Steam Trading Cards
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A piacon a baloldali oszlop tartalmazza az eladási ajánlatokat, a jobb oldali pedig a vételi ajánlatokat. Vagyis eladásnál neked a baloldali oldali oszlop legfelső ára kell, mert az a legalacsonyabb. Ha pedig azt akarod, hogy azonnal elvigyék 100%-osan akkor a jobb oldali oszlop legmagasabb árát adod meg, mert arra már van vevő.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.29. 10:33:37
ha a raktáramban rákattanok egy kártyára tárgyra a leírásban az a vétel árat mutatja?
Illetve ha a piacon rákeresek pl a counter cuccokra és ott az az ár ami változik az meg milyen ár?
tiszta zavar.A régebbinél legalább rendben volt hogy az utolsó látható összegért kellett kitenni a tárgyat és az tutti elvitték .
itt most hol látom az épp legalacsonyabb eladási árat?
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Az állat pedig egy velociraptor ugye (vagy legalábbis az akar lenni), ha már az oldal maga Raptr...
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Keresem a lehetőségeket tf kulcs beszerzésére 😊
Van egy ötletem a raptor kidobott egy 2000 pontos Rift játékban használható Raptor Pet-et
Megér ez a cucc egy vagy 2 TF kulcsot?
Akinek kell, az szóljon. Viheti ingyen.
50%-KAL OLCSÓBB Payday 2
50%-KAL OLCSÓBB Nidhogg (For Owning Hotline Miami)
25%-KAL OLCSÓBB Heavy Bullets
Trade linkem
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Steam oldala.
Szóljon ha kell valakinek. Ingyen adom!
Mióta vannak böngészőbe beépülő addonok, azóta tragédia van. Belövi 8 meg 10 eurócentre és rá se néz a piacra többé.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.16. 13:38:30
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Egyik sem ment el 60 eurocentnél drágábban.
Most utoljára egy tropiko esett a 4 kiforgathatóból (ez volt a 3.).
Szerencsére ott a playfire is az is jó igaz kb ugyanolyan lassan lehet pénzt szerezni de ott is jönnek az ingyen game-ek.
Next PC upgrade: 2022
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Én az alap kitűzőre hajtok. Hmm, de jó lenne, ha nekem is ezt a hátteret dobná.
Gratula hozzá!
1.x-ért van kint rengeteg de kutya se veszi de ezermillió ember venné 0.1x-ért....
Mondjuk az igaz még mindig jobb a 0.1x mint a 0.03-0.04 átlag.
Next PC upgrade: 2022
Imi: Köszi :-)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
1 hónap volt legalább mire kártyapénzből ki tudtam rakni, meg lement annyira a kártyák ára, hogy meg tudtam venni. Szeretem-e ezt a játékot? :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Semmi eget verő, de ha egy-két nagyon olcsó gyűjtemény úgy jön össze, akkor azt lehet, hogy érdemes elrakni, előkészíteni a következő vásár idejére.
Ez az 1+ év alatti eladás és elköltés. Excel táblám összesítő adata alapján láttam, hogy 50,01 eurónál tartok.
//Más meg ennek a 4-5x-ösét 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.15. 18:42:02
Én ezért is adom el a kártyákat.
- játszásért az összegyűjtendő kártyák felét kaphatod (mondjuk 4-et)
- a másik felét a) másokkal cserélgetve kell összegyűjtened, tehát ha A-nak meg B-nek is megvan két-két játék, akkor gyakorlatilag mindkettőjük csak egy-egy játékot rakhat ki?
- vagy b), megveszed a marketen 0.1 EUR körüli áron
- a rendszer sorsol neked booster pack-et (megintcsak nem játékért ad kártyát)
Tehát annak, hogy valaki összegyűjt egy sorozatot (vagy nem is egyszer), gyakorlatilag semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyit játszik egy játékkal. Nekem az lenne a logikus, hogy ha valakinek van egy 300XP-s Portal2-es jelvénye, akkor azt azt jelentse, hogy ő tényleg jó sokat Portal2-zött, nem pedig azt, hogy a marketen 200 Ft-ért vett magának egy kitűzőt. Ennek így mi értelme?
Elvileg ez a trade linkem
Ha tud valaki segíteni😊
Köszönöm😊
Nem tudod többször kirakni.
Fóliás kitűzőből is 5 szint van vagy csak 1?
Orbital Gear
H --> mech
W --> _building
H --> Hydrator
W --> Holo-Suit OR Drones
Ha lehet sürgőben😊
Köszi
Montague's Mount
50%-KAL OLCSÓBB Dream (9/2/2014 8:59:00 AM)
Dream
Ingyen viheti akinek kell! Pont most kaptam.