3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#1451 Új játékok:
Call of Juarez
PAYDAY: The Heist
Ittle Dew
Lunar Flight
La-Mulana -
#1450 Ez nem teljesen igaz, bonyolultabb a képlet:
1-4 games:
100xp +5xp per game;
Edit: Some have brought up that this may be incorrect. I need more data to confirm;
5-9 games:
100xp +5xp per game;
10-24 games:
150xp +3.33xp per game above 10.
Or, 116.66xp +3.33xp per game.
This one was a bit tricky, I could find out the slope is of 3.33 but it didn't make sense 10 games being 150xp, eventually it got cracked so a complete formula would be:
Y = 10x/3 + 350/3, Y being total xp, x being number of games owned;
25-49 games:
150xp + 2xp per game (Y = 2x + 150, Y being total xp, x being number of games owned);
50-99 games:
175xp + 1.5xp per game (Y = 3x/2 + 175, Y being total xp, x being number of games owned);
100-249 games:
250xp + 0.75xp per game (Y = 3x/4 + 250, Y being total xp, x being number of games owned);
250-499 games:
250xp + 0.75xp per game (Y = 3x/4 + 250, Y being total xp, x being number of games owned);
500-999 games:
I could not calculate a decent formula. Have a decent pool sample that should have been enough. Seems like the formula is more complex, decreasing base amount of xp and increasing xp per game?
Edit: Seems to be another odd case. Again, need more data to confirm, try out the following formula and see if it fits (Spoilers: It probably won't):
Y = 3x/4 + 967/4, Y being total xp, x being number of games owned.
1000-1999 games:
1xp per game. Base xp seems to be gone, straigthforward maths 1:1 game/xp ratio.
2000+ games:
1xp per game as previous tier.
forrás -
#1449 Nem, játékvásárlással is. Meg ott van a Közösségi Kitűző. -
#1448 Aha Xp-t csak craftolással tudsz gyüjteni más hogy nem ! -
#1447 Játékokkal is, bár 1 játék = 1 xp. :) -
#1446 xp-t gyűjteni csak a kártya kraftolásokkal lehet? -
#1445 Szépjónapot mindekinek!
Szeretném cserére bocsájtani az alábbi kártyáimat:
Bit.Trip Runner:
(1) Radbot
(2) Junior Mechkin
Brütal Legend:
(1) Bear Trap Mouth
(1) Eddie Riggs
Psychonauts:
(1) Velvitopia Villians
(1) Crispin Whytehead
(2) Edgar
(1) Milk Man
Saints Row: The Third:
(1) Nyte Blayde
(1) Pierce Washington
(2) Zimos
Serious Sam 3: BFE:
(1) Aurigan Cave Daemon
(1) Khnum
(1) Antaresian Spider
(1) Sirian Werebull
Kártyák közül a következők érdekelnének:
Strike Suit Zero / Infinity (ebből jöhet bármi)
Bastion: The Distillery és The Windbags
Portal 2 (minden kártya jól jön)
Super Meat Boy: Super Meat Boy!, Epic Meat Man!, Retro Meat
Privátban megbeszéljük, ha esetleg felkeltetem volna valakinek az érdeklődését. -
#1444 Yep. -
#1443 Ok, köszönöm. Már el is olvastam. Tehát random adja a kártyás játékok után, ha kiszedtem belőlük a kártyákat. -
#1442 Ad, igen.
A másikra meg a bannerben lévő linkeket olvasd el, sokkal világosabb lesz. -
#1441 Killing Floor meg az Alan Wake úgy is ad kártyát, ha csak elindítom, de nem játszom velük? Illetve #1399-re lenne valakinek egy jó válasza?
Köszönöm -
Jimmyke #1440 Hm, egy próbát megér: Summer Getaway Postcards - Prison Architect profile backgroundomat cserélném valami Torchlightosra vagy BioShock Infiniteesre. :) -
#1439 Nem mondtam hogy te voltál. 'rendezett', nem 'rendezted'
Te amúgy se tudod rendezni, az oldal rendezi magának. A nagy terhelés miatt most éppen rosszul, na bumm. -
#1438 Sehogy nem szoktam rendezni. (Lehet rendezni?!) Alapállapotú az oldal és már nem töltődik sehová. Nézd meg magad. -
#1437 Mert éppen felkerülés szerint rendezett, és még nem futott le az ár szerint rendezés-script. Mondjuk. -
#1436 Nem az a lényeg, hanem az, hogy a drágább előrébb van, mint az olcsóbb. :D -
ratgab #1435 Random választott egyet a tök egyforma árazásúakból. Vagy okkal választotta pont az adott eladót. -
#1434 Ezt el tudná nekem valaki magyarázni?
