Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Csapatba sorsolás: Summer2014faq/

Choice :

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

genndy
Rákattintasz arra a nagy térképre és besorol. Az hogy nincs kártyád, nem számít, majd akkor kapsz egyet. Store fõoldalon van minden.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Store közepén a summer sale logora klikk és Get Started! fehér gombra klikk
totyak
Köszönöm

És hogy lehet elérni, hogy csapatba sorsoljon? Csak mert nekem nincs kártyám még, tehát gondolom nem vagyok egyik csapatban sem. Illetve a Community Choice-t sem tudom hol van.

Bocs, full retard vagyok steam-hez, én csak játszom vele.

IMYke2.0.0.0
Az elsõ kártyádat akkor kapod, amikor csapatba sorsolt a rendszer. <Én a Blue Team tagja vagyok>

Ezután, 3 szavazás után kapsz egy Summer Adventure 2014 kártyát.

Szavazni úgy tudsz, hogy a "Community's Choice"-nál a fehér gombra klikkelsz - pop up ablak lesz, és két csoport közül választasz:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

3 szavazás után ad egyet
totyak
Biztos oda-vissza kitárgyaltátok már, de hogy kaphatok ilyen Steam Summer Adventure 2014 kártyát. Játékvásárlást most nem terveztem.

IMYke2.0.0.0
Bár, most két kártyám is "bennragadt" a Marketen - jó ideje nem viszik el õket.

Dzsini
Lehet végre elmegy a 3 hete kirakott foil kártyám is, a 2. legolcsóbbként tettem fel, és azóta se a legolcsóbbat, se az enyémet nem kérte senki, nem volt eladás.

(és mindez egy 40 cent körüli lappal)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

IMYke2.0.0.0
Hál istennek :)

wantonly
Summer Sale alatt beindult az élet. Viszik a kártyákat, mint a cukrot.
Ne reménykedj. Ahogy árasszák el a marketet a kártyák annál gyorsabban esik majd az ár. Ne tévesszen meg, hogy haldoklik a market. Hirtelen fog esni az ár, ha észhez tér kicsit a rendszer.

Aki kraftot tervez annak javaslom az utolsó napokat, amikor várhatóan 3 centig fog leesni az áruk, mivel el fognak tûnni.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Viszont a Sale végén el fognak tûnni, az elõtt craftoljatok vagy adjátok el.
lalakov
Sajnos igaz. :( Mindegy, beraktam bruttó 0,48-ra hátha elmennek az éjjel.
Szabi
mire megírtam és ráfrisítettem mégegyet, elárasztották a piacot a 0,2-es ajánlatok :D

"Nulla tenaci invia est via"

Szabi
most azért megy el drágán, mert az alacsonyabb áras ajánlatok nem jelennek meg mert rohadt lassan kerülnek ki :D

lalakov
Pár napja 10-17 volt az ára. Most nyitásnál megzuhant, de nézd meg most, kezd emelkedni. Már 0,4-0,5-nél jár. Nem is cserélek, picit még menjen feljebb és adom el.
Szabi
imádom amikor nem jelennek meg a kártyáim a piacon és hirtelen elkezdenek zuhanni az árak :D

Törölt felhasználó
Valaki mesélte hogy ki fog várni ezekkel a kártyákkal, mert utólag csúnyán felmegy az áruk. Érdemes most inkább megvenni, aztán eladni.
lalakov
Cserélne valaki kártyát? Van: 5,6,7. Kéne: 1,2,4,9.
grebber
Akkor igen!Most elég jó áron mennek.

Next PC upgrade: 2022

Troger911
Érdemes eladni a Summer Sale kártyákat? Kraftolni úgyse akarok...
Törölt felhasználó
Én is kaptam bonust. Sniper elitet, ráadásul mindhárom ugyanaz volt.. Viszont kitûzõ készítésnél dobot fóliás mysteriust. Már most 1.5$ az ára, szerintem el fogom adni :) Fõleg ha igaz a hír hogy késõbb még többet ér :)
Troger911
Ok, köszi! Azt tudtam, hogy írja, hogy mennyi a levonás, csak a százalék nem volt tiszta!
genndy
Nem. Mindig 15% a levonás (ebbõl 5% a Valve-é, 10% a játékfejlesztõé).
Felrakásnál írja hogy mennyit fizet a vevõ, és mennyit kap az eladó, igen.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

lalakov
15%-ot von le.
Troger911
Eladásnál mindig írja, hogy mennyit fogsz kapni. Ált. 0.02-t von le!
totyak
Nemsokkal késõbb meg a Rush Bros Melody-t vették meg 0,13-ért. Pontosabban ennyit kaptam érte, mert a Steam vonogat belõle valamennyit valami oknál fogva.

