Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ryder62
Sztem direkt csinálják hogy kraftolj.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

wedge31
B2-es The Siren Calls-t is ritkának irja és mégis 0.2 euróért már kapható..

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

TBTPumpa
Ez a Steam szívat vagy mi a fene?

Tegnapelõtt szavaztam kaptam Dead Island kártyát, tegnap szavaztam és szintén ugyanezt a kártyát kaptam. Ma szavaztam és megint ugyanezt a kártyát kaptam!!!
Csak ez az 1 van vagy mi? <#idiota>

3x megvan ugyanaz a kártya! (Igaz már csak 2x, mert az egyiket Grebbernek adtam.)

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Látom, mert a Steam mutatja. Abból 2 pont hiányzik. <#idiota>

DarkSector
hát kevés ismerõsnek van meg torch de utánanézek
😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
Ecsém míg melóztam kaptam egy Grid2 Booster pack-ot 😄

Nekem van 3 darabom. Ne kérdezd melyek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Mark of the Ninja
Orcs Must Die 2

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

jetblack
Kerlek uzleteld el velem 😄

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

TBTPumpa
Igen meg valami kitûzõt is kaptam. És a Steam szerint Ritka darab a háttér. <#idiota>

DarkSector: Nem tudsz Torchlight 2 kártyákat szerezni?

Zomil
Az egy dolog, de badge-et akarok craftolni, ahhoz meg kell a cserealap, most azzal meg nincs kedvem szorakozni, hogy eladom, 0,2-ért, amin bukok is valamit a steam ado miatt, majd 0,2-ért megveszem, akkor inkább egy cserélö bot-al lebonyolitom egy pillanat alatt 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jetblack
Te kraftoltad ki a TR hatteret jol emlekszem ?

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

Figyu Zomil: Mindent fosnak föl marketre bagóért, mintha égetné a tárgytárolót a meglétük.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
páran már irtak ez végett
nekem ddig semmi baj nem volt
lekopogom

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
Nektek tényleg dobál, ugy, hogy több játék el van inditva? 2,5orája fut 3 játék, az elsö 10percben dobott 2kártyát és azota egy darabot se, ennyi idö alatt már böven ki szokta dobni, ha csak 1 játék van elinditva.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TBTPumpa
Torchlight 2-bõl az alábbi kártyákat keresem:

Berserker
Dark Alchemist
Vilderan

Szabi
elkelt egy 2,70ért o.0

"Nulla tenaci invia est via"

Zomil
Az a baj, hogy az ikonokat, meg háttereket, egyböl nyomják fel, 0,2-0,4 körül még akkor is, ha az elsö ami fennt van...igy nem csoda, hogy egy pillanat alatt a béka segge alá megy az ár :S
Pedig simán fennt lehetne tartani az árat, hogy legalább az ikon/háttér ára voszonyuljon a 8-10db kártya árához...

Maak
hat, most mar annyi az alja, sok idiota...pedig nincs sok belole es igy lecseszik az arat...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Reus-t tudok adni majd Football Manager-ért. De csak este érek haza melóból. Vegyél föl steamen ugyanezen a néven (robot patkány a profilképem fehér háttér elõtt). Aztán majd lebonyolítjuk.

SzirmosSzisza
Prison Architect nem kell senkinek?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Steam Summer Getaway
Van: Football Manager 2013
Kell: Bioshock Infinite, Reus, Skyrim, Tomb Raider

Alan Wake
Van: Alan
Kell: Alice, Barry, Rose, Sarah, Taken

Portal 2
Van: Chell
Kell: bármi más

Rakd fel 1 euro-ért hátha elviszik,még akkor is nyersz 0.64-et.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Maak
pl itt...

Kraftoltam egy ilyen emoticont, 5db volt fent ebbol egy volt 0.36 euroert egy masik 2-3 korul a tobbi 10 folott. Gyors megvettem es visszatettem dragabban, most 4 euron all az allja, sajna nem veszik, de talan megeloztem a gyors elertektelenedest...vagy csak kidobtam 0.36 eurot feleslegesen.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
McPixel :
Van : Cow, Hot-Dog Island

Organ Trail: Director's Cut :
Van : Pittsburgh

FTL: Faster Than Light :
Van : Engi Cruiser, Mantis Cruiser, Zoltan Cruiser

Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Van : Karl Fairburne, Dr. Gerd Schwaiger 2x, Zombie Soldier

SHOGUN 2 :
Van : Ninja 2x, Geisha

Sleeping Dogs™ :
Van : Blade

Cserelnem Steam Summer Getaway kartykara 1:1-ben

RatBaG
castle crashers.

