3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
Gerdzso #2731 Hali!
Nekem kellene: 1,6,10
Feleslegem: 2,9 illetve Men of War steam gift, Home steam gift
-
#2730 másik topikban már válaszoltam (én is).
Mielőtt valaki megint válaszol (: -
#2729 ide is fölteszem a kérdést, hátha:
szevasztok!. Nap közben steam mobil app-ról szavaztam és akkor kiírta, hogy mivel 10x szavaztam már ezért jár ingyen 3 kártya. Mondom tök fasza, köszönöm szépen. Erre haza érek, kapcsolom be a gépet és látom, hogy nincs az inventoryba egy darab új kártya se.... mi a fasz? -
#2728 Az előfizetői szerződésben van egy ilyen kitétel:
"You may not use Cheats, automation software (bots), mods, hacks, or any other unauthorized third-party software, to modify or automate any Subscription Marketplace process."
Tehát a használata egyértelműen tilos. De hogy lehet megállapítani, hogy valaki nem csak frissít 4-5 oldalt, és gyorsan rányom a vásárlás gombra, vagy hogy erre egy scriptet használ?
A bővítmény készítője nem vállal semmiféle garanciát, és itt senki sem - ha úgy érzed, hogy problémád lehet belőle, akkor ne használd. -
oklac #2727 Köszönöm,de akkor ezért nem jár semmilyen tiltás,ugye? -
#2726 Steam Trade Helper - Chrome bővítmény. -
oklac #2725 Valaki meg tudná mondani, hogy pontosan hol találom meg ezt az "STH"-t? Mert neten keresgéltem,de nem találtam, vagy valamit rosszul csinálhattam :D -
#2724 Nekem most megy tizen pár darab. A 10 SS kártya valami nevetségesen olcsón, meg azokhoz a játékokhoz olcsón keresek kártyákat amiket most kraftoltam ki és nem dobta a játék. De jó móka tényleg, mert piszok olcsón beszerzem a kártyákat amik hiányoznak. Meg az SS kártyákból is most rámegyek olyanokra, amiket véletlenül olcsóbban tesznek ki :) -
#2723 De ne a legvégén, télen is behalt a rendszer az utolsó napon. ;-) -
#2722 Nekem most csak 4 foil kártya van benne, de dolgozott már 10 körüli lapra is...
és igazából nem, vagy nem nagyon lehet lekövetni, mert szerveroldalról tulajdonképpen nem lehet megkülönböztetni attól, hogy neked 4-5 fülön van nyitva a Steam bolt, nyomkodod a frissítést, és ha van egy üzlet, arra lecsapsz. -
#2721 Gondolom ez az STH nem teljesen legális, hány db tárgyat figyeltek? Nem akarom, hogy feltűnő legyen :D -
#2720 A legfelső sorban beindítottad úgy egyáltalán, hogy dolgozzon? Van egy központi "bekapcsológomb" meg soronként ki-be kapcsolhatod, hogy azt működtesse. -
ratgab #2719 Ha már ez a téma az miért lehet, hogy nekem nem mutat árat (ergó nem működik). Tegnap még jó volt, ma meg már semmi. -
#2718 Maximum annyiért viszi, ha van olcsóbb, akkor természetesen azt is megveszi. A mellette levő szám pedig azt jelzi, hogy hány darabot kell lásson belőle a tárgylistádon, hogy abbahagyja a keresgélést (ekkor kikapcsolja azt a sort). -
#2717 Még egy kérdésem lenne. Az STH-ban a megadott érték azt jelenti, hogy ha a program annyiért lát, akkor viszi el vagy ha az alatt lát, arra is lecsap? -
#2716 No, most tartok 1 év alatt 40 eurónál.
Más sokkal-sokkal többet össze tudott már hozni ezen időszak alatt :() -
#2715 Nekem a következő lila győzelemre megvan a bekészített készlet (gyorsan összevásároltam), a többit szépen adogatom el, egész jó áron mennek.
