3370
  • darki81
    van ott más is, és igen, így pár kattintással már be is van töltve a raktár és kész a kereskedelemre...
    lesz akinek megéri, hidd el ;)
  • Maak
    Most komolyan egy 24euros cuccot akarsz par kartyaert-hatterert es emoticonert? Ki lesz olyan idiota, hogy ezekert az "ertekekert" ad neked?

Bar lehet kihagyhatatlan ajanlat csak en nem latom benne az uzletet.
  • darki81
    Odaadok mindent a raktáramból 1 DayZ játékért! :)
    Na GO! Aki kapja marja! :P
    üzlet
  • Tikal #2448
    hehe, már a második pakkot kapom mióta erről beszéltünk, vagyis 3 hete :D
  • IMYke2.0.0.0
    GratZ :)

[hogy stílusos legyek]
  • darki81
    DayZ game megvan valakinek giftben?
    Bőségesen megfizetném a raktáramból!
    trade
  • jetblack
    Saints Row: The Third Booster Pack es ebbol 1 foil :P
  • genndy
    To The Moon kártyás lett.
    Vótmá?
  • lalakov
    Küldtem pm-et.
  • SzirmosSzisza
    Van egy Castle Bloodom a King of Memesért cserébe ha érdekel.
  • lalakov
    Age of Empires II: HD Edition, King of Memes és Teutonic Trebuchet kártyát cserélnék bármelyik másik Age II-es kártyára.
  • Maak
    [URL=http://steamcommunity.com/id/tRsP3dr0/inventory/#753]Duplakat cserelnem 3:1-ben[/URL] (kivetel l4d2 kartyak)
  • Tikal #2439
    csak elég nehéz olyat találni aki 1:1ben cserél, max akkor cserélnek ha ugyanaz a set.
  • darki81
    omg..
    ha neked nem éri meg , akkor:
    vagy megveszed, vagy üzletelsz mással..
    ennyire egyszerű :)
  • Sippie
    a 2 kártya 1-ért még hagyján, mert előbb adtam két 0,05-ös CS-GO kártyát, egy 0,11-esért, és simán elfogadta a csávókám... De amikor 0,1-ért kérnek egy 0,13-ast, meg egy 0,12-est, az már a pofátlanság netovábbja. Vissza is írtam az új ajánlattal, hogy ne röhögtessen már.
  • SzirmosSzisza
    Jogos, akkor is marad. Szerintem próbálkoznak, hátha valaki hülye és cserél velük, esetleg, ha valakinek nincs kedve várni és gyorsan akarja akkor jól jöhet.
  • genndy
    Kártya árának 15%-a a sáp.
    Én sem értem a "két kártyáért egyet" dologban a logikát.
  • Sippie
    mennyit?
    ahogy néztem, 0,11-ért kitett kártyáért a vevő 0,13-at fizet. Vagyis 0,02-őt von le ez alapján, az azért nem a duplája.
  • SzirmosSzisza
    Nem hiszem, mert Steam eladáskor levonja magának a dolgokat.
  • Sippie
    Őő izé... hadd kérdezzem már meg, hogy ez a 1:2 csereajánlatot teljesen komolyan gondolják az agyhalottak?
    0,1 euros kártyáért, elkérnek 0,2 euronyi kártyát... végig gondolja egyáltalán a barom, hogy mit szeretne? Fogom és eladom a 0,2 kártyákat külön, és megveszem 0,12-ért ami kell, és még megmarad 0,08 nekem.
  • darki81
    hétvégén nagyon le van terhelve, na meg a böngészőben kell ezeket csinálni mert a program még gányabb :)
    (van hogy 3x egymás után hibát ír ki, pedig jó mert ott a 3 ajánlat :D)
  • Tikal #2430
    ez a rohadt cserebere mindig SYSTEM DOWN vagy csak nálam szarakodik? Soha nem tudok úgy cserélni, hogy vagy 15x ne kelljen katingatnom
  • Szabi #2429
    már egy 1,10-es ár alatt jár.. doh :D

most bezzeg engedi már felrakni és meg is jelenik azonnal -.-
  • darki81
    várni kell vele, és utána is nyugodtan felrakhatod 1.40-ért, elkel hamar
  • Szabi #2427
    nem tudok felrakni semmit trade-re :-/

20perce próbálok felrakni egy cs:go matricát.. de nem jelenik meg a listán.. pár perce még könnyedén elment volna 1,40-ért, most már 1,20as ajánlatok is vannak és még mindig nem tudom felrakni... pfúúúúú :S
  • darki81
    hát, vagy adsz neki, vagy vársz, vagy megveszed 0,06-ért minimum :)
  • Tikal #2425
    aki folyamatosan ezzel baszakodik annak igen.... de nekem csak egy két kártya kéne, de mindenki kettőt kér érte... :)
  • darki81
    így is van értelme, nekem pl. kb a semmiből már több mint 100 kártyám van meg csináltam jó pár kitűzőt. Pénzt nem nagyon fektetnék már játékokba, de így meglesz pár ingyen is :)
  • Tikal #2423
    de ahogy nézem mindenki így tradel :D
  • Tikal #2422
    ahogy nézem vannak faszkalapok a piacon :D

küldtem egy ajánlatot egy srácnak, nem figyeltem, hogy kettőt kér egyért, aztán nem is fogadta el az ajánlatom, majd rám szólt, hogy ne is küldjek neki counter trade-t mert csak kettő egyért cserél.... meg is érteném, de tök átlagos kártyákról van szó, semmi ritkaság :)
  • Tikal #2421
    ok, értem.
  • genndy
    A játékból esett két ugyanolyan, mivel véletlenszerűen dobja. Vagy ha nyitottál boostert abban is lehet ugyanolyan.
  • Dzsini
    Nem, kártyát csak úgy nem kapsz, de minden kártyás játékból esik 3-5 darab aközben, amíg fut a gépeden (ugyanott vannak felsorolva, ahol azt is látod, hogy melyik boosterekre van esélyed). Az simán előfordul, hogy egy játékból esik két ugyanolyan kártya is.
  • Tikal #2418
    van egy két kártyám amiből kettő van, azok így eshettek le, nem? Mert még soha senkivel nem tradeltem semmit.
  • Dzsini
    Nekem nyár vége óta van Steamem, februárban kaptam egyet. Olyan 70-80 körüli boosterre vagyok "jogosult" (ez az eredménye a rengeteg bundle-nek). Egyik bejelentkezéskor egyszer csak jelzett, hogy új tárgy az inventoryban, nem kell hozzá semmit csinálni (csak kifarmolni az összes kártyát).
  • Tikal #2416
    Értem, akkor ne várjak rá :)
  • Dzsini
    Majd egyszer pottyan - ahányszor valahol valaki összerak egy badge-et, akkor sorsol, hogy kapsz-e egyet a listádon levők közül, vagy növekszik az esélyed a következő húzáshoz.

Tehát előbb-utóbb kapsz, de inkább utóbb, mint előbb (elég kicsik az esélyek).
  • Tikal #2414
    hello, ez a booster pack hogy müködik? Total War-ral játszom és azt írja hogy jogosult vagyok rá.. kell most a játékkal még többet játszanom vagy majd csak pottyan magától?

• darki81
    múltkor utánam vágtak egy fóliásat amit nem árul senki csak én, remélem még idén el tudom adni 3 euróért :D
    Erica + Cordelia (Fóliás)

(ami olcsó azt meg el sem adom, inkább elcserélem)
  • DarkSector
    akkor faxa , én mostanában szarul jártam.