Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
pénzmosás... <#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

Rapid81
Bakker, már tele vagyok háttérrel, mert mind 0,03, aztán az alá nem tudok menni árban. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wantonly
Elmagyarázná nekem ezt valaki? Ezt, hogy és miért?

DarkSector
Nem de ha az lesz, akkor.
a Fóliás kitüzõ annyi lenne kb mint maga a játék!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Wut? DS kártyás lett?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

DarkSector
Kurvajó, mert akkor Dark Sector foliást megcsinálom. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rapid81
Nem, csak 1.

DarkSector
Foil Bandage-ból nem 5 szint van ugyanúgy mint a simából????????

Ahh, thnx 😊

TBTPumpa
Az alábbi kettõt tudom adni:
- Gordon Freeman
- Alyx Vance

Eladni úgysem tudom és kitûzõnek sem akarom felhasználni. Csak 3 HL2-es kártyám van. A zöme még hiányzik.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

wantonly
Ott van a fejlécben minden szükséges link, a "Steam Card Exchange" oldal kell neked.
DarkSector
Van egy oldal, de kapásból megnem mondom.

Ha apránként is elég, a játék nevét begépeled a piacon és megszámolod a kártyáit. 😊

Valahol meg lehet nézni azt, hogy hány db kártya kell az egyes játékokhoz? Nyilván ami játék megvan, azt a badges (kitûzõk) menüpont alatt látom, de amelyek nincsenek?

DarkSector
Viszont megkérdezném azt a lv100-as srácot hogy hány pont kellett a lv100-hoz!!!!

Mert azért 10000 szerintem minimum, ami 100 pakli, ami nem gyenge pénz, még így hogy olcsók a karik sem.

DarkSector
Igen ezaz lassan jöhet a jelvények kora, mindenki lv100-on lesz.

Legalább 100 forintért kraftolhatunk.
Amúgy lesz ez még több is.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

DarkSector
Keress nekem is pls. 😄

Rapid81
Keresek HL2 karikat:
- City 17 Metrocop
- Bring the fight to them
- Gordon Freeman
- Alyx Vance

Van cserébe Orc Must Die 2 karim:
- 2x Together At Last
- That was Easy

DarkSector
És eljõ a vég ahogy azt isten megjósolá!

DarkSector
The Last of Us nem SH!

Silent Hill 6 , Evil Within...ezek horror játékok.

SH6 mondjuk úgy hogy a RE mostani szériát ami manapság, nem porba alázta, hanem egyszerûen eltüntette minden atomját, mintha nem is lett volna.
Hogy hogy csinálta? Egyszerûen a régi maradt, sõtt több is lett a szabadon bejárható területtel (várossal) és annak extráival amit megcsinálhatsz ha unatkozol, és nem az az extra hogy löj fejbe 8 zombit, meg mint a DMC-ben hogy jobbra egy fényes piros kapu menj be mert ott egy bigyula, hanem neked kell felfedezned a várost, miközben bármikor elõbukkanhatnak a ködbõl.

DarkSector
Tegyük hozzá hogy igazam van.

Laza
És csak megjegyzésként, a ReEvilre már egy új ip, a Last of Us is mérföldeket ver, mint túlélõhorror!!!

Tegnap kezdtem el, beszarás a játék, Resindentek mehetnek a levesbe!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ulvar
Killing Floor Husk+Scrake+Crawler-t cserélnék 1:1 arányban Summer Getaway sale kártyákra. Bioshock, Chivalry, Dead Island, Torchlight 2, Football Manager, Skyrim - ezek hiányoznak nekem, ebbõl egyértelmûen 3 valamelyiket szeretném. PÜbe várom a jelentkezõket.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Laza
Tegyük hozzá, hogy nem csak szerinte, hogy nagyon sok ember szerint ... többek között magam is ezt osztom. Az, hogy Neked nincs elvárásod egy ReEvillel szemben és mindenféle fostalicska akciójátékot meg tudnak etetni ilyen címen, az a Te bajod!

Egyébként pedig a játék értékelései is magukért beszélnek, szóval nem kell messzire menni információért.

