3370
  • Botond #2811
    6-ost adok 4-esért.
  • FEARka
    2db 1-es kártyát cserélnék 2,9 kivételével bármelyikre. 1:1

http://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=33473699&token=XwYsxQeg

Amúgy valaki nyert ingyen játékot vagy ismer olyat aki nyert?
  • Dzsini
    Mivel valószínűleg százezrekben mérhető minden csapat mérete, így kb. ugyanannyi értelme van ezen is töprengeni :)
  • Botond #2808
    200 vs 20000nél győzelemre vinni a 200ast opciónál olcsóbb zsebbe nyúlni és megvenni a komplett steam katalógust, de amúgy jó ötlet. :D
  • Dzsini
    És akkor a 20000 nyertes csapattag még annyira se esélyes, mintha átállna egy "kicsi" csapatba és azt vinné győzelemre.
  • Gerdzso
    Én nem engedélyeztem volna a csapatváltást, így az egésznek nem sok értelme van... hiszen lehet hogy az egyik csapatban vannak 200-an a másikban meg 20000-en...
  • Evoluti0N
    Már csak a 6-os hiányzik a Summer Sale kártyák közül.
    5-öst vagy 10-est tudok felajánlani cserébe.
  • IMYke2.0.0.0
    "Spectraball" fóliást dobott :)
    Kíváncsi vagyok, sikerül-e eladnom.
  • Maak
    Errol lemaradtam, igy mar ertem mirol beszeltek...
  • Dzsini
    A Reddites topic az egész pontgyűjtés kezdete után pár órával nyílt, tehát valószínűleg az első napot is már ők vezették le.
    Persze itt a fórumon csak később ment szét a hír. Hogy most mi van, azt már nem követem, ha este 7 előtt nem sokkal az első 3-ban vannak a lilák, akkor elsütök egy jelvényt és kész :)
    Én hűséges vagyok a Pirosakhoz, nem állok sehova. Azt nem értem hogy első nap a lilák úgy voltak nagyon toppon hogy az már megbeszélt volt, vagy csak simán így jött ki a lépés. Mert akkor még senki nem beszélt arról, hogy ki mikor nyer. csa ka következő pár napban derült ki a turpisság.
    Am ha a pirosak nyertek tegnap, ma meg más nyer, akkor csak a következő körre változott meg sorrend és kész. De am redditen nem találtam meg azt a fórumot ahol erről lenne szó...
  • IMYke2.0.0.0
    Vélhetően, még nagyobb katyvasz lenne, mint most :)

Engem is érdekelne a csapatok hullámzó létszáma, de nem ok nélkül nem publikus - szerintem :)
  • Dzsini
    Mondjuk megnéztem volna, hogy mit lép (fog lépni?) a Valve arra, ha a piros csapat olyan szinten túlsúlyba kerül, hogy mindenki átáll hozzájuk :)

Ami azért hátrányos (lesz?) a mostani pirosaknak, mert egyre kevesebb esélyük van bármit is nyerni, és a 30 sorsolás sokkal kevesebbet fog érni, mint a 10 vagy 20 ért volna, ha maradnak a megbeszélt rendnél.

Jó lenne látni a számokat, érdekes pszichológiája van ennek a dolognak.
  • IMYke2.0.0.0
    A csapatok nem zártak - bárki be tudja vásárolni magát bárhová. Ez (is) indokolja a többesszámot.
  • MoRT2195
    Nem vadultak meg a csapatok, csak a piros csapat vadult meg. Tegnap is ők húztak el, és ma is.
  • Dzsini
    Ezt írtam, #2791-ben is.
    Arra írtam, hogy nem a Steam "húzta keresztül" ezt, mert az, hogy a második és a harmadik is kap valamit, az lényegében csupán annyit jelentett volna, hogy írnak plusz két sort a táblázathoz, hogy melyik nap ki a második és harmadik. Ennyivel több nyerési lehetőség a pirosak részére is, hiszen a 30 mellé kapnak egy 20 és egy 10 játékos esetet is, ahogy mindegyik szín.

Persze minden piros jobban örül annak, ha kap 5x30-at 30+20+10 helyett. A többieknek meg coki, oldják meg egymás között, vagy álljanak át a pirosakhoz.
  • IMYke2.0.0.0
    Ez már Dzsinis túlpörgetés.
    A lényeg, hogy a csapatok "megvadultak", és tojnak a korábbi paktumra.
  • Dzsini
    Ugyanúgy el lehetett volna osztani a második körre a második és a harmadik helyeket is - minden csapat lesz első, második és harmadik egyszer.

