Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
ok, értem.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

genndy
A játékból esett két ugyanolyan, mivel véletlenszerûen dobja. Vagy ha nyitottál boostert abban is lehet ugyanolyan.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Nem, kártyát csak úgy nem kapsz, de minden kártyás játékból esik 3-5 darab aközben, amíg fut a gépeden (ugyanott vannak felsorolva, ahol azt is látod, hogy melyik boosterekre van esélyed). Az simán elõfordul, hogy egy játékból esik két ugyanolyan kártya is.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
van egy két kártyám amibõl kettõ van, azok így eshettek le, nem? Mert még soha senkivel nem tradeltem semmit.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Dzsini
Nekem nyár vége óta van Steamem, februárban kaptam egyet. Olyan 70-80 körüli boosterre vagyok "jogosult" (ez az eredménye a rengeteg bundle-nek). Egyik bejelentkezéskor egyszer csak jelzett, hogy új tárgy az inventoryban, nem kell hozzá semmit csinálni (csak kifarmolni az összes kártyát).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
Értem, akkor ne várjak rá 😊

Dzsini
Majd egyszer pottyan - ahányszor valahol valaki összerak egy badge-et, akkor sorsol, hogy kapsz-e egyet a listádon levõk közül, vagy növekszik az esélyed a következõ húzáshoz.

Tehát elõbb-utóbb kapsz, de inkább utóbb, mint elõbb (elég kicsik az esélyek).

Tikal
hello, ez a booster pack hogy müködik? Total War-ral játszom és azt írja hogy jogosult vagyok rá.. kell most a játékkal még többet játszanom vagy majd csak pottyan magától?

darki81
múltkor utánam vágtak egy fóliásat amit nem árul senki csak én, remélem még idén el tudom adni 3 euróért 😄
Erica + Cordelia (Fóliás)

(ami olcsó azt meg el sem adom, inkább elcserélem)

★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★

DarkSector
akkor faxa , én mostanában szarul jártam.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Botond
Nekem eddig egy fóliás volt két hete, és euró fölött ment el.
DarkSector
Uh akkor még nagy mákod van . Grat, nekem vagy 6-7 folis volt, ebbõl az ucsó 4 az ilyen 10-20 centes....:S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0
Remélem, nem kell megmagyarázni, hogy eurocentrõl beszélek...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
A Zoltan fóliást 45-ért tudtam feltenni, mert az aktuális legdrágább 51-ért van fenn.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

DarkSector
Grat, csak kár hogy a foliásak is a béka segge alá mentek, ez mondjuk nem a te hibád, csak mindig eszembe jut, mikor kapok foliást és látom hogy 0.1 - 0.2 euro-t érnek.
Amugy még sok ilyet kivánok, hogy dobjon a steam.

IMYke2.0.0.0
Végre nekem is jutott egy kis mázli 😊 <#worship>

IMYke2.0.0.0

Szabi
<#eljen>

"Nulla tenaci invia est via"

IMYke2.0.0.0
Ma kaptam egy "The Witcher 2 EE Booster"-t.
Kibontottam:
1x - Iorweth
1x - Zoltan (sima)
1x - Zoltan (fóliás!)

Maak
Azzal is varnod kellett volna...tavalyi (mostanra beallt de tavaly egy ideig porgott...persze nekem ez is kimaradt <#szomoru1> /

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Amúgy még most is motoszkál a kisördög, hogy vegyek 1-1-et mindkettõbõl, hátha mákom lesz.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Én a döntõ idején kaptam egy ládát. 4,5 euróért el is ment.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Maak
Jaja, 17db-ot vettem es mergemben nyitogattam mint az orult, meccsnezesert egy arva dobozt sem dobott, szal eleg ideg voltam emiatt. Nem buktam rajta, de ha nem nyitom ki oket akkor azert lehet jobban jarok...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Nekem volt virtus.pro holo-m, 1,25-ért adtam el... 2,5 eurót buktam rajta, hogy nem most adtam el. De a fene se tudta, hogy nem-e árasszák-e el újra olcsó kapszulával a piacot. Biztosra mentem inkább.

Hát igen. Ki kellett volna várni. Amúgy én a mai napig verem a fejem a falba, hogy az olcsó 20 centes kapszulából vasárnap mikor megfordult a fejemben nem vásároltam be, mint az állat. Sima 15 eurót számoltam profitként 50 darab után (ez még a 0,5 eurós áron volt, jelenlegi 0,8-09-esnél ez még plussz 15 euró)... 30 eurót buktam a hülyeségem miatt, pedig mint mondtam megfordult a fejemben! befektetett összeg pedig laza 10 euró lett volna.... Na sebaj így is nyertem a matricákon jócskán.

Maak
Bajnoksag ideje alatt amik mentek azt mar nem tudsz venni,/marketen van, mar latom/ ...tegnap mar elment a titan holo-m, megvettem a legolcsobbat es most varok 😄...van meg hellraisers holom, az meg lejjebb van arban, plusz egy db sima virtus.pro ami meg varat magara...

Tobbit eladtam,17db volt, dignitas etc..azokat sikerult kapszula ara kornyeken eladnom, most mar .3 kornyeken mennek azok is :s /kar volt raneznem/

Hát ha várok, amikor volt vagy 20 matricám, akkor most kb. dupla ennyi walletem lehetne... Ez van. Azért nagy a csábítás, hogy vegyek most 2 kapszulát, aztán hátha kidob valami jót.

