Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ingyenes hétvégén nem lehet kiszedni a kártyákat.
Olyan viszont van,hogy ha valami ingyenes belépõt biztosít - pl Killing Floor meghívó,Company of Heroes ingyenes kulcs - kizárólag a multiplayer részéhez stb,akkor elérhetõvé válnak a kártyák.
Általános témájú kérdésem lenne: Ha egy adott játék ingyenes a hétvégén, ami alapból ad kártyát ha birtoklom, abból ki lehet így farmolni a kártyákat vagy mindenféleképpen szükséges, hogy a profilomon legyen? (úgymond meg kell-e vennem a játékot)

Scooter
Érdekes dolog törént. Kifarmoltam már az Aerena kártyáit és akkor 1 fajtából kettõt dobott. Azóta elcseréltem azt az 1-et egy olyan más játék kártyájára ami nekem kellett.
Most bemegyek a kitûzõkbe és nézem a kártyáimat erre az Aerena-nál látom, hogy még 2 kártya kapható! Mondom, hogy amikor már mindet kihúztam?
Dobott egy olyan kártyát (szerencsére), ami még nem volt és a fóliás "Vanquish the unbelievers!"-t.
Amióta beindultam a kártyafarmolással, legalább 4 szintet léptem és már a második fóliás kártyát kapom, azóta. A szintlépésekkel tényleg nagyobb az esély.
IMYke2.0.0.0
Most én írom, hogy "mindegy". Hagyjuk, ne offoljunk.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Azért írtam hogy kioktató jellegû, mert a HSZ-eden érezni lehetett, hogy annak vetted és igazam is volt. De mondom hogy nem volt benne semmi kioktató...
IMYke2.0.0.0
Látszik, hogy nem ismersz.
Egyáltalán nem kaptam fel a vizet. Ha kiabálok (és/vagy dühös vagyok), akkor annak én írásban is jelét adom. (felkiáltójelezés ezerrel, capslock és a többi).

Dzsinis kioktatós stílusával ellenben, úgy látom senkinek sincs baja. Vajon miért?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Törölt felhasználó
Nem tudom most miért kaptad fel a vizet, szimpla plusz információt csatolt megjegyzésként a HSZ-edhez. Egyáltalán nem kioktató jellegû volt.
Botond
Igen, de nem biztos hogy különbözõt, ide azokat másolta be, amik különbözõt adtak. Vagyis nem azt írta ki, hogy 8 van és abból 4 eshet, hanem hogy 8 van és abból 4 féle esett, és ez azért nem evidens.
IMYke2.0.0.0
Valakivel összekeversz.

Húha, valaki besértõdött ám. Elég lett volna annyit írni hogy "Számon tartom mibõl hogy állok." ehelyett Te írsz egy kisregényt. Te vagy az egyik aki soha többet (1 hétig) nem jövök SG-re, igaz?
IMYke2.0.0.0
Ja, ilyenkor "mindegy"...

Dzsini
Mindegy...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Igazán kérdezhetnél néha elõbb... sok felesleges gépeléstõl megkímélhetnél másokat.

Az Excel-táblámból lett exportálva, és mivel ismerem a hulladék SG-motort, a "/" (perjelet) Notepad++ -al lecseréltem szövegesre.
S még mielõtt jönne az újabb dzsinis riposzt: az Excel táblámban tartom nyilván, hogy mely játékokból épp mennyi van meg, mennyi kell még, számszerûen beírva, hogy szûrhetõ legyen késõbb.

Dzsini
Mindegyik után odaírtad az elõtte levõ számok felét, felfele kerekítve - gondoltam nem vagy vele tisztában, ha azt külön számontartod.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Elárulhatnád, hogy ezt most miért írtad. Ráadásul, nekem, aki régóta ismeri a kártyázást.

Dzsini
Mindig a lehetséges kártyák felét (felfele kerekítve) dobja alapból, így azt nem kell külön számontartani.

IMYke2.0.0.0
"Shadowrun Returns" nekem is 4 különbözõ adott.

