Steam Trading Cards
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Bridge steam oldala!
50%-KAL OLCSÓBB Fist of Awesome (Aug 16 2014 érvényes)
FIST OF AWESOME steam oldala!
Ingyen vihető, ha kell valakinek!
Next PC upgrade: 2022
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
12 centért...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Én is gyorsan megtanultam, hogy néha sajnos be kell áldozni jó néhány centet, ha sürget az idõ. A vicces az, hogy friss kártyás játékok 10-15 centrõl indulnak.
U.I.: Ki az a Hugh?<#awink>#awink>
3 card drops remaining
1 games with drops remaining
118 games eligible for booster packs
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1 hétig tartott a Haegemonia pakk akció (még 7-8 óra van hátra), de az utolsó 3 napban 2.20-on állt meg a walletem, a pakk meg 2.24-be került.
Közben jött egy Bastion Booster Pack, de hiába tettem fel legalacsonyabb áron, nem akarták elvinni. Most még lejjebb vittem picivel, így végre elvitték és megtudtam venni a pakkot.
Kártyás játékom már 1 db sincs :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
direktbe kiírom hogy 1:1 arányú csere erre megint csak magyarázkodnom kell nekik😊
ezt a KICK emotot hasznosítani fogom😊COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ez a Tf kulcs arra is jó lehet hogy megveszed 1,5 2 euró értékben és ha mázlid van a többszörösét is adhatja vissza, de ez tényleg a mázlin van a hangsúly, jobb ha csere alapnak megtartod.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Én mindig ezt javaslom annak akinek van lehetõsége kártyás transzakciót kezdeményeznie. Persze a saját káromból okulva én tf itemet vettem😊
Erre a srác küld nekem egy balcopsos kártyára javaslatot. <#idiota>#idiota>
Háttér-emotikon nem igazán kelendõ, a nagy része 1 centért (3 a vásárlónak) üldögél bent, a ritkák esetleg picit többért.
Szerintem ajándék 😊
Steam fiókod
Áruházi tranzakciók: 0.00€
Ajándék tranzakciók: 0.00€
Játék tranzakciók: 0.00€
Piaci tranzakciók: 0.00€
Összes kiadás: 0.00€
😄 És ez így is fog maradni szerintem, Steamen nem éri meg vásárolni, még amikor akár 80%-os akció van, akkor sem.
Az alsó szám jóval nagyobb lenne, ha nem lennének ezek a játékkártyák. 😊
Bár lehet nem akarom magam megsiratni 😄
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Érdekõdni szeretnék, hogy a sima (nem foiled) CS:GO-s játékkártyáknak kb. mennyi a reális értéke TF2 itemekben kifejezve?
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Áruházi tranzakciók: 466.14€
Ajándék tranzakciók: 98.52€
Játék tranzakciók: 117.42€
Piaci tranzakciók: 3.86€
Összes kiadás: 685.94€
--------
Piaci tranzakciók
Vásárlás összesen: 17.31€
Eladás összesen: 50.71€
Tiszta nyereség: 33.40€
Elõbbi nyilván az elmúlt 6-7 év (amióta van steamem) adata, utóbbi amióta létezik a piac.
Statisztikám: 497 kártya kifarmolva ill. kapva és eladva ezen idõ alatt.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
<#rinya>#rinya>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(nekem volt egy közel 1 euros foil kártyám, ami most 0.15-ért van kint, és van kirakva 8 centért is, amit nem visznek - a Summer Sale alatt se vette meg senki)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.