Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

grebber
Van 1 felesleges 9-es kártyám, cserélném bármire, ami nem 8,9-es!

Next PC upgrade: 2022

genndy
Innen megtudod: http://ehsankia.com/steam/cards/
Most éppen a CS:GO

Rapid: valószínûleg bug. Majd megjavul. Ne nyomj rá, bármilyen hívogató is az a zöld Play :)

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Rapid81
Az esti akcióváltáskor vásároltam és akkor szenvedett az oldal és nem kaptam meg a vásárlásért járó kártyámat. Aztán most meg ez...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

TBTPumpa
Biztos béta klienst használsz! <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Rapid81
Valaki ezt magyarázza meg nekem légyszi.

Ha a Play Game-re nyomok, akkor meg bejön a Steam fõoldala...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Dzsini
A mostani a nyolcadik.

Egy kitûzõt érdemes (ha van rá olcsó lehetõséged) minden nap legyártani, hogy a csapatba adott pontodért megkapd a napi kártyát is. Legalábbis addig, amíg a kártyák értéke fölötte van a befektetésnek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

totyak
Akkor szavazgatok aktívan, aztán várom a kártyákat és adom is el. Vásárlás nem lesz, meg szerintem már kitûzõ gyártás sem.

Eddig hány szavazás volt?

DarkSector
srácok kitüzöt melyik játékból lehet a legolcsóbban kihozni?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Dzsini
Azzal ne foglalkozz, az a játékkal kapott ingyen kártyához kapcsolódik, mindig ott volt és ott is lesz.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

totyak
MoRT2195
Azzal ne törõdj, kapni fogsz kártyát. Ezt játékoknál akkor írja, amikor megszerezted már mindet játszás közben, de ugye ez nem egy játék, így alapból ezt rakták ki. Ne foglalkozz vele, kapni fogsz még. :)
lalakov
Pontosan hol írja ezt?
totyak
De már kaptam 4 Summer kártyát és azt írja több nem kapható. Akkor ez mire vonatkozik, ha te azt mondod, hogy vásárlással, szavazással és kitûzõ gyártással is kapnék újabbat?

lalakov
Igen.
Abból a játékból már nem fog több kártya esni.
Szavazásért kapni fogsz kártyát (3 szavazásért egyet) és kitûzõ összerakásáért is a nyári vásár alatt.
totyak
Jól sejtem, hogy most érdemes eladni a summer kártyákat, mert késõbb csak lejjebb megy az áruk?

Egyébként nagyon fura dolog történt. Ma szavaztam szerintem harmadjára (bár szavazásnál 4-et ír, erre hozzám vágott 3 summer kártyát. 1-et meg még korábban, amikor összeraktam egy kitûzõt. Így eddig 4-et kaptam és most azt írja kitûzõknél, hogy több már nem kapható. Illetve rákattintva ezt írja:

Vásárlással kapott kártyák: 0
A Közösség Választásán való szavazással kapott kártyák: 1
Csatlakozással, és csapatodnak szerzett pontokért kapott kártyák: 2

Furcsa. Vagy csak én nem értem. Akkor ezek után hiába is szavazok, több kártya már nem lesz? Meg kitûzõ összerakással sem lenne, csak vásárlással?

Fabio Capello
Igen, kitûzõért jár egy kártya.

totyak
Kitûzõ összerakásért jár egy Summer Adventure kártya? Csak azért kérdezem, mert most raktam össze egy kitûzõt és dobott egy kártyát. Nekem ugye csapatba sorolásnál nem adott a rendszer, illetve a 3 szavazatom még nincs meg, csak kettõ, de a Kitûzõknél a Summer Adventure kártyáknál ezt írja:

A Közösség Választásán való szavazással kapott kártyák: 1
Csatlakozással, és csapatodnak szerzett pontokért kapott kártyák: 1

Na most feltételezem ez a kártya, amit most adott, ez a csatlakozás és pontszerzés kártyája. Ha ma megcsinálom a szavazásost, valószínûleg akkor kapom meg a másodikat, amit már elõre jelez?

Huh, remélem érthetõ mit szeretnék kérdezni.

genndy
Valve komolyabb cég, nem SG.hu <#ejnye1>

(frászt nem, néha rosszabb <#idiota>)

totyak
Ezt tudom, írja szavazáskor, de vajon a csoportba lépésért járó kártyával mi van. Sehol nem írták le, hogy 8-as szint alatt nem jár érte kártya, pedig én nem kaptam.

Sziasztok!

Remélem jó helyre írok, de lenne egy Men of War-om és egy Home-om Steam Gift-ként amiket elcserélnék Summer Sale-s kártyákra vagy más értékes cuccra/kártyákra.

