3370
    Az eladást hogy lehet kezelni? Mert arra nem jöttem rá. A piacon sikerült beraknom az STH-ba a kártyákat figyelésre, de eladni hogy kell? Bár szerintem az eladást szerintem berakhatod, magadtól is, mert ott csak lefelé fognak menni az árak nem felfelé. Vagy rosszul látom?
  • Dzsini
    Foilos kártyára "vadászok", ott az átlagos alsó ár a gyűjtemény darabjaira 26-30 cent volt, beállítottam 20-ra, és a kilencből már 5 megjött. De ezzel ráérek.

Normál kártyáknál persze attól függ, hogy mennyire sürgős - 2-3 centtel az alapárnak alámenni simán lehet, az is összejött pár óra alatt. De biztosan attól is függ, hogy mennyi a forgalma az adott kártyának.

Hosszú távon még keresni is lehetne rajta, mert a tranzakciós díjjal együtt is olcsóbban jön be egy-egy olyan kártya, amit a normál árán el is lehet adni (és az STH fejlesztőnek bétában van az eladást kezelő scriptje is...).

Persze ezt sokan bizonyára már rég megírták és saját célra használják, pl. kulcsoknál egy 5-10 centes szórást megjátszva folyamatos bevételt lehet produkálni.
    Dzsini, mennyire érdemes beállítani az STH-t? 2-3 centtel olcsóbbra, mint ami meg van adva minimálisnak? Szoktak befutni ilyenek?
    áhhh. Ezt jó tudni :)
  • Dzsini
    Ha egyszerre több játék fut, akkor jelentősen visszafogja a kártyaesések számát. Ha ott vagy a gép közelében, akkor mindenképp érdemes egyesével futtatni őket.

Éjszakára, vagy egész napra, ha nem vagy ott, akkor érdemes sokat egyszerre futtatni.
    Hát mivel szombaton mikor nem voltam itthon nem tudtam kártyát kirakni, így muszáj megvárnom a szerdát a piros csapatban, addigra megpróbálok kikraftolni minden kártyát, bár ha úgy haladok, mint tegnap hogy egész délután ment 2 játék tálcán még is 2 kártyát dobott a steam 6 helyett, így nem tudom hogy fogok kitűzőket kirakni...
    Bassszus 2 napig nem voltam aktív és tegnap délutánra 0.34-ről 0.20-ra esett a kártyák ára... Utolsó nap gyorsan bezsákolom majd az összes kártyát és megcsinálom a kitűzőt úgy érzem :)
  • ratgab
    Sale vége felé meg lehet majd összerakosgatni a 3 centes kártyákból álló summer badge-ket.
  • Dzsini
    Nekem áprilisban kaptam az utolsót, emlegettem is... és ma reggelre jött egy Type:Rider pakk (105 esélyes játékból) :)

A rendszer úgy van felépítve, hogy folyamatosan növekszik az esélyed, úgyhogy nem lehetsz "örökre" szerencsétlen.
  • w77d
    gyerekek 58-as szintű vagyok vagy 40 kártyák szempontjából kiürített játékkal de nem kaptam már fél éve booster pack-ot... wtf?
  • Scooter
    Van feleslegem 4,7,9-ből. Kéne 1,3,8. Szóljon, ha valaki cserélni akar.
  • lalakov
    A Steam Trading oldalon tudtok olyan embert ajánlani aki kulcsot is 100%-ban átad? Vagy kizárólag játékot cseréltek TF2 kulcsra?
  • Gerdzso
    Sziasztok!

Van két felesleges 2-esem illetve egy 9-esem, ezeket cserélném 1,6,7,10 valamelyikére. :)
  • totyak
    Én is most nézem, hogy egyre kevesebbet érnek. Mondjuk várható volt.
  • grebber
    MoRT megelőzött.
  • MoRT2195
    Nekem ami kell: 2,3,6
    Amit tudok adni: 1,7
  • Scooter
    Nekem van 4,7,9 felesleg. 8-as jó lenne.
  • grebber
    9-es elkelt!
    Most van egy felesleges 8-as kártyám amit bármire cserélnék ami nem 4,8,9-es!
  • Dzsini
    Szépen megy lefele az SS kártyák ára - tegnap reggel 30 cent volt az az árfolyam, ami folyamatosan fogyott, estére 27, most már 25... még talán 1-2 napig érdemes azért összerakni jelvényt, hogy kártya járjon érte, utána már veszteséges lesz.
  • MoRT2195
    Cserélhetünk, nekem 1-es, 4-es és 7-es kártyából van 1-1 felesleg. :)
  • grebber
    Van 1 felesleges 9-es kártyám, cserélném bármire, ami nem 8,9-es!
  • genndy
    Innen megtudod: http://ehsankia.com/steam/cards/
    Most éppen a CS:GO

Rapid: valószínűleg bug. Majd megjavul. Ne nyomj rá, bármilyen hívogató is az a zöld Play :)
  • Rapid81
    Az esti akcióváltáskor vásároltam és akkor szenvedett az oldal és nem kaptam meg a vásárlásért járó kártyámat. Aztán most meg ez...
  • TBTPumpa
    Biztos béta klienst használsz!
  • Rapid81
    Valaki ezt magyarázza meg nekem légyszi.

