Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lalakov
"ha a raktáramban rákattanok egy kártyára tárgyra a leírásban" az a legalacsonyabb eladási ár.
A piacon a baloldali oszlop tartalmazza az eladási ajánlatokat, a jobb oldali pedig a vételi ajánlatokat. Vagyis eladásnál neked a baloldali oldali oszlop legfelső ára kell, mert az a legalacsonyabb. Ha pedig azt akarod, hogy azonnal elvigyék 100%-osan akkor a jobb oldali oszlop legmagasabb árát adod meg, mert arra már van vevő.
Utoljára szerkesztette: lalakov, 2014.09.29. 10:33:37
RoboKutya78
kezdek belezavarodni a al eladási piaci árba
ha a raktáramban rákattanok egy kártyára tárgyra a leírásban az a vétel árat mutatja?
Illetve ha a piacon rákeresek pl a counter cuccokra és ott az az ár ami változik az meg milyen ár?
tiszta zavar.A régebbinél legalább rendben volt hogy az utolsó látható összegért kellett kitenni a tárgyat és az tutti elvitték .
itt most hol látom az épp legalacsonyabb eladási árat?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

RoboKutya78
<#papakacsint>

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

lalakov
<#worship>
genndy
Nem lehet. A kódját akarja eladni olyannak, aki játszik a Rifttel, TF2 kulcsért cserébe.

Az állat pedig egy velociraptor ugye (vagy legalábbis az akar lenni), ha már az oldal maga Raptr...

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
És ezt el lehet adni Steamen?
RoboKutya78
Rift játékhoz kis állatka amit elvileg csomaghordáshoz is lehet használni a raptor logóját elkészítették valami dínószerü lénynek

IMYke2.0.0.0
Fóliás "UNSC Infinity" a Halo: Spartan Assault-ból...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

lalakov
Mi ez egyáltalán?
RoboKutya78
Skacok egy kérdés
Keresem a lehetőségeket tf kulcs beszerzésére 😊
Van egy ötletem a raptor kidobott egy 2000 pontos Rift játékban használható Raptor Pet-et

Megér ez a cucc egy vagy 2 TF kulcsot?

Scooter
50%-KAL OLCSÓBB The Incredible Adventures of Van Helsing II Complete Pack.

Akinek kell, az szóljon. Viheti ingyen.
otisz111
Hátha érdekel valakit. 😊

50%-KAL OLCSÓBB Payday 2
50%-KAL OLCSÓBB Nidhogg (For Owning Hotline Miami)
25%-KAL OLCSÓBB Heavy Bullets
RoboKutya78
Medieval II: Total War kártyakészlet érdekelne kizárólag a címer miatt ha tud valaki segíteni összeguberálni azt megköszönöm.
Trade linkem

Köszönöm szépen! 😊 Fel is tettem.

lalakov
Van egy 25%-KAL OLCSÓBB Heavy Bullets kuponom (Érvényesség vége: 10/16/2014 8:59:00 AM.). Szóljon ha kell valakinek.
genndy
Olyasmi, csak a Raptr nem ad pénzt játékért. GMG kliense, ott nézelődj, oda kapod a pénzt amiből GMG-n vásárolhatsz.

Ez a playfire ez olyasmi mint a Raptr?

Tinman
Köszi <#circling>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Én kettőt is kaptam belőle... Jelentkezni nálam is lehet.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Most kaptam egy kupont: 75%-KAL OLCSÓBB The Raven - Legacy of a Master Thief (9/26/2014 8:59:00 AM - érvényes)
Steam oldala.
Szóljon ha kell valakinek. Ingyen adom!
IMYke2.0.0.0
Nekem van egy Barren Desert (Foil) Spectraball Foil Trading Card -om, amit hónapok óta nem visznek el, pedig többször is lejjebb vittem az árát, még úgy is, hogy mindig az enyém a legolcsóbb.

Mióta vannak böngészőbe beépülő addonok, azóta tragédia van. Belövi 8 meg 10 eurócentre és rá se néz a piacra többé.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.16. 13:38:30

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
#3113 😞

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Nekem az eddig 1+ évben: 4 fóliás kártya.
Egyik sem ment el 60 eurocentnél drágábban.

RoboKutya78
Egyeseknek nem tudom honnan esik (nem veszi) ennyi fóliás kártya, de amióta kitalálták ezt a bulit azóta a rendszer jó szándéka jeléül max ha 3 fóliást találtam és ebből ha egyszer esett a 3 darabos bundlikból egy, a többi meg ha igaz maga a játék adta a kiforgatható listából
Most utoljára egy tropiko esett a 4 kiforgathatóból (ez volt a 3.).

wantonly
Legutóbb 50 kártyából - ebben volt 3-4db foil - 3,65€-t szereztem. 😞
grebber
Nekünk spur suttyoknak az 😄 Lassan úgyan de az ember összekapar mindig 4-5 eurókat ami egy jobb leárazásnál egy fasza game!
Szerencsére ott a playfire is az is jó igaz kb ugyanolyan lassan lehet pénzt szerezni de ott is jönnek az ingyen game-ek.

