War Thunder: Ground Forces
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Utoljára szerkesztette: bgabor911, 2016.10.15. 18:02:42
kapcsold be az Old Videocard Support-ot :D
rá sem fogsz ismerni a game-re :D igaz sokkal könnyebb is alázni benne ULQ-n
már letöröltem a gamet a screenshotokkal együtt szóval nem tudok képet mutatni :D
de ott alig van tárgy a képen... mindent csak közelről renderel le kivéve az ellenséges tankokat :)
ezért lehet őket látni nagy távolsából 2-3 sziklán keresztül is mert a szikla nincs ott csak ha sniper nézetbe lépsz :)
egyre megy... nincs bennük robbanótöltet(brit löszerekben), különbség csak annyi hogy az apcr gyorsabb de szeret pattogni is a döntött páncélzatról, ezért is hasznavehetetlenek pl a német 88 meg 105mm apcr lövedékek a ruszki tankok ellen.
Utoljára szerkesztette: kissssss, 2016.10.14. 15:24:03
úgy egy rakás domb nem látszik csak ha közelre érsz vagy sniper nézetben vagy :P
Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2016.10.14. 10:54:01
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
A hét elején baromi szar volt a tankozásom. Nem felejtettem el a módját, csak rossz lapot kaptam. Most sem játszok másképpen, viszont az eredményeim javultak. Meg amit, tapasztalok, hogy mikor itt a fórumon írják, hogy szar, akkor nekem is szar. Amolyan hullámszerű a dolog, mintha egy terület játékosait szándékosan fognának vissza.
Utoljára szerkesztette: Panlaj, 2016.10.14. 10:28:49
A vasgolyó egyébként az APCR, ami nem sima AP.
én már leszoktam arról hogy ammorackot/benzintartályt lőjek egy tankon mert a % esély a robbanásra nagyon lutri lett, én már csak legénységre utazok x-ray segítségével... legfőképpen akkor ha csak sima AP "vasgolyót" használok a britekkel.
(már ha nem lőnek lyukasra HEATFS-el vagy ATGM-el :)
még jó hogy nem 5 nap múlva kelet felől pirkadatkor...
A gyalogsági ásos amúgy a főhős. Az ő sorsát követi végig a történet. Vasárnap lesz a 3. rész. (M5) De nem kell meglepődni, össze vissza ugrálnak az időrendben.
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2016.10.12. 20:52:55
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
hogy ne tudjanak megkülönböztetni egy német tankot egy orosztól
már csak arra tudok gondolni hogy zsákmányolt tankok lennének, vagyis azt hitte a csávó, hogy oroszok ülnek bennük
(tudni kéne az egész filmet ehhez)
De amilyen, analfabéta volt a ruszkik többsége, én még azon se csodálkoznék, ha ez történelmi alapú lett volna.
Abban volt egy rész, amikor az oroszok '41ben várják a németeket egy lövészárokban, erre azok mögülük jönnek, de a ruszkik azt hiszik, hogy a sajátjaik. Nos, ennél a sorozatnál dobtam egy hátast. Nagyon durva ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Vagy lehetnének tisztán német vs orosz, amerikai vs orosz, brit vs amerikai, stb pályák is.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2016.10.10. 21:43:17
Nem tud valaki WT vagy Wot szerű lövöldét némi stratégiával nyakon öntve? Nem csak mmo. A régi címeket ismerem. Mondjuk egy WT szintre felhúzott Panzer Commandernek tudnék örülni.
Miközben repülöknèl ez a teljesítmény prèm nélkül +6000rp.t is adhat.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
De sebaj, van a CS:GO, H&G, WoT és ezekkel bőven megvan a fun faktor, amit a WT.ből hiányolok.
pedig az ötlet jó lett volna csak nem kelet európa nagyságú pályákon kellet volna használni hanem inkább el alamein vagy tunézián lett volna jó.
Na mindegy.
már letöröltem a gamet... ez így nagyon gáz, hogy állandóan éjjeli mapra tesz be ahol semmit nem látni
+ nem tudtam nemzetet váltani sehol sem :)
Van saját fóruma is az SG-n, ha kérdésed van akkor szívesen válaszolunk.
nem lenne rossz...
de ez a kezelőfelület katasztrófális
csináltam egy amcsi katonát és nem találom, hol lehet csinálni oroszt vagy németet....
a csatára 5 percet kell várni és erre bead éjszakai mapot ahol SEMMIT nem látni :(
nem tudom mi az anyámat szedtem le a hivatalos oldalról de ha elindítom netes ablakot ad be