37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Szpecnyaz
    http://warthunder.com/en/news/748-Special-Summertime-madness-en
  • bgabor
    Érdemes lenne behozniuk a nyugatnémet M47 Patton-t a német medium ág végére.

Amerikai ágon úgyis bent lesz M48-ig az összes Patton, elvégre az M48is 1953ban került szolgálatba.
  • Dagohun74
    legalább meg lesz a balance.
  • Droughert
    Persze, és majd arcade-ban lövöldözzük egymás t54-ét, mert máshová nem hív be, mert nem lesz elég játékos német vassal :D
  • bgabor
    Sokkal nagyobb gond amikor a fejlesztők nemes egyszerűséggel szétbarmolnak egy repülőgépet, és az úgy marad fél-egy évig. Nekem ez német ágon kétszer esett meg az utóbbi négy hónapban. Először a Kometet húztam ki és fejlesztettem szépen fel, mire a kövi nagypeccsben nevetséges repmodellt kapott (750nél törik) és a BR-jét úgy feltolták hogy csak Koreai Jetek között megy, tehát teljesen használhatatlan. (értitek, a négymotoros bombázók elpusztítására kifejlesztett német rakétás jet egyáltalán nem találkozik négymotoros bombzókkal a Battle Rating bénázásuk miatt)

Másodjára meg a német MiG-15 Bist húztam ki, és kezdtem el szépen fejleszteni, tier2 már készen volt az upgradeknél, dacára annak hogy egy korábbi FM módosítás miatt 1vs1 fordulóharcban esélytelen volt a gép bármilyen másik jet ellen. Erre jött az új peccs két héttel ezelőtt. És azóta nem fodul a gép. De egyáltalán ám, ilyet még nem láttatok! Húzod jobbra az egeret, erre a gép orra elkezd jobbra helyett felfelé menni! Teljesen használhatatlan.

Jeleztük persze azonnal mindkét problémát. És a kedves RUtard fejlesztők természetesen leszarják, semmi sem javul. Akkor kérdem én, mégis miért húznék ki egy harmadik top jetet a játékban (nyilván sokszor prémium számlával és prémum géppel, mert top Tier5-ben másképp nem megy)? Aztért hogy holnap Félkegyelmű Szása azt is használhatatlanná tegye? Nem köszönöm.

Amúgy a legtöbb FM és DM modell változtatás olyan színvonalú, hogy én azt sem értem hogy a zártkörű teszten és a minőségellenőrzésen egyáltalán hogyan mehetett át. ("Nem tud fordulni a MiG-15Bis? Nem baj, jó lesz ez így, mehet ki publicba!", vagy "a Spitfiret nem lehet célratartani az egyik szárny világosrózsaszín sérülése után? Nem baj, jó lesz így!" )

A tankos részről nem beszélek, szerintem az sohasem működött normálisan, és fejlődni pedig nevetséges ütemben fejlődik.
    Tényleg én sem tudom hogy a készítők szándékosan akarnak kiszúrni magukkal, vagycsak ennyire hülyék/oroszok.

Őszintén szólva értetlenül állok előtte hogy egy ekkora potenciállal induló játékból hogyan sikerült a jelenlegi állapotot kihozniuk. Olyan mintha a Gaijinnál a programozókon és a grafikusokon kívül senki se értene a munkájához egy fikarcnyit sem.
  • Jeffjohnson
    Én sem értettem ezt a koncepciót. Mit akartak ellensúlyozni? Annyit kellett volna csak csinálni, hogy a Me-262 nem megy a nagyobb sugarasok ellen. Nincs még World war mód szóval nem is értem miért kellett így balance-olni a dolgokat. Amit az Aradoval csináltak az is egy vicc.
  • Susarc
    gyerekek mindenki csapja ki a T54-et és menjünk élménygamingre :D :D
  • Dagohun74
    Én a repülésről nem sokat tudok mondani mert béna vagyok hozzá. De az azért feltűnt a kimaxolt német lövészek nem szednek le senkit, ellenben a brit lövészek elég rendesen küldik. Beaufighter vs HE-111 h16.
  • Glo
    Azért jönnek még a finomságok oda is, de átmenetileg ellensúlyozni kellett a szövetséges gépek fölényét.
  • Pluskast
    Én már azt is abba hagytam, pedig ott német, ruszki és amcsi ki van húzva teljesen. Nekem akkor telt be a pohár amikor berakták német oldalra a Sabre-t meg a Mig 15-öt. Gyakorlatilag a T5 német ágból semmi nem valósult meg amit az elején ígértek. A repülési modellek hiányáról meg már ne is beszéljünk.
  • Dagohun74
    27 ezerre nem fog lemenni. Az Air forceosok maradnak (bár ott is vannak furcsaságok, én nem igazán érzem a magam tier 1 tier 2-es gépeimmel).
  • Pluskast
    Lol. Nem ám, hogy változtatnának dm modellen meg úgy az egész koncepción. Helyette vigyük fel a tiereket. Ha még sokáig nézegetik a fejlesztők a statisztikai adatokat az a 47 ezres játékos szám lemegy majd szépen 27 ezerre. Nem tudom eldönteni egyébként, hogy direkt csinálják ezt vagy csak egyszerűen azért ilyen hülyék mert oroszok.
  • Dagohun74
    Nem tudom a kérdéseidre a választ. Azt se értem miért kellet emelni a BR-ket állítólag ezzel csökken a várakozási idő. Pedig mennyire jól indult ez a játék még fizetem is. Mondjuk a Wot-ért is fizettem egy időben de azzal jóval tovább játszottam mint ezzel.
  • Jeffjohnson
    Pár dolgot itt nem értek. Minek emelik meg a BR-ét minden tanknak (3 low tier kivételével)? Illetve miért nem előbb a DM-et teszik rendbe és utána a BR-t hozzá?

