3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#3130 50%-KAL OLCSÓBB Payday 2 kupon. 9/29/2014 9:00:00 PM
Payday 2
Akinek kell, szóljon. Ingyen vihető. Még így se olcsó...
50%-KAL OLCSÓBB Nidhogg (For Owning Hotline Miami) 10/2/2014 8:59:00 AM
Nidhogg
Ez is vihető, ingyen.
Utoljára szerkesztette: Scooter, 2014.09.13. 17:15:40 -
#3129 Srácok ha esetleg van valakinek Steam Summer Getaway kártyája felesleges és megválna tőle az jelezze felém
Köszönöm:) -
#3128 Köszi! -
#3127 5x100 XP normál + 1x100 XP fóliás = maximum 600 XP kitűzőből, egy játékhoz
Nem tudod többször kirakni. -
#3126 Mennyi egy adott játék esetében a kirakható kitűző maximális szintje? 500XP-nél (5. szint) van nagyobb? Ha kirakom újra és már megvan az 5. szintű kitűző akkor mi történik? Gondolom ad megint vackokat, 500XP-t is, de változik a kitűző?
Fóliás kitűzőből is 5 szint van vagy csak 1? -
#3125 Ismét kéne egy kártya
Orbital Gear
H --> mech
W --> _building
-
#3124 Srácok Keresek
H --> Hydrator
W --> Holo-Suit OR Drones
Ha lehet sürgőben:)
Köszi
-
#3123 Fura, hogy még így se kell a kutyának se Végül is mindegy, ha lejár úgyis eltűnik, de ha valaki meg szeretné venni, akkor így fillérekért megkapja. -
#3122 Én is ugyanezeket kaptam tőlem is vihetőek! -
#3121 80%-KAL OLCSÓBB Montague's Mount (9/2/2014 8:59:00 AM)
Montague's Mount
50%-KAL OLCSÓBB Dream (9/2/2014 8:59:00 AM)
Dream
Ingyen viheti akinek kell! Pont most kaptam.
-
#3120 50%-KAL OLCSÓBB The Bridge (Aug 12 2014-ig érvényes)
The Bridge steam oldala!
50%-KAL OLCSÓBB Fist of Awesome (Aug 16 2014 érvényes)
FIST OF AWESOME steam oldala!
Ingyen vihető, ha kell valakinek!
-
#3119 75%-al olcsóbb Shufflepuck Cantina Deluxe (2014. aug. 7-ig)
Ingyen vihető, ha kell valakinek! -
#3118 Ilyen az én szerencsém.Mikor egy game az 5 kártyából dob 2 fóliásat és a lőtéri kutyának se kell :( -
#3118 Most már nekem sincs ott, de tényleg ott volt. Csodálkoztam is rajta. -
#3117 Pedig tényleg ott volt, én is láttam. Most már viszont valóban nincs ott. Biztos por került a gépezetbe, ahogy az SG szokta mondani... -
#3116 Én nem látok ilyet az adatlapon. "Egyjátékos" és annyi. -
#3115 Érdekes dolgot látok a Syberia (kalandjáték) steam-es adatlapján. A nyelvek alatt az írja, hogy "steam játékkártyák". Mióta? Szerintem ez is valami hiba lehet, vagy majd az lesz. Viszont a kitűzőknél nem szerepel a játék, hogy lehetne kártyát gyűjteni. -
#3114 :) -
#3113 Jipii, több, mint 2 hónap után eladtam a foil kártyám :)
12 centért... -
davee120 #3112 Ha veszek a steam pénztárcámba pénzt akkor nem kell megvárni a 30 napos korlátozást? -
#3111 Srácok nincs valakinek feleslegben egy haegemoniája cserébe adnék egy velvet giftet.
-
#3110 Nagyszerű játékok Igaz, hogy a Solon hagyaték kicsit csalódás volt, mert ott már nincs történet, csak skirmish és multi. -
#3109 A Hefner! -
gszp #3108
Én is gyorsan megtanultam, hogy néha sajnos be kell áldozni jó néhány centet, ha sürget az idő. A vicces az, hogy friss kártyás játékok 10-15 centről indulnak.
