War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Ez a 2 tényezõ együtt, rohadt idegesítõ ruszki oldalon...
Pz f2 vel löttem il2-t ( ami azért vicc) Mondjuk olyan piotája volt akit af- en nem valószinü hogy leszednék.Láttam pár ismertebbet próbálkozni reppel,de szerintem ök is feladják amig nincs frb map,mert aa kegyetlen arcade mapon.
Macbook Air M1 2020
Ha a rendes "To battle" gombbal menne akkor is pont ugyanennyit kellene várni 😊
Persze hogy állnak a sorok és várakozni kell, fõleg tier3on. Pláne ennél a tré event rendszernél. Menjél oroszokkal ha ésszerû idõn belül akarsz csatába kerülni.
Ha lesz eszük gyorsan behozzák az amerikai ágat, talán az az orosszal együtt majd ellensúlyozni tudja majd a milliónyi németetjátszó tömegeket.
Addig is pedig jó lesz ha normál csata módban is engedélyezik a tankokat gyorsan, mert ez az eventes módszer mint kierült, nem megfelelõ.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
De a Tigris az mocsok egy dög. T34-57-el hátulról 3x nem bírtam átlõni, barátnõm meg ráment szembõl - oneshot. Félelmetes 😄
Ami egy picit elszomorított tegnap, hogy Kurskon végre betett egyszer Tigrissel, és 1600 méterrõl szedtem ki az ellenséges tankokat, ami jó...de 1200 méterrõl hogy ütött át engem egy T34 85 az rejtély marad nálam...makkos egy lövés lehetett, mert a Gunnernek kakukk volt és kb. vége is lett a csatámnak...
Úgy pukkantak el a T50, T28, egyéb tankok.. öröm volt nézni a füstjüket 😊)
Ahol a sima lõszer nem vált be, ott ezzel lazán lehetett alázni.
a legénységpontokat a legénység slotra kapod
mindegy, hogy repülõvel vagy tankkal szerezted õket az, hogy te a sloton belül a repülõs legénységre vagy a tankosra költöd az már a te választásod 😊
Az a céljuk, hogy OBT induláskor mindenki tiszta lappal kezdjen, beleértve az el nem költött felhalmozott skill pontokat is.
Tankos skillpontokat és repcsis skillpontokat amúgyis külön kezeli.
De az angol Matildád azért érdekes mert kivétel. Az angolok a teljes kaliberû páncéltörõ lövedékeikben se használtak töltetet, úgy tudom egyikben se. De például az amerikai 120 mm M358 lövedékben (típusát tekintve APBC-T lövedék és az M103 nehéz harckocsiban lévõ 120 mm M58 löveg és ennek a variánsai használták) sincs töltet.
Az olyan típusoknál amelyeknek a nevében szerepel valahol a HE azokban nyilván van. Ez a jelölés többnyire a nagyobb mennyiségû robbanó töltetetre vonatkozik.
Engem már az RB-n is zavarnak a target markerek. Megszoktam már, hogy nem látják, hogy ha egy fa mögött megyek keresztbe.
Van pl. a commander-nél olyan, hogy leadership, amirõl azt írja a buborék, hogy a crew tulajdonságaira van hatással, de semmi többet.
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Az APHE az ami robban is belül.
60-80mm -es átütéssel nekem se menne a Tigrincs... <#zavart1>#zavart1>
Innentõl pedig nem egy tudás alapú játékról beszélünk, hanem egy grindfestrõl. (szándékosan sarkítok, hogy te is megértsed <#mf1>#mf1> )
A kedvencem, az, amikor kilövik a legénységet, akkora kamu random, makk az egész, vicc.
Nem azt akarom mondani, hogy teljesen véletlen minden, számít a skill is, de sokkal kevésbé, mint repülõsbe, SÕT, sokkal kevésbé, mint WOTba.
OP tank pedig mindenhol van, csak jelenleg a németeknél 10x annyi, mint a ruszkiknál. <#merges3>#merges3>

Amúgy most hogy javult az MM kezd megváltozni a szovjet tankok OPság dolog nálam 😄. Kis tierben még mindig hihetetlen a T50, de pl a németeknél a PZIII M egy hasonlóan OP kis szerkezet. Komolyan mondom az az 5cm úgy pirít mint semmi más...brutális töltési sebesség, viszonylag jó páncélzat fõleg ha jól el van forgatva, nem teljesen jó sebesség de elég.
Ezek után ma beszereztem a Tigrincset, jól beforgatva nincs ellenfele, kivéve ha megtaláljátok az ammorackjét, amit kurva könnyû megtalálni...és ha szembe áll veled nem kell beszarni, simán kilõhetõ úgy is. A Panthert meg úgy kell lõni szembõl mint a KV1et vagy a szovjet tankok nagy többségét, test és torony között. Mindemellett a pályákat is érdemes betanulni, fõleg azért mert egyelõre nem jönnek újak és a nagy vasak hátrányban vannak ilyen kis távolságban.