7 Days To Die

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha olvasol akkor láthatod, hogy nem hozzád szóltam. ha nem érted, szólj és elmagyarázom mit is jelent a "válasz xxx üzenetére".😊))
amúgy most már azt is értem, téged miért rakott ki, vagy szeretne kirakni.😊)
egyébként off-ra, ott az offtopik, hiába írod be, hogy "bocs", akkor sem érdekel senkit sem, hogy valahol máshol mi a szart írogattok össze. szép is lenne, ha mindenki ide másolgatná be máshonnan az üzeneteit és előtte beírná, hogy "bocs az off-ért". ettől még szétoffoljátok a topikot.
Tökmindegy mit firkálunk oda,mert a saját fórumokban van nyitva,el lehet térni a 7Days témától is ott.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Random_
Egyébként szerintem nem offtopic, csak részben! Kevésbé offtopic, mint más survivor játékokat itt reklámozni.

Amúgy Undead Legacy-hoz hétvégén jön a frissítés, gyertek a szerverre nyugodtan tesztelni. Ha kell segítünk a kezdő lépésekben. Hagan szokott még lógni a szerveren ő is szívesen segít bárkinek a modban. A szerver nagy elférünk rajta és ha van szomszédság, akkor tudunk bótolni, átugrani egymáshoz hamburgerezni borozni (mindkettő van a modban)

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Ha meg törölgetek,akkor meg azért kapok a fejemre.Amúgy ott az offtopik linkje felül,oda mehettek vitatkozni Ronin témában is.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Ja, Random. Hihetetlen sokan csinálták nekem is ezt a beleszólok dolgot. Csúnyán mondva, ugyanúgy ahogy ők beleszólnak tudatlanul, én le is szartam mindet. Nem kell olvasni hszt a videó alatt és nyugisabb az életed. Meg egy idő után tudni lehet ki ír értelmeset. De aki csak azért csinálja hogy a "lisa" fejlesztése legyen a cél (kéregetés donate...) az így reagálja a dolgot. Kíváncsi lennék Ronin a multi hyperben milyen lehet a valóságban. Tutti tipikus konfront kerülő emberke. Ha elmondja neki az ember a véleményét szemedbe egyetért de közben elküld magában a picsába. Neten megteheti hogy bannol, a munkahelyen nem. Szánalmas.

I5 7500, 1060 6GB, 32 DDR4, 2 db. ssd, 2 db. hdd, 2 monitor.

Random: Sokat tanultam a te és még pár ember hozzászólásaiból.

Nibron: Ha olvasol, láthatod hogy úgy kezdtem. Töröljétek egy idő után a hsz-emet itt a fórumon. Ha nem érted szólj elmagyarázom mit is jelent ez a mondat. De szerintem a moderátorok akik ezt a topikot felügyelik megértették... Bocs...

hát ha ott is úgy off-oltál mint itt, nem is csodálom, hogy kirakott.😊) egyébként vihar a biliben.
Random_
Az szerintem teljesen lényegtelen, hogy kinek mi a szavajárása, használja-e a backseat szót vagy sem. A TheVR-t nem szoktam követni én Roninnál hallottam ezt a szót először és ott el is magyarázta mit jelent.. Maga a tény az érdekes amit jellemez a szó. Ronin nem szereti, ha valaki kívülről beszól és véleményezi a játékát. Gondolom ezt érti ő backseat alatt. Szerintem akkor ez jogos is, ha a játékosnak lövése nincs pl. a 7DtD-ról csak beszólogat, hogy "csináld ezt..." meg "csináld azt..." és egyébként azt se tudja hogy működik a játék és van-e értelme az ötletének amit megír. Rengeteg ilyen laikus hozzászólást olvasni az ő videóinál is. Én ezzel szemben szerintem releváns és működő dolgokat írtam, de neki nem tetszett és kitett.

