Steam Trading Cards

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
Gondolom ez az STH nem teljesen legális, hány db tárgyat figyeltek? Nem akarom, hogy feltûnõ legyen :D
Dzsini
A legfelsõ sorban beindítottad úgy egyáltalán, hogy dolgozzon? Van egy központi "bekapcsológomb" meg soronként ki-be kapcsolhatod, hogy azt mûködtesse.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ha már ez a téma az miért lehet, hogy nekem nem mutat árat (ergó nem mûködik). Tegnap még jó volt, ma meg már semmi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Dzsini
Maximum annyiért viszi, ha van olcsóbb, akkor természetesen azt is megveszi. A mellette levõ szám pedig azt jelzi, hogy hány darabot kell lásson belõle a tárgylistádon, hogy abbahagyja a keresgélést (ekkor kikapcsolja azt a sort).

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Törölt felhasználó
Még egy kérdésem lenne. Az STH-ban a megadott érték azt jelenti, hogy ha a program annyiért lát, akkor viszi el vagy ha az alatt lát, arra is lecsap?
IMYke2.0.0.0
No, most tartok 1 év alatt 40 eurónál.

Más sokkal-sokkal többet össze tudott már hozni ezen idõszak alatt :()

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
Nekem a következõ lila gyõzelemre megvan a bekészített készlet (gyorsan összevásároltam), a többit szépen adogatom el, egész jó áron mennek.

Persze szegény foil kártyám nem kell senkinek, hetek óta ott áll 16 centen :)

genndy
Ja, gõzerõvel dolgoznak a botok (haha, "gõz"erõ, éérted).

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

SzirmosSzisza
Amúgy nagyon beindult a crafoltgatás, most nézem az összes kártyámat elvitték amik már hónapok óta kint vannak.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
De itt nem lesz felfele hullám, csak az utolsó pár órában talán - addig folyamatosan megy lefele az ár, és nagyokat esik este 7 után, amikor újabb párszázezer "részvény" kerül a piacra.

IMYke2.0.0.0
Ez már csak ilyen hullámzós, mint nagyban a tõzsde - a tényezõktõl nem tud függetlenedni .

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Dzsini
De közvetlen 7 után kapja meg minden résztvevõ az új kártyákat, és ömlik a piacra a felesleg (és be is csuklik tõle szépen az egész) - tegnap este figyeltem, fél óra alatt 3 centet csökkent a legalább 500 darabban kapható árfolyam az egyik kártyánál.
Mindenki egy kicsit olcsóbban dobja ki, hogy a még nagyobb esés elõtt megszabaduljon tõle.

IMYke2.0.0.0
-2 sem

IMYke2.0.0.0
A játékokból kinyert kártyákat is este 7 után érdemes feltenni, amikor még lódulnak a csapatok a gyõzelem felé - másnapra, amikor már a "reddites banda (is)" kellõ mértékben eldöntötte az arányokat, a vesztes csapatok lelkesedése lanyhul, és nem vesznek úgy kártyákat.

//Valljuk meg, azért az se jó, ha "le van zsírozva" - sem STEAM, sem a közösség oldaláról! -, hogy ki nyer...

Amúgy áthozva ide az eredeti topikban megkezdett gondolatmenetet én is azt tervezem, hogy sale végén kraftolok pár summer badge-t, hátha esik valami ilyen finomság, mint Scooternek. Mert, hogy az ilyen cumók ára bizony fel fog menni.

Úgyhogy Scooter kolléga én tartalékolnám a helyedben a cuccot. Lesz ez rövidesen 10 euró a marketen meglátod!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Így van. Ezt a kolléga bizony sajnos bebukta...

Dzsini
#2702 - amíg váltás miatti tiltás van, addig cserélgetni, ajándékozni se tud.

lalakov
A nyári vásár végeztével ez a kártya is el fog veszni. Summeres a kártya, ugye? Szerintem jobban jársz, ha odaadod egy haverodnak, hogy eladja.
IMYke2.0.0.0
Értem.

genndy
Még az se menne, ilyenkor tradelni se tud.

Scooter
Érdekes, hogy a steam azt írja a raktárban, hogy nem cserélhetõ, nem értékesíthetõ és a wi-ki adatlap szerint pedig igen.
IMYke2.0.0.0
Ingyen átveszem tõled :)))))

IMYke2.0.0.0
Eladhatod jelenleg ~3,50 euróért.

genndy
Add el, 3€!

Jim Morrison
Kaptam egy 4-es Foil (elsõ foil kártyám) kártyát, de nem tudom eladni, mert nem használhatom a marketet még 7 napig mert új géprõl jelentkeztem be <#zavart2> (windózt újratettem)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Scooter
Egy kártyám hiányzott, a 8-as és végre 1x jót dobott. Ki tudtam rakni a kitûzõt és ezt kaptam. Mi a búbánatot kezdjek vele?Nem igazán nyomom a TF2-õt. Még cserélni se lehet.
Dzsini
Valószínûleg belsõsöknek van, és nem ez az egyetlen script, ami ilyesmit kezel.
(viszont kényelmes, egyszerû, és 2 klikk telepíteni)

Törölt felhasználó
Faszom a szerkesztés gombba.... Szóval, hogy megy is, mûködik is, csak még tesztelõs idõszakban van.
Törölt felhasználó
Bétára azt hittem, hogy már van, csak nem mûködõképes. :)
Dzsini
Pont azt írtam, hogy eladás még nincs ha lesz, ki lesz téve a honlapra.

