Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rapid81
No Time to Explain Booster pack. XD

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

jetblack
serious sam 3 bfe steam giftemtol megvalnek akit erdekel jelezze par kartya kell csak erte xD

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
1 euro-t már nem adnak lapjáért, de 0.3-at kaptam 1 lapért. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Remélem FOIL is lesz. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Hát nemtudom, de 1 kártya már elment ennyiért, 1 euro-ért, az tuti, mert azt láttam. 😄

Nekem most fog esni az elsõ lap. 😄

SzirmosSzisza
Megveszik tõled ennyiért irigyek leszünk 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector

DarkSector
Black Ops 2-nek a Zombie része is kártyás lett!!!!!!!! <#vigyor4>

lalakov
Még csak az elsõ várost csináltam meg, de akkor odafigyelek, hogy elég idõm legyen játszani, köszi. 😊
Rapid81
Az Anomaly egy nagyon jó játék lenne, ha a mentésrendszert nem baszták volna el ennyire irdatlanul. 1 pálya sokszor több óra és hiába van checkpoint, ha kilépsz, akkor elölrõl kell kezdeni a pályát. <#nemtudom>

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

IMYke2.0.0.0
El lennék én egyedül is az SG.hu fórumában...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
De akkor hol panaszkodnál a dupla kártyáid miatt? <#szomoru1>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Neked nem kurvára mindegy, hogy miért írom be?
Hihetetlen, komolyan IQ-hoz kötném a regisztrálási lehetõséget az SG.hu-ra...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Nem szemétségbõl, de nem kurvára mindegy? 0 kitûzõt kraftoltál és úgyis eladod õket.

IMYke2.0.0.0
A változatosság kedvéért a Hamilton's Great Adventure a 4-bõl 3 egyformát dobott (The Infamous Grouse).
<#szomoru1>

lalakov
Ha jó áron el lehet õket adni, akkor nem gond. ;-)

Anomaly Warzone Earth, nem is tudtam hogy megvan ez a játék nekem. :-D És nem is rossz. Már csak azt kell megvárnom, hogy kicsit menjen fel a kártyák ára.
DarkSector
Egyebassza, de legalább fóliás lett volna! 😄

Shep
Ne sírjatok, nektek legalább van mit kicsomagolni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

w77d
ó hányszor jártam már így... egyet be is linkeltem ide, de azóta még 4 vagy 5 alkalommal ugyan ez volt...

IMYke2.0.0.0
Booster Pack kicsomagolás... <#pardon1><#szomoru1>

Rapid81
Super Sanctum TD
Hamilton's Great Adventure

DarkSector
én Dark Sector-t várom.
Fóliást tolok belé.

Maak
Anomaly Warzone Earth kartyas lett, meg gondolom akkor meg lesz par.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wantonly
Naja, nekem sem volt szerencsém sose.
Maak
Jah, heti ket lada es ket skin eshet. Ladabol sem tuti, hogy draga cucc fog esni.Szerencsed volt a nyitassal, grat.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Rapid81
Dota 2-t nem tudom, de TF2-ben csak úgy dobál. Nem kell kör végét megvárni.

Panzeradler
Competitiven majdnem minden meccs végén add, többinél nem tudom, talán még arms race.

Az, hogy ki mit kap és hogy kap-e, az teljesen véletlenszerû, ugyanúgy mûködik mint Dota2ben és TF2ben.
Rapid81
Én most toltam le 10+ meccset, aztán mindenki kapott valamit, csak én nem, pedig voltam elsõ is.

wantonly
Én játszottam pár meccset a múltkor, de semmit se adott. Mindegy mit játszom?
IMYke2.0.0.0
Úristen!!!

Panzeradler
Meccs végén kapod a skint vagy ládát, ládához kulcsot marketböl veszel(~2euró). Ebbõl esnek drága cuccok.
Mondjuk most kezdenek helyre állni az árak, eddig a láda drágább volt mint a kulcs maga)
Rapid81
És hogyan szerzel benne cuccokat?

