Steam Trading Cards
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
És hogy lehet elérni, hogy csapatba sorsoljon? Csak mert nekem nincs kártyám még, tehát gondolom nem vagyok egyik csapatban sem. Illetve a Community Choice-t sem tudom hol van.
Bocs, full retard vagyok steam-hez, én csak játszom vele.
Ezután, 3 szavazás után kapsz egy Summer Adventure 2014 kártyát.
Szavazni úgy tudsz, hogy a "Community's Choice"-nál a fehér gombra klikkelsz - pop up ablak lesz, és két csoport közül választasz:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
(és mindez egy 40 cent körüli lappal)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Aki kraftot tervez annak javaslom az utolsó napokat, amikor várhatóan 3 centig fog leesni az áruk, mivel el fognak tûnni.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
"Nulla tenaci invia est via"
Felrakásnál írja hogy mennyit fizet a vevõ, és mennyit kap az eladó, igen.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ezt kitûzõk készítésével érheted el(mármint az 5. szintet), a játékaid után is kapsz XP-t (TP-t) illetve 2 szintet tudsz ugrani ingyen a Közösségi Nagykövet kitûzõ teljesítésével (ha jól tudom ezt a Kitûzök rész alatt éred el). A Kitûzõknél látod, hogy milyen szinten vagy és hány pontra van szükséged a következõ szinthez.
mulli86: :-D És ha kezdõdik a nyári vásár, akkor 3 szavazásért(naponta lehet szavazni 8 óránként, mely játékok legyenek pluszban akcióban) is lehet majd kapni egyet.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
- Gordon & Alyx
- Respite
Amit tudok adni:
Afterfall InSanity Extended Edition:
- The Temple vagy
Awesomenauts:
- Raelynn
- The Awesomenauts vagy
Type:Rider:
- Garamond
Persze 1:1
Esetleg tudtok olyan személyt, akinek van sok HL2 kártyája és itt nincs?
Steam-es cserefórumot néztem. Nem onnan.