3370
A virtuális steam játékkártyák világa.
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
Steam Trading Cards Group // Steam Community Market // Steam Card Exchange
Steam Trading Cards Wiki // Gyakran Ismételt Kérdések // Kártyás játékok lista
-
Lokker #2851 Lehet a piros csapat most táraz be az utolsó napra :) -
#2850 Ideje volt más csapatnak is kicsit összeszedni magát :) Így lehet csak plusz 1 SS kártyám lesz, de ha megint átjelentkezések voltak, akkor a 2. helyen több esélyem lesz nyerni gammát :) -
#2849 Helyes, helyes -
#2848 Ma, úgy tűnik, a Pink Csapat nyer. -
#2847 Summer Sale 3-as kártyát cserélnék 2-es vagy 10-es-re! -
#2846 Magyarországon ha neked adóéven belül 600 ezer forintnál nagyobb bevételed van ilyen eladásokból (online piacok, pl. Vatera és társai), akkor vagy bevallásköteles.
DE a Steam hangsúlyozza, hogy a Steam Walleten levő szám az nem számít igazi pénznek, nem lehet onnan semmilyen módon eltávolítani, csak egy belső elszámolási izé. Tehát nálunk se, ahogy sok más országban se tartozik a Steam Marketplace az adózás hatásköre alá. Viszont van, ahol igen: az Egyesült Államok polgáraként több, mint 20 ezer dollár forgalom után nekik is jelenteniük kell a felhasználót egy hivatal irányába.
Nyugodtan legyél velük őszinte. Megadod nekik, hogy milyen állampolgár vagy, és többet nem zargatnak.
forrás - Community Market FAQ -
oklac #2845 Sziasztok! Lenne egy kérdésem:
Mivel elértem a 200-as eladási limitet piacon, ezért a steam követel ugye néhány adatot. A kérdésem az lenne ezzel kapcsolatban, hogy a steam csak elkéri a lakcímet, beírom, és nem kell vele foglalkoznom, vagy akár valami célja is van? -
#2844 Mert ha hozzáfértek valahogy az accodhoz+jelszóhoz, akkor már nem te jelentkezel be. Ezért van a védelem, hogy legyen időd intézkedni, meg a supportnak is, és közben ne lopják szét az accodat. Ilyenkor szar ügy ha belefutsz, de egyébként csak a felhasználót védi.
Egyébként egyszerű, vidd az egész Steam könyvtárat gép újrarakáskor. Én ezt csinálom 5-6 éve, és egyszer se tiltottak.
ratgab: SG kapcsolgatásnál asszem 15 napra tilt. De nem csak amiatt, hanem #2839.
mulli86: yep, rosszra kattintottam, Scooternek akartam. -
#2843 Úgy emlékszem ha kikapcsolod steamguardot akkor is kapsz valamennyi nap letiltást. SS után megnézzem, addig nem szívesen tiltanám le magam. -
ratgab #2842 Ha steamguardot kikapcsoljuk újratelepítés előtt, akkor is letilt ha friss win-re rakjuk a steamet. Nem csak steamguard miatt tilt le? -
#2841 Mondjuk nem értem mért nem opcionális ez a "védelem". Vagy legalább lehetne opció arra ha gép újrarakás van/máshol ÉN jelentkezem be. Nem 1x kaptam már 7napot és volt amikor épp a legrosszabbkor.. -
#2840 Én tudom, egyszer már majdnem leszopattam magam, csak szerencsére akkor is otthon volt a lapos és be tudtam lépni arról :) Csak reflektáltam Mort üzijére :) -
#2839 IJ kártya. Új gépről bejelentkezésnél mindig ez van, vagy fizetési mód váltásnál, szándékosan, account lopás esetére. Nem tudsz csinálni semmit, ki kell várnod. -
#2838 Nem engedi használni a piacot és a csere is ott van. -
#2837 EJ topikos kérdésre: Nyertünk-e játékot hogy a piros csapatban vagyunk mint burzsuárok :)
Nem játék még nem sült, de:
Én eddig minden nap plusz 2 Sumér kártyát nyertem azzal hogy a pirosban vok, de mindig eladom. Lassan megint visszadolgozom magam 6 euróra ahonnan indultam, mielőtt elkezdtem kirakni a kitűzőket. Most van 4,5 euróm meg még van 1,8 kártyákban a piacon. És ha így haladok, minden nap jön még 3 SS kártya +2 a szavazás miatt. Az legalább 0,5€ naponta, úgy hogy semmit nem csinálok :) -
#2836 Az előbb nekem is kidobta, pedig én otthonról jelentkeztem be... Szitkozódtam is egy sort, de újraindítottam a gépet és jó lett. Bár gondolom ez nálad nem fog bejönni, ha valóban nem otthon vagy. Tudtommal nincs semmi lehetőséged ilyenkor átadni másnak dolgot. Max eladni próbálhatod meg, de lehet azt sem engedi. -
#2835 Fantsztikus. Nem otthon vagyok és 7 napig nem engedi a trade-elést. Sehogy se lehet átadni senkinek semmit? -
#2834 Erre a hozzászólásra Darksectortól vártam valami reakciót, mivel neki szólt, de Te reagáltál rá. Ha nincs üldözési mánia, akkor ok, csak abból kiindulva, hogy elég sok mindent magadra veszel, gondoltam azt amit :) De no offens! :) -
#2833 Semmiféle üldözési mánia nincs. Nézd meg jobban, sehol nem látsz felkiáltójelet a hozzászólásomban!
