3370
  • Maak
    Kartyaszettekbol lehet szervalni,badge keszitessel, majd ha indul a sale akkor kiderul mik ezek, es akkor lehet kapni vasarlasert is gondolom.
  • Maak
    igen, lekraftoltam minden szettet gyorsba...lett egy foil, 9.5-ert elvihetnek mar:D
    Na ha így rájöttél, akkor magyarázd el olyannak is, akinek csak holnaptól lesz aktív a csereberéje, eladása, ilyesmi :)
  • lalakov
    Kipróbáltam, azt ad.
  • lalakov
    Ok, látom. :) Lehet craftolásnál már ilyet ad kupon helyett?
  • lalakov
    Ez mi? Summer Sale kártyák?
  • Maak
    Apa kezdooodik

• Gyuszopapa
    Miért nem adod el a kártyákat,az értékükből símán megveszed a hiányzókat.
  • lalakov
    Jó a cserefórum, csak ne keress, hanem te adj fel hirdetést. Eddig még mindig el tudtam cserélni 1:1-ben. ;-)
  • Scooter
    Keresnék Half-Life 2 kártyát. 2 db hiányzik:
    - Gordon & Alyx
    - Respite

Amit tudok adni:
    Afterfall InSanity Extended Edition:
    - The Temple vagy

Awesomenauts:
    - Raelynn
    - The Awesomenauts vagy

Type:Rider:
    - Garamond

Persze 1:1

Esetleg tudtok olyan személyt, akinek van sok HL2 kártyája és itt nincs?
    Steam-es cserefórumot néztem. Nem onnan.

• warcat
    Ingyenes hétvégén nem lehet kiszedni a kártyákat.
    Olyan viszont van,hogy ha valami ingyenes belépőt biztosít - pl Killing Floor meghívó,Company of Heroes ingyenes kulcs - kizárólag a multiplayer részéhez stb,akkor elérhetővé válnak a kártyák.
  • RED BULL F
    Általános témájú kérdésem lenne: Ha egy adott játék ingyenes a hétvégén, ami alapból ad kártyát ha birtoklom, abból ki lehet így farmolni a kártyákat vagy mindenféleképpen szükséges, hogy a profilomon legyen? (úgymond meg kell-e vennem a játékot)
  • Scooter
    Érdekes dolog törént. Kifarmoltam már az Aerena kártyáit és akkor 1 fajtából kettőt dobott. Azóta elcseréltem azt az 1-et egy olyan más játék kártyájára ami nekem kellett.
    Most bemegyek a kitűzőkbe és nézem a kártyáimat erre az Aerena-nál látom, hogy még 2 kártya kapható! Mondom, hogy amikor már mindet kihúztam?
    Dobott egy olyan kártyát (szerencsére), ami még nem volt és a fóliás "Vanquish the unbelievers!"-t.
    Amióta beindultam a kártyafarmolással, legalább 4 szintet léptem és már a második fóliás kártyát kapom, azóta. A szintlépésekkel tényleg nagyobb az esély.
  • IMYke2.0.0.0
    Most én írom, hogy "mindegy". Hagyjuk, ne offoljunk.
    Azért írtam hogy kioktató jellegű, mert a HSZ-eden érezni lehetett, hogy annak vetted és igazam is volt. De mondom hogy nem volt benne semmi kioktató...
  • IMYke2.0.0.0
    Látszik, hogy nem ismersz.
    Egyáltalán nem kaptam fel a vizet. Ha kiabálok (és/vagy dühös vagyok), akkor annak én írásban is jelét adom. (felkiáltójelezés ezerrel, capslock és a többi).

Dzsinis kioktatós stílusával ellenben, úgy látom senkinek sincs baja. Vajon miért?
    Nem tudom most miért kaptad fel a vizet, szimpla plusz információt csatolt megjegyzésként a HSZ-edhez. Egyáltalán nem kioktató jellegű volt.
  • Botond #2514
    Igen, de nem biztos hogy különbözőt, ide azokat másolta be, amik különbözőt adtak. Vagyis nem azt írta ki, hogy 8 van és abból 4 eshet, hanem hogy 8 van és abból 4 féle esett, és ez azért nem evidens.
  • IMYke2.0.0.0
    Valakivel összekeversz.
  • Lokker
    Húha, valaki besértődött ám. Elég lett volna annyit írni hogy "Számon tartom miből hogy állok." ehelyett Te írsz egy kisregényt. Te vagy az egyik aki soha többet (1 hétig) nem jövök SG-re, igaz?
  • IMYke2.0.0.0
    Ja, ilyenkor "mindegy"...
  • Dzsini
    Mindegy...
  • IMYke2.0.0.0
    Igazán kérdezhetnél néha előbb... sok felesleges gépeléstől megkímélhetnél másokat.