Szabi
ne is mond, egy fél hajszálnyival csúsztam le egy holo matricáról amikor kinyitottam a matricacsomagot.. 😄

Maak
Kaaar, hogy csak egy Titan holo matricam van. :s Kivancsi vagyok meddig megy felfele.

DarkSector
Pontosan, 😊

genndy
Pénzátutalás Wallettel. Biztos giftért fizetett walletes pénzzel, és benyelte a +15%-ot, mert még úgy is megérte neki. Szinte minden kártyánál van ilyen kiugrás emiatt.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

darki81
<#fejvakaras><#vigyor1>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
<#hehe>

Szabi
nem adtam el 0.50ért.. mert majd úgyis lesz még drágább.. <#idiota>

darki81
Valaki Trade? <#email>

Dzsini
Alapszabály minden gyûjtögetõs dolognál, ahol zárt csomagok vannak: amíg nincs kinyitva, addig megvan az esély arra, hogy drága dolgok vannak benne, de számítani kell arra, hogy a legértéktelenebb eredményt kapod.

Akkor éri meg kinyitni jelen esetben, ha a legolcsóbb dolog, amit kinyerhetsz a ládából, az többet ér, mint a láda és a kulcs értékének összege. Egyébként hagyd azokra, hogy kockáztassanak, akik komolyabb pénzt fektetnek ilyesmibe.

Pl. én kaptam boostert steamen, abban 3 lap van. Megnéztem az adott játékban mennyi a 3 legolcsóbb kártya: 5 és 6 centek. A booster ára 17 cent - tehát 2-vel több, mintha kibontanám -> nem bontom ki, eladom.
Ha mondjuk 13 cent lett volna a booster, akkor kibontom, mert legrosszabb esetben is jobban járok (ez nagyon ritkán fordul elõ, de láttam ilyet is, mert az árak folyamatosan mozognak).

darki81
<#hehe>

SzirmosSzisza
99.99%-ban nem.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

darki81
megéri venni 1 drága kulcsot hogy kinyissak egy drága ládát?

Maak
Go-ban utazom en is, csak amiket latok itemek dota2-es es tf2-es...hat azert ott is vannak arak.

Kapszulakat ki is nyitottam, szal nekem matricaim vannak. 😄

Egy doboz nekem pottyant a döntõ alatt (4,5 euróért ment el), matricásdobozból vettem 15 db-ot. Hozott a konyhára laza 7 eurót a tartalom (3 eurót adtam ki rá).

Ugye 2 napig olcsó volt a bajnokság alatti matricakapszula. Hétfõn már nem árulták hivatalosan így ellepte a marketet a jóval drágább kapszula így elindultak felfel az árak. Mint ahogy sejthetõ volt jó páran betáraztak az olcsó kapszulából és most szépen elkezdték behajingálni a marketbe. Eredménye, hogy matricák a hirtelen árboomról elkezdtek csökkenõ árakat mutatni (nekem szerencsém volt, mert még olcsó kapszulából vettem vasárnap és a tartalmat csak most a magasabb áron adtam el). Ergó nem hinném, hogy ennél magasabbra kúsznának (jelenleg van már 2600 kapszula a piacon és szerintem tuti van még pár 1000 db elfekvõben a befektetõknél). Én azt mondanám inkább csökkenni fognak majd mint ahogy a kártyák árai is tették.

Hát nem tudom, hogy vagy én vagyok hülye hozzá vagy csak pechem van, de nekem a dota 2 és a tf2 sem hozott még semmit. Utóbbit ismerem jobban ott még nem dobott nekem olyan tárgyat, amit el lehetett volna adni.

Dota 2-be meg túl sok idõt kell belevágni ahhoz, hogy hozzon is a konyhára (30 perc egy kör és akkor se biztos, hogy kapsz dropot).

Amúgy utóbbi kettõre jó taktikát a hogyanokról szívesen veszek.

Maak
A dota2 es tf2 mellett ugyebar. Nemtom csgo-ban ezek a matricak feljebb kusznak-e...nem pottyant egy ajandekdoboz sem a bajnoksag alatt, mergemben vettem 14 matricas dobozt...

Ha walletra mentek CSGO-ban érdemes gondolkodni. Sokkal több lehetõség van benne, mint a káryákban. Sajnos utóbbiaknak pillanatok alatt lemegy az ára. Nagy számok törvénye alapján ez nem is meglepõ.

Maak
na, megjott az elso foliasom booster packbol...mmint bossterbol az elso.
Face Noir - Bogeyman

Scooter
50%-KAL OLCSÓBB Mount & Blade: Warband kupon. Wed Mar 19 2014 22:13:39-ig használató. Akinek kell viheti!
Dzsini
Akkor én még jól jártam, a foil kártyám 44 centért ment el 😊

DarkSector
Megint régen ÉN VOLTAM A HÜLYE sokak szemébe mikor mondtam hogy kis idõ és 2-3 cent lesz 1 káryta, és neem-nem mert sokan azt hitték mjaad idõvel visszamegy az ára...hát ennyire megy vissza.

DarkSector
jaja van ami olcsóbb mint néhány sima káryta.!!!!!!!!!!

grebber
Én is örültem amikor kaptam néztem mennyit ér 2.33-at örültem kiraktam 2 napra rá már elõttem voltak vagy 20-an 0.3 euroért 😞

Next PC upgrade: 2022

wantonly
Esett egy fóliás kártya, hónapok óta az elsõ. Erre nézem az árát... 0,12 <#wilting>
Scooter
66%-KAL OLCSÓBB The Bridge...Március 2 (ma) 22:51-ig él. Akinek kell viheti. Van még 1, az március 3. 19:24-ig.