37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
lammaer #13298 Tippelek: warframe.com? :) -
cpthungarian #13297 Mijaza Warframe?
-
Ry0K3N #13296 Majd csak észbe kapnak. Gazsinnak nincs olyan nagy felhasználói bázisuk hogy megengedhessék maguknak a folyamatos hibázást. Aztán majd ha nem lesz lóvé majdcsak elkezdenek hallgatni a felhasználókra. Meg lehet nézni a warframet. Folyamatos kommunikáció van palyerek és devek között és ez iszonyat meglátszik mind a fejlesztésen és a növekvő népszerűségen. Így indult warthunder is. Volt hogy TS-en fel lehetett tenni a kérdéseket a deveknek amire válaszoltak is és ez 2 óra helyett tartott hajnali 1 ig. Most hol vannak ezek? Az offi modik is tele vannak gyökerekkel. -
http://devblog.warthunder.com/2014/07/28/in-development-flakpanzerkampfwagen-iv-kugelblitz/?hl=en -
Susarc #13294 -
cpthungarian #13293 Nekem is volt vagy 30k csatám, amíg abba nem hagytam valamikor tavaly.
ESL, CW meg minden amit csak lehetett, kipróbáltam és talán nem teljesen sikertelenül. :)
WoT-ban igazából két dologra untam rá.
A csapattársakra és arra, hogy iszonyat lassan fejlődött a játék (minden patchben x db tank nekem nem számít).
Na meg persze az is ott volt, hogy azért pár év alatt az ember bele tud unni minden játékba.
Igazából én nem akarom szidni, mert lekötött évekig.
Maradjunk annyiban, hogy mindkét játéknak megvan a maga célközönsége.
Nekem most a GF szimpatikusabb, csak itt is ez a töketlenkedés megy, mint a másik oldalon. -
CBT-ben sokkal jobb volt mint most. De az is nagyon fair most hogy Panther vs IS-2 1944 , persze olyan nincs hogy JagdTiger,Tigris II vs T34/85 mert akkor véletlen elkezdene sírni a sok kis kommunista hogy mi ez ilyen nem lehet! Ha meg lenne akkor meg T34/85 egylövésezné elölről a JagdTiger mert "megsérült a legénység" vagy mert a "lőszer rekesz felrobbant". -
Szpecnyaz #13291 Mondjuk én még a ruszki bétában kezdtem a WoT karrieremet, mostanra már én is ráuntam, most nyáron hanyagolom is. Kár h így elkúrták a WT-t (v hátha kijavítják), kellemes alternatíva lett volna. -
cpthungarian #13290 Akármilyen szar most a játék, én már akkor sem tudok WoT-ozni.
Pár hete mentem egy kört, az első dolog ami szemet szúrt, hogy milyen ocsmány a WT:GF-hez képest minden (tankok, környezet).
Második dolog az volt, hogy kiálltam Himmelsdorfon az utca végére és vártam, hogy előbukkanjon valaki, akit majd jól pofán lövök.
Hirtelen 3 lövést kaptam a semmiből, először nem értettem, hogy mi történt.
Aztán leesett: hát itt van spot rendszer! Kösz, inkább nem játszok semmivel... :) -
Szpecnyaz #13289 Pedig mindenki h odáig volt h jön a WT és a Wot lehúzhatja a rolót :D. V minimum verni fogja. Csak páran voltunk akik nem igazán hittek ebben, meg am is szeretem ha a végén nekem lesz igazam :P. -
Nem hittem hogy így el lesz szarva a WT GF... De legalább a kommunista tankok bármire képesek! Na vissza wothoz ennél még az is élvezhetőbb. -
Szpecnyaz #13287 Gyorsabban feladtam nálad, meglepő :D. -
lammaer #13286 áh, én már kiszálltam a mókuskerékből (mindkettőből), csak titeket boldogítlak kicsit.
Esetleg majd akkor ha nem lesznek repcsik meg több lesz a content. Vagy ha netán előbb lesznek meg a hajós résszel mint a WG. -
Dagohun74 #13285 Lehet hogy 15mm a páncélja de 1000 méteren 96mm üt át az agyú szóval lazán kinyírja a panthert és jó esettben a király tigrist is.Szóval lesz sírás. -
Dagohun74 #13284 Majd a T5-ös amcsi gépekre. Addig meg péssönsz ifju padavan.
-
lammaer #13283 És akkor mégis mire lőjenek az orosz T5 gépek? :)
jelenleg 3 alternatíva van:
- nincs T5 (de akkor egyik oldalon se)
- van német T5, de scifi tankokkal.
- van történelmi T5, ahol ugye a németek az import cuccokat kapták az anyabirodalomtól.
