3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#3170 "ha a raktáramban rákattanok egy kártyára tárgyra a leírásban" az a legalacsonyabb eladási ár.
A piacon a baloldali oszlop tartalmazza az eladási ajánlatokat, a jobb oldali pedig a vételi ajánlatokat. Vagyis eladásnál neked a baloldali oldali oszlop legfelső ára kell, mert az a legalacsonyabb. Ha pedig azt akarod, hogy azonnal elvigyék 100%-osan akkor a jobb oldali oszlop legmagasabb árát adod meg, mert arra már van vevő.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.29. 10:33:37 -
#3169 kezdek belezavarodni a al eladási piaci árba
ha a raktáramban rákattanok egy kártyára tárgyra a leírásban az a vétel árat mutatja?
Illetve ha a piacon rákeresek pl a counter cuccokra és ott az az ár ami változik az meg milyen ár?
tiszta zavar.A régebbinél legalább rendben volt hogy az utolsó látható összegért kellett kitenni a tárgyat és az tutti elvitték .
itt most hol látom az épp legalacsonyabb eladási árat? -
#3168 -
#3167 -
#3166 Nem lehet. A kódját akarja eladni olyannak, aki játszik a Rifttel, TF2 kulcsért cserébe.
Az állat pedig egy velociraptor ugye (vagy legalábbis az akar lenni), ha már az oldal maga Raptr... -
#3165 És ezt el lehet adni Steamen? -
#3164 Rift játékhoz kis állatka amit elvileg csomaghordáshoz is lehet használni a raptor logóját elkészítették valami dínószerü lénynek -
#3163 Fóliás "UNSC Infinity" a Halo: Spartan Assault-ból... -
#3162 Mi ez egyáltalán? -
#3161 Skacok egy kérdés
Keresem a lehetőségeket tf kulcs beszerzésére :)
Van egy ötletem a raptor kidobott egy 2000 pontos Rift játékban használható Raptor Pet-et
Megér ez a cucc egy vagy 2 TF kulcsot? -
#3160 50%-KAL OLCSÓBB The Incredible Adventures of Van Helsing II Complete Pack.
Akinek kell, az szóljon. Viheti ingyen. -
#3159 Hátha érdekel valakit. :)
50%-KAL OLCSÓBB Payday 2
50%-KAL OLCSÓBB Nidhogg (For Owning Hotline Miami)
25%-KAL OLCSÓBB Heavy Bullets -
#3158 Medieval II: Total War kártyakészlet érdekelne kizárólag a címer miatt ha tud valaki segíteni összeguberálni azt megköszönöm.
Trade linkem -
Gerdzso #3157 Köszönöm szépen! :) Fel is tettem. -
#3156 Van egy 25%-KAL OLCSÓBB Heavy Bullets kuponom (Érvényesség vége: 10/16/2014 8:59:00 AM.). Szóljon ha kell valakinek. -
#3155 Olyasmi, csak a Raptr nem ad pénzt játékért. GMG kliense, ott nézelődj, oda kapod a pénzt amiből GMG-n vásárolhatsz. -
Gerdzso #3154 Ez a playfire ez olyasmi mint a Raptr? -
#3153 Köszi -
ratgab #3152 Én kettőt is kaptam belőle... Jelentkezni nálam is lehet. -
#3151 Most kaptam egy kupont: 75%-KAL OLCSÓBB The Raven - Legacy of a Master Thief (9/26/2014 8:59:00 AM - érvényes)
Steam oldala.
Szóljon ha kell valakinek. Ingyen adom! -
#3150 Nekem van egy Barren Desert (Foil) Spectraball Foil Trading Card -om, amit hónapok óta nem visznek el, pedig többször is lejjebb vittem az árát, még úgy is, hogy mindig az enyém a legolcsóbb.
Mióta vannak böngészőbe beépülő addonok, azóta tragédia van. Belövi 8 meg 10 eurócentre és rá se néz a piacra többé.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.16. 13:38:30 -
#3149 #3113 :( -
#3148 Nekem az eddig 1+ évben: 4 fóliás kártya.
