Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
ott nincs ilyen

Rapid81
Akkor én azt kapom, amit már leírtam. Semmi olyat, mint amit ti írtok...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

w77d
nekem sincs

Rapid81
Én sem látok ilyet. Hol?

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

genndy
Nem kell hozzá semmi enchanced, sima Steamben is ott van, nekem is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

DarkSector
fasza.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
nekem is. :P

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wantonly
Ja, akkor ezt lehet, hogy ez enchanced steam jeleníti meg.
Rapid81
Nekem meg ilyenem van. :)

You are currently eligible to receive a booster pack in the following games:

A.R.E.S.
Alan Wake
Anna - Extended Edition
Anomaly Warzone Earth
Bastion
Beat Hazard
BioShock Infinite
BIT.TRIP RUNNER
Blocks That Matter
Borderlands 2
Brütal Legend
Counter-Strike: Global Offensive
Dark Fall: Lost Souls
Day of Defeat: Source
Dead Island
Deadlight
Defense Grid: The Awakening
Deponia
Europa Universalis III
Faerie Solitaire
Fortix
Fortix 2
Frozen Synapse
FTL: Faster Than Light
Garry's Mod
Go Home Dinosaurs!
Half-Life 2
Hamilton's Great Adventure
Indie Game: The Movie
Kairo
Killing Floor
Left 4 Dead 2
Mark of the Ninja
Mars: War Logs
McPixel
No Time to Explain
Nuclear Dawn
Offspring Fling!
Orcs Must Die! 2
Organ Trail: Director's Cut
Portal 2
Post Apocalyptic Mayhem
Psychonauts
Puddle
Ravaged Zombie Apocalypse
Really Big Sky
Revenge of the Titans
Saints Row: The Third
Sanctum 2
Serious Sam 3: BFE
Sleeping Dogs™
Sniper Elite: Nazi Zombie Army
Sol Survivor
Space Pirates and Zombies
Stellar Impact
Strike Suit Infinity
Super Meat Boy
Super Sanctum TD
Surgeon Simulator 2013
Team Fortress 2
The Binding of Isaac
The Bridge
The Walking Dead
They Bleed Pixels
Toki Tori 2+
Tomb Raider
Tower Wars
Trine 2
Triple Town
Universe Sandbox
War of the Roses
Worms Revolution
Zombie Driver HD

Rapid81
Showdown Effect kártyás lett.

DarkSector
nekem nem.

wantonly
A kitûzõk oldalon nálam megjelent egy ilyen:

7 card drops remaining
2 games with drops remaining
53 games eligible for booster packs
SzirmosSzisza
Ezek kártyásak vagy rossz topik ?:D

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rapid81
Hoppá. Nem ide akartam. XD

Rapid81

lalakov
Brutal Legendem van: Pain Lifter, 2*Eddie's Dad, Motorforge, Eddie Riggs, Doviculus

Igazából nekem Anomaly Warzone Earth kéne, de Trine 2 is jó lesz.
Maak
Ami van:

FTL:

Federation Cruiser
Ravaged Zombie Apocalypse
Zombie
Trine 2
Zoya
Isabel x2

Defense Grid: The Awakening

Protect the Cores
Join the Fight
Flyers Incoming
Raw Firepower Has its Uses

Keresek :
Brutal Legend, L4D2, Torchlight 2 es Skyrim kartyakat

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
Gondolom ingyenes, akkor 9$/kártya úton ad csak.

BoneDragon
Lehet keverem valamivel.
Na még egy utolsó kérdés: Van nekem egy marvel heroes letöltve, amihez jár kártya, na már most még kártyát nem kaptam hozzá, de azt írja nem kaphatok több kártyát. Hogy is van ez?

genndy
Nem kártyás se az 1, se a 2. Csak TF2 itemeket ad, a 2 már Border2 itemeket is.
Nem a Faerie Solitaire-el kevered? Az kártyás.

BoneDragon
Köszi.
Amúgy régebben a poker night at the inventory nem volt kártyás? Nagyon úgy rémlik...

w77d
egyszer csak eltûnik

kitöltöttem de mégis írja ... rosszul csináltam vagy majd egyszer csak eltûnik? kiirta utánna hogy köszönik..
w77d
pár hsz-el lejjebb én is beírtam ezt. Kitöltöttem azután békén hagytak.

Katt oda ahova kéri és töltsd ki a valós adataidat. Mindenki kapott ilyen kérést, aki 150-160 tárgyat kínált marketplace-n. Kitöltöd, bajod nem lesz belõle és bizniszelhetsz tovább.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

150 tárgyat kínáltál már fel idén. Mielõtt 200 darabnál több tárgyat kínálhatnál fel egy naptári évben, be kell kérnünk tõled bizonyos információkat. Kérjük kattints ide a szükséges információk megadásához. Errõl a követelményrõl itt tudhatsz meg többet: GyIK.

urak ez mi?
genndy
Egyben picit drágább, mert van rá esély hogy fóliás esik belõle annak aki nyitja. Ha bontod, és van benne fóliás, akkor jobban jársz, mintha egyben adnád el. De ha bontod és csak sima kártyák jönnek belõle, akkor sokkal olcsóbban tudod csak eladni õket.
Add el a csomagot.

ricsa008 : válaszoltam ott.

én mért nem kapok? pont most kérdeztem erre rá másik topicban 14 játékhoz járna de már egy hónapja semmit nem kapok....
BoneDragon
Kaptam a semmibõl egy bastion bónusz csomagot ami 3 kártyát tartalmaz. Kibontsam vagy inkább adjam el így? Hogy éri meg jobban?

És sajnos igazam lett.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

DarkSector
Akkor nem értem, nekem csak 1x kérte.

w77d
teljesen normálissal töltöttem ki.

DarkSector
Töltsd ki még1x normális adatokkal

w77d
Steam ezzel fogadott a marketben:

You have created 153 listings this year. Before you can sell or list more than 200 items in a calendar year, we are required to collect certain information from you. Please click here to provide the necessary information. To find out more about this requirement, please visit the FAQ.

Kitöltöttem egy adatlapot, de megint ezt írják.. mia tököm?

Neked eddig 1 db foil esett (Stellar Impact), olyan 6 euró körül ment el, de akkor kb. 3 db volt a piacon.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

RoboKutya78
Amióta bulitunk ezzel a kártya partyval azóta egy foliás kártya landolt nálam
különleges háttérrõl ne is beszéljünk ami van azt vettem.

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

DarkSector
a-a a foliás nem több mint egy pack.

Rapid81
0.8-ért ment el a No Time To Explain bónuszcsomagom. Egy fóliásnak ennél többet kellene érnie. Persze, most akciós a játék, aztán mindenki tolja lefelé az árat. Nekem is ilyenekbõl esik csak fóliás, ami tömegszar...

DarkSector
Mire számítottál?
mondtam hogy már csak lefelé mehet minden :P

Rapid81

genndy
Mielõtt vagy miután elvitték az ufok? <#bohoc>

jetblack
Pedig en lattam komolyan <#nevetes1> Tegnap maga Elvis is megerositette hogy jol lattam <#buck>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
Activision? Kupon? Szerintem ezek a szavak nem tudnak egy mondatban szerepelni <#schmoll2>

DarkSector
Háde éppésszel gondolkodj. :D

jetblack
neked nem hiszek hazug diszno vagy <#eplus2>

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

DarkSector
Neeeeeeeeeem

jetblack
A mostani steam activision akciot ossze tudom kotni kuponnal ?

Amugy akinek van activision kuponja irjon nekem pls

IMYke2.0.0.0
100%, hogy az.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szabi
pénzmosás ? :DD

"Nulla tenaci invia est via"