73
  • levente68
    #73
    Nézzük csak, én felsőbbrendűsködtem? Olvasd már el, mit írtál, okoska!

    Nem ész kérdése ám a hülyére hülyét kiáltani...

    Amikor normálisabban írtál, nem is kaptál annyit, észrevetted?

    De amíg süt, hogy az általad említett témákban khm... , tapasztalatlan vagy és idiótaságokat írsz, addig ne várj simogató szavakat, kérlek!

    Ami előny iOS-nél van, az ott van, ami nincs, az nincs, ennyi a recept, nem kell megmagyaráznod a jóról, hogy jó, de a rosszról sem kellene, hogy jó, remélem, érted...

    Ha nem, akkor további jó éjszakát!
  • Tufu
    #72
    levente.. sztem hagyjuk ezt.. vissza se akarok ide nézni már.. osztogat valaki, leidiótáz, meg lehülyéz, meg gúnyolódik.. felsőbbrendűségedet gyakorold akin akarod, ettől még senkinél nem leszel magasabb, csak..
    itt a hajlandóság a lényeg.. valaki hajlandó a másikat megérteni vagy sem. És mindig minden erről szól. Végighallgattalak, azzal a sok sértéseddel és okoskodásoddal együtt, visszafelé ezt nem kaptad..
    Kb. 20 évvel lehetsz idősebb nálam a neved alapján.. azért lehetne már egy kicsit több eszed. (igen ez sértés volt, de csak egy)
    részemről innentől tárgytalan a téma.
    A viszont lágytojás!
  • levente68
    #71
    Nos, itt kicsit magasabb értelmi szint mutatkozik, mint az előző írásodból, bár még így is keményen konzumidióta vagy.

    A Harley-marhaságodat kitárgyaltuk, a puncimágnesről én nem írtam, akit egy kocsival, telefonnal lehet felszedni, arról valószínűleg nem szeretnél ódákat zengeni. Engem nem nagyon kell tanítani amúgy, szedtem fel pár kislányt mindenféle módon és körülmények között eléggé közel mindkét véglethez, tehát a luxus és a földönfutó image is megvolt, hidd el! Tehát a gyors, egy alkalmastól az évtizedesig van tapasztalatom.
    Szóval, te nyugodtan hiheted, hogy nem értek a nőkhöz, ez se nem igaz (bár igaz lenne..), se pedig nem idevágó téma...

    Ha figyeltél volna, az iPad-et én nem szidtam, annak valódi és létező előnyeit mindig is elismertem...


    Sablon szöveg itt inkább tőled jött, amit kaptál, pont azért kaptad, hiszen elég gyorsan beskatulyáztad magadat, most ebből próbálsz kitörni, kevés sikerrel, de én értékelem a szándékodat! ;o)

    Elmondtam sokszor, ha elég és jó, amit tud iOS és van rá pénz, amit nem sajnálsz rá, azt kell venni. Ha viszont szakmai szempontok befigyelnek, annyira nem könnyű a döntés, sőt manapság minden eddiginél nehezebb egy iOS-es eszközt kihozni győztesként, mert nagyon komoly cuccok vannak, még akkor is, ha a te magas köreid erről nem értesülnek...

    Tehát, nem hülye senki azért, mert iOS-t futtató gépet vesz, kivéve, ha azt a döntést hozzád hasonló konzumidióta szinten próbálja igazolni. Vedd észre (ez persze egyelőre reménytelen) a különbséget!
  • levente68
    #70
    Milyen vicces, hogy leírsz valamit, ami pontosan rád illik...


  • levente68
    #69
    Vagy veled, vagy velem történt valami, ugyanis sokadik hsz.-ed a közelmúltban, amivel egyetértek...

    o_O

  • narumon
    #68
    Szinte minden szavaddal egyetértek, de ezt hiába írod itt be a végén úgyis te leszel a hülye azoknak a szemében akik azt hiszik ők fingották a passzát szelet, 1, szerintük mindenki úgy él ahogy ők (aki nem az hülye), mindenkinek azok a fontos dolgok ami nekik (akinek nem az hülye), mindenkinek azt kellene vennie amit nekik (aki nem azt veszi az hülye).
    2, Ebből a mederből ki sem tudnak ugrani így mindig ugyanoda süllyedünk vissza, azaz Goto 1
  • M2 #67
    "A Harley-Davidson is egy high-end technológia.. ami azt hiszem ebben is nagyon hasonlít az Apple-re."

