War Thunder: Ground Forces

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg van, de minek
RatBaG
ja, ma végre unlockolom azt is, már úgy várom, mint a messiást. muszáj leszek direkt az is3-aknak mindig vinni néhányat, szeretettel.

btw, mi igaz abból, hogy minél több lőszert viszel, annál nagyobb az esély a berobbanásra? korábban hallottam már, de akkor még eléggé placebonak/urban legendnek tűnt, de tegnap egy "híres youtubeos" videójában is volt erről egy elejtett fél mondat.
a sok szar közül pont ezt modellezték volna le gayjinék?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.12. 10:58:58

Per Aspera Ad Inferi.

Hello. A pz.kpfw.lll ausf.m tankon a pzgr 40/1 lőszert miért nem tudom használni ha már meg vettem? üdv
AnuluWork
Ezt az orosz ágat át kellene gondolnia a gazsinak. Nekimentem T-70el a kerítésnek és meghalt a személyzet minden tagja ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Apropó, nézte valaki a dev szervert. Milyenek az amerikai tankok?

Is-3 oldalról a torony és a test közötti kis résnél.Nem könnyű belőni,de nem is lehetetlen.Mindig pukkan.Szemből meg a kemény magvas lövedék úgy hatol át rajta mint kés a vajon. 😊

DasIsFuck
a lánc és a felsé rétegelt páncél között kell lőni ott csak tisztán 90mm a páncélja.
Én is csak ott tudtam eddig kilőni:S

Elvileg amúgy az is-3 immunis volt a német 88 l/71-es löveg ellen, akkora volt az effektív páncélja..végül is az ellen tervezték elsősorba.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

JethroHUN
Ezek a T1 amerikai tankok de nagy vackok lesznek.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

RatBaG
undorító, hogy mekkora okádék egy csíter tank ez az is3...
szemből teljesen kilőhetetlen, hiába van 210-es pen-em, minden lepattan az orráról, a torony meg eleve esélytelen. max annyit tudtam elérni, hogy szétlőttem az ágyúcsövét, szépen megjavítja, aztán egy lövéssel kilő.
de ami még inkább felbasz, hogy oldalról is sebezhetetlen. jó pár is3-at oldalba lőttem már, de vagy a track nyeli el teljesen a sebzést, vagy felette az az ék alakú különálló rész a páncélban.
esküszöm, még egyetlen is3-at se tudtam kilőni, mióta olyan br-ben vagyok, hogy találkozom velük. legutóbb sikerült egyet criticalra lőni oldalról, rám fordította a tornyát és simán kilőtt, ahogy húztam vissza a domb mögé...

Per Aspera Ad Inferi.

Ja ezt nem tudtam,én ott Tier III-ban vagyok még Pz 4 G a legnagyobb,nemrég kezdtem a gamét,most hajtok a Tiger-re,de igazából mindent kiszeretnék fejleszteni kiváncsiságból! Igazából nemsoká 2hét szabi,kandalló begyújt meleg szoba,pici házi+forralt bor,elleszek! <#zavart1><#zavart2>
Megoldódott, az a szar kártyához tartozó program levette magát legalacsonyabb fokozatra, és egy napig idegelt
Eddig tartott a móka. Ma megint megkaptam "vesztes" lapot. Sem német sem orosz oldalon nem tudtam érvényesülni. Ab csatában F2-el oldalba lövöm t-34-est 3-4-er de semmi. Azután léptem ki mikor SB csata tigrissel mentem és kb.200 méterre szembe megjelent egy t34-85. Én magasabban voltam és lefele néztem a dombon. Az ellen meg egy kis mélyedésbe ment bele. A vezető előtti döntött front páncél közel 90°-ban volt. Ezt lőttem meg kapásból. Erre beadta, hogy csak az elején lévő pót lánc darabot vette le. Természetesen ő, 1 lövéssel teljesen lebénított, a következővel meg kivett. Mai 5-6 meccsen 4 killem volt. Ebből 2 ai tank.
Mikor takarítottad ki utoljára a gépet? 😄

Nektek nem lassult a játék? 45-50 fps-ről leesett 10-20 -ra egyik napról a másikra -.-
Ráadásul most a leggagyibb old graphiccel megy 50 fps-t gtx 750-el!
Esetleg memória vagy ilyesmi köze lehet?
Én most döntöttem meg a személyes rekordomat T-34/85-össel SB-en: 5 kill, 1 halál... Picit nagyon éltem a szokásos tigrisek-párducok szétszopatnak mindenkit felállás helyett....
JethroHUN
Én ennél durvább dolgokkal találkozok. Mint a tankom mellé lőtt lövedék bekanyarodik a tankba, csak úgy vesz egy 90°-os fordulatot... Persze aki lőtte az lő 10-et a csatában... minden csatában amiben játszik. Házakon, hegyeken átlövő csoda játékosok, stb.

