Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scooter
50%-KAL OLCSÓBB The Bridge (Aug 12 2014-ig érvényes)
The Bridge steam oldala!

50%-KAL OLCSÓBB Fist of Awesome (Aug 16 2014 érvényes)
FIST OF AWESOME steam oldala!

Ingyen vihető, ha kell valakinek!

Scooter
75%-al olcsóbb Shufflepuck Cantina Deluxe (2014. aug. 7-ig)
Ingyen vihető, ha kell valakinek!
grebber
Ilyen az én szerencsém.Mikor egy game az 5 kártyából dob 2 fóliásat és a lőtéri kutyának se kell 😞

Next PC upgrade: 2022

Scooter
Most már nekem sincs ott, de tényleg ott volt. Csodálkoztam is rajta.
MoRT2195
Pedig tényleg ott volt, én is láttam. Most már viszont valóban nincs ott. Biztos por került a gépezetbe, ahogy az SG szokta mondani...
MerlinW
Én nem látok ilyet az adatlapon. "Egyjátékos" és annyi.

[merlinw.org]

Scooter
Érdekes dolgot látok a Syberia (kalandjáték) steam-es adatlapján. A nyelvek alatt az írja, hogy "steam játékkártyák". Mióta? Szerintem ez is valami hiba lehet, vagy majd az lesz. Viszont a kitűzőknél nem szerepel a játék, hogy lehetne kártyát gyűjteni.
mulli1986
😊

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Dzsini
Jipii, több, mint 2 hónap után eladtam a foil kártyám 😊

12 centért...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha veszek a steam pénztárcámba pénzt akkor nem kell megvárni a 30 napos korlátozást?
RoboKutya78
Srácok nincs valakinek feleslegben egy haegemoniája cserébe adnék egy velvet giftet.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Scooter
Nagyszerû játékok <#eljen> Igaz, hogy a Solon hagyaték kicsit csalódás volt, mert ott már nincs történet, csak skirmish és multi.
Botond
A Hefner!
<#eljen>

Én is gyorsan megtanultam, hogy néha sajnos be kell áldozni jó néhány centet, ha sürget az idõ. A vicces az, hogy friss kártyás játékok 10-15 centrõl indulnak.

U.I.: Ki az a Hugh?<#awink>
Dzsini
Nekem meglepetésszerûen egy-egy régebbi szokott "kártyásodni", nem árt néha ránézni 😊

3 card drops remaining
1 games with drops remaining
118 games eligible for booster packs

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Hugh, ez közel volt...

1 hétig tartott a Haegemonia pakk akció (még 7-8 óra van hátra), de az utolsó 3 napban 2.20-on állt meg a walletem, a pakk meg 2.24-be került.

Közben jött egy Bastion Booster Pack, de hiába tettem fel legalacsonyabb áron, nem akarták elvinni. Most még lejjebb vittem picivel, így végre elvitték és megtudtam venni a pakkot.

Kártyás játékom már 1 db sincs :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MoRT2195
Rendben, értem, köszi a válaszokat! 😊
RoboKutya78
Istenem de szeretem a próbálkozó egyéneket
direktbe kiírom hogy 1:1 arányú csere erre megint csak magyarázkodnom kell nekik😊
ezt a KICK emotot hasznosítani fogom😊

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

SzirmosSzisza
Inkább a kulcsok, ezek értékállóak. Ref az sajnos nem az (utóbbi 1-2 évben fel is ment a kulcsok ára 1-2 refet)

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RoboKutya78
Jaj bocs azt hittem hogy tiszta a dolog de a többiek megmagyarázták helyettem😊
Ez a Tf kulcs arra is jó lehet hogy megveszed 1,5 2 euró értékben és ha mázlid van a többszörösét is adhatja vissza, de ez tényleg a mázlin van a hangsúly, jobb ha csere alapnak megtartod.

Panzeradler
Amolyan virtuális fizetõ eszközként kell tekinteni rá, ilyen a csgo kulcsok, dota 2 kulcs(ennek kevesebb az értéke), tod(tour of duty) ezek ingame és market-en megvehetõek. +ref(refined metal).
genndy
Nem játékot aktiváló kulcs, hanem a játékban lévõ ládát nyitó kulcs. Marketen vehetõ (meg sefterektõl persze), Mann Co... valami hosszú neve van.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

MoRT2195
Aha, oké... de mi az a tf kulcs? 😄 Team Fortress 2? De az meg eleve ingyenes, nem? 😄
RoboKutya78
vegyél egy tf kulcsot általában jó cserealap még ha egy is van belõle.
Én mindig ezt javaslom annak akinek van lehetõsége kártyás transzakciót kezdeményeznie. Persze a saját káromból okulva én tf itemet vettem😊

RoboKutya78
Szerintem világos hogy mit kérek ebben a bejegyzésben nem?
Erre a srác küld nekem egy balcopsos kártyára javaslatot. <#idiota>

Dzsini
Tényleg, vásárlás legalább kell hozzá, hogy bekapcsolódjon. Az 80%-on azért csak belefér 😊 És 5-8-12 centjével a kártyák azt is visszahozzák, ha sok van.

