3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2571 Csapatba sorsolás: Summer2014faq/
Choice [FEHÉR szaggatottal jelöltem - STEAM Főoldal]:
-
#2570 Rákattintasz arra a nagy térképre és besorol. Az hogy nincs kártyád, nem számít, majd akkor kapsz egyet. Store főoldalon van minden. -
Lokker #2569 Store közepén a summer sale logora klikk és Get Started! fehér gombra klikk -
#2568 Köszönöm
És hogy lehet elérni, hogy csapatba sorsoljon? Csak mert nekem nincs kártyám még, tehát gondolom nem vagyok egyik csapatban sem. Illetve a Community Choice-t sem tudom hol van.
Bocs, full retard vagyok steam-hez, én csak játszom vele. -
#2567 Az első kártyádat akkor kapod, amikor csapatba sorsolt a rendszer. [Én a Blue Team tagja vagyok]
Ezután, 3 szavazás után kapsz egy Summer Adventure 2014 kártyát.
Szavazni úgy tudsz, hogy a "Community's Choice"-nál a fehér gombra klikkelsz - pop up ablak lesz, és két csoport közül választasz:
-
Lokker #2566 3 szavazás után ad egyet -
#2565 Biztos oda-vissza kitárgyaltátok már, de hogy kaphatok ilyen Steam Summer Adventure 2014 kártyát. Játékvásárlást most nem terveztem. -
#2564 Bár, most két kártyám is "bennragadt" a Marketen - jó ideje nem viszik el őket. -
#2563 Lehet végre elmegy a 3 hete kirakott foil kártyám is, a 2. legolcsóbbként tettem fel, és azóta se a legolcsóbbat, se az enyémet nem kérte senki, nem volt eladás.
(és mindez egy 40 cent körüli lappal) -
#2562 Hál istennek :) -
#2561 Summer Sale alatt beindult az élet. Viszik a kártyákat, mint a cukrot. -
ratgab #2560 Ne reménykedj. Ahogy árasszák el a marketet a kártyák annál gyorsabban esik majd az ár. Ne tévesszen meg, hogy haldoklik a market. Hirtelen fog esni az ár, ha észhez tér kicsit a rendszer.
Aki kraftot tervez annak javaslom az utolsó napokat, amikor várhatóan 3 centig fog leesni az áruk, mivel el fognak tűnni. -
Hangman576 #2559 Viszont a Sale végén el fognak tűnni, az előtt craftoljatok vagy adjátok el. -
#2558 Sajnos igaz. :( Mindegy, beraktam bruttó 0,48-ra hátha elmennek az éjjel. -
#2557 mire megírtam és ráfrisítettem mégegyet, elárasztották a piacot a 0,2-es ajánlatok :D -
#2556 most azért megy el drágán, mert az alacsonyabb áras ajánlatok nem jelennek meg mert rohadt lassan kerülnek ki :D -
#2555 Pár napja 10-17 volt az ára. Most nyitásnál megzuhant, de nézd meg most, kezd emelkedni. Már 0,4-0,5-nél jár. Nem is cserélek, picit még menjen feljebb és adom el. -
#2554 imádom amikor nem jelennek meg a kártyáim a piacon és hirtelen elkezdenek zuhanni az árak :D -
#2553 Valaki mesélte hogy ki fog várni ezekkel a kártyákkal, mert utólag csúnyán felmegy az áruk. Érdemes most inkább megvenni, aztán eladni. -
#2552 Cserélne valaki kártyát? Van: 5,6,7. Kéne: 1,2,4,9. -
#2551 Akkor igen!Most elég jó áron mennek.
-
#2550 Érdemes eladni a Summer Sale kártyákat? Kraftolni úgyse akarok... -
#2549 Én is kaptam bonust. Sniper elitet, ráadásul mindhárom ugyanaz volt.. Viszont kitűző készítésnél dobot fóliás mysteriust. Már most 1.5$ az ára, szerintem el fogom adni :) Főleg ha igaz a hír hogy később még többet ér :) -
#2548 Ok, köszi! Azt tudtam, hogy írja, hogy mennyi a levonás, csak a százalék nem volt tiszta! -
#2547 Nem. Mindig 15% a levonás (ebből 5% a Valve-é, 10% a játékfejlesztőé).
Felrakásnál írja hogy mennyit fizet a vevő, és mennyit kap az eladó, igen. -
#2546 15%-ot von le. -
#2545 Eladásnál mindig írja, hogy mennyit fogsz kapni. Ált. 0.02-t von le! -
#2544 Nemsokkal később meg a Rush Bros Melody-t vették meg 0,13-ért. Pontosabban ennyit kaptam érte, mert a Steam vonogat belőle valamennyit valami oknál fogva. -
#2543 Az elég jó :) Sok kártya 0.02... -
#2542 Háá, eladtam az első kártyámat a Steam-en. Fortix Knight of Fortiana-ért kőkemény 0.19 eurót szakítottam -
#2541 Ez lett belőle:
-
#2540 -
#2539 Bocsi, kicsit nagy lett a kép. postimg.org-n át szoktátok méretezni és ha igen, mire? -
#2538 Első bónuszcsomagom, amióta kártyázok! Nem is jöhetett volna jobb játékból
-
#2537 Van 50 valamennyi játékom plusz kinyertem már egy csomó kártyát, csak kitűzőt nem tudok még csinálni, mert nem tudok venni, cserélni vagy eladni a közösségi piacon :)
-
#2536 Akkor tárgytalan. :-) -
#2535 6-os szinten vagyok :) -
#2534 Ó, akkor nem fogsz kártyát kapni a szavazásokért, az csak az 5. szinttől jár. :(
Ezt kitűzők készítésével érheted el(mármint az 5. szintet), a játékaid után is kapsz XP-t (TP-t) illetve 2 szintet tudsz ugrani ingyen a Közösségi Nagykövet kitűző teljesítésével (ha jól tudom ezt a Kitűzök rész alatt éred el). A Kitűzőknél látod, hogy milyen szinten vagy és hány pontra van szükséged a következő szinthez. -
#2533 Nem értem még ezt, egy kitűzőt se tudtam csinálni, mivel csak 11.-étől lesz aktív az accom. Sajnos az első vásárlásom múlt hónapban volt. Eddig csak a stalker miatt voltam tag 2010 óta :) -
#2532 Mázlista, annak szép ára van. :) A simák meg baromi olcsók. Remélem a foci VB-vel kapcsolatos lesz az idei téma.
mulli86: :-D És ha kezdődik a nyári vásár, akkor 3 szavazásért(naponta lehet szavazni 8 óránként, mely játékok legyenek pluszban akcióban) is lehet majd kapni egyet.