Ha nem vagy ott a gép elõtt, és folyamatosan akarsz kereskedni, akkor egy eladó és egy vevõ script szépen össze tud dolgozni, az egyik megveszi 10 centért a kártyát, amit valaki komolyabb odafigyelés nélkül rakott ki, a másik felteszi 15-ért, ami a normál ára lenne.
Nagyon sok ilyen fut, ezért kelnek el a "jajj, 10 centért raktam ki az 1 euros tárgyat" dolgok pár tizedmásodperc alatt.

Törölt felhasználó
Az eladást hogy lehet kezelni? Mert arra nem jöttem rá. A piacon sikerült beraknom az STH-ba a kártyákat figyelésre, de eladni hogy kell? Bár szerintem az eladást szerintem berakhatod, magadtól is, mert ott csak lefelé fognak menni az árak nem felfelé. Vagy rosszul látom?
Dzsini
Foilos kártyára "vadászok", ott az átlagos alsó ár a gyûjtemény darabjaira 26-30 cent volt, beállítottam 20-ra, és a kilencbõl már 5 megjött. De ezzel ráérek.

Normál kártyáknál persze attól függ, hogy mennyire sürgõs - 2-3 centtel az alapárnak alámenni simán lehet, az is összejött pár óra alatt. De biztosan attól is függ, hogy mennyi a forgalma az adott kártyának.

Hosszú távon még keresni is lehetne rajta, mert a tranzakciós díjjal együtt is olcsóbban jön be egy-egy olyan kártya, amit a normál árán el is lehet adni (és az STH fejlesztõnek bétában van az eladást kezelõ scriptje is...).

Persze ezt sokan bizonyára már rég megírták és saját célra használják, pl. kulcsoknál egy 5-10 centes szórást megjátszva folyamatos bevételt lehet produkálni.

Törölt felhasználó
Dzsini, mennyire érdemes beállítani az STH-t? 2-3 centtel olcsóbbra, mint ami meg van adva minimálisnak? Szoktak befutni ilyenek?
Törölt felhasználó
áhhh. Ezt jó tudni :)
Dzsini
Ha egyszerre több játék fut, akkor jelentõsen visszafogja a kártyaesések számát. Ha ott vagy a gép közelében, akkor mindenképp érdemes egyesével futtatni õket.

Éjszakára, vagy egész napra, ha nem vagy ott, akkor érdemes sokat egyszerre futtatni.

Törölt felhasználó
Hát mivel szombaton mikor nem voltam itthon nem tudtam kártyát kirakni, így muszáj megvárnom a szerdát a piros csapatban, addigra megpróbálok kikraftolni minden kártyát, bár ha úgy haladok, mint tegnap hogy egész délután ment 2 játék tálcán még is 2 kártyát dobott a steam 6 helyett, így nem tudom hogy fogok kitûzõket kirakni...
Törölt felhasználó
Bassszus 2 napig nem voltam aktív és tegnap délutánra 0.34-rõl 0.20-ra esett a kártyák ára... Utolsó nap gyorsan bezsákolom majd az összes kártyát és megcsinálom a kitûzõt úgy érzem :)
Sale vége felé meg lehet majd összerakosgatni a 3 centes kártyákból álló summer badge-ket.

Dzsini
Nekem áprilisban kaptam az utolsót, emlegettem is... és ma reggelre jött egy Type:Rider pakk (105 esélyes játékból) :)

A rendszer úgy van felépítve, hogy folyamatosan növekszik az esélyed, úgyhogy nem lehetsz "örökre" szerencsétlen.

w77d
gyerekek 58-as szintû vagyok vagy 40 kártyák szempontjából kiürített játékkal de nem kaptam már fél éve booster pack-ot... wtf?

Scooter
Van feleslegem 4,7,9-bõl. Kéne 1,3,8. Szóljon, ha valaki cserélni akar.
lalakov
A Steam Trading oldalon tudtok olyan embert ajánlani aki kulcsot is 100%-ban átad? Vagy kizárólag játékot cseréltek TF2 kulcsra?
Sziasztok!

Van két felesleges 2-esem illetve egy 9-esem, ezeket cserélném 1,6,7,10 valamelyikére. :)

totyak
Én is most nézem, hogy egyre kevesebbet érnek. Mondjuk várható volt.

grebber
MoRT megelõzött.

Next PC upgrade: 2022

MoRT2195
Nekem ami kell: 2,3,6
Amit tudok adni: 1,7
Scooter
Nekem van 4,7,9 felesleg. 8-as jó lenne.
grebber
9-es elkelt!
Most van egy felesleges 8-as kártyám amit bármire cserélnék ami nem 4,8,9-es!

Next PC upgrade: 2022

Dzsini
Szépen megy lefele az SS kártyák ára - tegnap reggel 30 cent volt az az árfolyam, ami folyamatosan fogyott, estére 27, most már 25... még talán 1-2 napig érdemes azért összerakni jelvényt, hogy kártya járjon érte, utána már veszteséges lesz.

MoRT2195
Cserélhetünk, nekem 1-es, 4-es és 7-es kártyából van 1-1 felesleg. :)