    Valóban hasonlít az Apple-re, mert egyik sem "high-end technológia", mégis sikerül ezt sok emberrel elhitetniük. Tény hogy jó cuccok, amiket jó érzés birtokolni, de ezt meg nem úgy hívjuk... :-)
  • Tufu
    #66
    Jó videó :D szétröhögtem az agyam :D :D :D
  • Tufu
    #65
    Csak mert szabadságon vagyok kioktatlak, amúgy meg nem hiszem el, hogy egy Apple tulaj és kedvelő nem szólalhat meg büntetés nélkül az sg.hu-n.. és nagyon gagyi hogy minden egyes nap ugyan azokat a véleményeket olvasom végig tőletek..

    Kezdjük az elején:
    1. A Harley-Davidson is egy high-end technológia.. ami azt hiszem ebben is nagyon hasonlít az Apple-re. De mondhattam volna a gitárerősítőkre is (csak ti meg ehhez nem értetek, ezért tartom semlegesnek a motor témát), hogy a régi 50 éves csöves erősítőtechnika a legjobb, amiket a világsztárok és legnagyobb gitárhősök is használnak. Birtoklok én is egy Marshall csúcsmodellt, amire alázatos munkával szedtem össze a zsét.

    2. Puncimágnes.. látszik, hogy semmit nem értesz a nőkhöz.. nem puncimágnes kell egy nőhöz, hanem Te magad.. ismerek BMW tulajt is, aki besz@rik, ha egy nő a közelébe ér, csaja nincs.. előreláthatólag nem is lesz.. ha lesz is majd lehúzza őt pénzzel és ellép a kertésszel.. Tény, hogy így könnyebb egy vonzó kütyüvel vagy járművel elérni azt. Lényeg, hogy felszedtem már munkásruhában is nőt.. De barátaim azt a sztorit is elmesélhetik, mikor egy trambatkulcsot forgattam meg az ujjaimon és azzal vittem haza egy pipit. Férfinak kell lenni, jó humorral és ne csináld meg azonnal, amire megkér.. de nem oktatlak itt ilyesmiről..

    3. Suzukim van.. a hasonlat nem erről szól.. pacsi aki érti.

    4. Amikor megjelent az első iPad azonnal mondtam, hogy a tábla lesz a divat s a jövő, mindenki gázul az utcán táblát fog tapicskolni.. Hülyének néztek.. Legutóbbi németországi turnénkon mosolyogva figyeltem, hogy minden diák táblával a kezében rohangál az utcán, nálunk is ez lesz..
    Szóval az elejétől gondolkodtam, hogy mit vegyek, végigkísértem az android és az ios fejlődését, főképp a táblagépek piacán.. Android felé húzott a szívem végig, míg nem kipróbáltam egy iPad 3-t.. előtte már túl voltam vagy 10 gépen, amit megnéztem.. volt is egy.. a minimum a Tegra 3 volt az elsődleges szempont.. amikor megjelent ez a soc, na akkor mondtam, eljött az az idő, amikor már érdemes lesz venni.. szóval mérlegeltem éveket és úgy döntöttem, ami igazán megfogott és megfelel az elvárásaimnak. Szép kijelző, közepes kamera, mini stúdiót tudok köré majd építeni, gyors böngészés, bármikor villámgyorsan meg tudom nézni az e-mailjeimet, facebook-ot (mind a 3 zenekar ott kommunikál fontos dolgokat: stúdiózás, fellépsek, turné szervezés, fényképezés, videoklip forgatás, nem utolsó sorban sokat poénkodunk a másikon, ami fontos :D : D stb..) Szóval részemről elengedhetetlen..

    Tudjátok hozzám hasonló figurák is járnak a világban, akik hasonló életet élnek és úgy tekintenek rátok: na én inkább be sem szállok a vitába, mert én leszek a buta kis paraszt.. közben meg csak építi a jövőjét és egy használható eszközt keres a munkájához és az életéhez. Van androidos telefonom még mindig.. szeretem is, iPhone-t is megnéztem lehet hogy arra cserélek, hogy az egyre bővülő Apple cuccaimban a pörgős életem legalább a kényelmes ügyintézés terén megkönnyítsem.