Troger911
Az elég jó :) Sok kártya 0.02...
totyak
Háá, eladtam az elsõ kártyámat a Steam-en. Fortix Knight of Fortiana-ért kõkemény 0.19 eurót szakítottam <#crazya>

Scooter
Ez lett belõle:

IMYke2.0.0.0
<#eljen>

Scooter
Bocsi, kicsit nagy lett a kép. postimg.org-n át szoktátok méretezni és ha igen, mire?
Scooter
Elsõ bónuszcsomagom, amióta kártyázok! Nem is jöhetett volna jobb játékból <#vigyor2>

Törölt felhasználó
Van 50 valamennyi játékom plusz kinyertem már egy csomó kártyát, csak kitûzõt nem tudok még csinálni, mert nem tudok venni, cserélni vagy eladni a közösségi piacon :)
lalakov
Akkor tárgytalan. :-)
Törölt felhasználó
6-os szinten vagyok :)
lalakov
Ó, akkor nem fogsz kártyát kapni a szavazásokért, az csak az 5. szinttõl jár. :(
Ezt kitûzõk készítésével érheted el(mármint az 5. szintet), a játékaid után is kapsz XP-t (TP-t) illetve 2 szintet tudsz ugrani ingyen a Közösségi Nagykövet kitûzõ teljesítésével (ha jól tudom ezt a Kitûzök rész alatt éred el). A Kitûzõknél látod, hogy milyen szinten vagy és hány pontra van szükséged a következõ szinthez.
Törölt felhasználó
Nem értem még ezt, egy kitûzõt se tudtam csinálni, mivel csak 11.-étõl lesz aktív az accom. Sajnos az elsõ vásárlásom múlt hónapban volt. Eddig csak a stalker miatt voltam tag 2010 óta :)
lalakov
Mázlista, annak szép ára van. :) A simák meg baromi olcsók. Remélem a foci VB-vel kapcsolatos lesz az idei téma.

mulli86: :-D És ha kezdõdik a nyári vásár, akkor 3 szavazásért(naponta lehet szavazni 8 óránként, mely játékok legyenek pluszban akcióban) is lehet majd kapni egyet.
Maak
Kartyaszettekbol lehet szervalni,badge keszitessel, majd ha indul a sale akkor kiderul mik ezek, es akkor lehet kapni vasarlasert is gondolom.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
igen, lekraftoltam minden szettet gyorsba...lett egy foil, 9.5-ert elvihetnek mar:D

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Törölt felhasználó
Na ha így rájöttél, akkor magyarázd el olyannak is, akinek csak holnaptól lesz aktív a csereberéje, eladása, ilyesmi :)
lalakov
Kipróbáltam, azt ad.
lalakov
Ok, látom. :) Lehet craftolásnál már ilyet ad kupon helyett?
lalakov
Ez mi? Summer Sale kártyák?
Maak
Apa kezdooodik

Miért nem adod el a kártyákat,az értékükbõl símán megveszed a hiányzókat.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

lalakov
Jó a cserefórum, csak ne keress, hanem te adj fel hirdetést. Eddig még mindig el tudtam cserélni 1:1-ben. ;-)
Scooter
Keresnék Half-Life 2 kártyát. 2 db hiányzik:
- Gordon & Alyx
- Respite

Amit tudok adni:
Afterfall InSanity Extended Edition:
- The Temple vagy

Awesomenauts:
- Raelynn
- The Awesomenauts vagy

Type:Rider:
- Garamond

Persze 1:1

Esetleg tudtok olyan személyt, akinek van sok HL2 kártyája és itt nincs?
Steam-es cserefórumot néztem. Nem onnan.