Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Red Orchestra 2 teljes szettet (10 kártya) cserélnék másik szettre, ami még nincs meg.
Amik megvannak:
Red Orchestra 2
Garry's Mod
Left 4 Dead 2
Counter-Strike: Global Offensive
Team Fortress 2
Scooter
The Whispered World Special Edition kártyát keresek.
A "The Town" kéne.

Cserébe van:
Aerena - That' not a gun...
Magicka: Wizard Wars - Alpha Imp

1:1-ben ha lehet.
genndy
Mert elnéztem a második képet <#vigyor3>
Mindegy, ahhoz dob boostert, amilyen játékból craftoltak.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Ha nagyon sok booster készül, amire esélyes vagy, akkor több a lehetõség hogy bejöjjön plusz ha nem is jön be, gyorsabban növekszik az esélyed.

Tehát ha van valahol egy komoly roham (pl. egy nagyon elterjedt játékba frissen kerül bele a kártyalehetõség), akkor megugrik a kiosztott boosterek száma, amibe te is belekerülhetsz (ha megvan az a játék, és gyorsan kifarmoltad belõle a kártyákat).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Maak
El mar nem adom a kartyakat, az elozo nyar es a karacsonyi akciobol tanulva most van5 full szett betarazva, meg 2-3 szett amibol 1-2 kartya hianyzik. Tobbit meg cserelem, jatekra, mas kartyakra. Van foil is, az megy marketre, de mar tobb honapja fentvan es nem kell kutyanak sem.

genndy : mibol gondolod, hogy cs:go miatt jott ket nap alatt ket booster?<#conf>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Dzsini
Úgy dobta a kocka - minden egyes badge elkészültekor, ha neked is megvan az a játék és már kiszedted belõle a kártyákat, akkor van rá valamennyi százalékod. Ha nem jön be, az esély növekszik egy kicsit, ha bejön, akkor visszaáll egy alapértékre (ami nem nulla, tehát akármikor bejöhet akár 2 egymás után is). Tehát egy idõ után egyre valószínûbb, hogy nyersz, de mindig van rá esélyed.

A bontás anyagilag az esetek túlnyomó többségében nem éri meg, ezért kérdeztem. Ha nem foglalkozol ilyen pártíz centekkel, vagy olyan pakkot nyitsz, amit amúgy is gyûjtesz, akkor persze miért ne, de jól nagyon kevesen járnak nyitással (fõleg, hogy a 3 kártyára háromszoros "kezelési költség" jön le eladásnál).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

genndy
Mert éppen sokan kraftoltak CS:GO-t és szerencséd volt.

Maak
Mindig kinyitom ha kapok, bar most nem ertem miert kaptam kettot is ket napon belul.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Dzsini
Minek nyitogatsz? #2387

otisz111
<#taps><#nevetes1>
Maak
okay...5 perce nyitottam.

DarkSector
Kár hogy nem nyerõgépen forgattad ki. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Scooter
75%-KAL OLCSÓBB Grimind
75%-KAL OLCSÓBB Nikopol: Secrets of the Immortals
10%-KAL OLCSÓBB Toki Tori 2+
kuponok.

Ingyen vihetõ, ha kell valakinek.
Maak
Szerencsem volt!!!!!!

NOT <#szomoru1>

Scooter
75%-KAL OLCSÓBB Grimind kupon valakinek? Ingyen adom.
Grimind
darki81
jah, meg még van 2 játék is a raktáramban, ami 28€ coupon nélkül, a másik meg 5€
szerintem korrekt, de végül is már mindegy, az üzlet le lett rontva THX :D

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
0,06€-0,15€ között mozognak a sima kártyák, meg az ikonokból is van olyan ami 0,88€, és a háttérképekbõl is! Továbbá van még pár tárgyam dota2 és CS:GO-ból is, hát sok kicsi sokra megy! Aki szeret üzletelni annak csak pár kattintás és készen áll az üzletre a bõséges raktárával!
Én pár kártyával kezdtem, és ha én nyitok csere topikot akkor 40%-ban 2 kártyát adnak 1db-ért! Aki úgy gondolja hogy neki ez megérné mert most pont el van eresztve anyagilag, annak itt a lehetõség. Nekem sajna nincs pénzem, és szeretném azt a játékot azért merészeltem felajánlani az üzletet!
akinek kell az cserél, akinek nem az nem! ennyire egyszerû :)

Panzeradler
a standalone, a mod ingyenes:)
Tinman
Na de melyiknek? Vót' bundliban nem is olyan rég.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Panzeradler
15kulcs az átlag ára Dayznek, még ha találsz is ember aki elcserélné veled kártyákra az ~1000kártyádba kerülne. Nem az üzleted akarom rontani de azért legyünk már tisztába az árakkal.
darki81
van ott más is, és igen, így pár kattintással már be is van töltve a raktár és kész a kereskedelemre...
lesz akinek megéri, hidd el ;)

Maak
Most komolyan egy 24euros cuccot akarsz par kartyaert-hatterert es emoticonert? Ki lesz olyan idiota, hogy ezekert az "ertekekert" ad neked?

