Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
egy darab Snow Globe sincs a piacon 😄

#2259 ez meg azóta 2013-as szintû 😄DDDD

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Állítólag ... szerintem csak nem bírja a terhelést.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ammán mindjárt más....:-D

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

állítólag*
állítólad dos támadás alatt állt a steam és az origin
w77d
gyerekek reggel óta nem tudtam elérni az Inventory-mat "Error Code: -118
Unable to connect to server. Server may be offline or you may not be connected to the internet." hibaüzenettel, úgy kb 11-12 kártyám maradt bent a téli akcióról amit azért inkább vagy kraftoltam vagy eladtam volna. Bassza meg ez a szerverekkel felkészületlen banda...

Botond
1 milliárdszor 30 forint sem? 😊
lalakov
Azt hittem minél magasabb a szint annál ritkábbat dob. Ha nem hát nem.
Az én világomban 30 ft nyereség nem nyereség...<#crazya>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

genndy
Miért esne magasabb szinten ritkább tárgy? Nincs köze hozzá, véletlenszerû az egész.
Amiben elõnye van, hogy folyamatosan kapja a boostereket, annyira megnövekedett az esélye. De hogy visszajönne a pénze? Erõsen kétlem.
Nincs fölsõ határ, legalábbis még senki nem érte el. Én is most PalmDesertet tudom legmagasabb szintûnek, a hógömbökkel belehúzott rendesen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Botond
A te világodban biztos így van, az én világomban viszont, ha vmit eladhatsz x-ért, és másnap 1,5 vagy 2x-ért adod el, akkor annak bizony felment az ára.
Áremelkedés az lenne, ha felmenne 0,3-ig mondjuk. Ennyi fluktoáció alapból is van az összes kártyánál.

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Scooter
Aztaaa, most néztem a profilját. 260-as szint és 2086 játéka van! Ez már nem is kocka, hanem deltoid XD Kíváncsi lennék rá, hogy mennyivel játszott. Gondolom amennyit trade-el, minden játékot szinte ingyen tud megvenni. Kicsit függõség. Én is szeretem a játékokat, de ez már azért beteges.
lalakov
Szerintem nem tudja, hogy ezek lejárnak. A nyáriak nem jártak le a nyárivásár végén. Most koppanni fognak.

Level 1000-nél már olyan tárgy eshet kraftolásnál, ami jó drága. Egy összeállítást meg meg lehet úszni max. 1,5 euróból. Persze nem biztos , de visszajöhetett a befektetett pénze és lépett jó pár szintet. Steam rangban van felsõ határ?
Szabi
kíváncsian várom, hogy mi lesz a sok 300euróért árult kártyával miután letelik az akció.. 😄

olcsón nem adja el, inkább megvárja míg rárohad és még törölni se fogja tudni.. 😄

"Nulla tenaci invia est via"

SzirmosSzisza
Én boldog lennék, ha ennyi pénzem lenne ilyenekre költeni 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Scooter
...és ettõl vajon boldogabb? :-P
Jim Morrison
O.o

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Van pénze 😄

Botond
15 több, mint a 7 meg 8 meg a 9 meg a 10? A 10nél 50%al több,ha jól számolok. Mondjuk ha felmenne a tej ára 50%-al, akkor az lenne a fõcím a népszabiban, hogy 50%-os áremelkedés volt, vagy az hogy á, nem történt semmi, nyugi?

Nyilván nem lesz 100 euró darabja. De még csak 20 euró se. Van aki kiszórta õket 6-10 centért, egészségére, én megvártam míg felmegy és 1,5-2x annyiért adtam el.
Az igen, azt tényleg áremelkedés...XD

Botond
Ingadozhat felõlem amennyit akar, én megtartottam, hogy majd 15ért eladom, és el is adtam. Hogy 1 másodpercig volt 15 cent, egyébként konstans 1 cent, engem az sem érdekelne, lényeg, hogy én eladtam amennyiért akartam. 😊
Rapid81
Inkább maradjunk annyiban, hogy erõsen ingadozik. Én tegnap vettem 6-7 centért párat. Most is 8-12 cent között vannak...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Botond
Felment, az összes kártyám elment 15 centért. 😊
Ki is mondta, hogy majd felmegy az ára....<#nevetes1>

Scooter
Snow globe 2,5,6-os kártyám van, ha érdekel valakit.