Úgyhogy maradjunk annyiban, hogy CSAK SZERINTED jó játék a Re6! Egyébként meg egy dög unalom 'megyek oszt lövök' akciójáték.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Szabi
csak a Reus-ból van kettõm 😊

SzirmosSzisza
Ilyen nyári kártyát vagy Bastiont. Összesen 4 esett és már a látványától is rosszul vagyok 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
mit kérnél cserébe ? 😄

SzirmosSzisza
Prison Architect nem kell senkinek?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Szabi
kaptam érte 0.60-at azonnal 😄

wesker24
Tegyük hozzá hogy csak SZERINTED !

Attól mert még neked nem jön be a játék attól még nem szar egy játék ennyi !

Resi 6-al semmi gond nincs sokkal jobb lett mint a Resi 5 viszont az tény hogy a DMC 4 az rohadt jó volt az ÚJ DMC -rõl meg nem tudok nyilatkozni mert csak addig játszottam vele maig ki nem estek belõle a kártyák !

Resi 5-ben csak egy dolog volt jó az pedig ÉN voltam ! xD
Laza
Én Zombie Driver HD csomagot kaptam az elõbb ... ezeket ti kibontjátok vagy adjátok el ahogy van?
Ez a ZDH csomag 0.76 eurtól kezdõdik.

DarkSector
DMC5 meg RE6 egy fosláda, nemcsodálom...nézd meg RE5-DMC4-et.

fery02
Tudtommal ilyen elõnye nincs a dolognak. Csupán foil-os kitûzõt kapsz.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

RatBaG
eddig még az összes játék simán dobta menübõl (legalább is nálam).

Per Aspera Ad Inferi.

grebber
Jól gondolom Red Orcherstra 2-nél nem elég ha fut a game szerveren is kell lenni?

Next PC upgrade: 2022

Szabi
kaptam egy Alan Wake Bónuszcsomagot, yeah 😄

Hátha van valakinek ilyen irányú tapasztalata:

Foil pakli és ebbõl kitûzõ készítés után dobhat eleve ritka hátteret vagy emotikont?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

SzirmosSzisza
FAQ szerintem igen.

wantonly
Igen. De ritka, mint a fehér holló. 😊
w77d
gyerekek booster dobhat foil cardot?

wantonly
Én sem, de 5-10€-t lehet otthagytam volna, ha nincs a kártyázás. Azért jól jött volna még egy kevés, ezt-azt még behúztam volna. de egyáltalán nem panaszkodom. Én már úgy tervezem, hogy egy darabig nem veszek valós pénzen semmit (sem a steam-en sem máshol, maximum 1$-s bundlekat), egyrészt mert elláttam magam 3-5 évre játékokkal, másrészt, ha tovább folytatódik ez a kártyás hülyeség, akkor a karácsonyi leárazásra megint fel lehet tankolni, nem kicsit nagyon! Kivéve persze, ha a minimumra esnének le az árak és meghal a biznisz. De ezt nem hinném, mert lesz még sok új játék, amikor már nem lesz sale és azok kevesebb embernek lesznek meg, magasabbra rúg majd az áruk is.
grebber
Hát igen ami "nincs" azt könnyen szórja az ember.
Az biztos,hogy saját pénzbõl nem költöttem volna el ez a 30 eurot!

IMYke2.0.0.0
Megértelek. Amíg van rá lehetõség, jogos, hogy a könnyen jött pénzbõl szeretnéd.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Csak 8 órás volt akció és valós pénzt nem akarok költeni.

SzirmosSzisza
Nekem McPixel futott már 2.5 órát, de még mindig 2 kéne ...

IMYke2.0.0.0
Már nem tudod megvenni?
Szerintem, lesz még akcióban a következõ 5 napban.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Eddigi leglassabb game a kártyás osztásban nekem is utolsóra vár.
Ha megadja akkor végre megvan a 2.49 az AC2-re és már csak karácsonyig kell várni,hogy újra akcióba legyen <#idiota>

IMYke2.0.0.0
Sõt, egy duplázással a másikat is.
Jelenleg így állok kártya ügyben:

IMYke2.0.0.0
Kiléptem a játékból, erre megadott 1 darab kártyát... <#zavart2>

IMYke2.0.0.0
Feladom - már 4 órája próbálkozom, játszom közben, és nem adja meg a két utolsó kártyát a Mark of the Ninja.