Ugyanúgy megtehette volna az első (második) nap után a magát jobbnnak tartó csapat, hogy tesz az egész összefogásra és elkezd pörögni.
  • MoRT2195
    Mert redditen az egész szavazást megbeszélték. Nem fura, hogy mindegyik napon más nyert hatalmas előnnyel? :) Ez így lett megbeszélve, és tegnap a "papírforma" szerint a lilák következtek volna ismét, szóval ezért lett volna logikus. Igen, igazából ez egy verseny, csak hát meglett beszélve, csak a pirosak (nem véletlen a piros a gonosz szín :)) bekavartak.
  • IMYke2.0.0.0
    Tekintettel arra, hogy a STEAM keresztül húzta a cheat-et, nem is szabad csodálkozni azon, hogy borul a "papírforma" - így, hogy három csapatból is nyerhetnek játékosok ajándékokat a Wishlist-jükről, még szép, hogy belehúz a kártyákkal jobban álló csapat.
  • Dzsini
    Mert így lett "megbeszélve". Aztán a pirosak nem igazán tartották magukat hozzá miután az első kör lefutott.
  • Maak
    Miert lenne logikus? Pontszerzesrol szol az egesz tortenet, a csapattagok kraftolgatnak es abbol kapja a pontot a csapat...elmeletileg...

Szal miert is kellene a 6. napon annak lennie az elso helyen aki az elso napon elso volt?
  • MoRT2195
    Én nem is figyeltem a dátumot, sőt a listát sem, logikus, hogy ha először a lilák voltak az elsők, akkor a második körben is ők kezdenek. :)
    Ááá, most végiglapoztam a napokat és néztem a sorrendet. És igen, hiába szerda volt itt tegnap, ma kéne a pirosaknak nyerni és tegnap a liláknak. Na mind1, így lesz még egy esélyem :) Viszont Reddditen biztos írnak róla, hogy mi történt. Vagy legalábbis gondolom
  • ratgab
    Hát 24-én nem igazán a lila nyert.
    Purple - 6/19 Thursday & 6/24 Tuesday
    Red - 6/20 Friday & 6/25 Wednesday
    Green - 6/21 Saturday & 6/26 Thursday
    Pink - 6/22 Sunday & 6/27 Friday
    Blue - 6/23 Monday & 6/28 Saturday
    Ergó Ma szerdán Pirosnak kellett nyernie. Mondjuk elvileg időeltolódás miatt, ott most van szerda?
    Mondjuk ezt most pont bemákoltam, hogy az Én csapatom nyer :)
  • genndy
    Nem, redditesek tényleg a lilákban egyeztek meg, de a pirosak valamiért szépen fölrúgták az egészet.
    Nem baj, végülis a Valve is versenyt akart.
    Azt írtad, hogy ma a lilának kellett volna nyernie. Szerintem ma a pirosaknak kellett nyerni, csak azt nem értem, hogy most, miért a pirosak vezetnek.
  • MoRT2195
    Miért, én nem azt írtam, hogy a pirosak nyertek? :)
    Ja meg most Én is minden napra hagyok egy kitűzőt :)
    Tudtommal ma (szerda) nyert a piros. Azt nem értem most miért vezetünk ennyivel.
  • Scooter
    Jah, azt olvastam. Egye kutya megcsinálom. Úgyse tudok sose várni, hogy vajon milyen hátteret ad
    Úgy látszik megvadult a Piros csapat, velem az élen, mert megint mi vezetünk :D
  • MoRT2195
    Nem, a lilának ma kellett volna győznie a "papírforma" szerint, de a pirosak sunyi módon tojtak bele, és ők nyertek. És úgy látszik, hogy most is a pirosak fognak nyerni... Amúgy érdemes minden nap csinálni kitűzőt, mert már az első 3 csapat kap ajándékot. Az első helyezettből 30 (3-at), a második helyezettből 20 (2-t), a harmadik helyezettből pedig 10 ember (1-et) játékot kap.
  • Scooter
    Mégse csinálok ma kitűzőt, mert a papírforma, kiírás alapján a lilának kéne győzni, de nagyon nem úgy tűnik, hogy az fog. Amióta kiderült, hogy mindenki tudja melyik fog győzni, nagyon máshogy alakul, steam szerint a dolog
  • MoRT2195
    Szintén minden reggel telóról nyomom a szavazást, és én is eddig mindig megkaptam a kártyákat. :)
    Kaptam most egy 7-est. Cserélek veled egy 1-esért! :) Steam cseten írj rám ,mert nem tudom mi a menete ennek :)
  • Evoluti0N
    Még mindig 6 és 7 érdekel.
    5-öt és 1-et tudok felajánlani.
  • totyak
    Én a reggeli szavazásokat mindig mobilról nyomom, mielőtt elmegyek melóba és eddig mindig adta a kártyát (Android).
  • Scooter
    Kéne nekem Nightmares from the Deep: The Cursed kártyából a Guardian
    Tudok adni érte Summer kártyát: 2,7,8,9
    1:1-ben.
    Profilom.