Nekem meg kénének hiányzó kártyák: Half-Life 2, Anomaly Warzone Earth, BIT.TRIP Presents... Runner2, Left 4 Dead 2, Magicka, Civilization V vagy The Inner World-höz.

Van valamid, akkor keress.
Jim Morrison
sikerült craftolnom... dota2 itemet kaptam >.<

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Rapid81
Tegnap még 60k hógömbös kártya volt a piacon / darab. Most már 100k/darab. 😊 Mondjuk még 10 cent körüli az ár.

Jim Morrison
keress fel 😊

Rapid81
Nem pénzért vesszük. A wallet zseton ugyanúgy kártyából van, ingyér'. Szóval olyan, mintha mondjuk supershop pontokért vásárolnál. Adsz egy belsõ valutát egy digitális dologért. Kivenni úgysem tudod. Szóval, ha van elég, akkor játékot, egyébként én speciel kártyákat szoktam venni belõle.

Rapid81
Pár napja 14-15 centen mentek. Most már 8 és 11 cent között mozog az áruk. Szépen lassan csökken.

#1; #2; #9; #10 hógömb kártyákat keresek, cserébe tudok adni #4; #6 és #8-ast.
Minden azon múlik mit akarnak tenni velük a népek. Ha több az eladó, mint a vevõ, akkor lehajtják az árat. Ha több a vevõ, mint az eladó, akkor emelkedni fog.

Eddigi tendenciából következtetve le fog menni az ár, mert többen még 2 cent profitért is képesek a másik alá ígérni.

Jim Morrison
áruljátok már el nekem, ezeket miért jó pénzért megvenni?

Meglátjuk. Szerintem nem.

Botond
#6os éppen az elõbb ment feljebb átlagosan 3-4 centet, szóval szerintem a végén, akinek 1-2 hiányzik a sorozatból az mind bevásárol és az bizony fel fogja hajtani. Holnapp 11 után kilõ a rakéta én azt mondom.
Szerintem meg mivel szombatra el fognak tûnni mindenki pánikszerûen akar majd tõlük megszabadulni ezért lesz 0 ára.

Botond
6os hógömb kártya van vkinél felesleges? 3as vagy 4es van érte cserébe nálam.
lalakov
Akkor elkapkodtam, ma lezavartam a hiányzó kártyák vásárlását, 3*0,11 volt. Mondjuk elsõ nap 0,35-ért adtam el az elsõ kártyát, szóval pluszban jöttem ki belõle. No mindegy, remélem holnapra bejön a számításod. ;-)
Rapid81
Az elõbb már 0.08-ért láttam. 😊

lalakov
Vagy éppen a nagy kereslet miatt, mert mindenki vár holnapig, épp nõni fog az ára. ;-)
Rapid81
Szerintetek holnap fog leesni az ára a hógömböknek vagy már el kéne kezdõdnie? Most 0.1-0.11. Nem tudom, hogy holnap jutok-e gépközelbe, hogy ha leesik, tudjak venni.

Botond
3-4est cserélnék 1-6osra.
Jim Morrison
Hello!
#8 és #9-es hógömböt keresek 😊
Tudok adni: #3 #7 #10
JimMorrison723.hu

FRe4k
Sziasztok!
Keresném a #4 és #8 -as hógömböket .
Cserébe tudnák adni #1 #2 #6 #9 -es kártyákból.
Steam: FЯeak_

Xbox Live Gamertag:freak86hun PSN ID:Freak86_Hun

genndy
Mehetsz. Na ott aztán pláne nem fogsz semmiféle bónuszcsomagot kapni.<#bohoc>

Rapid: akkor sok kártyás játékod van, amibõl ki is szedted a kártyákat, azért eshet több. Meg olyan játékokból kraftolnak sokat, amik neked megvannak, és még szerencséd is van hogy te kapod a boostert.

TBTPumpa
Most egy világ tört össze bennem. Megyek is a konkurenciához. Hajrá Origin! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Heti 1, max kétheti 1 mindig megvan nekem is.

genndy
Ne legyél lelkes, most majd 2 hónapig nem kapsz semmit <#eplus2>