Van aki nem tudja kezelni a másik véleményét vagyis kezelik úgy, hogy elhallgattatják. A neten ezt könnyen meg lehet oldani és így nem kell konfrontálódni és esetleg vitába szállni megindokolni, hogy az adott hozzászólónak miért nincs igaza. Akinek nem tetszik a képe azt kitiltom és kész. Ezt csinálta Keeper is anno csak nála kevésbé bántam. Egyébként szerintem a többi nézőnek lenne hasznos, ha nem zárná ki a másként gondolkodót, mert ennyivel is gazdagabb lenne a csatorna amit visz. Lehet nincs mindig a hozzászólónak igaza, de lehet más a meglátása ugyanarról ami érdekes lehet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Bocs az offért, vagy hagyjátok itt vagy töröljétek egy idő után, csak hogy lássák a viselkedésből kinek is van igaza és ki milyen "ember" valójában:
Ronin. A valmod volt az egyik első aki beletette a nagy hátizsákot opciónak. Nem csalás, de nem modtam semmit, nehogy én is Random bannolva legyek... Ja és a back seat kifejezés már lejárt. A TheVR se használja...

Nightmare Quantum
10 órája
Attól hogy már nem használja a ... nevü emberke attól még mondhatja 😄 Most hogy mondod mostantól én is mondom 😄

Dev Eagle
10 órája
Random-ra gondolsz akinek a HSZ-eit nem láthatjuk meg a tapasztalat megosztásait mert letiltottad Ronin?

Ronin
4 órája
uhm... lejárt? mármint,... megromlott? tehát akkor már nem is létezik...? 😄 ez egy létező dolognak a megnevezése, ami meg szokott történni 😄 azért hívom így,... mert ez a neve 😄 😄 😄 és hogy jön ide a TheVr? 😄 akkor már nem is szabad nevén neveznem valamit a saját csatornámon, mert a TheVR már nem használja? WTF? 😄
Random nem azért lett bannolva, mert a tapasztalatait osztotta meg, de ha azért is lett volna, ahhoz se lett volna senkinek semmi köze 😄 TE viszont azért leszel bannolva, mert beszóltál 😄 ennyire egyszerű 😄

Dev Eagle
1 másodperce
Love you to 😄

csak pusztán azért kérdeztem, mert lehet minden fegyvert találni, ezt kivéve, legalábbis az én tapasztalatom ez......érdekes<#fejvakaras>
Vigyázzatok ma a valóságban szuper hold , kék hold vér hold szinte minden lesz , elő az ijal , macsétával smg-vel kinek mi van otthon D
https://24.hu/elet-stilus/2018/01/30/egyszerre-lesz-szuperhold-verhold-kek-hold-es-holdfogyatkozas-szerdan/
Random_
Hát nem nagyon emlékszem rá, igazán nem is hiányzik mióta van a csigás íj arra gyúrok már az elején. Amíg az nincs addig meg jó az alap vagy kitanulom és legyártom a számszeríjat.

volt már olyan, aki bárhol, bármikor, bármelyik szerveren, talált már számszeríjat?
Újra megy a Survivors Empire szerver,de pénteken megint leállás lesz,fejlesztik a szerverparkot.

az "id" szerintem identifier (mert azt szoktuk így rövidíteni), tehát azonosító. és akkor inkább úgy értelmezném, hogy valszeg a darabszámot növelték meg.
Offtopikban ajánlottam egy nagyon jó játékot,ami hamarosan jönnni fog.Ez is zombis túlélőjáték.Lessétek meg! Felül az offtopik linkje!

Increased the block id limit to....

Gondolom ez a blokkok sérthetőségi értéke,akkor ezek szerint alapból emeltek rajtuk?

És lehessen róla szórni az áldást
Na úgynézki jön a Gyrocopter,van egy pár perccel ezelőtti elszólás:

https://7daystodie.com/forums/showthread.php?74084-Developer-Diary-Alpha-17!!!&p=783445&viewfull=1#post783445

(tervbe is volt véve az a17-ben)

Ez a repkedés megkönnyíti nagyon majd a játékot,de gondolom tesznek róla a fejlesztők hogy ne tudjunk hozzáférni egyhamar.Én olyan 80-90-es szintet fogok elképzelni hozzá hogy engedélyezve legyen a használata.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.27. 22:52:07

Még lesz mit optimalizálni,mert átállnak a Unity 2017-re hamarosan

Ez így is lesz,mert irtak róla!

Random_
Jó persze valamilyen formában kell optimalizálni és teszik is. Pl alpha 15 és 16 között is volt de mivel kerülnek be új tartalnak is ez nem jön ki olyan élesen.

És azt tényleg sok kritizáló elfelejti, hofy ebben s játékban bármit lebonthatsz nem sok ilyen játék van. Régen emlékszem volr egy fps ahol ezt korlátozottan lehetett, de bármit ott se hiszen az megölné a történetet.