    Fújjad az igazad továbbra is.. nyilvánítsd "Tufa-féléket" hülyének ahogy előbb tetted.. de engem nem fog befolyásolni egy levente68, akinek nem mondhatom el a véleményemet, mert hülyének nyilvánít egy sablonszöveggel :D :D cöhh..

    Apple iPad 4, lájk.. jó termék, jó rendszerrel, hozzátesz az életemhez, és nem érdekel, hogy az ikont nem lehet arrébb rakni. :D
  • Tufu
    #64
    levenete.. köszönjük.. ülj le egyes.

  • levente68
    #63
    Na, gondoltam, megnézem már ezt a video-t macskaalom takarítás közben, mert értékesebb időt erre nem kívántam elpazarolni és meglepődtem!

    Hozzák persze a gyerekek a konzumidióta szintet, de én tapasztaltam az értelem kicsiny szikráját, persze lehet, hogy már azóta az is kihunyt, lol.

    A nagyobb baj inkább az ilyen Tufa-féléknél van (elírtam a nevét.. haha), akik nem csak hogy konzumidióták, de még ilyen büszkén ki is fejtik a baromságaikat.

    Persze, az igaz, hogy amit iOS tud, azt még egy ilyen véglény is képes felfogni, nem is avval van a gond, amit tud, hanem, amit nem... De arról meg pár év alatt megtudtuk párszor, hogy nem is kell és az a hülye, aki ezt nem érti...
  • levente68
    #62
    Ez aztán egy igazi szifonos Ars Poetica-ja, nem is lehet sokat foglalkozni veled...

    Csak a lényeget nem érted, pontosabban érted félre. Még pontosabban magyarázod félre, igazi szektatagként...

    Nézzük: Suzuki motorjához hozzányúlni? Ilyet csak a hozzá nem értő mond, ugyanis nem is szabad és nem is kell hozzányúlni, ily módon szinte tönkretehetetlen, miközben kisebb ccm-ből több erőt ad, fenntartási igénye alig van. Igaz, nem is pacsásodik a bugyija egy plázacicának tőle, ami ugye láthatóan téged érdekel, te fajunk fenntartója...

    "egyébként a mi fajtánkon múlik az egész életetek"

    Hú, azt a leborult szivarvégit, hogy ezt a dumát Hofi nem hallotta...


    A Harley? A levédett motorhanggal, amit azért kellett végül levédeni, mert mégis tudják utánozni, pedig az okoskák azt hitték, nem lehet? lol

    Nézegesd a lenti video-t, tuti rajta vagy... Én nem tudhatom, mert kb. 5 mp amit tudok nézni belőle...


    Nos, tény, az iOS az ilyeneknek való, valóban egyszerű...
  • cateran
    #61
    Az a Harley-s pelda nagyon rossz, ugyanis mig 1 Harley valoban egyfajta eletstilus (ami megmutatkozik meg a ruhazatban, eletvitelben, kinezetben) addig 1 iPhone 1 a high-end telefonok kozul. Vagy azt akarod netalantan mondani, hogy a iPhone es az Apple termekek birtoklasa szinten 1 eletstilus? :D Nem gyozom elegszer linkelni:
  • Tufu
    #60
    Fehércsoki.. nem vagyok DJ.. :D Vannak csodás hangszereim, amiket sűrűn nyüstölök színpadon :)

    Narumon, +1 a FUN-FAN jelentések tisztázásáért és még +1 a legutóbbi hozzászólásodért.
    Sokszor volt, hogy egy hirtelen ötletet utazás, nyaralás alatt, vagy koncert után, de még olyan is volt hogy ... közben rögzítettem :D
    Pár perc alatt levázolod, kész.. amúgy meg felét elfelejtenéd..

    Az iOS talán a legjobb alapműveletek elvégzésére, de könnyen tudsz specializálódni lásd. zenészként, dj-ként, stúdiósként (egyébként a mi fajtánkon múlik az egész életetek, mert zene nélkül sztem ember sincs.. de ez már elrugaszkodott és ne menjünk bele)