Ha a Play Game-re nyomok, akkor meg bejön a Steam főoldala...

• Dzsini
    A mostani a nyolcadik.

Egy kitűzőt érdemes (ha van rá olcsó lehetőséged) minden nap legyártani, hogy a csapatba adott pontodért megkapd a napi kártyát is. Legalábbis addig, amíg a kártyák értéke fölötte van a befektetésnek.
  • totyak
    Akkor szavazgatok aktívan, aztán várom a kártyákat és adom is el. Vásárlás nem lesz, meg szerintem már kitűző gyártás sem.

Eddig hány szavazás volt?
  • DarkSector
    srácok kitüzöt melyik játékból lehet a legolcsóbban kihozni?
  • Dzsini
    Azzal ne foglalkozz, az a játékkal kapott ingyen kártyához kapcsolódik, mindig ott volt és ott is lesz.
  • totyak
    Itt egy kép róla.
  • MoRT2195
    Azzal ne törődj, kapni fogsz kártyát. Ezt játékoknál akkor írja, amikor megszerezted már mindet játszás közben, de ugye ez nem egy játék, így alapból ezt rakták ki. Ne foglalkozz vele, kapni fogsz még. :)
  • lalakov
    Pontosan hol írja ezt?
  • totyak
    De már kaptam 4 Summer kártyát és azt írja több nem kapható. Akkor ez mire vonatkozik, ha te azt mondod, hogy vásárlással, szavazással és kitűző gyártással is kapnék újabbat?
  • lalakov
    Igen.
    Abból a játékból már nem fog több kártya esni.
    Szavazásért kapni fogsz kártyát (3 szavazásért egyet) és kitűző összerakásáért is a nyári vásár alatt.
  • totyak
    Jól sejtem, hogy most érdemes eladni a summer kártyákat, mert később csak lejjebb megy az áruk?

Egyébként nagyon fura dolog történt. Ma szavaztam szerintem harmadjára (bár szavazásnál 4-et ír, erre hozzám vágott 3 summer kártyát. 1-et meg még korábban, amikor összeraktam egy kitűzőt. Így eddig 4-et kaptam és most azt írja kitűzőknél, hogy több már nem kapható. Illetve rákattintva ezt írja:

Vásárlással kapott kártyák: 0
    A Közösség Választásán való szavazással kapott kártyák: 1
    Csatlakozással, és csapatodnak szerzett pontokért kapott kártyák: 2

Furcsa. Vagy csak én nem értem. Akkor ezek után hiába is szavazok, több kártya már nem lesz? Meg kitűző összerakással sem lenne, csak vásárlással?
  • Fabio Capello
    Igen, kitűzőért jár egy kártya.
  • totyak
    Kitűző összerakásért jár egy Summer Adventure kártya? Csak azért kérdezem, mert most raktam össze egy kitűzőt és dobott egy kártyát. Nekem ugye csapatba sorolásnál nem adott a rendszer, illetve a 3 szavazatom még nincs meg, csak kettő, de a Kitűzőknél a Summer Adventure kártyáknál ezt írja:

A Közösség Választásán való szavazással kapott kártyák: 1
    Csatlakozással, és csapatodnak szerzett pontokért kapott kártyák: 1

Na most feltételezem ez a kártya, amit most adott, ez a csatlakozás és pontszerzés kártyája. Ha ma megcsinálom a szavazásost, valószínűleg akkor kapom meg a másodikat, amit már előre jelez?

Huh, remélem érthető mit szeretnék kérdezni.
  • genndy
    Valve komolyabb cég, nem SG.hu

(frászt nem, néha rosszabb )
  • totyak
    Ezt tudom, írja szavazáskor, de vajon a csoportba lépésért járó kártyával mi van. Sehol nem írták le, hogy 8-as szint alatt nem jár érte kártya, pedig én nem kaptam.
  • Gerdzso
    Sziasztok!

Remélem jó helyre írok, de lenne egy Men of War-om és egy Home-om Steam Gift-ként amiket elcserélnék Summer Sale-s kártyákra vagy más értékes cuccra/kártyákra.

Ha valakit érdekel az nyugodtan írjon pm-et. :)