Next PC upgrade: 2022

Kártyázás már sajnos nem biznisz...ez van...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Scooter
Jó a háttered!!! <#eljen> Szuper kaland.
Én az alap kitűzőre hajtok. Hmm, de jó lenne, ha nekem is ezt a hátteret dobná.
Gratula hozzá!
grebber
Sajnos más a foliások sem érnek semmit 😞
1.x-ért van kint rengeteg de kutya se veszi de ezermillió ember venné 0.1x-ért....

Mondjuk az igaz még mindig jobb a 0.1x mint a 0.03-0.04 átlag.

Tinman
Jó ízlésed vanik :-)

Imi: Köszi :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
<#eljen><#worship>

Dzsini
Nekem a Mark of the Ninja lv5 + foil van meg ugyanígy - beraktam jó alacsonyra a vételi ajánlatokat, és szép lassan bepotyogott az elmúlt hónapok alatt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tinman
Nah megvan életem első Foil kitűzője :-)
1 hónap volt legalább mire kártyapénzből ki tudtam rakni, meg lement annyira a kártyák ára, hogy meg tudtam venni. Szeretem-e ezt a játékot? :-D
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dzsini
Picit hosszabban: minden elért 10 szint komolyan növeli a booster pack szerzési esélyt, amivel gyakrabban lehet plusz pártíz centhez jutni, és a nyári-téli akciók során általában a kitűzők kirakásával mindenféle apró előnyökhöz lehet jutni.
Semmi eget verő, de ha egy-két nagyon olcsó gyűjtemény úgy jön össze, akkor azt lehet, hogy érdemes elrakni, előkészíteni a következő vásár idejére.

IMYke2.0.0.0
Bár lehetne 😊
Ez az 1+ év alatti eladás és elköltés. Excel táblám összesítő adata alapján láttam, hogy 50,01 eurónál tartok.

Akkor lesz Border Sequel 0 day áron?

IMYke2.0.0.0
Yeah! 2013.07.17-től - a kártyázás beindulásától - sikerült elérnem az 50 eurós össze-eladási határt...

//Más meg ennek a 4-5x-ösét 😊
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2014.09.15. 18:42:02

IMYke2.0.0.0
Röviden: e-penis
Én ezért is adom el a kártyákat.

Eddig nem törődtem a trading cardokkal, de nemrég elkeztem összegyújteni párat. Amit eddit látok:
- játszásért az összegyűjtendő kártyák felét kaphatod (mondjuk 4-et)
- a másik felét a) másokkal cserélgetve kell összegyűjtened, tehát ha A-nak meg B-nek is megvan két-két játék, akkor gyakorlatilag mindkettőjük csak egy-egy játékot rakhat ki?
- vagy b), megveszed a marketen 0.1 EUR körüli áron
- a rendszer sorsol neked booster pack-et (megintcsak nem játékért ad kártyát)

Tehát annak, hogy valaki összegyűjt egy sorozatot (vagy nem is egyszer), gyakorlatilag semmi köze ahhoz, hogy valaki mennyit játszik egy játékkal. Nekem az lenne a logikus, hogy ha valakinek van egy 300XP-s Portal2-es jelvénye, akkor azt azt jelentse, hogy ő tényleg jó sokat Portal2-zött, nem pedig azt, hogy a marketen 200 Ft-ért vett magának egy kitűzőt. Ennek így mi értelme?

RoboKutya78
Canyon Capers kártyákat cserélem Gravity Badgers kártyákra
Elvileg ez a trade linkem
Ha tud valaki segíteni😊

Scooter
50%-KAL OLCSÓBB Payday 2 kupon. 9/29/2014 9:00:00 PM
Payday 2
Akinek kell, szóljon. Ingyen vihető. Még így se olcsó...

50%-KAL OLCSÓBB Nidhogg (For Owning Hotline Miami) 10/2/2014 8:59:00 AM
Nidhogg
Ez is vihető, ingyen.

Utoljára szerkesztette: Scooter, 2014.09.13. 17:15:40
RoboKutya78
Srácok ha esetleg van valakinek Steam Summer Getaway kártyája felesleges és megválna tőle az jelezze felém
Köszönöm😊

Tinman
Köszi!

genndy
5x100 XP normál + 1x100 XP fóliás = maximum 600 XP kitűzőből, egy játékhoz
Nem tudod többször kirakni.

Tinman
Mennyi egy adott játék esetében a kirakható kitűző maximális szintje? 500XP-nél (5. szint) van nagyobb? Ha kirakom újra és már megvan az 5. szintű kitűző akkor mi történik? Gondolom ad megint vackokat, 500XP-t is, de változik a kitűző?

Fóliás kitűzőből is 5 szint van vagy csak 1?

RoboKutya78
Ismét kéne egy kártya
Orbital Gear
H --> mech
W --> _building

RoboKutya78
Srácok Keresek
H --> Hydrator
W --> Holo-Suit OR Drones
Ha lehet sürgőben😊
Köszi

Scooter
Fura, hogy még így se kell a kutyának se <#idiota> Végül is mindegy, ha lejár úgyis eltűnik, de ha valaki meg szeretné venni, akkor így fillérekért megkapja.
grebber
Én is ugyanezeket kaptam tőlem is vihetőek!

Scooter
80%-KAL OLCSÓBB Montague's Mount (9/2/2014 8:59:00 AM)
Montague's Mount

50%-KAL OLCSÓBB Dream (9/2/2014 8:59:00 AM)
Dream

Ingyen viheti akinek kell! Pont most kaptam.