A másik meg ez a -tudunk róla és majd a devek lehet, hogy javítják,- na ez a legsemmitmondóbb válasz. Olyan problémákról írt a srác, ami nem az elmúlt hónapban kezdődött, hanem egészen a CBT-ig nyúlik vissza. Még sincs semmi sem csinálva vele. Mégis mikor akarnak ehhez a dupla spawnhoz hozzányúlni? Mi tart ennyi ideig? Olyan szinten tökölnek ilyen (szerintem) egyszerűen kivitelezhető változásokon, hogy az már nevetséges kategória.
    Az itt lévők közül is rengetegen írták, hogy az orosz tankok hamarabb odaérnek a foglalási pontra. Mégis mennyi időbe telne, hogy az orosz spawn pontokat X méterrel hátrébb tolják?
  • gstup
    Tegnap játszottam még vele egy keveset.De sajnos én is félreteszem egy kis időre.nagyon leszerepelt a gazsi.Sokkal többet vártam tőlük.Azért ha vannak még olyanok akiknek kikapcsolódást nyújt akkor nekik további jó játékot.
  • Dagohun74
    http://smok3.eu/88-tervezett-br-valtozasok

Hál' istenek gazsiékan nem lehet csalódni.
    Tiger I vs Is-2 csak megoldják.
  • Droughert
    Köszi láttam, bár ez csak annyi, hogy nyugodj meg, tudunk róla, aztán ez is úgy marad mint a Panther fekete cső bug (tegnap minden egyes bekapott találat után fekete volt a cső, vagy esetleg még mellé a torony is), sajnos én már nem bízom bennük.

Más, az alábbi képen az újabb rekord, tegnap esti kör, egy rácsapásból 6 tankot szedett ki a srác bomberrel kezdés után.

• Glo
    Ezt:
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/163585-some-questions-about-groundforce-sb-tire45/
  • Glo
    Soon (tm)
  • Volfram42
    Vicces, de pont ő válaszolta meg a q&a-ban.;-)
  • Droughert
    De nemsokára vissza kerülnek, épp tegnap olvastam Q&A topicban a megnyugtató választ, mert valaki hiányolta őket onnan..
  • Glo
    SB-n sincsenek ;)
  • lammaer
    Ground Forces Tester -> EX ground forces tester
  • Susarc
    szegény srác :S
  • Droughert
    Nem tudom elhinni, hogy ennyire nyomorék banda a Gajin. Kizártnak tartom, hogy ezek játszanak magasabb tierben némettel, fogalmuk sincs róla, hogy mi megy ott. Vagyis hogyne lenne, ha képesek voltak azt meglépni, hogy a gyengébb háború végi gyártás minőségére hivatkozva (kevés volt a nyersanyag) csökkentették a high tier német tankok páncélzat értékéket, akkor ezek mindenre képesek. Ennek legjobb jele T5, na ott már a pofátlanság csúcsa ami megy. WG egy jót röhög az egészen, volt nagy hype, titkolózás, most meg van 47k online player....
    Kíváncsi vagyok rá, hogy erre mit válaszolnak.
  • Susarc
    megfigyeltétek amúgy,hogy akik főleg oroszokkal játszanak és folyamatosan oltották a német tankosokat,hogy eltűntek? azért csak rá jövögettek,hogy kecire OP szarok az Orosz nemzeti soviniszta tankok.....és fölösleges mentegetőzniük.....tegnap gyerek 12 playert szedett ki T54-el....../én fax megint bementem t5-re PII-vel agyaggalambnak / :P
  • Lokker
    Ez most nagyon fájt.

