37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Trucker39
    Én ezt találtam elsőre. Nem tudom, mennyire valós a dolog. Láthatólag nagy forgalmat generált az oldal.

Link
  • Szemike84
    Igen Chris! Sajnos ez van! Gazsi mindenből pénzt akar látni, bármi áron. Szégyenletes.

@Nohab! Sajnos nem menthetőek a videók a licenszjogok miatt. Minden nemű stream-mel és online gamig-gel kapcsolatos jogi procedúra miatt a stream sitehoz való csatlakozás hosszú lefutású, olyan adataidat is bekérik, amiket nem szokás online-ban kiadni, kivizsgálják, hogy valódiak-e az adatok, stb.... Elég bonyolult procedúra és a poén az, hogy streamerként sem egyszerű embereket "beinvitálni". 10 esetből 8x elutasítják a jelentkezési kérelmet. Nagyon komoly jogászi háttér van, minden kiskaput bezárnak, nem hagynak támadási felületet. És nem utolsó sorban: a tagság sem olcsó.
  • WinT
    Nade várjatok már... Official Hack Pack? Ezt most értsem úgy, hogy ahogy a neve is mondja, hogy hivatalosan meg lehet venni Gazsitól? Mert ha ez így van akkor már elvből is törlöm azonnal lefelé az egész cuccot.
  • Nohab
    Vissza lehet nézni valahol a live streamjeidet? Érdekelnének a lebuktatott emberek.
  • Szemike84
    Szerintem ez a hónap vicce -.-" Kinyitottam a napi ajándékos ládát, ami a hiperszupercsúcsgiga nagy láda volt. Mi volt a tartalma? -1.000.000 SL -.-" Napi ajándékként buktam 1.000.000 SL-t, mert a bal*aszok elírták -.-". Úgy van írva a láda tartalmának listája: 25000 SL, -1.000.000 SL -.-" JÉZUSOM! Szerintem az 25000-1000000 akart lenni, de a vessző miatt 25.000 és -1.000.000 lett -.-"

Amúg MBT-70 is bugos, amire tegnap testdrive alatt jöttem rá! Majd próbáljátok ki: szemből meglőve a torony jobb felét, az átütő találat elviszi a mandrót (csaka torony szemből nézett jobb oldalából), ezáltal meghal a sofőr :O WTH???
  • M2 #35503
    Igen, sajnos olyan is előfordult ezen a héten is, hogy a tankból a driver kivételével mindenkit kilőttem, csövet, töltöberendezést szintén. Gondoltam ezzel harcképtelen lesz 30-40 másodpercig minimum, ezért lőttem a többi ellenfelet. Nem telt el 10 másodperc és már vissza is lőtt.
  • Szemike84
    Nyugtázom M2 hozzászólását abból a szempontból, hogy időnként nem a player tehet róla, hanem a program. A "godmode"- ról meg eszembe jutott, hogy pont tegnap kaptam meg azt az acsit, amikor egy BR 3.3 tankkal (nagy szerencsémre) sikerült kilőnöm egy 8.7-est :D Na de az nem program hiba, amikor a játékos többször is legyilkolt legénységgel, működő modulok nélkül is 100%-os teljesítményt nyújt, nem hal meg, ellenben megy a pre-aim, tudja hogy ki hol van, és mindenkit 1 hitből pusztít el. Erre nagyon jó példa a kb 2 hete a gazsi által 5000 arannyal jutalmazott player. Official siton fent van a videó, miszerint a játékos egy RB csatában 20 playert likvidált. Több elég érdekes dolog is van a videóban: A player 20db 1 hit killt oszt ki úgy, hogy sosem változtat lövegmagasságot (mindíg a hajszálkereszt közekébe megy a lövés függetlenül attól hogy 400 vagy 2000m-re van az ellenfél), nincs elhibázott lövése, instant újratölt (nincs töltési idő), Panther D-vel az emelkedőn fölfelé mászó Sherman Jumbo hull front páncéljának közepét 1 lövéssel átüti (nagyjából 30°-ban érkezhetett a jumbo frontjára az APHE).... Szerintem ez nem véletlen.

