Steam Trading Cards
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként most szavaztam 3.-nak és egybõl jött a kártya :)
COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB
Minden egyes Steam-en vásárolt játék után kapok valamennyit TP-t, ami a szintlépéshez kell? Mennyit ad egy játék vásárlásánál? Csak vásárlás számít, vagy kód aktiválás is? Van talonban néhány kulcsom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindig másnap 11-kor a 3-dik szavazásnál ad egy újabb kártyát. Szóval nem igazán értem, hogy most miért kaptam 2 db-ot. Tegnap szereztem a csapatnak 2 pontot, mert kiraktam 2 kitûzõt. Lehet, hogy azzal kapcsolatos?
Kivárásra tervezek játszani - úgy a 8-9. napig mindenképp.
Persze, ha addig nem kerül sorra olyasmi, ami "azonnal kell" lesz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
5 euróm van így is csak.
Az a csapat, mely egy darabig vezetett, majd a több ezer játékos többlet legyûrte.
Egyébként a wishlisten lévõ elsõ 3 már most megvehetõ játékot kapja meg a szerencsés 30 játékos, aki hozzájárult az aznapi gyõzelemhez legalább 1 ponttal.
Harmony, illetve
The Monitor
kártyája? Vagy valaki nem tud szerezni/venni valahonnan? Drágább és több kártyát is adok érte, csak jó lenne most ez a két kártya nekem. :)
Egyébként már csak 23Tp hiányzik a 8-as szinthez, de nem látom egyelõre, hogy honnan szerezzem meg.
Más: A mostani szavazásnál lehetett egy csomagra szavazni, ami a Dirt3-at is tartalmazta. Nem tudod / tudja valaki, hogy azzal mi lesz, mivel Live-os?
Ráadásul, ha vásárolsz
Tehát: vásárlással Summer kártyát is kapsz
S azzal a csapatodnak is segítesz. Az egész persze a pénzrõl szól.
A csapatba lépésért az alacsony szintem miatt nem kaptam? 6-oska vagyok.
2014.06.20. hajnali 3-tól - 2014.06.20. délelõtt 11-ig: 2. szavazás
2014.06.20. délelõtt 11-tõl - 2014.06.20. este 7-ig: 3. szavazás
stb.
Szóval: 8 óránként vált és minden szavazás 8 órás intervallumban zajlik
Eddig hány szavazás ment már le? Itt azt írja 29 lesz összesen.