Szóval nem kellene szerintem Rusttal, Subnauticaval meg egyéb játékokkal összevetni csak azért mert az is túlélős vagy zombis. Persze rá lehetne állítani még 30 fejlesztőt, de ki is kell fizetni a bérüket. Én meg innen fotelből nem tudom és szerintem ti se, hogy milyen büdzséből gazdálkodnak.

egy fejlesztés folyamán végig optimalizálni kell, eleve úgy kell kódolnunk. amire te gondolsz, az az rtm előtti "pucolás", amikor kitakarítjuk a forrásokat, illetve megcsináljuk a tesztelők visszajelzései alapján a kiadáshoz szükséges optimalizációt is. de az már egy "vége" folyamat, addigra eleve klappolnia kell mindennek. tehát optimalizálni folyamatosan/mindig kell, nemcsak valamikor.
a demofejlesztés az egy teljesen más folyamat. nem is lehet összevetni semmi mással. és a demo-ból sem lehet aztán semmit fejleszteni, abból annyi ls nincs tovább. viszont ebben a játékban bárhol megállsz a pályán és nézel előre, meg se mozdulj, számold össze az összes látható objektumot. már ez sem fog menni. na most ezek az objektumok mind "élnek" tehát állapotuk van, le vannak tárolva, hiszen egy teljesen elbontható területen állsz. még a földet is feláshatod. a játékiparban nagyon sok grafikus engine van kint, de egy kezemen meg tudnám számolni, hogy mennyi képes egy ilyen feladatra. és hát a unity meg pont ebben erős. de ezzel sem lehet végtelen objektumot interaktívan számoltatni. ezért is mondtam anno, hogy teljesen felesleges volt a toronyházakat megalkotni, és a randon gen-ben ezekből 3-at egymás mellé rakni, mert nincs gép, amin a unity ezt a feladatot meg tudná laggolás nélkül oldani. ha nem raksz alá megfelelő gépet akkor elég korlátozottan tudod csak kihasználni. ha beraksz az alaplapba egy oda nem való videókártyát, akkor azzal számolnod kell, hogy a videókártya még azt a teljesítményt sem fogja leadni amire hivatott. és így tovább. de ha van egy jó géped ami alkalmas ennek a problémának a megoldására akkor hawai,dizsi,napfény. a "rossz" géppel rendelkező tagok pedig szidhatják, hogy mennyire nem optimalizált, stb.
a másik, hogy régen többnyire vectorgrafikát használtunk, és olyan is volt a megjelenítés. ma már joggal háborodna fel bárki, hogyha ilyet tolnának a képébe. hozzáteszem, hogy nem tűntek el azok a programozók, de lagalább az 50%-uk nem tudta követni a mai követelményeket, lemorzsolódott, mással foglalkozik, a többieknek köszönhetőek a mostani engine-k. amúgy a programozásban nem is annyira a matematika mint inkább a logika és a széles látókör, nyitottság az új dolgok felé számít. az, hogy meddig van alphában egy program az egy dolog, a fejlesztője határozza meg és szerencsére most ott tartunk, hogy meg is határozhatja. ennek a játéknak a mai minőségét/állapotát nézve már simán lehetne béta, de már simán megérett az rtm-re is. a fejlesztőnek egyelőre megéri alphában tartani, és hidd el, hogy mi is jobban járunk így. többek között pölö ingyen kapod a frissítéseket, és nem fizetős dlc-kben.
Random_
Az optimalizálás és hibajavítás a béta fázis része, míg tartalommal töltik fel semmi értelme optimalizálni, mert kidobott idő! Ha már lezárják az alfát és nem kerül be új tartalom akkor lehet optimalizálni.

Random_
Dehogy kell üveg és főzőedény a vízhez! Konzervdoboz és azt megmeríted és tűzön felforralod!

A másik az amit a Nibron mondott, hogy milyen gép kell hozzá, elég baj, hogy azok akik programozónak mondják magukat, nem tudnak rendesen programozni. Azért meg kéne rendesen tanulni optimalizálni is, azért nem minden ember engedhet meg magának 200-300 ezres gépet, régen azért Amigákra milyen demoscenéket írtak, olyan programokat írtak Kbyte-okba, hogy lehidaltam, ezek a szakemberek hol vannak?? Van közöm az informatikához, mondjuk én rendszert üzemeltetek, néha napján PowerShellben írok kisebb programokat, amik kellenek hogy jól működjön, pont ezért nem is mondom, hogy programozó lennék. Játékfejlesztéshez szerintem nagyon komoly matematikai tudás is kell, ahhoz szerintem a diszkrét matematika tuti. (azt meg nem tanultam)
Kedves Feri! 😊
A remény hal meg utoljára 😊. A játék 2013 december 13-án jelent meg, tehát több mint öt éve van alpha változatban. Ha így haladnak ebben a roham tempóban elérik 2020-ra az alpha 20-as verziót 😊.
Minket a negatívokat pont ezért bosszant, hogy rengeteg a jó ötlet benne és a lehetőség...
<#awink><#hawaii><#vigyor>
FerencHuN
Jól emlékszel 😊 Nem osztom azokat akik negativan látják a játék mai helyzetét. Rengeteg lehetőség van a mai állapotában is! A fejlesztések lehetnének gyorsabbak is de reméljük ,hogy azért lassan de biztosan lesz belőle valami! Ha elkészül pöpec játék lesz!

Az élet egy szar játék. De a grafikája nagyon ott van! Graffiti

Szőlő az oltja a szomjúságot,és az éhséget is,de legjobb a yucca,csak legyen üres üveged

Majd megnézem singlében hogy szuperál a random gen,de szerintem ez nem (csak)az én gépem miatt van hogy nem rajzolja ki a tájat időben.
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.27. 16:59:19