Ha valakit érdekel az nyugodtan írjon pm-et. :)

Dzsini
Majd januárban, dizájnváltás után :)

genndy
Kössz.
Ezt a FAQ-ba már nem írták bele. Kár.

Scooter
Summer 9-es kártyám van egy fölösleges. Kéne 1,3,7,8.
Dzsini
innen

Yes the drops are random to start with; but the longer you go without getting a booster the increasingly likely you are to get one, to prevent some users just being unlucky forever. We have several web pages, dialogs and the FAQ to update with information on the booster packs - the server update got pushed a bit late today so that's all more likely to happen tomorrow.

genndy
"Ha nem kapsz, akkor a következõ sorsoláson növekszik ez az esélyed mindaddig, amíg nem kapsz egy boostert. Akkor visszaáll egy alapértékre."

Ezt mibõl gondolod?

Aki eléri a 8-as szintet az utolsó szavazás elõtt az visszamenõleg megkapja a kártyákat a többi szavazásáért.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

totyak
Ó, valóban. Ezt is köszönöm.

Ha lesz még valami égetõ kérdésem, tudom hova forduljak.

Most meg várom, hogy rettentõ lassú sebességgel lecsorogjon a L4D2.

Dzsini
A listán elvileg csak azok a játékok szerepelnek, amik épp telepítve vannak a gépedre, bár néha egészen furcsán frissül a dolog (ottfelejti egy-két napra pedig rég lefutott az uninstall).
Hogy melyik boosterekre vagy jogosult, azt felül írja egy felugró listában.

totyak
Akkor még egy (talán) utolsó kérdés. A kitûzõknél eddig mutatott minden játékomat, amibõl kiszedtem az ingyenes kártyákat. Egy ideje viszont egy pár eltûnt a listából. Pedig szokta írni náluk, hogy annál jogosult vagyok Booster pack-ra. Vajon miért tûntek el?

Dzsini
Nem tudom, télen nem járt "visszamenõleg" a hógömb mikor elértem a szükséges szintet.

Dzsini
Booster pack az csak szerencse, nincs rá befolyásod. Ha a Steamen bárhol készül egy kitûzõ egy olyan játékhoz, ami neked megvan és már kiszedted belõle a kártyákat, akkor van rá egy esélyed (meglehetõsen kicsi), hogy kapsz egy boostert. Ha nem kapsz, akkor a következõ sorsoláson növekszik ez az esélyed mindaddig, amíg nem kapsz egy boostert. Akkor visszaáll egy alapértékre.
Ezt az esélyt növeli 20%-al minden megszerzett 10 szinted.

Nekem volt, hogy egy nap 2 csomag összejött, aztán kb. április óta semmi. Lutri.

totyak
3 szavazatom már megvolt a sale alatt, írta is, ha elérem a 8-as szintet, akkor megkapom a kártyát. Vajon azt a kártyát is megadná, ami a csoportba lépésért jár? Rózsaszínekhez osztott be és úgy tudom akkor is kellett volna kapnom, de nem adott.

totyak
Olvasgattam, de van, ami nem volt leírva, de így már kezd érthetõ lenni a dolog, ahogy válaszoltok a kérdéseimre.

Lehet, hogy folyamatosan változnak az árak, de a Cs:GO kártyái mind 0.11-esek, szóval rosszabbul jönnék ki, mint a left 4 dead 2-vel. Az a játék legalább megvan. Szerintem kiszedem ebbõl, megveszem a maradékot, aztán várom, hogy adja a TP-t :D

Egyébként fura ez a Bosster Pack, mert már 2x is kaptam, pedig csak 6-os szintû voltam. MOndjuk azóta sem jött semi, pedig jó pár játékból kiszedtem a kártyákat.

Dzsini
Igen, ha megvan az összes különbözõ kártya, akkor a kitûzök aloldalon kiválasztod, és ott van egy gomb, ami "elhasználja" a kártyákat, ad egy kitûzõt, egy-két apróságot és fixen 100 TP-t.

A játék, ha már kidobálta a kártyákat többé nem fogja. Tehát ha az L4D2-bõl kijött a 4 kártya, akkor az kész.

Egy játékhoz 6 alkalommal készíthetõ kitûzõ: ötször normál és egyszer fóliás (amihez persze a drágább fóliás lapokból kell teljes gyûjtemény). A kitûzõ nem eladható, azt a profilodon kirakhatod, büszkélkedhetsz vele.

genndy
Nem, a kitûzõ megmarad, nem eladható.
Booster meg olyan játékból esik amibõl kiszedted a kártyát.
De inkább akkor olvasd el a FAQ-t a bannerbõl, ott van minden.