Per Aspera Ad Inferi.

Rapid81
Melyik játék?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

RatBaG
ez a foil badge KELL! 😄DD

Pooping Forest Owl of Justice

Per Aspera Ad Inferi.

Van
Saints Row 😛ierce Washington 2 plusz kártyám.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Maak
Ja meg van ket McPixel, 3 FTL es 1 Origin Trail kartyam ha kell valakinek esetleg.

Maak
Csereim

Sleeping Dogs™

Van : Blade
Kellene : Loyalty, South, Nature, Lotus, Family

Saints Row: The Third

Van : The Herald of the Walking Apocalypse,Nyte Blayde
Kellene : Barmely masik 2 Saints Row: The Third kartya.

Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Van : Karl Fairburne, Dr. Gerd Schwaiger 2x, Zombie Soldier
SHOGUN 2 :
Ninja 2x
Geisha

Ezeket Skyrim Azura,Daedric Warrior,Troll,Wispmother-re cserelnem.

Kartyak ara nem erdekel SD SR es Skyrim badge-t akarok kirakni szal sniper nem kell abszolut. Pm ha erdekel valamelyik.

Egyik sr kartya mar lestipistopizva Imynek.

lalakov
Annak 4-et kéne dobnia. Ha a fóliásat eladod, az árából meg tudod venni a hiányzó 3 sima kártyát.
A többit vagy cseréled valakivel, vagy megveszed a marketen. Vagy egyszerûen csak leszarod az egészet és feldobod marketre, amit kaptál és kapsz érte némi (mostanra sajnos már igen csekély) összeget, amit összegyûjtvén talán egy-két olcsó játékot ki tudsz belõle fizetni.

Errõl írtam tegnap. Pontosan errõl. Nem értem ez nekik miért jó, hogy kapnak ért 9-10 centeket, mikor kaphatnának érte 30-60 között is. Ez nem egyszerû pénzügyi analfabétizmus, hanem a hülyeség magas iskolája. Nincs jobb magyarázatom rá.

genndy
Boosterbõl vagy cserébõl lehet meg a többi kártyád.
Fóliásat veszel. Vagy kapsz boostert, és iszonyú nagy szerencsével fóliásat bontasz belõle.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Komolyan nem értem én ezt. Tök jó árban mentek a Go Home Dinosaurs kártyái (0.3-0.6), aztán mondom kibontom a bónuszcsomagot, hátha fóliás, de mégsem. Akkor oké, felrakom a kártyákat. Erre a sok köcsedék már 0,1-ért pakolja felfelé õket, pedig az enyémek voltak legelöl, mikor felraktam... Menjenek már az ilyen 5 éves pöcsök az anyjuk csecsére, ne a piacra...

Rapid81
Feltéve, hogy van kivel cserélni.

SzirmosSzisza
Vagy elcseréled másik játék kártyájára :Ö

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rapid81
A maradék 4-et, meg a többi fóliásat meg tudod venni a piacon...

Bence94
Köszönöm!

Szóval nekem most saints row dobott 3 kártyát és többet már nem lehet játszással kiszedni belõle. A maradék 4-et csak random kaphatom meg ? Illetve van 1 fóliásom belõle és ott, hogy szerzek még ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

RatBaG
engem egy chivalry booster pack várt mikor beléptem. ez a legolcsóbb sor, lehet kirakom megint.

Per Aspera Ad Inferi.

Rapid81
0,3-ért behúzva, szóval most már hepi vagyok. XD

genndy
Kártyát-kártyáért, játékok között:

Adok:
Bastion - The Arsenal
Tomb Raider - Turning Point

Keresek:
Steam Summer Getaway, Witcher 2 vagy Skyrim kártyát 1-1ben.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Persze, tegnap este még 0,47 volt...
KF kártyáim vannak csak, amiket nem biztos, hogy nem akarok kikraftolni. 😄

DarkSector
Ja bocs azt hittem 0.1-es karik, háttérre meg 0.47 euronak mondtad.
Telóról nem látom a piacot bocs. Te figy adsz 2 sima karit a háttérért? 😊

Rapid81
A Bio háttér 0,3 ojró, ez meg 0,9. 😛

DarkSector
Akkor megint osztogatás van 😊 mondjuk 3 kari nem egy iszonyatnagy dolog de jó kiegészítés.

Add nekem, a bio háttérért cserébe. 😊

Rapid81
Ejj, kaptam egy Go Home Dinosaurs bónuszcsomagot. 😊

DarkSector
Te kis pazarló. 😄

Maak