3370
  • TBTPumpa
  • tototto
    köszönöm szépen, meg is van a craft, eredmény: katt
  • tototto
    jaja summer sales kellene tototto néven vagyok steamen
  • TBTPumpa
    Summer Sale kártyából kell Dead Island? Mert olyat tudok adni, de tényleges Dead Island kártyám nincs.
  • tototto
    Tudna valaki segiteni, dead island kártya kéne, már csak az hiányzik első körben az első paklimhoz, amikből tudnék cserélni érte: reus, kerbal, chivalry?
  • Rapid81
    Senki?
  • ratgab
    Bizony. Azzal borzalmasan melléfogtál. Szerintem fogd rá, hogy be voltál rúgva kevesebb oltást kapsz majd.
  • Szabi #1324
    én ezért vettem csak alapjátékot (megjelenés napján olcsobban mint amennyi most akcijósan volt) és headstart dlc-t (az olcsóbb tuning miatt) :D
  • w77d
    dehogy bántottál... kellett és kész XD mondjuk azóta felemás érzelmeim vannak mert jó játék, de DLC-kel együtt 13 ezret közel nem ért :D
  • Tinman #1322
    Kitűzőt, tapasztalati pontot és vagy hátteret vagy vitrines témát vagy chat ikont, ritkán kupont.
  • Gerdzso
    Közben meglett :)
  • DarkSector
    Vállveregetést. :D
  • Gerdzso
    Ha összerakok egy paklit azért mit kapok? :)
  • IMYke2.0.0.0
    De ugye nem bántottalak meg?
    A Grid 2 jutott eszembe ugyanis, amivel nyugodtan várhattál volna akár tavaszig is.
  • FZoleee
    Vettem egy szettet 0,14-es átlagáron, elég idegesítő hajkurászni az olcsó kártyákat :D mind elviszik...
  • Tinman #1316
    Bezomány ^^
  • w77d
    jaja :D
  • DarkSector
    Basszameg ha frissitek már 5-6 eladva szöveg minden frissitésre. :D
  • IMYke2.0.0.0
    Nem feltétlenül: ilyenkor lépnek képbe azok, akik nem néznek az árakra, csak kattintanak "nekem kell ez a játék, mindenáron" emberkék... (minden sértő szándék nélkül) ismerős, nem?
  • w77d
    viszont az is igaz, hogy hiába mennek fel a kártyák árai, a játékok árai is visszamennek az egekbe és akkor ugyanott vagyunk :D
  • SzirmosSzisza
    Legyen igazatok, nekem is jól jönne a pénz :)
  • w77d
    Nem hiszem. Sokan lesznek még akik sale után kapnak kedvet és ott már csak egész magas áron lesznek kártyák mivel egyre és egyre kevesebb van.
  • IMYke2.0.0.0
    Ha megrohad, így jártunk - ingyen jöttek.
  • w77d
    azért mindennek van határa apci XD
  • SzirmosSzisza
    Vagy nem. Van még harmad millió. Akinek kellett már megvette, többi meg megrohad rajtunk.
  • Tinman #1306
    Teljesen sorom van :-)

Skyrim Legendary-ért vihető
  • w77d
    1-2 óra alatt dupláján a sale kártyák ára!! bevásároltam párat, megy ez még az egekbe 1-2 nappal sale után!
  • Nekrofil
    [Keresek]
    - Skyrim
    - Torchlight II
    - Prison Architect

[Amit tudok adni]
    - Football Manager 2013
    - Kerbal Space Program
    - Tomb Raider
  • Tinman #1303
    Kerbalt 0.2 alatt már nem lehet venni, Skyrim 0.23 Tomb Raider szintén 0.2, etc.

Megy ez szépen felfelé... lesz itt hamarosan, 0.4-es ár is, az meg már igen finom lesz.
  • IMYke2.0.0.0
    Ezzel a tempóval is van még 3-4 napod az eladásra.
    De, több lesz az annál.
    Én például pénteken, vagy szombaton teszem fel a kártyáimat a piacra.
  • Gerdzso
    Szépen lassan mennek fel az árak :)
  • SzirmosSzisza
    Hát, ez így akkor nem lesz akkor üzlet.
  • FZoleee
    Fogynak a Summer Sale kártyák a piacról...
    13.24: 366.649 db
    17.07: 349.138 db
  • Rapid81
    Worms-höz keresek Team és Scout kártyákat. Háttereket tudok adni cserébe. :)

- Combine Technology
    - Clots
    - Join Mental Posters
    - Summer Getaway Postcards - Skyrim
    - Summer Getaway Chivalry
    - Around Every Corner
  • Gerdzso
    A Summer-es kártyákat meddig lehet használni? Mert gondoltam várok az eladásukkal egy darabig, mert kirakni már úgysem tudom szóval...
  • ratgab
    Én is játszottam közben. Még mindig szórakoztató kis cucc.
  • Dj Tommy
    Én a Killing Floor kártyákkal voltam így, nyomtam neki az f5-öt, amíg 0,09, vagy 0,10-es kártya ár nem jött ki.
  • wantonly
    Awesomenauts 7 óra alatt dobta ki a kártyáit, pedig játszottam is közben (amúgy nem is rossz). Ez 1 kártya/óra.
  • Domaaaa
    hello,dead islandos kártyái vannak valakinek? tudok adni logan,meg royal palm resort kártyát vmi másért,meg van 3 awesomenautsos kártyám ami nem kell
  • Rapid81
    Tessék már megérteni, hogy EZ EDDIG IS ÍGY VOLT...