Panzeradler
Kicsi OFF:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Steamnek most CS:GOból jönnek nagy összegek.(20euróért adtam egy el egy SKIN-t, többért mennek mint az alap játék!!!)
IMYke2.0.0.0
Bocsánat a szóismétlésért .

IMYke2.0.0.0
Igen, közgazdasági szempontból önfenntartó a dolog, csak hosszú távon nem tûnik életképesnek a dolog, ha nem teszik kihagyhatatlanná - ez alatt azt értem, hogy rá is veszik a játékost, hogy 1 mp-nél többet veszõdjön a Piacon - a dolgot.
Az nem segít a helyzeten, ha 10-bõl 8 játék kártyákat kap a jövõben.
Szerintem.

Napi szinten is elég sok kártya cserél gazdát, csak már nem akkora újdonság a dolog. Olcsó árak miatt talán most többet keresnek rajta mint korábban.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Ha nem nyúl bele mesterségesen gerjesztve a dolgot, akkor a STEAM valóban elfelejtheti szépen ezt a plusz anyagi forrást...

Rapid81
De jöttek múlt héten is, csak egyik sincs meg nekünk. 😊

w77d
szerintem az egész kártyás rendszernek meg vannak számlálva a napjai...

lalakov
Nem jönnek új kártyás játékok? 😞
DarkSector
Hivatalos adataimat adtam meg, többszáz vásárlás-eladás és eddig semmi.

genndy
Nincs köze hozzá, mert nem szabadon elkölthetõ pénz, úgyis csak a Steamen vásárolhatod le.
PH-n a Steam fórumban csaba951 hsz-eire keress rá, õ nagy piacos, ezzel meg pont a NAV-al kapcsolatban is volt megjegyzése.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Köszi, akkor megadhatom a valós adataim... nav gond nem lehet ebbõl?

Mondjuk kemény 13 euro-t szedtem össze eddig, szóval remélem nem megyek a sittre.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

genndy
Amerikaiaknak van korlátozás, azért a kérdés. Tehát jobban is jársz a valódi adataiddal, különben nem piacozhatsz.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tinman
Nem lesz baj, ha a RENDES HIVATALOS adataim itt megadom?

You have created 167 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

MerlinW
"Hogyan kaphatok bónuszcsomagot?
Miután minden megkapható kártyát megkaptál, jogosulttá válsz egy bónuszcsomagra, ami olyan 3 kártyából álló csomag, mely normál és fóliás kártyákat is tartalmazhat. A bónuszcsomagokat a jogosult felhasználók véletlenszerûen kapják, ahogy a közösség tagjai újabb kitûzõket készítenek. Ne feledj hetente belépni a Steambe, hogy jogosult maradj.

Miután jogosulttá váltál, Steam-szinted növeli bónuszcsomag-szerzési gyakoriságod:
10. szint: +20% gyakoriság
20. szint: +40% gyakoriság
30. szint: +60% gyakoriság
40. szint: +80% gyakoriság
50. szint: +100% gyakoriság (vagyis dupla akkora)
Stb.."

[merlinw.org]

wantonly
Számold ki mennyit ér 3db kártya a csomagból. Általában kicsit drágábban el tudod adni, mintha kibontanád. Persze elméletileg lehet benne foil kártya is, amivel jól jársz, de nagyon ritka. Én még sose találtam benne.
totyak
Ezeket a bónusz csomagokat megéri kibontani, vagy inkább egyben érdemes hagyni? Van kettõ is.

DarkSector
20-30 perc, de van mikor 1 óra. De nem kell 1 napot várni.
Nekem esett már 15 percenként is.

IMYke2.0.0.0
Megközelítõleg igen - de elõfordult nem egyikünknek (fõképp, a terheléses idõszakban - Summer Sale alatt és után), hogy egy játék elindítását követõen több órán keresztól nem adott kártyát; függetlenül attól, hogy a fõmenü futott csak, vagy játszottunk a játékkal...