War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez csak elirás remélem, mindenesetre a torkolati sebesség biztos jobb a APCR-nél, mert osszehúzza az optika függõleges osztását. Átütésben mit tapasztaltatok? Olvasott valaki errõl a hivatalos fórumon?
Ha esetleg HEAT lõszerrõl beszélünk, annak meg mindegy, mekkora a távolság, nem a kinetikai energiája miatt üti át a páncélt:

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Egyszer kipróbáltam, rávágtam egy ellenséges Pz3-ra négy HEt, de semmi baja nem lett. Aztán végül eltalált. 😄
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
Játékban RB várakozásnál 160 németre 40 orosz jut. 160 németbõl persze 70 darab TIGRISTANKKAL és PÁRDUCZAL várakozik tier3mon. Aztán meg cseten méltatlankodnak hogy félórákat várnak csatára. Idióták.
World war mode; soon
Nekem most úgy tûnik, hogy a KV-1 miatt szívnak az oroszok.
Mindjárt ki is fejtem miért.
Sokan úgy használják, hogy csak mennek elõre ész nélkül. Persz van killjük, de azért idõvel õket is kikapják. Na és itt jön be a hátrány. Mivel heavy nem tud respawnolni. Egy csomó olyan csatában voltam ma bent ahhol a feléig vezettünk, aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy vagyunk 2-3an 6-8 enemyre.
A respawn szám is nagyon sokat számít, ha nem használják ki megfelelõen a tankot.
úgyhogy valami lesz de még senki nem tudja, hogy micsoda 😊
Én pl. igyekszem odafigyelve játszani,tanulom a pályákat,tesztelem a lõszertípusokat,stb.Így több a sikerélmény is(bár néha még a 10 kill is kevés RB-ben is a gyõzelemhez)és ha megjön az open,már nem kezdõként kell nekiállni.
Vajon valami cw szerûség lesz majd itt is? Tud errõl valaki valamit?Ha igen,akkor keresnem kell majd egy jó csapatot mert bár a WOT nem hiányzik de a csapatjáték,a századozás az igen.Remélem itt is lesznek majd ilyesmi játékmódok. A repülõs annyira nem érdekel,ezért nem is néztem utána hogy ott vannak e magyar klánok egyáltalán.
Tegnap volt pl. hogy állunk hárman, én voltam PzIIIE-vel, mellettem egy StugIIIA és egy PZIIIL. Jön oldalt tõlünk balra egy T-34, na mondom ezt szétkapjuk. Ráfordulok, lövöm, nem ütöm át. Pozíciót váltok, oldalba kerülöm, már ott vagyok mellette amikor látom hogy a másik két idióta kéz a kézben vidáman elrobogott a naplementébe ahelyett hogy segítettek volna. Rövid úton el is haláloztam.
De ez csak egy példa, többször látom hogy az elsõ piros tankra ráramboznak, nem érdekli õket semmi, lazán hagyják hogy elfoglalják a pontokat, fél csapat egy nyamvadt légvédelmi ágyút lõ mialatt az ellenség lazán szétkapja õket oldalról. Pedig még csak a zárt betaban vagyunk.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
14 német, abból 10 tiger, 2 orosz. Mindkét oldalon. 😄 Fuck YEAH.
jobb ha szervezitek a csapattagokat magatok köré különben csak az erõs hajhullás a garantált 😄
"Its up to you what matters more. Your part in the play... ...or the play itself."
RB-ben kevés, SB-ben pedig egyáltalán nem lesz belõlük.
Én is várom már az opent mert a több játékos miatt jobb lesz az MM és kevesebb a várakozás de meglesz annak a rossz oldala is.Most azok játszanak a bétával akiket érdekel a játék és vagy pénzt vagy idõt szántak rá hogy bekerüljenek.Õk többnyire oda is figyelnek arra hogy mit csinálnak és igyekeznek tanulni,jól játszani.
Az openben majd jön az idiota dömping.A WOT-ban is az volt a legnagyobb baj hogy mostanában már a nagy tierekben is full vörös idiota volt a csapatok 90%-a és etzért (is)játszhatatlan volt.
