3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2491 75%-KAL OLCSÓBB Stacking Stacking
20%-KAL OLCSÓBB Stranded
Stranded
10%-KAL OLCSÓBB Toki Tori 2+
Toki Tori 2+
Ingyen vihetők!
-
Lokker #2490 akkor kingdom rush-t tuti kihúzom, kedvenc játékom :) maradék 200-250 kártyát eladom -
#2489 Játékoknál 5 normál+1 fóliás szint van.
Téli vásáros kitűző volt végtelen szintű. -
#2488 Steam Trading Card Wiki
"Once you reach level 5, you cannot craft that game's cards into a badge again. The foil badge for a game can only be crafted once."
Tehát egy játéknál öt plusz egy foilos badge készülhet. -
Lokker #2487 van egy szint ami után már nem enged craftolni egy játéknál vagy a végtelenségig lehet? -
#2486 elkezdtem az arkham origins-t, 5 dropból 4 bane, 1 deadshot.
fml. -
#2485 Mit ad valaki egy fóliás The Whispered World Special Edition (Moreeyes) kártyáért -
#2484 Ez a 4 cent akkor oszt vagy szoroz, ha naponta több tucat ilyen csomagot bontasz, és tonnaszám zsebelhetnéd az eurókat, de a STEAM a sáp miatt pár kilót mindig lefölöz...
...de, mivel ezek a Booster Packok egyrészt véletlenszerűek, másrészt amúgy sem annyira értékesek, hogy 4 euro cent miatt az ember a Drávának menjen, így a "kockázat" abban merül ki, hogy a Szerencse vajon most a te oldaladon áll-e majd, vagy sem... -
#2483 Az eladási ár igen, de a háromszoros kezelési költség miatt rosszabbul jársz alapesetben. 3x5 cent eladásból 3x3 jut hozzád, 1x15-ből 1x12.
4 cent persze nem sok, de szerintem sok kicsi sokra megy, ezért írtam, hogy mindenki érzése szerint kockázatvállaló vagy sem. Én nem szeretek kockáztatni, ha nem árulják el, hogy legalább hozzávetőlegesen mik az esélyeim. -
#2482 Egyetértek, szerencsejáték - most nekem nem jött össze :)(
Remélem, legközelebb "kárpótol" Fortuna Kisasszony :) -
#2481 4x dobott eddig fóliásat, ha bontottam. Egy esetben 1.5 euro-ért ment el a fóliás kártya.
Eddig kb. 12x bontottam. A 8 "fólia mentes" esetben 75%-ban visszajött a pakk ára, 2 esetben szinte teljesen.
Szerencsejáték. Szerintem ennyi belefér, hogy az ember bontja. Eleve a 3-as pakk ára nagyjából annyira van belőve a legtöbb esetben, mintha azt a 3 kártyát külön vennéd meg. Nyilván vannak kivételek. -
#2480 Lehet jól járni vele, az kétségtelen (hiszen kaphatsz foilt is belőle, ami helyből a teljes booster többszörösét érheti) - az a kérdés, hogy mekkora esélyed van rá, és kockáztatsz-e.
Szerintem, ha épp nem gyűjtöd az adott játék kártyáit badge célból, akkor nem éri meg kinyitni, mert az esélyes várható haszon kisebb, mint egyben eladva, hiszen nem is ismerjük az arányokat (nem nyilvános, hogy melyik lapnak mennyi az esélye, mennyi a foil kártya esélye), így számomra logikus, hogy a legkisebb értékű kimenettel számolok.
(két lehetőséged van: vagy kapsz kérdés nélkül mondjuk 1 eurot, vagy dobhatsz kockával, és 1-re 10 centet, 2-5ig 50 centet kapsz, 6-nál pedig 2 eurot - persze a határokat és a kifizetések arányait, az esélyeket lehet módosítgatni, minden embernek más a természetes kockázatvállalási szintje, ami attól is függ, hogy milyen anyagi helyzetben vannak, hogy mik az esélyek határai, stb. Ilyen kérdésekkel szokták például befektetési tanácsadók kipuhatolni, hogy inkább a biztosabb, de alacsonyabb hozamot, vagy a bizonytalanabb, viszont nagyobb bevételt ígérő lehetőségeket mutassák be) -
#2479 Jártam már jól a felbontással - majdnem dupláját szedtem össze, mintha felbontatlanul tettem volna piacra.
-
#2478 Oh, én megnézem melyik éri meg jobban és adom is el, fóliás úgyse esik :( -
#2477 #2387 - az eseteg elenyésző részében járhatsz jól - főleg a háromszoros kezelési költség miatt.
Ha kifogsz egy foilt, akkor talán, de azon kívül... -
#2476 Én most rosszul jártam - fel kellett volna tennem a 0,27 környéki árért, amiért mostanában ment...
