Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

darki81
Ha szeretnétek csereberélni katt a linkre 😊TRADE !!!!!!!! B u s i n e s s !!!!!!!!

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

Scooter
66%-KAL OLCSÓBB The Bridge. 2db. Az egyik 2014. március 2-ig, a másik 2014. március 3-ig jó.
10%-KAL OLCSÓBB Toki Tori 2+. 2014. július 11-ig érvényes.
Háttér vagy hangulatjelért vihetõ. Persze ha nincs és nagyon kell, viheted!
darki81
Hello all!

Kell valakinek valamelyik kupon?
90%-KAL OLCSÓBB Dominions 3
50%-KAL OLCSÓBB Contagion
90%-KAL OLCSÓBB Serious Sam 2

odaadom valami kacatért 😄

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

RoboKutya78
33%-KAL OLCSÓBB Zeno Clash II
90%-KAL OLCSÓBB Chains
25%-KAL OLCSÓBB Broken Age Discount For Double Fine Loyalty
75%-KAL OLCSÓBB 75% off Lunar Flight
ha nem túl problémás cserébe 1:1 arányban kártyát kérnék értük.
Vagy ha nagyon kell akkor viheti a jelentkezõ

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

TF2/L4D2 kártyákat cserélnék CS:GO kártyákra. Bármelyik jó.
DarkSector
ORION: Dino Horde Játékkártya

cserélek bármi más kártyára!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

SzirmosSzisza
Jupíí, Skyrim Booster Pack 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Scooter
Valakinek nincs egy Left 4 Dead 2 Smoker kártyája? Már csak az hiányzik a kitûzõhöz. Adnék helyette egy Charger-t, mert abból van egy fölösleges!
Scooter
Van egy fölösleges Post Apocalyptic Mayhem: Sketch: Through Building kártyám.
Nekem meg a legjobban ez kéne:
Don't Starve: Wendy vagy Willow.

Szóba jöhet még ez is, de csak másodsorban. A Starve jobban érdekelne:
AirBuccaneers: Buccaneer vagy Viking Warlord.

Bár mind a kettõbõl 2 kártya hiányzik.
Keress meg priviben, ha van ajánlatod. Persze, hogy 1:1 csere.
DarkSector
huh az nem kell, azt hittem valami jo. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
Nekem olyan másfél hét alatt elment a foil kártya ami jött - kiraktam azon az áron, ahol volt rajtam kívül 5-6 eladó (volt 2 olcsóbb).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

grebber
Edna

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Melyikbõl?

grebber
Kaptam egy fóliásat végre!Igaz sanszos hogy a kutyának se kell majd 😞

Next PC upgrade: 2022

Jim Morrison
Szerintem azért mert nem ismerik a játékot... és akkor minek vegyenek hozzá kártyát, ha elve nincs nekik. Esetleg azok vennék meg akik badge õrültek, de már annyi játékhoz van, hogy mire eljutnak W-ig sok sok idõ el fog telni ^^ gondolom én

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0
Ezt konkrétan nem vagyok hajlandó elhinni, felfogni, megérteni, elfogadni... ezt nem veszik meg wazzer ennyiért!!!!:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Maak
shadowgrounds kartyas lett

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

DarkSector
ezeket megnéztem nem értem akkor hogy jött össze. 😄

DarkSector
ezt mondom énis legutobb abbahagytam 11 vagy 12-nél és most 15 felett vagyok, de max játékot vettem vagy multiztam steam-en.

Maak
Szvsz csak benezted, jatekokkal (vasarlas/aktivalas) annyi xp-t nem kapsz hogy szintet lepj, legalabbis nem 4-et. Az utolso ocsid meg 2013szept 25-en lett meg. Azota kellett volna venned kb 150 jatekot, felteve hogy 1 gama 4xp-t er, de sztem annyit tuti nem ad. (11-es szinnttol 15-ig kell 800xp ha igaz)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
50-99 games:
175xp + 1.5xp per game (Y = 3x/2 + 175, Y being total xp, x being number of games owned);

100-249 games:
250xp + 0.75xp per game (Y = 3x/4 + 250, Y being total xp, x being number of games owned);

250-499 games:
250xp + 0.75xp per game (Y = 3x/4 + 250, Y being total xp, x being number of games owned);

Szal 15-os vagy mar egy ideje. <#banplz>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Dzsini
Other ways to obtain XP are:
"Years of service" It's 50 XP per year. Costs: time
"Pillar of community" Just do 14/22 of the stuff mentioned there (post a screenshot, trade, link to facebooke etc). Costs: Data
"Director of Acquisitions" some XP per game you own (1-5 XP/game, see here as per Nolonar's answer). I don't know how DLCs count here, and the scaling is probably non-linear. Costs: a lot - even with an optimistic 10$/game you have to spend about 1000$ for another 100XP once you have many games
"Steam Summer/Holiday Sale 201X; Potato Sack; Trading Card Beta Tester": XP based on the achievements/participation. Costs: A time machine...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

wantonly
Szívesen. A kitûzõk oldaladon ott van tételesen, ha összeadod pont annyi XP jön ki.
DarkSector
aha, mert ugy emlékszem 11-es szinten lehetttem, most meg 15 felett vagyok...érdekes.
thx. 😊

nagyon már nem foglalkozok vele csak most véletlen láttam hogy piros lett a karika, míg eddig olyan narancsos szine volt.: 😄

wantonly
Kapsz XP-t akkor is, ha például aktiválsz egy játékot. Biztos teljesítettél valami követelményt. Örülj neki. 😄
DarkSector
srácok miért van az hogy annélkül fejlõdtem hogy bármien kitûzõt megcsináltam volna? <#nemtudom><#nemtudom>

Home címû játékomat cserélném kártyákra. 😊

Rapid81
Nation Red

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Nem tartozik senkire, akire meg igen annak elmondom, vagy leírom. Nem társkeresõ oldal, hogy számítson bármit is ki hány éves. Persze szigorúan szerintem.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Botond
Köszi!
Jim Morrison
Boldog Szülinapot!😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

SzirmosSzisza
Reklámoknál sokat segít, bár azok általában tudják anélkül is :d

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

IMYke2.0.0.0
Mindenhol beállítom. Nem sokra mennek vele, ha tudják hány éves vagyok, de segítek vele a statisztikában.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Jim Morrison
korukra õk is lehetnek érzékenyek <#idiota>

5 éve esz itt a penész és még nekem sincs beállítva, mert minek.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Egy alreg majd pont azzal foglalkozik, hogy beállítsa az életkorát...

SzirmosSzisza
Dehogy, csak a napi 20 alreg idõsnek érzi magát!

lalakov
Vannak itt lányok is? :o Hol? 😊
Botond
Amúgy ez az átlagéletkor évrõl évre 1 évet nõ, vagyis nem jönnek új tagok sajna. Ami azt jelenti, hogy ez egy haldokló fórum. 😞
DarkSector
vén buznyákok vagyunk. 😄

IMYke2.0.0.0
Valóban azok vagyunk 😊

Fórumstatisztikák
Összes üzenet: 24252702 db
Friss üzenetek: 23861049 db
Összes téma: 109284 db
Friss témák: 10 db
Összes fórumozó: 356088 fõ
Fiúk: 89%,
Lányok: 11%
Átlagos életkor: 30.9 év

lalakov
Azt hittem fiatalemberekkel beszélgetek, erre mindenki vén trotty itt. :-D
Botond
Üdv a lemez b oldalán! 😄
DarkSector
Hahaha, a tortáról amin a 30-as szám van gyertyából? 😄
eldugtam mert szégyenlõs vagyok. 😄

IMYke2.0.0.0
Persze-persze.
Hol a fénykép róla, senki se hiszi el 😊

DarkSector
😄 30 megvolt már. 😄

IMYke2.0.0.0
Majd meglátod... Most még könnyen beszélsz. <#crazya>

DarkSector
Magyarul egyformán gyorsan eltelik. 😄

Ne is mondd. Idén már elérem én is azt a kort... Gyorsan telik az idõ.

IMYke2.0.0.0
Ne kezd...

Gyorsan leszel 30. Utána pedig minden nap ajándék, mert olyan gyorsan elszállnak.

DarkSector
Most akkor az elsõ 30 röppen el hamar vagy a következõ 30? 😄