37354
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Kissssss0 #36229
    ez a kinai tech tree egy katasztrófa... nekem leszakadna a pofám a szégyentől ha ezt a "munkát" ki kéne adnom a kezem alul.

ha jól hallom az agyonsztárolt hang motorjuk egy nagy fail állítólag, van akiknek beakad a hangeffekt vagy ismétlődik folyamatosan, másoknak meg jól működik.

pálya szelektálás kb egy látszatmunka volt a részükről énszerintem, hiába van az egész rendszer ha közben fel van sorolva egy pálya 3 különböző felállásban is.

thermal sight meg kb egy céllövészet szintre süllyeszti a top tier csatákat, motor leállítás ide vagy oda, még szerencse hogy hanyagolom az egész tankozást 8.3 felett.

top tier légi harc se változott, most a japán t-2 gépet váltja az f-4... ami ugyan úgy szarrá fogja pedozni az összes ellenfelet.

valahogy nem estem hanyatt ettől az updatetől.
  • Nohab
    "Ground SB:

2 respawns are now available for the top heavy tanks (as already operating for light and medium tanks."
  • Kissssss0 #36227
    redditröl vannak ezek a képek, elsőre én is erre gyanakodtam hogy valakinek épp megdöglik a kártyája mert nekem is ilyet produkált mielőtt bedobta volna a törölközőt.

de mostanra van már egy tucat különböző emberektől származó képek mikor ilyen hiba előfordult, lehet valamit elbasztak a játékmotorban mert kötve hiszem hogy közel tucatnyi embernek pont most pont egyszerre pont war thunder használata közben épp mindenkinek bedöglene a v kártyája.
    Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.09.05. 20:00:24
  • Zoli105
    Ez nem videokártya hiba ?
  • Kissssss0 #36225
    örülök neki hogy véget ért az event... nem kell átélnem ezt a szarhullámot ami most van a játékban.
  • Zoli105
    Szakasztársakat keresek gold wagerhez. ki/kik érnének rá? Jó lenne ha 4-en meglennénk ! :)
  • BaleniX
    Új hírek az Easy rendszerrel kapcsolatban:

"Nem lesz azonnal az 1.91-ben!
    A easy programmal kapcsolatos bizonytalanságok és a hamis észlelések potenciális esete miatt az easy nem lesz azonnal kötelező az 1.91 érkeztekor.
    Ezzel időt adunk, hogy a modokat és külső programokat (overlay, afterburner, OC, OBS, stb) használó emberek tömegét ne tiltsa a program, illetve a bevezetés első heteiben történő tiltásokat, jelentés esetén, felül fogjuk vizsgálni, hibás tiltás esetén a fiókot visszaállítjuk.
    [Az első próbák alapján az Overclock (a gép egyes egységeinek hivatalos programmal való ‘húzása’) okozott problémát, a easy kötelező használatáig ezt javítják, addig használatától eltanácsolnak mindenkit az 1.91-es WT futtatása közben.]"
  • Kissssss0 #36222
    hogy meglehessen fogni egy ilyen céget arra csak egy módszer létezik... be kell csukni a pénztárcát és csak ingyen játszani, aztán ha ez rövidtávon nem hat akkor a játékot is le kell tenni.

a probléma ott kezdődik hogy az ilyen "balance issues" meg "russian bias" "bugs" és hasonlók nem hatják meg a wallet warriorokat és a bálnákat... ezeket az embereket nem érdeki ha kilőnek 4 maus tankot 2km távolságból és sakkban tartják a fél ellenséges csapatot az obj-120, leo-1/l44 tankjukkal, meg szétbasznak egy egész br szintet.

letenni a játékot meg szintén nem könnyű... főleg azoknak akik már évek óta benne vannak a játékban.

jocking 36219. :DDD de, eredetileg ez volt a hivatalos álláspontjuk... "EvErYtHiNg Is SeRvEr SiDeD... iNpOsSiBlE tO cHeAt" aztán jött a phly kölök a videójával és kiborult a bili, jött is az ultimátum anton atyaúristentől a közösség felé, lehetett választani...
    1. vagy szarrá cenzúrázzák youtube-ot meg minden mást is amit csak eltudnak érni(kaptak is volna egy tonna feljelentést a nyakukba).
    2. vagy visszarakják a name tagokat az RB modba... ami kb szart se segített volna mert a csalók így is úgy is átlátnak mindenen keresztül, még ha ház mögött bujkálsz is.

természetesen olyan opció nem volt hogy saját maguk nekiállnak kifejleszteni egy anticheat rendszert a játékba integrálva.
    [Developer] RB mode and illegal modifications
  • Nohab
    Ehhez van valami forrás? Mármint ahhoz, hogy a netes dolgaidat is átnézi? Mert az eddig belinkelt dolgoknál olyat még nem olvastam.

