkor talán gyorsabban haladnának!

Az elején pár slot lenne tárolónak,akkor mindig elásnám a cuccaimat lépte nyomon.A pálya megtelne ásott gödrökkel mindenki után.D De először inkább fejlődnék,aztán lootolnék,mikor már több tárolóhelyem lett.

ez mind sík terepen volt
Random_
A zsák hajlamos legurulni halálkor, ha domboldalon halsz meg. Viszont a jelzése a halál helyét jelöli. Nekem volt mikor száz méterrel odébb volt a táska a domb aljában.

legszebb, hogy a "valóságtól" annyira elrugaszkodtunk, hgoy kb 600 kilóval rohangálsz a zombik elől....azért idézőjel, mert eleve zombikról beszélünk, de azért néha komolytalan amit kérünk, nem? 😄

The Matrix has you...