37364
11375847381401621903.jpgHivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topik
A másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
  • RODLEE
    Erről még nem hallottam! Mire jó?
  • xmanhun
    én is joy-al nyomom!! az xpadder-programmal!!! nagyon jó kis program! én is csak ajánlani tudom!
  • RODLEE
    Én joyal nyomom, egyedül a nézelődés lassú nálam de gondolom a cofigba valahogy lehet gyorsítani? Annyira még nem néztem.
  • Kályha
    Nagy gondot eddig sem okozott az egér/bill, csak arra gondoltam, hátha stabilabban lehet manőverezni RB-n.
  • Valka78
    Semennyire sem használható semelyik modban. Ez a játék teljesen árkád, egér vezérlésű alapokra épült, a tengelyes vezérlés csak utólag lett ráhegesztve, nem is nagyon működik. Ha nagyon akarod a botkormány fílinget, szerezz egy egér emulátort mint pl. az xpadder és rendeld hozzá a joy-t.
  • Kissssss0 #33353
    nekem soha nem volt problémám az egér/bill irányítással RB-ben se a repülőknél se a tankoknál.
  • Kályha
    Mik a tapasztalatok, mennyire használható RB-n a joystick? Az egeret kicsit kevésnek érzem oda.
  • Kissssss0 #33351
    New PvE game mode - Assault!

http://warthunder.com/en/news/4558-development-new-pve-game-mode-assault-en/

hát nem tudom mit fűzzek ehhez hozzá, nem hiszem hogy erre égetően szükségünk lett volna.
  • RODLEE
    BnZ-vel tisztába vagyok,régen mikor több időm volt a Puma századba repültem (VO101) IL-2 Sturmovik, ott meg kellett tanulni!
    Azért akrtam megvenni,mert a haverommal inkább tankozunk,de ha meglenne (RB) beraknám a tankok mellé,de ahogy irtátok drága lenne megvenni,majd kicsit neki ülők és kifejlesztem!
  • gstup
    "Megjegyezném hogy a messzerek kizárólag BnZ harcmodorban használandók(erre tervezték őket), amit bizony tanulni és gyakorolni kell. Ilyen technikás gépeknél nagyon nem ajánlott átugrani a tanulási szakaszt amit a korábbi típusok jelentenek, és egyből beleülni a magasabb tieren lévő gépbe." Ezzel totálisan egyetértek!Semmi sikerélményed nem lesz ha egyből megveszed goldért.
  • bgabor911
    Azt ne akard már megvenni aranyért, elkezdesz repülőzni realisticben és néhány nap alatt kihúzod.
    Egyébként van a játékban aranyért vehető román Bf-109G.

Megjegyezném hogy a messzerek kizárólag BnZ harcmodorban használandók(erre tervezték őket), amit bizony tanulni és gyakorolni kell. Ilyen technikás gépeknél nagyon nem ajánlott átugrani a tanulási szakaszt amit a korábbi típusok jelentenek, és egyből beleülni a magasabb tieren lévő gépbe.
  • Luciferkee
    Az ilyenekkel csinákhatnának már valamit, mert lassan 1 tankot sem bírok kilőni, mert az én ammo rackem egy kis szar lepkefingtól is berobban másoké meg 2-3 lövéstől sem. Vicc Thunder:

• PLaci #33346
    Rohadék GAYjin... Warbondshoz már csak 2 TD kill kellett volna, a visszaszámláló kb. 20 percen állt. Kilőttem két TD -t, de lezergelt az ellen: Ragequit. Elszámolt TD killek: 0
  • CHaooSS
    Gun Stabilizer
  • Kályha
    Ja, most meg szedj le 30 v. 15 gépet. Prém diszkontért. De nem is ez zavar, megvagyok prém repülők nélkül is. Hanem egy angol legenda évfordulójának alkalmából orosz gépet? Hogy van ehhez pofájuk?
    Fókákról pár hete visszaálltam a spitekre, újabban csak ezeket repülöm, talán ezért is b*ssza ennyire a csőröm.
  • Kisssssss
    Ardennes pálya...