    Androidról meg annyit részemről (és egyébként nem csak én gondolom így), hogy az igazi FAN-ok többsége (70-80%) is csak az ikonokat színezik és ezen képesek pörögni, molyolni nap, mint nap.. aztán ránéznek egy iOS-re és megfikázzák, hogy mennyire fos, hogy még az ikont se rakod oda, ahova akarod.. "bezzeg az android".. hűha.. Túl sok az időd haver.. Azért én úgy gondolom, hogy minden, amit használsz, az céleszköz. Nagyjából olyan dolgok ezek, mint egy Suzuki Swiftet spoilerezni, de a motorhoz nem nyúlsz hozzá.. Pedig a motor a lényeg, különben nem mész sehova.
    Mondok másik példát, ami talán üti az előzőt valamelyest, de még is igazság.. az Apple olyan, mint minden más nagy amerikai márka.. Harley-Davidson.. Nem olyan, jó, mint egy japán motor, sokkal drágább fenntartani.. de az egy Harley-Davidson, aminek Harley-Davidson hangja van.. titokban arra vágyik minden valamire való motoros, aki talppal kívánja tolni a szelet. Mert az egy minőség, az egy feeling és egy életforma. Ha neked ez nem jön be, majd veszel valami mást.. De az közel sem lesz klasszikus, hanem az egy valamilyen más lesz, ami szintén neked tetszik.
  • MuchACHO79
    #59
    "Apple: fontosabb a jó termék a nyereségnél"

    Álszent duma, bődületes baromság. Ráadásul mindenkit hülyének néznek. Undorító rohadt alma.
  • M2 #58
    "Apple: fontosabb a jó termék a nyereségnél"

    Ezért csak 64 Gigás iPhone-t lehet kapni, hogy ne nyúljunk le a nagyobb memóriákért sokszoros pénzeket... ja nem
  • Ytar
    #57
    "Apple: fontosabb a jó termék a nyereségnél"

    még annyi drága szart .. a sok hülye meg veszi ..
  • narumon
    #56
    Ezt párszor már kibeszéltük. Ipadre rengeteg zenei kiegészítő szoftver létezik amit egy zenész, studiós nagyon tud értékelni. Nem úgy kell eklépzelni, hogy most akkor elejétől a végéig ipadon rakom össze a zenét (bár lehetne csak az pain in the ass) hanem, hogy - akár PCs szoftver kiegészítőjeként működik. Nézd meg a nagy PC-s zeneszerkesztőknek szinte mindegyiknek van valami kiegészítése ipad alá. Sőt elég komoly midivezérlők, studióvezérlő szoftverek is vannak rá, de akár csak síma effektprocesszorok is elérhetők tucatjával.
  • levente68
    #55
    Lol, valóban, azon jól mulattam, hogy szerinte mi a jobb...

    De kihagytam, látván, hogy fanatikus, nem akarok én ilyen vitákat már, esélytelen vagyok benne... :o)
  • levente68
    #54
    Ott a pont.

    Mindkét oldalon vannak idióták és fanatikusok.

    Ha valaki annyit mond: ez kell, mert ez tetszik és kész, az elfogadható és nem is lehet vitázni vele, sőt nem is szabad.

    Az Android rengeteg bug-gal, instabilitással indult, de messze tágabbra szabott lehetőségekkel, eleve profibb operációs rendszerként.
    Mára a szabadság és lehetőségek (melyek zömét egy átlag user messze nem is ismeri) megtartása mellett igen nagyot fejlődött stabilitásban és a bug-ok elhagyásában, úgy, hogy még ma is kicsit lag-gos valóban. De a fragmentáció ellenére is igencsak a nyakára nőtt a szipi-szupi iOS-nek...

    Az iOS annyit fejlődött, hogy azt igen gyorsan összefoglalhatja bárki (nem mondom, hogy semmit, de csekélyke az összegzett eredmény), miközben a korlátait és idiótaságait (melyek zömét persze a szektatagok nem ismernek el) nagyrészt megtartotta.
    (NEM állítom, hogy az Android közelében lenne egyáltalán a tökéletes oprendszerhez! Csak azt, hogy jóval közelebb, mint az iOS.)

    Árban is csakis azért szelídültek, mert kénytelenek voltak a konkurens kütyük miatt!

    Ha nem fejlődik ki a mai Android-os csúcskategória
    (ahova nem csak a Samsung szállít, hanem mára már olyanok is, akik eddig csak egész más területen képviseltették magukat, gondolok pl. a Huawei már meglévő, de inkább jövőbeli nagy durranásaira, de meg kell említeni a többieket is, akik bár bukdácsolva, de még reményteliek: LG, Asus, HTC stb. és persze további komoly készülékek sora veri az iPhone-t, sőt némelyik már a Samu csúcsait is, pl. Oppo Find 5, sőt más, egyelőre névtelen cégek is komoly cuccokkal érkeznek már, sőt, ha a Nokia ráborít egy hideg vizes tálat a fejére és felébred, akkor a minőségükkel visszatérő ágba evickélhetnének.)
    , akkor elképesztő árakat láthatnánk az Apple boltjaiban...