@Valka78! Az offocial hack pack olyan dolgokra képes mint: aim hack, no reload time, összes játékos mutatása térképen és textúrákon keresztül, invincibility (nem pusztulsz el, hiába nincs legénységed és működő modulod. Ha a csata elején felgyújtanak, fáklyaként fogsz világítani a csata végéig, mert nem ég le a jármű, stb.) át tudod lőni a nem rombolható textúrákat, nem fogy el a lőszer, stb.
  • M2 #35501
    Szerintem nem annyira csalók, inkább bugos szerveroldali kód fut. Amikor például azt látom, hogy az M4-es oldaláról, közel derékszögben meglőve a 85mm-es lövedék már negyedszer pattan le, már lépek is ki a szerverről. De volt, amikor én voltam a "kegyelt" és minden lepattant rólam, igazi godmode.
    Szarul megírt kód, néha egy-egy játékossal hibásan számol.
  • Valka78
    Mi az az official hack pack? Azt már régóta sejtem, hogy van egyfajta 'elit' felhasználói réteg akiknek az RNG mindig a lehető legjobb esélyekkel számol.
  • Szemike84
    Szerintem nem kár érte. A kezdetek kezdetén, amikor BR nélkül totál realisztikus volt a játék, akkor azt mondtam volna, hogy kár érte. Gazsi bevezette a BR rendszert, de lássuk be... Néha a kitalált BR érvényes (ami passzol is a járművekhez), néha a BR-t állították be olyan szintre, hogy a közel azonos GYÁRTÁSÉV legyen a domináns.... Emellett gazsi már semmi mással nem törődik, csak a pénzzel... -.-" Na pont ezért nem kár érte! Ami viszont hiányozna, hogy nem ismerek online NEM ÁRKÁD tankos játékot (és direkt nem mondtam WT-re hogy szimulátor, mert közel sem az!)
  • Trucker39
    Én csak a hajós részével ismerkedem, de így érthető, mikor nagy távolságból, EGY másodperc alatt kilőnek úgy, hogy csak a hajó legénysége hal meg. Sokszor jártam így az elmúlt néhány napban. Kár ezért a játékért.
  • LazyPaul
    Na igen, ez már csak ilyen "becsületes" játék. Én is rengetegszer találkoztam csalókkal, sőt maga a játék is csal. Ez így nem sokáig lesz életképes.
  • Szemike84
    Hát emberek! Remélhetőleg WT is úgy fog járni mint a BSGO! hemzsegnek a csalók WT-ben -.-" M103 úgy lőtt ki, hogy 2 domb, egy erőd és 2 erő volt közöttünk -.-" Korábban a csatába való spawnolást követő 5. másodpercben 4-en haltunk meg EGYSZERRE és a szerver ki is írta a player navét, hogy mind a négyünket megölt (Berlin map). Kövi ügyes gyerek folyamatosan crusol a mapon, folyamatosan célra tart unspotted playerekre textúrákon át, mindíg tudja ki hol van, minden lövés 1 hit... -.-" Szánalmas -.-" Ezekből már több min 200.000-et buktattam le live streammel. Amikor feltettem a kérdés egy ingame adminnak, azt felelte, hogy CSAK a prémium felhasználóknak engedélyezett a csalás, ÉS CSAK ABBAN AZ ESETBEN HA MEGFELELNEK EGY ADOTT KÖVETELMÉNYNEK ÉS MEGVÁSÁROLJÁK AZ OFFICIAL HACK PACK-ET. Aki nem így csal, na azt bizony bannolják.... -.-" SZÉGYEN ÉS GYALÁZAT!! A külföldi gamer fórumok csak úgy emlegetik a WT-t, hogy "dirt on the clean". -.-"
  • LazyPaul
    Csakis páncélvadászként használható, downtier-ben nehéz harckocsiként használtam első vonalban, ott nem kellett aggódni hogy kilőnek. De lefelé már nem dobál, inkább uptier. Habár naponta max 2 csatát megyek vele.
  • Kissssss0 #35494
    megtudom érteni miért nem jött be az embereknek a T30, uptierben lehet igazán érezni a HVAP lőszer hiányát mikor 7.7 szinten a leo1 körbetáncol az amx-30 meg keresztülhugyozza a páncélzatot azzal a 400mm pen HEAT lőszerrel, pont ezért szoktam kerülni a nyílt terepet a tankkal, uptierben inkább érdemes tankvadászként játszani vele, keresni egy jó helyet és megvárni hogy az ellenfél lépjen először.
  • LazyPaul
    Hát nem egy nagy szám a T30 az biztos. Az első és második nap nagyon aprítottam az ellent vele, de csak azért mert az összes csata downtier volt. A saját szintjén és uptier-ben nálam a felejtős kategória. Amennyi kínlódást és időt beleöltem hogy meglegyen hát annyit közel sem ér.

