War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd beáll ez, nem kell félni. A zárt szerven teljesen korrekt volt az MM. de azért így se lehetetlen játszani, az elõbb T-26-tal kilõttem egy PzIII?-et és egy StugIIIF-et, virult is a fejem. 😄 Aztán egy PzIVF2 oneshootolt. 😄

ÉS persze szigorúan csak RB, néha egy kis simulator.

Egyébként most az árak/jutalmak le lettek csökkentve? Vagy csak én vagyok ennyire béna, hogy ilyen keveset szerzek csak? 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Nektek ment amúgy ma este a szakaszozás? Nekünk nem engedte.

RB-ben. Amíg csak ilyen eventben lehet bemenni a matchmaker ilyen lesz. Szerintem hamarosan megcsinálják hogy normál "Battle" gombra kattintással lehessen tankos csatába kerülni, akkor sokat fog javulni a helyzet.

Nem mindegy na, hogy 30 vagy 3000 várakozó játékosból kell a matchmakernek összeraknia a csapatot. Amúgy én azt figyeltem hogy érdemes a tank mellé a többi slotba reserve gépeket és tankokat berakni, mert szerintem Arcade módban nézi hogy mik vannak berakva.

Haveromat is nagytierû csatába dobta Arcadeban. Kérdeztem mi van berakva a BT-7 mellé a többi slotba. Mondta hogy MiG-15. Jaaa!

3 napja még az OP T34-ekért sírt mindenki 😊

Aztán mindenkinek meglettek a német nagyvasak.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Asszonypajti nekiállt henteskedni 😄

Zuhanó repülőn soha nincs ateista..

Hát ez az MM egy fos. su76 vs. tiger + Jagdpanzer spam. Ehhez jön, hogy alapból szopás a ruszki, mint állat. Az volt a tervem, hogy kipróbálom a t54-et, úgy, hogy végighúzom a t34 sorát. Hát vicc. Tudom, hogy még nagyon béta, de jobban fel tud ba***ni, mint a WOT, ami nem kis "elismerés".

De, hogy értelme is legyen a hsz-nek: Ki miben játszik? AB/RB/SB?
Hát ez az MM azért nem kicsit szopás. Nagy élmény a stock T-26-tal lövöldözni a SutgIIIF meg PzIvF2 hordákat 😄 A Pz2-t ki se próbáltam, azzal még jobb lehet az élmény.
Ja, és csak nekem tûnik úgy, hogy most jobban fut a játék mint a nightlyn? Majdnem 10-zel több FPS-em van most.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Kösz srácok! Az 1,2,3,... próbáltam, de arra nem változott semmi. Az action cuccal megy.
Hmmm, én most egy géprestartot tartottam, és megoldotta, remélem nem jön vissza 😄

Nálam most kubanon tûnt el a föld 😊
múltkor úgy sikerült megoldani h a launcher-ben állítottam egy default medium beállítást aztán elõjött a következõ meccsekre most még nem tudtam letesztelni újra 😊
de a legjobb ha megnézed a controls-ban a misc fül alatt mire vannak rakva az "action #" gombok aztán beállítod ha nem tetszik 😊
Gilb3rto
1,2,3,5,7 a betük felett nem a numerikus billen.!

1,2,3 a lõszer
5 Artillery
7 Repair

Macbook Air M1 2020

Hmm, nekem is elõjött ez a dzsungeles móka. Azt nem értem hogy délután még rendesen bejött, most estére már nekem is átlátszó a föld :/

majd összerakják egyszer aztán jó lesz 😊
addig meg van más 😛
hol elõkerül, hol eltûnik. Sajna ez van.
engem beengedett most 40k a játékosszám 😊
igaz tankos event nincs a listán pedig most lenne kedvem meg idõm 😊
Nem. Megint buzul. 😞
Sherman0070
A tavasznak mikor is lesz vége? 😄 Ez már jelent valamit ha ilyen sokat "tesztelhetünk" 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sherman0070
Csak nállam fagyott be a szeró?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Muszáj feltennem egy nagyon noob kérdést. Melyik gombbal, vagy gombokkal váltok a lõszertípusok között?
Gilb3rto
zsííír

Macbook Air M1 2020

Nagyon jó összefoglaló! Köszi szépen!

lassan tényleg rá merészelhetik mondani a GF-re, hogy Soon(TM) 😊
Király 😊

Kibõvítették a tank event idõpontokat!
link
Felejtsd el az Acade módot. Próbáld a Realisticet, és egybõl minden stimmelni fog, meglátod. 😄
Semmi átütési marker, semmi 'hová fog esni a lõszer' jelölõ.
Simulatorban pedig még hardcoreabb, ott se külsõ nézet, se semmilyen marker nincs egyáltalán, oda sasszem kell.

