3370
  • totyak
    Nem lehet, hogy te sem vagy még 8-as szintű? Én sem kaptam semmit a csoportba sorolásért, pedig elvileg járt volna.
  • Maak
    Friendlistemen van ket csoka, egyik 3k folotti jatekkal a listajan, kozel 200pontot kraftolt a purple teamnek...csepp a tengerben de red teamben meg en voltam a barataim kozott aki vittem a primet 19, Merlinw 18 ponttal volt a masodik. Ez csak a friendlistem tudom...
  • ratgab
    Kitűzőért is kapsz kártyát!
  • attika1979
    Nekem ez volt a 3. szavazásom tehát kártya járna,de nem kaptam.Azt írta ki ez volt a 4. szavazata még 2 kell a kártyához...
  • Lokker
    purple*
  • Lokker
    hehe, őurple team már 4k ponttal első helyen :)
  • totyak
    Ti tudtatok újra szavazni, vagy még nem jelent meg az új?

Minden egyes Steam-en vásárolt játék után kapok valamennyit TP-t, ami a szintlépéshez kell? Mennyit ad egy játék vásárlásánál? Csak vásárlás számít, vagy kód aktiválás is? Van talonban néhány kulcsom.
  • IMYke2.0.0.0
    Valami akkor sem kóser ezzel a csapatosdival.
  • MoRT2195
    Mért lenne átverés? Ha annyira szét akarnak osztani 30 ember között ingyen játékot, akkor azt enélkül a "csapatosdi" nélkül is megtudnák csinálni. :)
  • Scooter
    Lehet benne valami. Ekkora előnnyel nyert a Purple?! kicsit furcsa...
  • Fabio Capello
    megmondom őszintén, szerintem rohadt nagy átb*szás az egész csapatosdi - a valve szépen eldönti, hogy adott napon ki nyerjen.
  • Scooter
    Jah megvan miért! Nyert a Purple team, amiben vagyok
  • Scooter
    Most szavaztam és kaptam 2 db Steam Summer Adventure kártyát
    Mindig másnap 11-kor a 3-dik szavazásnál ad egy újabb kártyát. Szóval nem igazán értem, hogy most miért kaptam 2 db-ot. Tegnap szereztem a csapatnak 2 pontot, mert kiraktam 2 kitűzőt. Lehet, hogy azzal kapcsolatos?
  • IMYke2.0.0.0
    Az nincs is a figyelőlistámon.
    Kivárásra tervezek játszani - úgy a 8-9. napig mindenképp.

Persze, ha addig nem kerül sorra olyasmi, ami "azonnal kell" lesz.
  • Lokker
    az már egy x-com enemy unknown
  • IMYke2.0.0.0
    Mivel nem kraftolok, így ezekről semmit sem tudok - MINDEN kártyát eladok, mert kell a zsé.
    5 euróm van így is csak.
  • MoRT2195
    Itt is köszönöm, hogy segítettél a kártyák megvételében!
  • ratgab
    Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy kraftoláskor lehet kapni lopós zsetont. Azt ha aktiválod megadott csapattól el lehet csenni 1000 pontot. Nagy genyó zsetonok vannak. Van csapatváltós is!
  • IMYke2.0.0.0
    Blue Team.

Az a csapat, mely egy darabig vezetett, majd a több ezer játékos többlet legyűrte.
  • Lokker
    jó neked, én a piros csapatba kerültem :)
  • MoRT2195
    Hát ja, kéne még. :D De nem ingyen gondoltam, ha kell valami ráböksz és én adom. :)
  • ratgab
    NA mai kraft megvolt. +1 pont a liláknak. Torony magasan vezetünk szerencsére. Wishlist első 3 játéka Shadow of Mordor, Wolfenstein, Age of Wonders 3.

