37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • Nesuten
    Sajnos vérszemet kaptam és a bégére a szerencse is elpártolt kikaptunk

• CHaooSS
    Eszméletlen szerencsésnek érzem magam mert t34-85 átütésével sosem volt gondom szinte... elképesztő szögekből is beütötte sokszor így csak pislogtam mindig amikor olvastam a fórumon, hogy így meg úgy pattan a német a t34-ről :D
  • bgabor911
    Hát nézd, a WoTban tág szélső értékek között dobókocka mondta meg az átütési értéket meg a sebzést is egy lövésnél. Annál bármi csak jobb lehet.
  • Valka78
    Ja. Néha. Néha meg nem. Néha még a szaros t-34/85-ről is lepattan. Ez van. Ez a játék nem a következetességről szól, hanem a "szerencséről".
  • AIexx
    pályaismeret a legfontossabb.. minden pályán meg kell találni a legjobb helyet, akár egy pont belövése, vagy oldalba kapás ahonnan várható hogy az ellenség jön..
  • Lacika101
    Köszönöm a tanácsokat mindenkinek! 5.7 alatt maradok az Orosz tankjaimmal. Megyek is a csatába. :)
  • bgabor911
    Én azt javasolnám, hogy 5.7-es BR-nél feljebb NE játsz, amíg meg nem tanulod a játékot rendesen. Amúgy is odáig a legélvezetesebb a játék, utána már olyan nagy kaliberű ágyúk és komoly lőszerek vannak, hogy sokkal kevésbé lesz megbocsátó a játék. (Az ATGM-ekről meg nem is beszélek, mert azok konkrétan tönreteszik a játékot BR 7.0 felett)

Ha már eljutottál BR 5.7-ig, kezd el húzni egy másik nemzetet addig. Meg kell tanulnod túlélni a csatatéren úgy hogy nem halsz meg két perc alatt az elején, kell hogy legyen ötleted rá hogy az adott tankoddal mi lenne a legmegfelelőbb harcmodor, és kell hogy legyen fogalmad arról hogy hogyan kell elintézni egy nehéztankot, ahelyett hogy szemtől szembe agyonlöveted magadat. Ezt mind meg kell tanulni, és ez időbe telik. Úgyhogy felejtsd el egyelőre a BR 5.7 feletti részt. BR 4.7ig játszani még jobb lenne.

Arcadeban játszva egyébként bevihetsz három tankot a meccs során teljesítményedtől függetlenül, inkább azt játszd minthogy realisticben kilőjenek a legelején és utána csak nézd a meccset.
  • gstup
  • Kisssssss
    próbálj meg olyan tankokat összeválogatni amik kb egy br szinten vannak, vagy ha ez nem megy akkor olyan alacsonyabb szintű tankokat próbálj meg berakni amikkel odalehet verni még a 6.7 tankoknak is, pl dicker maxal simán lehet irtani a ruszi/brit nehéz tankokat is egészen 6.3-ig.

a páncélzat csak 6.7-ig számít, e fölött már lényegét veszti a HEATFS meg az ATGM miatt.
  • Lacika101
    A fő gondom hogy ilyen csatákban a javítókészlet kifejlesztése is több mint húsz csata volt, és a folyamatos vereségek miatt csak fogy a játékpénzem.
    A csaták nagy részét csak a háttérből nézem, beleszólásom sincs. Volt hogy négyen álltunk körbe egy Német tankot és így sikerült kilőni.
    Az alatta lévő rangokkal nincs ilyen tapasztalatom, ott tudok jó csatákat játszani, nem tapasztaltam ezt az igazságtalanságot.
    Így nincs kedvem tankot fejleszteni, hiszen a lövedék és páncélzat kihúzva is kevés az ellenfelek ellen.
    Köszönöm.
  • robi3
    legmagasabb br szintű gépedhez képest +/- 1 br. Tehát 6.3-as tankodat simán berakhatja 7.3 ellen de mehetsz akár 5.3 ellen is.
  • CHaooSS
    Az alapján, hogy mennyire g*ci a játék abban a pillanatban.. én örültem, hogy tiger e lekerült és lett egy fullos 5.7-es felállás, de 20 körből kb 3 volt amikor top tier voltam..
  • Lacika101
    Sziasztok!
    Szeretném megkérdezni miért van az, hogy a 5.7, 5.7, 6,3 -as tankjaim ellenfeleként 7.0,7.3,7.3 - as játékosokat kapok.
    Még gyakran megkarcolni sem tudom őket. Így elég élvezhetetlen a játék. :(
    Valójában mi alapján kapom az ellenfeleket?