Bar lehet kihagyhatatlan ajanlat csak en nem latom benne az uzletet.

darki81
Odaadok mindent a raktáramból 1 DayZ játékért! :)
Na GO! Aki kapja marja! :P
üzlet

Tikal
hehe, már a második pakkot kapom mióta errõl beszéltünk, vagyis 3 hete :D

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

IMYke2.0.0.0
GratZ :)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

darki81
DayZ game megvan valakinek giftben?
Bõségesen megfizetném a raktáramból!
trade

jetblack
Saints Row: The Third Booster Pack es ebbol 1 foil :P

ASROCK Fatal1ty Z270 Gaming K4 ,Core i7-7700k,G.SKILL RipjawsX 16GB,GTX 1070,EVGA Super NOVA 850WG2,CoolerMasterMasterCasePro5,Sennheiser G4ME ZERO,Sound Blaster Z,Cherry G80,Acer Predator XB271HU

genndy
To The Moon kártyás lett.
Vótmá?

lalakov
Küldtem pm-et.
SzirmosSzisza
Van egy Castle Bloodom a King of Memesért cserébe ha érdekel.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

lalakov
Age of Empires II: HD Edition, King of Memes és Teutonic Trebuchet kártyát cserélnék bármelyik másik Age II-es kártyára.
Maak
Duplakat cserelnem 3:1-ben <#hehe>(kivetel l4d2 kartyak)

Tikal
csak elég nehéz olyat találni aki 1:1ben cserél, max akkor cserélnek ha ugyanaz a set.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

darki81
omg.. <#hehe>
ha neked nem éri meg , akkor:
vagy megveszed, vagy üzletelsz mással..
ennyire egyszerû :)

Sippie
a 2 kártya 1-ért még hagyján, mert elõbb adtam két 0,05-ös CS-GO kártyát, egy 0,11-esért, és simán elfogadta a csávókám... De amikor 0,1-ért kérnek egy 0,13-ast, meg egy 0,12-est, az már a pofátlanság netovábbja. Vissza is írtam az új ajánlattal, hogy ne röhögtessen már.
SzirmosSzisza
Jogos, akkor is marad. Szerintem próbálkoznak, hátha valaki hülye és cserél velük, esetleg, ha valakinek nincs kedve várni és gyorsan akarja akkor jól jöhet.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

genndy
Kártya árának 15%-a a sáp.
Én sem értem a "két kártyáért egyet" dologban a logikát.

Sippie
mennyit?
ahogy néztem, 0,11-ért kitett kártyáért a vevõ 0,13-at fizet. Vagyis 0,02-õt von le ez alapján, az azért nem a duplája.
SzirmosSzisza
Nem hiszem, mert Steam eladáskor levonja magának a dolgokat.

Sippie
Õõ izé... hadd kérdezzem már meg, hogy ez a 1:2 csereajánlatot teljesen komolyan gondolják az agyhalottak?
0,1 euros kártyáért, elkérnek 0,2 euronyi kártyát... végig gondolja egyáltalán a barom, hogy mit szeretne? Fogom és eladom a 0,2 kártyákat külön, és megveszem 0,12-ért ami kell, és még megmarad 0,08 nekem.
darki81
hétvégén nagyon le van terhelve, na meg a böngészõben kell ezeket csinálni mert a program még gányabb :)
(van hogy 3x egymás után hibát ír ki, pedig jó mert ott a 3 ajánlat :D)

Tikal
ez a rohadt cserebere mindig SYSTEM DOWN vagy csak nálam szarakodik? Soha nem tudok úgy cserélni, hogy vagy 15x ne kelljen katingatnom

Szabi
már egy 1,10-es ár alatt jár.. doh :D

most bezzeg engedi már felrakni és meg is jelenik azonnal -.-

"Nulla tenaci invia est via"

darki81
várni kell vele, és utána is nyugodtan felrakhatod 1.40-ért, elkel hamar

Szabi
nem tudok felrakni semmit trade-re :-/

20perce próbálok felrakni egy cs:go matricát.. de nem jelenik meg a listán.. pár perce még könnyedén elment volna 1,40-ért, most már 1,20as ajánlatok is vannak és még mindig nem tudom felrakni... pfúúúúú :S

"Nulla tenaci invia est via"

darki81
hát, vagy adsz neki, vagy vársz, vagy megveszed 0,06-ért minimum :)

Tikal
aki folyamatosan ezzel baszakodik annak igen.... de nekem csak egy két kártya kéne, de mindenki kettõt kér érte... :)

darki81
így is van értelme, nekem pl. kb a semmibõl már több mint 100 kártyám van meg csináltam jó pár kitûzõt. Pénzt nem nagyon fektetnék már játékokba, de így meglesz pár ingyen is :)

Tikal
de ahogy nézem mindenki így tradel :D

Tikal
ahogy nézem vannak faszkalapok a piacon :D

küldtem egy ajánlatot egy srácnak, nem figyeltem, hogy kettõt kér egyért, aztán nem is fogadta el az ajánlatom, majd rám szólt, hogy ne is küldjek neki counter trade-t mert csak kettõ egyért cserél.... meg is érteném, de tök átlagos kártyákról van szó, semmi ritkaság :)