37354
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Valka78 #35428 Főleg a statisztikád alapján növeli vagy csökkenti az esélyeidet, a prémium nem tudom mennyire számít bele. -
Kissssss0 #35427 passz azt én se tudom... -
tutyimutyi2 #35426 és azt nem tudod esetleg hogy meddig tart ez a lehetőség?
illetve sajna 12 alkalommal kell megcsinálni. -
Kissssss0 #35425 igen ötször kell nyerni hajókkal 50% aktivitással 10 napon keresztül, ha ezzel megvagy akkor nekiállhatsz fejleszteni a brit hajókat mindenféle megkötések nélkül.
én kihagyom a hajós grindet, most warbondra megyek, t20 vagy Chi-Nu II a cél. -
tutyimutyi2 #35424 Illetve az achivementek között van valami olyasmi hogy british testing (cbt) és annyit kér hogy játszak le nyerjek 5 csatát minimum 50%-os részvétellel, ha ezt megcsinálom akkor részt vehetek a cbt-ben vagy ez csak valami faszság? -
Kissssss0 #35423 ha valaki üldözőbe vesz téged vagy elhajtasz előtte akkor kioldod a bombákat és bumm kampec, a tengeralattjárók meg jönni fognak ne aggódj... már leteszteltették velünk az első open bétát. -
tutyimutyi2 #35422 A hajósban mégis mi a frász értelme van a mélyvízi bombáknak ha innét is kihagyták a tengeralattjárókat? -
#35421 Wow-ról csak gameplay-t láttam, azt a fajta távoli, taktikusabb nehézágyúzást viszont lehet majd látni itt is, mondjuk magasabb tier-ben? Egy kört bírtam Rb-n, kis térkép, kis ladikok, élvezhetetlen homokozó. Bár nyilván 12milissel nem fogunk 6km-ről egymásra lődözni, az világos.
Az új rendszerben az első air Rb-n 25e Rp 2kill+néhány arty-ért, nem hittem a szememnek. Sajnos az első gondolatom az volt, ezt nem hagyják meg ebben a formában. -
Kissssss0 #35420 végre meglett ez a tetves hajó... ráment az egész délutánom.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
meg kaptam még egy fölösleges talizmánt.... -
Kissssss0 #35419 2/5 győzelem ezzel a hajós szenvedéssel egész délután.... elképesztő hogy mekkora káosz van RB-ben, és erre kelet várni 2+ évet -
gstup #35418 Én nem ezt tapasztalom. Nekem kb egál és nem prémezek. Talán 5-10 alkalommal mentem platoonban. És játszottam már pár csatát. RB-ről beszélek,arcadot el sem indítom. -
fazon95 #35417 Ami zavar, az az árazás. Kicsit szemétség, hogy az orosz tankok olcsók t10m t80 stb. A briteknél meg a challenger 9000 árkádban és realisticban is. Az abramsről inkább nem is beszélek. Kb alig mentem vele valamit, mert alaplőszerrel nem megy valami sokra az ember, így majdnem az összes battle mínuszos.... -
#35416 Az, én csak premel tolom anélkül el sem indítom, kb egál a win/loss ez látszik a statokból max platoonal lehet rajta igazán változtatni és feljebb tolni. Csak amikor egy jó nagy szpó ág van az kicsit érzékenyebben érinti az embert.. -
LazyPaul #35415 Természetesen attól nem lesz jobb játékos senki ha van prémiuma, de véleményem szerint kedvez nekik a játék. Nekem is volt három nap prémium, annyi győztes csatám soha nem volt három nap alatt mint akkor. Persze ez lehet véletlen is.
(Shadow_Warrior79)
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.10.31. 19:19:59 -
fazon95 #35414 Szerintem attól, hogy valakinek prémiuma van nem lesz jobb, nekem is volt, most nincsen és nem érzem azt, hogy szarabb lennék vagy, hogy több járműről pattanna le a lövésem. Az tény, hogy vannak érdekes dolgok.
Szerintem a pályákon kéne változtatni pl berlin, kelet európa. Ötös hatos szinten nincsen egy normális pálya, minden hol spawncamping megy. -
LazyPaul #35413 Na végre, már kezdtem azt hinni hogy csak engem szopat a játék, de ezek szerint nem. Valamikor tavasszal kezdtem észrevenni hogy egyre jobban szivat a játék, és ugyanezeket a helyzeteket tapasztaltam (és tapasztalom a mai napig is).
(Shadow_Warrior79)
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.10.28. 17:18:53 -
AJensen #35412 Nem tudom ki mennyire élvezi, ha a játék szét sziva***, de kezdem unni, hogy (árkád) csatában folyton a tipikus baromságokkal találkozok. Egyoldalú meccsek, idióták csak az én oldalamon, rng irányított találat és becsapódás. Totálisan érezhető, hogy mikor van egy oldalon a sok prémhuszár, akiknek oda kell adni a meccset. Átlőhetetlen merőleges páncél, ami ha 10.0-ás tankkal akarnék meglőni se tudnám átvinni, mert idiotjin rendszere nem engedi.
A rengeteg csaló csak hab a tortán. Nem tudom, meddig fogom ezt bírni, de nagyon gáz úgy nyerni is, hogy a meccs alatt nem enged játszani.
Mondok egy konkrét esetet. Francia m4 első vétel, full stock tank, örültem, ha gurul az a szarkupac, most jön a röhej. 10 az az 10 kilőtt tank a meccs végére top 1 lettem. ????????