U.I.: Ki az a Hugh? -
#3107 Nekem meglepetésszerűen egy-egy régebbi szokott "kártyásodni", nem árt néha ránézni :)
3 card drops remaining
1 games with drops remaining
118 games eligible for booster packs -
#3106 Hugh, ez közel volt...
1 hétig tartott a Haegemonia pakk akció (még 7-8 óra van hátra), de az utolsó 3 napban 2.20-on állt meg a walletem, a pakk meg 2.24-be került.
Közben jött egy Bastion Booster Pack, de hiába tettem fel legalacsonyabb áron, nem akarták elvinni. Most még lejjebb vittem picivel, így végre elvitték és megtudtam venni a pakkot.
Kártyás játékom már 1 db sincs :-D -
#3105 Rendben, értem, köszi a válaszokat! :) -
#3104 Istenem de szeretem a próbálkozó egyéneket
direktbe kiírom hogy 1:1 arányú csere erre megint csak magyarázkodnom kell nekik:)
ezt a KICK emotot hasznosítani fogom:) -
#3103 Inkább a kulcsok, ezek értékállóak. Ref az sajnos nem az (utóbbi 1-2 évben fel is ment a kulcsok ára 1-2 refet) -
#3102 Jaj bocs azt hittem hogy tiszta a dolog de a többiek megmagyarázták helyettem:)
Ez a Tf kulcs arra is jó lehet hogy megveszed 1,5 2 euró értékben és ha mázlid van a többszörösét is adhatja vissza, de ez tényleg a mázlin van a hangsúly, jobb ha csere alapnak megtartod.
-
#3101 Amolyan virtuális fizető eszközként kell tekinteni rá, ilyen a csgo kulcsok, dota 2 kulcs(ennek kevesebb az értéke), tod(tour of duty) ezek ingame és market-en megvehetőek. +ref(refined metal). -
#3100 Nem játékot aktiváló kulcs, hanem a játékban lévő ládát nyitó kulcs. Marketen vehető (meg sefterektől persze), Mann Co... valami hosszú neve van. -
#3099 Aha, oké... de mi az a tf kulcs? :D Team Fortress 2? De az meg eleve ingyenes, nem? :D -
#3098 vegyél egy tf kulcsot általában jó cserealap még ha egy is van belőle.
Én mindig ezt javaslom annak akinek van lehetősége kártyás transzakciót kezdeményeznie. Persze a saját káromból okulva én tf itemet vettem:)
-
#3097 Szerintem világos hogy mit kérek ebben a bejegyzésben nem?
Erre a srác küld nekem egy balcopsos kártyára javaslatot. -
#3096 Tényleg, vásárlás legalább kell hozzá, hogy bekapcsolódjon. Az 80%-on azért csak belefér :) És 5-8-12 centjével a kártyák azt is visszahozzák, ha sok van.
Háttér-emotikon nem igazán kelendő, a nagy része 1 centért (3 a vásárlónak) üldögél bent, a ritkák esetleg picit többért. -
#3095 De hogy eladhassak valamit Steamen, azelőtt vásárolnom kell valamit Steamen, és azt csak a saját pénzecskémből tehetem meg. :) Mondjuk veszem egy 0,párdolláros valamit, azt jól van. :) Már megbántam, hogy a rengeteg kártyámat kiraktam, de a többit nem fogom. A hátterek és az emotikonok amúgy mennyire kelendőek? Veszi valaki őket? :D -
#3094 "Eladás összesen: 49.46€" -
#3093 A játékokból kiesett kártyákat eladod és azt a "pénzt" költöd el - az vásárlás?
Szerintem ajándék :) -
#3092 Nekem:
Steam fiókod
Áruházi tranzakciók: 0.00€
Ajándék tranzakciók: 0.00€
Játék tranzakciók: 0.00€
Piaci tranzakciók: 0.00€
Összes kiadás: 0.00€
:D És ez így is fog maradni szerintem, Steamen nem éri meg vásárolni, még amikor akár 80%-os akció van, akkor sem.