Szted tényleg a 3. választás a legszánalmasabb? -
azért szánalmas, mert azok nem német gépek és ha van eleve külön nemzet ahol ott vannak pont ugyan azok, hát minek envezzem ezt a német oldalra is berakva?
Szánalmasnak.
Erre lehetett volna egy egyszerű megoldás, hogy nem raknak t5-re gépet a németektől, minek?
Ha eleve annyira gyengék oda, hogy csak úgy lehet kibalanszírozni azokat akik azzal szenvednek, hogy kapnak egy cvopy gépet akkor eleve a játék rendszere egy totál bullshit.
Ez a fejlesztők sara, hogy szarul rakják össze a balanszírozást. -
cpthungarian #13281 Egész komoly 15mm páncélzattal rendelkezik, ami nem hiszem, hogy túl nagy gondot fog okozni akármelyik gépnek is.
Mielőtt nagyon elfajulna a sírás a ZSU-57-2 miatt... -
bgabor #13280 Szánalmas? Nem értelek téged. Ha nem érted a helyzetet, akkor csekkold le a wikipedián Németország történetét hogy mi lett vele a nácik bukása után. Rögtön érteni fogod hogy hogyan kerülnek a képbe az amerikai és a szovjet gépek.
Azt is elég könnyű belátni hogy a németeknek adni kellett alamit tier5-re, lévén hogy a játék időkerete 1953-ig tart, miközben a harmadik birodalom 1945ben megszűnt létezni. A tankos résznél ez nem annyira kirívó, mert voltak tier5-be rakható tankjaik (még ha csak a tervezőasztalon is), a repülősnél viszont nyilvánvaló volt hogy egyik náci(korszakbeli) gépet se lehet a koreai háborús jetek ellen küldeni. (sír is most mindenki, teljes joggal, hogy gyakran összekerül a 262 és a Komet a csatában a Sabrekkal és MiG-15ökkel) -
Droughert #13279 T5-ben játékos sincs elég, inkább tegyék rendbe azt amit eddig kiadtak, a folyamatban lévő javításokról szóló híreknek jobban örülnék, az meg még jobb lenne, hogy ha nem maguk felé hajlana a kezük, és némi balanszot csempésznének a játékukba. Első körben meg lehetne próbálni, hogy az orosz technika ne legyen évekkel későbbi fejlesztés a német vasakhoz képet... -
beleolvastam a fórum posztba és elsőre feltűnt mekkora egy féreg mod/aadmin brigád van ott, de találtam egy jó kis szarkasztikus választ.
also can the germans have atleast a maus for the sake of balance?
rusians don't have a good anti aircraft vehicle= go out the time line for sake of balance
germans get clubbed tier V= no xxxx given.. 'maus is unpenable from the front, argument while the is4m is unpenable for the germans from the front (when fixed ofcourse'
Tényleg vicc egyébként.
Ok német technika szar,járműveik meg harcteljesítménybe messze alulúlják a szövetségeseikét, de legalábbis a szovjetet mindenképp, de akkor minek kell összeereszteni őket?
Ha már arról van szó hogy a háború végi német technika eleve erősen hiányos volt tervezés tekintetébe, mégis ezek vannak t5-be összeresztve a hidegháborús csúcstechnológiákkal.
Menjenek csak maximum t3-ig, annál jobb gépük úgy sincs. -
csak azt nem értem ki a halál akar német ág címszó alatt amerikai meg orosz masinákkal játszani.
a repülés résznél is szánalmas hogy amerikai,szovjet copyk vannak mint elérhető top járművek. -
Dagohun74 #13276 Nem hinném hogy megkapják.A németeknek ott lesz tier 5-be a coelian. És kész. Nem szabad erősíteni a németeket valószínűleg még a coelian is csak vaklőszerrel lesz felszerelve alapállapotban. -
bgabor #13275 Naná hogy Tier 5, hidegháborús csöves önjáró légelhárító tüzérség T-54 módosított alvázon.
Erősen valószínűnek tartom hogy a repülős rész mintájára a németek Tier 5-be megkapják majd az amerikai Dustert.