Ebben is azért, mert a magyar nyelv a felszólító módhoz megköveteli. -
#2832 Ne légy már ilyen üldözésmániás. Nem te cinkelésedről szólt ez a poszt :)
Csak meg lettél benne említve :) Jogosan törölted, egy szóval se mondtam, hogy nem :) -
twinr #2831 sziasztok. Miért van az, hogy nem tudom megszerezni az utolso lapot a abdge-hez, hibaüzenettel mindig megál? "There was an error getting listings for this item. Please try again later."
-
#2830 S nem teszi jól?
Ott a bannerben, ezerszer le lett írva a topikban is, hogy kártyás témát itt. -
#2829 Darksector kapott egy Fóliás SS5 kártyát!
Csak mert Imi törli majd az üzenetét EJ-ben -
Gyuszopapa #2828 Hali.
1,4,6,8, SS kártya érdekelne.
2,3,7,10,-ből van plusszom. -
#2827 Szép is lett volna ilyen ár. :) -
#2826 3-as kártyát cserélnék 2-es vagy 10-es-re! -
#2825 És még annak az ára is esett. -
#2824 Én most bloodrayne kártyáknál néztem nagyot, darabját 0.65€-ért tudtam eladni, ilyen boltot kártyából már rég csináltam. -
#2823 4-es és 5-ös kártyát tudok adni. Ebből van néhány, napok óta ezeket dobja állandóan a szavazásra.
Nekem a 2-es és 8-as hiányzik még. -
#2822 Anélkül is gyorsan lenyomták. -
#2821 Én mondtam hogy szar. De legalább néha becsúszik egy extrém olcsó, ha sikerül elhappolni, akkor megy vissza a piacra drágábban :) -
#2820 Basszus ezzel az új eladási rendszerrel pillanatok alatt lenyomják az árakat. Egy új játéknál az első nap még jó áron lehetett eladni a kártyákat, de most pár órával a megjelenés után már a béka feneke alatt vannak az árak. 27 db van belőle összesen a piacon és már az alsó ára 0,13. :(( -
#2819 Amit Dzsini a másik topikban írt le. Azt hiszem pont neked. De lehet hogy nem :D Csak mondta hogy már nem sok értelme van használni. Pedig de :D
Szóval azóta el is ment a kártya. Nyertem rajta 0,11€-ot
Am Steam Trading Helper és igen Chrome bővítmény. A THX meg= Köszi :D -
#2818 Chrome trade bot Market script.
(ha már egyszer magyar fórumban vagyunk ) -
#2817 hogymi? -
#2816 Na most vettem egy SS1 kártyát 0,03-ért. THX STH és ki is raktam 0,16-ért mert most annyiért megy. Még mindig használható az STH! :) -
#2815 Tomb Raider kártyáért adok steam summer kártyát ( 1,2,4 lapok kellenének) -
#2814 Kellene 1,3,4,5,7,9
Cserebe van 2,6,8,10 -
Evoluti0N #2813 Meglett az összes kártya Botondnak hála. :) -
#2812 Helyesbítek, 5öst adok 4esért.