Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
Én folyamatosan szedem ki a kártyákat a játékokból, mert viszik mint a cukrot. Amelyikhez kevés kell, azt kiegészítem, mert summer kártya többet ad és kitûzõ készítésnél kapsz úgyis egyet. Egyébként meg figyelni kell az olcsó summer kártyákat. Mert lehet olcsón bezsákolni, aztán tovább lehet adni kicsit drágábban.
Egyébként most szavaztam 3.-nak és egybõl jött a kártya :)
RoboKutya78
Nincs valakinek egy skrym %os kártyája?:)

COMTRAYA.Steam:Robokutya;Asus RX460 4GB DDR5 Intel I5-7400 3GHz Memoria: 16 GB DDR4 B250G Gaming

lalakov
Most, a végén nem lesz ára.
Mi a tendencia, most érdemes eladogatni a ss kártyákat vagy event végefele?
lalakov
Nekem 11-kor volt meg a 3. szavazásom és nem kaptam kártyát, viszont 19:00-kor megkaptam.
Tõlünk nyugatabbra ez aprópénz. Fõleg olyannak, akinek több ezer játéka van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Jim Morrison
+badge craftolásnál is kapunk kártyát.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maak
jah laza 40 euro a ket sor...szerintem kevesen olunk bele ennyit...a summer sale-be is, nemhogy kraftolsaba.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

11-es vagyok.A csoportba soroláskor megkaptam.Szerintem akadozik a rendszer:)

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

200 pont az annyit tesz, hogy 2x kraftolt summer sale fóliás kártyából és már meg is van.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

totyak
Nem lehet, hogy te sem vagy még 8-as szintû? Én sem kaptam semmit a csoportba sorolásért, pedig elvileg járt volna.

Maak
Friendlistemen van ket csoka, egyik 3k folotti jatekkal a listajan, kozel 200pontot kraftolt a purple teamnek...csepp a tengerben de red teamben meg en voltam a barataim kozott aki vittem a primet 19, Merlinw 18 ponttal volt a masodik. Ez csak a friendlistem tudom...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Kitûzõért is kapsz kártyát!

Nekem ez volt a 3. szavazásom tehát kártya járna,de nem kaptam.Azt írta ki ez volt a 4. szavazata még 2 kell a kártyához...<#confused>

http:www.youtube.com/user/attikaB1979 I5 9400F, Prime H310M-K ,Corsair ddr4 3000Mhz 16GB, GeForce GTX 1060 6GB

purple*
hehe, õurple team már 4k ponttal elsõ helyen :)
totyak
Ti tudtatok újra szavazni, vagy még nem jelent meg az új?

Minden egyes Steam-en vásárolt játék után kapok valamennyit TP-t, ami a szintlépéshez kell? Mennyit ad egy játék vásárlásánál? Csak vásárlás számít, vagy kód aktiválás is? Van talonban néhány kulcsom.

IMYke2.0.0.0
Valami akkor sem kóser ezzel a csapatosdival.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MoRT2195
Mért lenne átverés? Ha annyira szét akarnak osztani 30 ember között ingyen játékot, akkor azt enélkül a "csapatosdi" nélkül is megtudnák csinálni. :)
Scooter
Lehet benne valami. Ekkora elõnnyel nyert a Purple?! kicsit furcsa...
Fabio Capello
megmondom õszintén, szerintem rohadt nagy átb*szás az egész csapatosdi - a valve szépen eldönti, hogy adott napon ki nyerjen.

Scooter
Jah megvan miért! Nyert a Purple team, amiben vagyok <#vigyor2>
Scooter
Most szavaztam és kaptam 2 db Steam Summer Adventure kártyát <#wilting>
Mindig másnap 11-kor a 3-dik szavazásnál ad egy újabb kártyát. Szóval nem igazán értem, hogy most miért kaptam 2 db-ot. Tegnap szereztem a csapatnak 2 pontot, mert kiraktam 2 kitûzõt. Lehet, hogy azzal kapcsolatos?
IMYke2.0.0.0
Az nincs is a figyelõlistámon.
Kivárásra tervezek játszani - úgy a 8-9. napig mindenképp.

Persze, ha addig nem kerül sorra olyasmi, ami "azonnal kell" lesz.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

az már egy x-com enemy unknown
IMYke2.0.0.0
Mivel nem kraftolok, így ezekrõl semmit sem tudok - MINDEN kártyát eladok, mert kell a zsé.
5 euróm van így is csak.