A wotnál se az zavart, ha vesztettünk, vagy győztünk, hanem amikor szembeköpött a játék, és semmit nem tudtam csinálni, mert egy guruló szarkupac volt a tank.
Szóval huzigálhatom én a játékban, amit csak kell, de kb annyit ér, mintha magamhoz nyúlnék, mert úgy is a JÁTÉK dönti el, hogy mit csinálhatok, ez már túlmutat a p2w baromságon.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2018.10.27. 18:16:22 -
#35411 Bár még nem próbáltam ,de ha minden igaz lehet Repülővel is (hidroplánnal) foglalni!
Persze azt neked kell tetszés (BR) szerint betenni! -
Kissssss0 #35410 én tegnap este végre valahára túlestem a német reserve csónakon egy 300% rp boost segítségével, + így most meg lett mindkét 1.7 német ladik tier1 szinten, talán azok egy hangyafasznyival jobbak lesznek a 20mm gépágyúikkal.
repülőket meg alig tudok használni... 3600 sp csak egynek a behozása. -
#35409 Nem is tudom mit vártam a hajóktól... azt biztos nem, hogy ekkora okádás élvezhetetlen szarkupac lesz mint ami. A repülők nevetségesen OP-k, mi a francot gondoltak a fejlesztők amikor kitaláltak. Megöli az egész játékmódot egy az egyben. Az egyensúly egy vicc... talán az orosz hajók ennyire semmire való szarok... de az a tény, hogy ami nem 20 mm német gépágyú azok a fegyverek semmit nem sebeznek megint csak nevetséges. 45 mm-es ágyú HE, AP tök mind1, kispöcs csónak nevetve eszi belőle a lövedéketeket. -
#35408 Heliket hogy lehet húzni? RB groundba vért lehet izzadni. -
#35407 Köszi a választ. Meg is lesem. -
BaleniX #35406 Hát nekem ez a hajókázós téma kellemes csalódás. 4-5. csata után már eléggé jól ment, simán megvan az 5-6 kill/csata (2.3br).
Egyedül az zavaró, hogy a csata felétől szinte mindenki repülővel jön be és így teljesen értelmetlenné válik az egész. Ugyanaz a szitu mint tank AB-ben.
Egyébként valaki tudja, hogy a hajólőszereknél a HE-VT rádiógyújtós lőszer hogy működik, hogyan kell használni? -
LazyPaul #35405 Hát ez a hajókázás tényleg katasztrófa, rosszabb mint a tengeralattjárós próbálkozás (szerintem). Na mindegy, maradok a World Of Warships-nél ha hajózni akarok.
Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.10.24. 16:44:44 -
Kissssss0 #35404 vagy nekiállsz grindelni napi 5 győzelmet 50% aktivitással 10 napon keresztül amcsi,ruszki,német hajókkal, én megint bepróbálkoztam németekkel de még mindig katasztrófa ez a hajózás... kb instant kicsapnak amint meglátom az első ellenfelet, mozdulni nem lehet sehova. -
#35403 Csak a brittek CBT, a többi nemzet mindenkinek elérhető! -
jocking #35402 Gondolom a szokásos "vedd meg a hajó packot és akkor játszhatsz a closed beta-val" módon. -
Kissssss0 #35401 én még mindig töltöm... 2.3gb kell még. -
#35400 Na most már tényleg kijött!
-
Kissssss0 #35399 ouch :( -
gstup #35398 Hogy el lett ***** a 7.0. Szinte játszhatatlan. Obj 120,is-7,is-4 t-54. Még valamit nem akarnak berakni?Mondjuk a T-80-t lehozhatnák 8.0-ra...
Utoljára szerkesztette: gstup, 2018.09.30. 16:40:18 -
Kissssss0 #35397 egy csepp öröm a tengerben, legalább van hétvégenként EC játékmód. -
#35396 ughhr ,bocsi! Akkor még zárt, csak a matchmaking került be! -
#35395 Még mindig meg kell venni hozzá egy naval packot... nem tudom miről beszélsz. A semmiért töltöttem. Kösz. -
#35394 Már lehet, van matchmaking is, jah, és aki játszott a zárt bétával ,annak nem lett resetelve az addigi megszerzett RP-je! -
#35393 Üdv. Hajókkal lehet már játszani, vagy még mindig csak annak aki bevásárolja magát? -
#35392 Azért ez a srác tud valamit :) Így megalázni a helikoptereket :D
-
#35391 Viszont egy dicséret is jár. Az RB módban a tankok spawn költségét átalakították. Egy elbaszott kezdés mellett még (az esetek többségében) újra be tudsz lépni a csatába egy másik kompetens járművel. Hosszabbak lettek az ütközetek és a spawn camperek száma is nagyon leredukálódott. Kevesebb gerinctelent láttam, aki mindent leszarva az ellen spawn pontját lövöldözte, illetve a csata végi gang-bang is ritkább. -
gstup #35390 Hála az égnek totálisan hidegen hagynak a helik. Viszont sajnálom hogy aki szeretne velük játszani azoknak ekkora szívás. -
Kissssss0 #35389 yepp, néztem én is az RP számokat egynéhány helinél... hát a pofám leszakadt majdnem :D nem hogy még kidob az ember egy rakat pénzt csak hogy tudjon repülni velük az első nap de még dobj pénzt prém accra is hogy haladjál a fejlesztéssel, vagy ha még így se menne a szekered akkor vegyél még aranytyúkért fejlesztéseket minden egyes helinél egyenként, három alkalommal kellene tejelni csak hogy lehessen normálisan használni helikoptereket? lol, van vastag bőr a pofájukon.