3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1371 nekem jöhet, tototto az accom :) -
#1370 valaki legyen szíves szabadítson meg ettől az emoticontól, mert eladni lehetetlen, törölni meg nem lehet, ingyen adom -
#1369 Amúgy én nem nagyon játszottam az 1-gyel, de a 2-be be lett rakva az összes pályája, szal, ha nem csak kártyázni akartok, szerintem érdemesebb azzal játszani :) -
#1368 A képem jobb szélén látszik, hogy haladtam előre a pontokkal - elsőre én sem voltam valami sikeres benne :) -
#1367 Jajj, francért csinálnak ezek ilyet :D -
#1366 1242. vagyok? Le vagyok maradva. :) -
#1365 Azt hittem 2-ről beszéltek :)
Ott így van. -
#1364 Én egy Leaderboards-ot látok a játékban.
-
#1363 Eszembe jutott!!! XD Sexxonix! -
#1362 Melyiken? Frissítés után szerintem elég bugyuta lett ez a nehézségi szintekre lebontott :/
Amúgy én 9. vagyok a Hall of Fameben, szerintem ez van még a régi ranglista alapján van. -
#1361 Anno játékteremben toltuk sokat ennek az elődjét. Imádtuk. Meg utána volt PC-re amelyikben a csajokat kellett kirakosgatni, csak a neve nem jut eszembe. :D -
#1360 A 19. vagyok a ranglistán. -
#1359 Az első annyira könnyű volt, hogy amikor játszottam benne voltam a világranglista első 10 helyezettjében - most már talán csak az első 20-ban.
Ja, és az az egyetlen kimaxolt játékom, achievement szempontból :) -
#1358 Úgy emlékszem az első rész nagyon rövid volt, még be sem melegedtem, már vége. :) -
#1357 Nekem a Beat Hazard-ból esett egy foil, de mivel nem veszik, a sok észlény egy pillanat alatt leviszi az árát. -
#1356 Az első gyerekjáték volt.A második már húzósabb. -
#1355 Szerintem most rá fogom szánni magam a Fortix-ok kimaxolására. Az első rész már majdnem megvan, a másodikat alapból impossible nehézségen kezdtem és több, mint fele készen van perfectre. :) -
#1354 Grat Mázlista :D -
#1353 Fortixból első kártya: Black dragon (fóliás) -
#1352 A következők megvannak:
Beat Hazard
Defend Grid: The Awakening
Fortix
Fortix 2
Krater
Sol Survivor -
#1351 Csak 9 van meg :-(((( -
#1350 Háháhá!
EGYIK sincs meg -
#1349 nem vagyok játékhalmozó, ha valami nem érdekel, akkor 1euróért se érdekel :D -
#1348 Pedig par humble bundle-os volt :p -
#1347 egyik sincs meg -
#1346 Ejha, szép lista.
Nekem 5 van meg, kisebb játékok, végre nem egyenként 20GB-os gémeket kell letölteni fél euro miatt. Bár most lenullázódtam a walletten, mert megvettem a Giana Sisters-t. -
#1345 Naná kártyára nem költünk ez kőbe van vésve!Ez a kártyás cucc azért jött létre engem eltartsanak játékilag ennyi! -
#1344 Az a 10-20 cent borzasztó nagy áldozat ám... A gatyád is rá fog menni... -
#1343 Az a baj sok a gyökér a piacon ahogy korábban már volt említve!
Alig van kint kártya látja a hülyéje is erre olyan szinte alá rakja az árat azt utána meg jön a sok birka és szintén :(
Na ezért nincs értéke a kártyáknak :( -
#1342 Oké de akkor az eladási árukat te pengessed ki nekem:D
Csakis eladni semmi mást, lassan itt a winter sale kell a della! -
#1341 A Fortix és Fortix 2 kitűzőit minden magyarnak kötelező kirakni. Legalább a magyar fejlesztőket segítsük már, ha lehet. -
#1340 Nekem meg 3... :DD -
#1339 Nekem csak 12 van meg :( -
#1338 Egy pár azért megvan. :)
BIT.TRIP RUNNER
Anna
Beat Hazard
Dark Fall: Lost Souls
Day of Defeat: Source
Fortix
Fortix 2
Nuclear Dawn
Sol Survivor
Space Pirates and Zombies -
#1337 Aha ami fel van sorolva az mind Új kártya ! -
#1336 Üj kártyák? -
#1335 lol, megnéztem mennyi kell Fortix 2-höz (5 amúgy), aztán nézem, hogy két fajta nyári jelvényem is van, esett valamikor egy foil :D (2.55-ért megy most marketen, szal yay) -
#1334 Belegondolni is szörnyü, hogy mennyi hely/idö kell ahhoz hogy ezeket kitermeljem :D -
#1333 Egyrészt Fortix \o/ másrészt fuuuuck, elfelejtettem Postal 2-t megvenni :D -
#1332 Az igen!!
BIT.TRIP RUNNER
Anna
Beat Hazard
Call of Juarez Gunslinger
Cherry Tree High Comedy Club
DLC Quest
Dark Fall: Lost Souls
Day of Defeat: Source
Divinity: Dragon Commander
Ether Vapor Remaster