Persze szegény foil kártyám nem kell senkinek, hetek óta ott áll 16 centen :) -
#2714 Ja, gőzerővel dolgoznak a botok (haha, "gőz"erő, éérted). -
#2713 Amúgy nagyon beindult a crafoltgatás, most nézem az összes kártyámat elvitték amik már hónapok óta kint vannak. -
#2712 De itt nem lesz felfele hullám, csak az utolsó pár órában talán - addig folyamatosan megy lefele az ár, és nagyokat esik este 7 után, amikor újabb párszázezer "részvény" kerül a piacra. -
#2711 Ez már csak ilyen hullámzós, mint nagyban a tőzsde - a tényezőktől nem tud függetlenedni [jelen esetben a belterjes cheat, és a tömeg félelme]. -
#2710 De közvetlen 7 után kapja meg minden résztvevő az új kártyákat, és ömlik a piacra a felesleg (és be is csuklik tőle szépen az egész) - tegnap este figyeltem, fél óra alatt 3 centet csökkent a legalább 500 darabban kapható árfolyam az egyik kártyánál.
Mindenki egy kicsit olcsóbban dobja ki, hogy a még nagyobb esés előtt megszabaduljon tőle. -
#2709 -2 sem -
#2708 A játékokból kinyert kártyákat is este 7 után érdemes feltenni, amikor még lódulnak a csapatok a győzelem felé - másnapra, amikor már a "reddites banda (is)" kellő mértékben eldöntötte az arányokat, a vesztes csapatok lelkesedése lanyhul, és nem vesznek úgy kártyákat.
//Valljuk meg, azért az se jó, ha "le van zsírozva" - sem STEAM, sem a közösség oldaláról! -, hogy ki nyer... -
ratgab #2707 Amúgy áthozva ide az eredeti topikban megkezdett gondolatmenetet én is azt tervezem, hogy sale végén kraftolok pár summer badge-t, hátha esik valami ilyen finomság, mint Scooternek. Mert, hogy az ilyen cumók ára bizony fel fog menni.
Úgyhogy Scooter kolléga én tartalékolnám a helyedben a cuccot. Lesz ez rövidesen 10 euró a marketen meglátod! -
ratgab #2706 Így van. Ezt a kolléga bizony sajnos bebukta... -
#2705 #2702 - amíg váltás miatti tiltás van, addig cserélgetni, ajándékozni se tud. -
#2704 A nyári vásár végeztével ez a kártya is el fog veszni. Summeres a kártya, ugye? Szerintem jobban jársz, ha odaadod egy haverodnak, hogy eladja. -
#2703 Értem. -
#2702 Még az se menne, ilyenkor tradelni se tud. -
#2701 Érdekes, hogy a steam azt írja a raktárban, hogy nem cserélhető, nem értékesíthető és a wi-ki adatlap szerint pedig igen. -
#2700 Ingyen átveszem tőled :))))) -
#2699 Eladhatod jelenleg ~3,50 euróért. -
#2698 Add el, 3€! -
#2697 Kaptam egy 4-es Foil (első foil kártyám) kártyát, de nem tudom eladni, mert nem használhatom a marketet még 7 napig mert új gépről jelentkeztem be (windózt újratettem) -
#2696 Egy kártyám hiányzott, a 8-as és végre 1x jót dobott. Ki tudtam rakni a kitűzőt és ezt kaptam. Mi a búbánatot kezdjek vele?Nem igazán nyomom a TF2-őt. Még cserélni se lehet. -
#2695 Valószínűleg belsősöknek van, és nem ez az egyetlen script, ami ilyesmit kezel.
(viszont kényelmes, egyszerű, és 2 klikk telepíteni) -
#2694 Faszom a szerkesztés gombba.... Szóval, hogy megy is, működik is, csak még tesztelős időszakban van. -
#2693 Bétára azt hittem, hogy már van, csak nem működőképes. :) -
#2692 Pont azt írtam, hogy eladás még nincs ha lesz, ki lesz téve a honlapra.
Ha nem vagy ott a gép előtt, és folyamatosan akarsz kereskedni, akkor egy eladó és egy vevő script szépen össze tud dolgozni, az egyik megveszi 10 centért a kártyát, amit valaki komolyabb odafigyelés nélkül rakott ki, a másik felteszi 15-ért, ami a normál ára lenne.
Nagyon sok ilyen fut, ezért kelnek el a "jajj, 10 centért raktam ki az 1 euros tárgyat" dolgok pár tizedmásodperc alatt.