Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mooo

Ha valaki nem vette volna meg a bundle-t...
RoboKutya78
Skacok cserélnék:
Defense Grid: The Awakening kártyákat.
Protect the Cores
Raw Firepower Has its Uses
There's Something New Coming
Post Apocalyptic Mayhem kártyákra a következõk kellenek.
Sketch: Hangars
Sketch: Looping Circuit
Sketch: Through Building
Ha tudtok segítsetek köszi

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

wantonly
Királyság. Lehet kártyákat szedegetni. 😊
lalakov
A Fortix bekerült az 1 dolláros pakkba. Megint zene jön bónusznak.
lalakov
Elindult. Be Mine Special Edition
1 dollár:
Ravaged Zombie Apocalypse
Macguffin's Curse
Tower Wars
Bonus, zene: TraKKtor - Maximum Overkill

5 dollár:
Hamilton's Great Adventure + DLC
Krater - Collector's Edition
Zombie Driver HD + Soundtrack

Következõ Bonusz: Fortix
Szabi
igyekszem 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

lalakov
Köszi. <#worship>

SZABI: Rád lehet számítani. :-D
otisz111
Szerintem akkor indul, ha az éppen aktuálisnak vége lesz. Ami 16 óra.
link
Ha beindul a bundle, szinte biztos, h. az is lemegy 0.1 környékére

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Szabi
soon.. .😄

lalakov
Mikor indul?
Szabi
Macguffin's Curse kártyák 0.3 és 0.5 között <#eljen>

a többi csak 0.15 körül :-/

otisz111
Nekem pont jó lesz, mert egyik sincs meg és mind érdekel kipróbálás szinten. <#vigyor3> +1
Tinman
Ez egy korrekt pakk, csak mi vagyunk tele :-D

Hamilton érdekel, remélem 1 dolcsiért vihetõ lesz.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Rapid81
Az elsõ és az utolsó kivételével mind megvan. Aztán pont az elsõ és az utolsó nem érdekel. 😊 Nem tudnak már jó pakkokat csinálni. 😞

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

A következõ Be Mine Bundle összes játéka kártyás

Macguffin's Curse
Tower Wars
Ravaged Zombie Apocalypse
Hamilton's Great Adventure + DLC
Zombie Driver HD + Soundtrack
Krater - Collector's Edition

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

RoboKutya78
három helyre firkantottam😊) minél hamarabb akartam valami választ de útközbe megoldódott

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

Maak
...es ezt miert a trading cards topikban kerdezed? <#csodalk>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

RoboKutya78
Skacok vetem egy indi gala csomit mikor jön meg a kódos mail elvileg kaptam egy levelet a playpay számla után de nem látom a kódokat.
Elvileg csináltam egy galafiokot is de a mailel vásároltam nem léptem be a fiokomba.

DarkSector
Nah adhatod is azonnal. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ekkora büdös mákos hogy lehetek: Legutóbb Rome 2-vel játszottam, ami kártyás. Dobta is a sima kártyákat (elõtte 1 hónapig nem is játszottam ilyen játékkal, ami kártyát dobhatott volna).

Ma gondoltam elkezdem kigyûjteni már a többi játékomból is a kártyákat. Bioshock Infinite elsõ lap fóliás...XD

Igaz csak 1,3 euró, de a mostani 0,1-es árak mellet ez azért nagyon jó dolog így.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

DarkSector
Nem belebeszélés, Shadow Warrior, az alapon megkapta minden felhasználó.
Nem túlzottan értékes.

A többivel 1 baj van, nehéz találni embert, mert -50% és -66%, holott, a Steam-en akciókban a -75% simán szokott lenni.
Vagyis mivel ezek a kuponok nem kombinálhatóak a sima akciókkal, csak annak érné meg aki BRUTÁLAZONNAL akar venni és nem talál máshol olcsóbban.

