3370
  • IMYke2.0.0.0
    Csapatba sorsolás: Summer2014faq/

Choice [FEHÉR szaggatottal jelöltem - STEAM Főoldal]:

• genndy
    Rákattintasz arra a nagy térképre és besorol. Az hogy nincs kártyád, nem számít, majd akkor kapsz egyet. Store főoldalon van minden.
  • Lokker
    Store közepén a summer sale logora klikk és Get Started! fehér gombra klikk
  • totyak
    Köszönöm

És hogy lehet elérni, hogy csapatba sorsoljon? Csak mert nekem nincs kártyám még, tehát gondolom nem vagyok egyik csapatban sem. Illetve a Community Choice-t sem tudom hol van.

Bocs, full retard vagyok steam-hez, én csak játszom vele.
  • IMYke2.0.0.0
    Az első kártyádat akkor kapod, amikor csapatba sorsolt a rendszer. [Én a Blue Team tagja vagyok]

Ezután, 3 szavazás után kapsz egy Summer Adventure 2014 kártyát.

Szavazni úgy tudsz, hogy a "Community's Choice"-nál a fehér gombra klikkelsz - pop up ablak lesz, és két csoport közül választasz:

• Lokker
    3 szavazás után ad egyet
  • totyak
    Biztos oda-vissza kitárgyaltátok már, de hogy kaphatok ilyen Steam Summer Adventure 2014 kártyát. Játékvásárlást most nem terveztem.
  • IMYke2.0.0.0
    Bár, most két kártyám is "bennragadt" a Marketen - jó ideje nem viszik el őket.
  • Dzsini
    Lehet végre elmegy a 3 hete kirakott foil kártyám is, a 2. legolcsóbbként tettem fel, és azóta se a legolcsóbbat, se az enyémet nem kérte senki, nem volt eladás.

(és mindez egy 40 cent körüli lappal)
  • IMYke2.0.0.0
    Hál istennek :)
  • wantonly
    Summer Sale alatt beindult az élet. Viszik a kártyákat, mint a cukrot.
  • ratgab
    Ne reménykedj. Ahogy árasszák el a marketet a kártyák annál gyorsabban esik majd az ár. Ne tévesszen meg, hogy haldoklik a market. Hirtelen fog esni az ár, ha észhez tér kicsit a rendszer.

Aki kraftot tervez annak javaslom az utolsó napokat, amikor várhatóan 3 centig fog leesni az áruk, mivel el fognak tűnni.
  • Hangman576
    Viszont a Sale végén el fognak tűnni, az előtt craftoljatok vagy adjátok el.
  • lalakov
    Sajnos igaz. :( Mindegy, beraktam bruttó 0,48-ra hátha elmennek az éjjel.
  • Szabi #2557
    mire megírtam és ráfrisítettem mégegyet, elárasztották a piacot a 0,2-es ajánlatok :D
  • Szabi #2556
    most azért megy el drágán, mert az alacsonyabb áras ajánlatok nem jelennek meg mert rohadt lassan kerülnek ki :D
  • lalakov
    Pár napja 10-17 volt az ára. Most nyitásnál megzuhant, de nézd meg most, kezd emelkedni. Már 0,4-0,5-nél jár. Nem is cserélek, picit még menjen feljebb és adom el.
  • Szabi #2554
    imádom amikor nem jelennek meg a kártyáim a piacon és hirtelen elkezdenek zuhanni az árak :D
    Valaki mesélte hogy ki fog várni ezekkel a kártyákkal, mert utólag csúnyán felmegy az áruk. Érdemes most inkább megvenni, aztán eladni.
  • lalakov
    Cserélne valaki kártyát? Van: 5,6,7. Kéne: 1,2,4,9.
  • grebber
    Akkor igen!Most elég jó áron mennek.
  • Troger911
    Érdemes eladni a Summer Sale kártyákat? Kraftolni úgyse akarok...
    Én is kaptam bonust. Sniper elitet, ráadásul mindhárom ugyanaz volt.. Viszont kitűző készítésnél dobot fóliás mysteriust. Már most 1.5$ az ára, szerintem el fogom adni :) Főleg ha igaz a hír hogy később még többet ér :)
  • Troger911
    Ok, köszi! Azt tudtam, hogy írja, hogy mennyi a levonás, csak a százalék nem volt tiszta!
  • genndy
    Nem. Mindig 15% a levonás (ebből 5% a Valve-é, 10% a játékfejlesztőé).
    Felrakásnál írja hogy mennyit fizet a vevő, és mennyit kap az eladó, igen.
  • lalakov
    15%-ot von le.
  • Troger911
    Eladásnál mindig írja, hogy mennyit fogsz kapni. Ált. 0.02-t von le!
  • totyak
    Nemsokkal később meg a Rush Bros Melody-t vették meg 0,13-ért. Pontosabban ennyit kaptam érte, mert a Steam vonogat belőle valamennyit valami oknál fogva.
  • Troger911
    Az elég jó :) Sok kártya 0.02...
  • totyak
    Háá, eladtam az első kártyámat a Steam-en. Fortix Knight of Fortiana-ért kőkemény 0.19 eurót szakítottam
  • Scooter
    Ez lett belőle:

• IMYke2.0.0.0
  • Scooter
    Bocsi, kicsit nagy lett a kép. postimg.org-n át szoktátok méretezni és ha igen, mire?
  • Scooter
    Első bónuszcsomagom, amióta kártyázok! Nem is jöhetett volna jobb játékból

Van 50 valamennyi játékom plusz kinyertem már egy csomó kártyát, csak kitűzőt nem tudok még csinálni, mert nem tudok venni, cserélni vagy eladni a közösségi piacon :)
  • lalakov
    Akkor tárgytalan. :-)
    6-os szinten vagyok :)
  • lalakov
    Ó, akkor nem fogsz kártyát kapni a szavazásokért, az csak az 5. szinttől jár. :(
    Ezt kitűzők készítésével érheted el(mármint az 5. szintet), a játékaid után is kapsz XP-t (TP-t) illetve 2 szintet tudsz ugrani ingyen a Közösségi Nagykövet kitűző teljesítésével (ha jól tudom ezt a Kitűzök rész alatt éred el). A Kitűzőknél látod, hogy milyen szinten vagy és hány pontra van szükséged a következő szinthez.
    Nem értem még ezt, egy kitűzőt se tudtam csinálni, mivel csak 11.-étől lesz aktív az accom. Sajnos az első vásárlásom múlt hónapban volt. Eddig csak a stalker miatt voltam tag 2010 óta :)
  • lalakov
    Mázlista, annak szép ára van. :) A simák meg baromi olcsók. Remélem a foci VB-vel kapcsolatos lesz az idei téma.

mulli86: :-D És ha kezdődik a nyári vásár, akkor 3 szavazásért(naponta lehet szavazni 8 óránként, mely játékok legyenek pluszban akcióban) is lehet majd kapni egyet.