Ahogy ezek is
(Cím - Összkártya - Egyszerre megszerezhetõ, és különbözõ kártya):

"Afterfall InSanity Extended Edition" - 6 per 3
"Anomaly Warzone Earth " - 6 per 3
"Batman: Arkham City GOTY" - 7 per 4
"Borderlands 2" - 6 per 3
"Dungeons of Dredmor" - 6 per 3
"Fairy Bloom Freesia" - 6 per 3
"Fortix 1" - 5 per 3
"Fortix 2" - 5 per 3
"Giana Sisters: Twisted Dreams" - 7 per 4
"Hitman: Absolution" - 9 per 5
"Orcs Must Die! 2" - 8 per 4
"Painkillerr: Hell & Damnation" - 9 per 5
"Really Big Sky" - 6 per 3
"Resident Evil 6" - 8 per 4
"Saints Row: The Third" - 7 per 4
"Solar Flux" - 6 per 3
"Super Meat Boy" - 5 per 3
"Trine 1" - 8 per 4
"Zack Zero" - 6 per 3

Scooter
Nekem a Sniper Elite V2-nél volt szerencsém. A 9 kártyából 5 különbözõ lett. Vannak még csodák. A Giana Siseters-nél is 4 különbözõt dobott.
Brütal Legend ;)
Dzsini
Ahogy dobja a kocka... QuestRun nevû játék 8 kártyát dobhat.
Éjszakára beindítottam, hadd potyogjanak ki - sikerült 7 kártyát kiejteni 3 típusból (4-2-1 arányban).
A nyolcadik foil lett, úgyhogy megbocsátva (bár az is abból, amibõl amúgy 4 esett) :)

húúú micsoda izgalmak vannak ma este. megkaptam elsõ booster csomagom kingdom rush személyében :) szerintem alszok rá egyet hogy kinyissam-e vagy eladjam. de valószínûleg kinyitom mert max 0,25-öt kapnék érte, meg hát elsõ pack ugye :)
Scooter
50%-al olcsóbb Mutant Mudds deluxe (mon jun 16)
Mutant Mudds deluxe

Ingyen vehetõ, ha kell valakinek!

Scooter
Ingyen vihetõ kupon, ha érdekel valakit!

50%-KAL OLCSÓBB Abyss: The Wraiths of Eden (Fri Jun 13 2014 19:26:15)

Abyss: The Wraiths of Eden
IMYke2.0.0.0
Ez lett:

IMYke2.0.0.0
No, kaptam egy "Mark of the Ninja Booster Pack"-ot - lássuk, mi sül ki belõle :)

!!!INGYEN!!! Vihetõk az alábbi kuponok.

10% OFF Heavy Bullets Jun 02 2014
50% OFF 140 Jun 03 2014
66% OFF ROCKETSROCKETSROCKETS Jun 03 2014
90% OFF FaeVerse Alchemy Jun 03 2014
66% OFF Quest of Dungeons Jun 03 2014
90% OFF KnightShift Jun 03 2014
50% OFF Omerta - City of Gangsters Jun 06 2014
50% OFF CastleStorm Jun 08 2014
75% OFF Stealth Bastard Deluxe Jun 08 2014
10% OFF Toki Tori 2+ Jul 11 2014
2x 25% OFF Pixel Piracy Apr 15 2015

Másik. Van esély hogy valakit a mostani humble bundleból Draw a Stickman: EPIC, Skulls of the Shogun és Breach & Clear-ért adna TF2 kártyákat?
Van néhány számomra és a közvetlen haverok számára érdektelen kuponom
66%-os AoE III complete collection (2 db)
75%-os Future Wars
75%-os Crash Time II
Jövõ hónap 5-9. között járnak le.
Nem tudom kinek mennyit érnek, nálam csak lejárnak.

köszi
genndy
Medieval II: Total War, 2. szint

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Melyik az a játék amivel Magyar címeres kitûzõt lehet szerezni?
Scooter
75%-KAL OLCSÓBB Stacking Stacking

20%-KAL OLCSÓBB Stranded
Stranded

10%-KAL OLCSÓBB Toki Tori 2+
Toki Tori 2+

Ingyen vihetõk!

akkor kingdom rush-t tuti kihúzom, kedvenc játékom :) maradék 200-250 kártyát eladom
genndy
Játékoknál 5 normál+1 fóliás szint van.
Téli vásáros kitûzõ volt végtelen szintû.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Dzsini
Steam Trading Card Wiki

"Once you reach level 5, you cannot craft that game's cards into a badge again. The foil badge for a game can only be crafted once."

Tehát egy játéknál öt plusz egy foilos badge készülhet.

van egy szint ami után már nem enged craftolni egy játéknál vagy a végtelenségig lehet?
RatBaG
elkezdtem az arkham origins-t, 5 dropból 4 bane, 1 deadshot.
fml.

Per Aspera Ad Inferi.