még egy árkád pálya teli városharccal.
  • Kisssssss
    én még emlékszem mikor hosszú napokon keresztül grindelni kellet történelmi csata eventeken hogy meglegyen a fix győzelem mennyiség aznapra... aztán valamikor az event végén(ha még éltél) megkaphattad a ruszki spitfire-t.
  • Kályha
    Spitfire event alkalmából olcsóbban hozzájuthatok egy orosz Spitfire-hez. Erre már tényleg csak annyit tudok mondani, hogy büdös parasztok...
  • vajakos21
    Nagyon jó gép,de a 109 f4 is.Érdemes végigmenni rajtuk.Max f4 re talizmán ha mindenképp költenél.( vagy valamire,amit szeretsz)
  • RODLEE
    Csak egy mezei Bf109 G2 re gondoltam.
  • unusual79
    Üdv. Szerintem nagyon jó kis tank. Nekem bejön. Magasabb BR-en is 1 lövés 1 tank,ha ott lövöd meg ahol kell. Elég gyorsan mozog.
    Utoljára szerkesztette: unusual79, 2017.03.03. 08:06:26
  • bgabor911
    Aranyért tudsz free XP-t konvertálni, abból meg tudod venni. Más kérdés hogy többtízezer forintba is kerülhet a dolog.
    Melyik repülőről van szó?
  • CHaooSS
    Előtte lévőket ki kell húzni aranyért csak úgy megy.
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.03.02. 19:00:07
  • RODLEE
    Kérdés azeretnék egy repcsit de olyat ami nincs a premiumok között,hanem ki kell fejleszteni, de még nem értem el odáig az ágon.
    Megtudom venni aranyért, hogy ne keljen addig kifejleszteni mindent előtte,vagy az úgy nem megy?
  • CHaooSS
    T20-ról mi a vélemény? még mindig jó-e és megéri-e az árát
  • Kisssssss
    e havi warbond shop

semmi extra sajnos, hudson jól néz ki de nem fogom törni magamat érte.
    Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.03.01. 14:35:42
  • CHaooSS
    Szeretem a JT-t, de mivel nagy és lomha nem ártana egy fürge kis td aminek van átütése
    Ru 251-el akartam betölteni ezt a szerepet mivel alacsony lesz a br-je, de mivel mostanában kb. minden bundle így felejtős 40 euróért..
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.03.01. 10:40:25
  • gstup
    Felejtsd el azt a sz*rt.Habár majd egy nagyokos mindjárt megírja hogy "de az szemből átviszi a T-54-et!" :) Én maradtam a jó öreg 2. IGEN 2. vh-s jagdtigernél.Több esélyed van vele a post-war hordák ellen mint a kanonen-val.
  • PLaci #33330
    IS-2 + KV-220:

• PLaci #33329
    KV-220:

Tökéletes páros. :D
  • wittman
    Jó hogy lerakták a Tigris E-t BR 5.7-be, de ugyanúgy Super Pershing, M46 Patton és T29 ellen rak be, de volt szerencsém találkozni T-44-100-al is. Köszönjük Gazsibá!
    Amikor meg már elég volt a mazochizmusból, bekerülök olyan csatába, ahol már esélyem is van. T-34/85, IS-1 és IS-2 az ellen.

Látom, akkor máshol is megy a szívatás...meglehet csak átírták a 6.3-at 5.7-re, de minden maradt a régiben...;)
    Utoljára szerkesztette: wittman, 2017.02.28. 23:08:35
  • PLaci #33327
    Ezért megérte letolni az IS-2 -t 5.7 -be! :D
    Legalább így van értelme betenni mellé a KV-220 -at. ;)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Két Tiger II (H) -t is kicsaptam, igaz az oldalukat mutogatták. :)

Replay
  • CHaooSS
    Na ja azért mondom.. 12őt még megért volna, de feladta :D inkább hagyom
  • Luciferkee
    20$$ ért megveszed rá az összes modult :)
  • CHaooSS
    Már egy ideje próbálkozok fórumokon, hogy nem-e akarja valaki nekem kicsit húzni a kanonenjagdpazert, de eddig senki.. látom kb. minden utálja :D 20$ alatt senki nem akarta eddig fejleszteni.. valaki vállalta 12 dolcsiért, de pár kör után visszaadta a pénzt mert azt mondta lehetetlen ezt a szart húzni apcr-el xd
    Utoljára szerkesztette: CHaooSS, 2017.02.28. 22:01:29
  • Kisssssss
    jelenlegi pálya méretek mellet igencsak kérdéses a használhatósága az fv4005-nek, még egy kurszkon is igen csak nagy célpont lesz... poland pályáról már szólni se merek.
  • gstup
    Azt legalább be is vetették és nem csak egy kísérleti darabot gyártottak.
  • CHaooSS
    Annak legalább van értelme.. minek 183mm meg ekkora böszme nagy torony? minél kisebb legyen inkább.. egy leo meg stb. sokkal használhatóbb mint ez
  • Kisssssss
    jesszus... ennyi erővel akkor már a sturmtiger-t is berakhatnák.
  • fighter_hu
    FV4005