War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Kössz előre is!
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Az említett "anomália". A driver felgyógyulása után is vagy 2 percig itt pattogtam egy helyben, csak hogy utána megtéphessen az ellenség, akit egyébként megettem volna reggelire, ha nem játszik a játék kibaszósat.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.09. 01:46:49
ki az a retardált barom aki meg akarja venni ezt a szart így?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Létezik ilyen?
Elmentettem a replayt. Vissza lehet játszani úgy, hogy ugyan úgy lássam, mint játék közben? Nevekkel pont csíkokkal, mindennel.
Egyébként ez a Tigris p szitu külön vicc, nem elég a br, de még csak nem is a fejlesztési fába rakták be.
Nehogy már legyen vmi új tank a német oldalon amiért van értelme játszani...
Air Forcesben persze soha nem jönnek be az ilyen egylövéses killek...
Tényleg nem öl meg semmit, hatástalan.
Egyetlen egy mód ahogy tudtam kill szerezni, hogy vagy leégett vagy kilőttem az összes crew tagot.
Ez így, hogy xy tank szar elég kevés, lehet user probléma is. Ugyan én nem szeretem a TD-ket, de az I/70-el sosem volt bajom.
feketére kilövi a crewt meg sárga/pirosra a dolgokat, de ennyi.
1 killt értem el vele, de az is azért mert leégett.
Adtam ennek a szarnak hosszú hetek után ismét egy esélyt és most az fogad, hogy az L/70 teljesen használhatatlan lett.
Egyébként nincs hozzá AP, sem "fejlesztett" lőszer. 😊
Persze KV-2-t nem használtam sosem, csak amennyit muszály volt, de én AP lőszerrel használtam mindig, sosem volt gond vele.
Erre valaki?
2, Igen betehed, de ki lehet kapcsolni.
1. Volt valami optimalizáló patch a közelmúltban? Régebben 30 körüli FPS-em volt, most stabilan 40-45, ugyan olyan beállításokkal.
2. Jól láttam, hogy egy már zajló csatába is berakhat az MM? Mondjuk ez azért érdekes, mert van nogy 2 játékossal több van az egyik csapatban mint a másikban.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ami viszont engem nagyon zavar: Új tank vásárlásakor a Part/FPE fejlesztéseket kigrindelni. Sok esetben inkább arcadeban csinálom. Sajnos nálam sokszor előfordul a fekete cső/torony, és akkor gyakorlatilag vége a játéknak. FPE nélkül még csak-csak elvagyok de Parts nélkül esélytelen.
Viszont a többi fejlesztést nem nagyon veszem észre, hogy bármit is javítana a tankokon (ammot kivéve persze 😊 ). Repülúknél ez jóvel észrevehetőbb, nem csak amiatt, hogy ki is írja, hogy mit fejleszt.
Utoljára szerkesztette: Luciferkee, 2014.12.07. 15:38:15
ennyi xD
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Te a foglalásért mennyit kapsz pl?