Mályki86
Ömm...a játékban lehet üres konzervdobozban vizet forralni. Ha jól emlékeszem (utoljára kb. 2 éve voltam rászorulva, hogy konzervből igyak) főzőedény sem kell hozzá.
Jó elismerem azért elég balf@sz vagyok ebben a játékban, bár saját single player módban 6 napot túléltem eddig, csak nem folytattam, egyedül Norbival volt jó tavaly nyáron mikor lájvoltunk...<#taps> Random szerverén 😊
Szóval azért Norbival eléggé jelmondatunkká vált az Űrgolyhók omniózus mondata: Balfaszok, előre! <#nyes><#nyes><#nyes>
Vagy műanyag flakonba egymásra teszel különböző kavacsrétegeket, a természetben is úgy szűrődik a víz, de ha savas vagy rádioaktív akkor megszekszuálhatod <#hehe>
Nibron tudom, a víztisztítás elég komoly folyamat, bizonyos esetekben azért még egy tabletta sem oldana meg sok mindent, ahhoz komoly víztisztító kell. De azért a forraláshoz egy hengeres fém dolog elég lenne, mondjuk a konzerv doboz. Nem mondtam egy szóval sem, mert a tiszta víz az kell, de azért nem halsz meg rögtön...
Nibron, Norbi keres programozót, csinálni kéne túlélő játékot 😄 😄
azt ugye tudod, hogy ha csak szilárd táplálékot fogyasztasz, akkor előbb-utóbb szomjan halsz. sőt ha tejet iszol az sem oltja a szomjadat, attól is szomjan halsz. mindenképpen muszáj innod, hogy pótold a folyadékveszteséget. viszont ha most az erdőben lehasalsz és iszol a forrásból, jó eséllyel úgy jársz mint a karaktered ebben a játékban. valahol muszáj fertőtleníteni a vizet. ha voltál túlélő táborban, akkor a víztisztítást biztos megtanították neked. tudhatnád, hogy az még sokkal bonyolultabb, mint ebben a játékban, ha nincs víztisztító tablettád. de még azzal is javasolt egyszer felforralni a vizet, mielőtt beledobod.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2018.01.27. 15:14:29
Skacok, értem én, hogy ez nem a fejlesztők fóruma és bocsi, hogy esetleg itt véleményezzük ki magunkat. Személy szerint ezt a játékot én is akciósan szereztem be, úgy ahogy a Rustot is. A túlélés jelleg, nem tudom hányan voltatok már mondjuk túlélő táborban, voltam egyszer egy hétig, meg a katonaságnál is volt még anno. Téma a National Geographicen is és a Discoveryn is vannak ezzel a témával kapcsolatosan műsorok. Még anno olvastam egy argentin srác vlogját, mikor Argentinában volt a gazdasági csőd és milyen helyzetek alakultak ki, egy építőmérnök srác a másik le is írja hogy készülj fel egy olyan helyzetre, még régebben én is itthon gyűjtöttem 50 liter vizem volt elraktározva, meg tésztákat tettem félre, konzerveket, egyes egyedül a fegyver az ami kérdés, főleg nálunk, bár azért nem lehetetlen...de azért nem csak csupasz seggel vágnék bele ha túlélnék bármilyen kataklizmát. Bár szerintem az atom vagy meteor esetén, lehet inkább kiállnék egy napszemüvegbe, hacsak nem tudnék építeni egy bunkert amiben 40 évre lenne mindenem...<#hawaii><#vigyor> Szóval arra akarok kilyukadni, hogy kicsit túl van exponálva ebben a játékban, meg javítsatok ki, de a gyümölcsöknek komoly víztartalma van és mégis szomjan pusztulsz ebben a játékban, a Rustban a gombákkal és egyéb növényekkel el lehet kerülni, itt nem...élőben sem halnék szomjan...itt meg kell hozzá üvegpohár, tábortűz, a tábortűzbe meg még kell találnod azt a vasedényt...ez szerintem rohadtúl túl van tolva...és akkor bemész a házba csupasz seggel amiben várnak a zombik meredt pöccsökkel és csöcsökkel <#ticking><#kuss><#taps><#fejvakaras>
a 1050-es kártyákkal azért bármerre optimalizálnak nem lesz jobb, mert ebben a játékban rengeteg objektumot kell megjeleníteni bármerre nézel. hiába töltenék be a teljes térképet, nem azzal van a baj, sőt az a legkevesebb adat, és csak a háttérszimulációban kell vele foglalkozni. ami igazán sok, azok a működő objektumok amiket a "szemed" éppen lát. ezek mindegyike lebontható, tehát állapotuk van, ezek szerint kell megjeleníteni őket, és a grafikai rendszernek eszerint kell renderelnie, kiszámolnia a fű, levelek mozgását és ráhúzni a megfelelő textúrát. mindegyik objektumnak rendelkeznie kell többféle textúrával ezen belül elég sok háromszöggel. ezeket kellene mind memóriában tartani megjelenítési formában (nem tömörítve ahogy a wincsin is van) és amikor szükség van rájuk, fénysebességgel kikeresni abból a hatalmas kupacból és megjeleníteni. a megjelenítőnek pedig sokkal több memóriára lenne szüksége. de ilyen gép még nincs, ezért trükközni kell. maga a játékos pedig csak annyit tehet, hogy lehetőleg a legjobb gépet rakja össze. egy 7700k és gtx1070-es videóval nem igazán jönnek elő azok a dolgok amit leírtál. igazából egy ilyen gépet csak a nagyobb városok hatalmas épületei tudnak megakasztani, de abban is lehet játszani, csak egy picit laggol a gép. de ez minden unity-s játékban így van. van egy határ a megjeleníthető objektumokra és ennyi. ahogy elnézem a géped (az aláírásodból), beraktál egy pcie2-es alaplapba egy belépő szintű pcie3-as kártyát. ez finoman szólva sem felel meg annak amit pár mondattal előbb leírtam, hogy mit tehet a játékos. a te konfigod nem alkalmas arra, hogy minőségi szinten játsz ezzel a játékkal. az általam leírt konfiggal teljesen jól játszható a játék fullban, sőt programozóként az a véleményem (elég jól ismerem a unityt), hogy még többet is kihoztak belőle mint normálisan lehetne. viszont memory leak van rendesen, azzal kellene valamit kezdeni, mert a sok összeomlásnak valószínűleg ez a baja.
a másik, hogy szerintem nem fejlesztenek olyan lassan ha figyelembe vesszük, hogy amikor kiadnak valamit az ki van adva, nincs tele kritikus hibákkal, mint az általában ennél nagyobb és komolyabb projektekben is szokott lenni. itt pedig általában még a modok is működnek egy új verzió kiadása után.
Belegondolni is rossz hogy akkor most milyen lesz terepjáróval.Ezek ne Navezganén próbálgassanak,mert a kutya nem játszik ott szerintem.Persze az optimalizálva van,ott lehet kocsikázni összevissza,csak már unalmas az egész térkép.Csináljanak új fix térképet,vagy adják ki a pályaszerkesztőt,majd mi alkotunk (amit be is igértek anno a bétára)
Jelenleg most úgy oldom meg hogy lassan tekerek.Nagyon el lett baxva valami,mert emlékszem rá a Királyok völgye helyszínnél amikor Drag szeróján voltunk,akkor a minibike-al élvezet volt menni,és nem buggolt el sehova se.