Kitûzõ nem eladható és ingyenes kártyák egyszer esnek ki.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

totyak
Ahogy nézem, a legjobban úgy járok, ha a Left 4 Dead 2-höz veszem meg a kártyákat. Még nem szedtem ki belõle a 4 ingyeneset, most fogom és ahhoz még elvileg újabb 4 db-ot kell vennem (persze, ha nem ad két egyformát). Ezek elég olcsó, 0.07-0.08 kártyák.

Tehát akkor jól értem, ha meglesz egy teljes készlet, vagyis 8 darab, akkor abból össze tudok rakni valamilyen módszerrel egy kitûzõt és ezért kapok valamennyi (remélhetõleg minimum 23) TP-t?
Utána a kitûzõ is eladható, nem? Meg elvileg újra lehet kapni ezután a játékból ingyenes kártyát, vagy ez nem így megy?

Jajj, egyébként annyira belemerültem, el is felejtettem megköszönni neked, illetve genndy-nek a segítséget, szóval köszönöm.

genndy
Egyébként itt lehet megnézni melyik kártya éppen a legolcsóbb:

http://ehsankia.com/steam/cards/

Mert most éppen már a CS:GO.

Dzsini
Én a múlt téli akció elõtt toltam fel magam 10. szintre, ugyanígy (és maradtam le az elsõ pár hógömbrõl).

totyak
Igen, a 200 pontosat tegnap megcsináltam.

Így visszagondolva jó hülye voltam, mert volt jó pár játékom, ahol aprópénzt ért az eladott kártya. Jobban jártam volna, ha én veszem meg aprópénzért a hiányzó pár darabot, összerakom kitûzõvé és kapok érte TP-t. Szintet lépek és kapok Summer kártyát.

Most néztem, ez a Risk of Rain elvileg 5 kártyából áll és 0.64-ért be lehet szerezni az összeset. De megnézem milyen játékaim vannak még, hátha olcsóbban is meg lehet úszni.

Dzsini
Ha van eladatlan kártyád, akkor nézd meg a kitûzõidnél, hogy melyiknél hiányzik a legkevesebb a teljes kollekcióhoz. Azokat keresd meg a közösségi piacon, vedd meg és állítsd össze a kitûzõt.

És újra: a közösségi 200 pontos kitûzõd megvan már? Az a legegyszerûbb, és ingyen összerakható.

genndy
Játékból kb. 23 darab kellene. Nem éri meg.
Kitûzõt nem tudsz venni, egy szett kártyát tudsz venni, abból craftolni kitûzõt. "Risk of Rain éri meg a legjobban az 50 centes set árával" - by ratgab

totyak
Tök láma vagyok a témában. Ha veszek egy ilyen olcsó kitûzõt a piacon, akkor ad 100TP-t?
Nekem a legegyszerûbb, legolcsóbb megoldás kellene. Nem akarok játékot venni, mert van mivel játszanom, de ilyen kártyás cuccból szívesen generálnék némi bevételt.

Dzsini
Egy olcsó kitûzõ minimum 100TP, és 50 cent körül már össze lehet rakni egy 5 kártyásat.
Ha nincs még meg a közösségi, az vásárlás nélkül 200, ha mindent megcsinálsz.

totyak
Az a lényeg, hogy még 23TP kellene a 8-as szinthez és azt akarom valahogy gyorsan összeszedni, hogy én is kaphassak summer kártyákat. De nem tudom, hogy érdemes-e valami apró játékot venni, vagy kódot aktiválni.

Dzsini
Csak a helyben vásárlás számít közvetlenül (az elsõ játékok jobban, a sokadik egyre kevésbé - lemegy 1-2XP-re). Az aktivált kódok a "sok játékom van" kitûzõk megszerzéséhez számítanak be.

grebber
Szerintem TP-t csak a kártyák kraftolásából kapsz!

totyak
Minden egyes Steam-en vásárolt játék után kapok valamennyit TP-t, ami a szintlépéshez kell? Mennyit ad egy játék vásárlásánál? Csak vásárlás számít, vagy kód aktiválás is? Van talonban néhány kulcsom.

grebber
9-es summer sale kártyát cserélnék 1-7-esig.

Én is a minap Guacamelee-hez vettem hiányzó kártyákat. Kraftoltam kaptam egy summer sale kártyát, amit eladtam és ugyanott voltam, sõt egy picit kerestem is rajta. Ráadásul segítettem a csapatom, amivel a nap végén kaptam még 2 summer sale kártyát, mivel gyõztünk tegnap (lilák forever....xD).

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.