Az Excel-táblámból lett exportálva, és mivel ismerem a hulladék SG-motort, a "/" (perjelet) Notepad++ -al lecseréltem szövegesre.
    S még mielőtt jönne az újabb dzsinis riposzt: az Excel táblámban tartom nyilván, hogy mely játékokból épp mennyi van meg, mennyi kell még, számszerűen beírva, hogy szűrhető legyen később.
  • Dzsini
    Mindegyik után odaírtad az előtte levő számok felét, felfele kerekítve - gondoltam nem vagy vele tisztában, ha azt külön számontartod.
  • IMYke2.0.0.0
    Elárulhatnád, hogy ezt most miért írtad. Ráadásul, nekem, aki régóta ismeri a kártyázást.
  • Dzsini
    Mindig a lehetséges kártyák felét (felfele kerekítve) dobja alapból, így azt nem kell külön számontartani.
  • IMYke2.0.0.0
    "Shadowrun Returns" nekem is 4 különböző adott.

Ahogy ezek is
    (Cím - Összkártya - Egyszerre megszerezhető, és különböző kártya):

"Afterfall InSanity Extended Edition" - 6 per 3
    "Anomaly Warzone Earth " - 6 per 3
    "Batman: Arkham City GOTY" - 7 per 4
    "Borderlands 2" - 6 per 3
    "Dungeons of Dredmor" - 6 per 3
    "Fairy Bloom Freesia" - 6 per 3
    "Fortix 1" - 5 per 3
    "Fortix 2" - 5 per 3
    "Giana Sisters: Twisted Dreams" - 7 per 4
    "Hitman: Absolution" - 9 per 5
    "Orcs Must Die! 2" - 8 per 4
    "Painkillerr: Hell & Damnation" - 9 per 5
    "Really Big Sky" - 6 per 3
    "Resident Evil 6" - 8 per 4
    "Saints Row: The Third" - 7 per 4
    "Solar Flux" - 6 per 3
    "Super Meat Boy" - 5 per 3
    "Trine 1" - 8 per 4
    "Zack Zero" - 6 per 3
  • Scooter
    Nekem a Sniper Elite V2-nél volt szerencsém. A 9 kártyából 5 különböző lett. Vannak még csodák. A Giana Siseters-nél is 4 különbözőt dobott.
  • Lokker
    Brütal Legend ;)
  • Dzsini
    Ahogy dobja a kocka... QuestRun nevű játék 8 kártyát dobhat.
    Éjszakára beindítottam, hadd potyogjanak ki - sikerült 7 kártyát kiejteni 3 típusból (4-2-1 arányban).
    A nyolcadik foil lett, úgyhogy megbocsátva (bár az is abból, amiből amúgy 4 esett) :)
  • Lokker
    húúú micsoda izgalmak vannak ma este. megkaptam első booster csomagom kingdom rush személyében :) szerintem alszok rá egyet hogy kinyissam-e vagy eladjam. de valószínűleg kinyitom mert max 0,25-öt kapnék érte, meg hát első pack ugye :)
  • Scooter
    50%-al olcsóbb Mutant Mudds deluxe (mon jun 16)
    Mutant Mudds deluxe

Ingyen vehető, ha kell valakinek!

• Scooter
    Ingyen vihető kupon, ha érdekel valakit!

50%-KAL OLCSÓBB Abyss: The Wraiths of Eden (Fri Jun 13 2014 19:26:15)

Abyss: The Wraiths of Eden
  • IMYke2.0.0.0
    Ez lett:

• IMYke2.0.0.0
    No, kaptam egy "Mark of the Ninja Booster Pack"-ot - lássuk, mi sül ki belőle :)
  • Lokker
    !!!INGYEN!!! Vihetők az alábbi kuponok.

10% OFF Heavy Bullets Jun 02 2014
    50% OFF 140 Jun 03 2014
    66% OFF ROCKETSROCKETSROCKETS Jun 03 2014
    90% OFF FaeVerse Alchemy Jun 03 2014
    66% OFF Quest of Dungeons Jun 03 2014
    90% OFF KnightShift Jun 03 2014
    50% OFF Omerta - City of Gangsters Jun 06 2014
    50% OFF CastleStorm Jun 08 2014
    75% OFF Stealth Bastard Deluxe Jun 08 2014
    10% OFF Toki Tori 2+ Jul 11 2014
    2x 25% OFF Pixel Piracy Apr 15 2015

Másik. Van esély hogy valakit a mostani humble bundleból Draw a Stickman: EPIC, Skulls of the Shogun és Breach & Clear-ért adna TF2 kártyákat?
  • Kuxy004
    Van néhány számomra és a közvetlen haverok számára érdektelen kuponom
    66%-os AoE III complete collection (2 db)
    75%-os Future Wars
    75%-os Crash Time II
    Jövő hónap 5-9. között járnak le.
    Nem tudom kinek mennyit érnek, nálam csak lejárnak.
  • Lokker
    köszi
  • genndy
    Medieval II: Total War, 2. szint
  • Lokker
    Melyik az a játék amivel Magyar címeres kitűzőt lehet szerezni?