Btw, én nem találtam meg a programot a gépemen. Gondolom játszottál egy másik játékkal, ami telepítette. Ebben az esetben neked már mindegy.

Automatukus frissítés nálam letiltva és majd várom a fórumokon a híreket.
  • BaleniX
    Remélem azért ha ezt az Easy cuccot bevezetik, lesz akkora felháborodás hogy valami drasztikus lépést tegyen a játékosközösség. Valami nemzetközi sztrájk kéne a Gaijin-al szemben vagy nem tudom...
  • jocking
    Egyébként hogyhogy hirtelen egy ilyen third party anti cheat faszságot is behoznak? Nem úgy volt, hogy a War Shitben nem lehet sehogyan sem csalni?
  • Madi92
    Én már megtettem a szükséges lépéseket. Tölröltem ezt a fos a pi**ába.
  • Szemike84
    Igazából a felvetés jó, csak van vele egy kis bökkenő: ez a progi az egész PC-t látni akarja, ha több meghajtód van, akkor azokat is vizsgálni akarja, onnan is le akarja szedni az adatokat. Emellett hozzá fog férni az összes tárolt internetes felhasználó névhez+jelszóhoz, amit valaha azon a gépen használtál. Látni fogják az összes látogatott weboldalad, az összes elmentett dokumentumod, az ismerőseidet, azoknak az adatait.... Rémisztő módon kiszolgáltatjátok magatokat, ha nem léptek. Én megtettem a szükséges lépést és több mint 30%-al nőtt a PC-m teljesítménye...
  • Kissssss0 #36216
    jó ötlet, csak ehhez az kell hogy valaki bevállalja és végig is menjen ezen a folyamaton(több meghajtó, lekódolás, stb...), és természetesen kell valami ami figyelemmel is tartja az easyanticheat-et hogy próbál e valamihez hozzáférni.
  • BaleniX
    Az EASY™ gépátvizsgáló program kapcsán felmerült egy ötlet. Ismerősömmel beszélgettem a programról, majd azt az ötletet adta, hogy az egyik meghajtón csak maga a játék lenne, semmi más, a többi meghajtón meg a többi személyes dolog, azok is lekódolva.
    Kérdés: így ki lehetne küszöbölni a teljes vizsgálatot, vagy kéne neki a többi meghajtó is?
    Valami kiskaput csak ki kéne találni...
  • PLaci #36214
    Valószínűleg DDoS -olják az US szervert, érdemes egy ideig hanyagolni... :O

https://forum.warthunder.com/index.php?/topic/461134-high-ping-on-us-server/
  • Zoli105
    Senkinek nincs kedve gold wagerhez ?
  • Kissssss0 #36212
    nyád bmeg....
  • Kissssss0 #36211
    ezek az idióták olyan gyorsan másolgatták a már meglévő tankokat és repülőket hogy a devszerveren az olasz cl-13mk4-nek elfelejtették levenni a német festést...
  • Zoli105
    Szakasztársakat keresek gold wagerhez. ki/kik érnének rá? Jó lenne ha 4-en meglennénk :-) Ts legyen hogy tudjunk kommunikálni mert ezeréves chatban-em van xD
  • Szemike84
    És még 1 érdekesség: Gaijin már telepítette a gépekre az "EasyAntiCheat" programot. Érdemes megnézni, hogy a program fájlok között ott van-e nálatok is! Nálam a CCleaner azonnal kiszúrta a dögöt és sikeresen kiírtottam. Elég sok IP-címmel kommunikált folyamatosan.... -.-"
  • Szemike84
    Ha alaposan átgondoljátok, hogy mit is akarnak, akkor egyértelmű, hogy ebbe nem szabad belemenni. Teljes hozzáférés a gépedhez? Mit is jelent ez: minden egyes file, minden böngészési előzményed, minden felhasználóneved-jelszavad, az összes program, amit használsz, online banki ügyintézések, bank számlaszámok, személyes adatok, tulajdonjogi adatok, adóügyi dolgaitok, autótok, az ismerőseid adatai, .... Egyszóval minden. Ha ebbe belementek, azt csinálnak veletek, amit csak akarnak. Ez innentől fogva nem egy online játék, hanem hozzáférés átadása egy kémhálózatnak, illetve az életetek teljes átadása ismeretleneknek. Én már ma letöröltem a programot és minden kapcsolódó IP címet letiltottam.
  • Kissssss0 #36207
    New War Thunder nation - China!