    Mára még a tablet piacon is meghökkentően jó ár/érték arányú kütyüket találunk, nem véletlen, hogy Apple is reagál már azon a téren is, pedig az ottani fölényüket még én sem kérdőjeleztem meg soha.

    Nekem, mint kvázi Power user-nek az iOS pöttyös laszti, de ezzel nem kell mindenkinek így lenni, ez tény. Ismerősöm ajándékba megkapta barátja i4-esét és kicsit eufórikus állapotba került miatta, hiszen egy filléres Android-osról költözött át rá.
    Megmosolyogtató volt, nagyon szeretem őt, mert nagyon jó ember, így csak minimális alázással hűtögettem és örülök az örömének inkább.
    Persze, már belefutott a vicces dolgokba, amik eddig nem okoztak gondot neki, de nagyon tetszik neki és rövidesen belemerül a középszerűségbe, ahol a kompromisszumkészség nagy segítségére lesz. ;o)



    Értelemszerűen a kis igényeket táplálók

    - ha azon kevés igény közt csak kis számban lesz iOS szisztémától idegen dolog, ráadásul pl. Tasker szintű, meg további, sajnálatos módon csak az Android által biztosított lehetőségekkel elérhető dolgokról nem is hallottak még -

    kitűnően tudják élvezni azt a keveset, amit nyújt (de azt szinte jól) az iOS, ebben nincs vita és gond sincs azzal, hogy sokuknak nem is kell olyasmi, amikről beszélek, de a cikkhez és Tim pucu újabb hazugságához én is csak annyit tudok hozzászólni: bla-bla-blabla-baaa
  • Fehercsoki
    #53
    Ha már ipadet hasonlítgatod az androidos tabletekhez, akkor legalább egy hasonló áru tablethez hasonlítsd... Egyébként meg ja ha DJ vagy akkor elégedett lehetsz azzal amit kaptál, de egy DJt messze nem neveznék zenésznek. Nézd meg esetleg hogy PC-re milyen szoftverek vannak...
  • skinnyman
    #52
    +1
  • fecg21
    #51
    "fontosabb a jó termék a nyereségnél"

    Eközben-vagyis ezután pedig a részvényesek heti megbeszélésén:

    captain epül Cook:
    Igen, igen...pénz, csak a pénz-első a nyereség. Növekvő pályára állunk, érzem. Hamarosan munkába állítjuk a legújabb szitanyomónkat is, mindenre alma logót nyomunk bazmeg, mindenre, csak úgy jön majd a zsozsó szarásig. A sok idióta meg sorba álla termékeinkért, már kineveltük az epül tehéncsordát-csak fejni kel őket, kérem tisztelettel-megcsináltuk. yes....yes......yeahhh !!!
  • csimmasz
    #50
    Amug meg csak az ostobak vagy az önámítók hiszik, hogy van tökéletes rendszer, az öszinte, egyszerű user inkabb csak eltudja viselni a kompromisszumot, vagy a számára a tökéleteshez legközelebb állót választja.
    A gond a divatmajmokkal, hogy nem azert vesz alma vagy droidot mert az neki a legmegfelelőbb, hanem mer akkor épp az a menő.
    Ez ruhazatnal is megvan, aki latottmar a legutolso divat szerint de rosszul öltözött embert az tudja miről beszélek.
    A márkát felismeri a szerencsetlen mert mindenk arról beszél de lövése sincs hozzá.