Shadow_Warrior79
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.01.22. 17:37:31
  • Zegi Norbi HUN
    Én is játszottam vele jó pár órát és én személy szerint bánom, hogy nem adtam el. :D
    Mentem jó köröket is vele, de összességében egy tipikus szar event tank. Jó pár csatám úgy nézett ki, hogy az ellenfél bárhol egy lövéssel kiszedett, a toronyfront sem volt akadály különösebben. Én amikor az AP lövedékkel végre át tudtam ütni egyáltalán valakit, akkor az még vígan élt és virult. HE lőszerrel több szerencsém volt, de az meg olyan lutri, hogy vagy visz mindent vagy semmit(legtöbbször ez van). Ha semmit, akkor neked természetesen annyi, mivel te egy lövésből meghalsz.
    Csak a t30 miatt jöttem vissza, de hatalmasat kellett csalódnom ismét.
  • Kissssss0 #35491
    mióta megszereztem a t30 tankot azóta minden nap megyek vele, már csak 29k rp kell a mark of distinction feloldásához, nem egyszer feltörlik a németek meg ruszkik(meg az olasz matchbox autók) a brit amcsi francia 6.7 tankokkal a padlót, én nem nagyon szoktam használni mesterlövész szerepkörre a t30 tankomat, a lövedékek sebbegése túl lassú ehhez + a fél perces újratöltési idő alatt akármi történhet,és a löszerek is marha nehezek így keményen a célpont felé kell célozni nagy távolságon, én szinte mindig a másodvonalban vagyok vele egy fedezék mögött ha lehet.

tiger2P-vel még múlt év novemberében játszottam utoljára warbond miatt, 5.3 csatákban elég jól lehetett mészárolni vele, már évek óta nem éreztem azt hogy végre nehéz tankként lehet használni egy tigrist egészed eddig, bár ettől függetlenül továbbra se fogom erőltetni a játékot a német nehéz tankokkal.

a ruszki t-54 és JS tankok meg ugyan abban a szindrómában szenvednek mint a németek 5.7-en, minden ellenfél gyorsabb és mozgékonyabb nálad, ha pedig rád lőnek akkor olvadsz mint a fagyi nyár közepén a HEATFS miatt... őszintén szólva én nem tudom sajnálni a ruszki tankokkal játszó embereket 7.0 felett.
  • Szemike84
    Hát igen. A T-44-et max a mobilitása menti meg, de a javítási költsége horror.

A T30 (véleményem szerint) akkor sikeres csak, ha messziről snipol és van támogatás mellette, aki figyeli, hogy nehogy lerohanják. Ha csak a tornyot teszi ki és messziről nipol, akkor verhetetlen.

Én orosz-angol-német ágon vívok ralisztikus csatákat és megdöbbentőnek találtam a Tigris II P-t még annak ellenére is, hogy stok volt borzalmas mobilitással. Az alap APHE a tierhez képest borzalmas nagy átütésű (235mm), a ballisztikája még a britt APDS lőszereket is lekőrözi és az újratöltése a 8.9 (nem kifullozott legénységgel!!) valami oltári. . Az SL és RP szorzó pedig egy álom.

Ezzel szemben a T-54 sorozat, az IS-3 és az IS-4 KATASZTRÓFA! Nincs elég páncélja, a torony forgatás szánalmas, az APHE mindenről lepattan és erősen érezhető a lövegstabilizátor hiány. 7.7-ben a centauro és a leopárd az uralkodó, a T-54 csak elbújva snipolásra alkalmas, de azt is csak max 800m-ig, mert a lőszer ballisztikája a Brumbar ballisztikájával vetekszik. :)
  • Kissssss0 #35489
    hát őőő a panther 2 is viszonylag jól megvolt a 8.0 csatákban(7.0 szintjéről) ahol már heatfs meg apds 350+mm átütés a minimum, mellesleg a t-44 eredetileg 6.7 szinten volt régebben mint ahogy a tiger2P is... gyakorlatilag a t-44 még mindig ugyan azokkal az ellenfelekkel harcol már évek óta, szerintem nagyon jól elvan a jelenlegi helyén.