RatBaG
de csak a medium tankokkal és könnyebb td-kkel, mint korábban realisticben.

pont ezt szívtam meg tegnap. P-s királytigrissel carpathianson kimentem a map szélére, elrejtőztem a susnyásba, onnan néztem a várdomb mögül előbukkanókat. su100 kint a mezőn, kilövöm, t44 araszol a domb mögül, kilövöm, aztán visszavonulok a lejtő mögé, mert az is3 átlőhetetlen oldala megint benyelte a lövésem. na ezután rontott rám az előző csapat, de szerencsémre kis különbséggel jöttek át a dombtetőn. su100 full gázon kapáslövés, pukk. másik su100 ugyanígy, a roncsa nekem ütközik jó nagy sebességgel. t44 full gázon, kigyújtott, motor fekete, szóval egy helyben forgatom a tornyom. oldalba lő kétszer meg egyszer egyenesen hátulról, de valami csoda folytán nem robbanok. mondjuk közben én is kétszer oldalba lövöm, és baszik meghalni, ééérdekes... aztán mire a harmadikat betölteném a gyerek nyomott egy "wreck vehicle"-t egyenesen előttem. pff
köszönhetően a dupla spawnnak, az egyik su100 még vissza tudott jönni, próbáltam arrébb vonszolni a sérült tankom az emelkedőn, de fél perc alatt ott volt tőgázon megint, aztán telibe lőtt. azért ez kibaszás...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.11. 14:11:53

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Délelőtt nyomom.

Köszi a felvilágosítást!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.11. 12:59:42

Várakozás válltozó,van amikor egyből berak,van mikor várakozni kell!
Annyiban más a realistichoz képest,h itt teljes mértékben a szemedre vagy utalva,h kiszúrd az ellent semmilyen piros ikon nem jelenik meg,még akkor se ,ha kiszúrod,csak a minimappon jelenik meg kis piros jelölés, amíg látótávolságodban van,vagy ,ha saját társad látja!
Fedezékbe vonúl,domb mőgé,és társad se látja stb,akkor a mini mappon is eltünik!Maga a kamera nézet is kötöttebb!
Annyi,h saját erőket azt ugyanúgy kék,illetve zőld jelzéssel látod,és itt 1 kivállasztott tankal tudsz 2x spawnolni!
RatBaG
szinte egyből berak. késő este, mikor gondolom a ruszkik már kezdenek kidőlni, akkor 2-3 perc...

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Még sosem próbáltam SB tankosban. Főleg a várakozás miatt. Mi a különbség a realistichoz képest? A várakozás javult?

Az biztos SB-ben nehéz meglátni az ellent -grass in optic- nélkül is,viszont akinek be van kapcsolva nagyon nagy hátrányba kerül az ellen aki nem használja,igazából csak ezért nem engedném SB-ben,de ez csak az én véleményem!
állat 😊
az kár h a többi repeszt nem mutatja ilyenkor csak azt ami beszáll a tankba, úgy látványosabb lett volna nem csak "furcsa" 😄
AnuluWork
Hogy halt meg! 😄 Ilyen nincs. 😄

Ez a komoly, nem az ebola :S
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

AnuluWork
Nekem nem jönnek be a képek.

DasIsFuck
Szerintem meg jól van így ahogy van.
Így is SB-ben alig lehet nem fullos grafika mellett észrevenni a tankokat...

amíg egyvalaki is él a tankban addig az működőképes csak büntetéssel jár a gép teljesítményére xy ember elvesztése
illetve még olyan büntetés van h kell egy bizonyos idő amíg a "maradék átveszi a feladatot a kilőtt legénységi tagtól"
de egy ember is el tudja kezelni a gépet végül ha úgy alakul

ennyit be kellett áldozni a realisztikusságból különben csomó tehetetlen gép lenne a harcmezőn 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.10. 20:07:24
A fákat most is ki lehet csata közben venni. Jó szórakozás légvédelmi ágyúval a favágósdi.
Sziaszto!
Korábban írogattam Tigris ügyben, hogy nem igazán működik. Visszamentem repülni, aztán jött 2-3 kisebb javítás. A napokban kezdtem újra. Az első Tigris menetnél (R😎 hirtelen felbukkanó cél, kb.900 méter T34-85. Gyors lövés, találat a tornyon és kilőve. Ezen annyira meglepődtem, hogy nem sokkal utána kiszedtek. Későbbi csatákban is egyre jobban végezte a dolgát. Ez pedig a mai eredmény:

Nagy távolságból (1,2-1,6 km) lévő célokat is eltaláltam, volt ami mozgott is. A teljes csata alatt a találati arányom 70% fölött volt. Ami feltűnt, hogy kisebb lett a löveg szórása, ennek is köszönhető a több találat. Valószínűleg ezt sorsolta nekem a játék.
Most az jön ami bosszant. Hiába lőttem ki a csatában a legtöbb valódi ellenfelet, úgy hogy engem egyszer sem lőttek ki, mégsem kaptam több pontot. Egy másik eset meg a tegnap történt. Néha játszom úgy is hogy visszarakom a T1-es tankokat. RB csata Panzer 3F típussal megyek, a felbukkanó ellenfél T28-as. PzGr40 tornyon lőttem miután rám fordult. A tüzér meghalt (fekete), ezután végeztem a vezetővel és jött a torony jobb oldala és a kezelő. Ekkor tűz alá vett egy T-50-es oldalról. Elbénázta a dolgot, de elvonta a figyelmem. Ez idő alatt a T-28-as újra tüzelt, ami nem talált. Ismét kilőttem a lövegkezelőt, aztán az 50-es engem. Már többször előfordult, hogy egy tank személyzetét harcképtelenné teszem (feketével jelöli), főleg a toronyban. Mégis vissza tud vonulni, és újra harcképes tud lenni.
Hányszor tudja a személyzet egy tagja átvenni a löveg kezelését? Mert van, hogy csak a sofőr marad életben mégis tud mozogni és lőni.
1.47-ben meg már a domborzatot is 😉
1.45-ben már a fákat is kilehet majd venni! <#banplz><#gun><#falbav>
Ezt nem csak sb-ből kéne kivenni.

Sherman0070
Ki kéne ezt a beállítást venni SB-ből... volt olyan hogy a fű miatt nem szúrom ki az enemyt de ő mivel kikapcsolta úgy kiszed hogy azt sem tudtam hol van.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.12.10. 18:49:52

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Sajnos igen.Sok gyenge képességű játékos ezzel kompenzál...

Grass in optic a graf menüben mekkora .aszság,de legalább is SB modban,már tényleg azt hidtem én vagyok a .alfasz,hogy a nyakig érő fűben lapítok a stugommal és én nem látom az ellent ő meg simán engem és kilő! Ezzel el lehet baszni az SB módot!
T-Home, 50 megás net, nálam jó a ping.

JethroHUN
De szét van nerfelve az összes 75mm-es német ágyú... semmit nem visz ki.

Sziaztok!

akárhányszor belépek a játékba 180+ pingem van. Nem megy a letöltés, semmi nem használja a netet ilyen mértékben (amúgy 120 megás, így nem gondolom, hogy gondban kéne lennie). Csak nálam van ez és kutakodjak tovább, vagy általános jelenség?

Válaszokat előre is köszönöm!
DasIsFuck
L-11😊

Még nem is fullos, de iszonyat milyen op...

Fura Alak
Most többször is előfordult velem, hogy nem jött BR 5.7 -nél nagyobb szembe a Tigrisemnek... Iszonyat jó!!!!!! 😄
5.7 felett kellene, de addig felesleges a PzGr40, ugyanis PzGr39 FTW!
Az előbb hirtelen feltűnt a minimap-on mögöttem egy ellenséges tank piktogrammja, majdnem megijedtem, de mikor hátranéztem majd elröhögtem magam: BT-7.... A hülye nem is törődött velem, csak azon imádkoztam, hogy el ne menjen, míg megfordulok... <#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2014.12.10. 11:36:01

Az kv-85.

Köszi!
Én mindent felhúztam maxra,meg mindent kipipáltam,csak ezt az old video card nincs bekapcsolva!
Ami jobb oldal nincs kipipálva neked azokat megtudnád miket jelentenek?
Kösz előre is!
JethroHUN
Melyik, a német prémium?

DasIsFuck
Ez a kv-1 brutálisan op!

Magyarázat: LINK

Sorry, mellényomtam. Gstup-nak ment volna a Tiger P-s hsz-re.
Utoljára szerkesztette: cpthungarian, 2014.12.09. 17:33:09

DasIsFuck
Ez a 88/l71-es ágyú borzalmasan gyenge.

Sherman0070
És emiatt 4-es szintre kell tenni? 😄

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA