3370
  • Botond #2411
    Nekem eddig egy fóliás volt két hete, és euró fölött ment el.
  • DarkSector
    Uh akkor még nagy mákod van . Grat, nekem vagy 6-7 folis volt, ebből az ucsó 4 az ilyen 10-20 centes....:S
  • IMYke2.0.0.0
    Remélem, nem kell megmagyarázni, hogy eurocentről beszélek...
  • IMYke2.0.0.0
    A Zoltan fóliást 45-ért tudtam feltenni, mert az aktuális legdrágább 51-ért van fenn.
  • DarkSector
    Grat, csak kár hogy a foliásak is a béka segge alá mentek, ez mondjuk nem a te hibád, csak mindig eszembe jut, mikor kapok foliást és látom hogy 0.1 - 0.2 euro-t érnek.
    Amugy még sok ilyet kivánok, hogy dobjon a steam.
  • IMYke2.0.0.0
    Végre nekem is jutott egy kis mázli :)
  • IMYke2.0.0.0
  • Szabi #2404
  • IMYke2.0.0.0
    Ma kaptam egy "The Witcher 2 EE Booster"-t.
    Kibontottam:
    1x - Iorweth
    1x - Zoltan (sima)
    1x - Zoltan (fóliás!)
  • Maak
    Azzal is varnod kellett volna...tavalyi (mostanra beallt de tavaly egy ideig porgott...persze nekem ez is kimaradt /
  • ratgab
    Amúgy még most is motoszkál a kisördög, hogy vegyek 1-1-et mindkettőből, hátha mákom lesz.
  • ratgab
    Én a döntő idején kaptam egy ládát. 4,5 euróért el is ment.
  • Maak
    Jaja, 17db-ot vettem es mergemben nyitogattam mint az orult, meccsnezesert egy arva dobozt sem dobott, szal eleg ideg voltam emiatt. Nem buktam rajta, de ha nem nyitom ki oket akkor azert lehet jobban jarok...
  • ratgab
    Nekem volt virtus.pro holo-m, 1,25-ért adtam el... 2,5 eurót buktam rajta, hogy nem most adtam el. De a fene se tudta, hogy nem-e árasszák-e el újra olcsó kapszulával a piacot. Biztosra mentem inkább.

Hát igen. Ki kellett volna várni. Amúgy én a mai napig verem a fejem a falba, hogy az olcsó 20 centes kapszulából vasárnap mikor megfordult a fejemben nem vásároltam be, mint az állat. Sima 15 eurót számoltam profitként 50 darab után (ez még a 0,5 eurós áron volt, jelenlegi 0,8-09-esnél ez még plussz 15 euró)... 30 eurót buktam a hülyeségem miatt, pedig mint mondtam megfordult a fejemben! befektetett összeg pedig laza 10 euró lett volna.... Na sebaj így is nyertem a matricákon jócskán.
  • Maak
    Bajnoksag ideje alatt amik mentek azt mar nem tudsz venni,/marketen van, mar latom/ ...tegnap mar elment a titan holo-m, megvettem a legolcsobbat es most varok :D...van meg hellraisers holom, az meg lejjebb van arban, plusz egy db sima virtus.pro ami meg varat magara...

Tobbit eladtam,17db volt, dignitas etc..azokat sikerult kapszula ara kornyeken eladnom, most mar .3 kornyeken mennek azok is :s /kar volt raneznem/
  • ratgab
    Hát ha várok, amikor volt vagy 20 matricám, akkor most kb. dupla ennyi walletem lehetne... Ez van. Azért nagy a csábítás, hogy vegyek most 2 kapszulát, aztán hátha kidob valami jót.
  • Szabi #2395
    ne is mond, egy fél hajszálnyival csúsztam le egy holo matricáról amikor kinyitottam a matricacsomagot.. :D
  • Maak
    Kaaar, hogy csak egy Titan holo matricam van. :s Kivancsi vagyok meddig megy felfele.

• DarkSector
    Pontosan, :)
  • genndy
    Pénzátutalás Wallettel. Biztos giftért fizetett walletes pénzzel, és benyelte a +15%-ot, mert még úgy is megérte neki. Szinte minden kártyánál van ilyen kiugrás emiatt.
  • darki81
  • darki81
  • Szabi #2389
    nem adtam el 0.50ért.. mert majd úgyis lesz még drágább..
  • darki81
    Valaki Trade?
  • Dzsini
    Alapszabály minden gyűjtögetős dolognál, ahol zárt csomagok vannak: amíg nincs kinyitva, addig megvan az esély arra, hogy drága dolgok vannak benne, de számítani kell arra, hogy a legértéktelenebb eredményt kapod.