ha meg is kapja a HVAP lőszert a t30 még így is ott van a fél perces újratöltési idő, ez alatt a tiger2 tankok leadnak 3 lövést rá és még arra is marad idejük hogy fedezékbe vonuljanak, ezzel a lőszerrel csak az esélyt kapja meg hogy felvegye a harcot a többi nehéz tankkal de nem többet.
  • Szemike84
    Hát amíg a T-44 átütése 6.3-ban 142mm és az ellenfele a Tigris II P és H, a T26E1, a T29, T30, T32, T32E1 és a hasonló normális mobilitású agyonpáncélozott, komoly átütésű (Tigris II P _> 235mm), addig szerintem senki sem szólhat egy rossz szót sem a 197mm alap átütésről! :)
  • Szemike84
    Na egy újabb remekül sikerült frissítés orosz barátainktól! Bugok, szerver lagg, rosszul számított tapasztalati pont és pénz... És az a több mint 400.000 jelenleg is aktívan tevékenykedő lebuktatott csaló... -.-" Szánalmas!
  • Kissssss0 #35486
    majd meglátjuk mi lesz belőle, bár énszerintem ez az egész "Suggestion passed to the devs" a fórumon csak egy nagy párászvakítás, nem egy meg nem két olyan tank meg repülő topik van ott ami már 4+ éve nyitották de semmi nem lett belőlük.
  • Zegi Norbi HUN
    Köszi szépen, jól összeszedte a srác. :)

Én azért szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban mert csak event tank, de persze ki tudja. :D Talán a "Suggestion passed to the developers for consideration." tényleg elhozza ezt a lőszert vagy helyette a t30e1-t(vagy mindkettőt). Meglátjuk. :)
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.01.14. 10:12:17
  • Kissssss0 #35484
    én is kipróbáltam az HE lőszert és valóban igencsak hatásos kb minden ellen, párducok instant pukkannak ha az oldalukat mutatják, Ktiger H ellen meg elvileg használható az alap lőszer csak nem a tornyot kell célozni hanem a frontpáncélzat alsó részét jobb vagy bal oldalt, máskülönben az erőátvitel megeszi a teljes lövedéket és a robbanást is, elvileg a torony oldalát is belehet lőni alap lőszerrel ha az ellenfél kicsit is elkezdi forgatni a tornyot.

állítólag volt egy HVAP lőszer is a 155mm ágyúhoz, talán majd egyszer megkapjuk.

155 mm T35E1 HVAP
    Projectile mass: 25.94 kg (57.2 lb)
    Core diameter: 90.1 mm* (3.55 in)
    Core mass: 6.8 kg (15 lb)
    Core type: Tungsten Carbide
    Muzzle velocity: 945 m/s (3100 ft/s)
    Penetration: 316 mm 0° Point Blank

The T30's Ammo Box
  • Zegi Norbi HUN
    Nemrég néztem egy videót, amiben a srác RB-ben, csak HE-t használva játszott és durva dolgokat művelt vele. :) Sokszor belőtt a tank alá, vagy csak az oldalát találta el és már robbant is az ellenséges tank. A leírás szerint egy nagyon érdekes HE lőszert kapott, noha én még nem tudtam kipróbálni. :)
    Viszont az a 197mm pen nekem is kevésnek tűnik picit, főleg hogy 7.0 br fölött is megy a tank.
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2019.01.13. 10:37:28
  • gstup
    És ez miért annyira meglepő?Még 1 tucat tankot lehetne mondani ami 1 lövésből kiszedi vagy teljesen megbénítja a KT II-t.
  • xmanhun
    A T30- 1-lövésből kiszedi a Ktigris-t !! Csak ha elrontod,akor véged !! :D
  • Kissssss0 #35480
    T30 meg a FW190C is beszerezve, a piacra meg megy fel az iron duke, 2 famas gépkarabély, meg egy pin up pilot britain, most már csak a warbondot kell grindelni a TB-3M bombázóért.

T30 egy az egyben hozza a kv-2 színvonalat csak itt már van értelmes toronyforgatási sebességed és akár még a királytigriseket is tudja pattintani hulldownban, de sajnos azzal a 197mm átütéssel nem fog sok mindenre menni a Ktigris H verzió ellen és a ruszki nehéz tanokkal is megfog gyűlni a baja, ettől fügétlenül még így is veszélyes ellenfél ugyan úgy mint az amcsi t29 és a t34.

