37364
Hivatalos oldal | Magyar rajongói oldal | Fontos infók kezdőknek!| Tutoriálok | GYIK | War Thunder: Air Forces topikA másokkal való személyeskedés, a provokálás, kötekedés, illetve az alpári nyelvezet, káromkodás a fórumon nem megengedett, ezért külön figyelmeztetés nélkül büntetőpontokkal, bannal jutalmazzuk!
-
Kisssssss #33278 ugyanarra mint a hellcat... sutyiban bokorból lesve elkapni az ellenfeleket. -
Madi92 #33277 És azok mire lennének jók? -
bgabor911 #33276 Én a páncélautókat várom végre. Simán kijöhetne egy páncélautós peccs, tudnék mondani kapásból tíz jelentős típust, aminek helye lenne a játékban. És mint ahogy az angol légvédelmi páncélautón látjuk, a technológia már benne van hozzá a játékban. -
CHaooSS #33275 Amikor regisztráltam elírtam a nevem majd átírtam és most több mint 2 év után úgy döntöttek, hogy nem jó a nevem és átírták és fizetnem kéne 2.49 eurót, hogy átírjam.. hát kösz b+ ezentúl akkor Renamed67926 leszek... -
CHaooSS #33274 Hát igen itt vannak ezek.. na meg akkor mi van, ha mondjuk csak 3 gép lenne elsőre az ágban? ki a f@szt érdekelne, de komolyan.. hülye kifogás ez csak azért, hogy lehúzzák a játékosokat
Max akkor veszem meg, ha aranyért lesz, de van olyan érzésem, hogy ez is egy 40eurós bundle lesz.. -
Kisssssss #33273 simán összelehetne dobni egy könnyen páncélozott járművekből és tankokból álló ágat, pl: ott voltak a németeknek a kerekes páncélautóik a 20mm gépágyúval később pedig 50mm és 75mm ágyúkkal is felszerelték, ez csak egy hülye kifogás gajjob részéröl.
ezekért már évek óta könyörögnek a játékosok de gajjobék inkább nekiállnak rohadt evezős csónakokkal baromkodni.
SdKfz 222
Sd.Kfz. 234 family
a röhej az hogy az egyetlen használható gyors könnyű német tank is bundle mögé van rejtve...
Utoljára szerkesztette: Kisssssss, 2017.02.20. 00:31:19 -
CHaooSS #33272 Jah hát igen ez elég nagy gond és az a gyenge kifogásuk volt, hogy nincs elég light gép egy új ághoz.. simán be lehetett volna rakni leo elé.
Mondjuk, ha aranyért lehetne venni és mondjuk csak 6090 lenne akkor jó lenne, van is 11 golden wager-em amit el is lehetne hozzá használni :D
Viszont, ha ilyen 40 eurós bundle lesz akkor bekaphatják -
Kisssssss #33271 végre lenne választható alternatíva a leo1 mellet erre föl gajjob pay wall mögé rakja... kösz nem. -
CHaooSS #33270 Mi a baj vele? -
Kisssssss #33269 ppfff...
-
CHaooSS #33268 Kár, hogy prémium :/ -
Luciferkee #33267 RU 251 -
Nekem szarok a gépeim, és min. grafikán játszom.
Kb. lófaszt se tudok átlőni a házfalakon, és a dombokon sem.
Mondjuk ez utóbbinál (főleg troll ágyúkkal) lehetséges a lövedék esésére játszva a domb fölött átlőni, és találatot bevinni, de nagy macera úgy célozni még AB -ben is. És bármely grafikus beállítás mellett lehetséges. :D -
Plata #33265 Nem azért játszanak szar grafikával mert régi a gépük,csak ha nagyon lebutítod a grafikát át tudsz lőni házakon falakon dombon,sőt át is látsz rajtuk. -
RODLEE #33264 Valóban így van, csak múltkor már besokaltam egy kicsit a 3 hektárt erdőt bokrot átlövő one shotoktól, mikor én meg max az első bokorig fáig látok (RB-ben)!