• Garou
    És? A tetrarch meg kiszedi a Leo-t! :D

• hooah
    Deeeeeeeeeee meg a Ferdi is kicsapja cc 1500 méterröl. Deeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • hooah
    Nem tudom, mit sír a sok német járműves?
    A panther D szemből frontos úgy kicsapja a IS-2 44-et mit a szart. Igazán radírozhatna még gaijin a német péncélos mítoszból.
  • foxbat88fx
    ez így jó nagy baromság :)
    sajna ilyenek a magyarok :( meg úgy az emberiség nagy része.
    Úgy érzik jól magukat ha másokkal kicseszhetnek, ahelyett, hogy saját magukkal törődnének :(
  • AIexx
    engem valamelyik magyar fórumos fel is nyomott (de nem itt) és ki is bannoltak ezért örökre.. ilyen alapon bárkit letilthatnának, hogy óó ez árulja az akkot milyen már.. (képet sem tettem föl) akkor miről beszélünk? aki meg felnyomott annak innen is üdvözlöm az édesanyját ;)
  • CHaooSS
    Azért mondtam mert általában egyik fórumon sem szeretik, ha az ember árul :D
    Elküldöm neki akkor
  • foxbat88fx
    itt a link: KATT
    had hirdessem már magam kicsit :D

hát ha ennél olcsóbban talál magának jobb acc-ot akkor megemelem a kalapom :D
  • CHaooSS
    Milyen nemzetek? küld már el a hirdetést üziben mert egyik barátom akar magának egy jó profilt olcsón :D
  • foxbat88fx
    screenshotok miatt le kellett töltenem újra a gamet :D
    mentem 2 kört 2 hónap szünet után, hát itt semmi nem változott

amúgy elképesztő, hogy 10e-ért hirdetem az accountomat és nem akarja megvenni senki, pedig 20 darab V-es tank van rajta kifejlesztve és megvéve
  • Nesuten
    meg
  • Kisssssss
    megérte egyáltalán megvenni azt a sla 16 tigrist?
  • Nesuten
    Soha nem elég

Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2017.02.25. 16:58:23
  • CHaooSS
    Annyiban jó, hogy 5.7-be nem kerül be mert így is unalmas már a sok t29 amivel nem tudok mit kezdeni..
    kéne már tényleg a BR növelés 10.0-ra..
  • Kisssssss
    ha jobban belegondolok tökmindegy lesz hova rakják, ezt maximum csak az ATGM-ek tudják majd kordában tartani, t-29 már így is megeszi reggelire a párducokat... el lehet képzelni mi lesz itt ha az amcsi t34 beszabadul egy 6.3-as csatába.
  • CHaooSS
    7.0 lesz biztosan
  • Kisssssss
    valószínűleg ez is 6.7 lesz...
  • Zoli105
    és nem prémium lesz :D valamint rank4es szóval megvan az új CW fenevad :D
  • CHaooSS
    Ettől féltem Heavy Tank T34

Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.02.24. 20:58:32
  • Zoli105
    és nem prémium :D :P
  • Kisssssss
    A-26B-51: The King of Attackers!
  • Valka78
    A fák darabosan dőlnek.
  • hooah
    Ki tapasztalt még fps csökkenést a patch után?
  • CHaooSS
    Mekkora mázlista vagy b+, nekem 60% 6.0-6.3 30% 6.7 és 10% amikor én vagyok a top tier
  • bgabor911
    Nem értem a kérdést. És a félisten, totál irreálisan működő ATGM-ek berakása mire volt jó? Ezeknek jóval több értelme lenne.
  • Kisssssss
    t-14 sherman on steroids...

ééésss még egy prémium! ki gondolta volna.
  • Kisssssss
    tigris,t34/85 vonalon jobb lett a helyzet... de 6.0 felett még mindig katasztrófa van.
  • RODLEE
    Mivel eddig német oldali párti voltam most vissza tértem a TEGEREK-re H,E! Már csak azért is mert volt ez a BR váltás (5.7) ,igazából Panther D is 5.7 ben vab és még RB- modban is max Is-2 meg T-34-85 jönnek! Ezt már reálisnak tartom! Próbáltam a T-.34-85 DT-t azzal is lehet Tiger kinyomni!
    Akkor most jobb lett a helyzet, ki mit tapasztal német ágon?!