37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Stefan99
    panzer IV/70-el lőttem, ha az nem üti át abban a BR kategóriában, akkor mi?
    Vagyis azt mondod, hogy csak az első páncéllemezt ütötte át, és a másodikat nem vagy hogy?:)
    Utoljára szerkesztette: Stefan99, 2015.04.29. 18:01:50
  • kissssss
    mindegyik jumbonak van a frontján egy +38mm páncéllemez odarakva lehet ez viccelt meg téged :D
  • kissssss
    csak tudnám hogy hogyan képesek egyesek a leaderboardson 2 csatával több mint egymillió szilvert összehozni.....
  • Stefan99
    Már nem először tűnik fel nekem a jumbo furcsa sebződés modellje, össze vissza lőttem(apcbc), és SEMMI nem sérült benne, a legénységet is beleértve. Csak pontot kaptam a lövésekért. Ezután észrevett, és egyetlen lövéssel kilőtt. Visszajátszottam egy csatát, és csináltam egy képet az állapotáról közeliben(egyébként távol volt tőlem). Szerintem az összes lyukat kb én ütöttem rajta.

a jumbo röntgenképe összehasonlításhoz:

Szerintetek?
  • Kurfürst
    A mai harcjárművökön már nem biztos, hogy sokat segít, mert elkezdtek elterjedni a tandem kumulatív robbanófejek - van egy kicsi elől, ami átviszi a kötényezést v az ERA-t, a második, a fő harci fej pedig szépen rácuppan a tiszta páncélra.
  • kissssss
    szerintem lehet hogy berakják prémbe had folyjon be még egy kis zsetont a kaszába, úgy is van már 2 t34/85 tank.

• Garou
    Igy van, Panzerfaustot megfogja, a hk lovedeke le sem lassul szerintem, ugy megy at rajta.
  • Dagohun74
    Ez most mozi film előzetes vagy mi fene?
  • davidbog
    Komolyabbat nem fog meg. Ezek a hálók kézi páncéltörő fegyverek ellen voltak hatásosak. Kumulatív harckocsi lövedék ellen már nem. Kötényezésre ugyanez igaz.
    Utoljára szerkesztette: davidbog, 2015.04.29. 12:35:30
  • Master91
    a modernebbekre rá nézek, és sejtem hogy hogy működik

de ez a csirke háló ez ki akasztott, hogy hogy a fenébe tud működni
    panzerfaustot még meg értem, de ha komolyabb lő rá akkor hát nem tudom
  • Molot115
    Ami akkoriban rendelkezésre állt az ellen bőven elég volt. A harckocsik abban az időben nem nagyon használtak kumulatív gránátot mivel az akkoriban használt huzagolt csövű ágyúk miatt nem teljesített megfelelően. A panzerfaust legnagyobb sebessége 150m/s volt. A tapadógránátok amiket mert kézzel kellett felhelyezni a harckocsira szintén nem tudta leküzdeni ezt. Egyébként a mai napig használnak hasonlót a nyugati páncélozott járművek lást stryker. De lehet látni leopard 2-ket is meg merkavákat is ilyen kerítés szerű "páncélzattal".
  • Master91
    erre gondoltam én is, de ilyen 1-2 mm vastagságú drótnak tűnik nekem, azért nem tudom elképzelni hogy 5-700km/h-s lövedéket, ami nem 5 deka, hogy indít be?
    próbálok keresni valami felvételt youtubeon mert megkattanok
  • Molot115
    Nem is kell neki megfogni. Elég ha elműködteti, ami jelen esetben megvalósul. Becsapódik a hálóba beindul a kumulatív hatás de mivel túl messze van a páncéllemeztől és nem megfelelő a közege, szétszóródik a sugár és nem tudja már átütni. Annyit veszít az erejéből mire ténylegesen eléri a páncéllemezt hogy az már túl kevés lesz!
  • Master91
    nem tudom elképzelni azt, hogy ez a kis csirke háló megfogja a kumulatív lövedékeket
  • Molot115
    A panzerfaustot gyönyörűen hatástalanította! A kumulatív gránátok ellen használták!
    A másik van itt még olyan aki az RP bosterekkel szivatja magát?
    10 csata alatt 6 kill aztán amikor lejárt 2 csata alatt 5. Másnak is ennyire jó hatásfokkal megy?
  • Pluskast
    "Repül a nehéz kő ki tudja hol áll meg" :D
  • Master91
    hát játékba észre vettem én is ezt :D
  • kissssss
    valószínűleg arra lesz jó hogy megfogja a heat löszereket, azoknak mániájuk fennakadni akár egy fűszálban is.
  • Master91
    azok a csirke hálók mi célt szolgáltak, mit fogtak meg vele ?
  • AnuluWork #20889
    T-34-85E
  • AnuluWork #20888
  • PLaci #20887
    KV-2 -vel rálövök egy T-34 -re, ami kicsit beforgatva áll nekem szembe: Az oldalát találom el, a lövedék meg lepattan a döntött oldalfalról, és elrepül el a messzeségbe.... majd 10-15 másodperc múlva benyögi, hogy kinyírtam egy Artillery -t.... :D
  • AnuluWork #20886
    Máig nem értem miért a T32 a T4 és miért csak 7.0? :D
  • Bee
    Kommentár nélkül:

• Molot115
    Gondolom arra semmi esély hogy visszarakják a normál simulator battle-t. Azért elég érdekes hogy realisticben 2 csata alatt 13 kill utánna meg zsinorban 7 csata alatt 0...