Scooter
Mit ad valaki egy fóliás The Whispered World Special Edition (Moreeyes) kártyáért <#idiota>
IMYke2.0.0.0
Ez a 4 cent akkor oszt vagy szoroz, ha naponta több tucat ilyen csomagot bontasz, és tonnaszám zsebelhetnéd az eurókat, de a STEAM a sáp miatt pár kilót mindig lefölöz...
...de, mivel ezek a Booster Packok egyrészt véletlenszerûek, másrészt amúgy sem annyira értékesek, hogy 4 euro cent miatt az ember a Drávának menjen, így a "kockázat" abban merül ki, hogy a Szerencse vajon most a te oldaladon áll-e majd, vagy sem...

Dzsini
Az eladási ár igen, de a háromszoros kezelési költség miatt rosszabbul jársz alapesetben. 3x5 cent eladásból 3x3 jut hozzád, 1x15-bõl 1x12.

4 cent persze nem sok, de szerintem sok kicsi sokra megy, ezért írtam, hogy mindenki érzése szerint kockázatvállaló vagy sem. Én nem szeretek kockáztatni, ha nem árulják el, hogy legalább hozzávetõlegesen mik az esélyeim.

IMYke2.0.0.0
Egyetértek, szerencsejáték - most nekem nem jött össze :)(
Remélem, legközelebb "kárpótol" Fortuna Kisasszony :)

Tinman
4x dobott eddig fóliásat, ha bontottam. Egy esetben 1.5 euro-ért ment el a fóliás kártya.

Eddig kb. 12x bontottam. A 8 "fólia mentes" esetben 75%-ban visszajött a pakk ára, 2 esetben szinte teljesen.

Szerencsejáték. Szerintem ennyi belefér, hogy az ember bontja. Eleve a 3-as pakk ára nagyjából annyira van belõve a legtöbb esetben, mintha azt a 3 kártyát külön vennéd meg. Nyilván vannak kivételek.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Dzsini
Lehet jól járni vele, az kétségtelen (hiszen kaphatsz foilt is belõle, ami helybõl a teljes booster többszörösét érheti) - az a kérdés, hogy mekkora esélyed van rá, és kockáztatsz-e.

Szerintem, ha épp nem gyûjtöd az adott játék kártyáit badge célból, akkor nem éri meg kinyitni, mert az esélyes várható haszon kisebb, mint egyben eladva, hiszen nem is ismerjük az arányokat (nem nyilvános, hogy melyik lapnak mennyi az esélye, mennyi a foil kártya esélye), így számomra logikus, hogy a legkisebb értékû kimenettel számolok.

(két lehetõséged van: vagy kapsz kérdés nélkül mondjuk 1 eurot, vagy dobhatsz kockával, és 1-re 10 centet, 2-5ig 50 centet kapsz, 6-nál pedig 2 eurot - persze a határokat és a kifizetések arányait, az esélyeket lehet módosítgatni, minden embernek más a természetes kockázatvállalási szintje, ami attól is függ, hogy milyen anyagi helyzetben vannak, hogy mik az esélyek határai, stb. Ilyen kérdésekkel szokták például befektetési tanácsadók kipuhatolni, hogy inkább a biztosabb, de alacsonyabb hozamot, vagy a bizonytalanabb, viszont nagyobb bevételt ígérõ lehetõségeket mutassák be)

IMYke2.0.0.0
Jártam már jól a felbontással - majdnem dupláját szedtem össze, mintha felbontatlanul tettem volna piacra.

SzirmosSzisza
Oh, én megnézem melyik éri meg jobban és adom is el, fóliás úgyse esik :(

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
#2387 - az eseteg elenyészõ részében járhatsz jól - fõleg a háromszoros kezelési költség miatt.
Ha kifogsz egy foilt, akkor talán, de azon kívül...

IMYke2.0.0.0
Én most rosszul jártam - fel kellett volna tennem a 0,27 környéki árért, amiért mostanában ment...
Felbontva a felét se hoztam össze.

SzirmosSzisza
Amúgy ezeket nem adjátok el egybõl?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DarkSector
Pedig a 3-al nyertél volna csak. :D

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

IMYke2.0.0.0

Kibontás után - "csak" 2 egyforma:

Scooter
75%-KAL OLCSÓBB Stacking
Érvényesség vége: Tue May 27 2014 21:26:10
Szóljon ha kell valakinek. Ingyen adom. Úgy tudom, hogy kártyás a játék.