Ennyi erővel az se komplett aki RB-ben játszik tankkal. 1-2 perces körök mert azonnal kidob egy bomber.
  • DantesHUN
    Tudod, meg kéne azt tanulni hogy nem vagyunk egyformák. Az emberek nagy része például nem egy megszállott tankos. Nekik az arcade is megfelel, azt élvezik, nem kell nekik a szimulátor, és ettől még nem hülyék, vagy degeneráltak, csak egyszerűen nem minden ember megszállott tankbuzi. Nem kéne ilyen szövegekkel lenézni az embereket, de ezt nem csak neked mondom, ez az általános dolog. Tessék megtanulni, attól hogy valaki egy buta játék arcade verzióját szereti, még normális ember lehet.
  • ladista
    A tankosok 80%-a kb?
  • Sherman0070
    Még is ki a fasz élvezi azt az árkád stílust? Aki 10 éves kor felett azt élvezi hogy mindent megad a játék még azt is hogy hol az ellenség meg hogy hova lőj azzal bajok vannak... ( főleg hogy Kursk-on kívül minden pálya kb. olyan hogy az ellenség max 1Km-re lehet) Szerintem az az arcade mód ami WT GF-ben van az borzalmasabb a WoT random csatáinál is mert CBT óta itt is csak segg hülyéket lehet látni akik csak bámulnak a monitorra és nyomják a W-t. Ha jövőre az amcsi tankok is ilyen gyengék lesznek az isteni orosz szarok mellett akkor semmi se lesz a játék tankos részéből. (igaz most is egy hulladék az egész addigra meg fognak tankozni néhány százan)
  • jocking
    Tanulság: Tankokkal csak és kizárólag AB-ben szabad menni, ott nincsenek repülők.
  • Gottfried
    Letelt a nyaralás,gondoltam benézek ide mielőtt játszom egy kicsit.Látom semmi sem lett jobb,sőt menet közben még a BR-t is még jobban elcseszték.Igaz hogy aztán visszaállították de ez a hozzáállás....
    Aztán jött a játék.
    Három csata,abból 5x kaptam bombát a nyakamba. Hirtelen örömömben le is töröltem a klienst a francba..Ezzel a (vissza)fejlesztési iránnyal,ezzel a hozzáállással ebből a játékból soha nem lesz az ami (sokak szerint) lehetett volna.Nagyon sajnálom mert volt benne lehetőség de hogy egy fejlesztő csapat akiknek elvileg a siker az érdeke,ennyire leszarja hogy a játékosok nagy többsége mit szeretne,hogy ennyire kibaszott nacionalisták legyenek hogy emiatt játszhatatlan a játék egyik nemzettel,hogy a visszajelzések ellenére még az ellenkező irányba mennek(BR),ez már sok(k).
    A játékosok fogynak de ezeknek még ez sem számít.Ennyire ostoba,makacs társasággal még nem találkoztam.Nem temetem a játékot mert valami csoda folytán lehet hogy változnak majd a dolgok de ennyi idősen én már nem hiszek a csodákban.
    Sok türelmet és kitartást a maradóknak!
    Viszlát egy jövőbeni (valóban)tankos játék fórumán!
  • Dagohun74
    Nos azért itt a WT-ben is vannak furcsaságok a minap szakaszoztunk és egy SU-100-as menet közben lőtt ki minket ja és még egy ME410-est is. Szóval itt is vannak brutál reflexel rendelkezők.
  • lammaer
    Heh, nem való az nekem, CS-ben meg Quake 3-ban is szarrá aláztak a kis koreai gennyládák az epik reflexeikkel.

Tipikus eset volt: vártam a sarok mögött célra tartva, mire kiugrik és még a levegőben repülve fejbelő a desert eagleval/railgunnal...
    Sajnos kolléga is volt LANon ilyen reflexekkel, és megnéztük, nem csalt... esélyem se volt.

Ezé' job a WOT/WT, akció de mégsem annyira akció. Meg a battlefieldet is ezé csíptem jobban.
  • Ry0K3N
    Ez.
  • Dagohun74
    lesz benne rocket jump mint anno a quake 3-ban.
  • lammaer
    Jogos... ahogy olvastam nekem is egyből ez ugrott be - még árkádosabb? Hogyan?

A másik meg a "has the potential".... na ez a halálom az összes alfa/béta/preview leírásban...
  • cpthungarian
    Nekem ez a leírás tetszett a legjobban:
    "Armored Warfare has the potential to provide the experience World of Tanks won't be able to: modern tanks, co-op PvE, more arcade style gameplay, and probably better visuals."

Hogyaszongya more arcade style, hát ez sok embernek nem fog tetszeni... :)

Amúgy ismerem a játékot, az elejétől szemmel tartom, de nem mostanában lesz belőle játszható valami.
  • lammaer
    Van most új messiás, az Armored Warfare, a hívők most éppen abban látják a WoTot eltaposó új csodát :)

Bár amennyi gameplayt láttunk belőle, az alapján WOT klón HPvel meg artikkal - viszont modern tankok lesznek benne és végre egy NYUGATI banda csinálja, nem (piros-kék-fehér-zöld) oroszok.
  • cpthungarian
    Hm, lehetséges.
    Azt hittem, hogy valami tankos játékról lesz szó.