  • ugh
    #49
    Most nem az apple-t vedem.
    Az s3 lehet jobb vas, de egy rotacioskapa oprendszer megy rajta.
    Szal osszessegeben hulladvany mint az osszes tobbi hugydroid.
    Es hiba a jo vas ha egy fika ami meghajtja.
    Akkor mar inkabb legyen fatengelyesebb, de jo os-sel.
    Csakhogy az a "fatengely" meg tularazott.
    Szal konkluzio:
    Szemetre az osszessel.
  • csimmasz
    #48
    Igen ez a Te környezeted, de nem az egesz vilag.
    Amugy a fanbolyok mindig irritaloak akarhonnan is jönnek, Android, iOs, wp,akármi.
    Az hogy most az s sorozat is divat lett azt jelenti hogy az idiotak mostmar nem csak iPhone ban godolkoznak hanem a Samsung ban is, viszont Samsung életérzésről én még nem hallottam de alma fronton igen.
  • ugh
    #47
    Apple: fontosabb a jó termék a nyereségnél
    Ezt pont az appletol hallani.
    Rohognek egy hangosat ha lehet.
  • Laza
    #46
    "fontosabb a jó termék a nyereségnél"

    Akkor mégis azt a 'jó' terméket miért úgy alakítják ki, hogy a maximális nyereséget sajtolják ki belőle? Kezdve a zárt rendszerével.
    Na meg az árrés, amivel dolgoznak, az sem pite :)
  • narumon
    #45
    húúú mit fogsz ezért kapni!!! :)

    [by the way: amire te gondoltál az android-FAN és nem android-fun. Az utóbbi ugyanis mókát jelent az első meg rajongót!]
  • Tufu
    #44
    NEM utálom az androidot, kifejezetten szeretem azt is.. használok is telefont, ami androidos.. jó. Működik, megy..
    Háborgásokat rühellem, amiket állandóan lehisztiznek..
    ennyit erről.
  • Tufu
    #43
    Bocsánat.. fogtatok ti már Apple terméket, használtátok már huzamosabb ideig? :D
    Nekem jócskán több IQ-m van, mint 80. Régen én is szidtam ez Apple-t a stratégiái és perei miatt.. de a termékeket nem lehet szidni.
    1. Az iPhone készülékek élettartama minimum 4 év (lásd 3G, 3GS, mai napig működnek, és a barátaim, akiknek van, eszük ágába sincs rendszert/márkát változtatni)
    2. Mondj még 1 rendszert ami gördülékenyebb az iOS-nél, ami pedig azért van, mert csak néhány eszközre gyártják le a szoftot. Zenészként meg egyszerűen kifejezetten elégedett vagyok azokkal az alkalmazásokkal, amiket nekünk írtak.. Sőt.. nem hittem volna, hogy a kis iPad 4-emmel egyszer több dolgot meg tudok csinálni mint számítógépen és ezt még ráadásul könnyebben is. Nézzük csak.. jaaaa.. Androidnak ehhez semmi köze nincs, halvány lövésük sincs, hogy milyen réteget kell még kielégíteni az átlag user mellett..
    KIMONDOM: AZ ANDROID SOKKAL DIVATOSABB AKAR LENNI MINDEN TÉREN, MINT AZ APPLE.. Azt hiszitek, hogy az androidot használó egyének IQ-ja olyan magas? Gyerekek, az emberek 80% nem tudja, hogy milyen rendszer fut a telefonján, amikor megkérdezed tőle, hogy milyen vas van alatta, akkor ennyi a válasz: "Mit tudjam én?"
    Szóval nem kellene elvárni senkitől, hogy geek legyen, ha nem akar az lenni.. Az apple drága (nem úgy drága, hogy megfizetetlen, hanem csak nincs olcsó termékük), jó és használható, megszokás kérdése. Sokkal nagyobb problémáim voltak androidon, mint most..
    A legtöbb android fun-nak állandóan jár a szája.. Egy mobil eszköznek gyorsnak kell lennie, szép kijelzővel, gördülékeny legyen, strapabíró legyen.. egy szóval használható.. Köszi.. az Apple ezt jobban megcsinálta, mint bárki más. Jaaaaaa, aksi.. itt egy iPad 4.. 10 órán át nyüstölheted töltés nélkül.. napi facebookkal, 3-4-5 napig is kihúzza.. volt androidos táblám.. köszönöm szépen, nem kell több.. már csak az üzemidőket nézve is.. tisztelet a kivételnek.
    3. Az összes stúdióban (fénykép, zenei stb.) mind-mind apple termékeket használnak. Amik tartósak, erősek amennyire kell és rugalmas szoftverekkel van ellátva.
    Gyengébb a vas alatta? És? hol érdekel bárkit is? Ha a rendszer jobban kihasználja, akkor nem érdekel, hogy hány mag van a gépembe.
  • cateran
    #42
    "Ezek mind filléres szarok, filléres alkatrészekből, nagy profittal eladott tömegtermékek - nulla státusz."

