37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Droughert
    Ha valaki még nem hallotta volna "Dear players!
    This weekend, from July 25th 20:00 (GMT) until July 28th 16:00 (GMT) combined arms battles will not be available in simulator battles. Players will be able to play in tank only and aircraft only battles in simulator battle mode." Szóval a jelzett időpontban repülők nem lesznek a sb-játékmódban. Örültem volna ha ezt RB-ben is meglépik.....
  • Dewri
    Hawken...:)
  • Droughert
    Na ha valaki azt mondta, hogy a T4 szar, akkor ki kell ábrándítsam, T5-höz képest T4 fasza. T54 egy ufo abban a tierben. KT ágyúja a toronyról pattog, a testen meg adja a xy xp+credites hiteket, de semmi modul sérülés, nem pusztul bele. Szégyen de előbb egy ai T54-et nem bírtam kilőni, hátulról megküldtem, ment tovább, oldalba lőtte ment tovább, ráadásul olyan lassan fordul a KT tornya, hogy már annak örülök, ha utána tudok fordulni és lőni tudok rá. Valakinek van infoja, hogy hol kell lőni a T54-et szemből? Neten keresem, de eddig nem találtam semmit, bár eddig tapasztalatom alapján a test lesz a gyenge pontja, de azt meg rejtik mindig, KT-val meg nem fogom beflankelni, mert mire odaérek szétszedi a tankomat..
  • Droughert
    Tegnap mentem vele én is egy 7 killes kört (nem ai), nem volt bomber, két IS3-at is elpukkantottam, de vigyázni kell rá, mert nagyon lomha, nem fordul, nem szabad vele előre menni. A páncélja meg addig jó, míg nem tudják hol kell lőni, aki tudja az gyakorlatilag az első lövésre harcképtelenné teszi. Motor kilövés után ha javítod is (meg eloltod, mert égni is fog), nem fog fordulni egy helyben, ha kicsit mész előre akkor rá lehet bírni egy kis irányváltoztatásra.
  • Stefan99
    A Ferdi az tényleg nagyon király tank, ha épp nem bombázzák le.:) Ha pedig összeverődik néhány olyan ember, aki tud valamennyire játszani(nem kell opnak lenni), akkor nagyon élvezetes köröket lehet tolni tier 4-ben is még a németekkel is. Most ellenfélnél 2 squad is volt, mégis sikerült nyerni.:) Pedig nálunk elég sok tankot kidobtak a rohadt bomberek.
  • Stefan99
    A játék minden hibája ellenére továbbra is a saját játékostársak tudnak a legjobban felbosszantani. Komolyan mi értelme med tankkal campelni vmi lényegtelen helyen miközben minden bázist elveszítünk? Halál nyugalommal nézik végig ahogy elfogy a csíkunk, miközben engem az utolsó bázisunkat védve 3 irányból fog közre az ellen...
  • Lokker
    T3 végéig gond nélkül el lehet jutni, utána már csak orosszal lehet érvényesülni.
  • jocking
    Egyre inkább abba az irányba mennek, hogy aki előre akar jutni, az vegyen prémiumot, aki meg nem akar venni az rohadjon meg T1-ben.
  • Droughert
    Nekem nagyon úgy tűnik, hogy mindegy mivel lősz, T44-nek a tornyát kell lőni, mert stáliumból van és minden pattanhat róla, még Ferdivel is.
  • Stefan99
    Nem tudom t44-nél nem csesztek e el valamit a legújabb patchben, tegnap egymás után 4! lövésem pattant le, amit egy Ferdiből adtam le. És mindig máshová céloztam. De egy Ferdinek a lövése nem nagyon kéne lepattanjon sehonnan... Vagy tegnap nagyon peches napom volt, AA is szarrá lőtt folyamatosan:)
  • Trucker39
    A kérdés megválaszolása nem egyszerű. Azt mondanám, hogy az alaplőszert használd elsősorban. Az APCR lőszerek használata speciális helyzetekben ajánlott. Leegyszerűsítve a dolgot, akkor vált erre, ha olyan szögben látod az ellenfelet, hogy az alaplőszer nem üti át. Ha össze hasonlítod a három lőszertípus adatlapját, nem csak az átütés és a sebesség különbözik, hanem a lőszer tömege is.

Ehhez még hozzá kell venni a különböző típusú lőszerek miként fejtik ki a hatásukat becsapódáskor.
    Erről bővebben itt olvashatsz. Lőszertípusok
  • Lokker
    Pz3 M-el érdemes váltani majd apcr lőszerre vagy a sima is megteszi? ahogy néztem tier2-3 között rakja és ott a sima apc lőszer jól muzsikált.
  • lammaer
    Csak fogom a fejem és nem értem hogy a rossebbe vagytok ennyire rákatanva a játékra ha nap mint nap ilyen pofátlan dolgokkal szembesültök... ez nagyon durva függőség vagy mi?

