3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
#2651 Majd januárban, dizájnváltás után :) -
#2650 Kössz.
Ezt a FAQ-ba már nem írták bele. Kár. -
#2649 Summer 9-es kártyám van egy fölösleges. Kéne 1,3,7,8. -
#2648 innen
Yes the drops are random to start with; but the longer you go without getting a booster the increasingly likely you are to get one, to prevent some users just being unlucky forever. We have several web pages, dialogs and the FAQ to update with information on the booster packs - the server update got pushed a bit late today so that's all more likely to happen tomorrow. -
#2647 "Ha nem kapsz, akkor a következő sorsoláson növekszik ez az esélyed mindaddig, amíg nem kapsz egy boostert. Akkor visszaáll egy alapértékre."
Ezt miből gondolod? -
Gyuszopapa #2646 Aki eléri a 8-as szintet az utolsó szavazás előtt az visszamenőleg megkapja a kártyákat a többi szavazásáért. -
#2645 Ó, valóban. Ezt is köszönöm.
Ha lesz még valami égető kérdésem, tudom hova forduljak.
Most meg várom, hogy rettentő lassú sebességgel lecsorogjon a L4D2. -
#2644 A listán elvileg csak azok a játékok szerepelnek, amik épp telepítve vannak a gépedre, bár néha egészen furcsán frissül a dolog (ottfelejti egy-két napra pedig rég lefutott az uninstall).
Hogy melyik boosterekre vagy jogosult, azt felül írja egy felugró listában. -
#2643 Akkor még egy (talán) utolsó kérdés. A kitűzőknél eddig mutatott minden játékomat, amiből kiszedtem az ingyenes kártyákat. Egy ideje viszont egy pár eltűnt a listából. Pedig szokta írni náluk, hogy annál jogosult vagyok Booster pack-ra. Vajon miért tűntek el? -
#2642 Nem tudom, télen nem járt "visszamenőleg" a hógömb mikor elértem a szükséges szintet. -
#2641 Booster pack az csak szerencse, nincs rá befolyásod. Ha a Steamen bárhol készül egy kitűző egy olyan játékhoz, ami neked megvan és már kiszedted belőle a kártyákat, akkor van rá egy esélyed (meglehetősen kicsi), hogy kapsz egy boostert. Ha nem kapsz, akkor a következő sorsoláson növekszik ez az esélyed mindaddig, amíg nem kapsz egy boostert. Akkor visszaáll egy alapértékre.
Ezt az esélyt növeli 20%-al minden megszerzett 10 szinted.
Nekem volt, hogy egy nap 2 csomag összejött, aztán kb. április óta semmi. Lutri. -
#2640 3 szavazatom már megvolt a sale alatt, írta is, ha elérem a 8-as szintet, akkor megkapom a kártyát. Vajon azt a kártyát is megadná, ami a csoportba lépésért jár? Rózsaszínekhez osztott be és úgy tudom akkor is kellett volna kapnom, de nem adott. -
#2639 Olvasgattam, de van, ami nem volt leírva, de így már kezd érthető lenni a dolog, ahogy válaszoltok a kérdéseimre.
Lehet, hogy folyamatosan változnak az árak, de a Cs:GO kártyái mind 0.11-esek, szóval rosszabbul jönnék ki, mint a left 4 dead 2-vel. Az a játék legalább megvan. Szerintem kiszedem ebből, megveszem a maradékot, aztán várom, hogy adja a TP-t :D
Egyébként fura ez a Bosster Pack, mert már 2x is kaptam, pedig csak 6-os szintű voltam. MOndjuk azóta sem jött semi, pedig jó pár játékból kiszedtem a kártyákat. -
#2638 Igen, ha megvan az összes különböző kártya, akkor a kitűzök aloldalon kiválasztod, és ott van egy gomb, ami "elhasználja" a kártyákat, ad egy kitűzőt, egy-két apróságot és fixen 100 TP-t.
A játék, ha már kidobálta a kártyákat többé nem fogja. Tehát ha az L4D2-ből kijött a 4 kártya, akkor az kész.
Egy játékhoz 6 alkalommal készíthető kitűző: ötször normál és egyszer fóliás (amihez persze a drágább fóliás lapokból kell teljes gyűjtemény). A kitűző nem eladható, azt a profilodon kirakhatod, büszkélkedhetsz vele. -
#2637 Nem, a kitűző megmarad, nem eladható.
Booster meg olyan játékból esik amiből kiszedted a kártyát.
De inkább akkor olvasd el a FAQ-t a bannerből, ott van minden. -
ratgab #2636 Kitűző nem eladható és ingyenes kártyák egyszer esnek ki. -
#2635 Ahogy nézem, a legjobban úgy járok, ha a Left 4 Dead 2-höz veszem meg a kártyákat. Még nem szedtem ki belőle a 4 ingyeneset, most fogom és ahhoz még elvileg újabb 4 db-ot kell vennem (persze, ha nem ad két egyformát). Ezek elég olcsó, 0.07-0.08 kártyák.
Tehát akkor jól értem, ha meglesz egy teljes készlet, vagyis 8 darab, akkor abból össze tudok rakni valamilyen módszerrel egy kitűzőt és ezért kapok valamennyi (remélhetőleg minimum 23) TP-t?
