3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1331 -
#1330 köszönöm szépen, meg is van a craft, eredmény: katt -
#1329 jaja summer sales kellene tototto néven vagyok steamen -
#1328 Summer Sale kártyából kell Dead Island? Mert olyat tudok adni, de tényleges Dead Island kártyám nincs. -
#1327 Tudna valaki segiteni, dead island kártya kéne, már csak az hiányzik első körben az első paklimhoz, amikből tudnék cserélni érte: reus, kerbal, chivalry? -
#1326 Senki? -
ratgab #1325 Bizony. Azzal borzalmasan melléfogtál. Szerintem fogd rá, hogy be voltál rúgva kevesebb oltást kapsz majd. -
#1324 én ezért vettem csak alapjátékot (megjelenés napján olcsobban mint amennyi most akcijósan volt) és headstart dlc-t (az olcsóbb tuning miatt) :D -
#1323 dehogy bántottál... kellett és kész XD mondjuk azóta felemás érzelmeim vannak mert jó játék, de DLC-kel együtt 13 ezret közel nem ért :D -
#1322 Kitűzőt, tapasztalati pontot és vagy hátteret vagy vitrines témát vagy chat ikont, ritkán kupont. -
Gerdzso #1321 Közben meglett :)
-
#1320 Vállveregetést. :D -
Gerdzso #1319 Ha összerakok egy paklit azért mit kapok? :) -
#1318 De ugye nem bántottalak meg?
A Grid 2 jutott eszembe ugyanis, amivel nyugodtan várhattál volna akár tavaszig is. -
#1317 Vettem egy szettet 0,14-es átlagáron, elég idegesítő hajkurászni az olcsó kártyákat :D mind elviszik... -
#1316 Bezomány ^^ -
#1315 jaja :D -
#1314 Basszameg ha frissitek már 5-6 eladva szöveg minden frissitésre. :D -
#1313 Nem feltétlenül: ilyenkor lépnek képbe azok, akik nem néznek az árakra, csak kattintanak "nekem kell ez a játék, mindenáron" emberkék... (minden sértő szándék nélkül) ismerős, nem? -
#1312 viszont az is igaz, hogy hiába mennek fel a kártyák árai, a játékok árai is visszamennek az egekbe és akkor ugyanott vagyunk :D -
#1311 Legyen igazatok, nekem is jól jönne a pénz :) -
#1310 Nem hiszem. Sokan lesznek még akik sale után kapnak kedvet és ott már csak egész magas áron lesznek kártyák mivel egyre és egyre kevesebb van. -
#1309 Ha megrohad, így jártunk - ingyen jöttek. -
#1308 azért mindennek van határa apci XD -
#1307 Vagy nem. Van még harmad millió. Akinek kellett már megvette, többi meg megrohad rajtunk. -
#1306 Teljesen sorom van :-)
Skyrim Legendary-ért vihető -
#1305 1-2 óra alatt dupláján a sale kártyák ára!! bevásároltam párat, megy ez még az egekbe 1-2 nappal sale után! -
Nekrofil #1304 [Keresek]
- Skyrim
- Torchlight II
- Prison Architect
[Amit tudok adni]
- Football Manager 2013
- Kerbal Space Program
- Tomb Raider -
#1303 Kerbalt 0.2 alatt már nem lehet venni, Skyrim 0.23 Tomb Raider szintén 0.2, etc.
Megy ez szépen felfelé... lesz itt hamarosan, 0.4-es ár is, az meg már igen finom lesz. -
#1302 Ezzel a tempóval is van még 3-4 napod az eladásra.
De, több lesz az annál.
Én például pénteken, vagy szombaton teszem fel a kártyáimat a piacra. -
Gerdzso #1301 Szépen lassan mennek fel az árak :) -
#1300 Hát, ez így akkor nem lesz akkor üzlet. -
#1299 Fogynak a Summer Sale kártyák a piacról...
13.24: 366.649 db
17.07: 349.138 db -
#1298 Worms-höz keresek Team és Scout kártyákat. Háttereket tudok adni cserébe. :)
- Combine Technology
- Clots
- Join Mental Posters
- Summer Getaway Postcards - Skyrim
- Summer Getaway Chivalry
- Around Every Corner -
Gerdzso #1297 A Summer-es kártyákat meddig lehet használni? Mert gondoltam várok az eladásukkal egy darabig, mert kirakni már úgysem tudom szóval... -
ratgab #1296 Én is játszottam közben. Még mindig szórakoztató kis cucc. -
#1295 Én a Killing Floor kártyákkal voltam így, nyomtam neki az f5-öt, amíg 0,09, vagy 0,10-es kártya ár nem jött ki.
-
#1294 Awesomenauts 7 óra alatt dobta ki a kártyáit, pedig játszottam is közben (amúgy nem is rossz). Ez 1 kártya/óra. -
Domaaaa #1293 hello,dead islandos kártyái vannak valakinek? tudok adni logan,meg royal palm resort kártyát vmi másért,meg van 3 awesomenautsos kártyám ami nem kell -
#1292 Tessék már megérteni, hogy EZ EDDIG IS ÍGY VOLT...