Akkor éri meg kinyitni jelen esetben, ha a legolcsóbb dolog, amit kinyerhetsz a ládából, az többet ér, mint a láda és a kulcs értékének összege. Egyébként hagyd azokra, hogy kockáztassanak, akik komolyabb pénzt fektetnek ilyesmibe.

Pl. én kaptam boostert steamen, abban 3 lap van. Megnéztem az adott játékban mennyi a 3 legolcsóbb kártya: 5 és 6 centek. A booster ára 17 cent - tehát 2-vel több, mintha kibontanám -> nem bontom ki, eladom.
    Ha mondjuk 13 cent lett volna a booster, akkor kibontom, mert legrosszabb esetben is jobban járok (ez nagyon ritkán fordul elő, de láttam ilyet is, mert az árak folyamatosan mozognak).
  • darki81
  • SzirmosSzisza
    99.99%-ban nem.
  • darki81
    megéri venni 1 drága kulcsot hogy kinyissak egy drága ládát?
  • Maak
    Go-ban utazom en is, csak amiket latok itemek dota2-es es tf2-es...hat azert ott is vannak arak.

Kapszulakat ki is nyitottam, szal nekem matricaim vannak. :D
  • ratgab
    Egy doboz nekem pottyant a döntő alatt (4,5 euróért ment el), matricásdobozból vettem 15 db-ot. Hozott a konyhára laza 7 eurót a tartalom (3 eurót adtam ki rá).

Ugye 2 napig olcsó volt a bajnokság alatti matricakapszula. Hétfőn már nem árulták hivatalosan így ellepte a marketet a jóval drágább kapszula így elindultak felfel az árak. Mint ahogy sejthető volt jó páran betáraztak az olcsó kapszulából és most szépen elkezdték behajingálni a marketbe. Eredménye, hogy matricák a hirtelen árboomról elkezdtek csökkenő árakat mutatni (nekem szerencsém volt, mert még olcsó kapszulából vettem vasárnap és a tartalmat csak most a magasabb áron adtam el). Ergó nem hinném, hogy ennél magasabbra kúsznának (jelenleg van már 2600 kapszula a piacon és szerintem tuti van még pár 1000 db elfekvőben a befektetőknél). Én azt mondanám inkább csökkenni fognak majd mint ahogy a kártyák árai is tették.

Hát nem tudom, hogy vagy én vagyok hülye hozzá vagy csak pechem van, de nekem a dota 2 és a tf2 sem hozott még semmit. Utóbbit ismerem jobban ott még nem dobott nekem olyan tárgyat, amit el lehetett volna adni.

Dota 2-be meg túl sok időt kell belevágni ahhoz, hogy hozzon is a konyhára (30 perc egy kör és akkor se biztos, hogy kapsz dropot).

Amúgy utóbbi kettőre jó taktikát a hogyanokról szívesen veszek.
  • Maak
    A dota2 es tf2 mellett ugyebar. Nemtom csgo-ban ezek a matricak feljebb kusznak-e...nem pottyant egy ajandekdoboz sem a bajnoksag alatt, mergemben vettem 14 matricas dobozt...
  • ratgab
    Ha walletra mentek CSGO-ban érdemes gondolkodni. Sokkal több lehetőség van benne, mint a káryákban. Sajnos utóbbiaknak pillanatok alatt lemegy az ára. Nagy számok törvénye alapján ez nem is meglepő.
  • Maak
    na, megjott az elso foliasom booster packbol...mmint bossterbol az elso.
    Face Noir - Bogeyman
  • Scooter
    50%-KAL OLCSÓBB Mount & Blade: Warband kupon. Wed Mar 19 2014 22:13:39-ig használató. Akinek kell viheti!
  • Dzsini
    Akkor én még jól jártam, a foil kártyám 44 centért ment el :)
  • DarkSector
    Megint régen ÉN VOLTAM A HÜLYE sokak szemébe mikor mondtam hogy kis idő és 2-3 cent lesz 1 káryta, és neem-nem mert sokan azt hitték mjaad idővel visszamegy az ára...hát ennyire megy vissza.
  • DarkSector
    jaja van ami olcsóbb mint néhány sima káryta.!!!!!!!!!!
  • grebber
    Én is örültem amikor kaptam néztem mennyit ér 2.33-at örültem kiraktam 2 napra rá már előttem voltak vagy 20-an 0.3 euroért :(
  • wantonly
    Esett egy fóliás kártya, hónapok óta az első. Erre nézem az árát... 0,12
  • Scooter
    66%-KAL OLCSÓBB The Bridge...Március 2 (ma) 22:51-ig él. Akinek kell viheti. Van még 1, az március 3. 19:24-ig.