Már gyalog is egy szörnyűség a Random Gen,olyan tájakon ahol a madár se járt.Minibike-on lila minden,vissza kell vennem a sebességet,mert gyorsabb vagyok a grafikánál,és ha üres mezőre érek,akkor megáll a kép.D Szerintem tényleg az lenne a jó ha az egész térképet beolvassa a memóriába,bár akkor 16 giga biztos nem lesz elég.

Random_
Figyeljetek az egy dolog, hogy van már egy dolog mint a Minibike és működik, de attól még egy autó berakása nem két perc. Főleg mivel a minibike viselkedése se tökéletes és hajlamos elbugolni. Az autó komplexebb lesz mert több személy is használhatja pl.

Én a munkám során rájöttem, hogy elmondva minden könnyű, de megcsinálva nagyon elmegy vele az idő.

Volt olyan vélemény, hogy mért nincs több fajta fegyver meg küldetés stb... mert hiszen már az nem munka! Hát emberek pont ez a lényeg! Az már nem munka!!! A moder azért rakja bele könnyen mert az alapot a keretrendszert a Funpimps kifejlesztette! És nekik az a fontos alphában, hogy az alapokat megépítsék! Ha már van jármű rendszer akkor berakni még plusz autót nem munka, de ahhoz kell egy programozott háttér.

Szóval legyetek szerintem türelmesebbek amúgy meg nem kötelez rá senki, hogy használd a játékot. És Ironmannek igaza van, akciósan kell megvenni mikor úgy érzed megéri neked. Légy készen, ha jön steam akció, hogy lecsaphass rá.

Random_
Ő nem szereti, ha backseatelnek emberek és nálam ez volt. Ne mondjam meg mit hogy kellene és ne okoskodjak. Akkor akadt ki legjobban mikor egy hátizsákkal végiglootolta a toronyházat. Én meg tanácsoltam a nézőknek, hogy ne így csinálják ahogy Ronin, hanem létesítsenek ládát éd oda üritsenek. Mert így csak sok értékes dolgot kel scrapelniük vagy eldobni.

Amúgy sokmindent átvett már amit tanácsoltunk, hordavárót a cápaketrecest vagy a videók vágását hogy az unalmas utazós részek ne legyenek benne.

De már Málykival nem nézzük, értésünkre adta, hogy az van amit ő akar.

Remélem lesz eredménye is! Ez lehetne a legjobb túlélő játék.
Most vettek fel 9 új embert az alfa17-re.

Nem is olyan rég kiszivárgott egy információ a Steam Direct közösségből hogy a Holdújév kezdetekekor ismét Steam Sale lesz 4 napig.Febr.15-19-ig! De ez még nem százszázalék,mert már tavaly akarták ezt,csak elmaradt.Szóval aki olcsón akarja a játékot,az várjon még pár hetet.

http://www.pcgamer.com/the-steam-lunar-new-year-sale-will-reportedly-return-in-february
Utoljára szerkesztette: Ironman2, 2018.01.27. 13:20:37

Iron, 2,868,246 eladott példányból csak futna valami normális csapatra, vagy nem?! Gondolom nem lehetetlen egy ilyen fajta játékot rendesen megcsinálni 4 év alatt. Ahogy Tamás írta, " tedd vagy ne tedd, de ne próbáld "
Én nem értek a programozáshoz, de ennyi pénzből 2-3 profit felvettem volna. Gondolom ők úgy vannak, ha így is, úgyis dől a lé minek erőltetni magam...

kb 40 millió dollár volt a bevétel, abból a steam levesz valamennyit, ha csak 30 millió dollárjuk marad az is rengeteg lé.
Nem tudom hányszor le volt már írva hogy ez egy voxel based alapú játék,hiába van Unity alatta.Szerinted ha nem lehetne ilyen háromszögekre szétszedni a tájat,akkor már régen végeztek volna vele,és simán menne a kódolás. Itt jóval többről van szó,mint a Rust-nál,vagy a hasonló Unity Engines játékoknál.

Ennél is volt minden héten javítás még az elején,de úgy döntöttek hogy nem fogják szarni a patcheket,inkább félévente kiadnak egy újabb alfát.Igaz már gyereket lehet szülni az alfa16 megjelenése óta.

Volt már 9 euró is,miért nem figyelitek? Pedig hányszor belinkeltem ide mikor akció volt.