3370
  • Maak
    Pont oda lenne jo az aktualis lista a legalso arakkal, aki grafikonozni akar az meg keresse ki a marketen es nezegesse ott.
  • wantonly
    +1, mert szerintem is elég macerás, a grafikon tényleg használhatatlan.

A kártya eladás nálam két ablakos művelet (raktár/piac). A kártyákra pedig minden alkalommal rá kell keresni, megnyitni és megnézni az árakat. Ha sok kártyám van ez baromi időigényes. :(

Ellenben, ha az a grafikon a normális árakat jeleznék, akkor csak pillanatok alatt fel lehetne tenni mindent.
  • IMYke2.0.0.0
    Egyetértek.
  • genndy
    Igen, szenvedés a kliensből marketezni, ezért jó hogy böngészőből is lehet.
    Mondjuk hogy miért nem tudják betenni a fülezést, azt én se értem. Pedig az overlayes böngészőben ott van. Biztonsági oka lenne?
  • Tinman #2087
    Na ez az... egy 20 éves 2 mb-os böngésző képes erre, amire a Steam 140 MB-os kliense 2013-ban nem. Vicc.

Mondok jobbat és ez a böngészős megoldásnál is sántít:

Tegyük fel rákeresel egy kártyára a piacon. Rányomsz, hogy lásd az aktuális árakat. Odabaxták a keresőt ugyan, de hol keres??? A 2000000 ugyan olyan kártya között!!!! WTF??? MIT? Keres ott???

Ha beírod egy másik kártya nevét: "Nincs listázható elem az általad megadott szűrővel."

Tudsz ott szűrőt állítani? NEM!

A másik, hogy ITT user szerinti kártyára sem tudsz keresni! Rendezni sem tudod név szerint?

Ez az egész egy nagy kalap szar az a nagy helyzet. Akik ezt tervezték pontosan olyan ostoba barmok, mind akik elbaxták a letisztult felületű google-t, gmail-t és a Youtube-ot. Egy átláthatatlan, kezelhetetlen, nehézkes szar lett az összes.
  • genndy
    Használd akkor böngészőből a Marketet.
  • Tinman #2085
    Olyan szinten híg fos a Steam felülete, hogy az valami döbbenet, egy szánalomtenger, egy rossz vicc, egy elmebeteg szarság.

Példa:

Van egy kártya.

Felkínálod eladásra. Ott írja, grafikonon, hogy mennyiért ment el. Már eleve itt szar, mert az egeret húzogatod óvatosan, hogy kitaláld mennyi volt a tényleges legutolsó eladás.

Megvan? Jó akkor meg is cseszheted magadat, mert baromira nem biztos, éppen most a legalacsonyabb ár is ANNYI!

WTF???

Hát miért nem írja ki egy listába mellette, hogy MOST mennyi!

Ebbe a fosba eleve így benne van az, hogy MINDIG MINDEN csökkenni fog, mert a user azt látja, hogy X euro-ért ment el a legutóbbi kártya, akkor nem X+10-ért teszi fel, hanem X áron! DE EZ NEM JÓ!

Mert ezerszer megesik, hogy JELENLEG a kártya ára X+3 és nem X!

Egy kibaxott új ablakot nem tudsz nyitni, ha meg akarod nézni a JELENLEGI árat... nem... helyette folyamatosan lépkedthetsz a szánalmas menükbe minden egyes kártyánál.

De nem csak kártyánál... miért nem lehet 2013-ba egy mocsok új ABLAKOT nyitni ebben a fosban???

Okádok ettől a mocsoktól komolyan mondom... és ahogy lépkedsz a betöltések között (kb. 30x hozod le u.a. az oldalt, ha infó kell!), rajtad kívül még 1 millió user teszi ugyan ezt, így az egész hol totál belassul, hol teljesen fel is adja a harcot.

