War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw, mi igaz abból, hogy minél több lőszert viszel, annál nagyobb az esély a berobbanásra? korábban hallottam már, de akkor még eléggé placebonak/urban legendnek tűnt, de tegnap egy "híres youtubeos" videójában is volt erről egy elejtett fél mondat.
a sok szar közül pont ezt modellezték volna le gayjinék?
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.12. 10:58:58
Per Aspera Ad Inferi.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Én is csak ott tudtam eddig kilőni:S
Elvileg amúgy az is-3 immunis volt a német 88 l/71-es löveg ellen, akkora volt az effektív páncélja..végül is az ellen tervezték elsősorba.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
szemből teljesen kilőhetetlen, hiába van 210-es pen-em, minden lepattan az orráról, a torony meg eleve esélytelen. max annyit tudtam elérni, hogy szétlőttem az ágyúcsövét, szépen megjavítja, aztán egy lövéssel kilő.
de ami még inkább felbasz, hogy oldalról is sebezhetetlen. jó pár is3-at oldalba lőttem már, de vagy a track nyeli el teljesen a sebzést, vagy felette az az ék alakú különálló rész a páncélban.
esküszöm, még egyetlen is3-at se tudtam kilőni, mióta olyan br-ben vagyok, hogy találkozom velük. legutóbb sikerült egyet criticalra lőni oldalról, rám fordította a tornyát és simán kilőtt, ahogy húztam vissza a domb mögé...
Per Aspera Ad Inferi.
Ráadásul most a leggagyibb old graphiccel megy 50 fps-t gtx 750-el!
Esetleg memória vagy ilyesmi köze lehet?
pont ezt szívtam meg tegnap. P-s királytigrissel carpathianson kimentem a map szélére, elrejtőztem a susnyásba, onnan néztem a várdomb mögül előbukkanókat. su100 kint a mezőn, kilövöm, t44 araszol a domb mögül, kilövöm, aztán visszavonulok a lejtő mögé, mert az is3 átlőhetetlen oldala megint benyelte a lövésem. na ezután rontott rám az előző csapat, de szerencsémre kis különbséggel jöttek át a dombtetőn. su100 full gázon kapáslövés, pukk. másik su100 ugyanígy, a roncsa nekem ütközik jó nagy sebességgel. t44 full gázon, kigyújtott, motor fekete, szóval egy helyben forgatom a tornyom. oldalba lő kétszer meg egyszer egyenesen hátulról, de valami csoda folytán nem robbanok. mondjuk közben én is kétszer oldalba lövöm, és baszik meghalni, ééérdekes... aztán mire a harmadikat betölteném a gyerek nyomott egy "wreck vehicle"-t egyenesen előttem. pff
köszönhetően a dupla spawnnak, az egyik su100 még vissza tudott jönni, próbáltam arrébb vonszolni a sérült tankom az emelkedőn, de fél perc alatt ott volt tőgázon megint, aztán telibe lőtt. azért ez kibaszás...
Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2014.12.11. 14:11:53
Per Aspera Ad Inferi.
Köszi a felvilágosítást!
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2014.12.11. 12:59:42
Annyiban más a realistichoz képest,h itt teljes mértékben a szemedre vagy utalva,h kiszúrd az ellent semmilyen piros ikon nem jelenik meg,még akkor se ,ha kiszúrod,csak a minimappon jelenik meg kis piros jelölés, amíg látótávolságodban van,vagy ,ha saját társad látja!
Fedezékbe vonúl,domb mőgé,és társad se látja stb,akkor a mini mappon is eltünik!Maga a kamera nézet is kötöttebb!
Annyi,h saját erőket azt ugyanúgy kék,illetve zőld jelzéssel látod,és itt 1 kivállasztott tankal tudsz 2x spawnolni!
Per Aspera Ad Inferi.
az kár h a többi repeszt nem mutatja ilyenkor csak azt ami beszáll a tankba, úgy látványosabb lett volna nem csak "furcsa" 😄
Így is SB-ben alig lehet nem fullos grafika mellett észrevenni a tankokat...
illetve még olyan büntetés van h kell egy bizonyos idő amíg a "maradék átveszi a feladatot a kilőtt legénységi tagtól"
de egy ember is el tudja kezelni a gépet végül ha úgy alakul
ennyit be kellett áldozni a realisztikusságból különben csomó tehetetlen gép lenne a harcmezőn 😊
Utoljára szerkesztette: twi452, 2014.12.10. 20:07:24
Korábban írogattam Tigris ügyben, hogy nem igazán működik. Visszamentem repülni, aztán jött 2-3 kisebb javítás. A napokban kezdtem újra. Az első Tigris menetnél (R😎 hirtelen felbukkanó cél, kb.900 méter T34-85. Gyors lövés, találat a tornyon és kilőve. Ezen annyira meglepődtem, hogy nem sokkal utána kiszedtek. Későbbi csatákban is egyre jobban végezte a dolgát. Ez pedig a mai eredmény:
Nagy távolságból (1,2-1,6 km) lévő célokat is eltaláltam, volt ami mozgott is. A teljes csata alatt a találati arányom 70% fölött volt. Ami feltűnt, hogy kisebb lett a löveg szórása, ennek is köszönhető a több találat. Valószínűleg ezt sorsolta nekem a játék.
Most az jön ami bosszant. Hiába lőttem ki a csatában a legtöbb valódi ellenfelet, úgy hogy engem egyszer sem lőttek ki, mégsem kaptam több pontot. Egy másik eset meg a tegnap történt. Néha játszom úgy is hogy visszarakom a T1-es tankokat. RB csata Panzer 3F típussal megyek, a felbukkanó ellenfél T28-as. PzGr40 tornyon lőttem miután rám fordult. A tüzér meghalt (fekete), ezután végeztem a vezetővel és jött a torony jobb oldala és a kezelő. Ekkor tűz alá vett egy T-50-es oldalról. Elbénázta a dolgot, de elvonta a figyelmem. Ez idő alatt a T-28-as újra tüzelt, ami nem talált. Ismét kilőttem a lövegkezelőt, aztán az 50-es engem. Már többször előfordult, hogy egy tank személyzetét harcképtelenné teszem (feketével jelöli), főleg a toronyban. Mégis vissza tud vonulni, és újra harcképes tud lenni.
Hányszor tudja a személyzet egy tagja átvenni a löveg kezelését? Mert van, hogy csak a sofőr marad életben mégis tud mozogni és lőni.
Utoljára szerkesztette: Sherman0070, 2014.12.10. 18:49:52
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

akárhányszor belépek a játékba 180+ pingem van. Nem megy a letöltés, semmi nem használja a netet ilyen mértékben (amúgy 120 megás, így nem gondolom, hogy gondban kéne lennie). Csak nálam van ez és kutakodjak tovább, vagy általános jelenség?
Válaszokat előre is köszönöm!
Még nem is fullos, de iszonyat milyen op...
5.7 felett kellene, de addig felesleges a PzGr40, ugyanis PzGr39 FTW!
Az előbb hirtelen feltűnt a minimap-on mögöttem egy ellenséges tank piktogrammja, majdnem megijedtem, de mikor hátranéztem majd elröhögtem magam: BT-7.... A hülye nem is törődött velem, csak azon imádkoztam, hogy el ne menjen, míg megfordulok... <#eplus2>#eplus2>
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2014.12.10. 11:36:01
Én mindent felhúztam maxra,meg mindent kipipáltam,csak ezt az old video card nincs bekapcsolva!
Ami jobb oldal nincs kipipálva neked azokat megtudnád miket jelentenek?
Kösz előre is!