37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • M2 #35468
    A 90% vesztés nagyon durva, nálam prémium nélkül se ment 70% alá a nyerési arány, most prémiummal a 80%-hoz közelít.

Pénzt nekem se ér a játék, warbondos meg szezonos kuponokkal farmolok, abból jött be eddig a legtöbb GE. Wager-es GE szerzés nekem nem jött be, mindig szétvet tőle az ideg, annyit meg nem ér.
  • LazyPaul
    Szeva M2!

Nem vagyok prémium előfizető és nem is leszek az, ez a játék nekem nem ér annyit hogy pénzt költsek rá. Az tiszta sor hogy aki pénzt költ a játékra annak kedvez, különben senki sem fizetne. Ezzel a dologgal nincs is bajom. Engem csak az idegesít hogy minden nagyobb update után 5-7 napig a csaták 90%-át elveszítjük.Utána visszaáll a kb 50%-os arány.

Shadow_Warrior79
  • flashpointer2
    jaa meg van a hiba, csak rank 3-4-re adja be, jo hogy most adtak ki az olasz tankokat es msot lenne ido felhuzni oket erre az event teljesen mas iranyt ad meg...
  • Kissssss0 #35465
    belépsz játékba, fent a "battle" felirat mellet ott van a neved és a szinted, erre rákattintasz, a felugró ablak tetején kikeresed az arhivementek opciót, ez után oldalt ott vannak az elérhető acsik, a téli event elvileg legfelül kell lennie... ebben 3 különböző lista van, tank repülő meg a bónusz jutalmak, egy + jel mutatja erre kattints rá.
  • flashpointer2
    Ingame hol lehet megnezni hogy hany Fa lett mar osszegyujtve? mert elvileg 21-tol fut aztan az achievmentek megjelenesen kivul semmi mas jelet nem lattam hogy letezne, pl az egyik az hogy nyerj egy gamet 70%os activitel es kapsz egy tankot ami megvolt de semmi nyoma hogy tortent volna valami
  • Kályha
    Engedd meg, hogy beleugassak.

Prém vagyok, mióta fent van a játék. Hogy van algoritmus, az fix. Mikor meglett a 4.7-es amcsi preset, pár tucat meccsig a legkeményebb ellenfél a KV-1B volt. Annál magasabbat nem is láttam. Azóta fordult a kocka. Tigrisek, majd a Királytigris esetén dettó ugyanez volt a helyzet. Adott 5-10 meccsnyi előnyt. (amúgy elég szar érzés volt pl. egy TigerII-vel downtier-ezni, mi a jó francot keres egy ilyen bitang gép 5.7-en) Úgy gondoltam, ezzel fogja a kezem a játék, kvázi ezzel tanít be. De például brit 4.7-5.0-val Tigris, Párduc, Is-2 az ellen. 6.7-tel T-54, Is-3, Is-4M a kezdetek óta. Nyilván nem full uptier, hisz voltak ennél kisebbek is, de nálam kisebbek alig. Oké, hogy a brit ágyú nem piskóta, de akkor meg minek van br besorolás, ha mindenre ráfingják, hogy OP, ha ki mer lőni.

Az elcsúszott lövésekről, a pumpálni való kis tankokról, akik ellenben javítás után egylövéseznek téged, a felfüggesztésen, optikán elakadó APCBC-ről, az épületen túllógó hitboxokról meg esszét írhatnék én is, te is, meg szerintem mindannyian. Ami neked balszerencse, az a másiknak mázli. És ez is forgandó, még ha első felindulásban nem is érzed annak.

A prém gyorsabbá tette a modulozást (mert nem ostromlom a hightier-t, olyan nagyon nem érdekel), és finomabbá a javadalmazást, de összesen ennyi előny élvezek, például veled szemben.
  • M2 #35462
    Prémium előfizető vagy?

Mert tapasztalataim szerint egészen más a játék arca, ha elkezdesz pénzt beletolni. Valahogy a költött pénzösszegek arányával egyre javul a kilövési arányom, lassan már elég ha az ellenfél irányába áll a löveg és megnyomom a gombot, már robban is lőszerestől. A meccseket is szépen le tudja osztani, egyre kevesebb a szívás, hogy a legalja BR-be tesz be.

Ezeket soha nem fogják publikálni, de elég nyilvánvaló dolgok.
  • M2 #35461
    Én vagyok az, aki kilép. Például amikor a 4.3 német tankjaimmal berak egy 5.3 orosz IS-1-esekkel teli csatába. Játszani járok fel, nem pedig szopni.
    Csapat meg nagyon-nagyon régóta nem érdekel már egyáltalán, random játékosoknál nincs ilyen, hogy "csapat". Mentségemre szóljon, hogy amikor korrekt a kiosztás, akkor bénázásoktól függetlenül bent maradok, és a végén harmadmagammal nyerünk a többieknek egy meccset.
  • Kissssss0 #35460
    jó kérdés, említ két darab AP lőszert de hogy melyiknek van 197mm átütése azt én se tudom, elvileg volt egy alap t30 verzió(valószínűleg ezt kapjuk most) meg két másik, E1auto loader-el meg E2 amiről semmi infót nem találok.

az alap újratöltési idő elvileg a kv-2 szintjén mozog, passz hogy hova fogják rakni, ezzel az átütéssel max a tiger2P tudja tornyon kilőni, a H verzió meg igen csak határeset, meglehet hogy 6.3 szintre rakják be.
  • Kályha
    Hála az égnek egyik se mozgat meg, mert januárban egy percem se lesz játszani.
    A T30-nál elírás, hogy a páncélátütése max 197mm? Az nagyon karcsú. Mert feltételezem nem teszik 6.3 alá.
  • LazyPaul
    Lenne egy kérdésem, mégpedig az hogy ilyen nagyobb frissítések után mást is durván a szopóágra tesz ez a kibaszott játék, vagy csak velem kivételez, mert már rohadtul idegesít hogy minden frissítés után 1 hétig szopat ez a tetves játék. Tegnap-tegnapelőtt 30 csata 5 győzelem, mai részeredmény 13 csata 1 győzelem. Kapják be a faszomat a buzi ruszkik.

Shadow_Warrior79

Elnézést hogy vulgáris voltam, de ez már kicsit tűrhetetlen állapot.
  • Kissssss0 #35457
    na ezt csekoljátok :D

karácsonyi event.
  • KirBal
    okés köszi szépen
  • Kályha
    support
    Elvileg néhány nap alatt elintézik. Vagy kérdezősködj a fórumon. Ennél többet sajnos nem tudok én sem.
  • KirBal
    vajon úgy megoldható, hogy egy másik acc-ról veszem meg ajándékba?
  • KirBal
    nem vettem még semmit se eddig a support-ot, hogy tudom elérni?
  • Kályha
    Azt hiszem csak a custom support tud segíteni. Japán oldalon vettél pack-ot? Akkor szokott ilyen történni.
  • KirBal
    tud valaki segíteni vásároli szeretnék a store-ból, de mindenhol DMM points-ot ír árként miután bejelenkezek.
  • Kissssss0 #35450
    jah :D mutogatni nem nagyon érdemes az ellenfélnek a papír páncélzatot, ami nekem így elsőre tetszik azok a páncélozott autók, breda501, fiat aubl/74, centauro, stb... épp az előbb mentem egy csatát köln pályán és valaki végig versenyautózta az egész időt az r3 t20 kocsival, közben meg minden boldog boldogtalant megsorozott a 20 milisel, volt vagy 10+ assistja.

