3370
  • wantonly
    Ezért mondom, hogy játszani kell. Ha úgyhagyod és elmész melózni, lehet nem is esik kártya mire hazaérsz.
  • w77d
    Na jó, de sleeping dogs 8 órát ment a háttérben és nullát dobott :D Teljesítettem az első pályát a végén és egyből megjött az első...
  • bosco05 #1409
    nekem a sleeping dogs nagyjából 5 perc alatt dobta ki az összeset :D azóta egyébként állítottak a játékokon, mindegyik lassabban dob mint a kártyás móka elején
  • wantonly
    Az első kártya mindig hamar esik. A köztesek változó, az utolsó pedig örökkévalóság. :)
  • w77d
    játéka válogatja... a bit trip runnert 15 perce futtatom a háttérben és éppen most pottyant le egy kártya. A Sleeping Dogs viszont nem hajlandó így adni...
  • wantonly
    Naja, csak most már nem olyan egyszerű. Ha a menüben hagyom és hozzá se nyúlok, órákig nem dob kártyákat. Ha játszom, akkor viszonylag normális időközönként dobál.
  • w77d
    én is játszok persze, de mire a legutolsó is sorra kerülne, már talán nincs is kártyás rendszer :D
  • grebber
    1-2 game-be azért belejátszok milyenek ha már megvettem és nem is rosszak

• w77d
    hát jah... lehet az lesz, hogy minden reggel mikor elindulok munkába 2-3 játékot kirakok a háttérbe aztán hazaérve már csak kaszírozok :D
  • IMYke2.0.0.0
    Híííínnye! Abból komoly suskát akaszthatsz már, nem azonnal, hanem kivárásos alapon!
  • w77d
    én is összeszámoltam, 143 kártyát tudok még kifarmolni... lehet neki kéne állni basszus :D
  • IMYke2.0.0.0
    Beat Hazard mellett Bioshock Infinite-ot futtattam :)
  • totyak
    Ma beléptem Steamre, napok óta először és az fogadott, hogy van valami a tárolómban. Megnéztem és a Fairie solitaire 3 kártyás csomagja vagy mi a fene volt, meg egy -10% Toki Tori 2 kupon. Ez a kártyás cucc mire jó? Ugyan azt tudja, mint, ha a játékból kapnék 3 kártyát? Hogyan kaphatok még ilyeneket? Csak olyan játék után kaphatok, amiből már kiszedtem a kártyákat (mert ebből a solitaire-ből pont kiszedtem korábban, meg még a Portal2-ből is). Akkor Portal-ból is kapok majd, vagy random bármilyen kártyás játék pakkja jöhet? Köszönöm
  • genndy
    Hehe. Elindítottam a DoD:S-t, hogy jöjjenek belőle a kártyák, aztán el is felejtettem hogy megy és simán ráindítottam a Skyrimet. Nem nagyon vettem észre hogy a DoD:S belassította a gépet...
    Viszont szépen kiesett belőle az összes kártya amíg kalandoztam :)
  • IMYke2.0.0.0
    Jelen állás szerint, még 61 kártyát tudok ill. tudnék begyűjteni :)
  • SzirmosSzisza
    Cserélnék Fortix 2 Orc Towert, másikra. (Xitrof megvan még)
  • DarkSector
    Hát ezekután. :D
  • ratgab
    Lottón gondolkodtál már? XD
  • DarkSector
    Fejemet tettem volna rá hogy 500 hsz-ból 499 az hogy kinek hány játék van meg.
  • ratgab
    Most ezt úgy mondod, mintha én ezt nem tudnám. De azért a felsorolt listabeli játékok 4-5 humble bundle-ban voltak benne. Én vettem kb. 2-t. És ami megvan az sem abból van meg.
  • ratgab
    Hülyén fogalmaztál, ráadásul elírás is volt benne! Így már értem. Amúgy a ma megjelentek mindenkinek megvannak, csak annak nem akiket nem érdekelt a harácsolás. Szóval azzal nem szakítasz nagyot.

Azért 0,1 nem valami acélos, 0,4 körül már azt mondom oké. Én most tartalékolok.
  • Rapid81
    Nem azt írtam, hogy 1 érdekelt belőle, de ha a 10 játékból 9 érdekelt, a 10. akkor is bekerült a Steamedre, ha nem akartad...
  • grebber
    Mit nem értesz elemezzem neked?

Amikor volt a sale mindenki vette a kártyás szarokat csak mert kártyásak.És volt 26ezer millárd a piacon és a végén már égett a pofám hogy csak 0.04-ért tudom kirakni hogy el is vigyék.

Most meg simán elviszik őket 0.1x-ért is!

Remélem így már érted!
  • ratgab
    Jelentkezzen, aki érti most mit akart mondani Grebber!
  • ratgab
    Régebben se vettem meg ezeket, ha csak 1 játék érdekelt belőle, ha utánam dobták akkor sem. Utálom a felesleges "csak azért vettem meg a 10 játékot, mert 1 érdekelt belőle, a többi meg nem baj, ha ott rohad a steamen" játékokat.
  • grebber
    Elég fasza így hogy nincsenek a game-el saleben alig vannak kártyák és nem 0.04-ért kell kiraknom.

Dől a lé!!!!
  • genndy
    Meg a Day of Defeat: Source is.
  • genndy
    Ez azt hiszem még nem volt: PAYDAY: The Heist is kártyás lett (ezt azért tudom, mert megvan :) )
  • Rapid81
    Régebben az összes Bundle csomaghoz 1 kód járt és vagy aktiváltad mindet vagy egyiket sem. Az, hogy most már játékonként jár 1 kód, már luxus.
  • ratgab
    Új kártyásokból csak 1 db van meg. Látszik azért ki a játékhalmozó....
  • ricsa008
    Címkék: Cserélhető, Nem értékesíthető cserélhetőnek cserélhető annak érhet meg esetleg valamit aki pont ezt akarja megvenni... mindegy 30ig használható fel utánna gondolom törlődik nekem biztos nem kell...
  • genndy
    Kupon szerintem nem is cserélhető (nem biztos).
  • wesker24
    Vagyis a kupon semmit se ér nincsen értéke még a Kártyák is többet érnek nála !
  • ricsa008
    és ez mit takar...? bocs ha hülyének tűnök.. jól látjátok ez nekem új
  • IMYke2.0.0.0
    Ennek az engedménynek nincs önálló vásárlási értéke.
  • ricsa008
    mondjuk ha kártyára cserélném hány kártyát kérhetnék érte? 22ajro a játék ha jól láttam
  • wesker24
    Odaadhatod valaki másnak ha nem kell vagy levásárolhatod ennyi !
  • ricsa008
    craftoltam egy torchligt paklit... és kaptam egy 50%-os Frozen Synapse kupont azzal mit csinálhatok azon kivül hogy levásárolhatom?
  • tototto
  • NEOreg3