chinese server tech tree ctrl + c ---global server----> ctrl+v "new tech tree"

• PLaci #36206
    Meglátjuk.... Ha nem szarakszik megtűröm, ha szarakszik, akkor delete game.
  • mokuci74
    /Off
    A Division 2 eseteben az easy anti cheat igy mukodik :
    1, Az eac telepitesekor, es azota sem volt semmilyen vedett mappakhoz valo hozzaferes joganak kerese a program reszerol (persze lehet, hogy ettol meg hozzafernek, de a mai vilagban az nem tud meg infot a masikrol aki nem akar :) )
    2, Az ismertebb virusvedelmi programok miatt nem sipakol :
    https://www.easy.ac/en-us/support/game/guides/antivirus/
    3, NEM fut a hatterben az eac, csak ha a jatek el van inditva.
    4, KMStool es egyeb "Windows okositokra" nem tudom hogy reagal, nekem nincs ilyenem, de nem lepodnek meg ha riasztana
    Aztan hogy a WT-be hogyan integraljak az eac-t, majd kiderul, de nem hiszem hogy tul nagy kulonbseg lenne a tobbi jatekhoz kepest...
    /On

Utoljára szerkesztette: mokuci74, 2019.08.30. 09:24:40
  • LazyPaul
    Ha ez a program valóban így fog működni ahogy le van írva akkor a játékosok jó része (köztük én is) villámgyorsan törli le a WT-t, az 1000%. Azért a teljes számítógép átvizsgálást egyrészt indokolatlannak, másrészt teljesen jogtalannak tartom. Azt mégis hogy gondolják hogy a védett mappákhoz is teljes hozzáférést akarnak? Hát meg a jó édes anyjukat azt. A csalók kiszűrésével egyet értek, de egy kémprogramot biztos nem engedek fel a gépre.

Utoljára szerkesztette: LazyPaul, 2019.08.29. 22:28:59
  • BaleniX
    Kíváncsi leszek ezek után mit lépnek a játékosok. Mert ez már igen csak túlzás...
    Easy gépátvizsgáló program
    Utoljára szerkesztette: BaleniX, 2019.08.29. 18:53:51
  • Kissssss0 #36202
    MiG-21F-13: The Silver Swallow
    F-4C Phantom II: The Record Breaker

• Kissssss0 #36201
    EasyAntiCheat comes to War Thunder

na... sikerült a leghulladékabb anti cheat programot választaniuk ami csak létezhet ezen a világon...

New locations in the update 1.91

3 új pálya, 2 hajóknak(skip) meg egy új tankpálya ami máris esélyes hogy instant bekerüljön a pálya feketelistámra ami jönni fog.
  • PLaci #36200
    Az AUBL/74 HVG picit bugos... Nem funkcionálisan, hanem kijelzés szintjén: X-ray -ben nem mutatja a kerekeket mint modult, így csatában sem látni őket a sebzés mutatón, így nem jelzi, ha defekted van. Én elsőre csak pislogtam, hogy miért mozog furán, és mért kell javítanom.
  • Kissssss0 #36199
    SIDAM 25 Mistral: Blowing Away the Competition

akinek megvan a sidam az most állhat neki grindeli ugyanazt kb...

Admiral Hipper: Commanding the High Seas

ufff...
  • Kissssss0 #36198
    meglett a chi-nu 2 warbondshop-ból... itt az idő jegelni a wartündért egy időre.
  • PLaci #36197
    Az event összegzése az én szemszögemből:

GF: 12/12, nem volt nehéz.
    A BT-7 (F32) -t nem próbáltam, csak teszt vezetésben, de biztos vagyok benne, hogy alázni lehet vele, ha sokat bujkál az ember.
    Az AUBL/74 HVG brutál állat! Szintén bujkálni kell, az arty is simán kiszedi (illetve a repülőkkel is sűrűn támadják), de nekem még szó szerint zéró legénységi skillel is jó móka vele menni! :)

AF: 11/12, csak az utolsó nem lett meg, de mivel a P-59A -hoz 10, a hozzá való álcafestéshez meg 11 kellett, én összességében elégedett voltam vele.
    A Bf 110 C-6 nem rossz, de az ősidők óta játékban lévő C-7 -esnél nem jobb. Sőt, a gépágyúhoz sokkal kevesebb a lőszer.
    A P-59A -t még nem volt alkalmam kipróbálni.

