Steam Trading Cards
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most éppen a CS:GO
Rapid: valószínûleg bug. Majd megjavul. Ne nyomj rá, bármilyen hívogató is az a zöld Play :)
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ha a Play Game-re nyomok, akkor meg bejön a Steam fõoldala...
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Egy kitûzõt érdemes (ha van rá olcsó lehetõséged) minden nap legyártani, hogy a csapatba adott pontodért megkapd a napi kártyát is. Legalábbis addig, amíg a kártyák értéke fölötte van a befektetésnek.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Eddig hány szavazás volt?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Abból a játékból már nem fog több kártya esni.
Szavazásért kapni fogsz kártyát (3 szavazásért egyet) és kitûzõ összerakásáért is a nyári vásár alatt.
Egyébként nagyon fura dolog történt. Ma szavaztam szerintem harmadjára (bár szavazásnál 4-et ír, erre hozzám vágott 3 summer kártyát. 1-et meg még korábban, amikor összeraktam egy kitûzõt. Így eddig 4-et kaptam és most azt írja kitûzõknél, hogy több már nem kapható. Illetve rákattintva ezt írja:
Vásárlással kapott kártyák: 0
A Közösség Választásán való szavazással kapott kártyák: 1
Csatlakozással, és csapatodnak szerzett pontokért kapott kártyák: 2
Furcsa. Vagy csak én nem értem. Akkor ezek után hiába is szavazok, több kártya már nem lesz? Meg kitûzõ összerakással sem lenne, csak vásárlással?
A Közösség Választásán való szavazással kapott kártyák: 1
Csatlakozással, és csapatodnak szerzett pontokért kapott kártyák: 1
Na most feltételezem ez a kártya, amit most adott, ez a csatlakozás és pontszerzés kártyája. Ha ma megcsinálom a szavazásost, valószínûleg akkor kapom meg a másodikat, amit már elõre jelez?
Huh, remélem érthetõ mit szeretnék kérdezni.
Remélem jó helyre írok, de lenne egy Men of War-om és egy Home-om Steam Gift-ként amiket elcserélnék Summer Sale-s kártyákra vagy más értékes cuccra/kártyákra.
Ha valakit érdekel az nyugodtan írjon pm-et. :)
Ezt a FAQ-ba már nem írták bele. Kár.
Yes the drops are random to start with; but the longer you go without getting a booster the increasingly likely you are to get one, to prevent some users just being unlucky forever. We have several web pages, dialogs and the FAQ to update with information on the booster packs - the server update got pushed a bit late today so that's all more likely to happen tomorrow.
Ezt mibõl gondolod?
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Ha lesz még valami égetõ kérdésem, tudom hova forduljak.
Most meg várom, hogy rettentõ lassú sebességgel lecsorogjon a L4D2.
Hogy melyik boosterekre vagy jogosult, azt felül írja egy felugró listában.
Ezt az esélyt növeli 20%-al minden megszerzett 10 szinted.
Nekem volt, hogy egy nap 2 csomag összejött, aztán kb. április óta semmi. Lutri.
Lehet, hogy folyamatosan változnak az árak, de a Cs:GO kártyái mind 0.11-esek, szóval rosszabbul jönnék ki, mint a left 4 dead 2-vel. Az a játék legalább megvan. Szerintem kiszedem ebbõl, megveszem a maradékot, aztán várom, hogy adja a TP-t :D
Egyébként fura ez a Bosster Pack, mert már 2x is kaptam, pedig csak 6-os szintû voltam. MOndjuk azóta sem jött semi, pedig jó pár játékból kiszedtem a kártyákat.
A játék, ha már kidobálta a kártyákat többé nem fogja. Tehát ha az L4D2-bõl kijött a 4 kártya, akkor az kész.
Egy játékhoz 6 alkalommal készíthetõ kitûzõ: ötször normál és egyszer fóliás (amihez persze a drágább fóliás lapokból kell teljes gyûjtemény). A kitûzõ nem eladható, azt a profilodon kirakhatod, büszkélkedhetsz vele.
Booster meg olyan játékból esik amibõl kiszedted a kártyát.
De inkább akkor olvasd el a FAQ-t a bannerbõl, ott van minden.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tehát akkor jól értem, ha meglesz egy teljes készlet, vagyis 8 darab, akkor abból össze tudok rakni valamilyen módszerrel egy kitûzõt és ezért kapok valamennyi (remélhetõleg minimum 23) TP-t?
Utána a kitûzõ is eladható, nem? Meg elvileg újra lehet kapni ezután a játékból ingyenes kártyát, vagy ez nem így megy?
Jajj, egyébként annyira belemerültem, el is felejtettem megköszönni neked, illetve genndy-nek a segítséget, szóval köszönöm.
http://ehsankia.com/steam/cards/
Mert most éppen már a CS:GO.
Így visszagondolva jó hülye voltam, mert volt jó pár játékom, ahol aprópénzt ért az eladott kártya. Jobban jártam volna, ha én veszem meg aprópénzért a hiányzó pár darabot, összerakom kitûzõvé és kapok érte TP-t. Szintet lépek és kapok Summer kártyát.
Most néztem, ez a Risk of Rain elvileg 5 kártyából áll és 0.64-ért be lehet szerezni az összeset. De megnézem milyen játékaim vannak még, hátha olcsóbban is meg lehet úszni.
És újra: a közösségi 200 pontos kitûzõd megvan már? Az a legegyszerûbb, és ingyen összerakható.
Kitûzõt nem tudsz venni, egy szett kártyát tudsz venni, abból craftolni kitûzõt. "Risk of Rain éri meg a legjobban az 50 centes set árával" - by ratgab
Nekem a legegyszerûbb, legolcsóbb megoldás kellene. Nem akarok játékot venni, mert van mivel játszanom, de ilyen kártyás cuccból szívesen generálnék némi bevételt.
Ha nincs még meg a közösségi, az vásárlás nélkül 200, ha mindent megcsinálsz.
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.