Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Álmodban 😊
Harminc felett és közeledve a 60-hoz egyre rövidebbnek érzed a napokat és az éveket.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Jogos, de az elsõ 30 napra pontosan annyi idõ mint a következõ 30. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Az a 30 alatti pár év gyorsan elröppen ám...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Tudom hogy holnap, akkor majd még1x leirom. 😄
Jó leirni, így fiatalnak érzem magam. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Még nem, majd holnap, de kösz, és neked is kösz Imi!
DarkSector
Vén fasz lettél már. Isten éltessen. 😄

IMYke2.0.0.0
Értem 😊
Boldog születésnapot elõre is - és holnap is köszöntelek majd, fiatalember 😊

Botond
Thx! 😊
Ha elfelejtenénk, akkor most elõre is Boldog Szülinapot!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Nem, csak van egy laptopjuk, amiben történetesen nem integrált vga van, ezért ha náluk vagyunk (minden második hétvége, és minden ünnep), akkor azon játszom (éljen a cloud save!). Õk max passziánszoznak rajta.

Amúgy holnap lesz a 35. szülinapom.
Mindig is tudtam, hogy rossz helyre születtem....<#nevetes1>

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
csak kijött 80 láda, pár map, 130 új sapi, 40 fegyver, 5giga placeholder.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Vagy a szülei is kockák 😊

SzirmosSzisza
Azóta pedig nem volt nagyobb update, fene se tudja 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Bennem is, mivel én azt feltételeztem õ kb a 40-50 körül lehet.... Marhára mellélõttem ezek szerint.

Jim Morrison
akkor azért ^^ kb akkor játszottál vele utoljára mikor még jó volt ^^

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Hú, ez a mondat most hirtelen felvetette bennem a "Vajon hány éves lehet Botond?" kérdést... 😊

Botond
Szüleim laptopján van és kb 2 hete nem nyúltam hozzá.
SzirmosSzisza
Nem lehet, hogy nagyon régóta nem nyúltál hozzá? Mert az így hirtelenjében soknak tûnik, fõleg, hogy az egész játék kb 12 Gb 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
az sok sapi... <#szomoru1>

Botond
TF2 most tölt vmi 8 gigás patchet! 😄
Szerintem az egész világot nézi, vagy ami még valószínûbb, hogy régiókra van bontva a dolog.

Ha ismeretségi kört nézne még ennyit se kapnánk szerintem :-).

w77d
és az ismeretségi körben kell kraftolnia az illetõnek, vagy elég ha a világ valamelyik táján valaki teszi ezt?

Booster packot akkor lehet kapni, ha valaki kraftol egyet. Akkor kisorsolják a kraft utáni booster packot. Szimpla mázli kérdése, hogy te kapod-e.

Tinman
Szvsz nem.

Még melóhelyrõl is online vagyok és az elmúlt évben cirka 120 játékot indítottam el és összesen 2 booster.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

SzirmosSzisza
Nekem TF2 és CS:GO volt csak hetekig. Illetve mindkettõ csak hétvégéken pár órácskát.

Jim Morrison
& Cat

basszus, lehet az a baj, hogy leginkább csak 1 játékkal játszom? 😮 ha kicsit változatosabban játszanék akkor talán én is kapnék ennyi boostert? (mást nem tudok elképzelni)

w77d
én naponta online vagyok és 43-as szint illetve rengeteg olyan játék mellett, ami már dobhatna boostert eddig kb 3 vagy 4 darab booster esett...

SzirmosSzisza
10 körül, de legtöbbet eladtam, illetve egyet felbontottam és abban pont volt fóliás 😄

Jim Morrison
szinte naponta játszom pár órát, elég sokat online is volta 😞 most pár napig mondjuk jórészt offline leszek, de elég aktív szoktam lenni.

IMYke2.0.0.0
Nekem, eddig:

wantonly
Már elég sok, de ha többet akarsz kapni, akkor nem árt, ha idõnként online vagy a steam chat-en, elindítasz egy-egy játékot.
Jim Morrison
Nektek eddig kb hány booster pack esett? nekem 2 ha jól emlékszem.

DarkSector
Mindig bontsátok ki!
Mivel mára már a Booster packok majdnem ugyanannyiba vannak mint 3 alap kártya, és ott a lehetõség ugye a foliára!

Vagyis nem éri meg egybe eladni õket.
Én ellenben vettem már ugy hogy mikor mondjuk 0.05 euro bukással tudtam megvenni, mert ha kibontom és nincs folia, annyit buktam kb. 😄

kb 20-30 pack nyitásával eddig 1-ben volt foliás.

De van egy SG-s tag akinek 1 packba 2 darab foliás pörgött ki!!!!
Ugyhohy akár 2-3 foliás iis lehet 1 packban!

Tinman
Soha nem vettem booster pakkot.

Eddig nagyjából 15 db. boostert kaptam. Ebbõl 2-be volt fóliás kártya. A szintem 21.

Tehát szvsz is jobb eladni, mert elég kicsi az esély. Viszont van benne egy kis szerencsejáték feeling, így direkt mindig megbontom õket :-)

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

w77d
csak hogy szemléltessem mennyi esélye van a fóliás kártyának: poénból és próbából vettem pontosan 20 darab Metro Last Light Booster Pack-ot. A belõlük kraftolt fóliás kártyák száma: 0 db

Köszi! 😊

lalakov
Most kaptam Anomaly Warzone Earth kártyapakkot, az lenne a kérdésem, hogy eladjam-e vagy inkább próbáljam meg kinyitni? 😄

Flamer
hello,
valaki valamit?

66%-KAL OLCSÓBB Beatbuddy: Tale of the Guardians
90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 2
66%-KAL OLCSÓBB A New Beginning - Final Cut

http://loal.atw.hu

otisz111
Nekem se rak ki semmit sem. Most valami probléma van a piaccal, majd valamikor helyreáll.

Az árak meg szöknek az egekbe! 😄
Nem tudja valaki, hogy miért nem jelenik meg az eladásra kínált káryyám a piacon? A bevezetás óta minden tökéletesen ment a kártyákkal, de ma azt látom, hogy a meghirdetett 6db kártyából egyet sem tett ki a kátyalistába. A Community Market fõoldalán még ott van az összes felsorolva, de ha rámegyek a konkrét kártyára, akkor a kártyalistában már nem jelenik meg.
SzirmosSzisza
Szerintem kártyára gondolt nem boosterre 😊

genndy
Valahogy úgy van hogy hetenként egyszer azért be kell hogy legyen esélyed.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Jim Morrison
csak akkor dob ha be vagyok jelentkezve online ? (nem offline mode, de nem jelentkeztem be friendsbe és öt óra alatt dobott 1 et)

genndy
Nem biztos hogy azt rakott össze, neked benne volt a kifarmolt játékaid között+szerencséd volt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

IMYke2.0.0.0
Valaki összerakott egy "Stellar Impact" kitûzõt, mert kaptam egy Booster Packot.

Scooter
Azon én is csodálkoztam, hogy visszavették. Volt 3 különbözõ kártyám volt. Érdekes, hogy a Steam summer getaway még forog.
Mert az összes törlõdött a sale végén....

Fabio Capello
Ki tudja mennyi idõ után megkaptam az elsõ foil kártyámat a Skyrimból ^^