FW190C-ről nem tudok túl sok pozitív dolgot mondani... a fegyverzet sajnos bugos, a gép egyik oldalán van mindkét 7.92mm géppuska a másik oldalon meg a 20mm gépágyúk(pedig az x-ray nem ezt mutatja), emelkedni nem nagyon szeret, WEP-nek nincs túl sok hatása, zuhanáskor elég gyorsan eltudja érni a 800km/h sebességet de amint vízszintesbe hozod azonnal pár másodperc alatt elveszít 300km/h a sebességből, fordulni is csak nagy sebességen szeret de amint 400km/h alá esik a sebességed már is egy repülő téglára kezd hasonlítani.
    valószínűleg porfogó lesz ez a vadász a garázsomban...
  • Kissssss0 #35479
    na meglett(megint) az iron duke... de csak 14 nap múlva lehet majd eladni, p-43 nem lesz meg, sajnos a vadászhoz való bónusz küldetések egy merő katasztrófák voltak, meglett az olasz cbt grind is és a helyére rögtön be is ugrott a warbond grind, kell nekem az a tb-3m.
  • Kissssss0 #35478
    ohh én grindelek mindent mint az örült látásul vakulásig, warbond shop-ból épp tegnap vettem meg a t14 amcsi tankot, olasz cbt eventel is jól haladok.. csak egy napot hagytam ki eddig, winter eventből is mindent megcsináltam eddig, egyedül csak a bónusz karácsonyi küldetések fognak ki rajtam, azzal szarul állok.
  • LazyPaul
    Szevasztok!
    Mi a fene van ezzel a játékkal már megint ezt írja ki:
    Please restart the game to update your client to 1.85.0.64 version, so that players' position on specific locations are displayed correctly

Nem vagyok perfekt angolból de hiába indítom újra ugyanezt írja. Szerver probléma vagy mi a fasz?

Valakinek van ötlete?

Ja és a játék laggol mint az állat, fps 100 fölött holott 60 fölé nem szokott menni.
    Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2018.12.27. 15:03:23
  • Zegi Norbi HUN
    Én hónapokkal ezelőtt úgy voltam a játékkal, hogy hagyom a fenébe, aztán majd visszatérek ha a T30 is végre bekerül... Erre tessék, ráadásul prémium is. :D
    Csinálgatom is közben a küldiket, de a repülősre nincs időm sajnos, meg türelmem sem.
  • Kissssss0 #35475
  • ximix #35474
    humor
    https://coub.com/view/1kg62i
  • Kissssss0 #35473
    kész szopás a ruszkikkal játszani 4.3 szinten RB csatákban, hiába hozok össze 10 killt a kv-1 tankommal mert közben a csapat meg elvérzik már az első 5 percben aztán lehet háton cipelni a csapatot.
  • LazyPaul
    Nekem legjobban a BR 5.3 -5.7 német és szovjet tankok fekszenek. Alacsonyabb BR -ben is megy az aprítás, de BR 6.0 fölött már egy kissé nehezebb a történet. RB és SIM csaták engem nem szórakoztatnak, SIM-ben ráadásul a csapattársakat is likvidáltam, persze nem szándékosan.
  • M2 #35471
    Szintén inkább árkád, szintén csak tankok. Nekem ezekben van a legtöbb élményfaktor. RB alatt elfáradok, főleg a szemem. Repülés meg soha nem vonzott.

Ami nálam bevált fun játékra és farmolásra egyaránt, azok a német 4.3 BR és az orosz 5.3 BR tankok. Ezek már Tier 3-ban vannak, sok még a kezdő és réges-rég maxon vannak a legénységeim.
  • LazyPaul
    70-80% nyerési arány az szép eredmény, nekem a legtöbb 64% volt. Mondjuk én csak árkád csatákat játszok és csak tankokkal.
  • M2 #35469
    Az elcsúszott lövések részben szerencse kérdése, részben meg rutin. Például az orosz tankok bazinagy bebújó nyílása, aminél egylövésezhető az egész tank. Vagy sokáig az orosz IT-1 rakétáinak repeszei minden téglafalon átmentek. A leggyorsabban lett benne ász a legénység. :-)

Ezeket mind meg kell szívni, abból megtanulni, aztán amíg működik, alkalmazni.