Steam Trading Cards
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Defense Grid: The Awakening kártyákat.
Protect the Cores
Raw Firepower Has its Uses
There's Something New Coming
Post Apocalyptic Mayhem kártyákra a következõk kellenek.
Sketch: Hangars
Sketch: Looping Circuit
Sketch: Through Building
Ha tudtok segítsetek köszi
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
1 dollár:
Ravaged Zombie Apocalypse
Macguffin's Curse
Tower Wars
Bonus, zene: TraKKtor - Maximum Overkill
5 dollár:
Hamilton's Great Adventure + DLC
Krater - Collector's Edition
Zombie Driver HD + Soundtrack
Következõ Bonusz: Fortix
link
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
a többi csak 0.15 körül :-/
"Nulla tenaci invia est via"
Hamilton érdekel, remélem 1 dolcsiért vihetõ lesz.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Macguffin's Curse
Tower Wars
Ravaged Zombie Apocalypse
Hamilton's Great Adventure + DLC
Zombie Driver HD + Soundtrack
Krater - Collector's Edition
Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Elvileg csináltam egy galafiokot is de a mailel vásároltam nem léptem be a fiokomba.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ma gondoltam elkezdem kigyûjteni már a többi játékomból is a kártyákat. Bioshock Infinite elsõ lap fóliás...XD
Igaz csak 1,3 euró, de a mostani 0,1-es árak mellet ez azért nagyon jó dolog így.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Nem túlzottan értékes.
A többivel 1 baj van, nehéz találni embert, mert -50% és -66%, holott, a Steam-en akciókban a -75% simán szokott lenni.
Vagyis mivel ezek a kuponok nem kombinálhatóak a sima akciókkal, csak annak érné meg aki BRUTÁLAZONNAL akar venni és nem talál máshol olcsóbban.
De elõfordulhat hogy 1 kis karit adnak, csak nehz lesz, nekem is van 4 kupon, még ingyen sem viszik el...:S
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha nem gáz, majd megadod a profilját aki cserél majd veled karikat?
Már csak abból a maradék 19 játékból kéne kikapni a kártyákat...XD
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Market Transactions
Purchase total: 43,53€
Sales total: 71,09€
Net gain: 27,56€
50%-KAL OLCSÓBB LIMBO
50%-KAL OLCSÓBB Magicka
10%-KAL OLCSÓBB Shadow Warrior
ezeket cserélném dino horde, l4d2, killing floor kártyákra
. : Z E L L E R : .
Már 40-50€-t elköltöttem, de valahogy mindig kevés van. Sajnos foil már nagyon régen esett.
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Nekem csak 60-környékén jött össze.
Felét kivettem, másik fele BO2. Most csak 1-2 euro-m van Wallet-en.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Korábban beraktam már mikre költöttem most csak 11.25 euro van bent!
Next PC upgrade: 2022
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Kár hogy ilyen lassan gyûlik csak a pénz 😞
0.39-ért csak elviszik!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
0.50-ért elment volna, nyitottam, 0.3-ért ürülök, ha elmennek a benne levõ szarok.