Nem jó beismerni, de annó az 50-es évek környékén az szovjetek tényleg világszínvonalú fegyvereket készítették (más kérdés hogy ezeknek sok berendezését lopták vagy lemásolták a nyugatól). Ez a ZSU-57 talán a legjobb SPAAG volt az 50-es években a világon, ahogy a T-54 is az 50-es évek legjobb tankja volt. És ugye a levegőben sem kellett szégyenkezniük a MiG-15/17/19 trió miatt. A 60-as években a Mi-24 Hind és a BMP-1 volt még hasonlóan nagy dobás. Lemaradni az elektronika durva fejlődésével kezdtek a 70-es években, és ez sokat romlott a szovjetúnió összeomlása után. 2000 után kezdett javulni a helyzet, de a fegyvereik a mai napig nem teljesen versenyképesek a nyugati technikához képest, illetve a modern felszerelések száma nagyon kevés még. Nemhogy az amerikaihoz, de az EUs brit-német-francia trióhoz képest is. -
Angelus1991ster #13274 Persze hogy prémium lesz. -
Susarc #13273 LOL B+ :D -
Nagyon meg sem lepődnék, ha az ilyen csoda fegyverek közül, az erősebbek, játszhatóbbak, pontosabbak, stb., egészen véletlenül premium járművek lennének, mire elérhetővé válnak. -
Dagohun74 #13271 Ezzel még a panthereket is szarrá lövik majd.....
-
vajakos21 #13271 BR: 5...csak a fair play miatt -
twi452 #13270 SU-57-2 devblog
uhuu azért ez se pite :$
2x57 mm lézerágyú :)
-
Susarc #13269 -
Lokker #13268 fúú, ezzel a Zis-30 tankkal eret lehetne vágni, akkora egy trágyaszóró. Jókat lehet vele lőni de menni vele meg a célzás, hát... Megállástól számítva még 3-4 sec mire lehet vele lőni de akkor odadurrant. Meg olyan érzést kelt ezzel a himbálózással mintha mindjárt felborulna. -
Droughert #13267 Tegnap este ezzel a parádés vereséggel meglett a Jagdtiger, német ág kifullozva :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Lokker #13266 Pz3M, Kárpátok, C pont védése, 12 kill egyedül (player). Nem mind ott volt mert még szemezgettem onnan B-ről és A-ról is. Fönt kezdtünk és a kedves társaim a hegyen campeltek sikertelenül. 4k+ score utánam lévő 1200. Kiszedtem az A pont teljes védelmét és még úgyis képtelenek voltak befoglalni. Kezd WoT érzésem lenni hogy ezek a foglalósdi dolgok túl bonyolultak árkádra. -
Ezt mikor teszik be a játékba? :D -
twi452 #13264 aranyos :)
Flakpanzer V “Coelian” devblog
-
Stefan99 #13263 átmeneti megoldásként lehetne korlátozni a maximális bombaméretet 250 kg-ra. már ez is sokat javítana a helyzeten,amíg nem találnak ki valami okosat... -
Droughert #13262 Az a baj, hogy több sebből vérzik a dolog, ott vannak a repülők, amik gyakran azelőtt lebombáznak, hogy egyetlen lövést leadnál, vagy ellenséget látnál. Egy Ground Forcesnek hívott játékmódban ez nonszensz.. Vagy a tegnap említett T54, az valami hihetetlen ufo tank, van post erről is, jelezve van a fejlesztőknek (ha olvassák egyáltalán az ilyen postokat), hogy nem okés az a tank, srác képet is mellékelt, orosszal T5-ben 90%-os WR, némettel ugyan ennek a srácnak 9%. Kezdetektől ott a spawn probléma T4-től, németek folyamatos túlerő ellen játszanak, orosz TD-k ott még simán kétszer spawnolnak, német medium meg ritka mint a fehér holló.
De ilyen baromságokba nem is megyek bele, hogy "szimulálták" a német tankok háború végi anyag / gyártás minőségét, ezért gyengébb pl. a KT páncélzata is. Hogy a többi tanknál mi a helyzet nem tudom, de KT konkrétan említve van, de gyanítom akkor ez összes többi high tier német vasra vonatkozik. Ezt nevezem én pofátlanságnak, ezután már csak az kellene, hogy üzemanyag se legyen, mert ugye abból is hiány volt anno.. -
Stefan99 #13261 Tudom, simben nincs kijelölés, csak nem mindenki akar repkedni simben, sőt, szerintem elég kevesen, legalábbis rb-hez képest. Túl könnyű kidobni egy tankot, de erre nem az a megoldás, hogy ace AA-val telepakoljuk a pályát, amik kilőnek 2 perc után. Egy játék szórakoztasson, ne frusztráljon. -
Stefan99 #13260 Hát igen... Én egyébként szeretném hogy van tank is repülő is, azt is tudom hogy eredetileg is ez volt a terv, csak a megvalósítás nagyon nem jó jelenlegi formájában. Régi vesszőparipám, az egész kijelölős rendszert el kéne törölni úgy ahogy van. Cserébe lehetne nerfelni a brutál AI AA-t. Mert két szar dolog nem semlegesíti egymást, és lesz belőlük jó.:))