Egyébként a wishlisten lévő első 3 már most megvehető játékot kapja meg a szerencsés 30 játékos, aki hozzájárult az aznapi győzelemhez legalább 1 ponttal.
  • Lokker
    ha kell még megvehetem
  • MoRT2195
    Nem sajna, Steamen még soha nem vásároltam (nem is tudnék, ha akarnék sem, hosszú sztori, maestro kártyám van, paypal letiltott, stb... :D), szóval nem tudok venni semmit.
  • lalakov
    Te nem tudsz venni?
  • MoRT2195
    Valakinek nincs Rush Bros-ból
    Harmony, illetve
    The Monitor
    kártyája? Vagy valaki nem tud szerezni/venni valahonnan? Drágább és több kártyát is adok érte, csak jó lenne most ez a két kártya nekem. :)
  • lalakov
    Nem.
  • totyak
    Azt éppen ma csináltam meg arany medálra. 200TP-t ér. Gondolom tovább nem növelhető.
  • lalakov
    A Kitűzőknél van egy "Közösségi Nagykövet" nevezetű. Ezt kettes szintre lehet ingyen fejleszteni, ha még nem csináltad volna meg.
    11 játékot kell még felraknom és craftolnom... Ma csak 4-et szipkáztam ki XD
  • Panzeradler #2581
    Minden egyéb "craftolás" is add 1darab nyári kártyát
  • totyak
    Ez így jó, csak nem akarok vásárolni. Most nincs felesleges pénzem, illetve játék sem igazán érdekel most semmi.
    Egyébként már csak 23Tp hiányzik a 8-as szinthez, de nem látom egyelőre, hogy honnan szerezzem meg.

Más: A mostani szavazásnál lehetett egy csomagra szavazni, ami a Dirt3-at is tartalmazta. Nem tudod / tudja valaki, hogy azzal mi lesz, mivel Live-os?
  • IMYke2.0.0.0
    Növelni játék vásárlással tudod.

Ráadásul, ha vásárolsz [magadnak, vagy ajándékba másnak, mindegy], akkor ehhez hasonló üzenet fogad a Bevásárlókosár alatt, az tétel összesítésnél:

Tehát: vásárlással Summer kártyát is kapsz [szavazáson felülit] - kábé minden 10 dollárnyi vásárlásnál egyet [felfelé súlyoz].
  • IMYke2.0.0.0
    Végtelen szintig - tudtommal.
    S azzal a csapatodnak is segítesz. Az egész persze a pénzről szól.
  • Lokker
    ezt a Steam Summer Adventure 2014 Badge-t hány szintig lehet kraftolni?
  • totyak
    Akkor megpróbálom feltornászni 8-ra, aztán kiderül mi lesz. Csak nem igazán tudom mivel lehetne növelni.
  • IMYke2.0.0.0
    Vélhetően azért - ezzel védik ki, hogy a gyorsan több tucat fiókot regisztrálók előnyre tegyenek szert.
  • totyak
    Akkor kettőről maradtam le ezek szerint. Most megpróbálom megnövelni a szintemet 8-ra, hogy meglássam tényleg kapok-e szavazásér valamit.
    A csapatba lépésért az alacsony szintem miatt nem kaptam? 6-oska vagyok.
  • IMYke2.0.0.0
    2014.06.19. este 7-től - 2014.06.20. hajnali háromig : 1. szavazás
    2014.06.20. hajnali 3-tól - 2014.06.20. délelőtt 11-ig: 2. szavazás
    2014.06.20. délelőtt 11-től - 2014.06.20. este 7-ig: 3. szavazás

stb.

Szóval: 8 óránként vált és minden szavazás 8 órás intervallumban zajlik [ennyi időd van voksolni].
  • totyak
    Oh, köszönöm mindannyiótoknak a gyors választ. Besorolt a rózsaszín csapatba, de kártyát nem adott érte. Valószínűleg túl alacsony a Steam szintem, vagy fene tudja. Látom, hogy szavazásért is csak 8-as szint felett ad kártyát 3 szavazat után.

Eddig hány szavazás ment már le? Itt azt írja 29 lesz összesen.