Mióta szakaszozunk,Viberen kommunikálunk,kicsit vissza jött a kedvem az egészhez, egyedül már inkább nem is megyek, jó köröket szoktunk nyomni persze igy is előfordul a fenti dolog,
Sim modba is lehet szakaszozni, ami az eventeken belöl van? -
Kisssssss #33263 nekem nem volt problémám a brit ágyúkkal low tierben, az 57mm ágyút kifejtetten szerettem. -
CHaooSS #33262 Addig szarok, de onnantól kezdve meg jók.. FV4202-ről is mit mond az admin? " the FV4202 have a superior armor profile (front turret especially, turret ring at 200mm, side of the gun at 250mm+ effective, top at 140mm @ 69° effective and so on.)" és 6.0-ban van.. én biztos feljebb raknám és odaadnám neki akkor az apds lőszert -
bgabor911 #33261 Aztán meg belinkelik a képet, hogy a T29el mekkora remek kört mentek. -
T4-5-ről nem tudok nyilatkozni, de alatta pl röhejes az ágyújuk meg a páncélzatuk. -
CHaooSS #33259 Nem is értem miért ilyen röhejesen alacsony a britek BR-je.. -
Kisssssss #33258 Centurion Mk I: A Tank for a New Era
fogadni mernék hogy lefogják rakni 5.3-ba. -
Kisssssss #33257 nekem már sikerült kilőnöm szemből is ezzel az ágyúval tornyon keresztül... igaz csak egyszer, a lövedékem pattogott az ágyúcső és a lövegpajzs között, jungle pályán ha jól emlékszem. -
Luciferkee #33256 Néha nekem is lehet szerencsém :D
-
CHaooSS #33255 Örültem, hogy két tigrist is levittek 5.7-be, de persze eddig egyetlen egy 5.7-es csata sem volt.. csak 6.3 meg 6.7... kösz -
Azzal én is egyetértek, hogy a direkt leskálázott grafika gyökérség, de azért azt ne feledjük, hogy itt PC-ről beszélünk. Mindegy, hogy két 10 éves vagy két 1 hetes gépet hasonlítunk össze, teljesítményben ég és föld lehet a különbség kettő között. -
Kisssssss #33253 na a japók is megkapták a saját gepárdjukat... gajjobnak nem kellet túl sokat dolgoznia rajta. link -
Madi92 #33252 Mindannyian tudjuk, hogy vannak olyanok, sőt a legtöbb játékos konkrétan leszarja a fairplay-t. Csak arra hajt, hogy egy online játékban ő legyen a Jani. Itt a topikban is van ilyen, nyugodtam magára ismerhet ha akar. Szóval ők azok, akik csalást is használnak ha lehet, csak ők legyenek a lista tetején stb stb. De azt sem zárom ki, hogy élveznek kicseszni a másikkal. -
RODLEE #33251 Meg egy ucsó hozzászólás itt lentebb valaki be linkelt 1 videót valaki hozzászólt mi ez a hányás grafika, válaszolt rá az illető 10 éves a gépem azért játszik igy! Nekem 7 éves a gépem akkor hogy bírja a FULL HD-t max grafikával? 25-30 fps,de nekem fontos a megjelenítés nem commodor 64 grafikával akarok játszani! Minden tiszteletem a PS4 *-gal jelölt játékosoknak akik nem tudnak manipulálni a grafikával! Aki meg igy qrva jó játékos tisztelet a kivétellel az meg .....! -
RODLEE #33250 Ettöl van tele a .aszom megyek 1 jó kört és megszakadt a kapcsolat!!??
Netem van és fos!
-
gstup #33249 Igen.Nem ismertem a srácot,de okos volt.A második spawn valóban nem kellett volna. :( -
Valka78 #33248 4.3-ig úgy tűnik minden rendben, de az fölött katasztrófa. Tiger I is úgy pattog le a t34/85-ről mint a gumimaci. Meg amúgy mindenhonnan, ami egy kicsit is döntött, vagy hajlított. Ja, egyszer sikerült belőni a 34/85-öt szemből kwk 40-el, kb harminc méterről. A rádiós gyerek pont telibe kapta, de másban nem nagyon esett kár, a vezető besárgult egy picit. Majdnem mint egy sima APCR. Tuti, hogy felizmosították azt a dögöt, nem csak úgy bekúrták 5.7-re. Az a 45 mm is, szerintem van már vagy 60 - ha nem több.
Utoljára szerkesztette: Valka78, 2017.02.15. 08:07:41 -
Kisssssss #33247 na jól van... megtarthatják a szaros decaljukat, nem fogok ezért újra belemerülni egy nap erejéig a játékba. -
Kisssssss #33246 inkább "nyakon" érdemes lőni, ha betalálsz akkor a repeszek mindenhová elfognak érni. -
Nekem pattant már T34 oldaláról is nagyobb kaliberű lövedék (igaz kb 60 fokban találtam el). Tornyát kell lőni az ágyú mellett, onnan ritkán pattan (vagy torony oldalát középen). -
Valka78 #33244 Így lenne ötösöm a lottón... Visszatettem a játékot, mert csak így tudtam beregisztrálni a hivatalos fórumra. Persze azóta nem szedtem le, most mentem egy kört 5.0-án. Hát igen 8 lövést adtam le (4-et egész közelről) 2 t-34/85-re a kwk 40-ből és mind lepattant. Kösziiiiii....... Mondtam én, hogy kár aggódni a /85-ösök miatt.... -
Luciferkee #33243 Ketten voltatok és ügyesen csináltatok :-)
Először a csövemet lottetek el, aztán oldalról kilottetek. Így kell ezt.
Viszont a második spawn után 0,1 másodperccel történt, igaz már felesleges volt bejönni, mert buktuk a meccset -
Luciferkee #33242 Ketten voltatok és ügyesen csináltatok -
gstup #33241 Bocs Luciferke,de Isteni érzés volt kilőni alólad kétszer egymás után az is-3-at Panther II-vel.Mérhetetlen örömmel tölt el amikor egy post-war tankot lövök ki(és még inkább ha orosz)! -
CHaooSS #33240 Én annak örültem volna még, ha szinte két ugyan olyan gépet egyberaknak, hogy ne kelljen mind a kettőt kihúzni.. most lett meg a 49-es t54 amit meg sem veszek aztán most megint 380-ért húzhatom ki a másikat csak azért mert ott van heat meg minimális más páncélzat..
-
Azért az hogy a Coelian hamarabb elérhető mint a Kugelblitz az már érthetetlen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!