Egyik sem ment el 60 eurocentnél drágábban. -
#3147 Egyeseknek nem tudom honnan esik (nem veszi) ennyi fóliás kártya, de amióta kitalálták ezt a bulit azóta a rendszer jó szándéka jeléül max ha 3 fóliást találtam és ebből ha egyszer esett a 3 darabos bundlikból egy, a többi meg ha igaz maga a játék adta a kiforgatható listából
Most utoljára egy tropiko esett a 4 kiforgathatóból (ez volt a 3.).
-
#3146 Legutóbb 50 kártyából - ebben volt 3-4db foil - 3,65€-t szereztem. :( -
#3145 Nekünk spur suttyoknak az :D Lassan úgyan de az ember összekapar mindig 4-5 eurókat ami egy jobb leárazásnál egy fasza game!
Szerencsére ott a playfire is az is jó igaz kb ugyanolyan lassan lehet pénzt szerezni de ott is jönnek az ingyen game-ek. -
ratgab #3144 Kártyázás már sajnos nem biznisz...ez van... -
#3143 Jó a háttered!!! Szuper kaland.
Én az alap kitűzőre hajtok. Hmm, de jó lenne, ha nekem is ezt a hátteret dobná.
Gratula hozzá! -
#3142 Sajnos más a foliások sem érnek semmit :(
1.x-ért van kint rengeteg de kutya se veszi de ezermillió ember venné 0.1x-ért....
Mondjuk az igaz még mindig jobb a 0.1x mint a 0.03-0.04 átlag. -
#3141 Jó ízlésed vanik :-)
Imi: Köszi :-) -
#3140 -
#3139 Nekem a Mark of the Ninja lv5 + foil van meg ugyanígy - beraktam jó alacsonyra a vételi ajánlatokat, és szép lassan bepotyogott az elmúlt hónapok alatt :) -
#3138 Nah megvan életem első Foil kitűzője :-)
1 hónap volt legalább mire kártyapénzből ki tudtam rakni, meg lement annyira a kártyák ára, hogy meg tudtam venni. Szeretem-e ezt a játékot? :-D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#3137 Picit hosszabban: minden elért 10 szint komolyan növeli a booster pack szerzési esélyt, amivel gyakrabban lehet plusz pártíz centhez jutni, és a nyári-téli akciók során általában a kitűzők kirakásával mindenféle apró előnyökhöz lehet jutni.
Semmi eget verő, de ha egy-két nagyon olcsó gyűjtemény úgy jön össze, akkor azt lehet, hogy érdemes elrakni, előkészíteni a következő vásár idejére. -
#3136 Bár lehetne :)
Ez az 1+ év alatti eladás és elköltés. Excel táblám összesítő adata alapján láttam, hogy 50,01 eurónál tartok.
-
ratgab #3135 Akkor lesz Border Sequel 0 day áron? -
#3134 Yeah! 2013.07.17-től - a kártyázás beindulásától - sikerült elérnem az 50 eurós össze-eladási határt...
//Más meg ennek a 4-5x-ösét :)
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.15. 18:42:02 -
#3133 Röviden: e-penis
Én ezért is adom el a kártyákat. -
Timbu #3132 Eddig nem törődtem a trading cardokkal, de nemrég elkeztem összegyújteni párat. Amit eddit látok:
- játszásért az összegyűjtendő kártyák felét kaphatod (mondjuk 4-et)
- a másik felét a) másokkal cserélgetve kell összegyűjtened, tehát ha A-nak meg B-nek is megvan két-két játék, akkor gyakorlatilag mindkettőjük csak egy-egy játékot rakhat ki?
- vagy b), megveszed a marketen 0.1 EUR körüli áron
- a rendszer sorsol neked booster pack-et (megintcsak nem játékért ad kártyát)
Tehát annak, hogy valaki összegyűjt egy sorozatot (vagy nem is egyszer), gyakorlatilag semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyit játszik egy játékkal. Nekem az lenne a logikus, hogy ha valakinek van egy 300XP-s Portal2-es jelvénye, akkor azt azt jelentse, hogy ő tényleg jó sokat Portal2-zött, nem pedig azt, hogy a marketen 200 Ft-ért vett magának egy kitűzőt. Ennek így mi értelme? -
#3131 Canyon Capers kártyákat cserélem Gravity Badgers kártyákra
Elvileg ez a trade linkem
Ha tud valaki segíteni:)