Felbontva a felét se hoztam össze. -
#2475 Amúgy ezeket nem adjátok el egyből? -
#2474 Pedig a 3-al nyertél volna csak. :D -
Kibontás után - "csak" 2 egyforma:
-
#2472 75%-KAL OLCSÓBB Stacking
Érvényesség vége: Tue May 27 2014 21:26:10
Szóljon ha kell valakinek. Ingyen adom. Úgy tudom, hogy kártyás a játék. -
Hangman576 #2471 Red Orchestra 2 teljes szettet (10 kártya) cserélnék másik szettre, ami még nincs meg.
Amik megvannak:
Red Orchestra 2
Garry's Mod
Left 4 Dead 2
Counter-Strike: Global Offensive
Team Fortress 2 -
#2470 The Whispered World Special Edition kártyát keresek.
A "The Town" kéne.
Cserébe van:
Aerena - That' not a gun...
Magicka: Wizard Wars - Alpha Imp
1:1-ben ha lehet.
-
#2469 Mert elnéztem a második képet
Mindegy, ahhoz dob boostert, amilyen játékból craftoltak. -
#2468 Ha nagyon sok booster készül, amire esélyes vagy, akkor több a lehetőség hogy bejöjjön plusz ha nem is jön be, gyorsabban növekszik az esélyed.
Tehát ha van valahol egy komoly roham (pl. egy nagyon elterjedt játékba frissen kerül bele a kártyalehetőség), akkor megugrik a kiosztott boosterek száma, amibe te is belekerülhetsz (ha megvan az a játék, és gyorsan kifarmoltad belőle a kártyákat). -
#2467 El mar nem adom a kartyakat, az elozo nyar es a karacsonyi akciobol tanulva most van[URL=http://steamcommunity.com/id/tRsP3dr0/inventory/#753]5 full szett[/URL] betarazva, meg 2-3 szett amibol 1-2 kartya hianyzik. Tobbit meg cserelem, jatekra, mas kartyakra. Van foil is, az megy marketre, de mar tobb honapja fentvan es nem kell kutyanak sem.
genndy : mibol gondolod, hogy cs:go miatt jott ket nap alatt ket booster? -
#2466 Úgy dobta a kocka - minden egyes badge elkészültekor, ha neked is megvan az a játék és már kiszedted belőle a kártyákat, akkor van rá valamennyi százalékod. Ha nem jön be, az esély növekszik egy kicsit, ha bejön, akkor visszaáll egy alapértékre (ami nem nulla, tehát akármikor bejöhet akár 2 egymás után is). Tehát egy idő után egyre valószínűbb, hogy nyersz, de mindig van rá esélyed.
A bontás anyagilag az esetek túlnyomó többségében nem éri meg, ezért kérdeztem. Ha nem foglalkozol ilyen pártíz centekkel, vagy olyan pakkot nyitsz, amit amúgy is gyűjtesz, akkor persze miért ne, de jól nagyon kevesen járnak nyitással (főleg, hogy a 3 kártyára háromszoros "kezelési költség" jön le eladásnál). -
#2465 Mert éppen sokan kraftoltak CS:GO-t és szerencséd volt. -
#2464 Mindig kinyitom ha kapok, bar most nem ertem miert kaptam kettot is ket napon belul. -
#2463 Minek nyitogatsz? #2387 -
#2462 -
#2461 okay...5 perce nyitottam.
-
#2460 Kár hogy nem nyerőgépen forgattad ki. :D -
#2459 75%-KAL OLCSÓBB Grimind
75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals
10%-KAL OLCSÓBB Toki Tori 2+
kuponok.
Ingyen vihető, ha kell valakinek.
-
#2458 Szerencsem volt!!!!!!
NOT -
#2457 75%-KAL OLCSÓBB Grimind kupon valakinek? Ingyen adom.
Grimind
-
#2456 jah, meg még van 2 játék is a raktáramban, ami 28€ coupon nélkül, a másik meg 5€
szerintem korrekt, de végül is már mindegy, az üzlet le lett rontva THX :D -
#2455 0,06€-0,15€ között mozognak a sima kártyák, meg az ikonokból is van olyan ami 0,88€, és a háttérképekből is! Továbbá van még pár tárgyam dota2 és CS:GO-ból is, hát sok kicsi sokra megy! Aki szeret üzletelni annak csak pár kattintás és készen áll az üzletre a bőséges raktárával!
Én pár kártyával kezdtem, és ha én nyitok csere topikot akkor 40%-ban 2 kártyát adnak 1db-ért! Aki úgy gondolja hogy neki ez megérné mert most pont el van eresztve anyagilag, annak itt a lehetőség. Nekem sajna nincs pénzem, és szeretném azt a játékot azért merészeltem felajánlani az üzletet!
akinek kell az cserél, akinek nem az nem! ennyire egyszerű :) -
#2454 a standalone, a mod ingyenes:) -
#2453 Na de melyiknek? Vót' bundliban nem is olyan rég. -
#2452 15kulcs az átlag ára Dayznek, még ha találsz is ember aki elcserélné veled kártyákra az ~1000kártyádba kerülne. Nem az üzleted akarom rontani de azért legyünk már tisztába az árakkal.