Nekem ez sokkal jobban tetszik mint a wot,sokkal valósághûbb a feelingje az egésznek de nem akarom lebecsülni az agyhalottak játékromboló erejét,szóval várom is meg nem is azt az opent.
A valóság bizony az volt, hogy ezek a gépek az akkori ruszki tankokat bizony egy lövésbõl kiküldték. Amire reagáltak aztán az oroszok, és felszereték a gépeiket 85 és 100mmes lövegekkel, amikkel már õk is ki tudták lõni egy lövésbõl a Tigereket/Panthereket. (A 152mm-es orosz kvázi-TDkrõl már ne is beszéljünk) Ez így teljesen valósághû.
Aki pedig nem szeretne valósághû tankozást, az bármikor visszatérhet a World of Tankshez, ahol teljesen fiktív tankosjáték-komédiát lehet játszani életerõcsíkkal, mûholdas tüzérséggel, meg random sebzéssel és átütéssel. Na, ott nem lehet egy lövéssel kinyírni az ellenséges tankot, lövöldözheted amíg a HP csíkja tart. <#idiota>#idiota>
Amúgy meg csak annyi a trükk hogy tudni kell hogy hová kell lõni az ellenséges tankon(megjegyzem ez még a szutyok WoTban is így volt). Ha a T-34/85el beküldesz egy gránátot a Tiger motorjába vagy ammo rackjébe, akkor bizony nem fog sértetlenül távozni a helyszínrõl.
Az egyetlen elvárás az, hogy ne dobjon össze a játék tankokat túl nagy Battle rating különbségekkel.
Amíg az van közép tierben, hogy a német 90%-ban tudja 1 shotolni a ruszkit, a ruszki pedig csak ammo rack (makkal) képes erre, akkor nincs mirõl beszélni.
Azért be kell valjam, hogy kicsit sántít az érvelésem, mert a su122/kv2 brutál lövegeivel minden 1 shot volt eddig. De mégsem érzem õket OP-nak, mert a kv2 lassu, fõleg a torony forgás, a su122 meg papír, és 30-40 sec a töltés.
Ami amúgy borszasztóan imbalanced lenne azt már eleve tieremeléssel küldték harcba. Szerintetek mit csinálna a Ferdinand ha történelemhû módon, T-34/76osok és KV-1/2 ellen menne harcba? <#vigyor>#vigyor>
Egy csávó lehozná az egész csatát.
Ha ugyanannyi tankot akarnak a csata minkét oldalán, akkor a 16 tankból engedjenek be három Tigert és három Panthert maximum, a többi legyen más, PzIV meg TD. Vagy ez, vagy tessék a 16 német játékossal szemben 24-30 orosz játékost beállítani.
Azt nem szabad megengedni, hogy mivel minden seggfej csakis Tigrissel meg Párduccal szeretne menni, ez megborítsa a játékegyensúlyt meg még a várakozási idõket is. Ezt gyorsan fel kell ismernie a Gajinnak, mert a mostani "megoldás", hogy német oldalon várakozik többszáz játékos Tigrissel meg Párduccal, orosz oldalon meg vár tizenöt játékos összesen, nem fenntartható.
Csakhát az az igazság hogy én a fejlesztõk észbeli képességeivel kapcsolatban igen szkeptikus vagyok már. Repülõs részben amit mûvelnek folymatosan, az sokszor elképesztõ. Például ott a lehetõség, hogy event csatánál limitálják az egyes gépek számát, amit csatába enged a gép.
Erre a Ruhr vidéki event csatánál engedélyezik a Me-262esek meg a He-162esek bevitelét számkorlátozások nélkül, túloldalon kizárólag propelleres amerikai gépek ellen. Eredmény: Az event indulása után húsz percel nincsenek sorban álló amerikai játékos. Na, ezután a fejlesztõk ugyanezt az event csatát beküldték még vagy hatszor változtatás nélkül.
nem véletlen eventen mennek föleg ruszki ellen
Talán az egyik legjobban bemutató nagy közönséget megcélzó picit sarkított és egyszerûsített adatokkal reprezentáló videó.