3370
  • w77d
    Steam csak az eszköz, az istent Gabe-nek hívják.. tehát Gabe adta, Gabe elvette XD
  • Rapid81
    Batman: Arkham Asylum GOTY Edition Bónuszcsomag
  • Rapid81
    A Steam adta, a Steam elvette...
  • genndy
    Szívesen. Mondjuk az infó ingyen volt, a pénzt már te költötted rá... :)
  • otisz111
  • Rapid81
    Ezer hála és köszönet az infóért!

• Rapid81
    Spectraball
  • ratgab
    Azért az ingyen walletfeltöltés még mindig jó dolog.
  • otisz111
    Nem kell gazdagnak lenni ahhoz, hogy kitűzőket tudj kirakni. Én például megvettem a CS:GO-t és ami fegyvereket ládákat dob, azokat eladva tudok pénzt keresni és abból venni kártyákat az adott kitűzőhöz.

Okosan kell csinálni.
  • Tinman #2122
    Mindig is tudtam, hogy te egy intelligens srác vagy és átlátsz a dolgokon
  • fery02
    Ez azért se működhetne, mert vannak ugye vicces kedvűek, akik pl 500 euróért rakják fel a legelső kártyát és akkor ott helyben bukna be az adott kártya forgalma.

Ez az egész egy rakás szar, pénzes mivoltából kifolyólag.
    A temérdeknyi kitűző csak azt mutatja, hogy mennyire gazdag az ember.

Huh, pedig pár hónapja de benne voltam én is. Teljesen változott közben a nézetem ezzel a Trading Cards-al kapcsolatban. Unalmas már.
  • Maak
    Ray McCall
    Call of Juarez Játékkártya k.va jo aron megy, a sima nem a folias, most majdnem 1 euro...ilyet meg nem lattam, en 0,5-ert adtam el, most meg 2x annyit er...grrrr
  • darkling
    Kártyás lett többek között a Stealth Bastard Deluxe és a Satazius (és még pár játék), de ezek voltak bundliban, gondolom többeknek meglehet.
  • otisz111
    Ingyen elvihetők!

90%-KAL OLCSÓBB Dream Pinball 3D
    50%-KAL OLCSÓBB Twin Sector
    90%-KAL OLCSÓBB Two Worlds II Castle Defense
    75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals
    50%-KAL OLCSÓBB Trine
    66%-KAL OLCSÓBB Divekick
    50%-KAL OLCSÓBB Deadlight
  • genndy
    Persze. Csak a kártyákat kell megvenni (mindet, a játékkal ugye kapnál 3-mat ingyen).
  • otisz111
    Játék nekem sincs meg, de a kitűző érdekelne.
  • DarkSector
    alap, van 1.7 euro-tok nekem a haza szolgálatáért? :D
  • Rapid81
    Játék megléte nélkül is kraftolhatok, ugyi?
  • ratgab
    Na ilyen kell feltétlen!
  • genndy
    Hazafias érzelműeknek:
    Medieval II: Total War-nak van egy ilyen kitűzője:

Hungary
    Level: 2
    XP: 200
    ~1,7 euro kicraftolni.

• SzirmosSzisza
    Ezt magyarázhatod a csóriknak, akik örülnek, ha összeharácsolnak 100 Forintot érte :)
  • lalakov
    Írj neki és cseszd le. ;-)
  • Rapid81
    Attól, hogy fele annyiért rakja fel, nem fog hamarabb elmenni. Tapasztalat. Ott a bizonyíték, hogy 4-ért is elment. Nincs benne semmi logika, hogy 2-ért rakja fel, mert ott áll ugyanúgy 2 napja. Ellenben dupla annyiért is eladhatná...
  • IMYke2.0.0.0
    Gyorsan akarja a biztosat és így kevesebbet, mint lassan (vagy soha) a sokat.
  • Rapid81
    A fóliások elkelésére mindenképp napokat kell várni. Ettől függetlenül még nem értem, hogy miért kell fele annyiért felrakni, ha látja, hogy elment 4-ért is...
  • SzirmosSzisza
    Napi 1 eladott példányból nem fog senki se meggazdagodni, gondolom abban reménykedik, hogy olcsóbban jobban fogy.
  • Gerdzso
    az 2.21 euró, a fenti ár pedig 5-3 dollár. Tehát annyira nem nagy a differencia, bár mihez képest, mert ha minden igaz körülbelül 200 forintal olcsóbban tette fel.... ami kártyákhoz képest tényleg sok.
  • Rapid81
    Magyarázza már meg valaki, hogy ha 4 ojróért elvitték, akkor miért kell 2-ért felrakni??? Murva anyját már a sok ilyen köcsög trollnak!
  • SzirmosSzisza
    Cserélni lehet, de marhára drágák lettek. Ha jól látom 6 ref körül mozognak. Illetve szoktak árulni Paypalon keresztül is, csak itt ugye megvan a lehetősége, hogy hoppon maradsz, én erre szoktam nézegetni, érdemes csak olyannal üzletelni, akinek jó a megítélése.

szerk.: látom rossz a tf2tp-s link, Trade Containsbe rakd bele a legelső kulcsot amit mutat, Whistlistbe meg egy Refet.
  • Gerdzso
    Egy kis off: Valaki említette a TF2, CS:GO, DOTA 2 kulcsokat, hogy lehet szerezni is nem csak venni, az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehet szerezni őket?
  • ratgab
    Még, majd lesz. Örülsz, ha bagóért eladod majd.
  • Rapid81
    Kiesett a 3. fóliás karim! A The Path-ból. Egy darab sincs fönn belőle. :D
  • Rapid81
    The Path kártyás lett.
  • Prince23
    Szerintem ezt nem így ekll felfogni, ez szimplán döntési lehetőség, vagy eladod, vagy kraftolod. Én legalábbis a kedvenc játékaimat kraftolom kitűzőként. Én így látom, nem kraftolom össze az összes játékok kitűzőit.
    A Hitman Aboslution abszolút kedvencem, elértem a max levelet XD
    Már csak a Deus Ex HR és a Marvel Heroes van hátra (bár a Sleeping Dogs és Arkham City kimaxolásán is erősen gondolkodom, csak mét nem éri meg rá költeni) :D
  • Gerdzso
    Amúgy ezt az árazási dolgot azzal meg lehetne oldani, hogy max 0,05-el tehetsz alá a legalacsonyabb árnak. Így az első felrakja 1 euróért akkor eltelne egy idő mire lemegy 0,1-re az ára a kártyának. A sok gazdag gyereknek meg kell a kitűző mert kell valamivel mutogatni az e-péniszt szóval így is úgy is megvennék, bár ha az első feltenné 20 euróért akkor már érdekesebb lenne a dolog, legfeljebb lenne egy max ár amiért fel lehetne tenni őket.
  • otisz111
  • Gerdzso
    Megkaptam első fóliás kártyámat :D A Civ5-ből esett amit ingyen kaptam xD
  • Maak
    Ha kivulrol nezed akkor abban a penznemben latod amiben/ahonnan feltettek, login utan euro van.
  • otisz111
    Bejelentkezve euróban mutat minden árat.
  • SzirmosSzisza
    Steam kliens is csak egy böngésző, be lehet állítani, hogy mutassa az URL-t és ha beírod ugyanaz bejön a honlapon :/

Igazából böngészős markettel nekem az volt a bajom, hogy össze vissza árakon írta ki a dolgokat (USD, rubel, ...) , nem tudom ezt javították-e már azóta.