OSTOBA BARMOK! Ezek programozók? Ezek elmebetegek!
  • Tinman #2084
    Hát izé... írtam no... az van, azokra tudom cserélni :-(
  • Maak
    [URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=1373057699&no=2043]#2043[/URL]?
  • ratgab
    Sajnos van néha olyan eset, mikor az ember beleszalad.
  • Tinman #2081
    Ésszerű bundle pakkokkal nincs bajom, de volt pár bicskanyitogató. Ilyenkor mindig arra gondolok, aki 2 nappal előtte a szerencsétlen magyar, a kis fizetéséből 4.000 Ft-ért vett pl. egy Dead Space 3-at, majd szembesült vele, hogy arányaiban leosztva 30 Ft-ért szórják...
  • jetblack
    Nem tudom de en orulnek egy olyan bundlenak amiben regi(Red Alert,Blood,Doom) cuccok vannak es akkor meg azert se lehetne sirni hogy a jatekokat szarert hugyert dobtak a bundle-ba
  • Tinman #2079
    Ezt mondd a bundle pakkokat áruló cégeknek...
  • ratgab
    1 dolláros játékokon már nem lehet keresni, illetve lehet ha van hozzá gyomrod...XD
  • lalakov
    Köszönöm.
  • Tinman #2076
    Érdekes, hogy a kártyák árai zavarnak, de az nem, hogy 1 dollárért valóban tartalmat és értéket hordozó játékokat tolnak lassan 2 heti rendszerességgel. Az ám az igazi elértéktelenedés, nem a szaros kártyák ügye.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, ezért látod ennyinek.
    Nekem is ugyanennyit mutat - másoknak, akiknek csak az alapjáték van meg, több fizetendőt mutat, kisebb engedménnyel, tudtommal.
  • IMYke2.0.0.0
    Lényeges különbségek.
  • lalakov
    A Deus Ex HR Director's Cut miben különbözik a normál változattól?
    Ez a 80%-os kedvezmény most az alap és erre jön rá a meglévő alapjáték + DLC kedvezmény vagy mivel megvannak ezek ezért látom ennyinek?
  • genndy
    Csakhogy az alapjáték nem dob kártyát, csak a DC. Amit újra meg kell venni, még ha az eddig kijött minden tartalom meg is van.
  • fery02
    Azért Deus Ex HR esetében az is közrejátszik, hogy számtalanszor volt már szaré'-hugyé'!
  • Prince23
    Na épp ez az , elveszik a licitálás lehetőséget a bunka parasztok. Azért ennyire ne rohanjon a világ, HAHÓ???

Mert ez csak erről szól, rohanó világban élünk, és ez rátápászkodik az árakra is, hogy minél előbb eladhassa, az instant eladás számít. Ez a card lényege, sajnos. Nincs lehetőség licitálásra. A licit lehetőségre csak a HC játékosokban bízhatunk, legutóbb a DMC kártyák igen értékesek manapság. Meglehetősen csodálkoztam is, hogy nincsenek a HC rétegek között sok bunkó debil.

De hogy a Deus Ex HR kártyái ennyire olcsóak lettek, az már felháborító, az emberiség legalja bazmeg :) Az egy gyöngyszem, értéknek kell lennie egy ilyen játéknak.

Ratgab: egyébként totális egyetértés. A steam userek zöme pénzügyi analfabéta, jól írtad a kifejezést....
  • ratgab
    Írtam az okfejtés végén, hogy jogos a felvetés. Ellenben biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne semmi hasznuk nem lenne tranzakciós díj, mert minek...

Lényeg a lényeg, tényleg nem tudjuk hogyan éri meg ez a Valve-nak. Bevallom férfiasan még csak ötletem sincs.
  • Tinman #2068
    Ebben igazad van, de csak akkor ha valaki valós pénzzel tölti fel a walletjét.

Ha full kártya pénzzel van feltöltve mindig, akkor már más a helyzet. Azt nem tudom megmagyarázni és nem tudom, hogy ilyenkor milyen haszna van belőle a Valve-nak.
  • Tinman #2067
    "Az a nagy büdös igazság, ha van leárazva kártyás játék még akkor is csorog rá a nyálunk, ha éppen adott hónapban nem is játszanál vele alapból."

Esküszöm neked, hogy ez rám nem igaz!

Soha nem vettem még játékot azért, mert kártyás. Azért már vettem, mert akartam, hogy ott legyen a Steam listába, még akkor is, ha tudom, hogy mostanában rá sem nézek. Egyszerűen azért, mert látok benne fantáziát, látom magam előtt azt a helyzetet, amikor játszanék vele.

Na meg imádok belső érzésre játszani és akkor nagyon jó, ha van széles választási lehetőség. Ezért hörcsögölök.
  • Tinman #2066
    Az emberiség az elmebetegek gyülekezete.

A többször feltett kérdésedre a válasz: Mert megteheti. Simán elképezhető, hogy több millió steam user között vannak ilyen trollok is. Szétnyomják a piacot, lehet, hogy pont azért, mert nem tetszik nekik a pénzes rendszer...

"Ezt te se gondolhatod komolyan."

Az viszont komolyan gondolom, hogy pontosan annyit tudsz az ügyről mint én. Nincsenek konkrétumaink, nem tudjuk miért a tranzakciós díj és azt sem, hogy ebből valós pénzt, hogy kaszál a Valve.

Egy dolog ok: Ha valós pénzzel tölti fel a wallet-et és azzal vesznek digitális vackokat, az már ott haszon. Ellenben a játékokból kifarmolt free kártyák eladása után valós haszon, hogy képződhet? Csak úgy, ha tényleg belevesszük az általam korábban említett gazdagabb külföldi usereket, akik VALÓS fizetőeszközzel rendezik az ellenértéket.

"Ennyi erővel a TF 2 kulcsok mögött sincs érték, mert lehet kapsz érte egy random tárgya"

Nem értek egyet. A TF2 kulcsok nem állíthatók elő a rendszer szabályai szerint végtelen számban. Ok, egy Valve alkalmazott megbolondíthatná az egészet azzal, hogy mindenkinek aki rendelkezik 1 db. TF2 kulccsal átírja a mennyiséget egységesen 10000-re. De ilyen nincs és nem is lesz. Ellenben a TF2 kulcsot kifarmolni sem annyira egyszerű dolog. Nem működik úgy, hogy elindítom a TF2-öt és nem csinálok benne semmit! Ellentétben a legtöbb normál kártyával, mellyel az összes user rendelkezhet könnyen, mihelyst megszerezte a játékot. Ezért van értéke a TF2 kulcsoknak.

Ha a Valve változtatna a TF2 kulcsok megszerezhetőségének módján, teszem azt elég lenne elindítani csak a játékot, máris elértéktelenedne az is.

Tehát mi az, ami az árat meghatározza? A gyakorisága.
  • ratgab
    Volt már, hogy egy ilyen bizniszen kerestem azért....:-)
  • SzirmosSzisza
    Az azért is hülyeség, mert nem tudod ugyanannyiért eladni, hiszen megy a Steamnek + fejlesztőknek is valamennyi.
  • ratgab
    Ugye, hogy ugye? Hülye pszichológia dolog ez egyébként. Ismerős a szitu nekem is.

Meg nekem olyna is szokott lenni, ha kevés a kártya előttem és az én ajánlatom a nagyobb, hogy elgondolkodok, hogy megveszem a rivális kártyáit és így az enyém lesz a legjobb ajánlat. Holott ez is baromság, mert ha jön egy másik játékos és mégegyszer felrakja olcsóbban, akkor én csak a pénzem ölöm bele, de az én kártyámat úgyse viszik el.
  • SzirmosSzisza
    Én akkor voltam hasonlóan, mikor láttam 0.01 euróért olcsóbban kártyát és tökre megörültem, aztán igazából az 5 Ft kb :D
  • ratgab
    Az a nagy büdös igazság, ha van leárazva kártyás játék még akkor is csorog rá a nyálunk, ha éppen adott hónapban nem is játszanál vele alapból. Ez egy fertőző dolog ez a kártyázás. Pedig maga a kártya tényleg lófing árban megy és mégis. Néha én sem értem magam, hogy miért kapok hevesebb szívdobogást, ha kártyás játék van leárazva és miért gondolkodok el a vételen, mikor max nyerek rajta (Vissza, mert hogy többet költök rá értelemszerint) max 1 eurót nagyon jó esetben.
  • SzirmosSzisza
    Azért mert lófasz se fogja megvenni 20 euróért, sőt 19-ért se, sőt 0.8-ért se nagyon ...
  • ratgab
    Ha bedobom a kártyát 20 euróért és én vagyok az első, akkor a parasztja miért rakja be másodikként 0,8-ért? Miért nem 19-re rakja? Teljes logikátlan. Aztán ugyan lemehetünk utána egymással versengve 0,8-ig, de nem ilyen irreális a józan észnek ellentmondó, önmagukat megkárosító dilettáns módon. Nekem elsősorban ez a bajom.

Értem lószart se ér a kártya, nyilván érték nincs mögötte, de akkor se értem a logikát benne, hogy miért adná 19 euróval kevesebbért. Ez kérem szépen szimplán hülye és kész. Ez nem szabad piac, hanem az elmebetegek gyülekezete. Oké ígérjen a másik alá ezt leírtam én is semmi gond nincs vele.

Bétában is sokan részt vettem több száz kártya volt akkor is (tudom mert marhára benne voltam én is már a vége felé a bizniszben) és mégse szarták el ennyire az árat. Pedig akkor is értéktelenek voltak ezek a kártyák. Nem érdekes? Nem lehet, hogy tényleg bejöttek az óvodások, meg az elmeroggyantak a képbe (szerintem így van egyébként).

Nem a Valve a kibocsátó. Fejlesztők készítik ezeket a kártyákat a Valve csak a rendszert és a számítás/adás módját adja hozzájuk. Ez egy jó kérdés, hogy hogy szedik ki belőle a hasznot. Ha belegondolsz ez valahol valós pénz, mert értéket képvisel. Valahol valamikor bekerül a rendszerbe az a lóvé steam wallet formájában. Valahol valamikor azt rátöltik. Úgyhogy nem tudom, hogy szedik ki belőle a pénzt. De ha nem lenne pénzük belőle, akkor mi a bánatos fenének raktak volna rá tranzakciós díjat? Hogy a semmi után kapják a semmit? Ezt te se gondolhatod komolyan. Valami módja biztosan van annak, hogy ebből pénzük van. Lehet, hogy a walletből, amit keresnek a steames digitális "tőzsdén" adják veszik a kártyákat és akkor már bizony beszipkázhatnak a valós walletra töltött pénzből is egy keveset.

Aztán amit meg betesz a user abból úgyis csak játékot tud venni, ergó az megint csak nekik tiszta bevétel. Csak tegyen be minden user havonta 2 dolcsinyit az rögtön 100 millió értékű játék, amit végülis ők adtak el ilyen módon is. Mindenesetre jó a kérdés felvetés, nagyon is jó!

Árcsökkenés: Nyilván nem lesz olyan mértékű, mint egy dobozos gyűjtői példány esetében, aminek az ára felértékelődik, de mégis lassan már külön fizetőeszköznek tekinthető 1 Sleeping Dogs nem ér annyit, mint egy CS:GO. Ezek mögött bizony van érték. Ennyi erővel a TF 2 kulcsok mögött sincs érték, mert lehet kapsz érte egy random tárgyat, amit el se lehet adni, mégis mára már gyakorlatilag virtuális valutának számít, ahogy a Dota 2 kulcs és a CS:Go kulcs is. És tartós az áruk.

Ez is egy érdekes okfejtés volt. Köszönet érte!
  • SzirmosSzisza
    "Na itt el is érkeztünk egy qrvára érdekes kérdéshez: Ha a Valve A KIBOCSÁTÓJA ezeknek a kártyáknak, de mégis minden egyes kártya eladáson keres egy picit, akkor valójában ebből neki kézzelfogható effektíve haszna nincs! Hiszen a Steam-es pénzt nem tudod kivenni és nem tudsz rajta Ferrarit venni. Ők sem tudnak belőle értéket gyártani? Hogy?"

Miért ne lenne haszna? X ember feltölt pénzt a pénztárcájába és kártyát vesz belőle, máris ott a haszon (persze 0.01 eurókat zsebelnek így be, de franc se tudja mennyire pörögnek még a kártyák). A másik meg az, hogy a Valve célja az az, hogy minél többet használják a Steamet, lásd ingyenes Portal, F2P Team Fortress 2, nyári akciók, stb. Ingyen kártyára meg szerintem az is visszajött, aki előtte csak elvétve használta :)

Amúgy meg ez nem magyar "parasztság", külföldi fórumon is olvastam, hogy sokan ezt csinálják, nem csak magyaroknál vannak anyagilag megszorult emberek, de ha jól emlékszem ebben a topikban is van 30-as körüli emberke, Ő is biztos költött rá valamit, szerintem én is elbasztam rá 2-3 eurót ami maradt még nyári vásár után.

• Tinman #2057
    Akkor nem tudom, hogy értette, de már nem először akad ki azon, hogy nincs értéke a semminek :-D

"Én úgy gondolom ez az ár lehet akár teszem azt 20 euró. "

Erről beszéltem anno mikor beszálltam én is a kártya témába. Fingok egyet és egytrillió euroért teszem fel a kártyát, böfögök egyet és a másikat 497892 euro-ért. Aminek nincs értéke, az a semmitől, bármennyi áron indulhat, de az igazság a pénzügyben is jelen van szerencsére... ami mögött nincs valós érték/fedezet annak az ára MEREDEKEN zuhanni kezd!

Minél több embernek lesz meg X játék, annál többnek lesz belőle felesleges kártyája, így egyre lejjebb és lejjebb zuhan az ára.

"Most ha ez nem pénzügyi analfabétizmus akkor mi a szösz?"

A szabadáras piacon? Nem érted? Ki mondja meg, hogy mennyit ér egy kártya? TE? ÉN? A Valve?

Senki. Egyszerűen mindenki jól tudja, hogy ezek értéktelen semmik, így rohamosan csökken ára, mivel mindenki el akarja adni a nagy semmit valamiért, ezért mindig mindenki a másik ára alá ígér, így érjük el szépen az értéktelen közeli árat.

Bétában jóval kevesebb piaci szereplő vett részt, ráadásul a kártyák száma is drámaian kevesebb volt... kár is azt már felemlegetni.

"a sok kis apró eladásból sokkal többet keresnek, mint a kevés nagyból."

Na itt el is érkeztünk egy qrvára érdekes kérdéshez: Ha a Valve A KIBOCSÁTÓJA ezeknek a kártyáknak, de mégis minden egyes kártya eladáson keres egy picit, akkor valójában ebből neki kézzelfogható effektíve haszna nincs! Hiszen a Steam-es pénzt nem tudod kivenni és nem tudsz rajta Ferrarit venni. Ők sem tudnak belőle értéket gyártani? Hogy?

ARRA VISZONT JÓ, hogy amit te is írtál: Befolyásolja ezt a virtuális játszóteret. De miért érdeke? Miért jó ez a Valve-nek? Nem értem.

"Ennyi erővel a digitális játéknak sem kéne, hogy értéke legyen mégis van."

Nincs. Eleve ott van a folyamatos és drasztikus árcsökkenés. A digitális játékoknál nincs és nem is lesz az a tendencia, hogy mondjuk egy dobozos Baldur's Gate 2 30.000 Ft-ot ér gyűjtői körökben... ellenben valami 2 dollárért vettem a digitális fullos verziót GoG-on, kb. 3 db. kakakóscsiga áráért.

Ennyit is ér? Maga a tartalom nyilván nem! Ellenben maga a digitális termék még ennyit sem ér, hiszen KORLÁTLAN számban sokszorosítható egy egyszerű F5 lenyomásával, eleve DRM FREE. Ami pedig korlátlan számban rendelkezésre áll annak semmilyen értéke nincs.

A másik ami miatt a digitális játékok SEMMIT nem érnek az a "helyük" a világban. Egy szerveren, egy gépen. Egy egyszer sorozatban, de KORLÁTOZOTT számban legyártott, kézzelfogható, megmunkált dolog nem könnyen reprodukálható mondjuk 10 év múlva. Eleve a kiadók sem szoktak soha olyat elkövetni, hogy na akkor újra legyártunk 100.000 db. Final Fantasy VII.-et PS ONE-ra. Egy bontatlan, fóliás PS ONE FF VII. 40k-ért is elmehet lazán!

Ezt egy digitális játék soha nem fogja elérni, sőt...

"Amúgy meg a kitűzőzésnek mi a bánatos lófütty értelme van?"

Pénzért SEMMI! Barterbe annyi értelme van, mint az achiknak... e-penis, hiszen szintet is lépsz, meg milyen menő már, hogy 5-ös kitűződ van egy indifos játékból (not.)

Szórakozás, ennyi értelme van... de csak úgy, ha nem pénzért megy. Mert onnantól már megint a gazdag és nem az ügyesebb a jobb. Az ügyes alatt ez esetben az ügyesebb barterezőt értem, aki nagy szociális kapcsolatai révén tud könnyen és gyorsan csereberélni.
  • DarkSector
    sokan azt nem értik meg, hogy hiába teszik fel először 230 euro-ért, mindig 0.01 euro-val legalább alá kell menniük hogy a lista elejére kerüljenek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt ha valaki nem érti meg azt sem érti majd meg hogy miért ilyen olcsó minden.

A másik, hogy azért krzdenek annyira lent, mert egy SZÁJBAKÚRT fóliás kártyának, mert hiába teszed fel senki nem fogja megvenni.

Csak ennyi az egész semmi köze ahoz hogy magyarok vagy külföldiek.
  • ratgab
    Ennél azért kicsit árnyaltabb a kép (mindig minden szürke amúgy is)

Amíg mi magyarok nevetséges összegeket keresünk havonta és emellett még gamerek is vagyunk akkor úgy fogunk ügyeskedni, hogy minél olcsóbban kijöjjünk, ahogy csak tudunk. Lehetőleg úgy, hogy a hobbinkra is jusson.

Egyébként Prince szerintem úgy értette a dolgot, hogy hihetetlen ugrás van az árak között.

Vegyünk egy új játék első kártyáját a piacon. Mivel adott pillanatban egy darab van belőle a user nyugodtan meghatározhatja az árat. Én úgy gondolom ez az ár lehet akár teszem azt 20 euró. Ha most tovább folytatjuk az okfejtést, akkor általában jön a következő delikvens és a józan észnek, a gazdasági alapelveknek és pénzügyi alapműveltségnek totálisan ellentmondva felrakja 0,8 euróért. Most ha ez nem pénzügyi analfabétizmus akkor mi a szösz?

Lehet nem vinnék el ennyiért, de be lehet úgy lőni, hogy némi értéke is legyen a kártyáknak és az általad említett közösségépítő elem is megmaradjon. Az, hogy mesterségesen lenyomjuk az árat nem egy reális és ésszerű dolog én úgy érzem.

Na már most amíg bétában működött a kártyázás (0,2-0,3-as árakon mentek a kártyák legtöbb esetben) érdekes módon voltak értelmes árak és nem arról szólt a dolog, hogy azonnal felrakjuk majdnem minimál áron a cuccot. Ma meg erről.

Közösséget amúgy lehet építeni csereberével is. Itt azért Valve-nek a csurran-cseppen elv a fontosabb szerintem. Van egy olyan sanda gyanúm, hogy ők már ezt kikalkulálták, hogy a sok kis apró eladásból sokkal többet keresnek, mint a kevés nagyból. És ennek alapján nagyon erős a gyanúm, hogy közvetlenül belenyúlnak az árba (el tudom képzelni, hogy az ekkora árbeli ugrást Valve alkalmazottak főnöki utasításra hajtják végre!).

Utolsó előtti mondatra. Ennyi erővel a digitális játéknak sem kéne, hogy értéke legyen mégis van. Amiből mennyiségek vannak (több vagy kevesebb), annak mindig lesz értéke. A virtuális kártyának tehát volt, van és lesz is ára, főleg, hogy immár a kereskedők is előszeretettel itt bonyolítják az adásvételt (tovább erősíti az anyagi részét a rendszernek).

Amúgy meg a kitűzőzésnek mi a bánatos lófütty értelme van? Gazdag úrigyerekek délutáni szórakozása, de az átlag gémert ez a legkevésbé sem érdekli. Tud venni játékot, vagy nem tud. Ennyi.
  • Tinman #2054
    Te nem látod a fától az erdőt.

A Steam Cards lényege az lenne, hogy barátokat, közösségeket egyberázzon. Community builder rendszer kéne legyen. Az, hogy mi magyar parasztok (ÉN IS!) kifarmoltuk a kártyákat, eladtuk, majd játékokat vettünk belőle az pont az, amiről NEM KÉNE a Steam Cards rendszernek szólnia. Szerencsére tőlünk nyugatabbra sok fórumon, közösségben ez úgy megy ahogy kell. Cserélgetnek, szintet lépnek, kitűzőket szereznek. Just for FUN és NEM A PÉNZÉRT!

Jogos. A Valve a hibás, mert a faxért lehet ezt pénzért eladni/venni. Miért kell belekeverni a pénzt egy ilyen jópofának tűnő dologba?

Ellenben örömmel látom, hogy lassan eljő az, amiről valójában szólnia kell, értéktelen kártyák, amik már azt sem érik meg, hogy felkínáld eladásra, helyett inkább kitűzőt gyártasz belőle. Egy virtuális kártyának NINCS értéke. Nem is szabad, hogy legyen.

Köszönjük Steam!
  • DarkSector
    0.01-ért biztos nem, a legisebb a 0.03
  • Prince23
    Arkham Origins árlicitek

pff

Na nem baj, akkor ebből is könnyűáron meg lesz a kitűzőm egy év múlva...

0.01 centekért fogom megvenni mindet, lehet kise farmolom... XD

Na ennyit errő. Itt tart a Steam card. Köszönjük meg szépen a debil játékosoknak