    +1 Teljesen igaz az Appletol kezdve a HTC-n at a Samsungig bezarolag.
  • narumon
    #41
    Én már ezt is leírtam párszor, hogy az én környezetemben ez valahogy fordítva van. Nálam azoknak az ismerősöknek van leginkább android akiknek fingjuk sincs az egészről, sem az oprendszerről sem a lehetőségekről - csak ezt adták neki "ócsón" a tmobilenál. Sőt olyan is van aki pl azért vett Samsung Galaxy S4-et "mert én nem leszek tömegember aki iphoneal vagizik" - helyette Samsungos tömegember lett csak ez nem biztos, hogy eljutott az agyáig.
  • narumon
    #40
    Hát peersze. Nesze itt egy keksz, mostmár menj aludni...
  • M2 #39
    Én csak azt nem értem, hogy aki szerint az iPhone státuszszimbólum, az tényleg olyan környezetben él, ahol ez igaz? Hát még egy hajléktalan is össze tud kapargatni egyre...

    Ezek mind filléres szarok, filléres alkatrészekből, nagy profittal eladott tömegtermékek - nulla státusz.
  • csimmasz
    #38
    Szerintem sokaknak nem kimondottan az almas keszulékekkel van a bajuk, hanem a körülötte kialakult hitvilaggal.
    Az egyik oldalon a valoban ostoba apple felhasznalói réteg akik kissebbségben vannak, és azt hiszik, hogy egy termék megvásárlásával rögtön valami elithez tartoznak és rögtön lenézik a többi nem apple termekkel birot.
    Tapasztalat, hogy főleg olyanok akiknek fingjuk sincs mit is tud vagy mit nem az iPhone megmondjak a frankot hogy az alegjobb es mindenki hülye mert nem azt vesz, egy keresztkerdesre, hogy bővebben a valasz nem egy felsorolas, hogy milyen technikai adatok vagy egyeb miatt jobb hanem mert csak meg ezt mindenki tudja, stb, mint a templomban ott iskinyilatkoztatnak.
    Nyilvan a többségük normalis ember aki egy hasznalati ezkozt vett de azok ritkan fikazzak a mondjuk Androidos vagy wp s usereket.
  • bdzsana
    #37
    Üssétek szét egymást nyugottan :D Az eszetekbe se jusson, hogy IOS-nek is van előnye és hátránya is:D. Mivel mind2 széles körben elterjedt sz*r egyik sem nagyon lehet. Kinek ez jön be kinek az:)
    Nah de ezért ne hagyjátok abba a fightot:D
  • M2 #36
    "Megint megy az óvoda.."

    Nem is tudom hogy van ez, a nyári szünettel beköszöntött a csönd, most meg hirtelen előkerülnek - fene se érti... :-)
  • Ferrer
    #35
    Az alkalmazások minősége csillagrenddel jobb. Elég volt? Köszönjük.
  • fergusonpapa
    #34
    Megint megy az óvoda..

    Egyébként azt nem értem mi köze egy telefonnak az IQ hányadosához :) Átmegyek leszidom a szomszédot hogy mi az hogy kék szőnyege van biztos analfabéta hiszen a vörös a jó.

    Meg mi ez az árral dobálozás.. ahhoz képest hogy túlárazásról beszélünk mégis sokan s4-el szaladgálnak a megjelenés után 1 héttel. Ami persze drágább az ájfonnál Csórrrrró a Magyar..

    Az pedig végkép egy baromság hogy mert valaki sorba áll 1 termékért : leszarom, kiragadnak egy igen szűk réteteget és ezzel basztatnak mindenkit. Nincs fogás gyerekek?

    Beszéljünk inkább arról hogy addig jó az android amíg nem használod 1 hétig.. aztán rosszabb mint csiga a bordásfalon :D Hja hogy azt nem lehet? Hiszen egy 20.000 ft os telefon jobb mint az iphone de nem jobb mint a galaxy 86 :D

    Hozzá teszem én leszarom ki mit használ, ami kel azt használja, engem kurvára zavar hogy más álltalánositva leszól mindenkit mert neki épp másik logós telefonja van, pedig aztán másik oldalt is van fogás a táboron ;)

    Komolyan ilyenkor én gondolkozom el hogy egyesek hogy jutottak el idáig? Túlélési esélyük nem több egy molylepkénél.