Próbáld meg akkor steam nélkül. Ha az RB/SB mód érdekel, akkor megtalálod a számításodat 😊

Terawatt
Idõpontokkal tisztában vagyok, és jól is váltottam át , plusz mentek is a csaták, de nem nekem, pedig account oldalon is ott van, hogy tank cbt-re van jogosultságom. Majd ma megint kipróbálom. Chatet néztem akkor és másnak is volt ilyen gondja.

Várom már. Fõleg a realisztikus mode érdekel, mert WoTban moddal/itt arcade módban is elég zavaró, hogy jelzi, hogy hol tudod átütni, ami eléggé fapadossá teszi az egészet.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Gilb3rto
Kérjük vegyétek figyelembe, hogy:

A kifejlesztett tank, modul, legénység... törölve lesz a nyílt béta megjelenését követõen. Azaz a Nyílt bétába nem lehet átvinni semmit!

Tank javítása Silver Lion-ért - Nincs visszatérítés
Tank vásárlás Silver Lion-ért - Automatikus visszatérítés
Tank modul vásárlás Silver Lion-ért - Automatikus visszatérítés
Tankkal szerzett Silver Lions-t továbbra is jóváírják a játékosnak
Tank modult nem lehet Golden Eagle-el kiváltani
Tank festést és matricát nem lehet Golden Eagle-ért vásárolni
Tank legénység képzése Golden Eagle-ért - Nincs visszatérítés
Nem lehet Golden Eagle-el RP-t váltani (tankoknál)
Prémium jármûvek sem vásárolhatók Golden Eagle-ért.

Macbook Air M1 2020

Gilb3rto
A Tank csaták a fõ szerveren, az "Events" menüben, 2:01-tõl 6:00-ig (0:01-4:00 GMT) és 18:00-tól 22:00-ig (16:00-20:00 GMT) játszhatóak, minden nap.

Macbook Air M1 2020

Toby0501
90%-kal le van csökkentve minden, épp azért, hogy az ilyen "költekezések" ne legyenek észrevehetõek.

Hja, még annyira hagy lábatlankodjak itt: A live szerón fizetni kell a tankokért? És miután jön a wipe, akkor visszakapjuk értük a pénzt? Csak hogy feleslegesen ne költsek liont.

Terawatt
Nightly vagy a rendes (teszem azt steames kliensel) van a tankos event? Plusz ha felteszem a nightly-t akkor eventen kívül is tudom tolni arcadeben? Sikerült szereznem kulcsot a CBT-re és egyik nap amikor próbáltam nem volt steamessel event a megadott idõben, miközben klánból (régebbi motorosok a játékban) meg többen is tolták.

lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram

Aham.

Ez magyarországi idõ ugye?

Este 6-tól 10-ig, meg hajnal 2-tõl 6-ig.

A live szerveren mikortól lehet tankozni? Mert én bármelyik eventre nyomok rá, nem enged tankot vinni :/

a.carkey
Off(?):

😄

A medve nem játék.

Köszönöm a válaszokat, akkor nálam lesz a hiba.
Igen, a Nightly szerveren is tudsz játszani, ha majd menni fog. De szerintem a mindennapos Live szerveres Eventen tolja már mindenki.

Gilb3rto
Ma is leszek kicsit de csak 6-tól 7ig holnap meg egész este, szóval akkor ma 6 elõtt 5 perccel legyél akkor TS-en ha meggyógyultál már😊<#banplz>

Macbook Air M1 2020

Ha a hétvégi akcióban szereztem a lehetõséget a live eventes teszthez, akkor tudok a másik, csak tankos szerverekhez is csatlakozni?
Toby0501
Ma is fog menni a szerver, miért pont kedden akarsz aprítani? 😊

Gilb3rto
Tegnap csak a squadok voltak kikapcsolva amúgy ment a rendes szeró voltam fenn, fagyást nem tapasztaltam😊 Végre megvan a a Pz IV.G! Kedden ismét mehetünk aprítani! Jó hír tegnap SB-ben full teltház volt 20-30mp és bedobott csatába😊

Macbook Air M1 2020

Toby0501
Itt külön van szedve a váltó és a motor és, ha a váltó sérül, akkor azt is írja/jelzi, hogy az döglött be. Persze lehet, hogy nem figyelte, csak az tûnt fel neki, hogy se elõre, se hátra. 😊

Béta kulcs hiányában én jelenleg még nem játszottam vele, és nem is tudom mi a mechanikája, de arra gondoltál már, hogy a lövedék átmegy a tankon, és így sebzi a motort? Esetleg arra, hogy elõl van a váltó berendezés és azért kampec? Wotban így szokott lenni legalábbis.
Azért ma már elég jól ment. Az elsõ Arcade-os tankozásom eredménye 7kill 0 death 😄 Így már jobb volt Stug III A-val, de még mindig, ha eltalálják a frontpáncélt meg döglik a motorom.
Lehet csak az volt a baj, hogy egybõl RB-be nyomtam és az úgy nem volt buli.

Nem volt ilyen problémám pedig ma játszottam sokat.
Másnak is elkezdett fagyogatni a kliens?
Köszönöm.
Mégis van tank event