3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#3210 Ne haragudj, de valaki megelőzött. Boccs. -
#3209 Nekem pont van néhány Monte kártyám. Sage meg nincs egy sem, szóval részemről mehet a dolog! -
#3208 [Van] Sage [Kéne] Monte
Valaki csere? -
Gerdzso #3207 Én eddig úgy 70-80 játékból dobattam ki a kártyákat, eddig sohasem esett foil úgy hogy ne panaszkodj. :D -
St3vEn #3206 Nekem legutóbb szerencsém volt.
A Deus ex HR-ből 2 fóliásat is dobott mindkettő 40-45 cent körüli volt :)
Nem olyan sok, de mégse 4-5 cent :) -
#3205 Én 16 sett kártya csomagot szedtem össze, ha lesz téli buli és esetleg érnek majd valamit a téli kártyák (min 50c-et) a piacon szép kis summa jöhet majd be belőle:) Sajna a csgo dobozos bulimat nagyon elnyírták az új belépővel eddig abból tudtam bezsákolni a kártyákat most volt nálam vagy 4 láda, de primitív 40 centet se tudtam belőlük kiszedni. -
#3204 Gondoltam decemberre kiszedem a visszamaradt játékokból a kártyákat, hogy legyen betevő az ünnepre.
Eddig kb. 60 kártya - 0 foil.
Legutóbb 50/4 volt az arány... Nem mintha olyan sokat érne, de azért na. -
#3203 Van egy kuponom: 90%-KAL OLCSÓBB The Collider (11/16/2014 2:18:07 PM)
Akinek kell, ingyen viheti! (halkan jegyzem: te jó isten, ilyen szarokért pénzt kérnek?) -
#3202 Nagyon lementek a kártya árak, én már ki se szedem a bundle gamekból. :)
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2014.11.04. 18:22:13 -
#3201 végre kaptam egy fóliás kártyát, erre csak 0,15-öt ér :DD -
#3200 Skacok cserélnék van Medieval II: Total War kártyám felesleg
Cavalry 3 darab és cserélném Attack the Line vagy Heavy Artillery kártyára
Trade Linkem -
#3199 Nekem meg az Afterfall: Insanity-hez dobott a mai nap folyamán. 2 sima és 1 fóliás volt benne, és már el is kelt mind a 3. :) Bár nem olyan sokat értek, a simákért 0,5-0,5 eurót kaptam, a fóliásért meg 0,15-öt. -
#3198 Hirtelen, a semmiből: "Tomb Raider Booster Pack"
-
#3197 Nekem kb 20 percenként dob egy kártyát. Elindítottam egy játékot, alt+tab-oztam, elindítottam egy sorozatot, végig néztem (40 perc). és volt is kettő kártyám. Megnéztem még egy sorozatot (40 perc) és megint volt két kártyám. :) -
#3196 SAM-el "elindítod" a játékot, aztán a tálcán hagyod.. :D -
#3195 Van valamiféle mód a kártyák gyorsabb kidobatására?
Mert ez a 2-3 óránként 1 kártya eléggé lassú tempó. -
#3194 Fejlesztő megfenyegette Gabe-t Twitteren, Steam berágott, levette a játékot. -
#3193 Aha... én meg adom el őket rém olcsón. Ehh de hülye vagyok :-(
Jó van, vissza is vásároltam őket, 0.01 buktával, meg a teljes szettet is bezsákoltam :-D
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 14:19:49 -
#3192 Annak a fejlesztője volt, aki 1-2 napja összekapott a Valve-al, így kirúgták, és mindenét leszedték.
Gondolom így többen nem vehetik meg a játékot -> nem lesz több kártya. -
#3191 Paranautical activity kártyák miért mennek el ilyen relatív magas áron és villámgyorsan? (0.18-0.20 eurocent)
-
#3190 50%-KAL OLCSÓBB Z Franchise (10/24/2014 8:59:00 AM)
Az érintett játékok.
Vihető ingyen, ha kell valakinek! -
#3189 66%-KAL OLCSÓBB Dieselstormers (10/12/2014 7:00:00 PM)
90%-KAL OLCSÓBB The Book of Unwritten Tales (10/14/2014 8:59:00 AM)
90%-KAL OLCSÓBB Deponia (10/14/2014 8:59:00 AM)
15%-KAL OLCSÓBB Road Redemption (11/2/2014 7:59:00 AM)
Akinek kell viheti ingyen. Írjon privátot. -
#3188 The Inner World kártyából kéne:
Laura
Van egy fölöslegem:
Dr. Reminepo
Bármilyen kártyát tudok adni, amiből kettőm van. -
#3187 Nem nem,raer.
Koszi! -
ratgab #3186 Nekem jó délután is, gondolom te se rohansz sehova. -
#3185 Hiba történt csereajánlatod elküldése során. Próbáld újra később.
Új eszközről jelentkeztél be. A raktáradban található tételek védelme érdekében erről az eszközről 7 napig nem cserélhetsz.
A fenebe ceges laptoprol nem tudok ajanlatot tenni.Vagy varunk amig bejelentkezem az otthonirol delutan,vagy ajanld fel Te please. -
ratgab #3184 Ment egy friend invite. -
#3183 Szuper akkor cserelhetnenk :)
Egy set-et ki szeretnek rakni.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198029014368/
Ez a profilom.
-
ratgab #3182 Trainerből nekem duplám van Beheader-em meg nincs. -
#3181 Szal a lenyeg:)
The Beheader
The Fearless
Ezeket cserelnem masikra. -
#3180 Aki cserelne Shadow of Mordor kartyat,szoljon legyszives.Nekem most van 2-2 ugyanolyanom dropbol. -
#3179 össze boltoltam 8 kitűzőt úgy hogy lesz mit elkatintgatnom a téli vásár ideje alatt és még van készülőben kitűző Lehet ha bejön pár csgo doboz abból azok is meglesznek:)
viszont ha bundlis csomit veszek és úgy cserélem nem tudom jól járok e.
-
#3178 Neked többet kell adnod. Ami nálad mondjuk 5 pontot az ér, az a botnál 8 pontot (most ezt csak hasraütés szerűen mondtam). Ez szimpla biznisz. Ha nincs más jó ez, de mindenképp "veszteségesnek" mondható. -
#3177 Skacok nem tudtok ennél az oldalnál értelmesebb trade botot ? Nem tudom nézem a cserélni kívánt kártyám értékét megegyezik a kért kártyáéval egyazon settbe is tartozik és mégse cseréli le nekem:( -
#3176 azt tudom az tiszta. utána lestem.
-
#3175 A "felesleges" szó mondjuk nem cserét sugall...
Hint: a kitűző második szinten a magyar, úgyhogy két pakkot kell összegyűjtened. -
#3174 ez a beírás tőlem esetleges trade keringőre értelmeztem csak lehagytam a trade linkemet de lejjebb ott van elvileg igaz 10 nappal ezelőtt firkáltam le
-
ratgab #3173 A nem kellő kártyáidat eladod, majd a keletkezett walletból megveszed. Vagy ha annyira kell akkor bevágsz walletre 5 eurót és megveszed abból a hiányzókat. -
#3172 nincs valakinek felesleges
Medieval II: Total War kártya csomagja? ki szeretném rakni a magyar embléma kitűzőt :) -
#3171 ahm.. kezdem fogni a lényeget:) Akkor mégis csak jól csinálom a dolgot mert most van pl egy 30 centes csgo dobozom azt próbáltam egy centel kevesebbért kidobni mint a raktárban feltüntetett ár.
Minden cuccot amit ki akarok tenni azt így szoktam kidobni.