De a rakéta vetős shermanra nagy szükség van...
  • Madi92
    12 kill német 5.7
    Mondjuk az egész csata no komment, ilyen kis pályán németeknek kakukk. Utolsó pár killt spawncamp miatt szedtem össze. :D

Replay
  • kissssss
    mostani eventben kell a német 37mm flak truckal menni :D igazi mészáros csak úgy hullanak az il-2 repcsik az égről, rögtön bezsebeltem 3 győzelmet egymás után.

csak legyen türelmetek kivárni az újabb csatát mert a kutya se akar játszani az oroszokkal.
  • Zegi Norbi HUN
    Jól nyomtátok :) Én végre túljutottam az 1 győzelmen, 7-nél meg is álltam, mind3 a csapatom miatt lett vereség :D Például Carpathians-on egy cap pont volt, nem a dombon, hanem a másik oldalt, erre mindenki a hegyre megy a várhoz... De nem is panaszkodom tovább, mert jól adta a Ferdinand.

Amúgy én egy ilyen retardált miatt tuti idegbajt kaptam volna :D Nyomik az ilyenek, játszanának mással...

Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2015.04.28. 10:09:50
  • Bee
    Sajnáltam, hogy nem sikerült. Az egyik bukó csatában az egyik csapattársunk engem lőtt rojtosra (lövész-töltő-parancsnok), a szakasztársamat pedig vízbe lökte a hídról, aki az oldalára esett. Ellenfelet nem lőtt, csak minket. De a nyerő meccsek között több olyan is volt, amit hajszálnyival nyertünk, így nem voltam dühös az eredmény miatt. Még van 2 golden wagerem, talán egyszer sikerül kimaxolni. :)
  • Zegi Norbi HUN
    Ez durva :D
  • Bee
    Ezt Foxynak küldöm, aki szerint lehetetlen a küldetés... (bár az utolsót buktuk :D )

• pirdi
    Ja, nagy divat a német katonákat 44-től gyávának beállítani! Pedig minden katonai teljesítmény-rekordot ŐK állítottak fel! ( Most jön az a rész, hogy le leszek nácizva.) Félreértés ne essék, NEM az eszmét, hanem a katonai teljesítményt dicsérem. Aki olvasta Rommel vagy Galand könyveit, érti, miről beszélek.
  • Szpecnyaz
    A múltkor néztem egy ilyen filmből pár részletet. Ott folyamatosan összekeverte a Jagdpanthert a JT-vel (szintén Ardennek), lehet ugyan ez a műsor volt. De a Sherman típusokat se tudta be azonosítani, mert az E8-at keverte a Jumbóval, pedig elég sok különbség van köztük, ugyebár. Bár igazából egy másik dokumentum film verte ki a biztosítékot nálam. Skorzenyről szólt és éppen az Ardenneki diverzánsait mutatták és ott szakadt el a cérna, amikor a német kommandósok bevizeltek az amcsi katonál láttán, na ott instant kinyomtam.
  • pirdi
    Ez a JT-story a DOQ-tv-n volt és úgy vettem észre, minha a Natgeo műsor lett volna. Na a Natgeo-n meg már nem egyszer mondtak baromságot. Mikor a csávó lemegy a város alá, lement egy Tigris gyárba és közben sorolta az adatokat, amik megegyeztek a Párduc adataival.
  • Malarki
    Egyet értek, pláne úgy hogy JT-ből még 100 darabot se gyártottak összesen, erősen kétlem hogy az egyszeri amics tankos egyáltalán be tudta volna azonosítani ha találkozik vele. Amúgy is ezek a 70 évvel későbbi visszaemlékezések elég érdekesek néha.

Na de ne csak off legyen: azt nem lehet valahogy megoldani, hogy a váltás automatikus legyen, de ugyanakkor kézzel is lehessen váltani? Konkrétan a Párducnál az őrületbe kerget ez a gyökketes tolatási sebesség, amit még mindig nem oldottak meg.
  • Szpecnyaz
    Bár én ezeket a "dokumentum" filmeket is erős fent tartással kezelem, mert kb annyi közük van a valósághoz, mint a régi szovjet filmeknek.
  • Szpecnyaz
    A lényeg az, hogy nem sok sörmit lövöldöztek meg a tornya hátulján. Am se bírom elképzelni, hogy melyik félőrült parancsnok küldte volna ki őket azon a terepen.
    Szerintem ez valami olyasmi lehet, mint hogy az amcsik minden német tankban Tigrist láttak, csak most elé tették a "jagd" szócskát is.
  • Madi92
    :D akkor benyomhattam valami csalást, mert néha már nekem ég a pofám.
  • twi452
    nekem még nem volt eddig olyan amcsi tankom amiről pattant volna :D
    esetleg nagyon messziről vagy nagyon rosszul eltalálva de elenyésző, inkább 1 max 2 lövés :)
    persze még csak tier 3 elején vagyok velük
  • Madi92
    Srácok, ezek az amcsi m3-ak, m5, locust ezek szteroidot szednek? :D Úgy szedem ki a németeket, hogy nem győzőm lőni őket, ők meg pattannak meg amit akarsz.