3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2611 Nem lehet, hogy te sem vagy még 8-as szintű? Én sem kaptam semmit a csoportba sorolásért, pedig elvileg járt volna. -
#2610 Friendlistemen van ket csoka, egyik 3k folotti jatekkal a listajan, kozel 200pontot kraftolt a purple teamnek...csepp a tengerben de red teamben meg en voltam a barataim kozott aki vittem a primet 19, Merlinw 18 ponttal volt a masodik. Ez csak a friendlistem tudom... -
ratgab #2609 Kitűzőért is kapsz kártyát! -
attika1979 #2608 Nekem ez volt a 3. szavazásom tehát kártya járna,de nem kaptam.Azt írta ki ez volt a 4. szavazata még 2 kell a kártyához...
-
Lokker #2607 purple* -
Lokker #2606 hehe, őurple team már 4k ponttal első helyen :) -
#2605 Ti tudtatok újra szavazni, vagy még nem jelent meg az új?
Minden egyes Steam-en vásárolt játék után kapok valamennyit TP-t, ami a szintlépéshez kell? Mennyit ad egy játék vásárlásánál? Csak vásárlás számít, vagy kód aktiválás is? Van talonban néhány kulcsom. -
#2604 Valami akkor sem kóser ezzel a csapatosdival. -
#2603 Mért lenne átverés? Ha annyira szét akarnak osztani 30 ember között ingyen játékot, akkor azt enélkül a "csapatosdi" nélkül is megtudnák csinálni. :) -
#2602 Lehet benne valami. Ekkora előnnyel nyert a Purple?! kicsit furcsa... -
#2601 megmondom őszintén, szerintem rohadt nagy átb*szás az egész csapatosdi - a valve szépen eldönti, hogy adott napon ki nyerjen. -
#2600 Jah megvan miért! Nyert a Purple team, amiben vagyok -
#2599 Most szavaztam és kaptam 2 db Steam Summer Adventure kártyát
Mindig másnap 11-kor a 3-dik szavazásnál ad egy újabb kártyát. Szóval nem igazán értem, hogy most miért kaptam 2 db-ot. Tegnap szereztem a csapatnak 2 pontot, mert kiraktam 2 kitűzőt. Lehet, hogy azzal kapcsolatos? -
#2598 Az nincs is a figyelőlistámon.
Kivárásra tervezek játszani - úgy a 8-9. napig mindenképp.
Persze, ha addig nem kerül sorra olyasmi, ami "azonnal kell" lesz. -
Lokker #2597 az már egy x-com enemy unknown -
#2596 Mivel nem kraftolok, így ezekről semmit sem tudok - MINDEN kártyát eladok, mert kell a zsé.
5 euróm van így is csak. -
#2595 Itt is köszönöm, hogy segítettél a kártyák megvételében! -
ratgab #2594 Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy kraftoláskor lehet kapni lopós zsetont. Azt ha aktiválod megadott csapattól el lehet csenni 1000 pontot. Nagy genyó zsetonok vannak. Van csapatváltós is! -
#2593 Blue Team.
Az a csapat, mely egy darabig vezetett, majd a több ezer játékos többlet legyűrte. -
Lokker #2592 jó neked, én a piros csapatba kerültem :) -
#2591 Hát ja, kéne még. :D De nem ingyen gondoltam, ha kell valami ráböksz és én adom. :) -
ratgab #2590 NA mai kraft megvolt. +1 pont a liláknak. Torony magasan vezetünk szerencsére. Wishlist első 3 játéka Shadow of Mordor, Wolfenstein, Age of Wonders 3.
Egyébként a wishlisten lévő első 3 már most megvehető játékot kapja meg a szerencsés 30 játékos, aki hozzájárult az aznapi győzelemhez legalább 1 ponttal. -
Lokker #2589 ha kell még megvehetem
-
#2588 Nem sajna, Steamen még soha nem vásároltam (nem is tudnék, ha akarnék sem, hosszú sztori, maestro kártyám van, paypal letiltott, stb... :D), szóval nem tudok venni semmit. -
#2587 Te nem tudsz venni? -
#2586 Valakinek nincs Rush Bros-ból
Harmony, illetve
The Monitor
kártyája? Vagy valaki nem tud szerezni/venni valahonnan? Drágább és több kártyát is adok érte, csak jó lenne most ez a két kártya nekem. :) -
#2585 Nem. -
#2584 Azt éppen ma csináltam meg arany medálra. 200TP-t ér. Gondolom tovább nem növelhető. -
#2583 A Kitűzőknél van egy "Közösségi Nagykövet" nevezetű. Ezt kettes szintre lehet ingyen fejleszteni, ha még nem csináltad volna meg. -
#2582 11 játékot kell még felraknom és craftolnom... Ma csak 4-et szipkáztam ki XD -
#2581 Minden egyéb "craftolás" is add 1darab nyári kártyát -
#2580 Ez így jó, csak nem akarok vásárolni. Most nincs felesleges pénzem, illetve játék sem igazán érdekel most semmi.
Egyébként már csak 23Tp hiányzik a 8-as szinthez, de nem látom egyelőre, hogy honnan szerezzem meg.
Más: A mostani szavazásnál lehetett egy csomagra szavazni, ami a Dirt3-at is tartalmazta. Nem tudod / tudja valaki, hogy azzal mi lesz, mivel Live-os? -
#2579 Növelni játék vásárlással tudod.
Ráadásul, ha vásárolsz [magadnak, vagy ajándékba másnak, mindegy], akkor ehhez hasonló üzenet fogad a Bevásárlókosár alatt, az tétel összesítésnél:
Tehát: vásárlással Summer kártyát is kapsz [szavazáson felülit] - kábé minden 10 dollárnyi vásárlásnál egyet [felfelé súlyoz].
-
#2578 Végtelen szintig - tudtommal.
S azzal a csapatodnak is segítesz. Az egész persze a pénzről szól. -
Lokker #2577 ezt a Steam Summer Adventure 2014 Badge-t hány szintig lehet kraftolni? -
#2576 Akkor megpróbálom feltornászni 8-ra, aztán kiderül mi lesz. Csak nem igazán tudom mivel lehetne növelni. -
#2575 Vélhetően azért - ezzel védik ki, hogy a gyorsan több tucat fiókot regisztrálók előnyre tegyenek szert. -
#2574 Akkor kettőről maradtam le ezek szerint. Most megpróbálom megnövelni a szintemet 8-ra, hogy meglássam tényleg kapok-e szavazásér valamit.
A csapatba lépésért az alacsony szintem miatt nem kaptam? 6-oska vagyok. -
#2573 2014.06.19. este 7-től - 2014.06.20. hajnali háromig : 1. szavazás
2014.06.20. hajnali 3-tól - 2014.06.20. délelőtt 11-ig: 2. szavazás
2014.06.20. délelőtt 11-től - 2014.06.20. este 7-ig: 3. szavazás
stb.
Szóval: 8 óránként vált és minden szavazás 8 órás intervallumban zajlik [ennyi időd van voksolni]. -
#2572 Oh, köszönöm mindannyiótoknak a gyors választ. Besorolt a rózsaszín csapatba, de kártyát nem adott érte. Valószínűleg túl alacsony a Steam szintem, vagy fene tudja. Látom, hogy szavazásért is csak 8-as szint felett ad kártyát 3 szavazat után.
Eddig hány szavazás ment már le? Itt azt írja 29 lesz összesen.