-
#1433 Ennek semmi köze a matekhoz, hanem szövegértés :) -
#1432 Ne akarj matekból érettségizni...
1126 a fóliás kártyák fajtái, nem darabszáma...
Az első oldalon meg jelenleg 939db van, de BL2-ból kifejezetten és furcsamód sok a fóliás kártya. Többiből 10-20 db van csak. -
#1431 Vágod, hogy lehet alul lapozni? Első 4 oldalon volt kb 3k :D -
#1430 hát 9k-val arrébb -
ratgab #1429 Jagged Alliance foil kártyám 3,5 euróért ment el pár hete, később a Zack Zero foil kártyám (sale alatt vettem, szóval már bőven szaródott el a piac) 6,5 euróért ment el.
Most hülyeséget beszélsz konkrétan. Van aminek jobb az ára, másoknak kevésbé. Sima kártyát eladni1 euró felett már szép teljesítmény (amúgy Night of the Rabbit kártyáim mindegyik 1 euró körül kelt el), de a foil, booster, ritka háttér és smiley simán érhet többet. -
#1428 Az egészen messze van a 10k-tól, szvsz. -
#1427 konkrétan 1126 fóliás van épp most -
#1426 Vicces, hogy mindketten általánosítotok, a 10 darabanyi játékból álló tapasztalatotok alapján. Az a pár 100 nem tudom honnan jött, de már itt az első oldalon bőven több van és van még 112 :D -
#1425 oks csináljatok amit akartok. -
#1424 ez 1 darab.
mint írtam nem lehetetlen, csak kb ez olyan mint hogy a kártya boosterekben van foliás kártya, persze 1000 csomagból 1-be. -
#1423 Továbbra is félrebeszélsz. ÖSSZESEN NINCS 10k fóliás kari a piacon, hantaboy... Pár 100 van az összes játék összes fóliását összeszámolva is... Tessék szétnézni, ne csak hantázni itt. Nem állt szándékomban 10-20 példát linkelni, de tényleg többet kellett volna, mert gondolhattam volna, hogy bele fogsz kötni. -
#1422 Faerie fóliást 2 nap alatt elvitték, 2.3-ért. -
#1421 Hátter 1 az 1 ami miatt 3-ra redukálódik.
A Warframe egy fizetős szar, amiből a kártyák miatt erősen fizetni kell más értéket képvisel.
Sima játékoknál más a helyzet a kutya is meg tudja venni a legtöbbet pár dollárért, de sebaj.
mint írtam x kártyából y- mennyiséget talán el lehet adni, ahány 10000 kártya van oszd el azokkal amennyit eladnak 2 euro felett.
Persze tudni kellene mennyi ebből a wallet küldés egymásnak -
#1420 Először is csupán egyetlen hátteret raktam be. Másodszor meg semmilyen ingyenes játékot nem említettél egy szóval sem... Kártyákról volt szó, úgy általában. Keresgess a karik között. Több ilyen is van. Nem fogom egytől-egyig mindet belinkelni neked. Egyáltalán nem ritka az 5+ ojrós kártya a fóliások között, és viszik is... -
#1419 Hátteret ne keverd ide.
Kártyákról beszéltem, és ebből 2 kártya fizetős játékból van.
Ez aztán a bizonyíték, de igazad van mert nem mondtam hogy a fizetgetős FTP-eknél más a helyzet. -
#1418 Ja, persze. Már megint félretájékoztatsz itt mindenkit, ahogy szoktad. Igenis viszik az 1-2-5 euró feletti kártyákat, háttereket, meg mindent is.
- Példa 1
- Példa 2
- Példa 3
- Példa 4
Kérsz még? :) -
#1417 Mikor csatlakoztál a bizniszbe?
1 órája?
Már vagy 4 hete nem vesznek 1 euro felett semmit, az egy dolog ki mennyiért árulja, a vásárlók tudják hogy minden szépen lemegy, 10000 kártyából 1-2 darab ha vletlen elkel 2 euro vagy a felett. -
#1416 Gondolom azért nyomták le :p -
#1415 Mai szerencsés fortix kártyából se lesz semmi. 7-ért árultuk, erre mire hazajövök a sok szerencsétlen lenyomta 3,5 euróra... Levittem én is, de igy se viszik, remek. :( -
#1414 Esett egy ilyen:
Allied Sniper (Foil)
ZSÍROSBÖDÖN! XD -
darkling #1413 Defense Grid 5 kártyából 4 egyforma -
#1412 nekem eddig mindent dobott menüből :) és max 2 óra alatt