MoRT2195
Itt is köszönöm, hogy segítettél a kártyák megvételében! <#worship>
Azt nem tudom figyeltétek-e, hogy kraftoláskor lehet kapni lopós zsetont. Azt ha aktiválod megadott csapattól el lehet csenni 1000 pontot. Nagy genyó zsetonok vannak. Van csapatváltós is!

IMYke2.0.0.0
Blue Team.

Az a csapat, mely egy darabig vezetett, majd a több ezer játékos többlet legyûrte.

jó neked, én a piros csapatba kerültem :)
MoRT2195
Hát ja, kéne még. :D De nem ingyen gondoltam, ha kell valami ráböksz és én adom. :)
NA mai kraft megvolt. +1 pont a liláknak. Torony magasan vezetünk szerencsére. Wishlist elsõ 3 játéka Shadow of Mordor, Wolfenstein, Age of Wonders 3.

Egyébként a wishlisten lévõ elsõ 3 már most megvehetõ játékot kapja meg a szerencsés 30 játékos, aki hozzájárult az aznapi gyõzelemhez legalább 1 ponttal.

ha kell még megvehetem
MoRT2195
Nem sajna, Steamen még soha nem vásároltam (nem is tudnék, ha akarnék sem, hosszú sztori, maestro kártyám van, paypal letiltott, stb... :D), szóval nem tudok venni semmit.
lalakov
Te nem tudsz venni?
MoRT2195
Valakinek nincs Rush Bros-ból
Harmony, illetve
The Monitor
kártyája? Vagy valaki nem tud szerezni/venni valahonnan? Drágább és több kártyát is adok érte, csak jó lenne most ez a két kártya nekem. :)
lalakov
Nem.
totyak
Azt éppen ma csináltam meg arany medálra. 200TP-t ér. Gondolom tovább nem növelhetõ.

lalakov
A Kitûzõknél van egy "Közösségi Nagykövet" nevezetû. Ezt kettes szintre lehet ingyen fejleszteni, ha még nem csináltad volna meg.
Törölt felhasználó
11 játékot kell még felraknom és craftolnom... Ma csak 4-et szipkáztam ki XD
Panzeradler
Minden egyéb "craftolás" is add 1darab nyári kártyát
totyak
Ez így jó, csak nem akarok vásárolni. Most nincs felesleges pénzem, illetve játék sem igazán érdekel most semmi.
Egyébként már csak 23Tp hiányzik a 8-as szinthez, de nem látom egyelõre, hogy honnan szerezzem meg.

Más: A mostani szavazásnál lehetett egy csomagra szavazni, ami a Dirt3-at is tartalmazta. Nem tudod / tudja valaki, hogy azzal mi lesz, mivel Live-os?

IMYke2.0.0.0
Növelni játék vásárlással tudod.

Ráadásul, ha vásárolsz , akkor ehhez hasonló üzenet fogad a Bevásárlókosár alatt, az tétel összesítésnél:

Tehát: vásárlással Summer kártyát is kapsz - kábé minden 10 dollárnyi vásárlásnál egyet .

IMYke2.0.0.0
Végtelen szintig - tudtommal.
S azzal a csapatodnak is segítesz. Az egész persze a pénzrõl szól.

ezt a Steam Summer Adventure 2014 Badge-t hány szintig lehet kraftolni?
totyak
Akkor megpróbálom feltornászni 8-ra, aztán kiderül mi lesz. Csak nem igazán tudom mivel lehetne növelni.

IMYke2.0.0.0
Vélhetõen azért - ezzel védik ki, hogy a gyorsan több tucat fiókot regisztrálók elõnyre tegyenek szert.

totyak
Akkor kettõrõl maradtam le ezek szerint. Most megpróbálom megnövelni a szintemet 8-ra, hogy meglássam tényleg kapok-e szavazásér valamit.
A csapatba lépésért az alacsony szintem miatt nem kaptam? 6-oska vagyok.

IMYke2.0.0.0
2014.06.19. este 7-tõl - 2014.06.20. hajnali háromig : 1. szavazás
2014.06.20. hajnali 3-tól - 2014.06.20. délelõtt 11-ig: 2. szavazás
2014.06.20. délelõtt 11-tõl - 2014.06.20. este 7-ig: 3. szavazás

stb.

Szóval: 8 óránként vált és minden szavazás 8 órás intervallumban zajlik .

totyak
Oh, köszönöm mindannyiótoknak a gyors választ. Besorolt a rózsaszín csapatba, de kártyát nem adott érte. Valószínûleg túl alacsony a Steam szintem, vagy fene tudja. Látom, hogy szavazásért is csak 8-as szint felett ad kártyát 3 szavazat után.

Eddig hány szavazás ment már le? Itt azt írja 29 lesz összesen.