De elõfordulhat hogy 1 kis karit adnak, csak nehz lesz, nekem is van 4 kupon, még ingyen sem viszik el...:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

A Kaszas
ennyire atlag szarok ezek? igazábol mindegy mire cserélik mert egyikse kell.

DarkSector
Én ehhez csak sok sikert tudok kívánni.

Ha nem gáz, majd megadod a profilját aki cserél majd veled karikat?

wantonly
Market Transactions
Purchase total:7,85€
Sales total:47,86€
Net gain:40,01€
Én meg most kezdtem eladni a kártyáimat. Fel is ugrottam 9,43 euróra és leestem 15 db birtokolt kártyára...

Már csak abból a maradék 19 játékból kéne kikapni a kártyákat...XD

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Nekem is van mindkettõ. 😊 TT2+-ból több is.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

grebber
-10% Shadow Warrior és Toki Tori 2 kupon vihetõ ingyen akinek kell!

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
Az Enhanced Steam csinál összesítést a Market oldalán, ha fel van rakva.

Market Transactions
Purchase total: 43,53€
Sales total: 71,09€
Net gain: 27,56€

nekem eddig volt vagy 100 kártyá abból 1 foil volt ....
A Kaszas
66%-KAL OLCSÓBB Defender's Quest: Valley of the Forgotten
50%-KAL OLCSÓBB LIMBO
50%-KAL OLCSÓBB Magicka
10%-KAL OLCSÓBB Shadow Warrior
ezeket cserélném dino horde, l4d2, killing floor kártyákra

Zeller01
"A NEW DAY" walking dead-es kártyát szeretném elcserélni egy másik walking dead-es kárytára.

. : Z E L L E R : .

DarkSector
foil nekem is.

wantonly
Én most kezdtem újra a gyûjtögetést, 0.30€. 😄

Már 40-50€-t elköltöttem, de valahogy mindig kevés van. Sajnos foil már nagyon régen esett.
4,5 euró van walleten jelenleg, emellett kb. 42 eurót vertem el már steamen.

Tinman
30 Euro körül összesen, de már elvertem belõle 20-at :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
😄
Nekem csak 60-környékén jött össze.
Felét kivettem, másik fele BO2. Most csak 1-2 euro-m van Wallet-en.

IMYke2.0.0.0
Most 7,55 € - és még 35 tételem várja, hogy elvigyék .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
Ha az összes összeszedett pénz veszem már 46 euro körül járok ami ingyen nem is rossz 😄
Korábban beraktam már mikre költöttem most csak 11.25 euro van bent!

Port Royal esett korábban, akkor 6 euróért ment. Elfelejtettem felrakni mára csak 2 eurót ér...XD

SzirmosSzisza
Én mindig tökre örülök mikor spórolok 0.1 eurót, aztán leesik, hogy az kb 30 Forint 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Melozni kell ot egy cseppet gyorsabb a folyamat. 😄

lalakov
Nem feltétlenül. Mindig meg kell nézni, hogy milyen formában ér többet. Nekem múltkor alig volt ára az egyik bónuszcsomagnak, úgy néztem ha csak sima lesz benne akkor is el tudom adni õket legalább annyiért mint a csomagot és végül többet is kaptam értük kibontva.
grebber
LOL mire leírtam el is vitték!
Kár hogy ilyen lassan gyûlik csak a pénz 😞

grebber
Na most néztem csak kaptam portal 2 bonuszcsomagot.
0.39-ért csak elviszik!

DarkSector
igen, 0.1-0.2 a veszteség. átlagban

SzirmosSzisza
Mindnél ez van sajnos, pakkban drágább, mert van picike esély fóliásra.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Tinman
Walley of the Wind esett.

0.50-ért elment volna, nyitottam, 0.3-ért ürülök, ha elmennek a benne levõ szarok.

SzirmosSzisza
Nekem McPixel esett, annyi elõnye van, hogy sok van benne 😄

DarkSector