tankvadászok között is vannak tűrhetők, pl 75/46 m43 megkapta a marder3H ágyúját, az m113 tetejére hegesztett TOW-al meg igazi trollkodásba lehet tolni egy csatát :D
  • Kályha
    Nem tűnnek olyan trének, mint amilyenre gondoltam. Árkád ezekkel kizárva, Rb-n viszont nagy abuzálást lehet majd csinálni. Egész kellemes tier4-es lineup-ot ki lehet belőlük hozni, brutális lövegeik vannak. Mondjuk 10-15 lőszerrel, meg 8mm páncéllal:) Azoknak mindegy, hova dobja fel.
    Utoljára szerkesztette: Kályha, 2018.12.17. 23:14:25
  • Kissssss0 #35448
    oké most jobban megnézve az olasz löszereknek az átütési értékeit azért már nem annyira vészesek, de a lóerő/tonna és a páncélzat vastagságtól még mindig a hajamat tudnám tépni egynéhány tanknál.

a copy paste tankok terén is ahogy látom gaijin próbálta visszafogni magát, m4 tipo ic első ránézésre egy brit firefly-nak néz ki de a tanktest teljesen más, m36b1 is csalóka :D azt hitem hogy ez prémium lesz az amerikai oldalon.

AA terén igencsak erősek, m42, sidam 25, otomatic... két olasz wirbel meg egy 76mm ágyúval felszerelt terminátor tank.

vissza szívom az előzőt, így most már azért nem annyira vészesek az olasz tankok low tierben, igaz még mindig nem pz2 meg bt-7 színvonal de még mindig jobbak a francia h.35 meg fcm.36 tankoknál.
  • xmanhun
    Ami számomra pozitívum,hogy tier 6-ba már csak 9-en vagyunk egy osztagban!! :D
  • Kissssss0 #35446
    ahogy hallom két dev szerver és most a public kiadás után se voltak képesek normálisan rendbe hozni a javelint... mindegy amúgy képen se érdekeltek túlságosan a supjet gépek, és sajnos az olasz tankoktól is kezd elmenni a kedvem miután láttam a tier 1/2 ágyúk átütési értékeit kb mintha a franciák lennének csak tésztába tekerve.
  • xmanhun
    1.85 Update !! :) https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/436305-update-185-%E2%80%9Csupersonic%E2%80%9D-changelog/
  • syscoHUN
    Ez a való világ
  • syscoHUN
    Ennek a fele lehet már az idén itt lesz.
    De láttam én már Tornado IDS-t, English Electric Lightning, Vulcan-t repkedni már tesztben.
    A légiharc rakétákról meg a devszervereken halom teszt fut már, annyira nem nagy szám, főleg hogy flare is lesz majd rá.
    De a B-s csörgőkígyó csak holt teher lesz, ha így marad ahogy most van.
  • hooah
    Helikopter csatákban lehetetlen fejlődni, AH-1Z -mert hát az mindenkinek megvan- lemosnak mindent az égről. Lehetetlen őket leszedni. Sztratoszféráig képesek emelkedni, de minden amcsi heli, tank RB-ben még Mig-17-emet is képesek leszedni.
  • Kissssss0 #35441
    nem vagy egyedül, én is kb mindig azt látom hogy tizenvalahány ember kilép az első halál után aztán a maradék 4 vagy 5 meg harcoljon a teljes ellenfél csapat ellen.
    ebben a csatámban is kb hárman harcoltunk... a csapat többi része meg lemminget játszott vagy szimplán kilépett.
  • LazyPaul
    Elkezdtem nézegetni a vesztes csatáim statisztikáit, hát az az érdekes hogy általában van 6-10 játékos akik jóformán semmit nem csinálnak, jobb esetben egy zónafoglalás és ennyi, egy ellenfelet nem lőnek ki. Kérdem én az ilyenek minek játszanak ? Elvégre ez egy csapatjáték lenne.

Shadow_Warrior79
  • Kissssss0 #35439
    apa kezdödik...

Semovente 105/25 M43
  • Pluskast
    Némi infó a jövőre érkező T6-os jetekről.

Úgy gondolom, hogyha ez tényleg mind igaz akkor innentől kezdve semmi akadálya nem lesz, hogy tovább menjenek az időben. Azonban arra azért kíváncsi leszek, hogy hogyan fogják megoldani ezeknél a vasaknál, hogy rakétával lövöldözzük majd egymást.
  • jocking
    Megvan a top hajógyilkos repülő T1-en (1.7 br-nél) német oldalon: Ju-87 R2, 1000 kilós bombával. 8-10 kill lazán megvan vele csatánként. :D
  • WinT
    Füst jó ha éppen van. Ha túlélni akarok akkor persze el lehet lébecolni eldugottabb helyeken, de ha eredményt is akarok akkor akkor muszáj harcba bocsátkozni és itt érzem roppant védtelennek magam, mert itt még az se játszik mint egy tanknál, hogy kidugom a löveget, elsütöm és már bújok is vissza fedezékbe. Biztos csak az én tudatlanságom, de nem tudom megfejteni mi lenne a nyerő taktika.
  • Kissssss0 #35435
    fűst se játszik mert ha rányomsz a "select target" lehetőségre akkor az ellenfélt körbevevő keret így is látszódni fog a füstben RB modban is.
  • gstup
    Smoke? Eléggé jó vedezetet ad ha már úgy döntöttél hogy kimész egy nyitott "terepre". Még csak pár meccset játszottam ( nem tetszik ) , de az biztos hogy el lehet bújni a szigetek körül és ha gyors hajóval vagy flank is mehet.
  • WinT
    Nem az a baj, hogy nem értem, hanem, hogy nem tudom mire való mondjuk egy "Ranging Shot" vagy "Toggle Gunners Targets" opció. :)
    No mindegy belőttem nagyjából, játszottam egy tucat meccset körülbelül de... de nekem ez nagyon nem adja. Lehet én vagyok csak béna, de úgy érzem teljesen kiszolgáltatott a hajó. Repülőben tudsz manőverezni, tankban el tudsz bújni, de itt ha kiúszol a nyílt vízre nemigen tudsz mit csinálni. Az győz akinek nagyobb a puskája vagy aki mellett több haver van. Torpedóval én esélytelennek érzek bárki eltalálni hacsak nem áll egy helyben vagy nincs lottó ötös szintű mákom. AB egy káosz, RB azért élvezhetőbb szerintem. Viszont a meccs második felében több a repülő az égen mint hajó a vízen.
    Nagyon nem lett ez a koncepció átgondolva. Persze még csak reserve ladikokkal játszottam, fentebb nem tartom kizártnak, hogy jobb lehet.
    Utoljára szerkesztette: WinT, 2018.11.12. 10:39:26
  • LazyPaul
    Állítsd át magyar nyelvre, úgy könnyebb lesz a beállítás.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.11.11. 16:30:03
  • WinT
    Most próbálkozom először ezzel a hajós történettel, első utam a 'Controls' menübe vezetett, de sok opcióról azt sem tudom kitalálni micsoda. Van valami olyasmi amit nem árt beállítani mert default nincs semelyik billentyűre de hasznos? Tippek, tanácsok? Köszi!
  • Kissssss0 #35430
    nincs hajós topik, a repülőkkel foglalkozó topik is kihalt már évek óta.
  • tutyimutyi2
    Olyan élvezetes ez is mint a wot amikor fogja magát a játék és felültet a szopórollerre és szinte csak vereséget kapok és olyan agyhalott "csappattársakat" hogy kapásból azzal kezdődik a menet hogy megindulnak a lemingek egy irányba lőnek mindenre amit látnak de bázis foglalás luxus és végig minden csatában 2 bázis az enemyé a maradék 1 meg vagy semleges vagy a miénk.
    Az meg már csak hab a tortán amikor repülőben ülve olyan nyomorékot találok szintén repülőben aki arra képes csak hogy fogja magát és belémszál és ezek után a játék megadja neki a killt nekem meg nem...
    vagy mikor azért süjjedek el mert a retardált agyhalott keresztül meg rajtam és neki semmi baja az enyémet meg lenyomja víz alá.

Mellesleg van már a wt hajós részének fórumja?