Nyár van, csajok buli, fanta, de ha nagyon kocka az ember még kismilió más játékra is rákattanhat - vagy csak a tank jó és semmi más? :)
  • gstup
  • Droughert
    Pedig azt kell lőni, Pantherrel többször fogsz róla pattani, ha nem jó szögben találod el, de szemből azt kell lőnöd, az a gyenge pontja. Sokszor volt, hogy pattogtam a toronyról, semmi sérülés, mire ő betalált azonnal feket cső, vagy pukkantam, mint a szülinapi lufi.... Hozzá kell szokni, mint tudjuk minden ok, balance van, probléma nincs, a játék úgy jó ahogy van.
  • gstup
    Pipa.Semmi eredménye nem volt.Panther A-val lőttem.Torony bal-jobb,ágyúcső és a test és torony között.Ezeket lőttem végig.
  • Droughert
    Torony, telibe, azt szereti.
  • gstup
    T-44-nek mi a gyenge pontja szemből?Ha van ilyen.Bárhol lőttem(4* egymás után) target undamaged-et kaptam.Test és torony között semmit nem ért.
  • gstup
    Uhh..Flakvierling!Mikor lesz benne???Akarom!
  • Susarc
    ez szemtelenül kevés,főleg abban a Tierben
  • JethroHUN
    A pláne az, hogy az az 5 mind játékos, nem AI volt akit kilőttem. Még egy másik Tiger 2-nek volt ugye ennyi killje, de esélyünk nem volt nyerni, mert csak jöttek és jöttek a T44-ek, nem bírtunk a foglalandó terület közelébe kerülni.
  • Susarc
    :( Gaijin kezd pofátlanba átmenni.....
  • JethroHUN
    Ennyire azért ne legyen már lecsökkentve az RP jutalom... ez nevetséges. Kibaszott 807 RP. Meg 8k SL, tank javítását sem fedezi...
    Screenshot
  • AXmen
  • Caterpillar
    Apropó légvédelem...

• Droughert
    Nem tudom mi történt, az oroszok szokás szerint szarrá bombáznak, de 2x egymás után a csatatér fölé nem jutottam el német bomberrel, szarrá lőtt a légvédelem (AI)...
  • Stefan99
    Légvédelem kapott egy jelentős upgrade-et, vagy csak én vagyok peches ma? Mondjuk nem bánom a dolgot ha így történt.
  • AXmen
    Sziasztok!

• Droughert
    Q&A topic, meg lett válaszolva, le van zárva :)
  • lammaer
    És, nem trollkodta szét a plebsz azt a topikot ezekután?
  • Droughert
    Nekem be van kapcsolva az orosz meg az eu, mindegy hova rak, nem idegeskedem, tudomásul vettem, hogy némettel ritkán fogok nyerni, csata előtt beveszek pár leszarom tablettát aztán mehet a móka.
  • Susarc
    ha nem akarsz agygörcsben eltávozni OROSZ SZERVERRE NE MENJ JÁTSZANI!!!!!!!!!!
  • Susarc
    amúgy húzom a T54-et.......mocskos szar Gaijin
  • Susarc
    K Anyukájukat azt!
  • Droughert
    Van egy képem tegnapról, egy jóféle epic lose. Oroszok befoglalálták gyorsan a pontokat, szépen szedtük ki őket, de ugye van respawn, mindig van aki vissza ér. Végén már mind a három objective a miénk volt, mégis elfogyott a ticketünk. Nézzétek meg a kill arányt, 27 tankot lőttünk ki, ők 7-et. Senki nem mer foglalni, ha valaki mégis megrpóbálja azonnal kapja a bombát a nyakába.
  • Droughert
    Már jelezték többen a hivatalos fórumon, hogy gáz a sok bomber, és a német T4/T5 sem az igazi. Na itt a válasz a Gajintól az egyik ilyen postra: "All tanks are balanced accordingly to data developers have and both sides have equal chances for win. No favorite nation."
    Ezek után van értelme bármit is jelezni feléjük?
  • Stefan99
    Tegnap volt egy szerver update. Leginkább szovjet tankokkal foglalkoztak.:P
    Update 23.07.14 (Server Update)
    •Tank missions which have more than one respawn point, all points are named based on cardinal direction
    •Added missing new 152mm shells (AP and HEAT) for ML-20S cannon (SU-152 and ISU-152)
    •Fixed traverse of the ISU-152 from +5-5 to -3+7 (based on “Self-propelled artillery weapons ISU-152M and ISU-152K. part 1. Technical description page 5”)
    •Fixed doubled skins for IS-2/IS-2 type 1944.
    •Fixed (increased) rate of fire of the T-80 tank, tank with 3-man crew had same rate of fire as tank with 2-man crew (T-70). Rate of fire increased to 24 shots per minute.
    •PS4: Fixed crash in after battle debriefing screen.
    •PS4: Fixed crash while opening the player information on some of the localizations.
  • Susarc
    van egy videóm ,tegnap véletlenül bejutottunk T5-be RB ! Kubán mentünk 4 en...2db Panther 2 egy Jagdtiger meg egy Tiger 2.....kiszúrtunk egy T54-et! felváltva rálőttünk mind a 4-en.....mondom mi történt...megfordult a T54 és egyesével 9 secente 1 hitelte mindannyiunkat.....anyáztunk 1 percig és kiléptünk......
  • lammaer
    Az a randomisten akarata. Vérrel hintsd be a monitorod, akkor tán kegyeibe kerülsz és gyakrabban lesz ilyen katarktikus élményed.
  • Cobra.
    A vicc az, hogy egy későbbi meccsen meg ugyanolyan Br-ű tankból lőtt egyszerre kettő is elölről és pattogtak le a lövedékek, egy karcolást nem kaptam.