Utána a kitűző is eladható, nem? Meg elvileg újra lehet kapni ezután a játékból ingyenes kártyát, vagy ez nem így megy?
Jajj, egyébként annyira belemerültem, el is felejtettem megköszönni neked, illetve genndy-nek a segítséget, szóval köszönöm. -
#2634 Egyébként itt lehet megnézni melyik kártya éppen a legolcsóbb:
http://ehsankia.com/steam/cards/
Mert most éppen már a CS:GO. -
#2633 Én a múlt téli akció előtt toltam fel magam 10. szintre, ugyanígy (és maradtam le az első pár hógömbről). -
#2632 Igen, a 200 pontosat tegnap megcsináltam.
Így visszagondolva jó hülye voltam, mert volt jó pár játékom, ahol aprópénzt ért az eladott kártya. Jobban jártam volna, ha én veszem meg aprópénzért a hiányzó pár darabot, összerakom kitűzővé és kapok érte TP-t. Szintet lépek és kapok Summer kártyát.
Most néztem, ez a Risk of Rain elvileg 5 kártyából áll és 0.64-ért be lehet szerezni az összeset. De megnézem milyen játékaim vannak még, hátha olcsóbban is meg lehet úszni. -
#2631 Ha van eladatlan kártyád, akkor nézd meg a kitűzőidnél, hogy melyiknél hiányzik a legkevesebb a teljes kollekcióhoz. Azokat keresd meg a közösségi piacon, vedd meg és állítsd össze a kitűzőt.
És újra: a közösségi 200 pontos kitűződ megvan már? Az a legegyszerűbb, és ingyen összerakható. -
#2630 Játékból kb. 23 darab kellene. Nem éri meg.
Kitűzőt nem tudsz venni, egy szett kártyát tudsz venni, abból craftolni kitűzőt. "Risk of Rain éri meg a legjobban az 50 centes set árával" - by ratgab -
#2629 Tök láma vagyok a témában. Ha veszek egy ilyen olcsó kitűzőt a piacon, akkor ad 100TP-t?
Nekem a legegyszerűbb, legolcsóbb megoldás kellene. Nem akarok játékot venni, mert van mivel játszanom, de ilyen kártyás cuccból szívesen generálnék némi bevételt. -
#2628 Egy olcsó kitűző minimum 100TP, és 50 cent körül már össze lehet rakni egy 5 kártyásat.
Ha nincs még meg a közösségi, az vásárlás nélkül 200, ha mindent megcsinálsz. -
#2627 Az a lényeg, hogy még 23TP kellene a 8-as szinthez és azt akarom valahogy gyorsan összeszedni, hogy én is kaphassak summer kártyákat. De nem tudom, hogy érdemes-e valami apró játékot venni, vagy kódot aktiválni. -
#2626 Csak a helyben vásárlás számít közvetlenül (az első játékok jobban, a sokadik egyre kevésbé - lemegy 1-2XP-re). Az aktivált kódok a "sok játékom van" kitűzők megszerzéséhez számítanak be. -
#2625 Szerintem TP-t csak a kártyák kraftolásából kapsz! -
#2624 Minden egyes Steam-en vásárolt játék után kapok valamennyit TP-t, ami a szintlépéshez kell? Mennyit ad egy játék vásárlásánál? Csak vásárlás számít, vagy kód aktiválás is? Van talonban néhány kulcsom. -
#2623 9-es summer sale kártyát cserélnék 1-7-esig. -
ratgab #2622 Én is a minap Guacamelee-hez vettem hiányzó kártyákat. Kraftoltam kaptam egy summer sale kártyát, amit eladtam és ugyanott voltam, sőt egy picit kerestem is rajta. Ráadásul segítettem a csapatom, amivel a nap végén kaptam még 2 summer sale kártyát, mivel győztünk tegnap (lilák forever....xD). -
#2621 Én folyamatosan szedem ki a kártyákat a játékokból, mert viszik mint a cukrot. Amelyikhez kevés kell, azt kiegészítem, mert summer kártya többet ad és kitűző készítésnél kapsz úgyis egyet. Egyébként meg figyelni kell az olcsó summer kártyákat. Mert lehet olcsón bezsákolni, aztán tovább lehet adni kicsit drágábban.
Egyébként most szavaztam 3.-nak és egyből jött a kártya :) -
#2620 Nincs valakinek egy skrym %os kártyája?:)
-
#2619 Most, a végén nem lesz ára. -
Lokker #2618 Mi a tendencia, most érdemes eladogatni a ss kártyákat vagy event végefele? -
#2617 Nekem 11-kor volt meg a 3. szavazásom és nem kaptam kártyát, viszont 19:00-kor megkaptam. -
ratgab #2616 Tőlünk nyugatabbra ez aprópénz. Főleg olyannak, akinek több ezer játéka van. -
#2615 +badge craftolásnál is kapunk kártyát. -
#2614 jah laza 40 euro a ket sor...szerintem kevesen olunk bele ennyit...a summer sale-be is, nemhogy kraftolsaba. -
attika1979 #2613 11-es vagyok.A csoportba soroláskor megkaptam.Szerintem akadozik a rendszer:) -
ratgab #2612 200 pont az annyit tesz, hogy 2x kraftolt summer sale fóliás kártyából és már meg is van.