Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
Vki akar cserélni 3as hógömböt 1esre vagy 6osra? 3ast tudok adni, 1es és 6os ami hiányzik.
TBTPumpa
Batman Arkham City bónuszcsomag

Jó fej ez a Steam. 2 hetente bónuszcsomagokat dobál. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

IMYke2.0.0.0
"Bónuszcsomagokat akkor kerülnek kiosztásra, amikor a közösségbõl valaki kitûzõt készít. Ha bónuszcsomagod érkezett, értesítést kapsz az új tárgyról. Ne feledj hetente egyszer belépni a jogosultságod fenntartásához. Hogy többet tudj meg a Bónuszcsomagokról, nézd meg a Játékkártya GyIK-t."

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Scooter
Snow Globe 8-as kártyám van 1 fölösleges. Ugyanebbõl már csak egy 4-es kártya kéne. Akinek van, írjon!
otisz111
<#eljen>
Snow globe #3 foil yeah baby!

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Scooter
Nekem 5-ösbõl most lett 2 db (Keress steam-en. imperium2 néven vagyok).
SzirmosSzisza
1, 2, 3, 6, 7, 8-as kártyáim vannak 6-osból és 2-esbõl van felesleges, aki esetleg tudna cserélni írjon légyszi 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

otisz111
Nekem McPixel Bónuszcsomag dobott, nem sokat ér.
Ma estig gondolkoztam, végül kibontottam. Nem volt benne fóliás, de külön-külön ugyanannyiért el tudom adni õket, mint egybe. A hangsúly az eladni-n van. <#vigyor5>
A Kaszas
hi

venni akartam 1 kártyát de hibát írt ki és nem sikerûlt. ez megszokott mostanába de a pénzt levette a szemét.ilyenkor mi van?

Utolsó nap 0,03-ra számíts!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Rapid81
Ennél olcsóbbak (10-12 cent) már nem hinném, hogy lesznek.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
Remélem utolsó nap nagyon olcsók lesznek a kártyák, akkor lehet elnyomok majd párat :p

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Rapid81
Már eladtam 18 centért. 😊 Nem ér semmit, mert van belõle majdnem 100ezer már...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

SzirmosSzisza
Az a TF2 cucc kell? Ha nem akkor nem adod el? Kártyát, hátteret meg ilyen szarokat tudok adni érte.

Rapid81
Na, kraftoltam egy hõgömböt. 😊

Kaptam:
ThePortable Smissmas Spirit Dispenser fenetuggyami
Holiday Sale 2013 - Warframe háttér
:cgpout: smájli

😊

lalakov
Ez mindig nehéz kérdés, nincs jó választás. Egyszerûbb eladni és valószínûleg jobban is jársz, kivétel, ha fóliás van benne, de persze kicsi az esélye a fóliásnak.
Boldog Karácsonyt itt is mindenkinek!

Tanácsot kérek: kaptam egy Knytt Underground Booster packet, ha jól láttam fél euróért megy. Bontsam fóliás reményében, vagy azonnal adjam el?
Nah, még 125 kártya van amit kiszedhetek. Valakit esetleg érdekel egybe mind? 😄 Persze korrekt ajánlatért cserébe. Annyi hogy engem kártya nem érdekel. Ha valakit érdekel akkor nekiállok kiszedni.
Köszi! 😊
SzirmosSzisza
Neved / Badges a kliensben és ha azt írja nem dob már többet akkor kiszedted 😊

Scooter
A Holiday Sale 2013, Snow Globe #8-ból van 1 fölös kártyám. Kéne 2,4,5 vagy 6-os (imperium2 néven vagyok).
Azt meg lehet nézni, hogy melyik játékból szedtem már ki kártyákat?
otisz111
The Binding of Isaac Fóliás Játékkártya <#eljen>
IMYke2.0.0.0
Hoppá - karácsonyi "Risen 2 - Dark Waters Bónuszcsomagot" kaptam 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

SzirmosSzisza
Én nyitottam egy Booster packot és esett belõle Foil, aztán vettem egy packot és abból is esett Foil 😄

Minap megnyertem a Garry's mod-ot és 2 foil-t is dobott, persze pont nem azt, amelyikbõl csak 1 db van marketen.

Sosem az er?, mindig a szellem gy?z.

Scooter
Steam Summer Getaway kitûzõ-höz kéne nekem 2 kártya ami még hiányzik.
Egy Dead Island Riptide és egy Prison Architect.
Tudok adni a Steam Summer Getaway-hez 1 Reus-t, 1 Tomb Raider-t, 1 Torchlight II.
Örülnék, ha lenne valakinek. Keress meg itt vagy a steam-en, imperium2 néven vagyok (The Thing a profilképem).
SzirmosSzisza
Kiraktam az éppen legkisebb áron kb 15 kártyát és 10 perc alatt elment minden, pörög most ahogy nézem!

w77d
nekem úgy kb 2 havonta 1

Shep
Én meg szarok a szintre, adok mindent elfele, szintekkel nem lehet játszani, ellenben a kártyákból nyert pénzen lehet játékot venni 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SzirmosSzisza
Na kész, be kell írni a Steam ID-t és kidobja a kártyákat. (fóliásat nem tudom hogyan kezeli, most épp nincs egy se 😄)

Rapid81
Heti 1 pakk mindig jön.

SzirmosSzisza
OFF: ha lenne egy oldal ami listázná adott user kártyáit, akkor mit szeretnétek látni rajta? Egyelõre név + steam market link van 😄

w77d
grat.. én lvl 41-ig feltoltam magam 1-2 hét alatt, majd amikor észrevettem, hogy nem gyakrabban, hanem ritkábban jönnek a booster pack-ok, ezért abbahagytam és inkább árultam a kártyáim.

Rapid81
Level 30 lettem. Ezt is megértem. <#idiota>

Maak
Jah, mikor megjelentek a hogombok akkor kraftolgattam 10-12 db-ot el is adtam ~.2 centert...merthogy majd jol lemegy az ara sale alatt...jol lement az aruk... 0.5-0.6 kozott mennek...<#falbav>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

SzirmosSzisza
Kezdõdik a móka! http://store.steampowered.com/promotion/snowglobefaq.

tl;dr: ha kraftolsz bármilyen kártyát jelvénnyé, akkor kapsz ráadás Hógömb kártyát, ~10 dolcsiként is, illetve minden 3. közösségi szavazás (mi legyen akciós) után.

Rapid81
Cargo Commander

RoboKutya78
Srácok valakinek nincs meg véletlenül ebbõl a sorozatból felesleges kártyája?
pont egy kellene és nekem a Underground City ból van dupla ha hiányzik valakinek?

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

IMYke2.0.0.0
Má' ideje vót - jó ideje nem kaptam semmit.
Ma: "Defense Grid: The Awakening Bónuszcsomag"

wesker24
Részvétem 😄
Rapid81
E.Y.E: Divine Cybermancy Booster Pack <#idiota>

Maak
f2p lett nem amiatt lehet?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

genndy
Ez? Szívás! <#mf1>
Mindenesetre fura.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

nálam is
Rapid81
A Dungeonland kártyás lett és azt mondja, hogy EGY kártyára vagyok jogosult a 7-bõl. Ez mi?!

Van egy csomó kártyám, ezeket el lehet cserélni kisebb vagy mostani nagyon akciós játékokra? Egyáltalán van akit ilyen csere érdekelne?
Rapid81
Antichamber