NF: 0/12, (számomra) lehetetlen küldetés...
    Egyszer összejött a 25k sebzés, illetve az utolsónál bemákoltam egy MVP -t. Az egyetlen torpedó találatomat nem számolta el, bázis foglalásra minimális volt az esélyem....
    Meg lehetett volna HA:
    1.) Ha nem lennének a naval legénységi skilljeim a béka segge alatt.
    2.) Ha van egyáltalán USA és/vagy japán hajóm, mivel sok repülőjükhöz van értelmes torpedó. Az event vége után megvettem warbond -ból az Elco 80ft PT-556 -ot. Nem vagyok elájulva tőle. :-/
    3/a.) Ha nem csak az HMS Tiger lett volna meg nekem, mint UK hajó, és/vagy a moduljai ki lettek volna valamennyire fejlesztve. (Nem prém.)
    3/b.) Ha kifejlesztettem volna korábban az UK torpedó vetőket. Amúgy nagyon szarok az UK torpedók... A japánokat 556 km/h -nál, az amcsikat 518 km/h -nál, míg az angol vackok legtöbbjét maximum 281 km/h -nál szabad indítani.... Egyedül a Firebrand TF Mk IV -nek 443 km/h -nál, de a gép sincs kifejlesztve, nem hogy a torpedó hozzá....
    Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.08.26. 19:47:43
  • Kissssss0 #36196
    Reggiane Re.2005: The Winged Archer
  • ximix #36195
    coub link
  • Zoli105
    5.7 kevés neki menjen csak 6.3-ba vagy fölé :) Csak nem értem minek kellett behozni egy ilyen gépet ilyen statokkal amit úgyis nerfelnek !
  • Kissssss0 #36193
    épp az előbb kaptam el egy p-59 gyereket a bf-109 gépemmel, jól bírta a 20mm gépágyú záport a nyavalyás de lassú mint a fene és nagy célpont is... ugyanakkor csak flaps használatával tudtam tartani a fordulást vele, máskülönben lefordult volna.

890km/h közelében jött fel a IAS figyelmeztetés mikor nyomtam egy enyhe zuhanást a p-59-el teszt módban, szal lehet vele forduló harcolni... VAGY ha van türelme az illetőnek spaceclimb-hez akkor akár BnZ is lehetséges, szerintem látni fog ez még 5.7 szintet a jövőben.

t-34/57.43 tankommal tegnap mentem egy 12 kill csatát, ezzel az új átütési értékekkel valami mocskosul durván lehet darálni a pz4 meg sherman tankokat, fél óra alatt meg is lett a tank task 11 :DD
  • Zoli105
    Ezért árkádozok br 10-es járművekkel XD faszom se akar kezdés után 30 másodperccel rakétákat a nyakamba !
    Amúgy ez a P59A mi a tököm ? 5.3as br mindenhol és úgy fordul mint a spiti ,agyamat tépem tőle ! A Gaydzsin szándékosan csinál ilyen gépeket !? Jah meg az eventre felturbózott T34/57 és M4 Shermanok kicsit durvák ! Nevetséges ! Ez már mindennek az alja amit művelnek ! -.-
  • Kissssss0 #36191
    már a js-7 tankkal is néha fájdalmas játszani 8.3 szinten akármilyen hihetetlenek is hangzik, szinte minden második csata azzal kezdődik hogy 3 ellenséges heli spawnol... nekem meg futnom kell a legközelebbi fedezék mögé.

kipróbáltam az aubl hvg-t mai nap, t-54 tankokat szépen kilehet lőni mindenféle akadály nélkül akár még szemből is, a ruszki nehéz tankokat meg kész öröm körbetáncolni... nagyrészt szart se tudnak tenni ha flankelem őket.
  • Zoli105
    Egyszerű a válasz nem lépsz be abba a csatába és kész :D Már így is szar a 10es br ezzel még inkább az lesz :(