Háttér-emotikon nem igazán kelendõ, a nagy része 1 centért (3 a vásárlónak) üldögél bent, a ritkák esetleg picit többért.

MoRT2195
De hogy eladhassak valamit Steamen, azelõtt vásárolnom kell valamit Steamen, és azt csak a saját pénzecskémbõl tehetem meg. 😊 Mondjuk veszem egy 0,párdolláros valamit, azt jól van. 😊 Már megbántam, hogy a rengeteg kártyámat kiraktam, de a többit nem fogom. A hátterek és az emotikonok amúgy mennyire kelendõek? Veszi valaki õket? 😄
Szabi
"Eladás összesen: 49.46€"

"Nulla tenaci invia est via"

Dzsini
A játékokból kiesett kártyákat eladod és azt a "pénzt" költöd el - az vásárlás?

Szerintem ajándék 😊

MoRT2195
Nekem:
Steam fiókod

Áruházi tranzakciók: 0.00€

Ajándék tranzakciók: 0.00€

Játék tranzakciók: 0.00€

Piaci tranzakciók: 0.00€

Összes kiadás: 0.00€

😄 És ez így is fog maradni szerintem, Steamen nem éri meg vásárolni, még amikor akár 80%-os akció van, akkor sem.
Fabio Capello
enhanced steam addon

MoRT2195
Nem ide akartam kirakni, bocs... 😄
MoRT2195
Ez azt fajin... 😄 Az én statisztikám:

Az alsó szám jóval nagyobb lenne, ha nem lennének ezek a játékkártyák. 😊
Törölt felhasználó
Ilyet hol lehet találni? Kerestem már statisztikán, de nem találtam.
Bár lehet nem akarom magam megsiratni 😄
Rendben, köszönöm!
Maak
A komplett set (1 sor) kabe 0.3 euro, darabja 6cent korul van.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sziasztok!
Érdekõdni szeretnék, hogy a sima (nem foiled) CS:GO-s játékkártyáknak kb. mennyi a reális értéke TF2 itemekben kifejezve?
IMYke2.0.0.0
Én a saját Excel-táblámban jobban bízok.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Fabio Capello
Steam fiókod

Áruházi tranzakciók: 466.14€

Ajándék tranzakciók: 98.52€

Játék tranzakciók: 117.42€

Piaci tranzakciók: 3.86€

Összes kiadás: 685.94€

--------

Piaci tranzakciók

Vásárlás összesen: 17.31€

Eladás összesen: 50.71€

Tiszta nyereség: 33.40€

Elõbbi nyilván az elmúlt 6-7 év (amióta van steamem) adata, utóbbi amióta létezik a piac.

IMYke2.0.0.0
Nekem az 1 évnyi Steam Trading Cards létezés alatt mindösszesen 49 euró jött össze.
Statisztikám: 497 kártya kifarmolva ill. kapva és eladva ezen idõ alatt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tinman
Cirka 130 Eurot farmoltam ki ~1200 játékból, de ilyen értékes még soha nem esett. Pár foil volt, már de ilyen még nem.

<#rinya>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Hát, akkor drukkolok, hogy legyen valaki, aki ennyiért elviszi mielõtt leesik az ára...

(nekem volt egy közel 1 euros foil kártyám, ami most 0.15-ért van kint, és van kirakva 8 centért is, amit nem visznek - a Summer Sale alatt se vette meg senki)

1,5 hónapja áll bent egy ilyenem a rendszerben (és az csak 1,5 euróért lett felrakva), de azért hátha neked sikerül hamar elpasszolni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Az nagyon ajánlott játék! Imádom a mai napig <#eljen><#eljen><#eljen>
Tinman
Ez a legalacsonyabb ár (a sajátom), más is hirdeti, de persze még senki nem vette meg <#fogmosas>

Dzsini
annyiért sikerült is eladni, vagy annyiért van feltéve és senki nem vette meg?

Tinman
Ingyenes játékból 3 Euro-s foil... lesz is belõle Haegemonia: Legions of Iron + Haegemonia: The Solon Heritage pakk. YEAAAAHHH!

Scooter
50%-KAL OLCSÓBB Sparkle 2 Evo - Érvényes Mon Jul 14 2014 20:45:52
Akinek kell, ingyen viheti.
Van pár Civ5-ös kártyám, cserélném Breach&Clear, Insurgency, Wargame: Airland Battle, CoH2, Sniper V2, Red Orchestra 2 kártyákra.
RoboKutya78
tárgytalan